Orijinalini görmek için tıklayınız : SONUNDA BUDA OLDU
1967_DERNEK_MUSTAFA 19.10.2006, 01:13 38 yıl aradan sonra sivassporumuz süper lige ayak basmıştır buralara gelene kadar neler çektik ne cen derelerinden geçtik ne kavgalar yaptık dayaklar yedik dayaklar attık ne kazalar geçirdik ama mücadelemizi 38 senede sürse başardık şu anda süper ligteyiz...
şimdi sizlere değerli sivaslılara ve sivasspor aşıklarına soruyorum 38 yıllık hasreti sona erdiren sivasspor camiasına nasıl teşekkür ede biliriz benim görüşüm şöyle umarım bu görüşüme sizlerde katılırsınız takımımıza her ne pahasına olursa olsun iç saha dış saha olsun 90 dakka destek vererek teşekkür etmeliyiz değilmi ama şunu görüyoruz sivasta sivassporumuzu destekleyen taraftarlarımıza bir tepki var bu tepkide ne biliyormusunuz çok vahim bir tepki taraftarlar takımını desteklerken bazı kendini bilmezler şikayette bulunmuşlar bu sadece stadda değil stadın çevresinde oturan vatandaşlardanda gelmiş biz taraftarların çaldığı davulun sesinden rahatsız oluyoruz diyorlar buna karşılıkta sivasspor yönetimide bunların şikayetlerini göze alarak maratonda olan taraftarları kale arkasına göndererek isteklerini yerine getirmiştir çok vahim bir durum iki gün sonra stadın çevresinde oturanlarda sivas emniyetine sivas valliğine şikayette bulunarak 4 eylül stadyumundan gelen seslerden ve davulun sesinden rahatsız oluyoruz diyerek şikayette bulunurlar lütfen bu stadı başka yere alın diye umarım rahatsız olanların bu güzel istekleri yerine gelirde 4 eylül stadyumu oradan başka yere taşınır vay anam vay ne günlere kaldık
NOT: BU TRAJİKKOMİK OLAYI BAŞKA TAKIMIN TARAFTARLARI VE YÖNETİCİLERİ DUYSALAR...BU HALİMİZE GÜLMEZLERMİ
SİZCE...???
HakkıTİMUÇİN 19.10.2006, 01:19 valla söyleyecek laf bulamıyorum..
pes doğrusu :(
1967_CLUB_ÖZGÜR 19.10.2006, 01:35 Davulun Sesi Uzaktan Hoş Gelir....Davulun Sesini Uzaktan Hoş Deil Bos anlayan Adam Lar Da Bostur...
CEKIRDEKCILERE gore bu olay normal........
Yuhhhhhh Yaaa....BU KAdarıda Olmaz..
Ama Oldu
SONUNDA BUDA OLDU :D
eneke-talar 19.10.2006, 02:36 kardeşim bahse girerim,araştırılacak olursa; şikayetçi kişilerin, sivasta memuriyet yapan,dışardan gelmiş,şu veya bu sebepten dolayı sivası sevmeyen yabancılar olduğu anlaşılacaktır,70'li yıllarda ,çok iyi hatırlıyorum;stadyum çevresindeki apartmanların balkonları beleşçilerle dolup taşardı,sizin bu tespinizden öyle anlaşılıyor ki;sivasta tahminlerin çok
üzerinde yabancı vatandaş bulunuyor,ya da iyiden iyide pek sivaslı da kalmamış,üzüldüm...eneke-talar
aLaYıNa`GiDeRiZ 19.10.2006, 03:08 BaŞlığı görünce Korktum birden yaw Bnde diyomm ne oldu.
bence işin altında başka sebepler vardır bugüne kadar kimse rahatsız olmuyoduda şimdimi rahatsız oldular ozaman ramazan davulunuda şikayet etsinler nede olsa gece yarısı çalınıyor??????
1967_CLUB_ÖZGÜR 19.10.2006, 07:38 BaŞlığı görünce Korktum birden yaw Bnde diyomm ne oldu.
yok bişey kardeş sen işine bak :)))...!!!
Alayına felan git :D
,
Başka takımların taraftarları duymasınlar...
Üstümüze gülerler...
Yok böyle rezillik, sonunda bunu da duyduk ya ne diyeyim...
Allah anlayış versin...
demiryurt58 19.10.2006, 09:41 YA ARKADAŞLAR BİRİ BANA AÇIKLASIN BU NASIL BİR ZİHNİYET RAHATSIZ OLAN VARSA SİVASI TERK ETSİN....
Böylesi bir olay ancak Sivas'ta olabilirdi... Ne de olsa bütün Sivas, Sivasspor'a sahip çıkıyor(!)....
Tarkan ÇeLik 19.10.2006, 11:43 yok bişey kardeş sen işine bak :)))...!!!
Alayına felan git :D
,
:D :D :D korkmayın Sivasspor Özgür'e emanet :D :D (Şimdi Yandık :D )
1967
yigidolar06 19.10.2006, 11:45 ramazan davulcularınıda toplayıp alayınıda vestel macına getirip 90 dakka davullar çalsın varmısınız
yigido_furkan 19.10.2006, 12:12 butun taraftar grupları kale arkasına gecınce önceden maratondanda destek geliyodu artık oda bitti her gecen sene daha kötüye gidiyo destek bnce baksa sebebler vardır
sadece_58 19.10.2006, 12:39 mustafa vahim olaan bir şey yok gardaş gayet dogal yani buna neden tepkin var illaki taraftarın rahat etmesilazım yazık adamlar bürsürü paraverip maça geliyor lar neden rahatsız edelim yani bak bana bendaha hiç bagırıyormuyum alçekirdegi hem maçını seyret hemde keyfine bak negüzel 4eylil hemi yazık yazık ya ümütlerde biterse neyaparız
karakule58 19.10.2006, 12:51 bence bu bir şaka .. şaka dimi arkadaşlar... kamera ne tarafta hee soleyin el sallıyalımm..:)
EMİNÇOLAK 19.10.2006, 13:07 38 yıl aradan sonra sivassporumuz süper lige ayak basmıştır buralara gelene kadar neler çektik ne cen derelerinden geçtik ne kavgalar yaptık dayaklar yedik dayaklar attık ne kazalar geçirdik ama mücadelemizi 38 senede sürse başardık şu anda süper ligteyiz...
şimdi sizlere değerli sivaslılara ve sivasspor aşıklarına soruyorum 38 yıllık hasreti sona erdiren sivasspor camiasına nasıl teşekkür ede biliriz benim görüşüm şöyle umarım bu görüşüme sizlerde katılırsınız takımımıza her ne pahasına olursa olsun iç saha dış saha olsun 90 dakka destek vererek teşekkür etmeliyiz değilmi ama şunu görüyoruz sivasta sivassporumuzu destekleyen taraftarlarımıza bir tepki var bu tepkide ne biliyormusunuz çok vahim bir tepki taraftarlar takımını desteklerken bazı kendini bilmezler şikayette bulunmuşlar bu sadece stadda değil stadın çevresinde oturan vatandaşlardanda gelmiş biz taraftarların çaldığı davulun sesinden rahatsız oluyoruz diyorlar buna karşılıkta sivasspor yönetimide bunların şikayetlerini göze alarak maratonda olan taraftarları kale arkasına göndererek isteklerini yerine getirmiştir çok vahim bir durum iki gün sonra stadın çevresinde oturanlarda sivas emniyetine sivas valliğine şikayette bulunarak 4 eylül stadyumundan gelen seslerden ve davulun sesinden rahatsız oluyoruz diyerek şikayette bulunurlar lütfen bu stadı başka yere alın diye umarım rahatsız olanların bu güzel istekleri yerine gelirde 4 eylül stadyumu oradan başka yere taşınır vay anam vay ne günlere kaldık
NOT: BU TRAJİKKOMİK OLAYI BAŞKA TAKIMIN TARAFTARLARI VE YÖNETİCİLERİ DUYSALAR...BU HALİMİZE GÜLMEZLERMİ
SİZCE...???
mustafa statda ve cevresinde olanlar cahillik edip şikayet ediyolar
anlamadıgım kulüp bunların cahilliklerine ortak oluyo dünyanın neresinde görülmüş
bir takımın taraftarını kendi yönetimi tarafından susturulmak istenmesi
oynanacak her maç öncesi bazı yöneticiler çıkıp taraftarı maça çagırıyor
ardından rahatsız olan var diye böyle bir kararlar alıyorlar
ya sivasspor kulübünün söyledikleriyle yaptıkları birbiri ile bağdaşmıyo
yada kulüp maçlara seyirci gelsin gelsin ama
ateşli taraftar
takımını 90 dak. destekleyen taraftar
iç saha dış saha takımını yanlız bırakmayan taraftar
galibiyeti ve yenilgiyi takımı ile birlikte paylaşan yaşayan
malubiyet durumunda bile takımını desteklemekten vaz geçmeyen
kısacası takımı ile aglayıp takımı ile gülen bir taraftar istemiyor
onların istedigi türübünde birileri olsun stat kalabalık olsun
ellerindeki kombine ile maça gelip yerlerine otursunlar ellerindede 100gr. çekirdek le sinama seyreder gibi maç izlesinler
evet mustafa gardaş aman başka takımın taraftarları duymasın
mazallah rezil oluruz
EMİNÇOLAK 19.10.2006, 13:11 bakın size basit bir örnek
Karol Pecze, lider Vestel Manisapor’u Cuma günü 4 Eylül Stadyumda kesinlikle yeneceklerini ve sahalarında ilk galibiyeti alacaklarını sözlerine ekleyerek,
bu müsabakada taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.
merak etme karol pecze cuma günü çekirdekciler gelir sinama seyretmeye
HaYaLL58 19.10.2006, 13:40 sesten rahatsız olan çeker gider sivassporumuzun bu seslere ihtiyacı var...bizde elimizden geldiği kadar tezahuratlarımıza devam etmeliyiz...hatta o kişilere inat dahada fazla bağırmalıyız.
utanin ya untanin bunun da duydum ya toobe toobee allahim ya kendi takimina boyle dusmanlik olurmu yaa normal bu ya zaten ben ceverde o davul sesini duymak icin can attiyom ayda ylda bir oda isimiz olmasa gidiyom sivasa 3buyuklerin macina .size ne olsu ya buldunuzda bulaniyorsunuz ista sivas hainleri allah belenizi versinnn sizin hainler( lutfen bu yazimi sildirmayinnn tam icimdekileri soyledimm )
aslansivasli 19.10.2006, 14:16 YUUHH YA BU KADARINADA PEESS DOGRUSU. şikayet edenler nasıl hala kendilerine sivaslı ve sivassporlu diyorlar anlamıyorum.bence onlar sivalı değil hak etmiyolar. bencede SONUNDA BUDA OLMUŞŞŞŞ:confused: :rolleyes: :mad:
kartal_69 19.10.2006, 14:18 SELAMUN ALEYKÜM CAN SİVASLILARIM MUSTAFA GARDAŞ YAZDIĞIN YAZIYI OKUDUM VE ÇOK ÜZÜLDÜM BENCE O ŞİKAYETTE BULUNANLARIN SİVAS KANI TAŞIMADIĞINA EMİNİM VE BEN İDDİA EDİYORUM ONLAR SİVASIN S SİNİ BİLE SEVMEYEN İNSANLARDIR YAZIKLAR OLSUN ÖYLE İNSANLARA BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM MÜBAREK GÜNÜ BİRDE RAHATSIZ OLAN EV DEĞİŞTİRSİN O KADAR
aLaYıNa`GiDeRiZ 19.10.2006, 14:20 Ola Rezaleet Bu başkada bişe demiyom.
yigido Atilla 19.10.2006, 14:53 Stadi sevmeyen nicin stadin yanindan Ev, Arsa, veya kirada oturuyor bunlari alirken hicmi düsünmemisler burasi stadyum her pazar futbol musabakasi oluyor ve her zaman da olacak bile bile satin alan veya kiralayan kisiler almadan önce düsünselerdi ?????? Beni en cok düsündüren, yönetimin tutumu !!!!!! maratonu bosaltip traftari kale arkasina göndermek peki o hafta traftarlar isteginizi kirmadi ve kale arkasinda yerlerini aldilar peki haftaya o traftarlari siz bir daha stadyumda görebilecekmisiniz gelirlermi sikayeti olan kisiler o semten tasinsinlar bunun baska alternativi dünyada yok ki sivasta olsun yok efendim davulu sustur traftarin agizlarini bantla yapistiralim kimse yüksek sesle gol diye bgirmasin
ademgoze 19.10.2006, 15:19 BUNLARI DİYENLER SİVASLI MI ACABA ????
1967_DERNEK_MUSTAFA 19.10.2006, 19:41 bizde bu isteklerini yerine getirdik davullarımızı paramparça ettik ne güzel değilmi:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
CÜSSKB-Aynur 19.10.2006, 20:40 bizde bu isteklerini yerine getirdik davullarımızı paramparça ettik ne güzel değilmi:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Cidden utanç verici:mad:
Sizde sahip çıkmayacaksanız o zaman bu taraftarın hali ne olur?
Mustafa sizinkide pireye kızıp yorgan yakmaya benzemiş.
1967_DERNEK_MUSTAFA 19.10.2006, 20:45 Cidden utanç verici:mad:
Sizde sahip çıkmayacaksanız o zaman bu taraftarın hali ne olur?
Mustafa sizinkide pireye kızıp yorgan yakmaya benzemiş.
ABLA SENİ SEVİYORUZ BU PİRELİK DEĞİL DEVELİK OLAY SENDE İYİ BİLİYORSUN:mad: :mad: :mad: :mad:
aykut-akay 19.10.2006, 21:20 yani ne denirki bu durumda tabiki yaslisi hastasi olan vardir ilk bakista itici bir tavir olarak görünsede iyi arastirilmali
hircinkiz20 19.10.2006, 23:53 GErçektende çok yazık..........:(:(:(
redelgae 20.10.2006, 00:29 OLAY GERÇEKTEN BU BİÇİMDE GELİŞTİ İSE GERÇEKTEN ÇOK YAZIK VE ÇOK DA AYIP. ANCAK; Davullar eşliğinde Kendi taraftarına burada yazamayacağım (forumdaki hanımefendileri düşünerek) en galiz küfürleri eden taraftar grupları acaba BİR ÖZELEŞTİRİ YAPARLAR MI ??? Ben Sivas' lı olmamakla birlikte SİVAS SPOR' u yürekten desteklerken, her maç günü sonrası sesi gitmiş bir şekilde eve giderken, bu küfürleri YEMELİ İDİM. Uzun bir süre hiçbir tezahürata katılmadım. BBAnkara maçında tirübünden küfür yemeyince Özellikle 2. Yarıda ismini bilmediğim taraftar liderinin Maraton tezahürat korosunda SEVEREK YER ALDIM. Bundan sonra taraftar ( ister rakip takıma isterse kendi taraftarına)küfür etmez ise BEN 90 dakika tezhürata VARIM. Tersi durumda ADİOS. Ben Yokum...
saygılar
UTKUM_58 20.10.2006, 00:57 ya bunee utanc verici bir durummm bende o sikayette bulunanlarii esefle kiniyorummmm,,arkadasimiz yukaridaki yorumunda guzelce aciklamisss,,38 yil
aradan sonra takimimizz super ligde diyeee,ben merak ediyorummm bunce sene
niye beklemisler ozaman ses yokmuymusss,,iste boylee cekirdek beyinliler yuzunden degilmi bunca zaman gelismemisiz ALLAH kalblerine gore versinn
utanmaz arlanmazlarrrr,,sivasimizin adida sanida gun gecerek guclenirken icimizdekii cemiyet mikroplarii aslaaaa engelleyemez gelismemiziii...EVLERII SIVAS SPOR SAYESINDE PIRIM YAPTIYA SIMDI AGZI OLAN KONUSURRRR
38 Yıl Vermişisz Ve İnsanlarımızın Yaptıkları Bu İhanet Gerçekten Sivaslı Olamaz Onlar..!
valla abi ben daha sivasta maça gitedim ama gerçekten büyük rezillik ..
insan kendi kentinin takımını bukadar rezil duruma getirmek için elinden geleni yaparmı yaaa.
gerçekten gülünecek bi olay...
ben kocaelide oturuyorum ..burda öyle bişey olsa adamı asarlar yaaa.
nasıl bi insan bunlar davul sesi dedigin 1:30 dakka gelir geçer ...
ondan sonra istesende duyamassın 2 haftada bir 1:30 saat davul sesi duymusun kentin için o taraftarlar için çokmu yaaaa...
sivasspor için başımın dibnde 1 hafta davul çal yine razıyım
Böyle birsey olurmu ya nasil sivasli bunlar!!!!!!
Millet stad'ı doldurmak için neler yapıyor; adamlar kalkmış davuldan rahatsız oluyorlarmış. Yapma ya... 15 günde bir evimizde maç oluyor. Bu kadar tolerans gösteremiyorsanız .....rin gidin, terbiyesizler. Eminim bu adamlar Sivas'lı değillerdir.
Onların bu taleplerini makul görüp, bu kararı alan merkezi idare ve yönetim'e de kızdım şimdi.
EMİNÇOLAK 20.10.2006, 08:41 mustafa statda ve cevresinde olanlar cahillik edip şikayet ediyolar
anlamadıgım kulüp bunların cahilliklerine ortak oluyo dünyanın neresinde görülmüş
ateşli taraftar
ellerindeki kombine ile maça gelip yerlerine otursunlar ellerindede 100gr. çekirdek le sinama seyreder gibi maç izlesinler
mazallah rezil oluruz
bakın size basit bir örnek
Karol Pecze, lider Vestel Manisapor’u Cuma günü 4 Eylül Stadyumda kesinlikle yeneceklerini ve sahalarında ilk galibiyeti alacaklarını sözlerine ekleyerek,
GrP_GARDAŞLAR 20.10.2006, 09:19 ee yaşa ki göresin demişler.daha durun bakalım daha neler görecez siz hiç kafanızı yormayın iki gün sonra o stada giiremessek hiççç şaşırmayınn..ee olacağıda bu zaten sen taraftar olarak tribünü ve etrafınıı öttüremiyosan dediğni yaptıramıyosan seni stadın dışına bile atarlar hemde gözünün yaşına bakmadan.bugün grupları istemeyen adam ben çekirdekci taraftar istiyorum diyen adam bugün maratonu ayağa kaldırmaya çalışan derneği kale arkasına atan adam demekki bişeyeler düşünüyor.90 dakka bağıran taraftar istenmiyor demekki..eee o zaman yapacak bişey yok.bizi ne zaman staddan kovacaklar bekleyelim görelim..
Bu kadarıda olmaz ya:(:( yazık
EMİNÇOLAK 20.10.2006, 10:00 ee yaşa ki göresin demişler.daha durun bakalım daha neler görecez siz hiç kafanızı yormayın iki gün sonra o stada giiremessek hiççç şaşırmayınn..ee olacağıda bu zaten sen taraftar olarak tribünü ve etrafınıı öttüremiyosan dediğni yaptıramıyosan seni stadın dışına bile atarlar hemde gözünün yaşına bakmadan.bugün grupları istemeyen adam ben çekirdekci taraftar istiyorum diyen adam bugün maratonu ayağa kaldırmaya çalışan derneği kale arkasına atan adam demekki bişeyeler düşünüyor.90 dakka bağıran taraftar istenmiyor demekki..eee o zaman yapacak bişey yok.bizi ne zaman staddan kovacaklar bekleyelim görelim..
GARDAŞ BENİM DE ANLATMAK İSTEDİGİM BU
BU TOPİGE YAZILAN YAZILARI OKUDUM HERKEZ ŞİKAYET EDENLERE KIZIYO BIRAKIN ARKADAŞLAR BU ŞİKAYET MİKAYET OLAYINI SORUN BAŞKA
ASIL SORUN BU ŞİKAYETLERİ KAALE ALAN KİMLER YADA BAŞKA ŞEKİLDE SORAYIM
BİR KULÜBÜN YÖNETİMİ TARAFTARININ GÜÇLENMESİNİ ORGANİZELİ TAKIMINI DESTEKLEMESİNİ GURUPLARIN CANLANMASINI İSTEMİYO
EGER İSTESE BÖYLE ŞİKAYETLER VARDİYE TARAFTAR GURUBUNUN YERİNİ MARATONDAN ALIP KALE ARKASINA VERMEZ
ŞİMDİ BAZI ARKADAŞLAR DİYEBİLİRKİ CANIM NE FARKEDER KALE ARKASINDA BAGIRSINLAR
ÇOK ŞEY FARKEDER ARKADAŞLAR BUGÜN KALE ARKASINA GÖNDERİLDİ BİRAZ DA ORDA TOPARLANALIM YARIN ORADANDA STAT DIŞINAMI GİDECEGİZ
ARKADAŞLAR BÖYLE MAZERET OLMAZ GÜRÜLTÜ OLUYOR DAVULLARDAN RAHATSIZ OLUNUYOR DİYE TARAFTARIN YERİ DEGİŞTİRİLMEZ
SİNEMADA VE TİYATRODA GÜRÜLTÜDEN RAHATSIZ OLUNUR STATDA DEYİL
BU İŞTEN SORUMLU KİŞİLER DAHA GÜZEL BİR MAZERET BULMALI BENCE
serhankaburcuk 20.10.2006, 10:36 Arkadaşlar ne kadar şikayetler olsada ne kadar bizleri bazı şahsiyetler Tribünlerde istemeselerde biz herzaman bu takımın arkasındayız...Ben sadece şunu söylüyorum...SEL GİDER KUM KALIR...BİZİ KOVMAYA ÇALIŞSALARDA BİZ BURDAYIZ...
serserilerin_prensi 20.10.2006, 12:54 ASLINDA STADA GİRERKEN BUNARI SEÇİÇEN ZATEN BELLİ EDİYORLAR KENDİLERİNİ SİNAMEKE LER:)
güleriz ağlanacak halimize,ilk okunduğunda tebesüm oluşturuyor,böyle,komik,saçma, absürt,ne derseniz diyin bir şikayet duymadım.
bunun şikayeti olurmu,maça gelen taraftar tabiki bağıracak,davul calacak,takımını ateşlemek için ne gerekiyorsa yapacak,ayrıca yönetimin böyle bir şikayeti cidiye alarak değerlendirmeside,tuhaf bir durum.
PRoFeSSioNaL 20.10.2006, 13:54 Arkadaşlar ne kadar şikayetler olsada ne kadar bizleri bazı şahsiyetler Tribünlerde istemeselerde biz herzaman bu takımın arkasındayız...Ben sadece şunu söylüyorum...SEL GİDER KUM KALIR...BİZİ KOVMAYA ÇALIŞSALARDA BİZ BURDAYIZ...
ÇOOK DOĞRU SÖLEDİN ABİM
BİZ BURDAYIZ
SİVASSPORLUYUZ
ceza_tolga_rep 20.10.2006, 13:58 İLGİNÇ OLAYLAR ZATEN HEP BİZİM ŞEHRİMİZDE OLUYOR,OLMASI İİ HEM DÜŞÜNDÜRÜYOR HEMDE GÜLDÜRÜYOR.MESALA Bİ UZUN YOL ŞFÖRÜ 38 SENEDİR EHLİYETSİZ ARABA KULLANIYORMUŞ GELMİŞ BİZİM ÜNİVERSİTENN GİRİŞİNDE YAKALANMIŞ.ÖRNEK İŞTE.YAZIK ARKADAŞLARYAZIK.KENDİMİZE GELELİM BEYLER.BAKIN BAKAM DAVI-UL OLMAYAN TAKIMA HEPSİNDE VAR HATTA KULÜP DESTEK BİLE VERİYOR.YANLIŞ BENCE BU İŞ YANLIŞ.
RüStü ElmaS 20.10.2006, 15:33 Bunları duyunca şaştım kaldım.
Bu kadarı olmaz doğrusu. Bu nasıl mantıkdır? Bu nasıl bir iştir?
Kardeşim madem stadın yanında ev tuttun veya ev aldın, bunada katlanmak zorundasın.
Maalesef Türkiye' de stadların etrafında gelişen çarpık yapılaşma ile stadlar kaybolmuştur.
Ama bunu yapanlarda buna katlanmak zorundadırlar.
Bu bir gerçektir.
Diğer illerdede farklı değil. Mesela en yakınımız Kayserispor şehrin göbeğindedir.
Trabzonspor' un avni aker stadıda farklı değildir. Trabzonspor' un ne zamandan beri süperligte olduğunu düşünürsek ordaki insanların ne kadar sabırlı olduklarını anlarız.
Bir gerçek var artık Sivasspor ' da Süperlig takımı, Sivas artık bir futbol şehri olacaktır.
Çoluğuyla çoğuyla, esnafıyla, okuluyla, üniversitesiyle, memuruyla.....
Bir Sivasspor' lu olacaktır.
Tıpkı Trabzonspor gibi.
Artık kimseler bunu engelleyemez. Çünkü Sivasspor artık bir Süperlig takımıdır ve Süperlig' te kalacaktır.
RüStü ElmaS 20.10.2006, 15:36 http://www.trabzonspor.org.tr/images/stadyum/5.jpg
Bu stad Trabzonspor' un Avni Aker stadı.
Buyrun bu stadın etrafında oturanlar Trabzonsporla kalkıp Trabzonsporla yatmaktadırlar.
Bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır, çünkü biz süperlige çıktık.
Biz taraftar desteği az derken, bazıları çok ses geliyor demesi insanı çileden çıkarıyor.
Olmaz böyle şey, olmaaaaaaaz.
Boşuna şikayet etmesinler bu insanlar, çünkü zaman ilerledikçe bu sesler kat kat artacaktır ve bizlerde taraftar desteğiyle gurur duyacağız.
1967_dernekkaya 20.10.2006, 16:03 http://www.trabzonspor.org.tr/images/stadyum/5.jpg
Bu stad Trabzonspor' un Avni Aker stadı.
Buyrun bu stadın etrafında oturanlar Trabzonsporla kalkıp Trabzonsporla yatmaktadırlar.
Bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır, çünkü biz süperlige çıktık.
Biz taraftar desteği az derken, bazıları çok ses geliyor demesi insanı çileden çıkarıyor.
Olmaz böyle şey, olmaaaaaaaz.
Boşuna şikayet etmesinler bu insanlar, çünkü zaman ilerledikçe bu sesler kat kat artacaktır ve bizlerde taraftar desteğiyle gurur duyacağız.
abi bunu yapan kesin sivaslı degil çünkü kayseridev kimse şikayet etmiyor trabzondada eden yok tek bizim sivasta ouyor şikayet eden kimse akılsız biriiiiiiiii.................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ..
abdullah58 20.10.2006, 17:11 AYIP BE BU LAFLARI CIKARTANLARA AYIP-TEKKELIMEYLE YUH OLSUN BU RAHATSIZ OLANLARA-SIVASLILAR SÖYLÜYORSA YUH
SONRADAN SIVASA GELIPDE YERLESEN MEMULAR FELANSA ONLARADA YUH
BURSA-KOCAELI GIBI KARISIK SEHIRLERDEKI HERKES KENDI SEHRININ TAKIMINI DESTEKLIYOR BEYLER-AYIP-AYIP
BEYPINARLI YIGIDO
abdullah58 20.10.2006, 17:13 AYIP YABIR INSAN BU KADARMI SIVASSPOR VE SIVAS DÜSMANI OLABILR
AYIP AYIP
BEYPINARLI YIGIDO
Bakin Arkadaslar ben bunlara inanmam öyle sey olmaz birileri bir yerden konu bulamamis ortaya biride bir malzeme atmis benim oturdugum yer stada yakin karakolun üst tarafinda ben bu güne kadar ne Davullar Zurnalar Gürütüler duydum sonucta bu bir mac kimse böyle birsey diyemez vede demeye gücü yetmez bakin bu Saha burda yeni degil 1968 den bu yana orda .Sivasspor ilk defeda mac yapmiyor kurulus tarihinden bu tarihe kadar ben ne maclar seyretdim ve nasil seyirci Gürültüsü ve davul sesi dinledim o,sahada macin tadida tuzuda bunlardan geliyor bakin seyirsisiz oynanan maclara zevk ve heyacan varmi bunlar birer örnek sizlere yanlis anlatilmis veya birileri dogruyu sölememis ben biliyorum kapali ve maratondan Davulu cikarmalari onlari yönetim ortadan bir köseye koydu nedeni Güya fanatiklerden bir Zarar gelmesin kulüp bunlardan zarar görür amaciyla oldu bu. ve bir örnegini vereyim anlayin Genclerbirligi macindan sonra oldu bir arkadasimiz onlarin oldugu yerden girdi buda takima büyük ölcüde zarar verdi anlasilan ordaki Guruplari kale arkasina verdiler .58 Cilginlarda orda ve diger konu onlari daha dogrusu ucuz olan bölüme aldilar diger yerlerin Hepsi hemen hemen Kombine olarak satildi onlarda ordan ayrilmak zorunda kaldilar aslinda Bir yönden iyi Diger Yönden Kötü Maratonda olmalari rakip takimi tamamen oyundan düsürüyorlardi fakat emniyet güclerinin isine gelmedi buda cünkü Zor durumda kaldiklarini öne sürerek ordan daha sakin ve Kontrol altina aldilar vede onlar icin gevenlik kolaylasti cünkü orayida Polis Kontrol altina aldi olay kapandi sizlere yanlis anlatmislar ben tam olarak biliyorum Durum bundan ibaret Degerli arkadaslar.ama burda bunun icin ne yönetimi nede Güvenlik güclerimizi suclamayin Demeki öylesi daha iyimis böyle oldu önemli olan destegi cekmesin Taraftar en önemlisi budur nedenmi Takim Ne samizda nede deplasmanda yenemiyor bundan Dolayi Seyirci artik gitmekten uzaklasabilir isin en kötüsüde burasi desteksiz kalir. bunun bir an önce Takimin Toplanmasi Lazim Hizla puan almamiz ve tetrar Takimin Seyirciye Güven Tazelemesi gerek
argani_58 20.10.2006, 18:59 bosamı gectı 38 sene dıle kolay
SivasLady 20.10.2006, 19:29 hem stada gelip destek vermiyorlar
hemde gelenlere kiziyorlar
erhan5834 22.10.2006, 01:26 mustafa statda ve cevresinde olanlar cahillik edip şikayet ediyolar
ateşli taraftar
mazallah rezil oluruz
bakın size basit bir örnek
yazın çok güzel olmuş abi ellerine sağlık 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği olarak bi pankart yapılıp açılması en uygunu olur ama tabi kendileri bilir sadece bir teklif kaile alınır yada alınmaz onlar bilir...
1967_CLUB_10UR 16.11.2006, 22:19 KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA BU HAFTA YER YERİNDEN OYNAYACAK YOK RAHATSIZ OLDUM DAVUL SESİ ÇOK GELDİ.FALAN BAHANELER BİZİ BOZAR .GÖREVİMİZ TARAFTARLIK GALİB GELMEK İSTİYORSAK RAHATSZILIK VERECEZ.OLMADI ÇEVREDE Kİ EVLER BOŞALTILSIN TAHLİYE EDİLSİN BU HAFTA.:D :D :D :D
sinan-58 16.11.2006, 22:36 KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA BU HAFTA YER YERİNDEN OYNAYACAK YOK RAHATSIZ OLDUM DAVUL SESİ ÇOK GELDİ.FALAN BAHANELER BİZİ BOZAR .GÖREVİMİZ TARAFTARLIK GALİB GELMEK İSTİYORSAK RAHATSZILIK VERECEZ.OLMADI ÇEVREDE Kİ EVLER BOŞALTILSIN TAHLİYE EDİLSİN BU HAFTA.:D :D :D :D
onur abi sana katılıyorum stad ın kenarındaki evler tahliye edilsin yıkılsın ve stad buyultulsun ama onlar nereye giderlerse gitsinler bu hafta sonu her yer sivas diye inliyecek kaçacak yer yok
67_DERNEK_AKKIZ 16.11.2006, 22:46 VAY VAYY ONUR BUYUK GELIYO BOZMAYIN KAFASINI.
STADA GELEN GOREVINI BILEREK HAZIRLIGINI YAPARAK GELSIN..
CEKIRDEK YOK AMA HAA..
HERKES AYAKTA HERKES TEK YUREK OLSUN..
SIMDIDEN MOTIVE OLUN BIZLER ORDA DEGILIZ ORDA OLABILENLERDE KIYMETINI BILSINLER..
spainloco 17.11.2006, 00:37 Olaya bak sen yaaa
aman aman kimseler duymasın:S halimizee gülerler walla
1967_CLUB_10UR 17.11.2006, 21:44 "VAY VAYY ONUR BUYUK GELIYO BOZMAYIN KAFASINI.
STADA GELEN GOREVINI BILEREK HAZIRLIGINI YAPARAK GELSIN..
CEKIRDEK YOK AMA HAA..
HERKES AYAKTA HERKES TEK YUREK OLSUN..
SIMDIDEN MOTIVE OLUN BIZLER ORDA DEGILIZ ORDA OLABILENLERDE KIYMETINI BILSINLER..
onur abi sana katılıyorum stad ın kenarındaki evler tahliye edilsin yıkılsın ve stad buyultulsun ama onlar nereye giderlerse gitsinler bu hafta sonu her yer sivas diye inliyecek kaçacak yer yok
teşekkür ederim arkadaşlar haksızmıyım bu hafta vereceğimiz rahatsızlıktan ve çıkaracağımız gürültüden kimse şikayet etmesin..
deli_yigido 17.11.2006, 22:33 Evet duydum şikayet sonucu kale arkasına aldırma olayları gerçekten basitlik yaa allah yarabbim
Madem öyle bizde şöyle bi şey yapalım o zaman;
Belediyeler çalışma yaptığı zaman "VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ" yazılı bi tabela koyuyolar. Herkes te anlayış gösteriyor. Çünkü geçici. Ayda bir iki defa bu tür çalışmalarla karşılaşılabiliyor.
Aynı uygulamayı taraftarlar da yapsın. Maç günlerinde davulu'un çalındığı bölüme hatta davulun hemen altına "VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ" yazalım. ;) Altı üstü 2 hafta da bi maç oynanıyo ondan da rahatsız olanlar var ise sivasta ev çok :)
serhankaburcuk 18.11.2006, 09:01 Bu hafta mazaret kalmadı...Davul sesinden ve tezahürattan rahatsız olan tribünlere gelmez olur biter...
yigidolar06 18.11.2006, 10:14 SİZLERİ SEVİYORUZ O DAVULUN SESİ ÖYLE CIKMALIKİ TAAAAA ANKARADAN DUYULMALI TV BAŞINDAN GURURLA DAVULUN SESİNİ TABİKİ SİZLERİNDE TEZARUHATLARIYLA GURUR DUYMALIYIZ HER ŞEY SİVASTAN YANA OLSUN BUNDAN SONRA HAMSİ HAFTASI GÜZEL GEÇSİN
çipil-yusuf 18.11.2006, 10:27 inanamıyorum böyle bir şikayet olacağına hep böyle acuze şeyler bizim memlekitimizdemi yaşanıyor
tam cem yılmazlık olay
Fatih Bayrak 20.12.2006, 22:18 Madem öyle bizde şöyle bi şey yapalım o zaman;
Belediyeler çalışma yaptığı zaman "VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ" yazılı bi tabela koyuyolar. Herkes te anlayış gösteriyor. Çünkü geçici. Ayda bir iki defa bu tür çalışmalarla karşılaşılabiliyor.
Aynı uygulamayı taraftarlar da yapsın. Maç günlerinde davulu'un çalındığı bölüme hatta davulun hemen altına "VERMİŞ OLDUĞUMUZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ" yazalım. ;) Altı üstü 2 hafta da bi maç oynanıyo ondan da rahatsız olanlar var ise sivasta ev çok :)
Gercekden süper bir fikir Güner gardas
Ba [ C ] h 21.12.2006, 03:34 kesin stadı kapatın sivasspor neymiş işimiş gücümüz yoq bide sivasspora mı sahip çıkacağızda derler utanmazlar :(
buloca021 21.12.2006, 07:54 anlamsız bı konus bence arkadaslarrr
cebrail_58 21.12.2006, 08:10 ya bune demek ben bunu kınıyorum yaptıları ayıpp
surgunkral 21.12.2006, 09:11 Simdi nasil bir cevap verecegimi sasirdim sene 70lerde nineler anneler pazar gunu macdan gelen genclere gadasini aldiklarim bu gun ne yapdilar diye sorarlardi bakiyorumki bu gunki (kahpelikler) ya aramiza goc edenler yada kendini bilmezler
Inaniki baya uzuldum bu konuyu okudugumda
saygilarla
dieforyou7 21.12.2006, 09:44 ben yazıyı okuduğumda saka falan sandım..eger doru ise way anasını
zaten tribünde bagıran yok rahatsız olan kim
serhankaburcuk 21.12.2006, 17:45 ben yazıyı okuduğumda saka falan sandım..eger doru ise way anasını
Gardaş şaka falan değil hakiki doğru....
Bu günleride mi görecektik????????
1967_CLUB_10UR 21.12.2006, 20:44 Bu günleride mi görecektik????????
görecez mi kaldı kardeş gördük duyduk izledik ve en son trabzon maçında yaşadık..tribünler sessiz kalmak istiyor:mad:
1967_CLUB_ÖZGÜR 21.12.2006, 21:18 BU TARAFTAR SÜPER LİGE HİÇ YAKIŞMIYOR .. !!!!
,
abı helal olsun ya bız degılmıydık sıvas super lıge cıkınca ortalığı bayram yerıne cevıren herkese gordunuzmu sıvasspor gercek yewrını buldu dıyen yazıklar olsun be bı takımımıza sahıp cıkamadıkkkkkkk
1967_CLUB_ÖZGÜR 21.12.2006, 22:02 abı helal olsun ya bız degılmıydık sıvas super lıge cıkınca ortalığı bayram yerıne cevıren herkese gordunuzmu sıvasspor gercek yewrını buldu dıyen yazıklar olsun be bı takımımıza sahıp cıkamadıkkkkkkk
evet gardas Oyleydi...Ama SÜPER LİG HAVASI SİVASDA YOK !!
ben ankaradayım kızılay meydanında 100 kısı toplandık baktık kımse yok ertesı gun ankaraya bı haber cıkardık kutlama var dıye 2500 kısı toplandı sankı turkıye dunya 3. lugunu yıne yasadı ama sıvastakı gardaslarımız bunu bılmıo bız toprak hasretıyle yanıp tutusuyoz yılda 1 goruyoz sız kıymetını bılmıyonuz canını yıyım su takımı avrupa arenasına tasıyalım lutfen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Olur her şey olur burası Sivas.................
kaleli sükrü 22.12.2006, 00:24 KOCAMAN YAZIKLAR OLSUN
sivas halkinin yüzde doksani SIVASSPORA layik degil ne maca gidiyorlar nede yardimci oluyorlar simdide sivassporu candan destekleyen bir avuc hakiki sivaslilarin sevkini kirmak istiyorlar hic bir seye layik degil aslinda bu sivas halki yazik yazik almanyadan bir sivasli SIVASSPORLU
S YAZICI 22.12.2006, 01:17 :mad: biz sivaslılar olarak bu kadar yabancı hayranı olursak bize az bile yapıyorlar SİVASLININ SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOOOOOOK
|