Orijinalini görmek için tıklayınız : FORM TUTUYOR
SivasSpor.Com 07.10.2006, 21:41 http://www.sivasspor.com/images/stories/ertugrul_1.jpg
Sezona Sivasspor’a dönüş yaparak başlayan Ertuğrul’un şanssızlık yakasını bırakmamıştı..
Sakatlıklardan kurtulup forma fırsatı bulamayan Ertuğrul koşulara başladı.
Takımdan ayrı olarak yardımcı antrenörler nezaretinde düz koşular yapan Ertuğrul yavaş yavaş form tutmaya başlıyor.
Yıldız futbolcunun durumu her geçen gün iyiye gitmeye başlarken, bir aya kadar sahalara dönmesi bekleniyor
erhan5834 07.10.2006, 21:50 http://www.sivasspor.com/images/stories/ertugrul_1.jpg
Sezona Sivasspor’a dönüş yaparak başlayan Ertuğrul’un şanssızlık yakasını bırakmamıştı..
Sakatlıklardan kurtulup forma fırsatı bulamayan Ertuğrul koşulara başladı.
Takımdan ayrı olarak yardımcı antrenörler nezaretinde düz koşular yapan Ertuğrul yavaş yavaş form tutmaya başlıyor.
Yıldız futbolcunun durumu her geçen gün iyiye gitmeye başlarken, bir aya kadar sahalara dönmesi bekleniyor
inşallah en kısa zamanda eski formunu tutarda yine orta sahanın en çalışkan ismi olur ve formayı kapar....
PRoFeSSioNaL 07.10.2006, 22:14 inşallah eski formumuza kavuşacaz arkadaşlar bitsin bu çileee
argani_58 07.10.2006, 22:56 ertugrul un mak eksıkgını ve formunun ust sevıyeye ulasınca umarım 2 lıgte sıvasspora sagladı yararları turkcell super lıgte de sıvasspora cok yararlı olacaktır basarılar ertugrul
SivasLady 07.10.2006, 23:14 her gün birazdaha iyi gitmesi
hem onun icin hem sivasspor icin iyi
insallah en kisa zamanda sagligina kavusur
ve takimdaki yerini alir
azim ve caliskanlikla basaracak
ve formasini kapacak :)
CÜSSKB-Aynur 07.10.2006, 23:31 Ertuğrul un tekrar sahalara dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.
İnşallah dönüşün muhteşem olur Ertuğrul;)
yigido_furkan 07.10.2006, 23:45 cok sansız ya tam form tutuyo sakatlanıyo inş. en kısa zamanda toparlanır ve eskı ertugrulu sahalarda görürüz
Deer-Talk 07.10.2006, 23:45 Dönüşu İşallah muhteşem olur...
1967_CLUB_ÖZGÜR 08.10.2006, 01:05 Ertuğrul şüphesiz Sivasspor Un En Çalışkan İsimlerinden Birisidir...
Ertuğrul Şanssızlıkalrla Boğuştu ama Sivassporumuz için Ertuğrul Büyük Bir şans....
Dönüşü MUhteşem Olacak..!!!
http://www.fstats.net/images/player/ertugrularslan.gif
1967_DERNEK_MUSTAFA 08.10.2006, 01:24 kısa zamanda düzelirde tekrardan sahalarda görmek isteriz inşallah bundan sonra teknik heyet ertuğrula 11 de yer verir
aykut-akay 08.10.2006, 01:49 DÖNÜSÜ MUHTESEM OLUR ERTUGRULUN HADI ERTUGRUL KIM TUTAR SENI
İnşaallah dönüşü muhteşem olacak bu sefer takımdaki yerini kesin alacak 11'in değişmez adamı olacak...
yerliturkuaz 08.10.2006, 22:48 Ertugrul benim gelecekte çok şeyler beklediğim bir oyuncu türk futbolu açısından önemli bir oyuncu olacağına inanıyorum sivasspor içinde önemli bir oyuncu ertuğrul en kısa zamanda takıma katılır formunu yakalar ve en kısa zamanda orta sahadaki sorunumuzu çözer
İnşallah kısa sürede iyileşip sahadaki yerini alır Sivasımızınm böyle futbolculara ihtiyacı var ki Ertuğrul bu takımın oğlu sahiplenmeli.Umarım kısa süre içersinde yararlanmaya başliyacağız eskisi gibi.
Dark Force 08.10.2006, 22:54 ERTUĞRUL HİÇ BİR ZAMAN BU TAKIMDA YER ALAMAZ FİZİK AÇISINDAN ÇOK DÜŞÜK OYNADIĞI MEVKİİ İTİBARİYLE O BÖLÜMDE HER KISA FUTBOLCU OYNAYAMAZ HELE BU LİGDE HİÇ KADROYA GİREMEZ
AMA 2. LİG İÇİN ÇOK KALİTELİ BİR FUTBOLCU
GİTTİĞİ TAKIMI SIRTLAR ORADA
ERTUĞRUL HİÇ BİR ZAMAN BU TAKIMDA YER ALAMAZ FİZİK AÇISINDAN ÇOK DÜŞÜK OYNADIĞI MEVKİİ İTİBARİYLE O BÖLÜMDE HER KISA FUTBOLCU OYNAYAMAZ HELE BU LİGDE HİÇ KADROYA GİREMEZ
Bence formunu yakaladığı zaman kadroyu zorlar.Ve buda rekabet ortamı oluşturur.Buda Sivasımıza başarı getirir.Bence kadroda kalmalı hem kadro zenginligi açısından büyük yararı olur.Yedeklerimizin çok kaliteli olduğunu söyleyemicem.
TracyMcGrady58 08.10.2006, 23:33 Kupa maclarinda cok iyi performans gösterdi ama malesef sanssiz bir sakatlik onu ali verdi.Insallah biran önce yesil sahalarda kendisini görürüz.Sivasspora cok katkilarda olacak kendisi.Dönüsü muhtesem olacagindan bende eminim
TracyMcGrady58 08.10.2006, 23:35 ERTUĞRUL HİÇ BİR ZAMAN BU TAKIMDA YER ALAMAZ FİZİK AÇISINDAN ÇOK DÜŞÜK OYNADIĞI MEVKİİ İTİBARİYLE O BÖLÜMDE HER KISA FUTBOLCU OYNAYAMAZ HELE BU LİGDE HİÇ KADROYA GİREMEZ
Sana katilmiyorum, ben Ertugrulu canli gördüm ve cok iyi performans gösterdi hatta aksine ben diyorum bu takimda Ertugrul rahat oynar, carvalho ile hicbir farki yok.ERTUGRUL RAHAT ILK 11DE OYNAR
demiryurt58 09.10.2006, 00:53 :D :D :D inşallah yine eski formunu yakalar.
the_mesaj 09.10.2006, 23:02 en azından yasırden ıyı oynar.futbolu bılende konusuyor bılmıyende.DÖNÜŞ MUHTESEM OLACAK GOSTERECEK KIM OLDUGUNU ERTUGRULA RSLAN CUMLE ELALEMEEEEE.
CEY CEY CEY CEY CEY CEY ERTUGRUL ERTUGRUL ERTUGRUL CEYCEYCEY ERTUGRULL
|