Orijinalini görmek için tıklayınız : gidecek kalacak futbolcular belli oldu
DursunOZER 24.05.2005, 14:24 SİVASSPOR'DA GİDECEK VE KALACAK OLAN SPORCULAR BELİRLENDİ. TRANSFER KOMİTESİNİN YAPTIĞI AÇIKLAMAYA GÖRE 13 SPORCU SİVASSPOR'DAN AYRILIRKEN,1O SPORCU İSE KALDI. GİDECEK SPORCULAR ---------------------------- YAVUZ ERAYDIN,MURAT AKKAN,KADİR DEMİREL,SERDAR UÇGAN,YUSUF PEKEN,İLHAN UMMAK,ÇETİN LİMANOĞLU,TİMUR YANYALI, MAHMUT HOŞGİZ, SERKAN ENÇETİN,UFUT ATEŞ,FURKAN İLKER BAŞTAN,İSHAK ÖZBAY
KALAN SPORCULAR ------------------------- KALECİLER : AKIN VARDAR,VEDAT KAPURTU OYUNCULAR :HAYRETTİN YERLİKAYA,HAKKI HOCAOĞLU,HAKAN TURAN,ERTUĞRUL ARSLAN,YASİR ELMACI,MEHMET YILDIZ,MOHAMMED ALI KURULUŞ,GÖKHAN BOZKAYA
DursunOZER 24.05.2005, 14:29 YAVUZ ERAYDIN,MURAT AKKAN,KADİR DEMİREL,SERDAR UÇGAN,YUSUF PEKEN,İLHAN UMMAK,ÇETİN LİMANOĞLU,TİMUR YANYALI, MAHMUT HOŞGİZ, SERKAN ENÇETİN,UFUT ATEŞ,FURKAN İLKER BAŞTAN,İSHAK ÖZBAY
yavuz,serdar,ilhan,mahmut,serk an kalmalı
aslında bence hiçbiri gitmese çünkü bu futbolcular sayesinde bu günlere geldik gideceklere çok üzülüyorum ama diğer tarftanda kurtlar sofrasında yem olmamak için daha kaliteli bir takım gerekiyor herşey sivas için
gidecek futbolculara yeni klüplerinde başarılar onları hiç bir zaman unutmayacağım 38 yıllık hasreti onlar dindirdi hep kalbimizde olacaklar.
Abi Can'la ilgili bi bilgi yok. Onu da bi zahmet yazarsan.
Bir de boyle hali hazirda bi liste bulunmasi ve bunu bilmen ve yazman garibime gitti. Genelde yonetimler son ana kadar oyle seyleri aciklamazlarda.....
Neyse gidecek futbolculara kalan yasamlarinda basarilar....
Abi Can'la ilgili bi bilgi yok. Onu da bi zahmet yazarsan.
Bir de boyle hali hazirda bi liste bulunmasi ve bunu bilmen ve yazman garibime gitti. Genelde yonetimler son ana kadar oyle seyleri aciklamazlarda.....
can zaten sivasta değilki o kiralıktı inş seneyede bizde olur...
Sağolasın. Ne diyeyim inşallah.....
DursunOZER 24.05.2005, 14:44 Abi Can'la ilgili bi bilgi yok. Onu da bi zahmet yazarsan.
puar ın dediği gibi can kiralıktı zaten inşallah bu sene yine bizde oynar ama zor gözüküyor.
garibine gidecek bişiy yok bu haber benim değil sitenin haberi habercim(mustafa ateş) abi yazmıştı bende foruma taşıdım o kadar yani kaynak sağlam merak etme...
Rica ederim itimat etmediğimden değil de bu işin kuralına biraz ters geldi gibi...
Teşekkürler... İnşallah yeni transferlerimiz iyi olur...........
türkçerap_yakup 24.05.2005, 14:51 ufuk ve timurun gitmesine şaşırdım...takımda 10 kişi kaldı.. 1 kaleci 1 defansın soluna..1 defansın sağına...3-4 tane defansın ortasına...2 tane ortasahanın sağına..2 tane soluna..1-2 tane ortasahanın ortasına..1-2 tanede forvet...maximum 15 transfer ...minumum 12 transfer yapılacak...teknik heyet ve yönetimin işi çok zor..işi sıkı tutmaları gerek..
ARKADAŞLAR BU YIL KÖRKÜTÜK ATLATIRIZ FLAŞ İSİMLER BEKLEMEYİN BENCE FENERDEN BJKDEN NE KOPARIRISAK ONLARLA İDARE EDECEĞİZ, HERŞEY SİVASIN SİVASLININ GÜCÜNE KALMIŞ, YANİ NEKADAR ÇOK TARAFTAR SAHİPLENİRSE TAKIMI OKADAR ÇOK KAMUOYUNDA REYTİNGİ YÜKSELİR, BU TV YAYIN GELİRİNDEN, FORMA SATIŞINA KADAR BİZLERE BAĞLI, ONUN İÇİN HERKES SAHİPLENSİN TAKIMI, LÜTFEN HER FORUMA YAZIN, HER GAZETEYİ OKUYUN 4. BÜYÜK OLARAK VURGU YAPIN YORUM YAZIN NE OLUR, BİR YILDA 10 YILLIK YOL ALMAK CAMİA OLARAK BİZİM ELİMİZDE, KİŞİLİKLİ, KENDİNİ İSPATLAMIŞ SİVASA YARAŞIR OYUNCULARLA YOLA ÇIKMAK LAZIM, TELEVOLECİ ZIPIRLARLA İŞİ BİTMİŞ FUBOLCUYLA İŞİMİZ OLMAZ. AMAN YÖNETİM DİKKATLİ OL, KORKMA DOĞRU YAP, DOĞRU YAPTIKÇA HERGÜN BİN TARAFTAR KAZANIRIZ, YOLUN AÇIK OLSUN SİVASIM, UMARIM 3 YILA KALMAZ UEFA KUPALARINA KATILACAK HALE GELİRİZ, ÇÜNKÜ BU POTANSİYEL MEVCUT SİVASIMDA, İŞLEMESİNİ BİLENE ŞİMDİDEN HELAL OLSUN
A BİRCAN
valla ne diyelim imparator işini bilir ama bence ufuk serkan ve timur kalabilirdi ama kader kısmet gidecek futbolcularımız şunu unutmasınlar TARİHİ ONLAR YAZDILAR HİÇ BİR SİVASLI ONLARI UNUTMAZ hepsini tekrar teşekkür ederim yolları açık olsun .............
Rotterdamli_58 24.05.2005, 16:25 selam kardeslerim..
Duydumki Sivasspor'un altyapisi yokmus.. Bence Yonetim buna hemen el atsin.. Sivasspor'umuz eger yillarca 1. lig'te mucadele etmek istiyorsa mutlak Altyapiya onem vermeleri lazim..
Ayrica yurt disinda ust duzey kuluplerinde guzel futbol oynayan gencler var.. Sivasspor'un yonetimi buna'da el atarsa Sivasspor'un gelecegi garanti olacak..
yasin_58 24.05.2005, 16:54 gardaş herşey iyi hoş ta mehmet yıldız da sivasta kalıyoo
DursunOZER 24.05.2005, 17:28 gardaş herşey iyi hoş ta mehmet yıldız da sivasta kalıyoo
evet kalıyor sen kalmasını istemiyormusun??
istemiyorsan neden?
aslinda birkac futbolcuyu daha göndermesi lazim ama neyse ismail kartal in bi bildigi vardir ama transferler fazla hosuma gitti desem yalan olur
senarist 24.05.2005, 18:33 bize geleceği söylenen oyuncuların çoğu saçmalıktan öte bişey değil...
mesela hasan özer...
çetinin gönderilmesine çok üzüldüm.yavuzda kalmalıydı en azından önümüzdeki sezon yedek kalecimiz olurdu.
h_h_kaya_58 24.05.2005, 18:58 tüm yiğidolara slm. Dursun gardaş bize bu haberleri verdiğin için sana ne kadar teşekkür etsek az .kendimden utanıyorum ben sivasta takip edemezken sen kayseriden bu haberleri takip ediorsunya helal olsun, ama son haberindeki yavuz ve ilhanın gitmelerine çok üzüldüm özellikle yavuz un sivassporda kalması gerekiyordu.yavuzdan daha iyisini bulacaklarını zannetmiyorum ama ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına eminim..Bu yönetim yapar... :( :( :(
tanju_58 24.05.2005, 19:01 GARDAŞLAR BEN SİVASSPOR'DA KALMASINI İSTEDİĞİM FUTBOLCULARIN EN BAŞINDA CAN GELİR ÇÜNKÜ HEM GENÇ HEM YETENEKLİ
ofozturk 24.05.2005, 19:02 arkadaşlar yönetim işini biliyor.
gönderilen oyunculardan elde edilen gelirlerle alınacak oyuncuların yarısının ücreti cıkarsa cok karlı olur.
yönetim bizleri süper liğde boynu eğik bırakmaz inş.
DursunOZER 24.05.2005, 19:11 CAN FENERBAHÇEDEN KİRALIKTI VE TÜRKİYENİN EN İYİ DEFANSI BENCE MİLLİ TAKIMINDA VAZGEÇİLMEZLERİNDEN OLACAK İNŞALLAH SENEYEDE BİZDE OYNAR
DursunOZER 24.05.2005, 23:33 :D :D :) :) :( :( :o :o 8O 8O :? :? 8) 8) :lol: :lol: :x :x :P :P :oops: :oops: :cry: :cry: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :wink: :wink: :!: :!: :?: :?: :idea: :idea: :arrow: :arrow:
hayırlı olsun tüm camiaya!!! sıra geldi transferlere... bunda da basarılı olurlar ins... ben olacaklarına inanıyorum zaten!!! verilen karada gayet basarılı oldugunu dusunuyorum... sonucta bir ikisinde hata olabilir ama sorun olmayacagıu kanısındayım... isim vermeye gerek yok nede olsa karar alınmıs... 8) 8)
ziraatcierol 25.05.2005, 07:35 gidecek futbolcularda bilsinlerki sivas taraftarı yiğidolar onları hiç bir zaman unutmayacak onlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. evet imparator işini bilir ama yinede bana göre serkan erçetin ve ilhan ummağın kalmalarını isterdim yinede hocamızın kararıdır saygı duymak lazım
DursunOZER 25.05.2005, 11:55 Sivasspor’un yıldız futbolcularından Can Arat’ın gelecek sezon için Kırmızı-Beyazlı ekipte kalıp kalmayacağı netlik kazanmadı.
Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe’nin Paf takımdan Sivasspor kadrosuna dahil edilen Milli futbolcu Can’ın Süper Lig’de Kırmızı-Beyazlı takımın formasını giyip giymeyeceği merak konusu oldu.
Sivasspor’da kiralık olarak forma giyen Milli futbolcu Can’ı Karagümrük maçından sonra Fenerbahçe Teknik heyeti, gelecek sezon için yapılacak olan kamp programına çağırdı. Sivasspor’a iki yıllığına kiralanan bu futbolcuyu Fenerbahçe’nin kampına çağrılması Sivasspor Yönetimini hayretle karşılandı. Bunun yanı sıra Can’ın bu durumu nedeniyle kalıp kalmayacağı da belirsizliğe neden olurken, Sivasspor transfer komitesi tarafından Can gidecek veya kalacak futbolcular listesine de alınmadı. Yıldız futbolcunun Sivasspor’da kalıp kalmayacağı ise hala belirsizliğini koruyor.
kaynak: hakikat gazetesi
|
|