Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTEDİĞİMİZ OLMUYOR
SivasSpor.Com 05.10.2006, 21:59 Sivasspor Teknik Patronu Karol Pecze, aldıkları skorlar nedeniyle üzüntüsünü dile getirirken, istediklerini sergilememekten yakındı.
Her geçen hafta daha iyi futbol sergilemeye başlamalarına rağmen bir türlü istediklerini tam manasıyla sergilemediklerini söyleyen Pecze, “ Çok rahat maçlarda zorlanıyoruz. Kendimiz için zor ve puan dönmek hayal gibi görünen maçlardan puan alabiliyoruz. Ama kolay ve gücümüze denk rakipler karşısında bir türlü istediklerimizi alamıyoruz. Aldığımız skorlar bizi her geçen hafta strese sürüklüyor. Bunun önüne geçmek istiyoruz. Çünkü bizim kendi sahamızda gücümüze denk rakiplere puan kaptırma gibi bir lüksümüz yoktur. Ama bunu şuana kadar başaramadık ve içerde çok fazla puan kaybı yaşadık. Bİr an önce toparlanmak istiyoruz. Hedeflerimizden şuanda çok uzaktayız. Ama hedeflerimizi yakalama şansımız hala çok yüksek” dedi.
Hakikat
PRoFeSSioNaL 05.10.2006, 22:23 İNŞALLAH ÜZÜNTÜLERİ Bİ KENARA BIRAKIP MAÇIMIZA DÖNECEĞİZ PECZENİN BU ÜZÜNTÜLERİ GİDERMESİNİ BİLECEK İNŞALLAH
karol pecze hep aynı şeyleri söylüyor,acıklamaları birbirinin aynısı.
ne diyelim kolaygelsin,bolşanslar.
Dark Force 05.10.2006, 22:56 Takımı fizik kondüsyon açısından çok düşük bu sahada belli oluyor motive edilemiyor pecze bunları yapamıyor daha ne kadar sabredecekler anlamadım
argani_58 05.10.2006, 23:16 hedefler hıkaye bu sene kazsız belasız lıgte kalırsak sukredecegız ben pek aydınlık goremıyorum bıraz peczenın kusurları oldugunu dusunuyorum
1967_DERNEK_MUSTAFA 06.10.2006, 00:43 ne diyeyim her gecenin sonunda bir aydınlık vardır inşallah bu kötü gidişler sona erer şeytanın bacağını kırarız.
ipden(2.şahıs) 06.10.2006, 00:46 şeytanla işimiz yok bizim.ama biz şeytan olmalıyız.ligde sallantıya gitmeyelim
Neyse Kayseri maçı bu babda bir telafi maçı olsun,bu maçta mazeret söylevleri değil,zafer sözcükleri bekliyoruz Sayın Pezce nin ağzından!
Motivasyon,
Kondisyon,
Golyiyon,
Atamiyon,
Nasıl düzeleceğiz anlamıyom...
takımın başında aklı yerinde çılgın bir hoca olmalı peczenin aklı yerinde ama çılgın değil geldiğinde çok sert oynayacağız dedi onuda sahaya yansıttı kırmızı kart görmede rekor sivassporda
aslansivasli 06.10.2006, 12:03 ben diycek bişey bulamıyorum valla. lig in sonuna bekliyorum. düşmeyiz inşallahh.:rolleyes: :confused: :mad:
tykinik58 06.10.2006, 13:29 Ne kurumuş dereden,
Ne fakir dededen,
Nede futbolu bilmeyen Pezce'den
Hayır gelmez insana
Ben bunu bilir bunu söylerim...
umarım takım en kısa zamanda bir seri galibiyet zinciri yapar. Yoksa zor maçlar bizi bekliyor. Daha büyüklerle oynamadık. İlk yarıda 20 puana ulaşmalıyız.
yerliturkuaz 06.10.2006, 19:35 Benim tahminim maçlara yeterince iyi motive olamıyoruz her zaman iyi futbol üç puan getirmiyor futbolun adeleti bu galiba
sarkislali 06.10.2006, 20:53 Ben eger yanilmiyorsam hedef uefa ´ya katilmakti. Hatirlatmakta yarar var.:confused:
karacaören34-58 06.10.2006, 21:09 Sivasspor Teknik Patronu Karol Pecze, aldıkları skorlar nedeniyle üzüntüsünü dile getirirken, istediklerini sergilememekten yakındı.
Her geçen hafta daha iyi futbol sergilemeye başlamalarına rağmen bir türlü istediklerini tam manasıyla sergilemediklerini söyleyen Pecze, “ Çok rahat maçlarda zorlanıyoruz. Kendimiz için zor ve puan dönmek hayal gibi görünen maçlardan puan alabiliyoruz. Ama kolay ve gücümüze denk rakipler karşısında bir türlü istediklerimizi alamıyoruz. Aldığımız skorlar bizi her geçen hafta strese sürüklüyor. Bunun önüne geçmek istiyoruz. Çünkü bizim kendi sahamızda gücümüze denk rakiplere puan kaptırma gibi bir lüksümüz yoktur. Ama bunu şuana kadar başaramadık ve içerde çok fazla puan kaybı yaşadık. Bİr an önce toparlanmak istiyoruz. Hedeflerimizden şuanda çok uzaktayız. Ama hedeflerimizi yakalama şansımız hala çok yüksek” dedi.
Hakikat
PECZE ÇOK KORKARAK KONUŞUYOR BU DA BİZİ ÜZÜYOR HEDEFSİZ KONUŞMASI ÇOK KÖTÜ EĞER BİR HEDEF BELİRLENDİYSE O HEDEFE KESİN GÖZLE BAKMASI LAZIM YA DA BU İŞİ BIRAKMASI LAZIM KORKAKLIĞIN SONU YOK
karacaören34-58 06.10.2006, 21:10 ben diycek bişey bulamıyorum valla. lig in sonuna bekliyorum. düşmeyiz inşallahh.:rolleyes: :confused: :mad:
BEKLEMEKLE OLMUYOR HEDEF AYAĞIN ALTINA GELMEZ ÇABA VE YÜREK LAZIM KARDEŞİM SEN BÖYLE DEME BEKLEME EN AZINDAN BİRŞEYLER SÖYLEKİ DERS OLSUN
aykut-akay 06.10.2006, 23:15 demekki hoca istediklerini yaptiramiyorsun veya istedigin bu kadar bizde oyuncu var bizde topcu var bizdede teknik adam var ama netice yok
harun afacan 08.10.2006, 16:52 kardeşim o zaman daha çok çalışacaksın
aykut-akay 08.10.2006, 17:16 yapamiyon ben anladim artik takim dökülüyor kondisyon sifir takimda
Deer-Talk 08.10.2006, 19:43 Sivasspor Teknik Patronu Karol Pecze seçmekle yanlış yaptı :mad:
GEÇMİŞİ BIRAKIP GELECEĞE BAKALIM....
Artık istediklerimiz olmaya başlamalı Pecze Hocam...
PiNi-BaLiLi 18.10.2006, 18:18 Sivassporumuzda bu sezon işlerin iyi gitmediği kesin. Fakat bazı gerçekler var ve ben bunları sizinle paylaşmak istiyorum.
En önemlisi takımın başına yeni bir hoca geldi ve bir her maçdan sonra hemen Pecze istifa etmeli diyoruz.
Şunu unutmamalıyız; Petkoviç hiçbir sebep yokken rakibine tekme atıp 4 kritik maçda oynamıyorsa, Hakkı 2 kritik maçda sebepsiz yere kırmızı kart görüyorsa, Andersson hakemi hallaç pamuğu gibi savurup sahadan atılıyorsa hoca ne yapsın.
Kimi arkadaşlarımızda Bülent Uygun'un istifa etmesi gerektiğini söylüyorlar.
Bülent Uygun'un elinde milyon dolarlar vardı da kendisi mi iyi futbolcu almadı. Takım 2.ligde şampiyonluk mücadelesi verirken Bülent Uygun o takımın başında da genel menejerdi ve Sivas halkı tarafından çok seviliyordu keza geçen sene ilk senemiz olmasına rağmen Süper Ligi 8.sırada bitirirken bunda en büyük emeklerdenm bir tanesi yine Bülent Uygun'a aitti. Şimdi ne oldu, bir-iki maç kaybettik diye hemen Bülent Uygun'u istifaya davet ediyoruz.
Takım bu sezonda gayet iyi, bakıyorsunuz Galatasarayın bile 12 puanı var, yani biz bu hafta kazanıp Galatasaray kaybetse puanlar eşitlenecek. Niye bu kadar kötümser düşünüyoruz.
Ben şunu belirtmek istiyorum; Başkandan da, Yönetim Kurulundan da, Teknik Direktör ve Yardımcılarından da, Genel Menajerden de, Futbolculardan da çok çok memnunum.
Gökhan Bozkaya neden kadro dışı bırakılmış diyoruz, Gökhan'ı bende çok seviyorum ama bu sene oynadığı futbol ortada, Sivasspor bu sezon pek birşey verdiğini söylemek mümkün değil, aynı şekilde Hakan Bayraktar'da öyle. Yönetimde durup dururken bu futbolcuları kadro dışı bırakmadı ya, illaki bir sebebi vardı.
Yani bazı futboldan dahi anlamayan sadece birşeyler konuşulsun diye yorum yapan arkadaşlara seslniyorum; her maçdan sonra birilerini istifaya davet etmeyin, bu kadro ve bu teknik heyet sezon sonuna kadar devam etsin Sivassporla rahatlıkla ilk 10'a girer. Artık ben her sezson yeni bir hoca ve kadrosu tamamiylen değişmiş bir Sivasspor istemiyorum. Ben senelerce Sivasspor'un başında yer alan bir hoca ve adları Sivasspor ile özdeşleşmiş futbolcular istiyorum.
Bazılarının artık Sivassporun üzerinden elini çekmesi lazım...
Bazılarının artık Sivassporun üzerinden elini çekmesi lazım.Özellikle Sivassporu kullanarak kendi reklamlarını yapmak isteyenler...
|