Orijinalini görmek için tıklayınız : Statda Taraftar faktörü
yigido Atilla 26.10.2006, 12:16 Traftarin takimini atesledigini ,futbolcusunu sahada nasil motive ettigini ve takimina nasil puan kazandirdigini gördük isteyince yapamiyacaklari hic bir sey yok .. Sevgili Sivassporun Yöneticileri haftalardir sikayet ediyordunuz traftardan yeterince destek alamiyoruz diye siz bir adim atinca traftar size 10 adimla yaklasiyor,gördük sahit olduk gurur duyduk traftarsiz futbol macinin hic bir tadi olmuyor sivassporun degerli yöneticileri 1967 sivasspor genc traftari ile daha yakindan ilgilenin fikir alis verisinde bulunun traftari nasil stada cekeriz bilincli ,takimina zarar vermeyen sahaya atlayip takimina maddi zarar vermeyen, sahaya yabanci madde atmayan,hic durmadan takimini motive eden küfür yerine sadece tezahüratlari ile takimini destekleyen maglubiyette bile takimini centilmece alkislayan bir taraftar kitlesine ihtiyacimiz var belki 1967 sivassporgenc traftarin sayilari su, an fazla olmaya bilir bu sayilari nasil 1000 lere 3000 lere 5000 ve ya stadin kapasitesine yayalim..Bir proje gerceklestirmenin zamani gelmedimi 1967 genctraftarlar dernegini destekleyin, bilincli bir sekilde bu sayilar artinca medenice küfürsüz bir traftar kitlesi olusturun ki stada bayan traftarlari da kazanalim .......saygilarimla .............Atilla ........
34-murat-58 26.10.2006, 13:54 bırlık omak cok guzel
ben ıstanbulda oturuyorum
ınanın sıvasta olsam takımı hıcbır zaman yalnız bırakmam..
tarafatar olmak takımla butunlesmek demektır..
bos laf uretmek degıldır..
bu arkadaslara yaptıkları hızmetten dolayı tesekkur edıyorum.
ya sivas artik hucum oynamali gorduk bu sistemi devam ettirinnn
Traftarin takimini atesledigini ,futbolcusunu sahada nasil motive ettigini ve takimina nasil puan kazandirdigini gördük isteyince yapamiyacaklari hic bir sey yok .. Sevgili Sivassporun Yöneticileri haftalardir sikayet ediyordunuz traftardan yeterince destek alamiyoruz diye siz bir adim atinca traftar size 10 adimla yaklasiyor,gördük sahit olduk gurur duyduk traftarsiz futbol macinin hic bir tadi olmuyor sivassporun degerli yöneticileri 1967 sivasspor genc traftari ile daha yakindan ilgilenin fikir alis verisinde bulunun traftari nasil stada cekeriz bilincli ,takimina zarar vermeyen sahaya atlayip takimina maddi zarar vermeyen, sahaya yabanci madde atmayan,hic durmadan takimini motive eden küfür yerine sadece tezahüratlari ile takimini destekleyen maglubiyette bile takimini centilmece alkislayan bir taraftar kitlesine ihtiyacimiz var belki 1967 sivassporgenc traftarin sayilari su, an fazla olmaya bilir bu sayilari nasil 1000 lere 3000 lere 5000 ve ya stadin kapasitesine yayalim..Bir proje gerceklestirmenin zamani gelmedimi 1967 genctraftarlar dernegini destekleyin, bilincli bir sekilde bu sayilar artinca medenice küfürsüz bir traftar kitlesi olusturun ki stada bayan traftarlari da kazanalim .......saygilarimla .............Atilla ........
atilla gardaş bende o maçta staddaydım 1967 taraftar derneğinden arkadaşların nasıl çırpındığına şahit oldum.öyleki dayak yeme riskine rağmen insanların elindeki çekirdekleri bile alıp yere atıyorlardı.taraftarı ateşlemek için ne gerekiyorsa yaptılar fakat ne hikmetse yönetim bu arkadaşlara gerekli kolaylığı sağlamıyor.sağlamadığı gibi bir kaç kişi rahatsız olup şikayet ediyor diye coşkuyu artıran davulu bile yasaklıyor.çalacaksanız kale arkasına gidin bile diyebiliyor.bu beni çok üzdü.bunları gördükten sonra yönetimin şikayet etmeye hiç hakkı olmadığını düşünüyorum.sen takımını desteklemeye çalışan küfür etmeyen taraftarı ateşlemeye çalışan bir gurubu yok farzet çakal takımına pirim ver sonrada şikayetci ol.gerçekten çok üzücü bir durum.
1967 derneğine burdan teşekkür ediyorum tüm olumsuzluklara rağmen görevleri olmadıkları halde ellerinden geleni yapıyorlar.BRAVO 1967 TARAFTAR DERNEĞİ.
maratonda 2 taraftar amigoluk görevi yapıyordu onlarda taraftarı atşledi
1967_DERNEK_MUSTAFA 26.10.2006, 17:35 bizsivasın ve sivassporun apaçisiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz başkanıma burdan sesleniyorum maratonu istiyorum
juventus1994 26.10.2006, 19:59 Tur_58 Ne ikisi Bakın Ç@rşı ya ADamlarda Hepsi Amigo BAkın Tatangalara Hepsi Amigo Utanıp Örnek Almamız lazım
demiryurt58 26.10.2006, 20:53 BİZİM TRÜBÜN KÜLTÜRÜ ÇOK ZAYIF MAÇ ESNASINDA BİR BÖLÜM SONUNA KADAR TAKIMI DESTEKLİYOR BİR BÖLÜMÜ ÇEKİRDEK YİYOR TARAFTAR DEDİĞİN HER ZAMAN DESTEK VERMESİ LAZIM ...:mad: :mad: :mad:
Traftarin takimini atesledigini ,futbolcusunu sahada nasil motive ettigini ve takimina nasil puan kazandirdigini gördük isteyince yapamiyacaklari hic bir sey yok .. Sevgili Sivassporun Yöneticileri haftalardir sikayet ediyordunuz traftardan yeterince destek alamiyoruz diye siz bir adim atinca traftar size 10 adimla yaklasiyor,gördük sahit olduk gurur duyduk traftarsiz futbol macinin hic bir tadi olmuyor sivassporun degerli yöneticileri 1967 sivasspor genc traftari ile daha yakindan ilgilenin fikir alis verisinde bulunun traftari nasil stada cekeriz bilincli ,takimina zarar vermeyen sahaya atlayip takimina maddi zarar vermeyen, sahaya yabanci madde atmayan,hic durmadan takimini motive eden küfür yerine sadece tezahüratlari ile takimini destekleyen maglubiyette bile takimini centilmece alkislayan bir taraftar kitlesine ihtiyacimiz var belki 1967 sivassporgenc traftarin sayilari su, an fazla olmaya bilir bu sayilari nasil 1000 lere 3000 lere 5000 ve ya stadin kapasitesine yayalim..Bir proje gerceklestirmenin zamani gelmedimi 1967 genctraftarlar dernegini destekleyin, bilincli bir sekilde bu sayilar artinca medenice küfürsüz bir traftar kitlesi olusturun ki stada bayan traftarlari da kazanalim .......saygilarimla .............Atilla ........
Bakin Bu Ne Güzel Anlatilmis bu Projeyi Baslatmakta cok bile gec kalindi nedenmi gecenlerde eski kaptanimiz Hakki Özellikle Seyirciden sikayetciydi Bizi seyirci baski altina aliyor bizde rahat oynayamiyoruz demis bunu ben Sivasin Yerel Gazetesinden bir abimiz yazmisdi Hürdogan Gazetesi .Benin anladigim kadariyla baski rakip takim icindir bunu bizim takim kendine mal etmis buda ters tepki yapmis bunu önce yönetim olarak Tüm takimi Cagirip seyirci baskisi olmadan macin alinmasinin biraz güc olacagini anlatmalari lazim bunu önce takimin anlamasi lazim ondanda genc taraftarlar dernegine yardimci olmalari ve onlara gerekirse Yönetimden bazi kisiler sürekli diyalog icerisinde olmali ve onlara iyi bir seyirci olmanin yollarini anlatmalari gerekli gerekirse potansiyeli nasil cogaltiriz diye konfaranzlar yapmali iyi bir kaynasma olmaliki seyirciden kötü konusuldugunda diger arkadasi onu durdurmali buda iyi diyalogdan iyi bir kaynasmadan olur Tamamiyle Katiliyorum Statda Taraftar Faktörü Slagonuna
argani_58 26.10.2006, 20:58 takımımız ıkıncı lıgten yukseldıgı sezonda takımımız fırtına gıbıydı od ataraftarın etkısınden dolayı sımdı takıma destek verecek taradftarı bulamıyoruz oda takımı kotu etkılıyor kendı zaha avantajımızı dezavantaj oluyor bıze
ceza_tolga_rep 26.10.2006, 21:08 bizsivasın ve sivassporun apaçisiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz başkanıma burdan sesleniyorum maratonu istiyorum
MUSTAFA ABİNİNDE DEİĞİ GİBİ,BENCE MARATONU VERMELİLER AMİGOLARA VE BU DAVULLAR NEDEN YOK?BİLEN VAR MI?ARKADAŞLARA SESLENİYORUM DAVULLARIDA GETİRSİNLER,DAHA ETKİLİ OLUR.BEN ZATEN GİDİYORUM MAÇLARA BURDAKİLERİN HEPSİNE.. 1967 TARAFTAR DERNEĞİN BENCE ÖNÜNÜ AÇSINLAR.BAKIN TAKIMI DESTEKLEDİK,MANİSAYI YENDİK.NEDEN OLMASIN,SAYIN BAŞKANIM FUTBOLUN İÇİNDE ANLAR BİZİ MRK ETMEYİN.
Taraftar faktörü, bu gün tüm spor branşlarının
istisnasız tüm otoriteleri tarafından gerek teorik;
gerekse pratik olarak asla gözardı edilemeyen ve
kabul edilen bir realitedir...!
Olmazsa olmazların belkide en başında yer alan
bu olgu, bir camianın ve takımın vazgeçilmez
bir unsurudur...!
Her şartta, her zaman ve zeminde, Sivasımıza ve
Sivassporumuza sahip çıkan tüm hemşehrilerimize
şükranlarımı sunuyorum...
HEP DESTEK... TAM DESTEK...
.
.
.
yigido Atilla 29.11.2006, 20:50 Traftarin takimini atesledigini ,futbolcusunu sahada nasil motive ettigini ve takimina nasil puan kazandirdigini gördük isteyince yapamiyacaklari hic bir sey yok .. Sevgili Sivassporun Yöneticileri haftalardir sikayet ediyordunuz traftardan yeterince destek alamiyoruz diye siz bir adim atinca traftar size 10 adimla yaklasiyor,gördük sahit olduk gurur duyduk traftarsiz futbol macinin hic bir tadi olmuyor sivassporun degerli yöneticileri 1967 sivasspor genc traftari ile daha yakindan ilgilenin fikir alis verisinde bulunun traftari nasil stada cekeriz bilincli ,takimina zarar vermeyen sahaya atlayip takimina maddi zarar vermeyen, sahaya yabanci madde atmayan,hic durmadan takimini motive eden küfür yerine sadece tezahüratlari ile takimini destekleyen maglubiyette bile takimini centilmece alkislayan bir taraftar kitlesine ihtiyacimiz var belki 1967 sivassporgenc traftarin sayilari su, an fazla olmaya bilir bu sayilari nasil 1000 lere 3000 lere 5000 ve ya stadin kapasitesine yayalim..Bir proje gerceklestirmenin zamani gelmedimi 1967 genctraftarlar dernegini destekleyin, bilincli bir sekilde bu sayilar artinca medenice küfürsüz bir taraftar kitlesi olusturun ki stada bayan traftarlari da kazanalim .......saygilarimla .............Atilla ........
NOT= Yönetim günden güne bosalan traftari tekrar stada cekmek istiyor cok güzel bir uygulama biraz gec kalindi ama !!! bunada sükür....bos trübünlerde futbol oynamak ne futbolcuyu nede yönetimi tatmin eder.
1967_CLUB_10UR 29.11.2006, 21:00 Traftarin takimini atesledigini ,futbolcusunu sahada nasil motive ettigini ve takimina nasil puan kazandirdigini gördük isteyince yapamiyacaklari hic bir sey yok .. Sevgili Sivassporun Yöneticileri haftalardir sikayet ediyordunuz traftardan yeterince destek alamiyoruz diye siz bir adim atinca traftar size 10 adimla yaklasiyor,gördük sahit olduk gurur duyduk traftarsiz futbol macinin hic bir tadi olmuyor sivassporun degerli yöneticileri 1967 sivasspor genc traftari ile daha yakindan ilgilenin fikir alis verisinde bulunun traftari nasil stada cekeriz bilincli ,takimina zarar vermeyen sahaya atlayip takimina maddi zarar vermeyen, sahaya yabanci madde atmayan,hic durmadan takimini motive eden küfür yerine sadece tezahüratlari ile takimini destekleyen maglubiyette bile takimini centilmece alkislayan bir taraftar kitlesine ihtiyacimiz var belki 1967 sivassporgenc traftarin sayilari su, an fazla olmaya bilir bu sayilari nasil 1000 lere 3000 lere 5000 ve ya stadin kapasitesine yayalim..Bir proje gerceklestirmenin zamani gelmedimi 1967 genctraftarlar dernegini destekleyin, bilincli bir sekilde bu sayilar artinca medenice küfürsüz bir traftar kitlesi olusturun ki stada bayan traftarlari da kazanalim .......saygilarimla .............Atilla ........
TEŞEKKÜR EDERİM ATİLLA KARDEŞ BÖYLE GÜZEL BİR YAZI YAZDIĞIN İÇİN BİNLERCE YOL GİTTİK TEK AMAÇ SİVASSPOR'DU VE YİNE GİTMEYE HAZIRIZ.
Sempatik_58 26.01.2007, 17:16 Arkadaşlar Sivasspor için herşeyi yaparız demek kolaydır önemli olan bunu icraata dökebilmektir. Sizce biz ne kadar icraat yapıyoruz bence biz artık icraatı bıraktık sadece konuşmayı biliyoruz. Belki bana katılanınız yok şimdi bu yazıyı okuyan arkadaşlarda bana kızabilir ama bunu sadece tekil düşünmeyelim bütünümüze bakalım o zaman anlayacagızki gerçektende biz artık sadece konuşma yapmıyoruz başka icraat yapmıyoruz
Tabiiki Stadyumda taraftarin olmasi büyük avantaj vermis olduklari destek futbolculari motive ve ateslemesini saglar taraftar her zaman 12i kisi olmustur.Saygilarim ile...
|
|