Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞANSLI BEŞİKTAŞ...


SivasSpor.Com
13.11.2006, 18:53
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Beşiktaş yatsın kalksın dua etsinki son vuruşlarda biraz şanssız, birazda beceriksizdik. Eğer biraz şanslı, birazda becerikli olsaydık ve Balili’de gününde olsaydı, 1903 yılından bugüne kadar almadığı farklı yenilgiyi Sivasspor’dan alırdı.

Olsun önemli olan üç puandı onu da almayı başardık. Tebrikler Sivasspor.

Zirve yarışı veren Beşiktaş, Fenerbahçe’nin puan kaybettiği bir haftada Sivasspor karşısına mutlak üç puan parolasıyla çıktı. Herkesin bu maç için ne düşündüğü benim için önemli değildi. Hatırlarsanız, maçtan bir önceki yazımda “Bu maçtan çok ümitliyim” diyerek bunun gerekçelerini sıralamış ve “Biz Beşiktaş’a gol atmaya atarızda, yermiyiz bilmiyorum” demiştim.

Allah’a çok şükür yemedik ve bize ilaç gibi gelen üç puanla İstanbul’dan döndük. Aslında Sivasspor’un Beşiktaş karşısındaki oynadığı futbola fazla şaşırmamak gerekir. Sivasspor bunun sinyalini Fenerbahçe ile oynadığı kupa maçında vermişti. Bakmayın siz maçı farklı kaybettiğimize,skoru bir kenara bırakın Sivasspor o maçta rakibiyle başabaş oynamış,ancak şans yanında olmadığı için kaybetmişti. Beşiktaş maçı öncesi beni umutlandıran bir başka olayda, takımın hafta içerisinde yaptığı antremanlardı.

Bülent hocanın gelmesiyle ayrı bir hava ve moral bulan Sivasspor İstanbul’a giderken adeta “Ben kazanmaya gidiyorum” demişti.

Dünkü ulusal gazeteler yine bizi hayal kırıklığına uğratmadı ve hepside Beşiktaş’ın kötü oynadığını yazıp, Sivasspor’un haklı galibiyetini görmemezlikten geldiler. Yok efendim “Yedek Fener’in 4 attığı Sivas’a yenildi, ligin dibine demir atmış bir takıma İnönüde rezil oldu” gibi başlıklar attılar. Onlar her zaman “ bardağın boş tarafını görürler”. Hiç birisi de Milli takımın savunmasını oluşturan Beşiktaş defansını Mehmet Yıldız gibi bir oyuncunun darmadağın ettiğini, Balili’nin Beşiktaş defansına kabus yaşattığını, İlhan Ummak gibi kısa boylu bir oyuncunun bile hava toplarında üstünlük sağladığını, Servet, Hakkı ve Murat Sözgelmez’in rakibe çok az pozisyon verdiğini, haftalar sonra ilk defa oynayan Hakan Bayraktar’ın oyuna sonradan girip müthiş işler yaptığından filan söz etmiyor, varsa yoksa Beşiktaş niye böyle oynadı, Sivasspor’a nasıl yenilir soruları soruluyor. Attığı gol hariç tam 10 tane net gol pozisyonu yakalayan Sivasspor’un daha fazla gol pozisyonuna girmesini birazda yardımcı hakem Özgür Çetiner engel oldu. Mehmet Yıldız’ın neredeyse her aldığı topa bayrak kaldırarak faul verdirdi. Hele hele iki pozisyon varki, Beşiktaş taraftarı bile şaşırdı. Hatta bir ara Beşiktaş taraftarı “Eyyamcı Selçuk” şeklinde tezahürat yaptı.

Önceki maçlarda açıklar veren ve arkaya çok kolay adam kaçıran defansımız bu maçta neredeyse hatasız oynadı. Aynı ciddiyetle Trabzonspor maçında oynamalarını bekliyor, bir kez daha tebrikler Sivasspor diyorum...

nazimgulturk
13.11.2006, 18:56
BENCE BJK TARİHİ FARKTAN KURTULDU 9_0 OLURDU AMA SİVASIN ŞANSSIZLIĞI YİNE DEVAM ETTİ OLSUN KAZANDIK SONUÇTA

yigidolar06
13.11.2006, 19:04
TRT SPOR DA BJK LI YORUMCU NASIL AĞLADI KANAL D DE BJK LI YORUMCU NASIL AĞLADI HALA ÇARŞIYI SAVUNUYOR BU AKŞAMDA ATV DE BJK LI SPOR YORUMCUSU AĞLIYACAK

yigidolar06
13.11.2006, 19:05
TRT SPOR DA BJK LI YORUMCU NASIL AĞLADI KANAL D DE BJK LI YORUMCU NASIL AĞLADI HALA ÇARŞIYI SAVUNUYOR BU AKŞAMDA ATV DE BJK LI SPOR YORUMCUSU AĞLIYACAK

SIRASIYLA DEĞİLMİ TRABZON SONRADA GALATASARAYLI YORUMCULAR AĞLIYACAK

sinan58_34
13.11.2006, 19:36
bu mac cok farklı olabılırdı ama bizim basıt hatalarımız yuzunden farkı kacırdık

1967_CLUB_10UR
13.11.2006, 19:38
BEŞİKTAŞIN ŞANSIMI YOKSA BİZİM ŞANSIZLIĞIMIZ MI BİLİNMEZ AMA PUAN İLAÇ GİBİ GELDİ.

67_DERNEK_AKKIZ
13.11.2006, 19:42
onemlı olan az ama oz olan 3 puan oda bızım oldu dahası ıcın keske demeye gerek yok bence..

TracyMcGrady58
13.11.2006, 19:45
Önemli olan bizim icin 3 puan.Tabiki gönül isterdiki maci farkli almak ama olmadi ginede 3 puani aldik.Artik bu kacirdigimiz gol pozisyonlari önümüzdeki maclarda degerlendirmek ve puanlari toplamak

HALIL
13.11.2006, 20:55
uygun adiimm mars cikisa ve ucussa cikiyoruzzz

Güner
13.11.2006, 23:28
Evet beşiktaş çok şanslıydı. Farkı kaçırdık.

Bunu kabullenmeyen herkese, özellikle SİVASSPOR gerçeğini görmeyen görmek istemeyen tüm basın mensuplarına bu galibiyet armağınımız olsun. Bizi izlemeye devam etsinler. Bu takım buralara kolay gelmedi kolay da gitmeyecek. Başka takımlarla uğraşsınlar.

GuNaY
14.11.2006, 00:13
İnşallah bizde şanslı olur girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandırırız...
Lig 6. ile aramızda sadece bir galibiyet var ve averajın ne kadar önemli olduğuda orataya çıkıyor!

1-0 olsun bizim olsun yetmemeli bence, fırsatını bulduğun zaman atacaksın...

ErdalGüler
14.11.2006, 07:56
Sivasspor birçok pozisyonu gole çeviremedi.. Ancak alınan galibiyet alınan kötü sonuçlar neticesinde hoca değişikliği ile yeni bir soluk kazanan takımımızın moral ve güven kazanmasına çok faydalı oldu. Tabi bülent hoca ve futbolcularda taktik ve futbol anlayışıyla tarfatarında yüzünü güldürdü... Önümüzdeki iki zorlu maçtan bu futbolla en az 4 puan çıkaracağımıza inanıyorum... Tebrikler Bülent Hoca, Tebrikler Sivasspor...

Dağcı
14.11.2006, 09:10
Beşiktaş, golcülerimizin beceriksizliğinden dolayı tarihi bir hezimetten kurtuldu.

Sivas'ın tokadını yiyen takımlar iflah olmuyorlar, (Örn: Manisa tarzanları)

AYDIN1985
14.11.2006, 19:13
Hemen hemen bütün gazetelerde Sivassporun beceriksizliginden dolayi farki kacirdiklari yaziyor. Dogruyu konusmak gerekirse biraz öyleyiz. Cogu pozisyonlarda son vuruslari dogru yapamazsan veya hic vuramazsan, bu sanssizlik degil, malesef beceriksizliktir.

1967_CLUB_DÖNE
14.11.2006, 19:43
gene diyorum 3 puani aldik diye havalara girmeye gerek yok bence. sonucta Petkovicin sayesinde böyle bir sonuca vardik degil mi? besiktas da sivasspor gibi firsatlari degerlendiremedi. buda göz önünde bulunsun bence!

1967_CLUB_10UR
14.11.2006, 20:20
bizim kaçırdığmız posizyonlar yanında beşiktaşın atakları solda sıfır kalır.biraz daha becerikli olsaydık allah muhafaza tarihi fark atardık belki averajımız + olurdu.