Orijinalini görmek için tıklayınız : GALİBİYET TARAFTARLARA
SivasSpor.Com 16.11.2006, 20:39 Bülent Uygun "Hedeflerimize ulaşmak için sahada ne gerekiyorsa futbolcularım bunu yapacaktır. Zevkli ve çekişmeli geçecek karşılaşmada tüm Yiğidoları bize destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.
TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR
Beşiktaş karşısında alınan galibiyetin tesadüf olmadığını herkese göstermek istediklerini ve bunun içinde taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyleyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Trabzonspor karşılaşmasında kazanan taraf olmak istiyoruz ve bunun içinde taraftar desteğine ihtiyacımız var. Hedeflerimize ulaşmak için sahada ne gerekiyorsa futbolcularım bunu yapacaktır. Zevkli ve çekişmeli geçecek karşılaşmada tüm Yiğidoları bize destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.
GALİBİYET TARAFTARLARA
Beşiktaş galibiyetinin ardından Trabzonspor ile yapacakları maçın hazırlıklarına başlayan ve Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde günde çift idman yapan Sivavsspor’da Milli Takımlarda yer alan Servet ve Petkoviç dışında tüm sporcular çalışmalarda yer alırken, bir süreden beri sakat olan Hayrettin’in bu müsabakada oynaması da bekleniyor.
Trabzonspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ve bu müsabakayı da kazanarak seriye devam edeceklerini dile getiren sporcular “Trabzonspor’u yenerek seriye devam edeceğiz.Kendi sahamızda çok iyi oynayamıyoruz, ama bu maçta kesinlikle iç saha sendromunu yenerek taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatacağız. Galibiyetimize ortak olmak amacıyla taraftarlarımızın bu müsabakada yerlerini almasını ve bizleri desteklemelerini bekliyoruz” dediler.
Sivasspor’un İstanbul’da İnönü Stadyumu’nda Beşiktaş karşısında ortaya koyduğu oyunun gelecek için ümitlendirdiğini ve kendilerine olan güvenin arttığını da sözlerine ekleyen sporcular “Bizim için dış saha, iç saha korkusu olmamalı ve olmayacak.
Dış sahada olduğu gibi kendi sahamızda da galibiyet serilerine devam edeceğiz. Bizim takım olarak taraftar desteğine ihtiyacımız var, Taraftarlarımızın bizleri her zaman desteklemelerini bekliyoruz. Trabzonspor maçında verilecek olan her destek başarıyı getirecektir. Bizlere verilecek olan destekle ligde zirve yarışındaki yerimizi alacağız” dediler.
1967_CLUB_10UR 16.11.2006, 20:55 inşallah alıncak galibiyetin taraftara hediye edilmesi için taraftarın bu maçı hak etmesi lazım ve desteğinin süper olması lazım o zaman taraftara bu maç helali hoş olsun.
izmirliyigido 16.11.2006, 21:03 Bu maçta gerçekten, taraftar desteğine ihtiyaç var. Birşey alabilmek için vermekte lazım. Galibiyet ve sevinç istiyorsak, destek vermeliyiz. HAYDİ YİĞİDOLAR maça.. Bu galibiyete tanıklık etmek için, o sevinci yerinde yaşamak için, bizim gibi uzakta olanlar için Haydi Maça....
Takım galip gelsinde galibiyet kime hediye edilirse edilsim o kadar önmeli değil o....
sagoooooooooooooooooooooooolll l sn.uygun
TracyMcGrady58 16.11.2006, 21:44 Önemli olan 3 puan.Takim oynasin ve 3 puani alsin yeter.Taraftar maci hak edecek kadar destek olsun o zaman olur
catli_58 16.11.2006, 22:43 inşallah iyi futbol ve 3 puan arzumuz.....
bu maçta ilk defa tribünler dolacak gibi geliyor bana. ama maçtan çok çekiniyorum. Trabzon yaralı bir kurt gibi geliyor. İnşallah ilk dakikalarda bir hançer de biz vururuz. Ersen Martin'in oynamaması ise bence bizim için kötü oldu. Kolay marke ederdik.
M.A.Serhat 16.11.2006, 23:03 geçen haftaki çizgiyi yakalarlarsa önümüzde duracak takım olduğunu sanmıyorum yeterki takım kendine güvensin.bu üç puana ihtiyacımız var.inşallah alacağız.
Ertugrul 17.11.2006, 03:07 İstanbulda sergilediği oyunla takımımız taraftarında gönlünü almayı başardı,Sivasta da taraftar stadı doldurarak takımın gönlünü alacaktır.
HEP DESTEK TAM DESTEK!
1967 dernek serkan20 17.11.2006, 12:49 biz inandık
sizde inanın
bizim için bu maçı alın
Bilmiyorum5 18.11.2006, 09:24 Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Stresi yüksek maçlara daha iyi motive oluyoruz. Trabzonspor'u yenerek kalitemizi göstermeliyiz.
Beşiktaş'ı yenerek moral bulan Sivasspor, sahasında karşılaşacağı Trabzonspor'u yenerek üst üste 2'nci galibiyetine imza atmak istiyor. Teknik direktör Bülent Uygun, takımının zorluk derecesi yüksek maçlarda daha başarılı olduğunu ifade ederek, "10. haftada namağlup Vestel Manisa'yı biz devirdik. Beşiktaş'ı İnönü'de yenerek üç puan aldık. Şimdi de
Trabzonspor maçını alıp sıralamada onları geçmek istiyoruz. Taraftarımız destek olsun" dedi.
Onbiri bozmuyor
Uygun, kendilerine büyük destek veren Sivassporlu taraftarlara bu sezon ikinci kez iç saha galibiyeti yaşatmak istediklerini de vurguladı. Genç hocanın, Trabzonspor karşısına Beşiktaş maçının ilk 11'iyle çıkması bekleniyor. Maç biletleri 5 ve 10 YTL'den satışa çıkarken Cumhuriyet Üniversitesi öğrencisi 100 bayanın da maça geleceği açıklandı. Kırmızı-beyazlı yöneticiler biletlerin tükenme aşamasında olduğunu ifade ederek, "Sivasspor Anadolu'nun en güçlü ekibi olacak" diye konuştular.
yerliturkuaz 18.11.2006, 11:50 İçeride yapılan maçlar bizim için gerçekten çok önemli eğer ligde birşeyler yapmak istiyorsak evimizde oynadığımız maçları mutylak suretle kazanmak zorundayız Trabzon maçını taraftarın desteği çok önemli gerekli ilgiyi gösterirler ve maçı kazanmamamıza yardımcı olurlar
sinan-58 18.11.2006, 12:09 vur kır parçala bu maçı kazan
şampiyonSİVASSPOR
http://www.fotomac.com.tr/2006/11/18/im/8D9094BAE89C534681DA54CDb.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Stresi yüksek maçlara daha iyi motive oluyoruz. Trabzonspor'u yenerek kalitemizi göstermeliyiz.
Beşiktaş'ı yenerek moral bulan Sivasspor, sahasında karşılaşacağı Trabzonspor'u yenerek üst üste 2'nci galibiyetine imza atmak istiyor. Teknik direktör Bülent Uygun, takımının zorluk derecesi yüksek maçlarda daha başarılı olduğunu ifade ederek, "10. haftada namağlup Vestel Manisa'yı biz devirdik. Beşiktaş'ı İnönü'de yenerek üç puan aldık. Şimdi de
Trabzonspor maçını alıp sıralamada onları geçmek istiyoruz. Taraftarımız destek olsun" dedi.
Onbiri bozmuyor
Uygun, kendilerine büyük destek veren Sivassporlu taraftarlara bu sezon ikinci kez iç saha galibiyeti yaşatmak istediklerini de vurguladı. Genç hocanın, Trabzonspor karşısına Beşiktaş maçının ilk 11'iyle çıkması bekleniyor. Maç biletleri 5 ve 10 YTL'den satışa çıkarken Cumhuriyet Üniversitesi öğrencisi 100 bayanın da maça geleceği açıklandı. Kırmızı-beyazlı yöneticiler biletlerin tükenme aşamasında olduğunu ifade ederek, "Sivasspor Anadolu'nun en güçlü ekibi olacak" diye konuştular.
FANATİK
1967_CLUB_10UR 19.11.2006, 01:56 BİZDE TARAFTAR OLARAK ZOR MAÇLARI SEVERİZ YARIN Kİ MAÇ ÇOK ÇETİN GEÇECEK SABRETMEK LAZIM GOL GEÇİKEBİLİR.
erhan5834 19.11.2006, 02:29 inşallah zoru seven sivassporumuz bu zorlu 90 dk dan da yüzünün akıyla çıkar inşallah sivastaki bütün yiğidolar da gereken desteği sağlar da mutlu ayrılırlar stattan...
YatodaSin 19.11.2006, 03:34 Biz büyük maclarin takimiyiz.Ben 4 eylüldeki seytanin bacagini kiracagimiza inaniyorum.Allahin izniyle trabzonu eli bos gönderecez trabzona.
Zaten galibiyetten assagisida kurtarmaz;) .Bu macda taraftarimizada baya is düsüyor ,türkiyeye Yigidolarin nasil taraftar oldugunu göstercegiz insallah.
stadın dolmasında kanal 58'inde katkıları var nerdeyse her yarım saatte 'stad dolsun'diye reklam veriyorlar.BÜTÜN STADI DOLU GÖRMEK İSTİYORUZ
Bilmiyorum5 19.11.2006, 08:35 İNŞAALLAH BU GÜN KAZANAN TARAF OLURUZ BUNA MECBURUZ EN AZINDAN 1 PUAN ALMAMIZ LAZIM AYRICA BJK MACINDAKI GIBI RAKIBI ÜSTÜMÜZE ÇEKİP KONTRA ATAKTAN GOL ATMAMIZ LAZIM BUNU SUREKLI SOYLUYORUM SIVASSPOR KONTRA ATAK TAKIMIDIR TURKIYENIN EN IYI ALAN SAVUNMASINI YAPAN TAKIMIDIR PECZE GIBI SERSERICE HUCUM YAPARSAK EV SAHIBI BIZIZ DIYE YINE SAHADAN MAGLUBIYETLE AYRILIRIZ HADI YIGIDOLAR HADI BULENT UYGUN SANA GUVENIYORUZ
Biz büyük maclarin takimiyiz vede zoru basarmasini seven bir takimimiz var vede Trabzonspor macindada 3 puan ile ayrilacagimiza inaniyorum ...Saygilarim ile
PRoFeSSioNaL 19.11.2006, 11:03 zoruda severiz kolayıda bu bizim işimiz yenmek
sivasspora tam destek
1967 dernek serkan20 19.11.2006, 17:29 SİVASSPOR HEP BÖYLE OYNASIN SONUNA KADAR 2 KATI DESTEK VERİRİZ
İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE SONUNA KADAR SİVASSPORLUYUZ
SEMİH-58 19.11.2006, 17:33 SİVASDAKİ TARAFTARLARIMIZ SAYESİNDE...
1967_CLUB_10UR 19.11.2006, 17:34 inşallah alıncak galibiyetin taraftara hediye edilmesi için taraftarın bu maçı hak etmesi lazım ve desteğinin süper olması lazım o zaman taraftara bu maç helali hoş olsun.
galibiyet şimdiden taraftara armağan edlidi bence inanılmaz bir destek vardı ..4 eylül stadyumu tarihi günlerinden birine daha şahitlik etti.golden sonra ve gole kadar geçen zamanda taraftar çok sabırlı davranarak takımını ateşledi büyük destek verdi..
bu gabılıyet sivas spor için cok ıı oldu istanbuldan herkese slm haftaya butun sıvası buraya beklıyoruz takıma simdi destek lazım:) :)
serhankaburcuk 19.11.2006, 18:51 Bizi bugünkü ve geçen haftaki galibiyetten dolayı çok mutlu ettiniz...Takımımıza bu galibiyetten dolayı çok teşekkür ediyoruz...Haftaya inşallah onları İstanbulda yalnız bırakmayacağız...
dogukan58 19.11.2006, 18:59 GURUR DUYDUĞUM Bİ GALİBİYET OLDU ..
BEN BUTUN HERKESE KAZANICAĞIZ DEMİŞİTİM BENİ YALANCI ÇIKARMADI SİVASSPORUM .....
MUTLULUKLAR BİZDEN ONA
|