Orijinalini görmek için tıklayınız : YENİ TEKNİK DİREKTÖR SİZCE KİM OLMALI ?

CAGLAYAN
05.11.2006, 13:25
YENI TEKNIK DIREKTÖR SIZCE KIM OLMALI ?

1.Riza Çalimbay
2.Samet Aybaba
3.Şenol Güneş
4.Mustafa Uğur
5.Güvenç Kurtar
6.Ismail Kartal
7.Raşit Çetiner
8.Diğer...

çılgın-sedat
05.11.2006, 13:32
bana göre en iy hoca RIZA ÇALIMBAY

hakandemirezen
05.11.2006, 13:33
Tabiki Samet AYBABA Olsun Her ne olursa olsun futbolu iyi biliyor.

enesin
05.11.2006, 13:36
tabii ki İsmail Kartal unutmayalım ki o bizi bu lige çıkarmıştı

5841
05.11.2006, 13:40
BEN OYUMU RIZA ÇALIMBAYDAN YANA KULLANDİM EN AZINDAN BU MEMLEKETİN COCUĞU .HİÇ OLMAZSA VİJDANI SIZILARDA BİR ŞEYLER YAPAR. ÇOK AŞIRI DERCEDE PUANLARA İHTIYACIMIZ VAR ....... UMARIM BU KÖTÜ GİDİŞE DUR DERIZ

FATIMA
05.11.2006, 13:41
Rıza Çalımbay olmalı.Zaten peczev'den önce Rıza hoca için genel bir istek oluşmuştu...

Dağcı
05.11.2006, 13:46
Raşit ÇETİNER Sivasspor'u kendine getirecektir.

tarzan58
05.11.2006, 13:49
bence rıza calımbay olmalı hem beyefendi hemde denizlisporun basındayken yaptıkları ortada hemde sivaslı bir yiğido o

gülkız
05.11.2006, 13:52
Bence Dünya Kupasında Milli Takımımızı dünya 3.olmasını sağlayan Şenol Güneş'in olması çok şık olur ama tabi onun da isteğine bağlı olan bi şey...Yönetim büyük ihtimalle yine yabancı hocalarla görüşme yapacak galiba.Eğer Daum veya Hagi ile mutabakat sağlanırsa ulusal medyanın gözü Sivas'ın üzerinde olacaktır bu da takımda dikkati ve motivasyonu beraberinde getirecektir diye düşünüyorum.

tanju_58
05.11.2006, 13:56
Ben en başından beri Rıza Çalımbay hocamızın takımımızın başında olmasını istiyorum zaten.

aslanbey1907
05.11.2006, 13:59
arkdaşlar biz sadece yorum yapabiliriz takım başına getirmek yönetimin elinde hocaları.Sivassporu süperlige çıkaran sayın İSMAİL KARTAL başarılı bir sezon geçirmiştir takımımız başında ve takımımıza da başarılı bir sezon yaşatmıştır.ne yazıkki geçen sezon süperligde takımımızın başında olmamıştır..yönetim veya hocanın kararına göre ama o ligi kendisi hak etmiştirr.Sivassporumuza yaşattığı büyük duygu ile hiç olmasa vefa demeyelim dersek duygussal davranmış oluruz profosyenllikte duyguya yer yoktur..başarılı bir hoca olduğu için ve takıma katkı yapabileceği için İSMAİL KARTAL IN GELMESİNİ İSTERİZ

İSMAİL KARTAL BAŞARILI VE DURŞIYLA KENDİNDEN EMİN BİR İMAJA SAHİPTİR DİĞER HOCALARIN KARŞISIN DA..
İSAMİL KARTAL OLMASA SAYIN MENEJERİMİZ BÜLENT UYGUN DA BU GÖREVİ BAŞARIYLA YAPACAKTIR .BAŞKA HOCALAR GELMESEDE OLUR..

HALIL
05.11.2006, 14:05
ismail kartal ikinci lig hocasi olmaz arkadaslar samet aybabayi hic svmiyon ne kadarda futboldan iyi anlarsa en iyisi senol gunes veya riza calimbay veya maradonna:D teknik direkktorluge soyunyomus

HALIL
05.11.2006, 14:07
aslinda hagi fena olmaz sizler ne diyorsunuzzzzzz?:confused:

ceza_tolga_rep
05.11.2006, 14:10
BANA GÖRE GÜVDEN KURTAR YADA ŞENOL GÜNEŞŞ.

agumus_58
05.11.2006, 14:10
Bence Dünya Kupasında Milli Takımımızı dünya 3.olmasını sağlayan Şenol Güneş'in olması çok şık olur ama tabi onun da isteğine bağlı olan bi şey...Yönetim büyük ihtimalle yine yabancı hocalarla görüşme yapacak galiba.Eğer Daum veya Hagi ile mutabakat sağlanırsa ulusal medyanın gözü Sivas'ın üzerinde olacaktır bu da takımda dikkati ve motivasyonu beraberinde getirecektir diye düşünüyorum.

RIZA ÇALIMBAY olmalı... o olmasa bile kesinlikle Türk bir hoca alınmalı. takım zaten yan yatmış küme düşmemeye oynuyor. dikkatleri üzerimize çeksek nolacak değilmi?

agp
05.11.2006, 14:12
bence RIZA ÇALIMBAY olmalı...Takıma çok yararlı olur

tuzlugollu
05.11.2006, 14:20
arkadaslar anlamadigimiz bisey var sahada tek drektordegil futbolcular oynar ve kazanir yada kaybeder teknik adam bence saha icinde okadarda etkili degil mactan once bir kac taktik birazda motivasyon yaptimi tamam gerisi futbolcunun anlayisina kalmis bisey e futbolcuda aldigi parayi haketmek dusuncesinde olmazsa iste bugunki sivassporun hali cikar ortaya onun icin bence teknik drektorden ziyade kaliteli transfere ihtiyacimiz var sivasspor olarak profosyonel bir takim degiliz teknik drektor degisimini kabullenip hemen uygulayacak durumda degiliz cunki yeni gelen hoca nekadar adaptasyoin saglayabilecek uzunmu surecek kisami belli degil neyse velhasil kelam bence sivasa hocadan ziyade aldigi parayi hakeden sorumluluklarinin bilincinde oyuncular gerekiyo...

gülkız
05.11.2006, 14:22
Mecnun Odyakmaz zaten Türk hocalarla çalışmayı düşünmediklerini ve onları basın ve medya tarafından yönlendirmenin kolay olacağını ima etmişti.Takımda zaten disiplinsizlik ve otorite boşluğunun olduğu bariz belli..Ulusal medyanın ve basının ilgisini çekebilirse futbolcular otokontrollerini sağlayabilir ve kendilerini göstermek için daha iyi oynarlar bu da hem topcuların hem de takımın reklamını sağlar.

agumus_58
05.11.2006, 14:25
Mecnun Odyakmaz zaten Türk hocalarla çalışmayı düşünmediklerini ve onları basın ve medya tarafından yönlendirmenin kolay olacağını ima etmişti.Takımda zaten disiplinsizlik ve otorite boşluğunun olduğu bariz belli..Ulusal medyanın ve basının ilgisini çekebilirse futbolcular otokontrollerini sağlayabilir ve kendilerini göstermek için daha iyi oynarlar bu da hem topcuların hem de takımın reklamını sağlar.

inşallah dediklerin gerçekleşir de düzlüğe çıkarız...

ahmet kaya 58
05.11.2006, 14:27
Walla ben bilmem parayı veren düdüğü çalacak

aykut-akay
05.11.2006, 14:34
1.Riza Çalimbay 11 31,43%
2.Samet Aybaba 8 22,86%
3.Şenol Güneş 3 8,57%
4.Mustafa Uğur 0 0%
5.Güvenç Kurtar 1 2,86%
6.Ismail Kartal 6 17,14%
7.Raşit Çetiner 6 17,14%
8.Diğer... 0 0%
Katılımcı sayısı: 35. Siz bu Ankette oyunuzu kullanmışsınız

FurkaN
05.11.2006, 15:03
Gelecek hoca yine Bülent Uygun'un yönlendirmelerine ses çıkarmayacaksa en iyi aday Bülent Uygun'dur. En azından iki başlılık olmaz. Ama yok hoca üstünde genel menejer baskı olur(a)mayacaksa en iyi aday Şenol Güneş ama birde gereçek var gelir mi? Bence gelmez... İsmi geçen adaylar arasında en iyi ihtimal Samet Aybaba daha sonra Rıza Çalımbay Samet Aybaba Sivasspor için bana göre en iyi teknik direktör olur.

Dark Force
05.11.2006, 15:11
Bülent uygun takımın başında bir ay kalır iyi giderse devam eder gitmezse yeni hoca alınır bülent uygunda eski görevine döner adama tam yetki vermişler..ben o ankette bulunan hiç bir hocanın istikrar sağlayacağına inanmıyorum hepsi kaprisli toz konudurmayan hocalar en ufak bir eleştiride kaçıp giden tipler. inşallah bülen hoca başarılı olurda takımın başında uzun süre kalır BEN ONA ÇOK GÜVENİYORUM FUTBOLCULARI KONDÜSYON VE MOTİVE AÇISINDAN MUHTEŞEM BİR DURUMA GETİRİR TAKTİK KONUSUNA GELİNCE O KADAR HOCAYLA ÇALIŞTI VE O SAHALARDAN GELEN BİRİ ÇOK İYİ ŞEYLER YAPACAĞINDAN EMİNİM.......BÜYÜK KAPTAN LİDER KAPTAN OOOOOOOOO HERKES SAYGI DUYSUN...

fatihcan58
05.11.2006, 15:14
tabiki rıza çalımbay içimizden birisi en az bizim kadar sivaslı ve sivaslı olduğu için herzaman övünen birisi avrupadaki ümit millideki başarıları ortada birisi gelecekse bu rıza çalımbay olmalı

Dark Force
05.11.2006, 15:17
BÜLENT HOCA SİVASSPORA SENELERİNİ VERDİ İNŞALLAH HEP BU TAKIMDADA BELLİ BÖLGELERDE GÖREV YAPACAK ONA DESTEK OLMALIYIZ ÇOK EMEKLER VERDİ BU TAKIMA HERKES TRANSFER KONUSUNDA ONU ELEŞTİRDİ AMA O ADAM NE YAPSIN KULÜBÜN BÜTÇESİNE GÖRE EN İYİ FUTBOLCUYU ALMAYA ÇALIŞTI BU PARAYLA O KADAR KİMSE KUSURA BAKMASIN..O BU İŞİ ÇIKAR SAĞLAMAK İÇİN YAPMIYOR SİVASSI VE SİVASSPORU SEVEN BİRİ HERKES SAYGI DUYSUN VE DESTEK OLSUN...

NİHAT_EKİCİ
05.11.2006, 15:18
BENCE SAMET AYBABA OLMALI. ŞENOL GÜNEŞ BAŞARIYA DOYMUŞ. DİĞERLERİNİN İÇERİSİNDE EN TECRÜBELİSİ SAMET HOCA EĞER O OLMAZSA RIZA ÇALIMBAY OLMALI. BÜLENT UYGUN KESİNLİKLE OLMAMALI ÇÜNKÜ TAKIMA HİÇBİR KATKISI OLMAZ, OLSAYDI SİVASSPOR LİGİN DİBİNDE OLMAZDI.

Engin58
05.11.2006, 15:20
Bence Riza Calimbay Takimin basina getirilmeli .saygilarim ile

NİHAT_EKİCİ
05.11.2006, 15:27
ARKADAŞLAR RAŞİT ÇETİNERE BOŞUNA OY VERMEYİN ADAM RAHATSIZLIĞINDAN ARA VERDİ YOKSA BURSASPORU BIRAKMAZDI

talha58
05.11.2006, 15:28
Hagi gelirse geçen yılki gibi iyi kapanan bir takım olabiliriz. Ayrıca Samet Aybaba da bu takımın geleceğini kurtarabilir. Raşit Çetiner de gençleri çok iyi tanıyor. Genç bir takım oluşturabilir. Bu üçünden biri gelse hayır demem.

tur_58
05.11.2006, 16:09
raşit çetiner görevi bıraktı.boş yere raşit çetiner demeyin.yoksa kalıcı olarakmı bülent uygun getirildi takımın başına

casus84
05.11.2006, 16:33
kesinlikle ismail hoca olmalı çünki bizi en iyi o anlar.

bilgekagan58
05.11.2006, 16:36
bence bu hocayi daha önce göndermek gerekiyordu ama baskanimiz cok sabirliymis derim insalalh sivas gecensenegibi bir yerde yer alirsa sevinirim birde bence bu takima cristop daum gerekir o ligide biliyor herseyi biliyor ben olsam onu getiririm tesekürler sivas cumhuriyetinin yeri burasi degil üzülüyorum yani

BekirBayrak
05.11.2006, 16:46
SİVAS SPOR umuzu duzlüğe cıkaracak biri olsunda kim olursa olsun

Dark Force
05.11.2006, 17:07
Arkadaşlar bülent uygun takımın başına kalıcı olarak getirildi siz hala şu gelsin bu gelsin diyorsunuz bırakında bülent hocayada bu takımda teknik direktörlük şansı verilsin bunu haketti....

yerliturkuaz
05.11.2006, 17:52
Rıza Çalımbay derim şuan boşta ve sivaslı canını dişine takar ve sivasımızı en iyi noktaya getirir.

simsek58
05.11.2006, 18:28
bu anketi yönetimde görse de riza hocayi getirse bülent uygun la yürümez bu is

BOUN
05.11.2006, 18:52
Şenol Güneş gelirse kesinlikle bu takımı hakettiği yere getirecektir ancak kendisi gelmek istermi onu bilemeyiz.

Ayrıca bir diğer üzerinde düşünülmesi gereken seçenek Rıza Çalımbay'dır. Onun da takımımıza büyük katkılarda bulunacağı ümidini taşıyorum.

kadir10
05.11.2006, 18:57
Şenol Güneş gelirse kesinlikle bu takımı hakettiği yere getirecektir ancak kendisi gelmek istermi onu bilemeyiz.

Ayrıca bir diğer üzerinde düşünülmesi gereken seçenek Rıza Çalımbay'dır. Onun da takımımıza büyük katkılarda bulunacağı ümidini taşıyorum.

kesinlikle katılıyorum türkiye yi dünya üçüncüsü yapan bizi sokaklara döken şenol güneş gelmeli yada herkezin istediği rıza çalımbay inş. olur

talha58
05.11.2006, 19:09
Hagi veya Samet Aybaba gelmeli.. son kararım ama devre arasında. Bu arada Briegel ne oldu. sene başında anlaşamamıştık.

kadir10
05.11.2006, 19:11
keşke hagi gelse ama söylemekle olmuyo

Ibrahim1983
05.11.2006, 19:42
Riza Calimbayi Teknik Direktörümüz olarak Görmeyi isterim...;) Insallah Faydali olur:D

alimuharrem58
05.11.2006, 19:52
oyumu rıza hocaya verdım ınsallah olur ve basarılar alırız

ilhan güler
05.11.2006, 20:04
Taraftarların haftalardır ısrarlı serzenişleri doğrultusunda artık yönetim dayanamayarak bir karar aldı ve pecze yi gönderdi. Evet taraftarın isteği buydu,fakat bu isteğin arkasındaki gerçekleri niçin yönetim ısrarla görmemezlikten geliyor anlayamıyorum.Kötü gidişe sözde dur demek ve tedbir almış görünmek içinmi bu hamleyi yaptılar? Sayın yönetim; o Bülent efendi takımın başında bulunduğu müddetçe kimi getirirseniz getirin hiç bir sonuç alamazsınız.Kulübü babasının çiftliği, kendinide çiftlik ağası gibi gören zat Şu an olmuş hâlâ Servetin ve Balili nin devre arası transferinden sözedebilecek kadar gözünü para hırsı bürümüş,cebine girecek 3-5 kuruşun hesabını yapıyor.Yapacağınız tek ve en doğru hareket onu kapının önüne koyup Daum veya Rıza hocayı takımın başına getirmek.işte o zaman görün takım ruhu ve taraftar nasıl oluyormuş.Aksi halde Bülentli sivassporumuzun çöküşünü bu taraftar ızdırapla hep izleyecek ve şu ana kadar yapmış olduğunuz hizmetler den dolayı saygıyla anılmayacağınız gibi taraftarın lanetinden de kendinizi kurtaramayacaksınız.

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.11.2006, 20:15
Arkadaşlar bülent uygun takımın başına kalıcı olarak getirildi siz hala şu gelsin bu gelsin diyorsunuz bırakında bülent hocayada bu takımda teknik direktörlük şansı verilsin bunu haketti....

pecze gıtmesıne cooook sevındım ama....

bulent uygur kalıcı olmamalı....!!!

yusuf58
05.11.2006, 20:18
bence RIZA CALIMBAY veyada senol günes

Adnan.Yürekli
05.11.2006, 20:29
Bence Samet Hoca gelmeli bu Takimi o Adam eder.

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.11.2006, 20:52
BULENT hoca YEDIN ERTUGRULU...

SIRADA KİMLER VAR..??????

,

sinan-58
05.11.2006, 20:57
bence ya rıza hoca ya raşit çetiner

Bilmiyorum5
05.11.2006, 21:11
YA RIZ CALIMBAY YADA BULENT UYGUN DERIM

1967_CLUB_ÖZGÜR
05.11.2006, 21:15
BULENT UYGUR LA DEVAM ETMEMELİ KIMI ALACAKLARSA AACELE ETSINLER

H58A
05.11.2006, 21:40
SİVASLININ SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU OLMAZ
BİZE BİR DEV GEREKLİ ODA GERCEK VE ÖZÜNDE
SİVASLI OLAN RIZA CALIMBAY
UMARIM YÖNETİMDE BU FİKİRDEDİR ....
BİZE BİZDEN BİRİ GEREKLİ ÖZ HEMŞERMİZ BU TAKIMI UÇURUR

puar
05.11.2006, 21:52
bence erdoğan arıca olmalı çok iyi bir teknik adam

aslan yigido58
05.11.2006, 22:07
arkadaslar bence bu takimi ancak rasit cetiner cözer adam mükkemel bir futbol profosörü,ümit milli takimda yaptiyi ortada neden sivasimizi güclendirmesin.yabanci hocalara dünyanin parasi veriliyor lorant(500 bin euro) pecze (450 bin euro) bu rakamin cok altinda calisir bizim hocalar.saygilar
bülent hocaya basarilar

muhammet58
05.11.2006, 22:09
selam
bence menfaatlar önce gelir kulübümüz için hangisi menfaatlar dogrultusunda
gönlüm samet AYBABA olmassa yabancı olmasını isterim

ZALIM_58
05.11.2006, 22:25
ŞİMDİ BÜLENT UYGUN GELDİ UMARIM SADECE YENİ BİRİNİ BULNA KADARDIR O SADECE KENDİ MENFAATİ İÇİN ÇALIŞAN BİRİ BENCE RIZA ÇALIMBAY OLMALI

yerliturkuaz
05.11.2006, 22:31
Tekniktrektörümüz kersinlikle Trk olmalı gönlüm Rıza Çalımbaydan yana.

OPERASYON
06.11.2006, 00:37
Bunlarin hicbiri olmaz Dagum olmali sivasin basainda

Bestepeli-58
06.11.2006, 00:47
bence sivasspor hocasını bulmuştur ben kendisini kocelisipor paf takımından tanırım kendisi ftbolu bilen ve cook iyi acraeden türküyenin yetişdirdigi ahlaklı ve profosyonel bir mili ftbolcusudur ve bülent uyguna bu imkanı veren yürekli başkanımı kutluyorum başarılı olacana inanıyorum ve türkiye 2 inci bir fatih terim kazanmıştır diyorum bunuda zaman bize gösterecen allah izin verirse

gesili
06.11.2006, 08:21
bence bülent uygun yanlış isim çünkü şu anki durumun sorumlularından biride o zaten bi çözümü olsa şimdiye kadar çözerdi iş işten geçmeden işi bilen kaliteli ligi tanıyan bir isim bulunsun bülent uygunla bu işin çözüleceğini sanmıyorum yoksa sivasa yazık olur kaçan balık büyük olur kaçamayan ızgara

CÜSSKB-Aynur
06.11.2006, 10:29
bence sivasspor hocasını bulmuştur ben kendisini kocelisipor paf takımından tanırım kendisi ftbolu bilen ve cook iyi acraeden türküyenin yetişdirdigi ahlaklı ve profosyonel bir mili ftbolcusudur ve bülent uyguna bu imkanı veren yürekli başkanımı kutluyorum başarılı olacana inanıyorum ve türkiye 2 inci bir fatih terim kazanmıştır diyorum bunuda zaman bize gösterecen allah izin verirse

Bülent Uygun un kendisini isbat etmek için büyük bir fırsat yakaladığını düşünüyorum. Bu maç aynı zamanda kırılma noktası olacak.

CÜSSKB-Aynur
06.11.2006, 10:36
Ben Rıza ÇALIMBAY'ın bariz bir başarısını görmedim.

Bence, Samet AYBABA olmalı.

NİHAT_EKİCİ
06.11.2006, 10:40
GEÇEN HER AN SİVASSPORUMUZUN ALEYHİNE İŞLİYOR. BİRAN ÖNCE SAMET AYBABA VEYA RIZA ÇALIMBAYLA ANLAŞILMASI LAZIM, AKSİ TAKTİRDE HERŞEY İÇİN ÇOK GEÇ OLACAK.

1967 dernek serkan20
06.11.2006, 11:10
rıza hocanın gelmesini istiyorum ama ismail kartal hocamızda gelse iyi olur

SIZIRLI_PEKER
06.11.2006, 12:19
benim hemsom riza calimbay dururken samet lerele senollarla ugrasmayin!!(ismail kartal da olabilir)

cemal58yiğido
06.11.2006, 12:22
bence ismail kartal bizi süper lige taşıdı

FurkaN
06.11.2006, 14:11
Şunu unutmayın ki gelecek hoca Türk olmaz çünkü Bülent Uygun saydığınız hocaların hiçbirine söz geçiremez... Getireceği hocanın ekibi olmayacak Bülent Uygun onun ekibini kendi oluşturacak ve yine perde arkasından takımı yönetecek...

demiryurt58
06.11.2006, 14:40
EN İYİSİ RIZA GELSİN DERTLER BİTSİN.:D :D :D

CÜSSKB-Aynur
06.11.2006, 14:44
bence ismail kartal bizi süper lige taşıdı

Süperlige taşımak ayrı, Süperligi taşımak ayrıdır!

talha58
06.11.2006, 14:53
arkadaslar bence bu takimi ancak rasit cetiner cözer adam mükkemel bir futbol profosörü,ümit milli takimda yaptiyi ortada neden sivasimizi güclendirmesin.yabanci hocalara dünyanin parasi veriliyor lorant(500 bin euro) pecze (450 bin euro) bu rakamin cok altinda calisir bizim hocalar.saygilar
bülent hocaya basarilar

bu yönetimin pecze'ye o kadar para verdiğini zannetmiyorum. ayrıca sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiş. o halde tazminatı yarı yarıya düşmüştür. Bana göre takımımız hücum futbolunu kaldıramadı. o nedenle defansif futbol oynatan hırslı biri takımın başına gelmeli. İlk adayım Hagi olur. Sonra Samet Aybaba

talha58
06.11.2006, 14:55
Süperlige taşımak ayrı, Süperligi taşımak ayrıdır!

tamamen katılıyorum. ismail hoca Mardin'de tutunamadı. bence hocamızla gündem oluşturmalıyız. Lorant'getirdiğimizde nasıl korku verdiysek öyle bir şov yapmalıyız. Hagi veya Samet Aybaba bence tam aradığımız isimler.

SONMEZ
06.11.2006, 16:10
Arkadaşlar;
Biraz sabırlı ve sağduyulu olalım.
Mecnun Başkanımız ve Yönetimimiz,
gereken hassasiyeti gösterip; Sivasımız
ve Sivassporumuz için gereken en olumlu
kararı alacak ve adımı atacaktır...!

Bizlere düşen;
Bu zor ve dar dönemde, takımımıza en iyi şekilde
sahip çıkmamızdır.

HEP DESTEK...TAM DESTEK...!.
.
.

Engin58
06.11.2006, 16:25
Benim düsüncem olarak Riza Calimbay daha uygun olur derim .Saygilarim ile

SEMİH-58
06.11.2006, 16:34
sivaslının halini ancak sivaslı anlar...RIZA ÇALIMBAY

Sinan Yıldırım
06.11.2006, 16:45
Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba Türkiye'de üç büyükler dışında takım çalıştırmak istemiyorlar onlar gelmezler. Teknik Direktör bulunur o kolay da Werner Lorant'ı gönderen ve Pecze'yi getiren Bülent Uygun ne olacak ?

58hayati
06.11.2006, 17:25
rıza bize daha uygun inşallah hayırlısı olur.

babayavuz
06.11.2006, 18:50
Degerli arkadaslar yonetim su anda sayin bulent uygunu tam yetkiyle goreve getirdi bize dusen yonetimin bu kararina saygi duyup takimi dahada guclu bir sekilde desteklemeliyiz.Ben bulent uygunun basarili olacagina inaniyorum cunku bu takimi su anda en iyi taniyan bulent uygundur bence yonetim iyi bir karar vermistir.

OPERASYON
06.11.2006, 20:14
S.A Aglayanin mali gulene hayretmez...Bulet uygun sayet kendisi icin sivasi kullaniyorsa ...Ben taraftar olark hakkimi hella etmiyorum...Bu takim 40 yil sonra cikti bu 1.lige hic kimsenin sivas ve sivasspor uzerinde bazi emelerini gerceklestirmesi gibi bir sey olmaz olmayacaktir ve taraftarda buna musade etmeyecektir...Egerki sivassporda ciban Bulent uygunsa cibani yonetim hemen desmeli kangiren olmadan bu is halledilmeli...Bu insan gorevden alinmasi gerekiyorsa alinmali...Ben kendisini tanimmam ama hakkinda sitede hic hos yazilar cikmiyor oda uzerindeki saibeleri yok etemek icin cekilmeli...kisilerle ugrasan kucuk dusunen insanlardir...Biz buyuk dusunuyorsak elimizi tasin altina koyuyorsak hep birlikte el ele guzel gunlere insallah...Bu Takima Yukardaki saydiginiz hic bir hoca inaninki yaramaz tuturulmus riza calinbay riza hoca bu sivasspor icin yeterli degil...suan sivassin tercubeli teknik adama ihtiyaci var buda haci degil...olsa olsa Daum...Daum...Daum...Fitili atesleyecek tek kisi suan...Mehmet yozgatliyida ve Serkanida o oynamayan 5 oyuncuyuda alirlarsa Daum da gelirse seneye hic transfer yapmayada gerek yok Balili ve Serveti bazi takimlar istiyormus Bulent uygun diyorki Resmi bir basvuru olursa bakariz yahu bunlarin yerine onlardan iyisini alacakmisinki bu ne densiz aciklam varin yogun 5 tane oyuncun var onlarda gittimi takimi sefillerin cekimini bittir acemlilerei oynatmay basla...Hayelde gor duste gor sendromlarina hazir olammak icin en kisa zamanda Daumu getirmeli hadiseleri cozumlemeli...S.A

GuNaY
06.11.2006, 21:28
Görünen o ki;
Bülent uygun en azından ilk yarı sonuna kadar takımın başında olacak...
İnşallah başarılı olurda yeni bir oluşum ve uyum sorunu yaşamayız...

hiko58
07.11.2006, 07:54
samet aybaba yada rıdvan dilmen futbolu bilen kişiler bunlardan birisi bence en uygunu.birde hakkı hocaoğlunu kesin göndermek gerek.çok hata yapıyor.

teknik
07.11.2006, 08:01
arkadaşlar sanırım hayallerdesiniz.takımın ekonomik yapısı hakkında fikriniz yok.garibanız.şuanda teknik direktöre verecek 500-600 milyarımız yok.ayrıca bu takımı bulünt hoca kurmadı mı?. eleştirmiyormuyuz.kendisi takımımız iyi demiyor mu? o halde sınav onundur.bizim görevimizde desteklemektir.bence başarılı olacaktır.çünkü ben kendi durumunu ertuğrul sağlama benzetiyorum.teknik altyapısı iyi bir hoca.alman ekolüyle çalıştı(Osieck)brezilya ekolüyle çalıştı(Perraire,Lazaroni) Veselinoviç gibi hucum futbolu oynatan hocayla çalıştı.yani bence oyunun her yönünü bilen bir teknik adam.duyumlarımıza göre motivasyon ustası.sadece yanına iyibir kondisyoner lazım.zeki olduğundan onu da ayarlayacaktır.Servetin gönderilmesine gelince iyi para veren takıma takas+ para karşılığı verilebilir.mesela trabzona sakarya ya verdikleri erdinç+ferhat+para, beşiktaşa ali güneş+serdar özkan+para gibi
devre arasında da orta saha ve defansa takviyeyle düşmeyiz ki bence sezon başından itibaren iddam budur düşmeyiz.bizim görevimiz şimri hep destek,tam destek her zaman destek.parası olan parayla.sesi olan tezahüratıyla,onudan yapmayan gönlüyle desteklemeli.hadi bülent hocam kolay gelsin vira bismillah.

yasin-58
07.11.2006, 14:26
bence riza calimbay sivasspor icin en iyi teknik direktör

CÜSSKB-Aynur
19.11.2006, 20:09
Takımımız Hocasını buldu;)
BÜLENT UYGUN

1967_CLUB_10UR
19.11.2006, 20:26
Anketimiz: YENİ TEKNİK DİREKTÖR SİZCE KİM OLMALI ?
1.Riza Çalimbay 132 42,31%
2.Samet Aybaba 89 28,53%

tercihler ortada belkide bu iki hocadan biri gelse bu 2 maçta kaç puan alırdık o da şüpheli?

Bilmiyorum5
19.11.2006, 21:18
BENCE BU IKI HOCA GELICEGINE SIVASSPORU COK IYI TANIYAN BILEN IYI ANALIZ EDEN VE SUANDA DA COK BASARILI BIR YONETIM SERGILEYEN BULENT UYGUNLA DEVAM EDILMELI DEVAM EDILECEKTE ZATEN

HALIL
19.11.2006, 22:32
tabiki bulent uygun kalmali bu sezon ve belki geleceek sezonlarada cunku takimi kuran ve en iyi bilen oo

Sehzade__
19.11.2006, 22:35
Bana göre bülent hoca bu sezon takımın basında olmalı yakımı cok iyi tanıyor çünkü. bütün futbolcuların performanslarını ve sorunlarını biliyor menajerlikten yeni gelecek hoca uyum sorunu yasar