okan_58
13.12.2004, 21:36
bence hakan sukur
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkiyede en sevdiginiz oyuncu kim? okan_58 13.12.2004, 21:36 bence hakan sukur b1glord 13.12.2004, 22:19 kesinlikle pascal nouma DisiKartal_58 13.12.2004, 22:30 kesinlikle pascal nouma O TEK ZATEN PASCALIM BENİM HERŞEYDEN ÖNCE ÇOK MÜTEVAZİ BİR FUTBOLCU İNSANLIK OLARAK YEMİN EDERİM DÖRT DÖRTLÜKTÜ BEN ONUNLA TANIŞMA FIRSATI BULDUM VE HAYATIMDA BÖYLE BİR ADAM GÖRMEDİM HALEN ÇOK SEVİYOR VEDE ÇOK ÖZLÜYORUM ONU :cry: b1glord 13.12.2004, 22:33 onun gibi hircin ama bir onun kadarda sempatik bi topcunun daha gelicegini hic sanmiyorum..kac sezon gecti ama hala tribunler kotu sonuclarin ardindan pascal nouma seslerini yukseltiyosa bu bosa degildir..hele bunu besiktas taraftari yapiosa hic bosa degildir.. Fransada Dogdu Besiktasli Oldu Helal Olsun Sana Pascal Noumaaaa PASCCAAAAL NOUUMMAAAA OOoOOoooO serhankaburcuk 14.12.2004, 09:07 valla bunu herhalde hiç tartışmaya gerek yok....tabiki HAKAN ŞÜKÜR...Neden diyecek olursanız adamın başarıları ortada;Uefa kupası,türkiye sampiyonlukları,gol krallıkları....oooo daha ne diyim...adam tam bir santfor...onun insanlığınıda çok seviyorum...adam benim gibi çok duygusal..aile bağları kuvvetli...bir tane magazin programında adamın adı çıkmıyor daha ne diyeyim... Hasim 14.12.2004, 10:12 Genç oluşu, gelecek vaad etmesi efendiliği ile Tuncay Şanlı DisiKartal_58 14.12.2004, 15:32 valla bunu herhalde hiç tartışmaya gerek yok....tabiki HAKAN ŞÜKÜR...Neden diyecek olursanız adamın başarıları ortada;Uefa kupası,türkiye sampiyonlukları,gol krallıkları....oooo daha ne diyim...adam tam bir santfor...onun insanlığınıda çok seviyorum...adam benim gibi çok duygusal..aile bağları kuvvetli...bir tane magazin programında adamın adı çıkmıyor daha ne diyeyim... HASTA BEŞİKTAŞLIYIM GS DEN TEK BİR FUTBOLCU SEVERİM EFENDİLİĞİYLE ODA ERGÜN PEMBE serhankaburcuk 14.12.2004, 15:59 valla bunu herhalde hiç tartışmaya gerek yok....tabiki HAKAN ŞÜKÜR...Neden diyecek olursanız adamın başarıları ortada;Uefa kupası,türkiye sampiyonlukları,gol krallıkları....oooo daha ne diyim...adam tam bir santfor...onun insanlığınıda çok seviyorum...adam benim gibi çok duygusal..aile bağları kuvvetli...bir tane magazin programında adamın adı çıkmıyor daha ne diyeyim... HASTA BEŞİKTAŞLIYIM GS DEN TEK BİR FUTBOLCU SEVERİM EFENDİLİĞİYLE ODA ERGÜN PEMBE Ya aslında bende efendiliğe önem veren bir insanım...Hakan bence gerçekten efendi bir insan tabiki ergünde efendidir... ForzaSivas 14.12.2004, 16:23 9 NUMARA hakan şükürrrrrrrrrrrrr necati ateşşşşşşşşşşş thomas serhankaburcuk 14.12.2004, 16:33 9 NUMARA hakan şükürrrrrrrrrrrrr necati ateşşşşşşşşşşş thomas Yürü bea veysel.... cem_yesilova 14.12.2004, 18:40 alex de souza CARSIuniversite 23.12.2004, 23:07 Guardio Ronaldo PascalNoumaa Jonh CarewMustafa Doğan ______________________________ _________________ armandaki ay yıldız tüm yıldızlara bedel rainmanx 24.12.2004, 00:10 JOOOOHHHHHNNNNN CAAAARRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEWW WWWWWWW serhankaburcuk 24.12.2004, 09:56 Almanyada doğdu Sivaslı Oldu Helal Olsun Sana GÖKHAN BOZKAYA Sivas58 24.12.2004, 10:09 KESINLIKLE: T Ü M SIVASSPORU T U N C A Y S A N L I :) S E R V E T C E T I N :) hunter34 24.12.2004, 11:22 HAKAN ŞÜKÜR ÜMİT KARAN NECATİ ATEŞ BÜLENT KORKMAZ :twisted: [/quote][/b][/url] ugur 26.12.2004, 13:44 TABIKI.ALEKS.BASKA.YOKKI ergin 26.12.2004, 15:24 Önelikle tabiki SİVASSPOR'luyum,sonra GS.lıyım.Fakat objektif olmak gerekirse şu an için en istikrarlı futbolcu bence FB.li Ümit ÖZAT. ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... ...ŞAMPİYON SİVASSPOR... ugur 26.12.2004, 15:35 MUHAMMED.ALI ofozturk 26.12.2004, 15:44 Arkadaşlar.... Ya biz sivaslıyız ve sivaslı futbolcuları ön plana çıkararak dünyada işsimlerini duyurmaya gayret etmeliyiz... Milli takımın ve fenerbahçenin jokeri Ümit ÖZAT sizin saydıgınız diğer futbolculardan çok mu kötü...Efendi değil mi.?... Bence türkiye süper liginde mücadele eden en efendi,ağır başlı,konuşmasını bilen,kişilk sahibi futbolcu ÜMİT ÖZAT'tıııııııııııııır.!... :!: Unutmayalım fenerbahçe'de bir gole imza attığı zaman gol attığı galende diğer kalenin arkasındaki sivaslı taraflarların yanına kadar koştu ve golü onlara armağan etti...O gerçek bir profesyonel futbolcu ve sivaslı... Başarılarının devamını dilerim ÜMit abi.... Bizler her zaman senin manevi destekçin olacağız inşALLAH... :) b1glord 26.12.2004, 16:39 Guardio Ronaldo PascalNoumaa Jonh CarewMustafa Doğan ______________________________ _________________ armandaki ay yıldız tüm yıldızlara bedel keske sari lacivert yazmasaydin.. :roll: CAGLAYAN 26.12.2004, 16:39 Böylesi sacma sapan konularla Forumu doldurmayalim beyler saygilar serhankaburcuk 27.12.2004, 09:08 Böylesi sacma sapan konularla Forumu doldurmayalim beyler saygilar ya arkadasım hiç muhabbetten anlamıyorsunuz ya buda işin esprisi... :D :D :D b1glord 28.12.2004, 16:18 Böylesi sacma sapan konularla Forumu doldurmayalim beyler saygilar ya arkadasım hiç muhabbetten anlamıyorsunuz ya buda işin esprisi... :D :D :D neresi sacmaki serhankaburcuk 28.12.2004, 16:19 Böylesi sacma sapan konularla Forumu doldurmayalim beyler saygilar ya arkadasım hiç muhabbetten anlamıyorsunuz ya buda işin esprisi... :D :D :D neresi sacmaki iş olsun laf olsun torba dolsun hesabı çaglayanınki.... cem_yesilova 28.12.2004, 17:00 Böylesi sacma sapan konularla Forumu doldurmayalim beyler saygilar yazma o zaman canimmm.. DisiKartal_58 28.12.2004, 17:22 Arkadaşlar.... Ya biz sivaslıyız ve sivaslı futbolcuları ön plana çıkararak dünyada işsimlerini duyurmaya gayret etmeliyiz... Milli takımın ve fenerbahçenin jokeri Ümit ÖZAT sizin saydıgınız diğer futbolculardan çok mu kötü...Efendi değil mi.?... Bence türkiye süper liginde mücadele eden en efendi,ağır başlı,konuşmasını bilen,kişilk sahibi futbolcu ÜMİT ÖZAT'tıııııııııııııır.!... :!: Unutmayalım fenerbahçe'de bir gole imza attığı zaman gol attığı galende diğer kalenin arkasındaki sivaslı taraflarların yanına kadar koştu ve golü onlara armağan etti...O gerçek bir profesyonel futbolcu ve sivaslı... Başarılarının devamını dilerim ÜMit abi.... Bizler her zaman senin manevi destekçin olacağız inşALLAH... :) valla sivaslı diye ümit özatı sevmek zorunda değil kimse sen sevebilirsin bende saygı duyarım madem sivaslı futbolcu görmek isteniyor burda ozaman İBRAHİM TOROMAN SEVİYORUM ONU lavista58 28.12.2004, 17:37 PASCAL NOUMA DİYEN ARLKADAŞLARA DİYORUM Kİ FORUMUN BAŞLIĞINDA TÜRKİYEDE OLAN FUTBOLCULARDAN HANGİSİ NOUMA TÜRKİYEDE OLMADIĞI İÇİN BU FORUMDA YERİ OLAMAZ AMA HAKLARINI YEMİYELİM ŞU AN O BU ÜLKEDE LSAYDI TARTIŞILMAZDI... BENİM CEVABIM İSE TABİKİ :: MARCO AURELİO türkçerap_yakup 28.12.2004, 17:46 yaw kim açtı bu salakça sorulu forumu tabiiki herkes kendi takımının oyuncusunu sölicek..............bence mohamed ali kurtuluş........... ugur 28.12.2004, 18:48 umit.ozat. :roll: alpingen 28.12.2004, 23:51 bunların hepsi boş muhabbet en büyük GÖKHAN BOZKAYA.............!!!! kartalido 29.12.2004, 09:26 pascal pascal pascal nouma nouma nouma pascal nouma DisiKartal_58 30.12.2004, 11:07 Toraman: Özel seyircim var Beşiktaş'ın yıldızı, "İstanbul'da 2 milyon Sivaslı var. Oynarsam Beşiktaş tribünde de kazanır" dedi. *** Seyircimle geldim Pasfotomaç'a konuşan İbrahim, Sivaslılar'ın hemşehriliğinin ağır bastığını ifade ederek, "Beşiktaş'a gelmem seyirci de kazandırdı. Başarılı olursam sayı daha da artacaktır" dedi. Beşiktaş'ın bir gece operasyonuyla kadrosuna kattığı İbrahim Toraman, siyahbeyazlı ekipte geçirdiği yarım sezonu Pasfotomaç'a değerlendirdi. Sivas'taki baba evinde, büyük umutlarla transfer edilmesine karşılık forma bulamamasından, ilk yarıdaki başarısızlıklarının nedenlerine kadar her şeyi anlatan yıldız oyuncu, hakkındaki transfer haberlerine de tepki gösterdi. SAKATLIK GERi BIRAKTI SEZON başında sakatlandım. İyi bir kamp dönemi geçiremedim. Tarak kemiğimde ödem oluştu. Kampta takım arkadaşlarım benden öne geçtiler. Daha sonra Del Bosque beni orta sahada oynattı. Burayı yadırgadım, çekingen oldum ancak stopere geçince rahatladım. UEFA Kupası'nda Bodo maçının 94. dakikasında ve İstabulspor maçında kırmızı kart görünce şansımı kullanamadım. Benim yerime görev yapan arkadaşlar da iyi oynayınca ister istemez kulübede oturdum. Ancak ikinci yarıda daha çok çalışıp formayı kapacağım. ŞANSIMIZ DEVAM EDiYOR GEREK teknik kadro, gerekse futbolcu olarak yeni bir takım olmamız uyumsuzluğu getirdi. Bu uyumsuzluk nedeniyle kazanabileceğimiz maçları kaybettik. Bu nedenle ister istemez şampiyonluk yarışında geriye düştük. Ancak Türkiye'de her şey olabilir. Geçen sezon 11 puan öndeyken şampiyonluğu kaybeden Beşiktaş bunu yaşadı. Bizim hedefimiz bütün maçlarımızı kazanmak, rakiplerimizin puan kaybetmesini beklemektir. Bu nedenle şampiyonlukta matematiksel olarak iddiamız var. iYi Ki BEŞiKTAŞ'A GELMiŞiM KENDiMi G.Antep'te ve Milli Takım'da kanıtlamıştım. Sezon başında 3 büyük kulüp beni istedi ve ben Beşiktaş'ı tercih ettim. Ancak hakkımda hala transfer haberleri çıkartılmasını anlamıyorum. Yönetim bırakmak istemiyor, Del Bosque de benden çok memnun. Bu tür haberlerle hem Beşiktaş'ı, hem de beni yıpratmaya çalışıyorlar. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Bunu taraftarımızla, yönetimimizle yaşıyoruz. Yenildiğimiz maçlardan sonra bile başta başkan Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay ve diğer yöneticiler hep yanımızda oldular. "İyi olacağız, düzeleceğiz" mesajını verdiler. Bu destekle biz de ligin son 9 haftasında başarılı olduğumuzu ortaya koyduk. BABA GiBi YAKLAŞIYOR DEL BOSQUE idmanlarda herkese eşit davranıyor. Yaptığımız olumlu ve olumsuz hareketleri bakış ve hareketleriyle bizlere hissettiriyor. Maç öncesi ve sonrasında oldukça sakin. Tam bir baba gibi hareket ediyor. Profesyonelliği ondan öğreniyoruz. Sistemden hiçbir zaman vazgeçmiyor. Futbolculara baba gibi yaklaşıyor. Yenildiğimiz maçlardan sonra en büyük tepkisini Parma'da verdi. İlk kez böyle bir tepkiyle karşılaştık. Yenilmememiz gereken bir maçtı ve bunu normal karşıladık. BAŞARILI OLACAĞIM İSTANBUL'DA 2 milyonun üzerinde Sivaslı yaşıyor. Sivaslılar'ın hemşehriliği ağır basar. Bu nedenle benim Beşiktaş'a gelmem seyirci de kazandırdı. Özel seyircilerim oluştu. Bunlar beni memnun ediyor. Daha çok forma giydiğim ve başarılı olduğum zaman bu sayının giderek artacağına inanıyorum. Bu nedenle 2005 yılında ortaya koyacağım futbol, özel seyirci sayımı da artıracaktır. Bundan Beşiktaş da kazançlı çıkacak. Ali Erdoğan-SİVAS www.fotomac.com.tr BU YAZIYI BURAYA KOYMAK İSTEDİM UMARIM BİR SAKINCASI OLMAZ İBRAHİM TOROMN SENİNLE GURUR DUYUYORUM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM (SENİ (ÇOK SEVİYORUM DİŞİ KARTAL PERİ) musti058 30.12.2004, 13:23 YOK KARDEŞİM NE KADAR KÖTÜ Bİ DÖNEMDE OLSADA ESKİYİ HATIRLADIĞIMIZDA TABİKİ RÜŞTÜ REÇBER............. serhankaburcuk 30.12.2004, 13:27 YOK KARDEŞİM NE KADAR KÖTÜ Bİ DÖNEMDE OLSADA ESKİYİ HATIRLADIĞIMIZDA TABİKİ RÜŞTÜ REÇBER............. Ne olursa olsun bende aslında bir Hakan şükür hayranıyım ama İBRAHİM TORAMANINDA gerçekten beşiktaşta başarılı olmasını bir sivaslı olarak canı gönülden isterim.... kayserimania 11.01.2005, 00:28 Balili... abcde 27.01.2005, 16:47 PASCAL NOUMA TABİKİ.. 3YILDIZ 15.02.2005, 13:34 ümit özat tuncay sanli hakan sükür ahmet dursun Cesur_yurek58 15.02.2005, 14:57 GEORGE HAGİ BENCE TÜRKİYE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ VE EN SÜPER FUTBOLCUDUR.. ----------------------------------- pir sultan kızıydım bende banazda kanlı yaş akıttım baharda yazda dedemi astılar kanlı sivas'ta darağacı ağlar pir sultan deyüü puar 15.02.2005, 15:13 bencede hidayet türkoglu gerçekten harikalar yaratıyor ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ Yildizeli 15.02.2005, 16:03 futbolcumu tabiki turk futbolculari milliyetci olalim arkadaslar onlar gelip gecici lutfen turk futbolcusu 3YILDIZ 15.02.2005, 17:10 futbolcumu tabiki turk futbolculari milliyetci olalim arkadaslar onlar gelip gecici lutfen turk futbolcusu bencede banane pascal noumadan hagiden ama herkesin fikirlerine saygi duymak lazim... DisiKartal_58 15.02.2005, 17:14 futbolcumu tabiki turk futbolculari milliyetci olalim arkadaslar onlar gelip gecici lutfen turk futbolcusu bencede banane pascal noumadan hagiden ama herkesin fikirlerine saygi duymak lazim... saneneyse sen ilgilendiğin futbolcu hakkında yorum yap ozaman buda bizim fikrimiz sananeyse konuşma arkadaşım burda ben kendi adıma konuşayım kimsenin sevdiği futbolcu hakkında yorum yapmadım yapmamda saygı duyarım türkçerap_yakup 15.02.2005, 17:18 bence türkiyede en mütevazı hakan şükür ve tuncay şanlı...ya hakanı ersun hoca türkiye karmasına çağırmıo..ama dünya karmasına çağırılıo..ve hakan ses çıkartmıyo..tuncaya gelince son zamanlarda özellikle şu montu fırlatma haraketiyle gözümden biraz olsun düşsede yinede çok mütevazi..istanbul gecelerinde kaybolmadı ümit karan ve volkan aslan gibi... kayayatakci 15.02.2005, 18:20 en cok begindigim oyuncu Ridvan dilmenden sonra Sivasspor ve Fenerbahce nin tum Fotbolculari KAYA :roll: 1967_DERNEK_10UR 15.02.2005, 18:24 kesinlikle pascal nouma O TEK ZATEN PASCALIM BENİM HERŞEYDEN ÖNCE ÇOK MÜTEVAZİ BİR FUTBOLCU İNSANLIK OLARAK YEMİN EDERİM DÖRT DÖRTLÜKTÜ BEN ONUNLA TANIŞMA FIRSATI BULDUM VE HAYATIMDA BÖYLE BİR ADAM GÖRMEDİM HALEN ÇOK SEVİYOR VEDE ÇOK ÖZLÜYORUM ONU :cry:PASCAL NOUMA 'NIN FUTBOL KALİTESİNE DİYECEK LAFIM YOK AMA ÖNCE KARAKTERİNİ DÜZELTMESİ LAZIM YOKSSAA İSTERSE MİLYON DOLARLIK FUTBOLCU OLSUNÖNEMLİ DEĞİL. BENİM GÖNLÜMDE Kİ ASLAN KARAKTERİ VE DÜZENLİ AİLE YAŞAMI İLE HAKAN ŞÜKÜR ForzaSivas 15.02.2005, 18:36 İlk öncelik olarak tabiki Sivassporlu futbolcular gelir onlar bizim herşeyimiz yürekleriyle bilekleriyle takımı adım adım süper lige taşıyorlar. Türkiye geneline bakarsak Hakan ŞÜKÜR SONG - thomas - Hasan Kabze -Necati Ateş ve şuan Türkiyeya gelmiş En büyük yABANCI FUTBOLCU HAGİ 3YILDIZ 16.02.2005, 13:10 futbolcumu tabiki turk futbolculari milliyetci olalim arkadaslar onlar gelip gecici lutfen turk futbolcusu bencede banane pascal noumadan hagiden ama herkesin fikirlerine saygi duymak lazim... saneneyse sen ilgilendiğin futbolcu hakkında yorum yap ozaman buda bizim fikrimiz sananeyse konuşma arkadaşım burda ben kendi adıma konuşayım kimsenin sevdiği futbolcu hakkında yorum yapmadım yapmamda saygı duyarım he hemen saldir yukarida özelikle belirtdim herkesin fikrine saygi duymak lazim diye ama okumadan yazarsan böyle olur iste bende fikrimi belirtdim sadece... bu arada nicklere ve avatarlar admin bir el atsa fena olmaz burasi sivasspor taraftar forumudur !!!!! yabanci birisi bu foruma girince güler gecer hepsi fenerli,bjkli ve gsli diye... DisiKartal_58 16.02.2005, 14:17 futbolcumu tabiki turk futbolculari milliyetci olalim arkadaslar onlar gelip gecici lutfen turk futbolcusu bencede banane pascal noumadan hagiden ama herkesin fikirlerine saygi duymak lazim... saneneyse sen ilgilendiğin futbolcu hakkında yorum yap ozaman buda bizim fikrimiz sananeyse konuşma arkadaşım burda ben kendi adıma konuşayım kimsenin sevdiği futbolcu hakkında yorum yapmadım yapmamda saygı duyarım he hemen saldir yukarida özelikle belirtdim herkesin fikrine saygi duymak lazim diye ama okumadan yazarsan böyle olur iste bende fikrimi belirtdim sadece... bu arada nicklere ve avatarlar admin bir el atsa fena olmaz burasi sivasspor taraftar forumudur !!!!! yabanci birisi bu foruma girince güler gecer hepsi fenerli,bjkli ve gsli diye... saygı duyarsan ozaman duy ayrıca okumadığım birşeye cevap yazmam evet ben beşiktaşlıyım ayrıca sivaslıyım bu seni hiç ilgilendirmez bunun için benim üyeliğim silinecekse eyvallah fb gs yada bjk li olup sivaslı olan arkadaşlar çok var napalım şimdi siteye girmeyelimmi bence bu siteye yabancı biri girse gülmez o senin düşüncen herkes memleketinin takımını destekler bu gayet normaldir Sivas58 16.02.2005, 14:24 bülent korkmaz,hakan sükür,senol karagöl,volkan demirel,tuncay sanli,önder turaci V1CT0RY 16.02.2005, 14:30 vieri mehmet ______________________________ victory serhankaburcuk 16.02.2005, 14:58 vieri mehmet ______________________________ victory GOLLERE DEVAM ET BİZLERİ MUTLU ET HELAL OLSUN SANA VİERİ MEHMET........ puar 17.02.2005, 09:48 ronaldo........gol makinası adam harika yaww ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ serrkann58 17.02.2005, 10:00 BURDA HERKES TUTTUGU TAKIMIDA BELLİ ETMİŞ OLDU ARKADAŞLAR :lol: BENCE.. RIZA ÇALIMBAY SİVASLI YA ONDAN BEN BEŞİKTAŞLI DEGİLİM BU ARADA BELİRTİM GuNaY 17.02.2005, 22:03 kesinlikle pascal nouma O TEK ZATEN PASCALIM BENİM HERŞEYDEN ÖNCE ÇOK MÜTEVAZİ BİR FUTBOLCU İNSANLIK OLARAK YEMİN EDERİM DÖRT DÖRTLÜKTÜ BEN ONUNLA TANIŞMA FIRSATI BULDUM VE HAYATIMDA BÖYLE BİR ADAM GÖRMEDİM HALEN ÇOK SEVİYOR VEDE ÇOK ÖZLÜYORUM ONU :cry: YOK ONUN GİBİSİ GELMEDİ GELMEZDE.... PASCAL BİZİ DİSKOYA GÖTÜRR :) türkçerap_yakup 17.02.2005, 23:43 kimse tartışmasın...hakan şükürdür...ama ben gs li deilim söliim...ne nouma ne hagi..hakan şükür...elin gavuru için birbirinizi kırmaya değmez...yıldızeli ve dişikartal... cem 18.02.2005, 00:45 en buyuk topcu takımına faydalı olanıdır,yorum yok Kaya_kale 18.02.2005, 01:13 Bence insanligiyla, efendi kisiligiyle, ornek aile yasami ve de meslegini amator bi ruhla yapip , profesyonelce yasayan, Turk tarihinin gelmis gecmis en iyi futbolcusu HAKAN SUKUR dur. abircan 18.02.2005, 01:22 ADAM GİBİ ADAM HEM KAPTAN SİVASLI, DAHA NE OLSUN, KOMPLE FUTBOLCU, TAM PROFOSYENEL, SİVAS SEVDALISI BİRİ, KÖKLERİNE SAHİP ÇIKAN BİRİ, EEEEEEEEEEVVVVVEEEEEEEETTTTTT İŞTE O BÜYÜK ADAMIN ADI ÜMİT ÖZAT KRaL 18.02.2005, 08:58 ARKADAŞLAR TABİKİ KRAL SAYGILAR SiVaSLı ÇıLGıN YiĞiDo serhankaburcuk 18.02.2005, 10:10 ADAM GİBİ ADAM HEM KAPTAN SİVASLI, DAHA NE OLSUN, KOMPLE FUTBOLCU, TAM PROFOSYENEL, SİVAS SEVDALISI BİRİ, KÖKLERİNE SAHİP ÇIKAN BİRİ, EEEEEEEEEEVVVVVEEEEEEEETTTTTT İŞTE O BÜYÜK ADAMIN ADI ÜMİT ÖZAT EVET YA ümit özat köklerine çok bağlı ondan dolayı 58 numaralı formayı giyiyor.... :evil: :evil: |