Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökhan BOZKAYA

eker
18.10.2004, 21:42
Almanyada doğdu Sivaslı oldu helal olsun sana Gökhan Bozkaya :P
Beşiktaşın Pascalı, Sivasın Gökhanı. Herhalde kredisi tükenmeyecek tek futbolcu Sivasta. Bu sıralar kesik yiyo ama napalım. Ama hiç unutmam Konya deplasmanında golü attıktan sonra bize doğru koşup ************* demesini. :lol:

fLaSh
18.10.2004, 21:51
O ani yasamak isterdim eheheh.Fakat sadece Tv de gosterirlerse Takip Edebiliyoruz.O yuzden fazla bir bilgim yok.Hanqi Mevkide Oynuyor Bu Futbolcumuz>?

eker
18.10.2004, 22:22
Forvet. Adamda ruh sağlam. Yeri gelir tekmeye kafa sokar.

PATRON
18.10.2004, 23:36
bide adam karizma.tesisler acılmadan once bazan bizim halısahada(favori) idman yapıyorlardı.konusmustum.bence iyi bir forvet adamı.karizması yeter. 8)

b1glord
20.10.2004, 13:56
uaheuae sivasta bi benzinlikte ki pompaci hatunlardan biri gokanin arabanin ustune oturmus..gokhan da gelip kiza kufretmis.. kalk lan ......... oturma arabaya die :)

Anonymous
20.10.2004, 14:12
GÖKHAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN İYİKİ FENERBAHÇENİN ALT YAPISINDA YETİŞİP ORADA KALMADIN SENEYE ZATEN FENERE KARŞI OYNAYACAKSIN ÇÜNKÜ SİVASSPOR BİRİNCİ LİGE ÇIKACAK HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS İST.BYŞ 0-4 SİVASSPOR GOLLER GÖKHAN 4

Anonymous
21.10.2004, 14:48
selam sert iklimin mert deli kanlısı
nasılsın iyimisin umarım iyi dir istanbul maçında kaç
kişi olacak biliyormusun rekor kıracaz hatırlıyormusun
inönü statını belki daha fazla istanbuldan senden gooooolllll
bekliyoruz öpüldüzüz

Anonymous
21.10.2004, 15:01
selam abicim nasılsın iyimisin umarım iyisindir
ilk 11'egiremiyorum diye üzülme
sen daima mutluluğu yakalamaya calış
hüzün nasıl olsa gelip bulur cünki sen bunu hak ediyorsun
negüzel öyledeyilmi büsürü sevenin var ve herkesten mesaj
alıyorsun öpüldünüz

Anonymous
21.10.2004, 15:21
sen büyük maclarin adamisin gökhan !!!

sinan
21.10.2004, 18:12
bırak takımı sen 2 lıgın en yakısıklısısın yerı gelır yakısıkklılıgını kullanırsın sen her macın adamısın sen bı harıkasın CILGIN YIGIDO 8)

hunter34
21.10.2004, 19:09
arkadşlar maç öncesi biyerde buluşup stada öyle gidelim

sinan
21.10.2004, 21:25
HUNTER BABA BIZ CILGINLAR58 olarak bu hafdakı ıst macı gelıyoruz sızlerden istegımız bızlerı orada karsılamanızdır ınsaalah bulusur beraber maca gıder bızler ıst gezdırırsınız topragam

ForzaSivas
25.10.2004, 11:55
YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ ...

Bursa maçında yakışan güzelliği yaptık ada cevabını bayrağımızı tribüne geteirerek yaptı.
YENİÇERİ SENİNLE GURUR DUYUYO

b1glord
26.10.2004, 00:54
YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ ...

Bursa maçında yakışan güzelliği yaptık ada cevabını bayrağımızı tribüne geteirerek yaptı.
YENİÇERİ SENİNLE GURUR DUYUYO

veysel baskan bize kofte ismarlaaaa ismarlaaaa ismarlaaaa

Anonymous
26.10.2004, 10:02
ister çorba olsun ister pilav olsun ahmet başkan senden allah razı olsun

serhankaburcuk
01.11.2004, 09:10
Gökhan BOZKAYA herzaman sivasta sevilen bir futbolcudur her futbolcu bir yana o bir yana sivasla özdeşleşmiştir onun Konyaspor maçını hiç unutamıyorum maçtan önce gol sözü vermişti ve golden sonra bize kadar gelerek ben adamın......... demişti hiç unutamıyorum seni seviyoruz YENİÇERİ GÖKHAN..... Giren konyaya çıkan konyaya nasıl koydu ama gökan bozkaya gökan bozkaya.....Eker sende anımsatmışsın o olayı tesekkürler....ayrıca Biz kapalı tribündeyken cezalı olduğu bir maçtı hatırlıyamıyorum maçı o maçta bizimle birlikte takıma destek olmuştu....adam gerçek bir delikanlı ve kızların korkulu rüyası...seni seviyoruz ve daha iyi olmanı bekliyoruz............

DisiKartal_58
10.11.2004, 14:22
gökhan'ı bende çok seviyorum inşallah Sivas sporla daha iyi bir yerlere gelecek malesef istanbul'da olduğum için sadece burda olan maçlara gidebiliyorum napalım inşallah seneye süper ligde görürüz sivasımızı
bu arada ben bu siteye yeni üye oldum herkese selamlar ilk yazımda gökhan senin için oldu :wink:

b1glord
10.11.2004, 19:41
gökhan'ı bende çok seviyorum inşallah Sivas sporla daha iyi bir yerlere gelecek malesef istanbul'da olduğum için sadece burda olan maçlara gidebiliyorum napalım inşallah seneye süper ligde görürüz sivasımızı
bu arada ben bu siteye yeni üye oldum herkese selamlar ilk yazımda gökhan senin için oldu :wink:

:lol:

RüStü ElmaS
10.11.2004, 21:57
Peki ben ne diyeyim.
Almanyadan maalesef televizyonda mac cikinca bakabiliyorum.
Yoksa baska imkan yok. :wink:

DisiKartal_58
11.11.2004, 14:44
Peki ben ne diyeyim.
Almanyadan maalesef televizyonda mac cikinca bakabiliyorum.
Yoksa baska imkan yok. :wink:

evet senin durumun daha kötü :cry:

dragon_58
11.11.2004, 15:06
futbolcumuz gökhan hakkında fazla bi bilgim yok .

takımımıza yararı olsunda

zaman la kadroya gireceğine inanıyorum

b1glord
12.11.2004, 01:38
futbolcumuz gökhan hakkında fazla bi bilgim yok .

takımımıza yararı olsunda

zaman la kadroya gireceğine inanıyorum

zamanla kadroya girdi zaten..ama formsuz

ati
21.11.2004, 10:15
BURDAN BUTUN SİVASLI YİĞİDOLARA SELAM YANI FUTBOLCULARA BİZİM İCİN HEPSİ MÜKEMMEL OYUNCULAR AMA BİRİ VARKI O HIRCIN OFIRTINA GİBİ AMA HAKEMLERLE COK OYNUYOR HAKEMLERDEN UZAK DUR GÖKHAN SEN BİZE LAGZIMSIN SENI OPÜYORÜM

SARKISLALI YİGİDO ATİİİİİİİ

DisiKartal_58
22.11.2004, 09:12
seviyorum gökhan seni hırslı olan futbolcuyu severim ben
sendede onu gördüm

fenerli_EREN
22.11.2004, 11:46
bence gökhanda muhteşem bir düşüş gözlenmekte

RüStü ElmaS
23.11.2004, 12:47
Herkesin bir performans düsüklük zamani vardir.
Tanidigimiz Sivassporlu Gökhan bu performans düsüklügünün kisa zamanda hakkindan gelecektir, ve icindeki gercek Gökhani göstereceginden kesinlikle eminiz.
:k9:

ForzaSivas
23.11.2004, 14:26
manisada oyundan çıkarken tribüne gelip bizi slmlaması süperdi..

YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ

serhankaburcuk
23.11.2004, 14:34
bence gökhanda muhteşem bir düşüş gözlenmekte

Gökanı eleştirmek istemiyorum ama ondan bir yiğido olarak çok şey bekliyorum...Eğer gökan eski formunda olsa sivasspor şuanda enaz 10 puan fark atmıştı...GÖKANIN ESKİ GÜNLERE ESKİ GOLLERİNE TEKRAR DÖNMESİNİ BEKLİYORUZ....

..............YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ.......

eker
23.11.2004, 14:59
Gökhan, Sivasspor takımında kredisi tükenecek en son futbolcudur. Adam manyak ya. Ama evlilik yaramadı malesef :k12:

serhankaburcuk
23.11.2004, 15:37
evet bencede evlilik yaramadı katılıyorum sana...ya gerçektende kredisi gönlümüzde tükenmez...ADAMIN MANYAK OLDUĞUNA KATILIYORUM ....SENİ YİNEDE SEVİYORUZ.... :twisted:

RüStü ElmaS
23.11.2004, 18:25
..... evlilik belki baslangicta yaramamistir, ama yakinda insaallah sahaya füze gibi gelecektir.
Daha fazla sürecegini sanmam.
Gökhan, kocum dört gözle gercek Gökhani bekliyoruz :k13:

Turgut-Reis
30.11.2004, 20:46
evlilik bence daha iyi oldu gökhan icin.Antalya macinda iyiydi .ha diyeceksiniz forvet niye gol atamiyor acaba?Dikkat ettiyseniz Gökhan garanti iki kisiyi mesgul ediyor.Iyide paslar cikariyor,karsi takimi hataya zorluyor.Gökhan takimi bir nevi rahatlatiyor.Sivassporun rakip kaleyi ablukaya almasini sagliyor.Gol kendiliginden gelir.Yürü GÖKHAN kim tutar seni ..Tüm sivasporlulara sevgiler ve saygilar

serhankaburcuk
09.12.2004, 15:54
evlilik bence daha iyi oldu gökhan icin.Antalya macinda iyiydi .ha diyeceksiniz forvet niye gol atamiyor acaba?Dikkat ettiyseniz Gökhan garanti iki kisiyi mesgul ediyor.Iyide paslar cikariyor,karsi takimi hataya zorluyor.Gökhan takimi bir nevi rahatlatiyor.Sivassporun rakip kaleyi ablukaya almasini sagliyor.Gol kendiliginden gelir.Yürü GÖKHAN kim tutar seni ..Tüm sivasporlulara sevgiler ve saygilar

Gökhandan artık bu hafta ben nedense patlama bekliyorum gol atacak herhalde hadi bozkaya eski günlerin hatırına .........

Turgut-Reis
09.12.2004, 21:22

Gökhandan artık bu hafta ben nedense patlama bekliyorum gol atacak herhalde hadi bozkaya eski günlerin hatırına .........Evet Gökhan patlama yapacak(Serhankaburcuk)bu son iki mactan birinde icimden öyle geciyor.Artik bu sariyer mi olur onu izleyelim hep beraber görelim.Destege devam selamlar :)

cem_yesilova
10.12.2004, 19:45
gökan son 2 haftadır gayet ii bu hafta sarıyer maçinda kesin patlar..

alpingen
10.12.2004, 22:13
kim ne derse desin bozkaya tam bir deplasman futbolcusu deplasmanlarda takımı hem futbol hem psikolojik hem rakip takım ve seyircisi üstünde müthiş baskı kuruyor bütün bildiği profesyonel oyunlarını sahaya yansıtıyor .... onu çok seviyoruz. :roll: :roll: :roll:

Turgut-Reis
10.12.2004, 22:57
Evet alpingen ben sana katiliyorum.Gökhan gercekten profesyonel oyuncu,onun gercekten kendine öz bir oyun stili var daha öncede belirtmistim rakibeyaptigi baskilari psikolojik olarak takimi beraberinde sürüklüyor gol atmasada imkan yaratiyor.defans devamli gökhanin pesinde digerleri rahatliyor .Tabi o zaman gol firsatlari kendiliginden geliyor.Bunuda Profesyenelce yapiyor.Ama yakinda kendiside patlar bence ama ben sahsen oyun tarzindan cok memnunum ve cok begeniyorum.selamlarrrr

DisiKartal_58
13.12.2004, 11:26
Gökhan çok agresif bu maçta ben onu gördüm

b1glord
13.12.2004, 21:34

taraftarin kendisini sevdigini bilmesi ve gencligin verdigi hirs onu agresif futbola yoneltio bence

cem_yesilova
14.12.2004, 17:49

taraftarin kendisini sevdigini bilmesi ve gencligin verdigi hirs onu agresif futbola yoneltio bence
katılıyorum..

eker
15.12.2004, 14:37
Valla Gökhan açıklama yaptı. "6 ay futbol oynamadım ben. Gerçek Gökhan'ı herkes ikinci yarı görecek" dedi. Hadi hayırlısı....

serhankaburcuk
16.12.2004, 07:46
Valla Gökhan açıklama yaptı. "6 ay futbol oynamadım ben. Gerçek Gökhan'ı herkes ikinci yarı görecek" dedi. Hadi hayırlısı....

İnşallah bu hafta o seyirciyi görünce gaza gelirde belki şimdi başlar...Hadi hayırlısı...İnşallah eski Gökhan olur...Zaten eski GÖKAN BOZKAYA Dönerse 2 transfer yapmış gibi oluruz...

RüStü ElmaS
10.01.2005, 21:42
Hakikatgazetesindeki 22.12.2004 tarihindeki haber:

Gökhan Karagümrük maçı ile gol orucunu bozdu..

Sivasspor’un genç futbolcusu Gökhan Bozkaya gol sözünü bir haftalık gecikmeli olarak tuttu. Sarıyer karşılaşması öncesi golleri özlediğini gol atmak istediğini dile getiren Gökhan Bozkaya, Karagümrük karşılaşmasında Sivasspor’un öne geçtiği gole imzasını attı. Gökhan Bozkaya,”Golün sevincini maç sonunda çok iyi yaşadım. Takımı öne geçiren golü attım ancak daha sonra aleyhimize verilen penaltı ile maçın berabere olmasından dolayı attığım golün sevincini unuttum. Ancak maç sonunda sahadan galibiyet ile ayrılmamızdan dolayı gol sevincini o zaman tam olarak yaşadım. Önemli olan takımın başarısıdır. Bu başarıda benimde küçük bir payım varsa ne mutlu bana ancak. Daha başarının yarısındayız. İkinci yarı içinde başarı sözü veriyorum” dedi

Gökhanin sözüne taraftar olarak güveniyoruz.
Gökhanin ikinci yarida süper bir performans gösterecegine inaniyorum.

Nuret
04.02.2005, 19:34
Gökhan'ın Sivasspor'a çok şey kazandıracağından eminim. Ancak bazı maçlardaki performans düşüklüğü beni düşündürüyor. Mehmet yıldız'da transfer edildiğine göre, bu ikilinin eskisi gibi ligde fırtına estireceğinden şüphem yok...

serhankaburcuk
17.02.2005, 09:27
Artık Gökan BOZKAYA danda patlama bekliyoruz.Artık Yakın Arkadası Mehmet YILDIZ da takıma dahil oldu...O eski günlere tekrar dönmek istiyoruz....

ALMANYADA DOĞDU...
SİVASLI OLDU...
HELAL OLSUN SANA
GÖKHAN BOZKAYA....

RüStü ElmaS
27.04.2005, 19:21
Gökhan tekrar yesil sahalara dönüyor!!!

Sivasspor’un yıldız futbolcularından Gökhan Bozkaya’nın Altay maçı ile tekrar yeşil sahalara döneceği bildirildi.

Gökhan gardas, epey özlettin kendini :wink:

senarist
28.04.2005, 07:02
Valla ben Gökhanı hiç beğenmiyorum çok yetersiz...Burada gökhan için çok güzel şeyler yazılmış ama bilemiyorum valla...

Bence sivassporda oynayacak kalitede değil...

Antalyaya geri dönmeli bence...

sivaslim58
28.04.2005, 07:38
aynen katılıyorum senarist sana gökhan bozkaya mehmet yıldız bunlar düz adamlar ikisininde maşallahı var tombul tombul.

serkankustarci
29.04.2005, 14:12
Gökhan Bozkaya yı bilmemde ,göreceksiniz Mehmet Yıldız süper ligin yıldızı olacak .Çünkü onun stilinde ligde başka topçu yok.Mersin maçında adamı ceza sahasının içinde en az 5 metre çektiler yıkamadılar.Bu pozisyondan sonra Mersinli seyirciler bile kim bu adam diye sordular.

Vieri vieri...

GuNaY
29.04.2005, 14:15
gökhan gectigimiz yıllarda cok iyi oynuyordu bu yıl üzerine var bir sanssızlık ama bununda gececegine inanıyorum ben...

sivaslim58
29.04.2005, 14:29
Gökhan Bozkaya yı bilmemde ,göreceksiniz Mehmet Yıldız süper ligin yıldızı olacak .Çünkü onun stilinde ligde başka topçu yok.Mersin maçında adamı ceza sahasının içinde en az 5 metre çektiler yıkamadılar.Bu pozisyondan sonra Mersinli seyirciler bile kim bu adam diye sordular.

Vieri vieri...

adam güreşci ya yıkmak öyle kolaymı.hamza yerlikaya dan taktik almış.

RüStü ElmaS
29.04.2005, 14:34
ARKADASLAR,

GÖKHANA HAKSIZLIK YAPMAYALIM.
SAKATLANMASI BÜYÜK BIR SANSSIZLIK.

GERCEK GÖKHANI YAKINDA, SAHALARDA GÖRECEGIMIZE INANIYORUM.

BEKLEYELIM, HEP BERABER GÖRELIM.

senarist
29.04.2005, 22:42
evet mehmet yıldızzzzz çok büyük b oyuncu olacakkkkkkk bunu sayın başkanlada konuşmuştuk...oda zaten golcülüğünü birz geliştirirse avrupada rahat oynar demişti...
Ama gökhan harbiden iyi değil bu ona haksızlık etmek falan da değil oynadığı maçlar ortada yokki adam sahadaaa

Aynı beşiktaş sergenle oynadığında 1 kişi eksikse bizde gökhnla maça çıktığımızda 1 kşi eksik kalıyoruz

tugrul-uslu
29.04.2005, 23:12
ben cok sevindim gokhanin sahalara yazildigindan daha once dondugu icin bence mehmet yildiz daha cok gol atar onun sayesinde allah sakatliktan korusun sivassporumuza basarilar dilerim slm.

RüStü ElmaS
05.05.2005, 21:24
Kaynak:Hakikat Gazetesi

GÖKHAN HIRSKÜPÜ

Sivasspor’un yıldız futbolcularından Gökhan Bozkaya, idmanlarda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.
Sakatlığı nedeniyle iki ay kadar takımdan uzak kalan Gökhan Bozkaya, tedavisinin tamamlanmasıyla takımla birlikte çalışmalara başladı. Hafta başından itibaren takımla birlikte idmanlara çıkan Gökhan Bozkaya, kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaparken, hırslı oluşu dikkatleri çekiyor. Takımdaki yerini alacağı günü iple çektiğini belirten Gökhan, “Formamı çok özledim. Geri almak içinde üç katı daha fazla çalışıyorum. Hocam görev verirse bu hafta oynarım”dedi.

tykinik58
05.05.2005, 22:38
Gökhan'ı 2 sene önce Burak ve Mehmet Yıldız'la oynadığı zaman ki gibi görmek istiyoruz tabii ki. Kadro zenginliği, sakatlık derken çocuk doğru dürüst oynayamadı. Ama bu hafta oynarsa Altay maçının kahramnı olcak, göreceksiniz.

Haydi Gökhan'ım göster kendini....

FatihSoner58
06.05.2005, 00:17
ARKADASLAR,

GÖKHANA HAKSIZLIK YAPMAYALIM.
SAKATLANMASI BÜYÜK BIR SANSSIZLIK.

GERCEK GÖKHANI YAKINDA, SAHALARDA GÖRECEGIMIZE INANIYORUM.

BEKLEYELIM, HEP BERABER GÖRELIM.

AYNEN ABI

GuNaY
06.05.2005, 02:05
Gökhan'ı 2 sene önce Burak ve Mehmet Yıldız'la oynadığı zaman ki gibi görmek istiyoruz tabii ki. Kadro zenginliği, sakatlık derken çocuk doğru dürüst oynayamadı. Ama bu hafta oynarsa Altay maçının kahramnı olcak, göreceksiniz.

Haydi Gökhan'ım göster kendini....
evet uyumları süperdi bu yıl olmadı ama seneye tekrar takımın degismezi olacagına inanıyorum

cavres__ss
06.05.2005, 03:28
Gökan BOZKAYA süper ya tek kelimeyle

CalipsX
15.07.2005, 03:08
GÖKHAN BOZKAYA BABA OLDU

Sivasspor'umuzun golcü futbolcusu Gökhan Bozkaya, baba oldu. Golcü futbolcunun eşi Yasemin Bozkaya, 3 kilo 700 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen bebeğe ''Sedat Peker Bozkaya'' ismi verildi

34-murat-58
15.07.2005, 08:19
ıyı forvet ama kendıne bakmıyor...
ınsallah bu sene formda olur..