Orijinalini görmek için tıklayınız : SERVET, "SİVAS`TA MUTLUYUM"

SivasSpor.Com
06.10.2006, 22:56
Sivasspor`un milli futbolcusu Servet Çetin, eski takımı Fenerbahçe`nin savunmaya transfer ettiği Edu ve Lugano`nun uyum sorunu yaşadığını, gün geçtikçe daha iyi olacaklarını söyledi.

Milli takım kampında sorularını yanıtlayan Servet, performansları eleştirilen Edu ve Lugano ile ilgili bir soru üzerine, `` Kesinlikle kaliteli futbolcular ki Fenerbahçe`deler. Gün geçtikte daha iyi olurlar `` dedi.

Bu oyuncuların gelmesinin ardından yedek kulübesine oturan Can`ın olumsuz etkileneceğini kaydeden Servet, şöyle devam etti: ``Kesinlikle Can için olumsuz oldu. Hangi takımda olursa olsun futbolcunun oynaması gerekiyor. Oynamadığı sürece kesinlikle gerileme yaşıyor. Özellikle biz savunma oyuncuları fizik gücü dayalı oynadığımız için bize daha olumsuz yansıyor. Tabii bu kulüplerin bileceği iş. Sonuçta Fenerbahçe büyük bir takım, geniş bir kadrosu var. Forma şansı bulmak oldukça zor.``

Servet, Fenerbahçe`nin en kısa sürede toparlanıp iyi sonuçlar alacağına inandığını söyledi. Servet, ``Ufak tefek böyle başarısızlıklar olduğu zaman, eleştiriler de olacak. Bunlar normal ama Fenerbahçe`nin gücü belli, en kısa zamanda toparlanıp yine en iyi yerlerde olacaklarına inanıyorum. Çünkü o kapasite, o güç var onlarda. İnşallah Fenerbahçe için sezon iyi geçer`` diye konuştu.

Servet Çetin, Christoph Daum`un da Zico`nun da iyi teknik direktörler olduğunu kaydetti. İki hocanın sistemlerinin farklı olduğunu belirten Servet, ``Bence ikisi de iyi. Tabii ki Daum`un ve Zico`nun kendilerine göre ayrı sistemi var. Bence Zico hocaya fazla baskı yapılıyor. Ben çalıştığım süre içerisinde Zico`nun gayet iyi olduğunu, futbolcularla dialoğunun iyi olduğunu gördüm. Böyle devam ederse en kısa zamanda toparlanıp, başarılı olurlar`` dedi.

Fenerbahçe`den Sivasspor`a transfer olunca yeniden oynamaya başladığını belirten Servet, oynamadığı sürede hem fizik, hem maç eksiği bakımından gerileme yaşadığını söyledi. ``Daha başlangıçtayım, oynadıkça daha da iyi olacığım`` diyen Servet, ``Gün geçtikçe performansım artıyor. Daha da iyi seviyelere geleceğim. Yaşım henüz genç, elimden geldiğince en iyi şekilde mücadele edip, yine en iyi yerlerde, hedefi olan yerlerde oynamak istiyorum. Şu anda Sivasspor`da oynamaktan memnunum`` dedi.

Hakikat

Ertugrul
06.10.2006, 23:02
`Gün geçtikçe performansım artıyor. Daha da iyi seviyelere geleceğim. Yaşım henüz genç, elimden geldiğince en iyi şekilde mücadele edip, yine en iyi yerlerde, hedefi olan yerlerde oynamak istiyorum. Şu anda Sivasspor`da oynamaktan memnunum`

Sivasspor da iyi performansınla beraber senden memnun olacaktır,şimdiye kadar göstermiş olduğun yükselen grefiğin ile umutluyuz senden Servet.
Allah Sivassporumuzun ve senin yolunu açık etsin

ipden(2.şahıs)
06.10.2006, 23:03
SERVET SANA ŞÖYLE DİYEYİM.BIRAK FENERİ MENERİ SEN SİVASTASIN SİVASLISIN ARTIK.SENDEN BAŞARI BEKLİYORUZ.

BU FORMAYI GİYEN YİĞİDODUR.

YİĞİDO SERVET

argani_58
06.10.2006, 23:04
servet mıllı ve profosyonel bır futbolcu umarım gecmısını unutur ve kendını sıvasspora adapte eder kalıtesı bılınen bır futbolcu ınsalah bundan soran sıvas forması altında ıyı bır grafık yakalar ve takımına yararları dokunur

Deer-Talk
06.10.2006, 23:07
Servet gibi genç ve iyi bir futbolcu bulmak gerçekten zor böyle bir futbolcunu bence sivasspor da daima kalmasını sağlamak lazım futboluda burda birakmasını çok isterdim servet avrupa standartı bir futbolcu o nu ızlemekten büyük keyif alıyorum

erdaleren58
06.10.2006, 23:29
servet kaliteli bir futbolcu ama sivasta kalici olacagini sanmiyorum cünkü kendide diyor hedefi olan takimda oynamak istiyor sivasin pek hedefi yok.

SıRDaSıMoL
07.10.2006, 00:11
sivassporun bıraz destege ıhtıyacı var ıyı gunde ve kötü gunde her sıvaslı takımına sahıp cıkmalı...servet kalıtelı bır futbolcu sıvassporun boyle futbolculara ıhtıyacı var...

aykut-akay
07.10.2006, 00:55
basarilar servete iyi oyuncu kendisi

yigido Atilla
07.10.2006, 01:07
Futbolunda yasi var herkes hedefi olan takimda oynamak ister eger o kapasiteye sahipse servet o kapasiteye sahip gercekci olmamiz lazim iyi transfer parasi verilirse degerlendirmek gerekir kimseyi zorla takimda tutmak fayda saglamaz söylediklerini normal karsiliyorum...

ceza_tolga_rep
07.10.2006, 02:44
konuşmaya ve tartışmaya gerek yok.servet çetin çetin bir oyuncudur.fatih terim milli kadroya almış ve macaristan karşısında ona şans verecek oldugunu açıklamış.sivasımıza,sivasspor umuza,servete ve tüm kalpten sivaslı olanlara hayırlı olsunnnnnnnnn..TOLGAkuruş.

Bilmiyorum5
07.10.2006, 07:55
HELAL OLSUN SANA SERVET SIVASA ILK KEZ A MILLI TAKIMA SENIN SAYENDE OYUNCUSU KATILMIS OLDU AYRICA ADAM GIBI ADAMSIN ELINDEN GELENI YAPIYOSUN HAKKI GIBI SIMARMIYOSUN HAKKI SUPER YETENEKLI AMA ADAM SIMARIYO YA DELI EDIYI BENI

tanju_58
07.10.2006, 09:18
Servet gibi bir ikitane daha milli futbolcu olsa kadromuzda eminimki Sivassporumuzun önünde hiç bir takım duramaz.

AYDIN1985
07.10.2006, 12:44
Servete basarisinin devamini diliyorum. Insallah böyle devam eder. Fenerbahcede Can yedekdeymis, eger verirlerse onu yine sivassporlu yapalim.

deli_yigido
07.10.2006, 12:50
Servet Sivas'ta Mutlu!!
Ne kadar güsel bi haber allah devamını erdirsin başarılarının devamını diliorum...

erhan5834
07.10.2006, 16:39
ben servetin sivassporda gün geçtikçe daha iyi olcağını düşünüyorum umarım performansı en üst düzeye çıktığında sivasspora daha çok faydalı olacak başarılarının devamını dilerim...

PRoFeSSioNaL
07.10.2006, 17:08
inşallah dernek erhanım gün geçtikçe artacak performansı bizede katkıda bulunacak

Deer-Talk
07.10.2006, 20:22
http://www.sivasspor.com/images/stories/servet_cetin_1.jpgServet Çetin
Türkiye macaristan karşısında ilk onbirde yer alıdı...
http://www.sivasspor.com/forum/images/avatars/Avatar%20(18).gif

CÜSSKB-Aynur
07.10.2006, 23:01
http://www.sivasspor.com/images/stories/servet_cetin_1.jpgServet Çetin
Türkiye macaristan karşısında ilk onbirde yer alıdı...
http://www.sivasspor.com/forum/images/avatars/Avatar%20(18).gif

Servet le gurur duyduk. darısı diğer Futbolcularımıza,

melih1
08.10.2006, 00:01
seneye gider kesin boyle konustuguna bakmayın

1967_CLUB_ÖZGÜR
08.10.2006, 00:12
Turkıye MAcaristan KArsılasmasında...Mıllı Formayı 90 dk Boyunca sırtında TAsıyan FUTBOLCUMUZ...Galıbıyet Golununde Asist ini Yaptı..

Servet Tecrübeli VE Soğuk KAnlı Bir Futbolcu....Defansımız Emin Ellerde :)

1967_DERNEK_MUSTAFA
08.10.2006, 00:40
sivas şehri ve sivasspor gelen futbolcular için bir cennet

BİZİ SATANI BİZ BEDAVA VERİRİZ 1967

aykut-akay
08.10.2006, 00:46
SEVET KIM NEDERSE DESINLER IYI BIR OYUNCU BÜGÜNDE IYI BIR OYUN ORTAYA KOYDU

07 gençlik
08.10.2006, 05:29
servet sen fenerdeyken seni hiçç sevmezdimm ama şimdi seni çok seviyorumm çunku artık sivassporlusun ve mükemmel oynuyorsunnn

07 gençlik
08.10.2006, 06:12
sivassporun milli oyuncusu servet çetin dün oynanan türkiye macaristan maçının en iyi oynayan iki adamından biri seçildi. maçın 38. dakikada aurelio nun orta sahadan gönderdiği topa servet kafayla topu arkaya aşırttı ve tuncay da milli takımımızın golünü attı böylece servet gölün hazırlayıcısı olduu ve dün giydiği formayla sivassporu en iyi şekilde remsil etti.

kadir10
08.10.2006, 09:58
mükemmel oynadı adam kaçırdığını hiç görmedim eski servetle şimdiki servet arasında çok fark var inş. hep böyle devam eder herkesin görüşü bu şekildedir bence helal olsun servet abi

çılgın-sedat
08.10.2006, 11:28
mükemmel oynadı adam kaçırdığını hiç görmedim eski servetle şimdiki servet arasında çok fark var inş. hep böyle devam eder herkesin görüşü bu şekildedir bence helal olsun servet abi

fenerli arladaşlar beyenmiyorlar serveti ama dün akşam gördük
böyle devam eder inşallah

marmara58
08.10.2006, 11:59
inşallah başarılı olur sivasta

58_cebeci_58
08.10.2006, 13:25
burdan tek söylicem şey servet sivasa geldiinde ona destek çıkan sivaslı kardeşlerime tesekkür ediyorum.onuistemeyenlerede bişey söylemiyorum.

TracyMcGrady58
08.10.2006, 22:29
Servetin Sivasta mutlu oldugu sahada da görünüyor cünkü cok iyi performans gösteriyor ve sonucta bu performansla milli takima girdi.Insallah bu iyi performansin devam sürer

TracyMcGrady58
08.10.2006, 22:29
Bu arada Milli takimda da cok iyi performans gösterdi ve Tuncayin attigi golde asisti yapan Servet

Flavio
08.10.2006, 23:56
Gerçekten miili takımdada süper oynadı yaptığı asiste harikaydı umarım iyi Servet i izlemeye devam ederiz süpersin sen.

Serd@r
09.10.2006, 00:32
Dünkü Macaristan maçında gol pasını veren Servetin ne kadar başarılı olduğu aşikar.Biz mutluyuz ama Fenerbahçe kulübü böyle bir futbolcudan yoksun kaldığına eminimki üzgündür.
İnşaAllah Servet SİVASSPORda daha birçok başarılara yelken açacak kendisiyle beraber takımızıda yükseltecektir!

serhankaburcuk
09.10.2006, 11:10
Macaristan maçında Servet ÇETİN mükemmel oynadı...Herhalde Fenerbahçeli yöneticiler ve teknik heyet pişman olmuştur...Ama iş işten geçti artık Servet bizim...Servetin Sivasta oynaması onun için herzaman avantaj olacaktır ve milli takımında artık değişmezi olacağını düşünüyorum.Fenerbahçede olsa Milli takım göremezdi...

yigido_furkan
09.10.2006, 12:06
serveti alarak cok iyi bi iş yaptık milli maçtada mükemmel oynadı inş. zaman gectikce daha iyi olacak

melih1
09.10.2006, 13:14
servetın yerınde olayım sivastan başka hiç bir yere gitmem.bir kaç sene içinde hedefi olan takımlar arasına katılacağız.denızlı ıle uefa da yaşadıklarını bizdede yaşasın

SivasLady
09.10.2006, 13:52
"Servet'i geri isterlerse veririz..."

Zico'nun göreve gelmesiyle yedek kulübesine mahkum olduğu Fenerbahçe'den, Sivasspor'a kazandırılan Servet Çetin, Kırmızı-Beyazlılar'da eski günlerine dönüş sinyalleri veriyor. Uzun bir aradan sonra yeniden Ay-Yıldızlı kadroya davet edilen ve Macar forvetine geçit vermeyen genç futbolcu, teknik direktör Karol Pecze'nin de yüzünü güldürüyor. Servet'in başarısında büyük pay sahibi olan Slovak çalıştırıcı, futbolcusunun çok iyi bir profesyonel olduğunu ifade etti.

Uygun: "Fenerbahçe'nin jesti"

Kırmızı-Beyazlılar'ın teknik patronu, milli savunmacının yükselen formu için, “Servet'i oynatmak için onu tanımak lazım. Sivasspor'da kendini buldu. Biz de ona yardımcı oluyoruz” diye konuştu. Sportif Koordinatör Bülent Uygun ise Servet'in Sivas'a gelmesinin Fenerbahçe'nin bir jesti olduğunu ifade ederek, “Eğer geri isterlerse, biz de bu jeste jestle karşılık veririz. Ancak yerine başka bir oyuncu almak kaydıyla” diye konuştu.

09.10.2006

Kaynak : Fanatik