Orijinalini görmek için tıklayınız : BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI SİZCE KİMDİ ?

CAGLAYAN
11.11.2006, 22:33
SİZCE BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI KİMDİ ?

Petkoviç
Murat
Hakkı
Servet
İlhan
Musa
Yasin
Fransergio
Serdar
Hakan
Mehmet
Balili
Wooter

CÜSSKB-Aynur
11.11.2006, 22:36
Tabiiki Yıldız, Mehmet YILDIZ dı:D
Petkoviç ve Balili de harikalardı.
(Genel olarak takımı çok çok beğendim)

serhankaburcuk
11.11.2006, 22:36
Tabiki tek kelime ile MEHMET YILDIZ dı...Zaten Lig Tv nin anketindede Mehmet Yıldız maçın adamı seçildi...Helal olsun sana Mehmetim....

Ertugrul
11.11.2006, 22:43
Teknik heyetinden oyunculara kadar tüm takım bu maçta yıldızlaştı ama maçın süper yıldızı elbette MEHMET YILDIZ oldu :) :) :)

erhan5834
11.11.2006, 23:30
bence maçın yıldızı petkov du yüzde yüz çıkardığı 3 golle kalesinde devleşen yıldız takımını sırtlayan adam oldu...

sivaslihakan
12.11.2006, 00:09
ankette en cok mehmet oy almis ama mehmet degilde yerinde baskasi olsaydi inanin bugün gol kralliginda ilk siraya yerlesmisti

MOS-BY-58
12.11.2006, 00:34
ankette en cok mehmet oy almis ama mehmet degilde yerinde baskasi olsaydi inanin bugün gol kralliginda ilk siraya yerlesmisti

bravo arkadasim, cok basit ama cok dogru bi tesbit yapmissin. ama adam bi gol atti diye herkes adama "1 haftaligina" baska gözle bakmaya basladi. bence macin yildizi oldu ise dahi, kötü bi macin en iyisi oldugunu gözden kacirmamaliyiz diye düsünüyorum.

GuNaY
12.11.2006, 01:38
Maçtan sonra arkadaşlarada dedim 1 gol attı diye mehmet yıldız maçın adamı seçilecek diye....
Ama alakası bile yok, tribünde bize saç baş yoldurttu, böyle bir beşiktaş defansı bulmuşken, bu kadar rahat pozisyonlara girmişken FORVET isen ATACAKSIN!!!

Bu maçta bence Petkoviç maçın kahramanı...
Forvetlerin cömertce harcadığı pozisyonlarımızın başımıza bela olmasını engelledi...
Bir golle Kahraman olunmaz...

Genel olarak takımımız harika oynadı, harika paslaşmalar sonrasında beşiktaş tribünlerinden aklışlar yükseldi...

Hocam yeni görevin hayırlı olsun, Bu işi yapacağını iki maçta gösterdin...

sivasli_42
12.11.2006, 01:40
bence maçın adamı musa mehmette ve tüm takım süperdi ama bazı bjk liler yediremedikleri için sivas iyi oynamadı beşiktaş kötü oynadı diyolar haltetmişler HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS

M.A.Serhat
12.11.2006, 01:58
arkadaşlar bence mehmet yıldız bu takım için asla bir yıldız olamaz.zaten olacak bir kapasitede yok adamda.bir gol attı ama kaçırdıklarını da hepiniz izlemişsinizdir sanırım.bu golde tamamen runjenin hediyesi oldu.takım olarak gerçekten güzel ve zevkli bir maç izlettiler.sivasspor inşallah bu oyununu devam ettirir.başkanı,teknik direktörümüzü ve tüm sporcuları tebrik ediyorum.başarılarının devamını bekliyoruz inşallah.

erhan5834
12.11.2006, 01:59
bence maçın adamı musa mehmette ve tüm takım süperdi ama bazı bjk liler yediremedikleri için sivas iyi oynamadı beşiktaş kötü oynadı diyolar haltetmişler HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS

güzel sözler takım oyunu vardı sahada ve hatta öyle birşey olduki bizim takım sahada top çevirirken bjk seyircisi ayakta alkışladı takımı helal olsun hepsine...

yigido Atilla
12.11.2006, 02:58
Ayaklarimizi yere basalim ben 12 net gol pozisyonu saydim o goller nasil kacirilir anlamakta güclük cekiyorum . Bügün Forvette Bülent uygun oynamis olsa idi tarihi fark olurdu .... 12 net pozisyonu 1.gol bu kadar acemice
golerde kacirilmaz ki !!!! sadece aldigimiz 3 puana seviniyorum........

TracyMcGrady58
12.11.2006, 03:06
Tüm takim süper oynadi.Ama birisini secmek olursam Mehmet Yildizi secerim cünkü cok calisti bügün ve forvette tek basina savasti.Golü atanda kendisiydi.Devamini bekleriz Vieri Memmet :D

Ba [ C ] h
12.11.2006, 03:50
1 bütün gibiydi beşiktaş maçında SİVAS hepsi güzel performans sergiledi ama petkoviç in hakkı öndenmez

yusuf58
12.11.2006, 07:49
:D arkadaslar bence macin yildizi ilhandi:D

tur_58
12.11.2006, 08:49
ben mehmet yıldız konusunda çok eleştiri yaptım ama bu maçta iyi oynadı

fazlid
12.11.2006, 10:14
ev danasından oküz olmaz anlayışından vazgeçelim lütfen.mehmet rakip defansı çok yıprattı.çok güçlü bir oyuncu.Ayağında iyi top tuttu. Diğer forvetler wolter ve Balili de becerikli değillerdi.Bu ilk maçı olması dolayısıyla ileriki haftalarda daha iyı olmasını temenni edıyorum

HakkıTİMUÇİN
12.11.2006, 10:18
Maçtan sonra arkadaşlarada dedim 1 gol attı diye mehmet yıldız maçın adamı seçilecek diye....
Ama alakası bile yok, tribünde bize saç baş yoldurttu, böyle bir beşiktaş defansı bulmuşken, bu kadar rahat pozisyonlara girmişken FORVET isen ATACAKSIN!!!

Forvetlerin cömertce harcadığı pozisyonlarımızın başımıza bela olmasını engelledi...

Genel olarak takımımız harika oynadı, harika paslaşmalar sonrasında beşiktaş tribünlerinden aklışlar yükseldi...

katılıyorum günay.. Mehmet bir gol attı ama maçın yıldızı kesinlikle PETKOVİÇ 'tir

BOUN
12.11.2006, 10:43
Mehmet'in fiziği güçlü ama teknik yönü son derece zayıf.

Bir gola attı ama en az 4-5 tane de kaçırdı. Ayrıca yine 4-5 net gol pozisyonuna da girebilecekken hiçte anlamadığım bir şekilde topları alıp sırtını dönüp resmen topları ezdi bıraktı.

Takım genel olarak iyiydi.Petkoviç ve Balili yıldızlaştı ama benim yıldız adayım defansın belkemiği: SERVET

PRoFeSSioNaL
12.11.2006, 11:16
tabiki mehmet yıldız
........................
fazla söze gerek yok

ş.usta
12.11.2006, 13:05
bencede maçın yıldızı petkovic'di,ikinçi yarı kıritik kurtarışları olmasa,mehmet yıldızın atığı golün bir anlamı olmayacaktı.
ayrıca mehmet yıldızı kutluyorum,inşallah hermaç böyle goler atar.

FARUK_34
12.11.2006, 13:12
BENCE BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI SERVET Tİ VE BİRDE ABDULLAH YİĞİT YORUMLARI İLE.

58_alper_58
12.11.2006, 14:02
en çok oyu mehmet almış ama mehmeti bir gol attı diye yıldız yapamayız.attığı golde kalecinin hatası vardı.maç içinde çok net pozisyonları harcadı.bu maçın yıldızı kalesinde devleşen petkoviçtir.teknik direktörümüz bülent uygununda hakkını vermek lazım.yeni gelmesine rağmen iyi bir 11 ve sistemle deplasmanda beşiktaşı mağlup etti.sivasspora bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

sivaslihakan
12.11.2006, 14:51
kalecinin hediyesiyle bi gol atti diye kahraman ilan ettiler ya gol olmasaydi o zaman mehmeti kahraman ilan edenler kacirdiklarina ne diyeceklerdi veyada besiktas iki goil atsaydfi ne olacakti ozamanda mehmet kahramanmi olacakti
hayir o zaman mehmeti övenlerin hepside vatan hayini ilan edeceklerdi mehmeti
her zaman söyledim ve söyliyorum mehmet tam bir ikinci lig futbolcusu süper ligde yeri yok acilen gönderilip ve yerine okan yilmaz gökhan ünal veya cenk gibi golcüler alinmasi lazim

1967_CLUB_DÖNE
12.11.2006, 14:54
mehmet yildiz gol atmasaydi kazanmis olmayacaktik, fakat ben onu macin yildizi olarak görmüyorum. her macta iyi bir performans sergileyeceksin ki 1 macta degil her macta YILDIZ olarak parlayacaksin;), YILDIZLIK bir günlük olmamali yani... macin yildizi degil YILDIZLARI SIVASSPORUMUZDU bence...

ELTURCO
12.11.2006, 15:18
bencede maçın yıldızı mehmet yıldız dır çok klas bir gol atarak takımımızı galibiyete taşımıştır ve tabiki diğer yiğidolarla birlikte

Blackkite
12.11.2006, 16:58
Petkoviç çünkü gol yemediği tek maç buydu :) ve ayrıca forvetlerimizin son vuruşlarda kaleciyi geçememesi Petkoviç'i daha bir ön plana çıkardı...

1967_DERNEK_MUSTAFA
12.11.2006, 17:29
esivasspor beşiktaş maçının yıldızı demeyelimde yıldızları sahaya giren 11 tane futbolcuydu kötü olan ve yıldız olmayanlar kimlerdi deseniz tribünleri dolduramayan sivaslılardı onlara sıfır veriyorum maça iştirak edip takımı destekleyenlerede sonsuz teşekkür lerimi sunuyorum

TracyMcGrady58
12.11.2006, 19:33
esivasspor beşiktaş maçının yıldızı demeyelimde yıldızları sahaya giren 11 tane futbolcuydu kötü olan ve yıldız olmayanlar kimlerdi deseniz tribünleri dolduramayan sivaslılardı onlara sıfır veriyorum maça iştirak edip takımı destekleyenlerede sonsuz teşekkür lerimi sunuyorum

Dedigin gibi abi.Tüm takim mükemmel futbol sergiledi.Son vuruslarda sanssizdik ama gine önemli olan 3 puan ve onu 3puanida aldik

1967_CLUB_10UR
12.11.2006, 19:35
OYUMU VİERİ MEHMETE VERDİM GOLÜ ATIP BİZE 3 PUAN KAZANDIRDI..TAKIMIN HEPSİ ÇOK İYİDİ SERVETİN HAKKIDA BÜYÜK..

talha58
12.11.2006, 19:45
belki Mehmet çok önemli golleri kaçırdı ama ilerde topu saklayarak takımın dinlenmesini sağladı ayrıca Petkoviç ve Hakkı - Servet ikilisi de çok iyiydi. Bu maçta çok eleştirdiğim İlhan ve Yasir'i bile beğendim. Hakan Bayraktar girdikten sonra görevini yaptı. Ama Wooter beklediğim kadar oynayamadı.

1967_DERNEK_TUĞRUL
12.11.2006, 19:46
VİERİİİ SATEN BİZİM 2. LİG KAR TİPİ FORVET MAKİNAMIZDII :) YİNE SAHALARA DONDUGU İCİN MUTLUYUZZZ İNSALLAH BASARILARINI SURDURURRR

OYUMMMM : VİERİİİ (DELİ) MEMMET :):)

1967_CLUB_ÖZGÜR
12.11.2006, 19:53
GOLLERE DEVAM ET

BİZLERİ MUTLU ET

HELAL OLSUN SANAAAA

VİERİİ MEHMEETT

kadir10
12.11.2006, 19:54
tabiki kalemizde devleşen petkoviç ve beşiktaşı yıkan mehmet vede defansı bölen balili idi

aykut-akay
12.11.2006, 20:44
BIZ BIRIZ TÜN OYNAYANLAR YILDIZ DI ILERDE MEHMET KALEDE PETKOVIC DEFANSDA SERVET VE DAHA SAYAMADIKLARIM BIZ YILDIZLARLA DOLU BIR TAKIMIN TARAFTARIYIZ

serhat3358
12.11.2006, 21:33

Beşiktaştada çok forvet vardı ama golpozisyonu bilebulamadılr. Bence MEHMET YILDIZ 31.7 mt lik kafa goluyle tarihe geçti,atamadıklarına gelince yaklaşık 1.5 yıldır takımda adam akıllı forma şansı verilmeyen biri için gayet normal,unutmayalım ki Mohammet Ali ile birlikte bizi süper lige taşıyan önemli isimlerden biride MEHMET YILDIZ dı.
Petkoviç e gelince görevini en iyi şekilde yaptı.
Bütün futbolcularımız birer yıldızdı...

PARTNER58AHMET
12.11.2006, 21:58
bence beşiktaş maçının yıldızı tabiki yiğidolardı fakat en büyük etken petkoviçin payı var ve buradan bazı mehmet yıldızı eleştirenlere en güzel örneği mehmet yıldız atmış olduğu golle cvp vermiş oldu sivasa yıldız diil canlan başlan oynayacak takımın yükünü omuzlayacak futbolcu lazımyıldızlar gitsin başka takımlarda oynasın onlar nasıl olsa maçı öylede olsa böylede olsa kazanır ama sivas bilek zoruylan almak zorunda yiğidoya yakışır şaibesiz itirazsız ve fizik gücüylen maç oynamaklan kazanılır onun bunun zoruylan hakem veya yıldız zoruylan diil

Serd@r
13.11.2006, 14:49
Bencede bu maçın yıldızı Mehmet Yıldızdı,evet çok gol kaçırdı ama gol kaçıran tarafın biz olmasınada en büyük etken Mehmet Yıldızdır,ya Beşiktaş bu kadar gol kaçırsaydı,son vuruşlarınıda düzeltirse hakiki YILDIZ olur!
Kaçırmaya gelince Balilide çok gol kaçırdı yok eğer kurtarmaya kalırsa o zaman Beşiktaşın kalecisi daha çok gol kurtardı evet Petkoviç iyiydi ama yaklaşık 1.5 yıldır doğru dürüst forma şansı bulamamış bir futbolcunun 31.7 mt lik golünden sonrada ona haksızlık etmeyelim zaten bütün spor gazetelerinde 8 yıldızla birinciydi...
Tebrikler SİVASSPOR
Aslanım MEHMET...

SEMİH-58
13.11.2006, 15:02
hepside çok iyi oynadı .

yigidolar06
13.11.2006, 20:10
PETKOVİÇ İKİ GOLÜ CIKARDI MURAT İKİ GOLÜ CIKARDI İLHAN GOLÜN ASİTLİĞİNİ YAPTI MEHMETTE YAZDI. AMA TAKIM OLARAK HATASIZ OYNADILAR KUTLUYORUM TRABZON MACININ PROVASI GİBİYDİ

yigidolar06
13.11.2006, 20:11
PETKOVİÇ İKİ GOLÜ CIKARDI MURAT İKİ GOLÜ CIKARDI İLHAN GOLÜN ASİTLİĞİNİ YAPTI MEHMETTE YAZDI. AMA TAKIM OLARAK HATASIZ OYNADILAR KUTLUYORUM TRABZON MACININ PROVASI GİBİYDİ
AMA EN KÖTÜSÜ TARAFTARDI UTANMADAN BJK TÜRÜBÜNLERİNDE MACI SEYRETTİLER

cavres__ss
13.11.2006, 20:18
bence mehmet yıldız beşiktaş defansını he pozisyonda allak bullak etti helal sana buldozer mehmet

Flavio
13.11.2006, 23:54
Hepsi birer yıldızdı fakat Mehmetle Petko biraz daha ön plana çıktı.

tayfun5883
14.11.2006, 00:40
nazar değmesin de kaleci petkoviç sahada yıldızlaştı

M.A.Serhat
14.11.2006, 01:48
arkadaşlar herkes üzerine alınmasın ama iki gün önce mehmete yerin dibine batıran arkadaşlar şimdi yere göğe sığdıramıyor?söylemiştim yine söylüyorum mehmetin bu takımda oynaması hata takım onun haricinde çok iyi

67_DERNEK_AKKIZ
14.11.2006, 07:48
kesınlıkle petkovıc bence....
destek hep, beraber hep el ele..

ErdalGüler
14.11.2006, 08:59
Son dakiklarda yaptığı kritik kurtarışlarla tabiki maçın adamı petkoviçtir. Ve alınan galibiyette en büyük pay sahibidir....

Dağcı
14.11.2006, 10:23
Petko pozisyonlara engel olmasa bizar zor yenerdik.

Bu kadar gol pozisyonuna girip de gol atamayan birinin neden 90 dakika oynatılmadığını bu maçta çok da net görüldü. Mehmet'in kendisini yetiştirmesi lazım. Son vuruşları çok kötü.

yigidolar06
14.11.2006, 12:07
arkadaşlar herkes üzerine alınmasın ama iki gün önce mehmete yerin dibine batıran arkadaşlar şimdi yere göğe sığdıramıyor?söylemiştim yine söylüyorum mehmetin bu takımda oynaması hata takım onun haricinde çok iyi SENDEKİ BU DÜŞÜNCEYİ ANLASMIŞ DEĞİLİM ZORLA GÜZELLİK OLMAZ MEHMET YILDIZ OYNADIKCA SİZLER DE ONU SEVECEKSİNİZ ADAM 3 VEYA 4 GOL ATSAYDI BJK TAŞA NE DERDİN ACABA

casus84
25.11.2006, 20:28
bence maçın yıldızı teknik patronumuz BÜLENT UYGUNDUR.

casus84
25.11.2006, 20:29
BENCE ANKETE BÜLENT UYGUNDA KONMALIYDI.ÇÜNKİ RAKİBİ SÜPER SÜZMÜŞ.

TracyMcGrady58
26.11.2006, 04:24
BENCE ANKETE BÜLENT UYGUNDA KONMALIYDI.ÇÜNKİ RAKİBİ SÜPER SÜZMÜŞ.

Haklisin kardes.Bülent Uygun hocamiz cok iyi bir sistem kurdu bjk macinda ve takim mükemmel yerine getirdi