Orijinalini görmek için tıklayınız : DEVRE ARASINDA SİVASSPORA KİMLER GELEBİLİR
PiNi-BaLiLi 17.10.2006, 21:50 Her takım gibi Sivassporda devre arasında takımı büyük bir ihtimalle yeni oyuncular ile güçlendirecektir. Önemli olan bu oyuncuların kim ve Sivasspora neler katacağıdır.
Bu hafta Denizlispor-Çaykur Rizespor karşılaşmasında Denizlisporun forveti Hüseyin Kartal kendi taraftarlarınca ıslıklandı. Bu futbolcu Ankaragücünde iken gerçekten mükemmel ve hava toplarında çok iyiydi ancak Ankaraspora gittikten sonra istediği verimi bulamadı.
Fenerbahçede ilk 18'e giremeyen Olcan Adın orta sahadaki müthiş pas ve top tekniğiyle Sivassporumuzun orta sahasına ilaç olabilir.
Geçen sene Malatyaspordan kiralık alınan ve sezon başında geir gönderilen Atilla Birlik, Malatyaspor ile gollerini sıralamaya devam ediyor.
Trabzonspordan Ömer Rıza, Kayseri Erciyesspordan Cenk İşler ve Sergei Die, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Sertan Eser, Gaziantepspordan Faruk Bayar, İstanbulspordan Elvir Baliç, Fenerbahçeden Uğur Boral, Konyaspordan Erman Özgür ve Ömer Gündostu, Bursaspordan Egemen, Antalyaspordan Ali Cansun ve daha maliyeti ucuz ama kaliteleri çok iyi olan aklıma gelmeyen birçok oyuncu var, Bu oyunculardan birkaçını alırsak kimse bizi tutamaz.
abdullah58 17.10.2006, 22:41 PINI-BALILI- LAKAPLI GÜZEL KARDESIM
SEN SAKAMI YAPIYON -O SAYDIGIN VEYA YAZDIGIN OYUNCULARIN HIC BIRI KENDI TAKIMLARINDA KADROYA DOGRU DÜRÜST GIREMIYORLAR
SADECE EGEMEN SIVASDA OYNAR -ÖTEKILERI ALMAK ICIN DELI OLMAK LAZIM
ÖMER RIZAYI ALSAK KIMI GÖNDERELIM SIVASTAN
BEYPINARLI
1967_DERNEK_MUSTAFA 17.10.2006, 23:10 devre arasında sivasspor gerekenmevkilere futbolcu alacaktır bu saydığınız futbolcuların gelmesi önemli değil bu yoğurdun tutması önemli damızlık futbolcu alınacaksa hiç alınmasın eğer faydası olacak futbolcular alınacaksa hepisinin başımızın üstünde yeri var
argani_58 17.10.2006, 23:15 ınsallah ısımıze kım yararsa alalım bıde yıldız bır oyuncuya ıhtıyac var
PiNi-BaLiLi 24.10.2006, 12:22 apokan kardeşsen herhalde hiç maç izlemiyor veya süper ligi takip etmiyorsun. saydığım futbolcuların hepsi takımlarının değişmez futbolcuları. sen bu takımları ilk önce izle ondan sonra yorum yap.
burak_baykal 24.10.2006, 12:26 sivasspor ara transferinde inşallah daha güzel transfer yaparak çıkışı sürdürür.inşallah iyi ekip sivassporun güzel yerlere geleceğine inanıyorum.sivasspor yönetimine ve teknik heyete başarılar dilerim......
babayavuz 24.10.2006, 13:25 bence eksik olan mevkilere kaliteli bir kac futbolcu alinirsa dahada basarili oluruz.
58_cebeci_58 24.10.2006, 13:31 yaw malatya sporda taner diye bi golcü var.bu adam yıllardır bıkmadan gol atıyor.her sene ikinci ligde enaz 20-25 gol atıyor.bence çok kaliteli.sivasspora cok faydası olacagına inanıyorum.bu arada fenerbahceden olcan ve kerimi kiralayabiliriz.kerim bundan sonra kadroya zor girer.ve bizim sag beke cok ihtiyacımız var.
yerliturkuaz 24.10.2006, 16:36 Sivasımızın kadrosu güzel fakat tecrübe eksikliğimiz var ama carvalhonun yerine iyi bir futbolcu alınabilir. Ben size adı sanı duyulmamış Udinesede oynayan Toledo isimli bir futbolcu önericem. Ayrıca konuda yazan oyuncuların alınması sivasa zarar verir Sivasımız toplama kampı değil ve ligin bitmesine daha çok varken böyle konuların konuşulması yanlış. Sivasımız kimleri transfer edeceğini çok iyi bilir
Dark Force 24.10.2006, 16:38 Her takım gibi Sivassporda devre arasında takımı büyük bir ihtimalle yeni oyuncular ile güçlendirecektir. Önemli olan bu oyuncuların kim ve Sivasspora neler katacağıdır.
Bu hafta Denizlispor-Çaykur Rizespor karşılaşmasında Denizlisporun forveti Hüseyin Kartal kendi taraftarlarınca ıslıklandı. Bu futbolcu Ankaragücünde iken gerçekten mükemmel ve hava toplarında çok iyiydi ancak Ankaraspora gittikten sonra istediği verimi bulamadı.
Fenerbahçede ilk 18'e giremeyen Olcan Adın orta sahadaki müthiş pas ve top tekniğiyle Sivassporumuzun orta sahasına ilaç olabilir.
Geçen sene Malatyaspordan kiralık alınan ve sezon başında geir gönderilen Atilla Birlik, Malatyaspor ile gollerini sıralamaya devam ediyor.
Trabzonspordan Ömer Rıza, Kayseri Erciyesspordan Cenk İşler ve Sergei Die, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Sertan Eser, Gaziantepspordan Faruk Bayar, İstanbulspordan Elvir Baliç, Fenerbahçeden Uğur Boral, Konyaspordan Erman Özgür ve Ömer Gündostu, Bursaspordan Egemen, Antalyaspordan Ali Cansun ve daha maliyeti ucuz ama kaliteleri çok iyi olan aklıma gelmeyen birçok oyuncu var, Bu oyunculardan birkaçını alırsak kimse bizi tutamaz.
Kardeş bu saydığın futbolculardan bir tek uğur boralı içlerinde sayabiliriz onuda alamayız zaten diğer saydığın futbolculararın çoğu kadroya dahi giremez onların özelliklerinde kadromuzda çok oyuncu var bence:)
PARTNER58AHMET 24.10.2006, 17:13 HER HALDE BALİLİ ARKADAŞIMIZ FUTBOLCU KOLLEKSİYONU AÇICAK SİVAS TAKIMINA BUNLAR BENİM BİLDİĞİM KADAR HEP ZAMANI GEÇMİŞ VEYA KADRODA YER ALMAMIŞ OYUNCULAR BİZE FAZLA OYUNCUYA GEREK YOK KALİTELİ OLSUN 2 ADET OLSUN YETER
bence fenerde kadroya giremeyen kemal veya selçuk kendilerini ispat için gelebilirler.servet örneğinde olduğu gibi.birini alabiliriz.artı kanatlara özellikle sağ kanada ala bililriz
Ultra sivasli 24.10.2006, 17:27 devre arasında sivasspor gerekenmevkilere futbolcu alacaktır bu saydığınız futbolcuların gelmesi önemli değil bu yoğurdun tutması önemli damızlık futbolcu alınacaksa hiç alınmasın eğer faydası olacak futbolcular alınacaksa hepisinin başımızın üstünde yeri var
COK DOGRU GARDAS ISE YARAMIYANI ALMASINLAR YEDEK KLÜBESINDE YER KALMAYACAK
ilker_8787 27.10.2006, 21:32 bence transfer listesinin başına alınması gereken isimlerin başında fb den serkan , selçuk,semih gs den cihan , bjk den de olmalı.
bana göre şu anda takıma transfer lazım değil balili wooter anderson hakkı servet petkoviç gibi birçok harika oyuncumuz var ben inanıyorum ki süperlig teki tüm takımları yenecek gücümüz var devre arasında transfer yerine bu gücü ligin 2 yarısında saha yansıtmak için çalışılmalı
Bilmiyorum5 28.10.2006, 09:13 BENCE GALATASARAYDAN CİHAN , FENERDEN SELÇUK BİZE YETER DÜŞÜNSENİZE ZATEN SERVET HAKKI WOTER BALILI GIBI OYUNCULARIMIZ VAR BIDE DEFANSIN SAGINA CIHAN ORTA SAHAYADA SELCUK GELSE SİVASSPOR UEFA YA GİDER ARTIK ÇÖP ALMAYA GEREK YOK BİZE BÖYLE ADAMLAR LAZIM HANGI PARAYLA ALACAN BE BABO DIYE SORARSANIZ CIHANI KIRALASINLAR SELCUK TA ZATEN ILK 18 E BILE GIREMIYO SATARLAR BIZE SELCUK PROBLEM OLMAZ
hizmetchi 14.11.2006, 10:29 performansini sezon basindan beri begenmedigim bir oyuncu bence gonderilip yerine daha iyi bir orta saha alinabilir...
olabilir ama sistemdende kaynaklanıyo olabilir Bülent hoca bakalım nasıl değerlendirecek
Bilmiyorum5 18.11.2006, 08:31 BENCE GALATASARAYDAN CİHAN , FENERDEN SELÇUK BİZE YETER DÜŞÜNSENİZE ZATEN SERVET HAKKI WOTER BALILI GIBI OYUNCULARIMIZ VAR BIDE DEFANSIN SAGINA CIHAN ORTA SAHAYADA SELCUK GELSE SİVASSPOR UEFA YA GİDER ARTIK ÇÖP ALMAYA GEREK YOK BİZE BÖYLE ADAMLAR LAZIM HANGI PARAYLA ALACAN BE BABO DIYE SORARSANIZ CIHANI KIRALASINLAR SELCUK TA ZATEN ILK 18 E BILE GIREMIYO SATARLAR BIZE SELCUK PROBLEM OLMAZ
Konyaspor Yasin'le yollarını ayırdı..
Konyaspor, geçtiğimiz haftalarda kadro dışı bırakılan Yasin Çelik ile yollarını ayırdı.. Yeşil beyazlı formayı 5 yıl giyen ve uzun süre kaptanlık yapan Yasin'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi..Konuyla ilgili konuşan Yasin Çelik, "Bana göre bu saatten sonra takıma geri dönmem uygun olmazdı. Kulübe ayrılma talebinde bulundum ve oturduk karşılıklı olarak kontratı feshettik. Şu anda boştayım. Henüz hiç bir takımdan teklif almadım. Fakat gelecek her teklifi değerlendiririm" şeklinde konuştu.
BU YASIN COK KALITELI KUMAS SİVASSPORUN SAĞ KANATTAKİ SORUNUNU GİDERİR İKİNCİ YARI SOLA HAYRETTİN GELİCEK SERVET DE KALIRSA DEVRE ARASINDA BU SAVUNMA LİGİN EN İYİ SAVUNMASI OLUR IDDA EDDIYORUM
AYRICA SELCUK KESINLIKLE TAKIMA DAHIL EDILMELI KIRALIK OLSA BILE
Selçuk Sivas a gelirse oda çok başarılı olur hadi hayırlısı..
HakkıTİMUÇİN 18.11.2006, 10:04 Bence Kadromuz yeterli..
Yeterki uzun süreli sakatlık olmasın..
bu saaten sonra gelen futbolcu takıma uyum sağlayana
kadar lig biter..
biz transferi gelecek sezon için düşünmeliyiz
yerliturkuaz 18.11.2006, 10:34 Sivasımızın herhangi bir futbolcuya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum bizim ateşli taraftara ihtiyacımız var beşiktaltan onları transfer edelim biz
Her takım gibi Sivassporda devre arasında takımı büyük bir ihtimalle yeni oyuncular ile güçlendirecektir. Önemli olan bu oyuncuların kim ve Sivasspora neler katacağıdır.
kardes bu oyuncuların çoğu kendi takımında neler yapıyor. Sertan,Baliç yaşlandı. Olcan gibi Gürhan var elimizde. Uğur'u vermezler. Egemen pahalı. Ali Cansun bir türlü dikiş tutturamıyor. Ömer bizim defans oyuncularından çok mu kaliteli. Ben sana birkaç isim veriyim bakalım ne diyeceksin :
Mehmet Nas (Gençlerbirliği)
Mehmet Çakır (Gençlerbirliği)
Emre (Ankaragücü)
Erman Özgür (Konya)
Serkan Özdemir (Rize)
Timuçin (Erciyes)
Erdal (Gaziantep)
tabii bunların gelme ihtimalleri oldukça düşük. Ama Gençlerbirliği Anderson'u istiyormuş. Belki takasta kullanılabilir.
ABİ BU TAKIMA CEYHUN LAZIM ANKARADA HARKALARA İMZA ATIYOR
tanju_58 23.11.2006, 16:33 Bence devre arasın az ama öz transfer yapılmalı.Fenerbahçe'den Anderlecht takımına giden Serhat Akın bilindiği gibi kulübünde mutsuz ve devre arasında ayrılmak istediğini belirtti.Bence yapılacaksa böyle kaliteli futbolcular transfer yapılmalı.Serhat Akın'ın Sivassporumuzu yukarılara taşıyacağına inanıyorum.Hemde Servet Çetin gibi Serhatada milli takım yolu açılır.
vurduğunu kaleye sokan bir forvet alınsın yeter valla.m.yildiz ve balili bu konuda eksik.vurdu mu girmel top kaleye
simyacı58 23.11.2006, 16:50 bence ortasahaya ii bir futbolcu alınabilir
Bilmiyorum5 24.11.2006, 13:07 Konyaspor Yasin'le yollarını ayırdı..
Konyaspor, geçtiğimiz haftalarda kadro dışı bırakılan Yasin Çelik ile yollarını ayırdı.. Yeşil beyazlı formayı 5 yıl giyen ve uzun süre kaptanlık yapan Yasin'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi..Konuyla ilgili konuşan Yasin Çelik, "Bana göre bu saatten sonra takıma geri dönmem uygun olmazdı. Kulübe ayrılma talebinde bulundum ve oturduk karşılıklı olarak kontratı feshettik. Şu anda boştayım. Henüz hiç bir takımdan teklif almadım. Fakat gelecek her teklifi değerlendiririm" şeklinde konuştu.
BU YASIN COK KALITELI KUMAS SİVASSPORUN SAĞ KANATTAKİ SORUNUNU GİDERİR İKİNCİ YARI SOLA HAYRETTİN GELİCEK SERVET DE KALIRSA DEVRE ARASINDA BU SAVUNMA LİGİN EN İYİ SAVUNMASI OLUR IDDA EDDIYORUM
SELCUK-KONYASPORDAN AYRILAN SUAN BOSTA OLAN YASIN - VE CARVALHO YERINE NORDIN GIBI ZEKI BIR ORTA SAHA
dieforyou7 28.11.2006, 13:56 bence forvet alınmalı m.yıldız kafasını eğiyo nereye gttığnı bıle bılmıyrma suratlı bı oyncu..balılı nın yanına ii bır kafacı aldık mı tmm super olur imkanımız warsa orta saha da olabılır yanı merdo nun dedği gbı ceyhun olsa bu takım ucar resmen..ama ceyhunun gelceğinı sanmıyorum..
spidey58 28.11.2006, 14:02 Arkadaşlar mutlaka devre arasında adam alınır da ben başka bir şeyden söz edicem.Sene başında Murat Duman gibi bir adamı biz nasıl yollamışız hala anlam veremiyorum.Adamı sakaryada hemen kaptan yaptılar bence sivas için büyük kayıp oldu...
serrrkan 30.11.2006, 08:08 bu listede sivassporumuza faydası olacak 3 topçu var
1.ali cansun (antalyaspor)
2.sergei die (kayseri erc.)
3.olcan adın (fenerbahçe)
syn bilili lakaplı gardaş diğer saydığın topçuların hepsinin işi bitmiş.hüseyinkaliteli bir topçu olsaydı ankaragücü bırakmazdı bıraksa bile kesin 4 büyüklerden birine giderdi.cenk işler in erciyesteki durumu içler acısı elvir boliç onun işi gençlerbirliğinden ayrıldıktan sonra bitti zaten.atilla birli ğe sivasspor yaramadı zaten sivasımı sevmedi takıma ısınamadımı yönetimimi beğenmedi soru işareti.ömer rızayıda trabzonspor kolay kolay bırakmaz zaten.benim transfer için bir önerim var samsunsporlu ADNAN GÜNGÖR bence mükemmel bir topçu takımıza büyük katkısı olurrr
olcan la ömer rıza nın baya sivasa katkısı olur eğer alabilirlerse..
sinan-58 30.11.2006, 18:25 kemal (FB)
olcan (FB)
ve bir tanede forvet alınmalı
ertan_58 30.11.2006, 18:56 Konyaspor Yasin'le yollarını ayırdı..
harika bir tespit cok kaliteli bir topcu umarım alınır
kardes bu oyuncuların çoğu kendi takımında neler yapıyor. Sertan,Baliç yaşlandı. Olcan gibi Gürhan var elimizde. Uğur'u vermezler. Egemen pahalı. Ali Cansun bir türlü dikiş tutturamıyor. Ömer bizim defans oyuncularından çok mu kaliteli. Ben sana birkaç isim veriyim bakalım ne diyeceksin :
Mehmet Nas (Gençlerbirliği)
Mehmet Çakır (Gençlerbirliği)
Emre (Ankaragücü)
Erman Özgür (Konya)
Serkan Özdemir (Rize)
Timuçin (Erciyes)
Erdal (Gaziantep)
tabii bunların gelme ihtimalleri oldukça düşük. Ama Gençlerbirliği Anderson'u istiyormuş. Belki takasta kullanılabilir.
Bu listeye Erciyes'ten İlhan Özbay ve Antaya'dan Ali Bilgin'i ekleyebilirim.
genclerbirligi ile takas yapabilirizz mesela andersonu verip isaac promise veya mehmet nas gibi oyuncular alabliriizz $$
selcuk (fb)
cihan(gs dusunulebilir
italya ligi ve almanya liginee bakilabilir cok kaliteli topcular artik brezilya devri bittiii artik boyle ulkelerden alinmali topcular
lastsivasli 30.11.2006, 19:24 ben sayın hocamız BÜLENT uygun a sonuna kadar güvendiğimi belitmek isterim.
bülent hocam teknik adam olarak takımın eksikleri ni tabiki biliyor ve buna göre transfer yapacağına inanıyorum...
ben ayrı bir konuyu belirtmek isterim
ALT YAPI...
sayın hocamız alt yapı dan bir veya bir kaç futbolcuyu takıma kazandırsa iyi olmaz mı...
bende takımı ın buna ihtiyavı var...
ayrıca ben takımımızın uefa ya gideceğini ,,, gitmesi gerektiğini biliyor ve söylüyorum... benim gibi düşünenler varmı bilmiyorum ama....
biz düşnüyoruz ve çok hoşumuza gidiyor.....
nerdeeeeeen nereye .... diyoruz kendi aramızda....
dış trnsfer yapılacak sa , futbolcu gelecek se lütfen UEFA yı hesaba katarak transfer yapın.... artık sadece lig istemiyoruz...
harun afacan 30.11.2006, 20:32 FENERBAHÇEDEN KEMAL İ ALABİLİRSEK ÇOK FAYDALI OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
1967_CLUB_10UR 30.11.2006, 20:36 PETKOVİÇ,SERVET VE BALİLİ ŞU ANDA YOĞUN TEKLİFLER ALIYORLAR GİTMESİNLERDE..
ceza_tolga_rep 30.11.2006, 23:10 valla bana göre oyuncu almamız şart deil.bence yeterli.ama bana göre serkan balcı,galatasarayda oynayamayan genç oyuncu aydın,erciyessporlu timuçin olabilir.ama gerek yok.teklif yaparız her oyuncuya vermezlerse kendileri bilir.
Bestepeli-58 30.11.2006, 23:51 pini ballili kardeşim o saydıgın topcular sivasta yedek olarakta durmazlar atila birlirliği biz verdik malatyaya bize ortasada savaşacak iyi bir pasör lazım şu an sivastaki topcular iyi oldukları kadarda ahlaklı ve sivasa yakişir topcular 2 yarıda hepsine başarılar diyorum bizim transfere ihtayıcımız yok hep desdek tam destek anderson kalmalı
Atış transferler yapmalıyız.Tam yerine göre oyuncularla.Eldekilerden olmayalımda.He bide yaşlı oyunculardan uzak duralım illallah ya Atilla Birlik,Ali Eren 2 :S
1967_CLUB_ÖZGÜR 01.12.2006, 22:01 Sivassporumuz Ligin İlk yArısında İstikrarsız Bir futbol ortaya koydu...
Bir cok gol pozısyonlarında Son vurusu Yapamıyoruz...
Klubumuz Butçesini zorlayarak Devre arasında Flas Transferler Yapmalı !!!
LİGİN 2. YARISINDA TRANSFER ŞART !!
,
1967_DERNEK_MUSTAFA 01.12.2006, 22:03 sivasspor yönetimi gereken ve eksik olan mevkilere işe yarayacak futbolcuları alması lazım eğer gerekiyorsa bu hocanın ve sivasspor yönetiminin taktirine kalmış bir şey
1967_CLUB_10UR 01.12.2006, 22:09 transfer elbette şart baliliden çok büyük işler bekliyoruz ama tek başına bu isteklere cevap veremiyor.anderson zaten bu sene sahada var mı yokmu brlli değil bir de mehmet yıldız var o da düşerse atıyor..ama kesinlikle balili ve servet gönderilmesin.
gangster 01.12.2006, 22:11 bülent hoca uzun senelerdir sivassporda.takımı ve futbolcuları çok iyi tanıyor.eğer gerekli görürse menajerliğininde katkısıyla gerekli olan mevkilere ideal transferleri yapacaktır.
1967_CLUB_ÖZGÜR 01.12.2006, 22:13 transfer elbette şart baliliden çok büyük işler bekliyoruz ama tek başına bu isteklere cevap veremiyor.anderson zaten bu sene sahada var mı yokmu brlli değil bir de mehmet yıldız var o da düşerse atıyor..ama kesinlikle balili ve servet gönderilmesin.
evet Kalması Gereken Futbolcularımız en basında gelen ısımlerde bunlar zaten abi...
BALİLİ SEVIYESINDE BİR TRANSFER YAPMALIII...!!!
FORVET IMIZI BİTİRİM İKİLİ OLMALI :) :) :)
1967_CLUB_10UR 01.12.2006, 22:16 evet Kalması Gereken Futbolcularımız en basında gelen ısımlerde bunlar zaten abi...
BALİLİ SEVIYESINDE BİR TRANSFER YAPMALIII...!!!
FORVET IMIZI BİTİRİM İKİLİ OLMALI :) :) :)
balili gibi bir forvetimiz daha olsa var ya müthiş olur bu seferde onlara top atacak iyi ortasaha isteriz bu da çok masraflı olur..:)
1967_CLUB_ÖZGÜR 01.12.2006, 22:28 balili gibi bir forvetimiz daha olsa var ya müthiş olur bu seferde onlara top atacak iyi ortasaha isteriz bu da çok masraflı olur..:)
Sonrada ortasahaya top atacak defans :D
sinan58_34 01.12.2006, 22:48 bulent hoca takımımızın icinde cok iyi tanıyor acıkları gorup kapatacagını dusunuyorum bu devre arasındada bi transfer yapsa hic fena olmaz
1967_DERNEK_NAİL 01.12.2006, 23:08 vala ihtiyaç var inşallah faydalı olan fut bolcular alırlar
1967_DERNEK_TUĞRUL 01.12.2006, 23:32 Sonrada ortasahaya top atacak defans :D
SONRADA DEFANSA TOP ATACAK KALECİİ :D:D:D:D
abdullah58 01.12.2006, 23:54 bana kalirsa baliliyle andersonu beraber oynatmali
balili hizli
anderson haraketli ve kafa topu davar
Bilmiyorum5 02.12.2006, 08:57 SELCUK-KONYASPORDAN AYRILAN SUAN BOSTA OLAN YASIN - VE CARVALHO YERINE NORDIN GIBI ZEKI BIR ORTA SAHA ASLINDA MOHAMMED ALI KESKE OLSAYDI BELKI TEKRAR ALINA BILIR
YANI KISACASI SELCUK-YASIN-MOHAMMED ALI VE SERVET PETKOVIC BALILI BU UC OYUNCU EGER KALIRSA EN IYI TRASNFER OLUR BIDE HAYRETTIN GELIYO IKINCI YARI COSACAZ HADI SIVASIM ES SUPERLIGDE
34-murat-58 02.12.2006, 09:16 bence takım su anda ıyı..
tabıkı daha ıyı olması ıcın orta sahaya takvıye yapılabılır..
buda yabancı olursa daha ucuz ve takıma renk katması açısından iyi olur...
taraftara heyecan verir.......
carvalho anderson gitsin.......
jakobieen 02.12.2006, 09:58 bi tane gol atabilen golcümüz olsa keşke... (for example:cenk işler)
NİHAT_EKİCİ 02.12.2006, 10:10 SİVASSPORUN DEFANS VE FORVET HATTI MÜKEMMELE YAKIN. BİZE SADECE İYİ BİR SAĞ AÇIK VE İYİ BİR OYUN KURUCU LAZIM. TÜRKİYEDE ANDERSSON VE BALİLİDEN DAHA İYİ FORVET VARMI? DEFANSTA SERVET, HAKKI VE HAYRETTİN DEN DAHA İYİ KİM VAR? BİZİM ORTA SAHAMIZ GÜÇLENDİRİLSİN BİZİ KİMSE TUTAMAZ. OYUN KURUCU OLARAK ALINMASI ZOR AMA BİR YUSUF BİR CEYHUN VEYA TİMUÇİN BİZİM EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN OYUNCULAR.
Mehmet Çakır gibi bir orta saha adamı hiç fena olmaz. Veya başka bir Orta sahadan hücuma hızlı çıkan, hızlı bir kontraatak adamı çok faydalı olur.
bence ömer rıza veya zafer biryol alınmalı andersoun yanına bir forvet gerekiyor.bu iş öküz mehmetle olmaz.
sivassss 02.12.2006, 11:29 devre arasında ceyhun eriş gibi bir orta saha alırsak bu takım tutulmaz hem wooter'a da çok yardım eder...
yaa hakki cok kademe hatasi yapiyooooo
MOS-BY-58 02.12.2006, 14:06 Arkadaslar fbli selcuk tekra fitik ameliyati oldu bildigim kadariyla ve büyük ihtimalle bu sezon zor oynar. hatta futbol hayatinin tehlikede oldugu söyleniyordu. zaten sagligi yerinde olsa fatih terim'in kesinlikle milli takimda düsündügü bir oyuncu. kemal de malesef cok sakatlanan biri, pek faydali olabilecegini sanmam. ama olcan adin biz de oynayabilir. serkan balci da takima dinamizm kazandirabilir.
ama 2. ligden oyuncu alma taraftari degilim, alinacaksa da fazla yasli olmamali ve gelismeye acik biri olmali.
1967_CLUB_10UR 02.12.2006, 17:06 SONRADA DEFANSA TOP ATACAK KALECİİ :D:D:D:D
hopssssssss tuğrul orda kal petkoviçten memnunuz hadi başka mevkiye:)
1967_CLUB_ÖZGÜR 02.12.2006, 20:47 SONRADA DEFANSA TOP ATACAK KALECİİ :D:D:D:D
DAHA SONRADA KALECİYE TOP ATACAK TOP TOPLAYICI....VALLA TOP TOPLAYICILARIN DEİŞMESİNE KADAR YOLU VAR :D
1967_CLUB_10UR 02.12.2006, 21:01 DAHA SONRADA KALECİYE TOP ATACAK TOP TOPLAYICI....VALLA TOP TOPLAYICILARIN DEİŞMESİNE KADAR YOLU VAR :D
davulcuyu değiştirsek nasıl olur???:D :D :D :D
1967_CLUB_ÖZGÜR 02.12.2006, 21:04 davulcuyu değiştirsek nasıl olur???:D :D :D :D
:D ohoooo Davulcuya Gelene Kadar Bunun tohmaa Var Davul Yuzu Var Kasnaaaaaaaaaaa Var Alyan I vAr :D ZAAVVV HA ZAAAAVV :D :D :D(abi 1 macla 2oo ytl gıttı 7 mac ın 7 sıde tuttu bolton yatırdı)
1967_CLUB_10UR 02.12.2006, 21:07 :D ohoooo Davulcuya Gelene Kadar Bunun tohmaa Var Davul Yuzu Var Kasnaaaaaaaaaaa Var Alyan I vAr :D ZAAVVV HA ZAAAAVV :D :D :D(abi 1 macla 2oo ytl gıttı 7 mac ın 7 sıde tuttu bolton yatırdı)
evet haklısın asıl sorun kasnaklarda değişmesi lazım..:D
(GEÇMİŞ OLSUN BU İDDAA SANA DA BANADA NASİP DEĞİL);)
1967_CLUB_ÖZGÜR 02.12.2006, 21:10 evet haklısın asıl sorun kasnaklarda değişmesi lazım..:D
(GEÇMİŞ OLSUN BU İDDAA SANA DA BANADA NASİP DEĞİL);)
Evet Sorun Kasnakda Suc ne tohmahda,Ne Alyanda Ne yuzde nede BENDE:D
(zaav abi keske oynamasaydım bolton u neyse yattı bi kere saglık olsun:D )
(biz duracaaaz duracaaaazzz 12 den vuracaz usta hec merak etme;) )
1967_CLUB_10UR 02.12.2006, 21:14 Evet Sorun Kasnakda Suc ne tohmahda,Ne Alyanda Ne yuzde nede BENDE:D
(zaav abi keske oynamasaydım bolton u neyse yattı bi kere saglık olsun:D )
(biz duracaaaz duracaaaazzz 12 den vuracaz usta hec merak etme;) )
yok yok kasnak gevşek alyanda iyi sıkmıyor:)
(boltonu yazmasaydın o kupon cazip olmaz dı belkide)
1967_CLUB_ÖZGÜR 02.12.2006, 21:15 yok yok kasnak gevşek alyanda iyi sıkmıyor:)
(boltonu yazmasaydın o kupon cazip olmaz dı belkide)
Evet Her tarafı Sıkıstırıyon yınede bi yer den FÖRT lüyor :D
(Zaavv usta belkı bolton u yazmasak baska bı yerden yatacaktı :) )
1967_CLUB_10UR 02.12.2006, 21:17 Evet Her tarafı Sıkıstırıyon yınede bi yer den FÖRT lüyor :D
(Zaavv usta belkı bolton u yazmasak baska bı yerden yatacaktı :) )
o zaman tek suçlu davul'un 55 lik filmi :)
(devam oynamaya)
özsivasli1903 02.12.2006, 22:08 vallaha cenk isler ve sergei die isimize yarar bence....
sivassss 04.12.2006, 17:22 Devre arasında takımımız eğerki transfer yapmayı düşünüyorsa bana kalırsa orta sahada Wooter'a yardım edebilecek ayağında top tutabilen bir oyuncu alınması lazım...
Ben bir kaç oyuncu sayacağım, almamız belki çok zor olur, takımlarının bırakıcaklarını zannetmiyorum ama bu futbolculardan bir tanesini alsak ligde çok iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. Bu futbolcular;
Altan ( Çaykur Rizespor ),
Lazarov ( Kayseri Erciyesspor ),
Timuçin ( Kayseri Erciyesspor ),
Yusuf Şimşek ( Denizlispor ),
Ceyhun Eriş ( Ankaragücü ),
Mehmet Çakır ( Gençlerbirliği ),
Erman Özgür ( Konyaspor ),
Wederson ( Ankaraspor ),
Bu futbolculardan bir tanesini kadromuza katabilsek ligde çok canlar yakarız, en azından oyunun sıkıştığı anlarda bu futbolcular oyunu çok iyi açabiliyorlar.
Birde bize hava toplarında kafaya çıkacak iyi bir forvet alınması lazım diye düşünüyorum. Bu pozisyonda da bence en iyi futbolcu Malatyaspor'da oynayan Taner olabilir. Kendisi her sezon İkinci Lig'de gollerini atıyor ve şu anda da Lig A'nın gol kralı, son maçda da Samsunspor'a kafa ile bir gol attı, kafa toplarında çok etkili bir forvet...
benim mesajim niye silindii ben bosuna mi yazdimmm yetkililr benen alay mi geciyooo kufurlu bisey mi yazdimmm bir sayfalik yazi silinilir mii benim elim agridi yazinca mesajim geri bulunsunnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sivasss kardesimizin yazisindan sonraydiii nerde simdii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andersonu satip genclerbirligine isaac i veya francois nicoise albilirizz devre arasindaaa
1967_CLUB_10UR 04.12.2006, 18:19 ersen martin belki andersonun yerine alınabilir.
serkan balcı gelse iyi olacak sağ beke
SivasSpor58-ist 04.12.2006, 19:24 İNŞALLAH HAYIRLISI NE İSE O OLSUN ARKADAŞLAR İYİ ADAMLAR GELSİNDE GERİSİ KOLAY
galatasaraydan carussa kiralana bilir...herhalde onlarda kiralayacaklar.oynamadığı için eleştiriliyor ama yetenekli bir futbolcu ayrıca ileri uç adamlarınada yardımcı olacak bir oyun tarzı var.
______________________________ __________
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı
alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini,
sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar."
M. Kemal ATATÜRK
Devre arasında takımımız eğerki transfer yapmayı düşünüyorsa bana kalırsa orta sahada Wooter'a yardım edebilecek ayağında top tutabilen bir oyuncu alınması lazım...
Ben bir kaç oyuncu sayacağım, almamız belki çok zor olur, takımlarının bırakıcaklarını zannetmiyorum ama bu futbolculardan bir tanesini alsak ligde çok iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. Bu futbolcular;
Altan ( Çaykur Rizespor ),
Lazarov ( Kayseri Erciyesspor ),
Timuçin ( Kayseri Erciyesspor ),
Yusuf Şimşek ( Denizlispor ),
Ceyhun Eriş ( Ankaragücü ),
Mehmet Çakır ( Gençlerbirliği ),
Erman Özgür ( Konyaspor ),
Wederson ( Ankaraspor ),
Bu futbolculardan bir tanesini kadromuza katabilsek ligde çok canlar yakarız, en azından oyunun sıkıştığı anlarda bu futbolcular oyunu çok iyi açabiliyorlar.
Birde bize hava toplarında kafaya çıkacak iyi bir forvet alınması lazım diye düşünüyorum. Bu pozisyonda da bence en iyi futbolcu Malatyaspor'da oynayan Taner olabilir. Kendisi her sezon İkinci Lig'de gollerini atıyor ve şu anda da Lig A'nın gol kralı, son maçda da Samsunspor'a kafa ile bir gol attı, kafa toplarında çok etkili bir forvet...
sivasss arkadaşın vermiş olduğu listedende yusuf veya ceyhun oarta sahayı toplamak için alına bilir.....
______________________________ ______________________________ ____
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı
alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini,
sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar."
M. Kemal ATATÜRK
catli_58 06.12.2006, 18:52 Sol Kanada Timuçin veya Altan, Orta sahayada Yusuf diyeceğim ama o da Denizli'den ayrılmaz alternatifi ise Ceyhun.
o da ayrilmaz biraz dusununn anlar takimlarinin herseyiii
su ceyhun ve yusuf derdi bitsinn onlar gelmezzzzzz
sağlam bi ön libero + hakkının yerıne bi adam...
neyse ne 25.12.2006, 14:59 O FUTBOLCULARIN HİÇBİRİ SİVASA YARAMAZ BENCE KARDEŞ KUSURA BAKMA BELKİ OĞULCAN OLUR ONUDA VERMEZLER HERALDE
1967_CLUB_BOZ 25.12.2006, 15:12 EVET HAYIRLISI NE İSE O OLSUN SİVASSPORUMUZA LAİK GÖRÜLEN KİŞİLERİ LİSTEYE ALSINLAR ARTIK
yigidoss 25.12.2006, 18:02 TEK KELİMEYLE SİZE SADECE GÜLÜYORUM . O KADAR SAÇMA FİKİRLER VAR Kİ YORUM YAPMA GEREĞİ BİLE DUYMUYORUM
Ultra sivasli 25.12.2006, 18:15 benim mesajim niye silindii ben bosuna mi yazdimmm yetkililr benen alay mi geciyooo kufurlu bisey mi yazdimmm bir sayfalik yazi silinilir mii benim elim agridi yazinca mesajim geri bulunsunnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GECMIS OLSUN HALIL GARDASIM 1 SAYFA YAZIDA COK ÖNEMLI KONULAR VARDIR BULUNDA O SAYFAYI BIZDE OKUYAK
Transferde bazı oyuncuların adı sık geçiyor. Basından takip ettiğim durumlar şöyle;
Tamer Tuna ve Ahmet Dursun Şekerspor'dan gönderiliyor.
Fenerbahçe'den Serkan Balcı'nın ve genç oyuncuların kiralık gönderilmeleri gündemde.
Galatasaray'da Oğuz,M.Güven,Aydın,Özgürcan ve Ferhat gibi gençlerin kiralık verilmesi gündemde. Ayrıca Ergün Penbe, sol kanata transfer yapılması halinde ayrılabileceğini söyledi.
Erciyesspor Timuçin, Zafer, Bouazizi gibi isimleri gözden çıkardı.
Ankaragücü 5-6 oyuncusunu gönderme kararı aldı.
Rizespor ve Denizlispor özellikle forvet oyuncusu arıyor.
Beşiktaş'ta Kleberson'un durumu belirsiz.
Trabzon'da Fatih Akyel, Celaleddin belirsiz.
Anakaraspor Wederson'un gitmesi halinde sol kanat oyuncusu arayacağını belirtti.
Gaziantepspor'da Fener'den kiraladığı Mahmut Hanefi ile yollarını ayırmış.
Manisa'da Johana ve Zelenka ayrılıyor. Caner Rusya'ya gidiyor
Gurbetçi oyunculardan Berkant Göktan Denizlispor ile flört halinde. Serhat Akın Anderlect tarafından gönderilebilir. Yine Anderlecht'li Ahmed Hassan da gitmek istediğini söylemişti. Bjklı Ali Güneş de Trabzon veya Gs'ye gidebilir.
İkinci lig takımı Malatya, Hakan Bayraktar ve Mahmut Hanefi ile ilgileniyormuş.
bu listeye bir de Ankaraspor tarafından gözden çıkarılan Kürşat, Cem Yanık ve Devran'ı ekleyebilirim. Ayrıca Fenerbahçe'den tanıdığımız Brezilyalı Luciano da şu anda boşta. Bir başka boştaki oyuncu İlhan Mansız da futbola geri dönmek için kondisyon çalışmalarına başlamış.
Gelcekleri merakla bekliyoruz daha ortada net bir isim yoktur... Gelecekler de gidecekler de belli olmadı...
Didier DROGBA 27.12.2006, 11:56 BEN BU DEDİĞİM OYUNCULARDAN BİRKAÇI ALINSA BU TAKIM TUTULMAZ DİYORUM, HEPSİ DE TAKIMLARININ GÖZBEBEKLERİ...
IRKÇILIĞA HAYIR...
anlamıyorum bu foruma yorum yapan arkadaşları.listeler veriliyor ama verilen isimlerin çoğu takımlarının kilit oyuncuları ve bonservisleri çok pahalıdır.melih 1 rumuzlu arkadaşımız doğru yazmış.önlibero ve anderson ve servete giderlerse alternatif isimler.ama özellikle orta sahaya fizik kapasitesi yüksek ama top yapabilen orta saha elamanı.mesela bizim oyuncumuz ilhanın sağ ayaklısını bulsak,orta sahamıza serkan erçetin stilinde ama süperlig ayarında bir takviye yapsak,mehmet yıldızın yanına dar alanda iş yapan bir santfor , mesela jaba.tita gibi.sonrası hep uzun vadeli olabilir.ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız.şartlar bu.bence yeterli takviyeler içinde servet ve andersonunda satılması lazım.anderson yalçın+ para takası ve servet için para+nizamettin takası hem takviye hem maddi getiri demektir.kulüp bizim ve sadece bugünleri düşünemeyiz.geleceğimizi ve süperlig de kalıcı olmayı hesaplamalıyız.lig a ve B den uzun vaadeli transferler yapabiliriz.yasiri,ilhanı,mura t sözgelmezi,mehmet yıldızı nasıl aldıysak.
Didier DROGBA 27.12.2006, 12:47 anlamıyorum bu foruma yorum yapan arkadaşları.listeler veriliyor ama verilen isimlerin çoğu takımlarının kilit oyuncuları ve bonservisleri çok pahalıdır.melih 1 rumuzlu arkadaşımız doğru yazmış.önlibero ve anderson ve servete giderlerse alternatif isimler.ama özellikle orta sahaya fizik kapasitesi yüksek ama top yapabilen orta saha elamanı.mesela bizim oyuncumuz ilhanın sağ ayaklısını bulsak,orta sahamıza serkan erçetin stilinde ama süperlig ayarında bir takviye yapsak,mehmet yıldızın yanına dar alanda iş yapan bir santfor , mesela jaba.tita gibi.sonrası hep uzun vadeli olabilir.ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız.şartlar bu.bence yeterli takviyeler içinde servet ve andersonunda satılması lazım.anderson yalçın+ para takası ve servet için para+nizamettin takası hem takviye hem maddi getiri demektir.kulüp bizim ve sadece bugünleri düşünemeyiz.geleceğimizi ve süperlig de kalıcı olmayı hesaplamalıyız.lig a ve B den uzun vaadeli transferler yapabiliriz.yasiri,ilhanı,mura t sözgelmezi,mehmet yıldızı nasıl aldıysak.
kardeş güzel bir yorum yapmışsın ama senin dediğin futbolcularda takımlarının kilit futbolcuları, jaba, tita gibi oyuncuları almak bir hayli zor olur, en azından takımlarının bu futbolcuları bırakacaklarını zannetmiyorum...
IRKÇILIĞA HAYIR...
ceza_tolga_rep 27.12.2006, 13:37 ze kalengaaaaaaaa................ ............
1967_CLUB_BOZ 27.12.2006, 13:41 gelecekleri BEKLİYORUZ DOĞRU AMA KİM GELEBİLİR PEK BİLMİYORUZ
KEŞKE BİLSEYDİK KİMİN GELDİĞİNİ ARKADAŞLAR İNŞALLAH FORUM AÇILIR
FENERBAHÇEDEN KEMAL GELEBİLİR
Daha ortada Okan Koç'tan başka isim yok.........
iplikcioğlu 31.12.2006, 23:55 konyadan okan koç ankaragünden ceyhun kaysenin gözden cikardihi muhanmet trabzondan kadro dişi fatih akyel vede ömer rizayi kasim paşada eski galatasayli faruk atalay var cok kilas topcu fenerbahceli muhanmet hanifi alsak boşta istambulspordan baliç formunda bu aralar takima tam bir abilik yapacak bir futbolcu ercilesli timicun tam bir beyin topcu bunlardan bir kaçi gelirse sivasspor cok faydali bir tranfer yapmiş olur bence ama benim yiğido güvenim sonsuz bülent hoça başka o işini bilir o boş tranfer yapmaz ben yiğidoya güvenim sonsuz seneye ALLAH nasip ederse daha güzel yerlerde olacagiz başkanimizin sözü var chelsia getiredek sivas a
merkez-apo 31.12.2006, 23:59 ali cansun gelse iyi olur.......
king58
deli_yigido 01.01.2007, 13:10 çok güzel Erciyes den Timurçin olabilir...
Burak YILDIZ 01.01.2007, 15:24 PİNİ-BALİLİ ARKADAS TAMAM GÜZEL DİYON DA SİVAS TA O SAYDIGIN OYUNCULARIN HEPSİNİ ALACAK PARA VAR MI VARSA BİLE ONLAR FAZLA KALİTELİ DEGİLLER SİVAS DAHA İYİLERİ BULA BİLİR
musti1992058 01.01.2007, 16:03 [QUOTE] bence sivasspor yasiri göndermeli ve onun yerine mohammed ali gelmeli
sivassss 03.01.2007, 17:42 DEVRE ARASINDA SİVASSPOR, HANGİ MEVKİYE TRANSFER YAPMALIDIR...
- KALECİ,
- DEFANS,
- ORTA SAHA,
- FORVET...
sivassss 03.01.2007, 17:43 BEN ORTA SAHADA WOOTER'IN YANINA BİR FUTBOLCU ALINMALIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM,
AYAĞINDA TOP TUTABİLEN,
MİLİMETRİK PASLAR ATABİLEN,
ORTA SAHAYI TOPARLAYABİLECEK BİR FUTBOLCUYA İHTİYACIMIZ VAR...
Bilmiyorum5 03.01.2007, 17:44 ORTA SAHA YA BI CEYHUN,SELCUK GIBI ADAM ALINMALI EGER ANDERSON GIDERSE FORVET 1 TANE ALINMALI AYRICA 2 YADA 3 ATNE DEFANS ALINMALI EGER SERVET KALIRSA 2 EGER KALMAZSA 3 TANE DEFANS ALINMALI GUNDUZ LE ALI EREN GITTI YEDEK DEFANS KALMADI
sirseri58 03.01.2007, 17:51 ben orat saha diyorum hızlı bi adam şart baliliye bu akdar yüklenmemek lazım
corners19 03.01.2007, 18:27 KAYSERİDEN KAMBER ERCİYESTEN TİMUÇİN BEŞİKTAŞTAN ALİ GÜNEŞ ANTALYADAN İLYAS GİBİ BİRÇOK İSİM VAR İKİNCİ LİGDEN DE KALİİTELİ OYUNCULAR VAR AMA BENCE BİR FORVET VE İKİ DEFANS LAZIM TAKIMA
ömer rıza ingiliz vatandası benim bildiim
sivassss 05.01.2007, 20:20 ömer rıza ingiliz vatandası benim bildiim
Türkiye'de Türk statüsünde oynayabiliyor kardeş...
Türkiye'de Türk statüsünde oynayabiliyor kardeş...
dediğin gibi çifte pasaportlu. Kıbrıslı olduğundan Türk kimliğini Denizli'de iken almıştı.
OKAN KOÇ KONYASPOR TARAFINDAN BIRAKILMIŞ .. yeni bir haber. bizimle de adı geçmişti.
sivassss 15.01.2007, 15:25 OKAN KOÇ KONYASPOR TARAFINDAN BIRAKILMIŞ .. yeni bir haber. bizimle de adı geçmişti.
KARDEŞ, OKAN KOÇ, VESTEL MANİSASPOR İLE ANLAŞMAYA VARDI...
catli_58 15.01.2007, 15:59 İnşallah iyi takviyeler yaparlar......
Bilmiyorum5 15.01.2007, 16:49 takviye olmayacak gibi gorunuyo su ana kadar fatıh tutar karagumrukspora ertugrul elazıg spora galecı hakan alıbeykoye kıralık olrak verılen oyuncularımız hakan bayraktar 140 mılyara malatya ıle anlastı alı eren ,carvalho serbest bırakıldı onun bu nların yanında hılmı mıhcı sıvassporun tek transferı takvıye sart dıye dusunuyorum
talha012 22.04.2007, 21:16 bence serveti galatasaraya verdiler mehmet topal isteyebilirler bence bu transfer yararlı olur
yigidoefsanesi 23.04.2007, 20:52 Balili gitsin biz düzeliriz. bütün yorumcular düşman artık bizde görelim adam bizi köstekliyor kendimize gelelim
ozkan0618yigido 23.04.2007, 21:23 ani fenerden olcanı alırsak zaten süper olur yaaa
|