Orijinalini görmek için tıklayınız : Yurt Disindaki Yigido kaza gecirdi

YatodaSin
27.10.2006, 00:26
Arkadaslar bugün saat 17:55 e dogru bizim Caminin Takimiynan antrenmana giderkene abim ve iki arkadas kazaa gecirdi.Arabanin icinde Murat Ayyildiz (TracyMcGrady58)isimli kardesimizde vardi.Kendisi agir yaralandi ve hastaneye kaldirildi.Allah kendilerine acil sifalar versin ve ailelerine sabir versin.
Tekrar tekrar gecmis olsun.

RüStü ElmaS
27.10.2006, 00:29
Murat gardaşımıza ve diğer arkadaşlara geçmiş olsun.

Kaza geçiren arkadaşlara Allah acil şifalar versin ailelerinede sabır versin.
İnşaallah bir an önce, eski sağlığına kavuşur.

puar
27.10.2006, 00:43
gecmiş olsun acil şifalar....

detaylı bilgi lütfen

escada
27.10.2006, 00:43
cok gecmıs olsun allah yardımcıları olsun

gardasin.58
27.10.2006, 00:46
Murat gardasimiza ve arkadaslarina acil sifalar diler ailelerine gecmis olsun der
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

sivasli_boy
27.10.2006, 00:52
GECMİS OLSUN ALLAH ACİL SİFALAR VERSİN...

abdullah58
27.10.2006, 01:00
GECMIS OLSUN ALLAH SIFA VERSIN
AILESINEDE SABIR VERSIN
BEYPINARLI

YatodaSin
27.10.2006, 02:00
Peiner Land
Hohenhameln-Stedum / BMW prallt gegen Haus, zwei schwer Verletzte

Ein 19-jähriger BMW-Fahrer aus Peine ist gestern Abend gegen 18 Uhr in Stedum ins Schleudern geraten und mit seinem Fahrzeug gegen die Ecke eines gemauerten Hausanbaus geprallt. Der Fahrer erlitt nach Polizeiangaben leichte, seine beiden Mitfahrer (20/18) schwere Verletzungen und mussten in Braunschweiger und Hildesheimer Krankenhäuser gebracht werden. Der Wagen dürfte ein Totalschaden sein. Zusammen mit zwei weiteren BMW und einem VW Golf war der 19-Jährige unterwegs zum Fußballtraining nach Hohenhameln. Nach Zeugenaussagen, so die Polizei, fuhr er mit geschätzten 70 bis 80 km/h durch den Ort, geriet in der Rechtskurve ins Schleudern, drehte sich um 180 Grad und prallte gegen die Hausecke. Die Fahrer der mit Abstand nachfolgenden Autos waren nicht beteiligt und blieben unverletzt. Ein 65-Jähriger Van-Fahrer, der das Grundstück verlassen wollte und sich einweisen ließ, erlitt eine Kopfprellung, der 18-jährige Einweiser wurde von einem beim Unfall weggedrückten Anhänger am Bein verletzt. Die polizeilichen Ermittlungen dauern an.

Türkcesinide yazarim birazdan arkadaslar

YatodaSin
27.10.2006, 02:46
Peiner Land
Hohenhameln-Stedum / BMW eve carpti, iki agir yarali

19 Yasindaki Peineli bir BMW sürücüsü dün aksam saat 18 de Stedumda
arabanin Kontrolünü kaybetti ve arabasiynan bir evin duvarina carpti
Sürücü polisin verdigi habere göre hafif,yanindaki iki arkadasi ise agir yaralandi ve Braunschweige ve Hildesheimdaki hastanelere kaldirildilar.
Araba hurda oldu.Baska iki BMW ve bir VW Golfnan beraber Futbol antrenmanina gidiyordu 19 yasindaki sürücü.sahitlerin ifadesine göre,Polis sürücünün 70 ve 80kmh arasi gittigini söyledi ve sag saparkene arabanin kontrolunu kaybetti,180 derece döndü ve eve carpti.Arkadan gelen takim arkadaslari kazaya dahil olmadi.65 yasindaki bir münübüs sürücüsü,evinden cikarkene kafasina bi darbe aldi ve bir 18 yasindaki gencde kazada ayagina darbe aldi
Polisler arastiriyor daha .....

SivasLady
27.10.2006, 09:11
gecmis olsun rabbim acil sifalar versin hepsine

insallah önemli birsey yoktur ve en kisa zamanda düzelirler

SONMEZ
27.10.2006, 09:17
Önce şaka gibi geldi, ama...
İnşallah, önemli bir durum yoktur...!
Murat kardeşimize ve arkadaşlarına geçmiş olsun...
Acil şifalar diliyorum...

34-murat-58
27.10.2006, 09:19
gecmıs olsun
allah acil sifalar versin

HakkıTİMUÇİN
27.10.2006, 09:38
Çok üzüldüm..
Murat gardaşımıza ve diğer yaralılara acil şifalar diliyorum..

Yatodasin gardaş..gelişmelerden bizi haberdar et lütfen

çılgın-sedat
27.10.2006, 10:17
çok üzüldüm
geçmiş olsun MURAT kardeş inşallah en kısa sürede iyileşirsin
MURAT kardeşimize ve DİĞER ARKADAŞLARINA ALLAHdan acil şifalar dilerim

CAGLAYAN
27.10.2006, 10:56
MURAT KARDEŞİMİZE VE DİĞER ARKADAŞLARINA RABBİMDEN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.

GECMİŞ OLSUN......

SONMEZ
27.10.2006, 11:29
Yaw arkadaşlar... sabah beri içim içimi yiyor...!
Murat kardeşimizden bir haber yok mu...?
Durumu ağır diye duymuştuk en son...!
Yatodasin kardeş... veya irtibatta olan birileri...!
Bii haberiz...
bir haber lütfen...!

HALIL
27.10.2006, 11:34
vah vah vahhh gecmis olsun allah acil sifalar versinn

BekirBayrak
27.10.2006, 11:43
gardasımıza ve arkadaslara gecmıs olsun dıleklerımızı sunar ALLAH tan acıl sıfalar dılerız

ş.usta
27.10.2006, 11:56
gecmiş olsun allah açil şifa versin,dua'larımız yaralı kardeşlerimizle.

yigido Atilla
27.10.2006, 12:27
Arkadaslar bugün saat 17:55 e dogru bizim Caminin Takimiynan antrenmana giderkene abim ve iki arkadas kazaa gecirdi.Arabanin icinde Murat Ayyildiz (TracyMcGrady58)isimli kardesimizde vardi.Kendisi agir yaralandi ve hastaneye kaldirildi.Allah kendilerine acil sifalar versin ve ailelerine sabir versin.

Gecmis olsun allah acil sifalar versin Braunschweigde hangi hastene oldugunu yazarsan menmun olurum arkadaslari ziyaret etmek istiyorum........ veya beni cep telefonumdan ara......

cep telefon numarami veriyorum kardes hangi hastene oldugunu ögreneyim ................017623514628.. ismim Atilla .....

dogansarlı
27.10.2006, 12:56
geçmiş olsun murat arkadaşımıza gelin bu mubarek cuma gününde gelin arkadaşımız için dua edelim...

YatodaSin
27.10.2006, 13:40
Yaw arkadaşlar... sabah beri içim içimi yiyor...!
Murat kardeşimizden bir haber yok mu...?
Durumu ağır diye duymuştuk en son...!
Yatodasin kardeş... veya irtibatta olan birileri...!
Bii haberiz...
bir haber lütfen...!

Dün Aksam yanina gittim Sönmez abi.Allaha cok sükür doktorlardan iyi haber aldik.Bir kac gün hastanede kalacak ama durumu elhamdülillah iyi.

YatodaSin
27.10.2006, 13:44
Gecmis olsun allah acil sifalar versin Braunschweigde hangi hastene oldugunu yazarsan menmun olurum arkadaslari ziyaret etmek istiyorum........ veya beni cep telefonumdan ara......

cep telefon numarami veriyorum kardes hangi hastene oldugunu ögreneyim ................017623514628.. ismim Atilla .....

Holwederstrasse 16 Braunschweig da kaliyor usta.Bugün sabah baska bir hastaneye kaldirilip tumor-untersuchung yapilicak dediler.Simdik hangisinde bende tam bilmiyorum.Elime bilgi gecsin söylerim.

SONMEZ
27.10.2006, 13:49
Dün Aksam yanina gittim Sönmez abi.Allaha cok sükür doktorlardan iyi haber aldik.Bir kac gün hastanede kalacak ama durumu elhamdülillah iyi.

Çok şükür...
Gardaş teşekkür ediyorum.
Allah razı olsun... rahatladım yaaa...!

YatodaSin kardeş,
Murat kardeşimize sevgilerimizi ve selamlarımızı iletiver...
Dualarımızın ve yüreğimizin onunla beraber olduğunu
bilmesini istiyoruz...!
.
.
.

YatodaSin
27.10.2006, 13:54
Çok şükür...
Gardaş teşekkür ediyorum.
Allah razı olsun... rahatladım yaaa...!

YatodaSin kardeş,
Murat kardeşimize sevgilerimizi ve selamlarımızı iletiver...
Dualarımızın ve yüreğimizin onunla beraber olduğunu
bilmesini istiyoruz...!
.
.
.

Eyvallah Sönmez abi söylerim, bugün saat 16 gibi gine gidecem yanina.

SivasLady
27.10.2006, 13:59
Eyvallah Sönmez abi söylerim, bugün saat 16 gibi gine gidecem yanina.

hepimizden selam söyle
dualarimiz onunla
insallah en kisa zamanda aramiza döner
acil sifalar dileriz :)

sivasli_bayram
27.10.2006, 14:24
bu kaza geçren arkadaşlara acil şifalar dilerim, allah hepimizi böyle feci kazalardan korusun, inşallah en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurar, gerçektende üzücü bir durummm. bu kardeşlerimize dua edelim...

HakkıTİMUÇİN
27.10.2006, 14:42
buna şükür diyelim..
inşallah bir anönce iyileşip
hastahaneden çıkıp aramıza katılır

sivaslıavukat
27.10.2006, 14:55
Çok çok üzüldüm , büyük geçmiş olsun. Başta murat olmak üzere kazaya iştirak eden tüm kardeşlerimizi en kısa zamanda yeniden aramızda görmek istiyorum.Allah onlara şifa , ailelerine destek versin.

sivasli_tufan
27.10.2006, 17:16
gecmis olsun allah acil sifalar versin.

alacaturk
27.10.2006, 20:38
Yaralı arkadslara allahtan acil şifalar dilerim

Flavio
27.10.2006, 20:43
:(:(:( Allah'tan acil şifalar diliyoruz.Umarım kısa zamanda iyileşir.

xdemox
27.10.2006, 21:15
gecmis olsun allah sifa versin...

kadir10
27.10.2006, 22:46
çok geçmiş olsun murat abi inş. çabuk iyileşirsiniz allah şifalar versin sizin dua edicem

YatodaSin
27.10.2006, 23:00
Bugün gine Muratin ve öbür arkadaslarin yanina gittim.
Allaha sükür hepside cok cok iyiler.Bir arkadasin kafasina kücük dikis atmislar,
Muratinda sirtinda hafif catlak varmis iki yerinde.Ama elhamdülillah kendi kendi kalkip egilebiliyor ve yürüyebiliyor.Yaklasik 2-3 haftaya hicbirseyleri kalmaz dedi doktorlar.

yusuf58
27.10.2006, 23:10
gecmis olsun gardas allah acil sifaler versin, allah tan temennimiz arkadasimizin en kisa zamanda tekrar sagligina kavusmasidir ailesinede allah sabir versin.

wolfenbüttel den
yusuf58

çılgın-sedat
28.10.2006, 08:02
OHHHHH BEEE ÇOK ŞÜKÜR İYİLEŞMİŞLER

SVS_5858
28.10.2006, 08:27
Geçmis olsun allah acil şifalar versin insallah atlatır bunuda

UTKUM_58
28.10.2006, 10:12
gecmis olsun ALLAHIM acil sifalar versinn en kisa zamanda aramiza tekrar donerler insallahhh..AILESENE GECMIS OLSUN VE SABIR DILEKLERIMI SUNARIMM..cok uzuldummm acill sifalarrrrrr :((

Bilmiyorum5
28.10.2006, 10:20
UMARIM KISA ZAMANDA ESKI SAGLIGINA KAVUSUR

FurkaN
28.10.2006, 12:28
Bugün gine Muratin ve öbür arkadaslarin yanina gittim.
Allaha sükür hepside cok cok iyiler.Bir arkadasin kafasina kücük dikis atmislar,
Muratinda sirtinda hafif catlak varmis iki yerinde.Ama elhamdülillah kendi kendi kalkip egilebiliyor ve yürüyebiliyor.Yaklasik 2-3 haftaya hicbirseyleri kalmaz dedi doktorlar.

Allah acil şifalar versin.... Bu son mesajın bizleri rahatlattı geçmiş olsun dileklerimizi ilet... Onu eski neşesiyle tekrardan siteye bekliyoruz...

PRoFeSSioNaL
28.10.2006, 12:39
ALLAH acil şifalar versin inşallah iyi haberde sitemizde yayınlanır

oğuzhan AKDOĞAN
28.10.2006, 13:43
GECMİS OLSUN ALLAH ACİL SİFALAR VERSİN...

Ensar
28.10.2006, 14:35
Kaza geciren arkadaslara acil sifalar diliyorum Ailelerine gecmis olsun Dileklerimi Gönderiyorum

demiryurt58
28.10.2006, 15:36

GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR İNŞALLAH EN KISA ZAMAN ARAMIZA KATILIR.

aykut-akay
28.10.2006, 19:40
gecmis olsun ve acil sifalar dileklerimle gercekten üzüldük

Ertugrul
28.10.2006, 20:02
Büyük geçmiş olsun
Allah Murat'a ve diğer arkadaşlara acil şifalar versin
YatodaSin arkadaşımızın son mesajları ile biraz rahatladık biran önce iyileşip yine gece kuşlarına katılırsın inşaallah Murat

gardasin.58
29.10.2006, 00:50
iyi haberler aldigimiza sevindim insallah daha iyi haberleri ni aliriz tekrak gecmis olsun der acil sifalar dilerim selamlarimizi soylersiniz insallah. yatodasin gardas.

özsivasli1903
29.10.2006, 02:23
gardaslarima acil sifalar dilerim ailelerine allah sabir versin...

ÖZSiVASLI BUGRA YILDIRIM...

GuNaY
29.10.2006, 02:04
Murat'ıma ve yanındaki, arkadaşlara büyük geçmiş olsun...
Allah acil sifalar versin, dualarımızı eksik etmeyelim

67_DERNEK_AKKIZ
29.10.2006, 10:28
murat kardesıme cok ama cok gecmıs olsun.daha dun ogrendım sok oldum.ınsanoglunun basına ne gelecegı bellı olmuyo.umarım en az zararla kurtulur murat.. aılesıne de cok buyuk gecmıs olsun..
MURAT DUALARIM SENINLE OLACAK ABLAMM.AYRICA YANINDAKI ARKADASLARINADA COK GECMIS OLSUDERDI VEREN ALLAHIM SIFASINI VERSINN.. TEKRAR COK GECMIS OLSUNN..

dossantos_88
29.10.2006, 11:39
çooookkk geçmiş olsun allah acil şifalar versin...

argani_58
29.10.2006, 11:47
geçmiş olsun allah acil şifalar versin...

argani_58
29.10.2006, 11:48
sivas camiasını üzerinde bir ugursuzluk var. Allah nazarlardan korusun

YatodaSin
29.10.2006, 12:24
Kazada yaralanan iki arkadas ciktilar bugün hastaneden allaha sükür.
Muratin biraz daha kalacagini diyodu doktorlar.Cikinca yazarim buraya.

muRTix1
29.10.2006, 13:04
Acil şifalar işallah en kısa sürede aramıza dönerler

HALIL
29.10.2006, 13:34
vallaha cvok sevindik 2-3 haftaya hiv bir seyleri kalmicak mis insallah

GuNaY
29.10.2006, 13:43

SAĞOLASIN BİZİ HABERDAR EDİYORSUN,
SELAMLARIMIZI İLETİRSİN BİZİM YERİMİZE

YatodaSin
29.10.2006, 15:09
SAĞOLASIN BİZİ HABERDAR EDİYORSUN,
SELAMLARIMIZI İLETİRSİN BİZİM YERİMİZE

Bugün gine gidecem hastaneye.Insallah iyi haberlernen dönecem.
Hepinizin selaminida söylerim abi

Ertugrul
30.10.2006, 17:49

YatodaSin saolasın bizi habersiz bırakmıyorsunuz inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Allah'dan acil şifalar diliyoruz.

yigido Atilla
30.10.2006, 22:34
Bügün saat 16. 00 Murat Ayyildizi hastanede ziyaret ettim Allaha sükür durumu cok iyi ,hastane görevlilerinden hangi odada kaldigini sordum cünkü isminden baska ne murat beni ne de ben Murati gördüm ne de tanirim ..119 numara dediler kapiya yavasca tiklayip iceri girdim ve selam verdim Murat senmisin Kardes dedim evet abi ben Muratim dedi bende kendimi tanittim gesmis olsun nasil oldu murat diye sordum hic hatirlamiyor abi dedi Allaha cok sükür cok iyim ve yarin hastahaneden cikacagini söyledi ,Murat beni taniyormusun dedim hayir abi dedi arkadasin yasin kazayi SIVASSPOR.COM da yazdi Braunschweigdeki hastanede oldugunu ögrenince seni ziyaret etmek istedim ve durumunu cok merak ettim ama simdi cok iyi oldugunu gördüm ve cok sevindim SIVASSPOR .COM daki Abilerinin ve Ablalarinin selamini getirdim diyince cok sevindi ve SIVASSPOR:COM daki bütün Arkadalara selamini söylememi istedi .....

NOT = Sitenin kurucusu Rüstü Elmas gardasa ve sitede emegi gecen bütün arkadaslara tesekkür ederim sivasspor com sayesinde Murati da tanimis oldum ve ziyaretim ve sizlerin selami Murata da büyük bir Moral oldu Tekrar gesmis olsun Murat...

ş.usta
30.10.2006, 22:50
Bügün saat 16. 00 Murat Ayyildizi hastanede ziyaret ettim Allaha sükür durumu cok iyi ,hastane görevlilerinden hangi odada kaldigini sordum cünkü isminden baska ne murat beni ne de ben Murati gördüm ne de tanirim ..119 numara dediler kapiya yavasca tiklayip iceri girdim ve selam verdim Murat senmisin Kardes dedim evet abi ben Muratim dedi bende kendimi tanittim gesmis olsun nasil oldu murat diye sordum hic hatirlamiyor abi dedi Allaha cok sükür cok iyim ve yarin hastahaneden cikacagini söyledi ,Murat beni taniyormusun dedim hayir abi dedi arkadasin yasin kazayi SIVASSPOR.COM da yazdi Braunschweigdeki hastanede oldugunu ögrenince seni ziyaret etmek istedim ve durumunu cok merak ettim ama simdi cok iyi oldugunu gördüm ve cok sevindim SIVASSPOR .COM daki Abilerinin ve Ablalarinin selamini getirdim diyince cok sevindi ve SIVASSPOR:COM daki bütün Arkadalara selamini söylememi istedi .....

NOT = Sitenin kurucusu Rüstü Elmas gardasa ve sitede emegi gecen bütün arkadaslara tesekkür ederim sivasspor com sayesinde Murati da tanimis oldum ve ziyaretim ve sizlerin selami Murata da büyük bir Moral oldu Tekrar gesmis olsun Murat...

atilla kardeşim seni kutluyorum,sen sıkıbir sivaslısın,murat kardeşimizede tekrar gecmiş olsun diyorum.

aslansivasli
03.11.2006, 20:00
Murat canm geçmiş olsun. daha yeni ögrendim. Allah seni ailene ve bize bağışlamış.

TracyMcGrady58
03.11.2006, 20:18
Öncelikle buraya yazan tüm arkadaslara tesekkür ederim.Ben bügün sabah hastaneden ciktim.Kazayi geciren tüm arkadaslar hastaneden ciktilar ve fazla birseyleride yoktur.Allah hepimizi korumus.Hele simdilik yeter herhalde aklima birseyde gelmiyor :)

TracyMcGrady58
03.11.2006, 20:22

Atilla abimede ayrica tesekkür etmek istiyorum beni ziyaret ettigi icin, ayaklarina saglik geldigin icin :).HOs bi sohbet oldu ve benim icin cok iyi bir moral oldu

Deer-Talk
03.11.2006, 23:44
Sivasspor lu oyuncular ve taraftarlar arasında nazarmı var ya oyuncular yada taraftarlar kazageçırıyor yada hastalanıyor ...
Acil şifalar diliyorum işallah en kısa zaman da iyileşir...

danke vielmals
04.11.2006, 04:40
geçmiş olsun gardaşım.tekrar aramızda olduğuna çok sevindim.korkutma bizleri bir daha.