Orijinalini görmek için tıklayınız : LÜTFEN COOK ÖNEMLİİİ OKUYUNUZ
ARKADAŞ SİZLER BİR SORU ALMANYA VE DİGER YURT DIŞINDAKİ
HEMŞERİLERİMİZ SİVASA GELMEK İCİN
UCAKLARA DOLACAKLAR
BAKIN UCAK NEREYE İNİYOR
(KAYSERİ ) NEDEN SİVASIN YETERİNCE
YOLCUSU YOOK MU YOKSA SİYASİ BİR TAVIRMI
YOK SA NEDEN
BEN GURBET DEKİ DERNEK VE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE
CAGRIDA
BULUNUYORUM GELİN UCAGIMIZI SİVASA İNDİRELİM
NE DERSİNİZ
BU TEKLİFİ UCAK ŞİRKET LERİNİ BİLDİRE BİLİR SİNİZ
ALMANYA SİVASLILAR DERNEGİ
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
SAYIN LÜTFÜ ÜNAL VE DİGERLERİ
BU CAGRIYI LÜTFEN BİR DÜŞÜNELİM
BEN ŞAHSEN GECEN YIL
İSTANBULDAN UCAKLA KAYSERİYE İNDİM
BU BENİM GÜCÜME GİTDİİİ
NEDEN SİVAS NEDEN NEDEN KİM LER
ENGELLİYOR SİVASIN VE SİVASLININ KALKIN MASINI
BİZ LER İC HAT SEFERLERİN DE SİVASA İNMEK DEN
GURUR DUYUYORUZ
ŞİMDİ SIRA DIŞ HATLARDA
BİZİM BAŞARDIĞIMIZ GİBİ SİZLERİNDE
BAŞARMASINI BEKLİYORUZ GURBET DEKİ SİVASLILAR
YARINDAN TEZİ YOOK
( ONUR) ( ÖGER) (SULTAN) (ATLASJET)
DAHA İSMİNİ SAYAMADIĞIM DİGER
HAVA YOLU ŞİRKETLERİNE
LÜTFEN BU TEKLİFİMİZİ İLETİN SAYGILARIM
NOT VARMISINIZ SİVASI BİR KAYSERİ VE DAHA ÜSTÜÜN İL
YAPMAYA İCANA DOLU NUN PARİSİ NEDEN OLMASIN
HakkıTİMUÇİN 28.05.2005, 20:03 cok haklısın tevfik gardas....
sivasa yapılan bu haksızlığa hep beraber dur dememiz gerekli
evet!hem süper lige ciktik!insallah gelecek senelerde avrupada oyniyacaz!ozaman tabiki dis hatlar havalimani da olmasi gerekiyor!yani
evet cok güzel bi fikir kayseri bizden cok mu iyi sanki bence bu sene den baslamasi lazim seferlerin ne gerekiyorsa yapmaya haziriz
tevfik abim senden bu şekilde fikirler çıktıkça mutlu oluyorum.... ins abi bu dediklerinin olması gerek!!!
artik kayseri ye yada ankara ya inmek istemiyoruz direk sivas a inmek ne güzel olur valla
sivasli_tufan 28.05.2005, 21:06 abi bu yaziya tek kelimeyle helal olsun ya gercekten izine gidiyoruz direk kayseri veya ankaraya iniyoruz ve o kadar otobus yolu cekiyoruz direk sivasa insek ne guzel olur.
agumus_58 28.05.2005, 21:16 merak etmeyin gardaşlar. artık Sivas takımımızın gösterdiği bu başarıdan sonra mecburen kalkınacaktır. bu mecburi bir durumdur. ama yinede birtakım yetkililer memleketimizin önünü tıkamayı çalışırsa gerekeni tabiki gücümüz yettiğince yapmaya hazırız.yönetim taraftar teknik heyet bu yola baş koymuşuz
SİVASA YAPILAN HAKSIZLİKDAN BIKTIK ARTIK .
ANKARAYA GÖNDERDIGIMIZ SAYIN MILLETVEKILLERI BIRAZ OLSUN SIVASIN SORUNLARIYLA İLGILENSELER COK İYİOLUR
SAYGILAR...............
SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR.............
vallahi sivasa ucak inse cook iyi olur ama Bundan daha onemlisi sivasin genc nufusuna is sahasi acilmasi bence bu sivas icin daha iyi olur
Ibrahim_58 28.05.2005, 22:38 Selamun Aleyküm arkadaslar Sivasspor.com'a yeni üye oldum.
Konuya gelince benimde uzun zamandan beri moralimi bozuyordu. Neden
Kayseriye, Malatyaya, Gaziantepe ucuslar varda Sivasa yok üstelik Sivaslilarin daha cok olmasina ragmen, bana göre Sivaslilar sayesinde Kayseri Havaalanina ucuslar oluyor.
sivas58net 28.05.2005, 23:07 TESEKKÜRLER ÇEViK ABiM HAKLISINIZ VALLA NEDEN KAYSERiYE VEYA DiGER YERLERE UÇAK iNiYORDA NEDEN YiGiTLER DiYARI SiVASIMIZA UÇAK iNMESiN VALLA SİVASA YAPILAN HAKSIZLİKDAN BIKTIK ARTIK . SEVGiLi KARDESLERiM ÇEViK ABiMiZiN BU MUHTESEM ÖNERiSiNE MUHTESEM BiR DESTEK VEREREK GEREKENLERi UYGULAYALIM GEREKEN YERLERE ÇAGRIDA BULUNALIM VE DESTEKLERiMiZi SÜRDÜRELiM HAYDi YiGiDOLAR HEP DESTEK TAM DESTEK ZAMANI SiMDi...
SivasliErhan 28.05.2005, 23:32 evet ya dogru yeter artik hersene Ankaradan 500km araba kullanmakdan biktik yaaa ölümlerden dönüyoruz yollarda artik SIVAS´a da yapilsin !!! :evil:
Imparator5834 28.05.2005, 23:55 evet sıvasımıza sefer yapılması lazım sıvaslılar olarak bızler sıvasımızın topraklarına neden ayak basmıyallımda kayserı topraklarına ayak basalım bu konu hakkında gerekenı yapmamız lazım.
SivasliErhan 28.05.2005, 23:56 Bizim Sivasimizda cok seyler eksik
Mc Donalds
Sivasspor Magzasi
bunun gibi seylerde eksik !!!! bunlarin artik yapilmasi gerek arkadaslar !!!
TESEKKÜRLER ÇEViK ABiM HAKLISINIZ VALLA NEDEN KAYSERiYE VEYA DiGER YERLERE UÇAK iNiYORDA NEDEN YiGiTLER DiYARI SiVASIMIZA UÇAK iNMESiN VALLA SİVASA YAPILAN HAKSIZLİKDAN BIKTIK ARTIK . SEVGiLi KARDESLERiM ÇEViK ABiMiZiN BU MUHTESEM ÖNERiSiNE MUHTESEM BiR DESTEK VEREREK GEREKENLERi UYGULAYALIM GEREKEN YERLERE ÇAGRIDA BULUNALIM VE DESTEKLERiMiZi SÜRDÜRELiM HAYDi YiGiDOLAR HEP DESTEK TAM DESTEK ZAMANI SiMDi...
CANIM KARDEŞİM COK TEŞEKÜR EDERİM İNŞALLAH PAZARTESİ
KAYSERİYE SELF SERVİS YAPAN FİRMALARI ÖGRENECEGİZ
VE BU FİRMALARIN TEL VE FAKS YAGMURUNA TU TALIM
BURA DA EN BÜYÜK İŞ YURT DIŞINDAKİ VATANDAŞ LARIMIZA
DÜŞÜYOR CÜNKÜ BU BİR EKONOMİK KARAR OLABİLİR
VE EKONOMİDE DE BİR KAİDE VARDIR
ARZ VE TALEP YANİ TALEP OLUNCA ARZ DA GERCEK LEŞİR
ALMANYADAKİ SİVASLILAR BU FİRMALARIN AD VE ADRESLERİNİ
COK İYİ BİLİR LER BEN BUNLARIN ACIKLAN MASINI İSTİYORUM
İNİN SİVAS TOPRAKLARINA 15 DAKİKADA EVİNİZ DE OLUN
ARKADAŞ LAR HAKLIMIYIM LÜTFEN BU KONU COK CİDİİİ
ÖZELLİK LE YUR DIŞINDAKİ ARKADAŞLARIN YORUM LARINI
BEKLİYORUZ
SivasliErhan 29.05.2005, 00:02 vallaha yigdo süper olur ben burdan en az 50 kisi ayarlarim ;)
dogukan58 29.05.2005, 00:29 BU KONUDA CEVİK ABİYE VE DİĞER ARKADAŞLARA KATILIYORUM SİVASA NE KADAR DEĞER BİNERSE BİZDE O KADAR DEĞERE BİNERİZ.
YILLARDIR CEZA YEMİŞ MEMLEKET HAVASINDA GELİŞİMİNİ ENGELLEYEN SİYASILER ŞİMDİ GÖBEK BÜYÜTÜYOR ARTIK DURRRRRRRRRRRRRRRRRRR DEMEMİZİN ZAMANI GELDİ HEPBERABER
HEPİNİZİ BU DUYARLILIGA DAVET EDERİM SAYYYYGILAR
YA ŞUNU BELİRTELİM O ZAMAN SİVAS HAVA LİMANININ PİSTİ TÜRKİYENİM EN ZOR İNİŞ YAPILAN 2.PİSTİ!!!THY'LARI BİZİM PİSTTE PİLOTLARA EĞİTİM FALAN VERİYO,O DERECE YANİ..KIŞIN EN AZ 2 HAFTA SEFERLER İPTAL HAVA ŞARTLARI MALUM..AYRICA PİST KISA VE DAR...BU YIL 11 TRİLYON ÖDENEK AYRILDI YAZIN GENİŞLETME VE UZATMA ÇALIŞMALARI YAPILACAK.EN SON GÖRDÜĞÜMDE PİSTE IŞIKLANDIRMADA YAPILIYODU!!!ŞU AN SADECE RJ 100 VE BOMBAİDER CRJ 700 TİPİ UÇAKLAR SİVASA GELEBİLİYO..GEÇEN YAZ ATLASJET İÇ HATLARDA 3 SEFER YAPTI(BOEİNG 737 İLE)PİSTİN KISAILĞI SORUN OLDUGUNDAN SEFERLER İPTAL EDİLDİ..AMA EYLÜL AYIYLA BERABER YENİDEN BAŞLANACAGI SÖYENMİŞTİ...UMARIM SÜPER LİGE ÇIKIŞIMIZLA BERABER EN AZINDAN HAFTANIN HER GÜNÜ İSTANBUL SEFERLERİ OLUR..BU YAZ BELKİ ZOR AMA TATİL DÖNEMLERİNDEDE PİSTİN REVİZYONU İLE BERABER DIŞ HAT UÇULARIDA BAŞLICAKTIR....BENCE ŞEHRİMİZ İÇİN UÇAK SEFERLERİNİN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK...SİVASLININ BU KONUYADA GEREKEN ÖNEMİ VERMESİ GEREKİR!!!
YA ŞUNU BELİRTELİM O ZAMAN SİVAS HAVA LİMANININ PİSTİ TÜRKİYENİM EN ZOR İNİŞ YAPILAN 2.PİSTİ!!!THY'LARI BİZİM PİSTTE PİLOTLARA EĞİTİM FALAN VERİYO,O DERECE YANİ..KIŞIN EN AZ 2 HAFTA SEFERLER İPTAL HAVA ŞARTLARI MALUM..AYRICA PİST KISA VE DAR...BU YIL 11 TRİLYON ÖDENEK AYRILDI YAZIN GENİŞLETME VE UZATMA ÇALIŞMALARI YAPILACAK.EN SON GÖRDÜĞÜMDE PİSTE IŞIKLANDIRMADA YAPILIYODU!!!ŞU AN SADECE RJ 100 VE BOMBAİDER CRJ 700 TİPİ UÇAKLAR SİVASA GELEBİLİYO..GEÇEN YAZ ATLASJET İÇ HATLARDA 3 SEFER YAPTI(BOEİNG 737 İLE)PİSTİN KISAILĞI SORUN OLDUGUNDAN SEFERLER İPTAL EDİLDİ..AMA EYLÜL AYIYLA BERABER YENİDEN BAŞLANACAGI SÖYENMİŞTİ...UMARIM SÜPER LİGE ÇIKIŞIMIZLA BERABER EN AZINDAN HAFTANIN HER GÜNÜ İSTANBUL SEFERLERİ OLUR..BU YAZ BELKİ ZOR AMA TATİL DÖNEMLERİNDEDE PİSTİN REVİZYONU İLE BERABER DIŞ HAT UÇULARIDA BAŞLICAKTIR....BENCE ŞEHRİMİZ İÇİN UÇAK SEFERLERİNİN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK...SİVASLININ BU KONUYADA GEREKEN ÖNEMİ VERMESİ GEREKİR!!!ARKADAŞIM İSTENİRSE HERŞEY OLUR COPONYA DENİZİN ÜSTÜNE PİST YAPIYOR BİZLER PİZTİ
PİSTİ GENİŞLETEMİYORUZ ÖYLEMİİ BU NA GÜLERLER
1967_DERNEK_10UR 29.05.2005, 10:16 ARKADAŞ SİZLER BİR SORU ALMANYA VE DİGER YURT DIŞINDAKİ
UCAKLARA DOLACAKLAR
BAKIN UCAK NEREYE İNİYOR
YOK SA NEDEN
CAGRIDA
NE DERSİNİZ
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
BEN ŞAHSEN GECEN YIL
BU BENİM GÜCÜME GİTDİİİ
GURUR DUYUYORUZ
ŞİMDİ SIRA DIŞ HATLARDA
YARINDAN TEZİ YOOK
HAVA YOLU ŞİRKETLERİNE
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: CEVİK ABI GÜZEL DİYONDA TSO BAŞKANI ÇOK UĞRAŞTI BİR ARA UÇAK İNDİ KALKTI SONRA MEÇHUL...
Sampiyom 29.05.2005, 11:02 Tek anlamda harika fikirler tebrik ediyorum bu fikire[/b]
SivasliErhan 29.05.2005, 11:29 bir resim yada fotograf yok mu ordan ? cok merak ediyorum nasil bir yer
1967_DERNEK_10UR 29.05.2005, 11:42 YA ŞUNU BELİRTELİM O ZAMAN SİVAS HAVA LİMANININ PİSTİ TÜRKİYENİM EN ZOR İNİŞ YAPILAN 2.PİSTİ!!!THY'LARI BİZİM PİSTTE PİLOTLARA EĞİTİM FALAN VERİYO,O DERECE YANİ..KIŞIN EN AZ 2 HAFTA SEFERLER İPTAL HAVA ŞARTLARI MALUM..AYRICA PİST KISA VE DAR...BU YIL 11 TRİLYON ÖDENEK AYRILDI YAZIN GENİŞLETME VE UZATMA ÇALIŞMALARI YAPILACAK.EN SON GÖRDÜĞÜMDE PİSTE IŞIKLANDIRMADA YAPILIYODU!!!ŞU AN SADECE RJ 100 VE BOMBAİDER CRJ 700 TİPİ UÇAKLAR SİVASA GELEBİLİYO..GEÇEN YAZ ATLASJET İÇ HATLARDA 3 SEFER YAPTI(BOEİNG 737 İLE)PİSTİN KISAILĞI SORUN OLDUGUNDAN SEFERLER İPTAL EDİLDİ..AMA EYLÜL AYIYLA BERABER YENİDEN BAŞLANACAGI SÖYENMİŞTİ...UMARIM SÜPER LİGE ÇIKIŞIMIZLA BERABER EN AZINDAN HAFTANIN HER GÜNÜ İSTANBUL SEFERLERİ OLUR..BU YAZ BELKİ ZOR AMA TATİL DÖNEMLERİNDEDE PİSTİN REVİZYONU İLE BERABER DIŞ HAT UÇULARIDA BAŞLICAKTIR....BENCE ŞEHRİMİZ İÇİN UÇAK SEFERLERİNİN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK...SİVASLININ BU KONUYADA GEREKEN ÖNEMİ VERMESİ GEREKİR!!!konuyu çok güzel açmışsın sadece askeri uçaklar için de olabilir...
bir resim yada fotograf yok mu ordan ? cok merak ediyorum nasil bir yerBİRAZ DÜNYA EKONOMİ VE DÜNYA COĞRAFYASINI DAHA İYİ TANIYA BİLİRSEK FOTO YA GEREK DUYMAYIZ
BEN BUNU BİR BELGESELDE SEYRETDİM COPONLAR DENİZE DOLGU
YAPIP VE PİST YAPMIŞLAR TABİKİ AZ COK SİZDE BİLİRSİNİZ
COPONYADA TOPRAK AZLIGINI ONLAR İCİN EN UFAK YER COK ÖNEMLİİ
cengaver 29.05.2005, 12:08 ABI COPONYA NERDE ?
ANSIKLOPEDIYE BAKTIM BULAMADIM :cry:
cengaver 29.05.2005, 12:09 DÜNYA HARITASINDA DA YOK :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
BU KONUDA CEVİK ABİYE VE DİĞER ARKADAŞLARA KATILIYORUM SİVASA NE KADAR DEĞER BİNERSE BİZDE O KADAR DEĞERE BİNERİZ.
YILLARDIR CEZA YEMİŞ MEMLEKET HAVASINDA GELİŞİMİNİ ENGELLEYEN SİYASILER ŞİMDİ GÖBEK BÜYÜTÜYOR ARTIK DURRRRRRRRRRRRRRRRRRR DEMEMİZİN ZAMANI GELDİ HEPBERABER
HEPİNİZİ BU DUYARLILIGA DAVET EDERİM SAYYYYGILAR
BEN TEŞEKÜR EDERİM AMA KIRIL MAYA BAŞLADIM ARKADAŞ LAR IN
BAZILARI KONU NUN CİDİYETİNİ GALİBA ANLAMAK İSTEMİYOR LAR
FORM LARA BAKARSANIZ FOTOĞRAF VARMI BİR DİGERİ
COPONYA NERE DE GALİBA YAZIDAKI KÜCÜK AYRINTIYA TAKILMIŞ LAR
ASIL AYRINTI YILLARDIR SİVAS YERİNE KAYSERİYE İNEN UCUKLARI
HER NEDEN SE GÖREMEMİŞ LER ARKADAŞ LAR KUSURA BAKMAYIN
YAZILARDA BİR ELSİKLİKL VARSA BEN ALİ OKULU MEZUNUYUM
AYNI ZAMAN DA AMELEYİİM SİZLER GİBİ OKSFORT OKUMADIM
Fatih-58 29.05.2005, 12:17 Konu cok iyi ama neyazikki bizde bu yaz berlinden istanbula ve sonra istanbuldan kayseriye ucacagiz.
Ama istanbuldan sivasa ucak varmi bilmiyorum ama olursa oraya ucmak isterim!
serhankaburcuk 29.05.2005, 12:18 Saygıdeğer arkadaşlar şu anda Sivasa THY uçak göndermektedir...Ama sadece İstambuldan Sivasa ve sadece haftanın 3 günü....Bir ara özel hava yolu şirketlerinden AtlasJet uçacaktı bu firmada 1 gün geldi ve gitti dahada gelmedi...Sebebi ne biliyormusunuz?Sebebi Sivas insanının gösterdiği ilgisizlik!!Mesela THY 'da şuan zarar ediyor ama siyasi baskılardan dolayı uçuyor...Biraz çuvaldızı kendimize iğneyi başkalarına batıralım...Sivas insanı uçağı tercih etmiyor...70 milyon uçaga vermiyor 45 milyon otobüse veriyor..Birazcık suç bizdede var...Uçak geliyor ama biz ilgi göstermiyoruz...Sivastan hergün enaz 500 kişi İstanbula yolculuk yapıyor bunların 200 tanesi uçaga binse Sivasa hergün uçak gelir...Ama yok...Bu konunun özü bu...
DÜNYA HARITASINDA DA YOK :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: BENİM BİLDİGİM
ENSON ATOM BOMBASI ATILMIŞDI BELKİ HARİTADAN SİLİMİŞ
OLABİLİR İYİ BAK BELKİ KÜCÜLMÜŞ DÜR BELKİ BİR KÖŞEYE SIKIŞ
MIŞDIR,
SivasliErhan 29.05.2005, 15:01 Saygıdeğer arkadaşlar şu anda Sivasa THY uçak göndermektedir...Ama sadece İstambuldan Sivasa ve sadece haftanın 3 günü....Bir ara özel hava yolu şirketlerinden AtlasJet uçacaktı bu firmada 1 gün geldi ve gitti dahada gelmedi...Sebebi ne biliyormusunuz?Sebebi Sivas insanının gösterdiği ilgisizlik!!Mesela THY 'da şuan zarar ediyor ama siyasi baskılardan dolayı uçuyor...Biraz çuvaldızı kendimize iğneyi başkalarına batıralım...Sivas insanı uçağı tercih etmiyor...70 milyon uçaga vermiyor 45 milyon otobüse veriyor..Birazcık suç bizdede var...Uçak geliyor ama biz ilgi göstermiyoruz...Sivastan hergün enaz 500 kişi İstanbula yolculuk yapıyor bunların 200 tanesi uçaga binse Sivasa hergün uçak gelir...Ama yok...Bu konunun özü bu...
Haklisin ama bari Yaz aylari yapsalar.....Yaz tatili daha cok yogun olur !
YA ŞUNU BELİRTELİM O ZAMAN SİVAS HAVA LİMANININ PİSTİ TÜRKİYENİM EN ZOR İNİŞ YAPILAN 2.PİSTİ!!!THY'LARI BİZİM PİSTTE PİLOTLARA EĞİTİM FALAN VERİYO,O DERECE YANİ..KIŞIN EN AZ 2 HAFTA SEFERLER İPTAL HAVA ŞARTLARI MALUM..AYRICA PİST KISA VE DAR...BU YIL 11 TRİLYON ÖDENEK AYRILDI YAZIN GENİŞLETME VE UZATMA ÇALIŞMALARI YAPILACAK.EN SON GÖRDÜĞÜMDE PİSTE IŞIKLANDIRMADA YAPILIYODU!!!ŞU AN SADECE RJ 100 VE BOMBAİDER CRJ 700 TİPİ UÇAKLAR SİVASA GELEBİLİYO..GEÇEN YAZ ATLASJET İÇ HATLARDA 3 SEFER YAPTI(BOEİNG 737 İLE)PİSTİN KISAILĞI SORUN OLDUGUNDAN SEFERLER İPTAL EDİLDİ..AMA EYLÜL AYIYLA BERABER YENİDEN BAŞLANACAGI SÖYENMİŞTİ...UMARIM SÜPER LİGE ÇIKIŞIMIZLA BERABER EN AZINDAN HAFTANIN HER GÜNÜ İSTANBUL SEFERLERİ OLUR..BU YAZ BELKİ ZOR AMA TATİL DÖNEMLERİNDEDE PİSTİN REVİZYONU İLE BERABER DIŞ HAT UÇULARIDA BAŞLICAKTIR....BENCE ŞEHRİMİZ İÇİN UÇAK SEFERLERİNİN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK...SİVASLININ BU KONUYADA GEREKEN ÖNEMİ VERMESİ GEREKİR!!!ARKADAŞIM İSTENİRSE HERŞEY OLUR COPONYA DENİZİN ÜSTÜNE PİST YAPIYOR BİZLER PİZTİ
PİSTİ GENİŞLETEMİYORUZ ÖYLEMİİ BU NA GÜLERLER
VALLA GÜLERLER Mİ GÜLMEZLER Mİ BİLEMEM AMA TÜRKİYEDE Bİ İHALE AÇILDIMI KAÇ GÜNDE BİTİYO BİLMENİZ LAZIM..ZATEN BİZİM HAVALİMANININ APRONU BİLE TEK UÇAKLIK!!2 UÇAK YAN YANA PARK BİLE EDEMİYO.BİZİM HAVA LİMANI ŞEHİR MERKEZİNE 25 KM FALAN..RAKIMI YÜKSEK HAVA ŞARTLARI KÖTÜ..İŞLETME MALİYETİ FAZLA OLUYO..BİDE TALEP YOK...ŞU AN ABDÜLLATİF ŞENERİN BASKISIYLA SEFERLER DEVAM EDİYO..İNŞALLAH SÜPER LİGE ÇIKIŞIMIZLA BERABER YOLCU VE SEFER SAYISI ARTAR..!!!
öncelikli olarak havaalının içerisinde bir düzenleme ve tadilat gerekli... pist ve uçaklar için yer temin edilmeli... arkadaşında dediği gibi rakımı ve konumu çokta iyi değil havaalanının...
ve serhan abiye katılıyorum... özellikle yaz aylarında günde +500 kişi yolculuk yapıyor sivasa. bunların çok değil 1/5 i bile yeterli uçakların sivas'a günlük inişi için... bu konuda bizimde kendimizde aramamız lazım suçu... sadece kıyak olsun diye zararına yapılan uçuşlar birşey ifade etmez... arz-talep uyumunu iyi gerçekleştirebilirsek bunda başarılı oluruz!!!
yasin_58 29.05.2005, 16:28 evet!hem süper lige ciktik!insallah gelecek senelerde avrupada oyniyacaz!ozaman tabiki dis hatlar havalimani da olmasi gerekiyor!yani
haklısın kardeş
öncelikli olarak havaalının içerisinde bir düzenleme ve tadilat gerekli... pist ve uçaklar için yer temin edilmeli... arkadaşında dediği gibi rakımı ve konumu çokta iyi değil havaalanının...
ve serhan abiye katılıyorum... özellikle yaz aylarında günde +500 kişi yolculuk yapıyor sivasa. bunların çok değil 1/5 i bile yeterli uçakların sivas'a günlük inişi için... bu konuda bizimde kendimizde aramamız lazım suçu... sadece kıyak olsun diye zararına yapılan uçuşlar birşey ifade etmez... arz-talep uyumunu iyi gerçekleştirebilirsek bunda başarılı oluruz!!!
LütfiÜnal 30.05.2005, 08:56 BEN TEYFIK GARDASIMIN TEKLIFINI KESINLIKLE DOGRU VE HAKLI BULUYORUM.BU ARADA DIGER ARKADASLARIN YORUMLARIDA DOGRU.BIZ BU SORUYU DAHA ÖNCE UCAK SIRKETLERINDEN SORDUK ALDIGIMIZ CEVAP SIVAS HAVAALANININ YETERSIZ OLDUGU.SAYIN ABDULLATIF SENER VE SIVAS TICARET VE SANAYI ODASI BASKANI OSMAN YILDIRIM BEYLERIN GIRISIMLERIYLE BIR HAREKETLENME OLDU ANCAK HAVAALANININ YETERSIZLIGI VE TALEPIN DÜSÜK OLUSU SEBEBIYLE TAM HAYATA GECEMEDI.SIVAS ICIN BIR ABDULLATIF SENER AZ GELIYOR BIZ SIVASIN 6 MILLETVEKILINDENDE SIZLERIN GÖSTERDIGI HASSASIYETI GÖSTERMESINI BEKLIYORUZ.SAYIN BAKANIMIZIN GIRISIMLERIYLE AYRILAN EK ÖDENEKLERLE ALAN TAMAMLANIRSA BIZLER ALMANYA VE YURTDISINDA YASAYAN SIVASLILAR OLARAK ELIMIZDEN GELEN DESTEGI SONUNA KADAR YAPARIZ.YALNIZ ALT YAPINI HAZIRLANMASI LAZIM BUNUDA ANCAK TÜRKIYE AYARLAR.
SIVASSPOR TARAFTAR SITESI OLARAK BÖYLE SOSYAL KONULARA GÖSTERMIS OLDUGUNUZ OLUMLU VE DUYARLI TUTUMUNUZDAN DOLAYI ÖNCELIKLE BU TOPICI ACAN TEYFIK GARDASIMI VE TÜM SITE ZIYARETCILERINI TEBRIK EDIYORUM.
INSALLAH SENEYE DIREK SIVASA UCARIZ.
(TEYFIK GARDAS YOKSA ISTANBULA ININCE ZIYARETIMIZE GELMESINLER DIYEMI BÖYLE BIR SEY DÜSÜNDÜ)
AyhanBayrak 30.05.2005, 09:33 [quote="LütfiÜnal"]BEN TEYFIK GARDASIMIN TEKLIFINI KESINLIKLE DOGRU VE HAKLI BULUYORUM.BU ARADA DIGER ARKADASLARIN YORUMLARIDA DOGRU.BIZ BU SORUYU DAHA ÖNCE UCAK SIRKETLERINDEN SORDUK ALDIGIMIZ CEVAP SIVAS HAVAALANININ YETERSIZ OLDUGU.SAYIN ABDULLATIF SENER VE SIVAS TICARET VE SANAYI ODASI BASKANI OSMAN YILDIRIM BEYLERIN GIRISIMLERIYLE BIR HAREKETLENME OLDU ANCAK HAVAALANININ YETERSIZLIGI VE TALEPIN DÜSÜK OLUSU SEBEBIYLE TAM HAYATA GECEMEDI.SIVAS ICIN BIR ABDULLATIF SENER AZ GELIYOR BIZ SIVASIN 6 MILLETVEKILINDENDE SIZLERIN GÖSTERDIGI HASSASIYETI GÖSTERMESINI BEKLIYORUZ.SAYIN BAKANIMIZIN GIRISIMLERIYLE AYRILAN EK ÖDENEKLERLE ALAN TAMAMLANIRSA BIZLER ALMANYA VE YURTDISINDA YASAYAN SIVASLILAR OLARAK ELIMIZDEN GELEN DESTEGI SONUNA KADAR YAPARIZ.YALNIZ ALT YAPINI HAZIRLANMASI LAZIM BUNUDA ANCAK TÜRKIYE AYARLAR.
SIVASSPOR TARAFTAR SITESI OLARAK BÖYLE SOSYAL KONULARA GÖSTERMIS OLDUGUNUZ OLUMLU VE DUYARLI TUTUMUNUZDAN DOLAYI ÖNCELIKLE BU TOPICI ACAN TEYFIK GARDASIMI VE TÜM SITE ZIYARETCILERINI TEBRIK EDIYORUM.
Burada almanya sivaslilar dernegi baskanimiz olan lütfi ünalin görüslerine saygiyla katiliyorum
Elbetteki almanyadaki hemserilerimizde istemezmiki sivasa direkt inis yapalim bizler yurt disinda yasayan sivaslilar olarak böyle bir organizeye devamli acigiz vede destekleriz cünkü devamli böyle bir organizenin eksikligini hissediyoruz vede hissedecegiz
Güzide sivasimiz dururken neden yok kayseriye yok ankaraya yok istanbula inelim bizim sivasimizin oralardan eksigi neki bizlerin birbirimize destek vermemiz gerekiyor öncelikle almanyadaki hemserilerimiz sivasa direkt inis oldugu taktirde bunu en güzel sekilde göstereceklerini vede destekliyeceklerine cani gönülden inaniyoruz yeterki baskanimizin dedigi gibi alt yapiyi hazirlamalari lazim onuda ancak sivastaki hemserilerimizin ayarlamalari lazim ondan sonra görün bakalim yurt disindaki hemserilerimizi direkt sivasa inerlermi inmezlermi o zaman görün bunu cani gönülden istiyoruz
onun icin HEP DESTEK TAM DESTEK hersey sivassimiz icin olsun diyorum
BEN TEYFIK GARDASIMIN TEKLIFINI KESINLIKLE DOGRU VE HAKLI BULUYORUM.BU ARADA DIGER ARKADASLARIN YORUMLARIDA DOGRU.BIZ BU SORUYU DAHA ÖNCE UCAK SIRKETLERINDEN SORDUK ALDIGIMIZ CEVAP SIVAS HAVAALANININ YETERSIZ OLDUGU.SAYIN ABDULLATIF SENER VE SIVAS TICARET VE SANAYI ODASI BASKANI OSMAN YILDIRIM BEYLERIN GIRISIMLERIYLE BIR HAREKETLENME OLDU ANCAK HAVAALANININ YETERSIZLIGI VE TALEPIN DÜSÜK OLUSU SEBEBIYLE TAM HAYATA GECEMEDI.SIVAS ICIN BIR ABDULLATIF SENER AZ GELIYOR BIZ SIVASIN 6 MILLETVEKILINDENDE SIZLERIN GÖSTERDIGI HASSASIYETI GÖSTERMESINI BEKLIYORUZ.SAYIN BAKANIMIZIN GIRISIMLERIYLE AYRILAN EK ÖDENEKLERLE ALAN TAMAMLANIRSA BIZLER ALMANYA VE YURTDISINDA YASAYAN SIVASLILAR OLARAK ELIMIZDEN GELEN DESTEGI SONUNA KADAR YAPARIZ.YALNIZ ALT YAPINI HAZIRLANMASI LAZIM BUNUDA ANCAK TÜRKIYE AYARLAR.
(TEYFIK GARDAS YOKSA ISTANBULA ININCE ZIYARETIMIZE GELMESINLER DIYEMI BÖYLE BIR SEY DÜSÜNDÜ)
BAŞKANIM ÖZELLİK LE DESTEKLERİNİZ DEN DOLAYI
TEŞEKÜRLERİMİ VE SAYGILARIMI BELİR TİRİM
SİZ GELİN TÜRKİYE YE BEN SENİ (BENSENİ FİZAN DAN ALIRIM)
BAŞKANIM SEN YETERKİ İNE CEGİN SAATI BİLDİR
NOT ARKADAŞ LAR SİVAS HAVA ALANINI İCİNİZDE BİR COGUNUZ
GÖRMÜŞDÜR PİST DIŞI BUĞDAY TARLALARI
GENİŞLET MEYE MÜSAİT VE ELVERİŞLİ
YURDIŞINDAKİ HEMŞERİLERİMİZİN DESTEK LERİN DEN
DOLAYI COK TEŞEKÜR EDERİİM
Saygıdeğer arkadaşlar şu anda Sivasa THY uçak göndermektedir...Ama sadece İstambuldan Sivasa ve sadece haftanın 3 günü....Bir ara özel hava yolu şirketlerinden AtlasJet uçacaktı bu firmada 1 gün geldi ve gitti dahada gelmedi...Sebebi ne biliyormusunuz?Sebebi Sivas insanının gösterdiği ilgisizlik!!Mesela THY 'da şuan zarar ediyor ama siyasi baskılardan dolayı uçuyor...Biraz çuvaldızı kendimize iğneyi başkalarına batıralım...Sivas insanı uçağı tercih etmiyor...70 milyon uçaga vermiyor 45 milyon otobüse veriyor..Birazcık suç bizdede var...Uçak geliyor ama biz ilgi göstermiyoruz...Sivastan hergün enaz 500 kişi İstanbula yolculuk yapıyor bunların 200 tanesi uçaga binse Sivasa hergün uçak gelir...Ama yok...Bu konunun özü bu...
evet serhat arkadasımızın dedi gibi ilgizsizlik talepin az olmasından kaynaklanıyor. sivasa süper liginde gelmesi herşeyi değiştirecektir.
CAGLAYAN 30.05.2005, 11:12 http://www.yeniulke.net/images/kose_yazilari/kemal_caglayan.jpg
Yazar Adı: Kemal ÇAĞLAYAN
Yazar İletişim: kemal.caglayan@yeniulke.net
Eskiden THY bahane gösteriyordu, şimdi biz göstermeye başladık.
THY yolcu azlığını ve pistin yetersiz olduğunu dile getiren bahaneler ortaya atarken, bizler " Uçağımızı istiyoruz " kampanyaları ile uçak seferlerinin başlaması için çalmadık kapı bırakmadık.
Amacımıza geçte olsa ulaştık.
Sivas'a uçak seferleri başladı, hatta THY'nin başlattığı uçak seferleri karşısında özel sektörde uçma garantisi verdi
Sonuçta gülen taraf Sivas oldu.
Ama gülerken düşünmeyi de unuttuk galiba.
Sivas'ın Teşvik kapsamına alınmasının ardından ,İl'in gelişmesi ve kalkınması, özel teşebbüsçülerin Sivas'a yönelik yatırım yapmalarını sağlamak amacıyla uçak seferlerinin başlamasının ne kadar önemli olduğu kaçınılmaz bir gerçek.
Ama,bu gerçeği görmemezlikten gelenlerimiz de var.
THY uçmak istiyor, bu kez biz gelemezsin diyoruz
Neden gelemezler ?..
Nedeni var mı .Pisti temizlemiyoruz, gerekli tedbirleri almıyoruz da ondan.
İşte size güzel bir örnek.
Hafta sonunda yaşanan rezaleti Sivas bu güne kadar yaşamadı.
İş adamları, yolcular böyle bir vurdumduymazlığın Sivas'a zarar getireceğini belirterek,biran önce tedbir alınmasını istediler.
Ne olmuştu ki,
Ne olacak. Sabah erken saatlerde Sivas'a gelmesi gereken uçak öğleden sonra inmek zorunda kaldı. Gerekçe " Pistin temizlenmesi tamamlanmadı " Yolcular kara batarak havaalanı terk ederken, valizlerini ise emniyet mensupları taşımak zorunda kaldı.
Siz hiç mi meteorolojiyi takip etmiyorsunuz.Sabahın erken saatlerinde pistin temizliği yapılamaz mı ?. Yolcuları İstanbul havalimanında, Sivas havaalanında saatlerce bekletmek size ne kazandırdı.
Havaalanının aldığı tedbirler nerede ?
Nerde olacak Allah aşkına. Tedbir alınsa böyle bir rezalette yaşanmazdı zaten.
Bu kafayla gidersek çok şey kaybederiz çok.
bu sene ilk kez kayseriye ucuyorum.
neden sivas imiza ucamiyoruz.
öyle bir sey olsa, yolcumuzda olur.
benden tam destek.
direkt memleket meselesi , işte şöyle başlıklarda bulundurun, açın yazalım, bıktım artık şu fb, gs,bjk davasından, özel sektöre illa gel zarar et demek olmaz zaten gelemez akla uygun değil, ama yurt dışındaki hemşerilerimizin charter seferleriyle izin geliş ve gidişlerinde kullanmaya başlarlarsa iyi olur canlılık doğar sivaslılar görmeye başlarsa uçak iniyor kalkıyor yurt dışındaki sivaslılarda rağbet eder, bu biraz dışardakilerin taleplerini yoğunlaştırmalarına kalmış, hele şu berlin, hamburg ve köln , frankfurttakiler kızıyorum ekşiyin seyahat acentalarının kafasına , ne münasebet kayseride malatyada işim olmaz direkt şehrime uçmak istiyorum deyin, başlartırsınız, ama nerde herkes önce izmir , antalyaya uçuyor, önce 15 gün güneşleniyor sonra memleket aklına geliyor, amca dayı hala ziyareti sonra başlıyor o da adet yerini bulsun diye yalanmı, ama tatil hakkınız elbette, konuyu takip edelim lütfen iyi konu seçilmiş
http://www.yeniulke.net/images/kose_yazilari/kemal_caglayan.jpg
Yazar Adı: Kemal ÇAĞLAYAN
Yazar İletişim: kemal.caglayan@yeniulke.net
Eskiden THY bahane gösteriyordu, şimdi biz göstermeye başladık.
THY yolcu azlığını ve pistin yetersiz olduğunu dile getiren bahaneler ortaya atarken, bizler " Uçağımızı istiyoruz " kampanyaları ile uçak seferlerinin başlaması için çalmadık kapı bırakmadık.
Amacımıza geçte olsa ulaştık.
Sivas'a uçak seferleri başladı, hatta THY'nin başlattığı uçak seferleri karşısında özel sektörde uçma garantisi verdi
Sonuçta gülen taraf Sivas oldu.
Ama gülerken düşünmeyi de unuttuk galiba.
Sivas'ın Teşvik kapsamına alınmasının ardından ,İl'in gelişmesi ve kalkınması, özel teşebbüsçülerin Sivas'a yönelik yatırım yapmalarını sağlamak amacıyla uçak seferlerinin başlamasının ne kadar önemli olduğu kaçınılmaz bir gerçek.
Ama,bu gerçeği görmemezlikten gelenlerimiz de var.
THY uçmak istiyor, bu kez biz gelemezsin diyoruz
Neden gelemezler ?..
Nedeni var mı .Pisti temizlemiyoruz, gerekli tedbirleri almıyoruz da ondan.
İşte size güzel bir örnek.
Hafta sonunda yaşanan rezaleti Sivas bu güne kadar yaşamadı.
İş adamları, yolcular böyle bir vurdumduymazlığın Sivas'a zarar getireceğini belirterek,biran önce tedbir alınmasını istediler.
Ne olmuştu ki,
Ne olacak. Sabah erken saatlerde Sivas'a gelmesi gereken uçak öğleden sonra inmek zorunda kaldı. Gerekçe " Pistin temizlenmesi tamamlanmadı " Yolcular kara batarak havaalanı terk ederken, valizlerini ise emniyet mensupları taşımak zorunda kaldı.
Siz hiç mi meteorolojiyi takip etmiyorsunuz.Sabahın erken saatlerinde pistin temizliği yapılamaz mı ?. Yolcuları İstanbul havalimanında, Sivas havaalanında saatlerce bekletmek size ne kazandırdı.
Havaalanının aldığı tedbirler nerede ?
Nerde olacak Allah aşkına. Tedbir alınsa böyle bir rezalette yaşanmazdı zaten.
Bu kafayla gidersek çok şey kaybederiz çok.
ABİİ KALEMİNE SAĞLIK NE GÜZEL DE DİLE GETİR MİŞİN
FatihSoner58 30.05.2005, 12:50 ARKADAŞ SİZLER BİR SORU ALMANYA VE DİGER YURT DIŞINDAKİ
UCAKLARA DOLACAKLAR
BAKIN UCAK NEREYE İNİYOR
YOK SA NEDEN
CAGRIDA
NE DERSİNİZ
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
BEN ŞAHSEN GECEN YIL
BU BENİM GÜCÜME GİTDİİİ
GURUR DUYUYORUZ
ŞİMDİ SIRA DIŞ HATLARDA
YARINDAN TEZİ YOOK
HAVA YOLU ŞİRKETLERİNE
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
MUKEMMEL YAZININ ALTINA IMZA ATIYORUM
Kaptan-58 30.05.2005, 12:57 YAW BEN OTOBÜSLERİ ÇOK SEVİYOM.... HELE MERCEDES-BENZ O 403 LERE BAYILIOM.....
AMA YİNEDE UÇAK SEFERİNİN MUTLAKA OLMASI GEREKLİDİR.....
YAW BEN OTOBÜSLERİ ÇOK SEVİYOM.... HELE MERCEDES-BENZ O 403 LERE BAYILIOM.....
AMA YİNEDE UÇAK SEFERİNİN MUTLAKA OLMASI GEREKLİDİR.....
KAPTANIM ARTIIK CAĞA AYAK UYDUR MAMIZ LAZIM
İSTANBUL/ SİVAS 1. SAAT 15 DAKİKA NE DERSİN DAHA GÜZEL DEGİLMİ
Valla bence de cok iyi olur cunku biz Hollandada oturuyoruz. Kayseri Tokat'a 290 km, Ankara 450 km. eger Sivasa ucak kalkarsa Avrupadan sadece Sivaslilar degil Tokatlilar ve Erzincanlilarda Sivas'a ucar. Yani keske boyle birsey olsada rahat rahat yolculuk yapsak.
ÇEVİK ABİ UÇAKTAN KORKAN ÇOK GALİBA ONDAN BU İLGİSİZLİK :D :D !!!
SLM SİVAS İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU AÇMIŞSIN TEŞEKKÜRLER
SLM SİVAS İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU AÇMIŞSIN TEŞEKKÜRLER
BEN TEŞEKÜR EDERİM ALİ GARDAŞ SENDE FİKİRLERİNİ
YAZARSAN DAHA İYİ OLUR SELAM LAR
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ÇEVİK ABİ UÇAKTAN KORKAN ÇOK GALİBA ONDAN BU İLGİSİZLİK :D :D !!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ElbeyLi58 25.06.2005, 12:58 Türk Havayollari Sivasa ucak indirmiyor
bizim icinde iyi olurda ama ne yapalim
ALISMISIK egziyet cekmeye
ya Ankara ineriz ordan taksiyle otagara gideris
ordanda 7-8 Saat Sivasa yolculuk ötebüsle
yada kayseriye inip ayna sekilde sivasa gideris
hayat zor iste ne yapalim
ins. Sivasa ucak inerde bisde kurtulurus
bunada sükür etmek gerek :!:
gurbetci_yigido 25.06.2005, 12:59 Bizim Sivasimizda cok seyler eksik
Mc Donalds
Sivasspor Magzasi
bunun gibi seylerde eksik !!!! bunlarin artik yapilmasi gerek arkadaslar !!!
gardas bosver birak olmasin Mc Donlads felan ne kadar amerikan yanlisisiniz yaa hayret bisey
1967 dernek serkan20 25.06.2005, 13:03 tevfik abi gerçekten güzel bir konuyta değinmişsin eline sağlık ama birazda serhan reisin dediklerinden dolayıda uçak pek tercih edilmemiş olabilir.
ama inşallah en kısa zamanda sivasa uçak kalkar
BANDIRMADAKİ TEK YİĞİDO SERKAN
Bir atasözü var...
Anlayan anlar..
Ne ....... ki elime, Ne süreyim yüzüne??
Keşke olsa.. Keşke bizde özel sektör uçaklarına 70 YTL verip paşalar gibi Sivas'a gidebilsek.. Keşke biz de kafamız estiği zaman 150 YTL'yi gözden çıkarıp haftasonu Sivas'ımıza gidebilsek, Emmizi dayımızı görüp etliekmeğimizi madımağımızı yesek... Ama bu zihniyette kaç kişi var ki??? Ve inanıyorum ki bu zihniyette düşünenler SERHAN Üstad'ın bahsettiği ilgisiz kesim yanında devede kulağı bırakın TÜY bile olamazlar..
Ah benim şu keşkelerim... Keşke; her "keşkem" gerçek olsa da apayrı bi dünyada apayrı bir Sivaslı olarak yaşabilsek....
CAGLAYAN 06.07.2005, 19:55 http://www.yeniulke.net/spaw/images/lib1/senerucak.gif
Krizi Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener çözdü.
4 Temmuz’dan itibaren ilimize yönelik uçuşlar başlatan Atlas Jet’in uçusu dün geç saatlerde sözlü olarak iptal edildi. THY tarafından sözlü olarak açıklanan iptale Başbakan Yardımcısı Şener el koydu ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ı arayarak krizi önledi.
İPTAL NASIL OLDU
Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Kutlu’nun direktifi ile Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü permi ve slotlardan sorumlu şube müdürlüğü tarafından telefonla THY ile aynı günlerde uçmamak kaydı ile diğer günlerde de aynı saatlerde uçmamak kaydı ile Atlas Jet’in Sivas’a uçabileceği, aksi taktirde ise günlük olarak verilen permilerin verilmeyeceği ve uçuşların iptal edileceği yetkililere bildirildi.
DEVREYE BAKAN GİRDİ
Sözlü olarak yapılan tebliğin ardından Sivil Havacılık Genel Müdürü Topa Bilgetin Toker, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener’e konuyu intikal ettirmesinin ardından Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener, durumu Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a iletti. Bakanın talimatı ile Atlas Jet’in uçuşları sözlü ertelemeye rağmen yeniden belirlenen saatlerde devam ediyor.
BAKANA TEŞEKKÜR
Krizin önlenmesinin ardından Atlas Jet yetkilileri adına görüşlerini dile getiren Selahattin İçer “Devletin gücünü kullanmaya kalkanlara gereken cevabı Bakanımız verdi. Yardım ve desteklerini esirgemeyen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener’e, Sivil Havacılık Genel Müdürü Toker’e, TSO Başkanı Yıldırım’a teşekkür ett
Kaynak:Yeniülke Gazetesi
serdal58 26.07.2005, 12:11 bendesana katılıyorum bizimde akrabalarımız alamanya üzerinden kayseriye inip sivasa geliyolar kazanan kayseri oluyorbuna dur demeli bunu uçak şirketlerinin mail sayfalarına yazıcam istek olarak
serdal58 26.07.2005, 12:12 bendesana katılıyorum abi.bizimde akrabalarımız alamanya üzerinden kayseriye inip sivasa geliyolar kazanan kayseri oluyorbuna dur demeli bunu uçak şirketlerinin mail sayfalarına yazıcam istek olarak
BekirBayrak 26.07.2005, 12:26 YA CEVİK abı valla sonuna kadar haklısın
bzım gayserıden ne eksıgımız var kı bıze yapıalan bu haksızlıklara hep boyun egıyoruz
ama artık dur demenın zamanı geldı ve hattaaa ve hattaaaaaa gecıyor bılee
Artık butun iş sizlerde gurbette yasayan SİVAS IMIZIN mert ve calıskan ınsanları HAYDİİİİİİİİİİİİİ ayaga kalkın lutfennn şimdi oturma zamanı degıl
SİVAS ım VE SİVASSPOR um ASLA YANLIZ YURUMEYECEKSİN
GeCeVeMaVi58pRf 08.08.2005, 15:51 Yillardir Sivas üzerine Oynanan Bu Oyunlar Son Bulsun Artik...türkiyede En çok Gurbetçiye Sahip Il Sivas Fakat Tatile Gelen Gurbetçilerimiz Neden Sivas Degilde Kayseriye Iniyorlar Sayin Bakanimizin Konuya El Atmasini Istiyoruz 1990 Da Yapilan Bir Arastirmaya Göre Türkiyede Uçaklarin Innemsine En Uygun 4.pist Sivasta Fakat Hersey Ortada...inşallah Siyasi Oyunlar Bozulur... Sivasimiza Sahip çikalim...
mortal-love 08.08.2005, 16:02 Bende katiliyorum
serhankaburcuk 08.08.2005, 18:31 Yillardir Sivas üzerine Oynanan Bu Oyunlar Son Bulsun Artik...türkiyede En çok Gurbetçiye Sahip Il Sivas Fakat Tatile Gelen Gurbetçilerimiz Neden Sivas Degilde Kayseriye Iniyorlar Sayin Bakanimizin Konuya El Atmasini Istiyoruz 1990 Da Yapilan Bir Arastirmaya Göre Türkiyede Uçaklarin Innemsine En Uygun 4.pist Sivasta Fakat Hersey Ortada...inşallah Siyasi Oyunlar Bozulur... Sivasimiza Sahip çikalim...
Sana katılıyorum...İnşallah bu düzelecektir...Atlas jet hergün Sivasa gelmeye başladı...İnşallah Avrupadanda direkt uçuşlar olur...
GeCeVeMaVi58pRf 17.08.2005, 14:03 Abi Yetkililerde Iş Yokmus Ya Valla Sivasli Yetkililerin Gözleri Kör Galiba...
cindysivasli 22.03.2006, 13:26 sivasın nesi eksik ki dış hatlarada açılması için ne gerekiyorsa yapmamız lazım avrupada yaşayan sivaslı gardaşlar ağbimiz çok güzel bi konuya değindi öncülük ediyor .haydi avrupada yaşayan sivaslı gardaşlar ne gerekiyorsa yapalım. ankara ve kayseriye inen dış hat yolcuları sivaslı gardaşlarımız memleketimize uçakla gelmek avrupadan istemezmisiniz.sivasımız hem kalkınsın.hemide sivaslı genç gardaşlarımıza iş sahası açılsın.arayalım hava yolu şirketlerini sivas havalimanımız elverişli çok güzel haydi gardaşlar herşey sivas için ölümüne sivas sivaslı olmak ayrıcalıktır saygılarımla aslı zehra özbek
ANIL5896 15.07.2006, 15:39 BEN SİVASIMA KÖTÜ DEDİRTMEM DİYENNİN orda işini bitiririm
ylnzkrt58 15.07.2006, 15:58 bizim büyüklerde is yok herhalde yoksa avrupadada cok sayida sivasli var ama kayseride cok sayi da fab oldugu icin is adamlarinin direk gitmesi icin yapilmistir kayseriye yani ama sivasta öle fab. nerde dimi ama ama sivasada direk gelmek istemem mi ya yoksa ankaraya iniyoz ordan 7-8 saat otobüs yolculugu ya
babayavuz 15.07.2006, 16:16 YERDEN GOGE KADAR HAKLISIN GUZEL KARDESIM.YALNIZ SIVAS BASININDA CIKAN HABERLERDE SIVAS HAVAALANININ TADILATA ALINDIGINI PIST GENISLETME CALISMALARININ YAPILDIGI YAZIYOR BU CALISMALAR BITTIKTEN SONRA BU DEDIKLERIN NEDEN OLMASIN. BENIM GUZEL MEMLEKETIM HIZMETLERIN EN IYISINE EN GUZELINE LAYIKTIR.
SIVASLI`YIZ DEDIK O KADARRRRRRRRR.
yigido Atilla 15.07.2006, 16:28 Kayseri havaalani dururken sivasa ucak indirmez Apdullah gül ??? Apdullatif sener beyi uyandirmak lazim en azindan 50 veya 100 kisilik is yeri acilacak bundan sivas halki ekmek yiyecek kayserililer bunu sivasa birakmazlar
çılgın-sedat 15.07.2006, 16:59 harbiden ya uçaklar sivas niye in miyo
sivasligenc 15.07.2006, 17:05 duyduğuma göre havaalanı şuan tadilattaymış ve uluslararası olarak açılacakmış büyültme çalışmaları tamalandığında....
serhankaburcuk 15.07.2006, 18:13 Kayseri havaalani dururken sivasa ucak indirmez Apdullah gül ??? Apdullatif sener beyi uyandirmak lazim en azindan 50 veya 100 kisilik is yeri acilacak bundan sivas halki ekmek yiyecek kayserililer bunu sivasa birakmazlar
Attila abi Sivas havalanı şuan tadilatta...İnşallah kısa bir süre sonra Sivas Havaalanı Uluslararası bir havalimanı olacak...İnşallah Sivasımızın gelişmesindede bu olayın katkısı olur...
sıyrındılı_58 20.07.2006, 23:06 havalımanı acılsa siwasa ucakla gıdıcem ya ama havalımanı kapalı oldugu ıcın malesef otousle gıtmek zorundayım:
Aslinda herkes icin cok güzel olur, aktarmali ucuslara gerek kalmaz. Bir sürü dertten kurtulmus olurduk, hem belkide daha ucuza gelirdi. Duyumlarima göre sivasin havaalani cok kücükmüs bunun gercek payi varmi????????
Aslinda herkes icin cok güzel olur, aktarmali ucuslara gerek kalmaz. Bir sürü dertten kurtulmus olurduk, hem belkide daha ucuza gelirdi. Duyumlarima göre sivasin havaalani cok kücükmüs bunun gercek payi varmi????????
Hava alanı şu anda uluslar arası uçuşlara açılmak için tadilatta... açıldığında daha büyük ve yurtdısından uçuşlara açık hale gelecek...
gurselyildirim 31.07.2006, 19:15 valla ne iyi olur sivasa ucmak ordanda sarkislaya
yigido Atilla 31.07.2006, 19:56 Attila abi Sivas havalanı şuan tadilatta...İnşallah kısa bir süre sonra Sivas Havaalanı Uluslararası bir havalimanı olacak...İnşallah Sivasımızın gelişmesindede bu olayın katkısı olur...
Not= insallah dedigin olurda Sivasa ucaklar direk olarak inis yapar bu eziyetten de sivaslilar kurtarir en önemlisi de o havalimaninda bir cok sivasli kardeslerimize is alani acilir dogru ise cok iyi bir haber
çılgın-sedat 31.07.2006, 19:58 ÇOK HAKLISIN CEVİK ABİ AMA BU BİZİM BURDA YAZMAMIZLA OLMAZ
BUNA YETKİLİLER Bİ ÇARE BULSUN
ARKADAŞLAR HAVAALANI ULUSLAR ARASI UCUŞLARIN YAPILABİLMESİ İCİN ŞU ANDA BAKIMA ALINDI VE TAHMİNEN EKİM-KASIM DÖNEMİNDE ULUSLARARASI UCAKLARINDA KULLANACAGI BİR ALAN OLARAK HİZMET VERECEK.
arkadaşlar sivas havaalanı uluslararası uçuşlara açılması için tadilata alınmıştır.ve işin bitmesi için 210 gün(7 ay) süre verilmiştir.yanlış hesaplamıyorsam bu yılın sonuna doğru tekrar hizmete girecektir.hayırlı olsun.;)
HAVAALANI KAPANACAK
HABER MERKEZİ - 24.10.2005
Havaalanı kapanacak.
Sivas’ta uçak seferleri 213 gün daha iptal edilecek. Ancak bu kez iptalin nedeni havaalanının uluslar arası statüye kazandırılması.
15 Nisan 2006 tarihinde hava trafiği duracak olan Sivas havaalanı 213 gün kapalı kalacak. 2006 yılı Kasım ayı itibariyle de ilimize her gün uçak seferleri düzenlenmesi planlanıyor.
1964 yılında Askeri Havaalanı olarak hizmete açılan ve haftada iki gün Erzurum aktarmalı olarak uçak seferleri devam ederken mali külfet getirdiği ve yolcu azlığı nedeniyle kapatılan Sivas Havaalanı uzun bir süre kapalı durmasının ardından iki yıl önce 18 Ekim 2003 tarihinde tekrar hava trafiğine açılmıştı.
Yıllar sonra Sivas havaalanı pistine inen THY’nin RJ tipi Erzincan adlı uçağı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile birlikte, AK Parti Sivas Milletvekilleri Orhan Taş ve Ömer Kulaksız, Sivaslı sanayici ve işadamlarından oluşan 60 kişilik yolcu grubunu da ilimize ilk seferiyle getirmişti. Bugün Türk Hava Yolları ve Atlas Jet’le ilimizden İstanbul’a, İstanbul’dan da ilimize haftanın 6 günü uçak seferleri yapılıyor.
Yoğun kış şartlarının yaşandığı ilimizde havaalanı pistinin dar olması nedeniyle çoğu kez uçak seferlerinin iptal olmasının önüne geçilmesi için yetkililer çalışma başlattı. İlimizde uluslararası uçak seferlerinin yapılabilmesi amacıyla pistin genişletilmesi yönündeki çalışmalar karara bağlanarak ödenek gönderildi ve bu yönde Sivas havaalanı 15 Nisan 2006 tarihinden itibaren 213 gün hava trafiğine kapatılacak.
Hızla gelişen ve kalkınan ilimizin uluslararası havaalanına kavuşması bakımından yapılacak olan çalışmaların ardından ilimize her gün uçak seferleri düzenlenmesi bekleniyor.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in destekleri sonucunda Nisan 2006 tarihinde ihalesi yapılacak inşaat çalışmalarına başlanacak olan havaalanı Kasım 2006’da yeni görünümüyle tekrar hava trafiğine açılacak.
YATIRIMCI ARTACAK
İlimizin teşvik kapsamına alınmasıyla birlikte canlanan sanayisi Havaalanının açılmasıyla birlikte yatırımcıların da ilimize gelmesi yönünde önemli bir ulaşım yolu oluşturdu. Organize sanayi bölgesini dolduran yatırımcılar arasında 6 yabancı firmada havayolu ulaşımı olması nedeniyle ilimizi tercih ettiklerini dile getirmişlerdi. Havaalanının uluslar arası statüye kavuşturulmasının ardından yabancı yatırımcı sayısında da önemli artışlar yaşanması bekleniyor.
agumus_58 31.07.2006, 23:24 geçmişte yaşanan üzüntü verici olaylardan ötürü memleketimize resmen kota konmuştur. özellikle sanayide gerileme sürecine girilmiştir.(örn:demir-çelik olayı) neyse bunları zaten herkes biliyor.
fakat biz artık bu haksızlığa boyun eğmeyeceğiz. özellikle takımımızın göstermiş olduğu performans mücadelemize ayrı bir güç kattı. demem o ki geçmişte kaybetmek zorunda olduğumuz değerlerimizi savaşarak tekrar kazanacağız. burda savaşmaktan kasıt tabi ki haklı davamızda mücadelemizi sürdürmektir.
inşallah havayolumuzu da böyle kazanacağız...
PARTNER58AHMET 11.08.2006, 14:39 [yigiter187]üyeden alıntıHAVAALANI KAPANACAK
HABER MERKEZİ - 24.10.2005
Havaalanı kapanacak.
Sivas’ta uçak seferleri 213 gün daha iptal edilecek. Ancak bu kez iptalin nedeni havaalanının uluslar arası statüye kazandırılması.
15 Nisan 2006 tarihinde hava trafiği duracak olan Sivas havaalanı 213 gün kapalı kalacak. 2006 yılı Kasım ayı itibariyle de ilimize her gün uçak seferleri düzenlenmesi planlanıyor.
1964 yılında Askeri Havaalanı olarak hizmete açılan ve haftada iki gün Erzurum aktarmalı olarak uçak seferleri devam ederken mali külfet getirdiği ve yolcu azlığı nedeniyle kapatılan Sivas Havaalanı uzun bir süre kapalı durmasının ardından iki yıl önce 18 Ekim 2003 tarihinde tekrar hava trafiğine açılmıştı.
Yıllar sonra Sivas havaalanı pistine inen THY’nin RJ tipi Erzincan adlı uçağı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile birlikte, AK Parti Sivas Milletvekilleri Orhan Taş ve Ömer Kulaksız, Sivaslı sanayici ve işadamlarından oluşan 60 kişilik yolcu grubunu da ilimize ilk seferiyle getirmişti. Bugün Türk Hava Yolları ve Atlas Jet’le ilimizden İstanbul’a, İstanbul’dan da ilimize haftanın 6 günü uçak seferleri yapılıyor.
Yoğun kış şartlarının yaşandığı ilimizde havaalanı pistinin dar olması nedeniyle çoğu kez uçak seferlerinin iptal olmasının önüne geçilmesi için yetkililer çalışma başlattı. İlimizde uluslararası uçak seferlerinin yapılabilmesi amacıyla pistin genişletilmesi yönündeki çalışmalar karara bağlanarak ödenek gönderildi ve bu yönde Sivas havaalanı 15 Nisan 2006 tarihinden itibaren 213 gün hava trafiğine kapatılacak.
Hızla gelişen ve kalkınan ilimizin uluslararası havaalanına kavuşması bakımından yapılacak olan çalışmaların ardından ilimize her gün uçak seferleri düzenlenmesi bekleniyor.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in destekleri sonucunda Nisan 2006 tarihinde ihalesi yapılacak inşaat çalışmalarına başlanacak olan havaalanı Kasım 2006’da yeni görünümüyle tekrar hava trafiğine açılacak.
YATIRIMCI ARTACAK
İlimizin teşvik kapsamına alınmasıyla birlikte canlanan sanayisi Havaalanının açılmasıyla birlikte yatırımcıların da ilimize gelmesi yönünde önemli bir ulaşım yolu oluşturdu. Organize sanayi bölgesini dolduran yatırımcılar arasında 6 yabancı firmada havayolu ulaşımı olması nedeniyle ilimizi tercih ettiklerini dile getirmişlerdi. Havaalanının uluslar arası statüye kavuşturulmasının ardından yabancı yatırımcı sayısında da önemli artışlar yaşanması bekleniyor.[/QUOTE]
yigido Atilla 11.08.2006, 14:52 Hava limani ve yolu olmayan bir ilin kalkinmasi mümkün degil düsününki bir is adami adamin zamani altin degerinde nicin vaktini sattlerce araba ile yollarda gecirsin birde avrupada o kadar sivasli var nicin kayseri veya Ankaraya inis yapsin ve sivas cevresinde deki illerde bundan yararlanacaklar insallah bir gün Avrupadan aktarmasiz direk sivasa ucuslar baslar hafta sonu veya bir kac günde olsa sivasi ziyaret edip dönme imkani olsun bunda sivas halkida yararlanacaktir
havaalanı uluslararası statüye kavuşursa çok iyi olur. Fenerin Galatasaray'ın Beşiktaş'ın buraya karayolu ile gelmesi itibar kaybettiriyor.
HaYaLL58 12.08.2006, 20:15 bu sivasa yapılan bir haksızlık daha halbuki sivastada hava taşımacılığını kullanan birçok insan var o gün ben istanbula gitmek için sordum direk uçuşumuz yok dediler buna bir çözüm bulunmalı saygılar
aykut-akay 12.08.2006, 22:11 abicim basimizdakiler is adamlarimiz bir sey yapmassa bu is olmaz bende isterim burdan almanyadan yani direk ucmasi
emreotyakmaz 17.02.2007, 12:19 cok güzel bi konu sonuna kadar hakılıyız
cünkü biz sivaslıyız
By Karayel+58 17.02.2007, 12:49 [QUOTE=cengaver;21121]ABI COPONYA NERDE ?
ANSIKLOPEDIYE BAKTIM BULAMADIM SEN DÜNYA HARİTASINA BAKMIŞSIN EWRENSEL GEZEGENLER HAKKINDA BİR HARİTA AL GARDAŞ JAPONYA MARS;IN KUZEYİNDE HE İŞTE MTAM ORASI
By Karayel+58 17.02.2007, 12:51 ABI COPONYA NERDE ?
ANSIKLOPEDIYE BAKTIM BULAMADIM :cry:
BULABİLDİNMİ :::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::: ::
bdogan58 17.02.2007, 12:53 gerçekten sivas adına çok önemli bir konu sivasta türkiyenin bir ili ama bu ayrımcılık nerden geliyo bilmiyorum!!
ali_zara 17.02.2007, 13:00 sivas a uçak çok güzel olur ama yapmıyorlar kayseriye daha sonradan sivasa geliyorlar
PRoFeSSioNaL 17.02.2007, 13:03 ARKADAŞ SİZLER BİR SORU ALMANYA VE DİGER YURT DIŞINDAKİ
UCAKLARA DOLACAKLAR
BAKIN UCAK NEREYE İNİYOR
YOK SA NEDEN
CAGRIDA
NE DERSİNİZ