yahya.6058
02.10.2006, 16:10
öncelikle sivasspora başarılar dileriz. ve daha başarılı liglere inş saygılar
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : TOKAT´DAKI yiğidolar buraya yahya.6058 02.10.2006, 16:10 öncelikle sivasspora başarılar dileriz. ve daha başarılı liglere inş saygılar yigido Atilla 02.10.2006, 18:20 Ben de Tokatspora basarilar diliyorum insallah daha iyi yerlere gelirler ... ceza_tolga_rep 02.10.2006, 19:23 MAHMUT HOŞGİZ TOKATTA.KAPTANA SELAMLAR.TOKATSPORADA BAŞARILAR.KARDEŞ TAKIM.KARDEŞ ŞEHİR. serrrkan 02.10.2006, 21:05 ESKİ MEZRAMIZ OLAN TOKATIN GÜZİDE ŞEHRİ TOKATSPORA BAŞARILAR DİLERİZZZZ yahya.6058 04.10.2006, 17:40 tokatspora başarılar daha ii maçlara nazimgulturk 04.10.2006, 17:50 TOKAT TA BİZİM ŞEHRİMİZİN ARAMIZDA FARK YOK TOKATIN ÇOĞU NÜFUSUDA SİVASTAN GİTME AYRICA ÇOK SEVERİM TOKATLILARI HER ZAMAN HER YERDE BİRİZ ****REİS 58**** PRoFeSSioNaL 04.10.2006, 19:46 haydi yiğidolarlılar tokat zaten sivas arsında 1 saat var valla ne kadar yakın son58 15.10.2006, 22:53 tokatlı insanların sivası nekadar çok sevdikleri.sitelerinde belli oluyor.allahım trabzonun karadenizi arkasına aldığı gibi sivassporunda anadoluyu arkasına almasını sağla. yuksekses 30.10.2006, 15:38 Futbol artık bir endüstri olmuş durumda.Anadolu ve Anadolu takımlarıda artık bu endüstriden paylarına düşeni almalıdır.İstanbul takımlarının tekelinden kurtulmuş bir lig izleyebilmek için bütün Anadolu takımlarına ve tabiiki bir SİVAS'lı olarak SİVASSPOR'a yürekten başarılar diliyorum. alp5860 30.10.2006, 17:08 slm Tokatta ikamet eden yigidolar taraftar dernegi kurmaya nedersiniz herkese selamlar leblebi82 30.10.2006, 19:15 tokat ile sivas arasında büyük bir dostluk var . tokatspor da kaptanımız Mahmut oynuyor şu anda herhalde. umarım terfi ederler. bu bölgenin Türkiye'ye vereceği çok şeyler var daha. HaYaLL58 30.10.2006, 19:56 teşekkürler yahya kardeş bizde tokatspora başarılar diliyoruz inşalah ilerleyen yıllarda aynı yerde mücadele ederiz.tokata selam hArbiTokAtlı 13.06.2007, 00:26 Tokattan selamlar herkese arkadaşlar.. myway 13.06.2007, 00:43 Sivasspor- Tokatspor maçı vardır 3. ligden şampiyon çıktığımız sene hatırlayan var mı? Ne muhteşem maçtı biz liderdik 25 puan farkla tokatspor da 2. ydi...3-2 kazanmıştık.. Maraton programı yapımcıları erman toroğlu ve şansal büyüka maç için sivasa gelmişlerdi ve maçtan sonra uzun uzun sivasspordan bahsetmiştiler... Güzel günlerdi sivassporun 3. lig günleri de.... Bombacı halil e selamlar.... mermer yusuf 13.06.2007, 01:52 TOKATTAKİ YİĞİDOLARA VE TOKATLI GARDAŞLARIMIZA BENDENDE SELAMLAR. bordobeyaz60 28.10.2007, 14:42 tokatlı insanların sivası nekadar çok sevdikleri.sitelerinde belli oluyor.allahım trabzonun karadenizi arkasına aldığı gibi sivassporunda anadoluyu arkasına almasını sağla. evet haklısın karadenşiz takımları trabzonu destekliyo bizde herzaman sivasın yanındayız sizde bizim yanımızdasınız herzamn bunun bilincindeyiz 60 genclik-yiğidolar 60fedakar 31.10.2007, 10:49 s.a ben tokattan mustafa kardel sivasspora süper ligde demiyorum şampiyonluk yolunda sonsuz başarılar.60gençlik leblebi82 31.10.2007, 12:11 Tokat-Sivas 1 saat. Birşeyler yapmalıyız. ÇILGINLAR-58 31.10.2007, 13:17 Tokat spora basarılar dılerız Guzel yerlere ulasır ıns Dostluk kardeslık hep bozulmasın mkrch 12.11.2007, 23:26 Arkadaşlar sivas sporu kuru kuru sevmek yetmez bakın Bülent hocamız şampiyon olmak için,avrupa kupalarında oynaya bilmek ve başarılı olmak için en az iki futbolcuya ihtiyacım var fakat parasızlıktan alamıyoruz diyo iki milyon sivaslı var ama iki yüz milyar toplıyamıyoruz diyor.Sivassporun bütün maçlarına gitmeliyiz.Yardım kampanyaları düzenlemeli kulübümüze maddi katkılar sağlamalıyız.Sivassporu ve sizleri seviyorum selamlar. yargic_60 04.04.2008, 15:52 arkadaşlar bu haftaki bjk maçına 60 gençlik olarak gelmeyi düşünüyorduk sivarspora destek vermek adına ama biz maçı 19:00 da sanıyorduk öğrendikki 15:00 de başlıyormuş yarım saat öncede bizim Tokatsporun maçı başlıyor o yüzden gelemiyoruz ama inşallah nasipse başka bi maça gelcez SAMİL BASAYEV 04.04.2008, 16:03 Sivassporu Şampiyon görmek istiyoruz... Alim KAYA 03.06.2008, 19:49 Tokat olarak sivasın sampıon olmasını coqq istedik ama olmadıı insallah Bu sene Olacakk Sampıon Sivas sivasliasigenc 03.06.2008, 20:06 slm tokattaki yiğidolar topraklarım tokatın neresindesinzi sivasliasigenc 03.06.2008, 20:13 slm alp gardaşım düşüncene kesinlikle katılıyorum üniversiteden olan varmı acaba HaSiVasLıM58 03.06.2008, 20:49 arkadaşlar bu haftaki bjk maçına 60 gençlik olarak gelmeyi düşünüyorduk sivarspora destek vermek adına ama biz maçı 19:00 da sanıyorduk öğrendikki 15:00 de başlıyormuş yarım saat öncede bizim Tokatsporun maçı başlıyor o yüzden gelemiyoruz ama inşallah nasipse başka bi maça gelcez Arkadaşım inan bana bizde bu siteden 5 arkadaş geliyorduk hatta herşeyi hazırladık gelmek için saatler vardı ve birden işim icabı ansızın hesapta olmayan bir tatlı durum yaşadık emin ollll sana burdanda söz veriyorum en az 6-10 arası lig açılması itibari ile yanınızdayız ve güzel bir serigrafi pankart ile Tokat Sivas elelele pankartımızı trübünlere asacağız ALLAH Nasip ederse ve Zaten diolağımız Tokat'la iyi ve bu köprüyü dahada güçlendireceğiz emin ol..!!Her şey Sivas-Tokat Anadolu için Başka SİVAS SİVASSPOR Yok.!!! HaSiVasLıM58 03.06.2008, 20:52 Bu can bedenden çıkmadıkça atılan oku uzatılan gülü asla ama asla unutmayız..!!(4 Eylül'de sizler bizleri nasıl onure ettiyseniz emin ol bizde asla altında kalmayız Tokatlı hemşerim) merkez_emre 03.06.2008, 21:01 evet abi saolsunlar buyuk maclarda geldıler bır cok tokatlı arkadası yanımızda gorduk allah nasip ederse beraber gideriz HaSiVasLıM58 03.06.2008, 21:16 evet abi saolsunlar buyuk maclarda geldıler bır cok tokatlı arkadası yanımızda gorduk allah nasip ederse beraber gideriz Tamam Emre beraber gideriz siz Sivas'dan İst'ye gelir burdan gideriz:DTamam Emre Siz Sivas'tan gider Bizde ALLAH Nasip ederse İstanbul'dan gideriz orda buluşur Gereken desteği elimizden geldiğince sağlarız en azından sağlamaya çalışırız sen elinden geldiğince Yiğido Toplasan bende burdan inşllah sayımızda artar nasıl Samsun'lusu Artvin'lisi Ordu'lusu Sinop'lusu Giresun'lusu arabalarının arkalarına Trabzonspor bayrağı asıyorlarsaki bizde bir gün Tokat'lıya Erzincan'lıya Malatya'lıya Yozgat'lıya Kayseri'liye o Hatta Tunceli'ye v.b İllerimize inşallah nasip eder YARADAN Bayraklarımızı asmalarını ve o onur ve şerefi bizlere yaşatırlar..Elbetteki hepsi bizim elimizde olan şeyler biz komuşu illerimizin ve Anadolunun sempatisini alacağızki arkamızda Anadoluyu göreceğiz o açıdan birlik bütünlük dayanışma içerisinde bu köprü bağını güçlendirmek adına gereken çalışmaları yapmalıyız inşallah zamanla bu köprüyü kurarız ..!! merkez_emre 03.06.2008, 21:19 evet inş. zaten tokatlıları oldu olası severim diger yakın illere nazaran inş. yakın zmaan da yukarı dogru cıkarlar üçyıldız58 03.06.2008, 21:57 tokat sporun vede tokatlıların bizim gönlümüzdeki yeri bir başkadır zaten tokatsporda şehrimizin futbolcularından menderes hoca takımın başındaydı yanlız ne hikmetse ilk yarı sonunda ayrıldı aslında zor maçlarını bitirmiş kolay maçları kalmıştı. sonra takımın başına eski efsane futbolcularımızdan ufuk geçtii takımı ikinci lige taşıdı şampiyon olan takımdada mahmutumuz varr inşallah iki kulup sportif alanda daha çokk işbirliği yaparr yanlız tokatspora çok kızmıştım turhal sporu 3.ligden düşürmüştüüü hemdee maçla ilgi hiç bir iddiası olmadığı halde 5_1 yenip turhal bir daha kendini toparlayamadı tokat amatöründee çabalayıpp duruyorr sırf o maçı izlemek için sivasdan tokata gitmiştimm turhallılarr çokk kızıpp tokatlılarınn camı çerçeveyi indirmiştii. bizimdee 3.ligde divriği kulubümüz varr üsküdar anadoluya verdiğimiz desteği kendi ilçemize vermiyoruzz neden böylee oluyorr anlamıyorrumm.trabzon neden trabzon oldu iyi araştırılması lazım adamların ikinci vede üçüncü ligde sayısız takımıı varr biz ise elimizdekilerin kıymetini bilemiyoruzz bakk demir spordan vede tekçay spordan başkaa yıllardırki çabalaadığımız haldee 3. lige bir takım çıkaramadıkk eldeki değerleri iyi bilmek lazımm. tokatsporumuzaa iyi bakınn bir daha 3.lig batağına düşürmeyinn HAİNLERİN SON SIĞINAĞI VATANSEVERLİKTİR FALÇATA 58 03.06.2008, 22:01 ANADOLU GURURLARINDA BİRİ OLAN TOKAT SPORA BAŞARILAR DİLERİM AYRICA TOKAT SPORU BAŞKA YERLERDE DE GÖRMEK İSTERİZ ///FALÇATA 58/// sonperde_60 12.10.2008, 20:17 yanınıza büyük bir hızla geliyoruz arkadaşlar.bu bölgenin kalkınması gerek bölegesel olarak birlik beraberlik günü.. AbdulazizBAKIREL 12.10.2008, 23:21 Tüm Kolluca köylüleri desteğinizi bekleriz www.esatzade.blogcu.com kolluca. kakik kahkik kolluca köyü kakik köyü 4 eylül barajı AbdulazizBAKIREL 12.10.2008, 23:22 KOLLUCA KÖYÜ KAKİK KÖYÜ lütfen haber ve fotoğraf gönderi. yayınlayalım. hallalin Abdulla |