Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Bülent Uygun başarılı olur mu?
ErdalGüler 20.11.2006, 12:43 http://www.sivasspor.org.tr/images/bulentantep.jpg
Sizce Bülent Uygun Teknik Direktör olarak başarılı olur mu?
1. Evet
2. Hayır
3. Bilmiyorum.
Bence başarılı olur ve çok zorlu bir fikstürde 2'de 2 yaparak bunu başarabileceğini de gösterdi...
Sizce Bülent Uygun Teknik direktör olarak Sivassporda başarılı olabilecek mi? Görüşlerinizi bekliyorum.
EVET NEDEN OLMASIN , TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİNİ BÖYLE BAŞLATMIŞ OLMASI AYRI BİR ŞANS HEM BİZİM İÇİN HEM BÜLENT UYGUN HOCAM, BEN BÜLENT UYGUNUN HER PROJESİNE GÖZÜ KAPALI İMZA ATACAĞIMI TAAAAA BAŞINDAN BERİ BEYAN ETMİŞTİM :), DARISI ÖNCE OLMAZ DEYİP UTANA SIKILA HOCAYA OLUMLU YAZANLARA ÇEKİNMEYİN YAZIN HOCAMIZ İNŞALLAH BİZLE BERABER BİR İLKİ BAŞARACAK
ahmet kaya 58 20.11.2006, 12:56 Sivas'ta bir söz vardır "Gürkün cücüğünü güzün sayarlar". Çalışmasında istikrarlı olursa, Ortamı çok iyi takip ederek doğru kararlar alır ve uygulamaya koyarsa, ben merkezli değil ekip ruhu ile çalışırsa, şımarmazsa ve hakkını da alabiliyorsa başarılı olmaması için hiç bir sebep yok.
cemal58yiğido 20.11.2006, 12:57 evet bencede olur umarım Uygunlu sivasspor uygun bir şekilde bir seri yakalayacaktır
aykut-akay 20.11.2006, 14:06 Evet 4 80,00%
Hayır 0 0%
Bilmiyorum 1 20,00%
ceza_tolga_rep 20.11.2006, 14:16 VALLA BEN İNANMIYORDUM BAŞARILI OLACAĞINA AMA HARBİDEN İYİ YOLDA.BEN BEĞENİYORUM ŞAHSEN.İNŞALLAH UZUN SÜRELER KALIR SİVASSPORDA.
SENİ SEVİYORUZ ASKER BÜLENT..............
CÜSSKB-Aynur 20.11.2006, 14:39 Bence, Bülent UYGUN çok güçlü (Beşiktaş-Trabzonspor)takımları yenmemizi sağlayarak tartışmasız başarılı olmuştur.
yigido Atilla 20.11.2006, 14:44 Su an bu soruya evet veya hayir demek cok yanlis olur cünkü Bülent hoca Antrönerlik kariyerine ilk adimini atiyor bunu zaman gösterecek .Tabiki her seyin bir baslangici olmali ... Bülent hocaya Antrönerlik Sivassporda nasipmis daha ögrenecegi cok sey var yolun basinda 3. maclik bir degerlendirmede oynadigi takimlar FB, BJK,Trabzonspor.. Bülent hoca takimin basina cok önemli 3 macta gecti zamanlamayi cok iyi yapti belki bu Büyük takimlardan Önce veya Sonra degisiklik yapilmis olsaydi durumu su andan daha farkli olurdu böyle büyük maclar her hoca icin avantajdir yenersen omuzlardasin yenilirsen kimse bir sey diyemez ve haftaya GS, maci var hic farkli olmayacak bu maclarda futbolcu ve traftari motive etmeye hic gerek yok cünkü bu maclar 34 hafta icinde beklenen maclar . Gs ,macindan sonra kendi ayarimizdaki takimlara karsi oynadigimiz maclarda görecegiz mac icinde galibiyette veya maglubiyette oyuna nasil müdahele edecegini görecegiz ...Kücük bir örnek = Dünkü Fenerbahce BJK ,maci ile Besiktas -Sivasspor macini karsilastirin farki cok iyi görürsünüz BJK hangi maca daha iyi konsantra olmus FB, nin mac bounca kendi sahasinda net 1. posisyonu var.Besiktasin bir kac net posisyonu vardi , yani demek istedigim Anadolu takimlarinin 4.büyükler diye tabir edilen takimlarina karsi yaptigi maclar Hocalar icin büyük bir sans .... Dikkatimi ceken en önemli nota bu 3 macta Bülent Hocayi Futbolcular sevmis ... Canla basla oynuyorlar insallah Bülent hoca Sivassporda basarili olur olmasini cok istiyorum...
hakandemirezen 20.11.2006, 14:59 Kazanılan iki ömenli maçtan sonra hem bülent hocaya hemde futbolcularımıza bir güven gelmiltir sanırım.Bundan sonraki haftalarda bekliyip hep beraber göreceğiz inşallah başarılı olur.
TracyMcGrady58 20.11.2006, 15:03 Bencede henüz erken evet ve ya hayir demek icin, diyelim Bülent Hoca ilk iki maci yenildi o zaman basarisiz mi oluyor hoca ? Simdiye kadar yaptiklari tartisilmaz takima cok iyi hava ve motivasyon getirdi, insallah devamida gelecektir.Sezon sonuna kadar kalirsa Bülent Uygun ondan sonra diyebiliriz basarili mi, degil mi.Ama simdi 2 mac sonra demek cok cok erken bence.Burda takimada deginmek lazim zaten Bülent Uygun gelmeden önce isler kötü gidiyordu oyuncularda bu kötü gidise dur demek istiyorlardi tabi ki ve hirslandilar yeniden motive oldular
Bülent hocanin basarili olcagina inaniyorum cünkü takimi cok iyi taniyan birisi kendisi .ayrica basarilarinin devamini temeni ediyorum ...Saygilarim ile
AYDIN1985 20.11.2006, 15:09 Inanmak basarmanin yarisidir, kendide inaniyorsa, basarmamasi icin hic bir sebep yok.
BEN BÜLENT HOCANIN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM. GENÇ,BAŞARIYI YAKALAMAK İSTEYEN, SİVASSPORUMUZU SON DERECE İYİ TANIYAN YANİ İÇİMİZDEN BİRİ UMARIM BÜLENT HOCAMIZ SİVASSPOR'LA BİRLİKTE BAŞARIYI YAKALAYACAKTIR.
TURAN 58 20.11.2006, 16:02 :) ARKADAŞLAR BENÇE BAŞARILI OLUR BAŞARILI OLMASI İÇİN HİÇ BİR NEDEN YOK YETERKİ FUTBOLCU ARKADAŞLAR SAHADA MÜCADELE EDERLERLERSE BAŞARILI OLUR TÜRKİYE İYİ HOCA İLE TANIŞACAK KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM .
PRoFeSSioNaL 20.11.2006, 16:51 evet valla hep böyle devam edelimmmmm
Ben bu ankete direk evet dedim...!
Mecnun Başkanımız ve Yönetimimiz güvenip;
bu görevi kendisine layık gördüklerine göre,
demek ki bir bildikleri var...
Ve bu güvenin de boşa çıkmadığını şimdiden
somut olarak görmekteyiz...!
Sivasımız ve Sivassporumuz için şimdilik;
En Uygun isim...: Bülent UYGUN...!
.
.
.
sarkislali 20.11.2006, 17:08 B türk anketleri yapmak bence iyi degil. Insanlarin midelerini lütfen bulandirmayalim. Bülent Hoca TD lüge getirildiginde cogunuz yapmadik elestri birakmadiniz. Böye seyleri Ikinci yarida yapabilirsiniz:D :D :D :D :D
Nightbird 22.11.2006, 09:02 Evet olur. Çünkü inanmak başarmanın yarısıdır. Bülent Uygun ve futbolcularda artık nasıl bir güçte olduklarına inanıyorlar ve başarıyıda böylece yakalayacaklar...
bekir reis 22.11.2006, 11:39 bülent adam gibi adam neden olmasın zaman vermek lazım
ceza_tolga_rep 25.11.2006, 20:30 evet zaman verelim.galatasaray 3 sivas 1
Daha belli değil 3 maçı göz önüne alırsak başarılı sayabiliriz. Ancak lig 3 maçla bitmiyor... Sonu belli eder...
zaman gosterir elbett........................ .............................. .............................. .........
hemşolar takım yenilse bile iyi oynuyor tek sorun forvetlerin son vuruşunda bide woterin yedek soyunması
herşey ortada fazla söze gerek yok
MOS-BY-58 25.11.2006, 23:14 nispeten olumlu ve cesur futbol oynattigi söylenebilir ama genel degerlendirme yapmak icin beklemek lazim. biraz da fubolcularin elindedir hocalarinin basarili olmasi. bugünki galatasaray macinin 2. yarisindaki gibi oynaylarsa idare ederiz ama ilk yaridaki rakipten uzak oynarsalar teknik direktörün bir fonksiyonu olmaz. önce futbolcu isteyecek, tabi hoca da onlari istekli kilacak ve sürekliliklerini saglayacak. zamani gelince buna göre degerlendirmemizi yapariz.
bi de Hakan Bayraktar oynamali bence, orta sahayi toparlayip iyi toplar atiyor. böyle biri lazim takimda.
1967_CLUB_10UR 25.11.2006, 23:18 ben bu konu için erken diyorum daha takımın başına geçeli 3 hafta olmuş oynattığı atak futbolu zevk veriyor peczê'nin sivasspor'u gibi kapalı kutu gibi değiliz.
abdullah58 26.11.2006, 01:12 SIMDIYE KADAR HEP IYI SEYLER YAPTI
YALNIZ BENIM ONU TENKIT EDECEGIM TEK SEY VAR
ANDERSONU VE NORDINI SON 5 DAKIKADA DEGILDE SON 30 DAKIKADA ALABILIR-ANDERSONU KAZANMAK ISTIYORSA ANCAK BÖYLE KAZANABILIR
NORDINE GELINCE ADAMIN OYNADIGI TAKIMLARA BAK FAZLA LAFA GEREK YOK
BÖYLE BIR ADAM MACIN SON 5 DAKIKASINDA OYUNA ALINMAZ DIYORUM BÜLENT HOCAM
YINEDE SIZLERI COK SEVIYORUZ VE SANA GÜVENIYORUZ HOCAM
SEN NASIL SAPKANI BESIKTAS MACINDAN SONRA CIKARTTIYSAN
INSALLAH BIZDE SANA VE TALEBELERINE KARSI LIG SONUNDA SAPKAMIZI CIKARTIM SIZE SAYGI VE SIZINLE GURUR DUYACAGIZ
BIZLERI INSALLAH UTANDIRMAZSINIZ
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
BEYPINARLI
buloca021 26.11.2006, 14:25 arkadaslar bence basarılı olamayacak cunkı benım dusuncem soyle.bulent uygun menejerlıgıne dewam edıyor ve takdır edersınızkı sıvasspordakı futbolcuların cogunun menejerı ertugrul arslan ve bır kac futbolcu harıc ..sımdı sayına rkdaslarım madem bu ısı para karsılıgı yapıyolar takımda da bu fark edecek dıye dusunuyorum...suan kocaelısporda cem sınan dıye futbolcu kadro dısı ve aldıgım saglam ıstıbaratlara gore menejerı bulent uygun dewre arası sıvasspora alacak ....eee adalet nasıl tacellı edebılırkı....saygılarımla
PRoFeSSioNaL 26.11.2006, 14:25 BENCE ÇOOK İYİ OLUR
.........................
M.A.Serhat 26.11.2006, 14:55 ASLINDA BEN BÜLENT UYGUNUN TENİK ADAM OLMASINA KARŞIYDIM.ŞİMDİLİK TAKIMI İYİ YÖNENDİRİYOR SAYILIR.4 MAÇTA İKİ GALİBİYET 2 DE YENİLGİ.AMA HERŞEYİN SEZON SONUNA KADAR BELLİ OLACAĞI KANISINDAYIM.ÜMİDİMİZ HEM TEKNİK ADAMIMIZIN HEMDE TAKIMIN BAŞARILI OLMASI İNŞALLAH BAŞARILI OLUR DİYELİM.
SEMİH-58 26.11.2006, 14:57 şu anki çıkışımızdanda belli oluyorki bülent uygun bu görevi layıkıyla yerine getiriyor.
leblebi82 28.11.2006, 13:14 aslında 4 maç oldu ve hepsi büyük takımlar. şu anda takımın görüntüsü temkinli bir kontratak futbolu tercih edildiğini gösteriyor. Mehmet Yıldız da eleştirilse de ilerde top saklamakla görevli. Bu da arka tarafa nefes aldırıyor. Ben bu forumda 4-0 yenildiğimiz Fenerbahçe maçında yazmıştım hatırlarsanız takımın iyi oynadığını. o maçtaki defansı önde kurma hatamızı da kapatıp doğruları bulduk. inşallah böyle devam eder. taraftarın da sabırlı olması lazım.
sivassss 28.11.2006, 14:05 bülent hoca 3 büyük maçda 6 puan topladı ve de başarılı oldu inşallah bu başarının devamı gelecek ben kendisine güveniyorum ...
babayavuz 28.11.2006, 14:07 Neden basarili olmasinki basarili olmamasi icin hic bir sebep yoktur. Ben bulent hocanin sivassporu basaridan basariya kosturacagina inaniyorum yeterki biraz sabirli olalim biraz zaman taniyalim.
BENCE BÜLENT UYGUN BAŞARILI OLACAK.BİLGİSİ OYUN MAHTELİTESİ İLE.AYRICA RİSK ALMAK ZORUNDA VE GENÇLİĞİNİN VERDİĞİ PSİKOLOJİ İLE BUNU DA YAPACAKTIR.OYUN MANTIĞI ÇOK KOLAY.BENCE ANTRENÖRLÜK SINAVINI ÖNÜMÜZDEKİ ANKARAGÜCÜ MAÇINDA VERECEK.SERGİO VE YASİR SAKAT ORTA SAHAMIZDA KİMİ OYNATACAK.OYNATTIĞI ADAMLAR NE KADAR BAŞARILI OLACAK.ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM SÖZ KONUSU ARKADAŞLARIN CEZALI OLMASI MAZİRET DEĞİL ÇÜNKÜ HAKAN BAYRAKTAR-CARVALHO-CEMCAN O BÖLGEDE OYNAYABİLİYOR.AYRICA KISMEN WOOTER DA OYNAYABİLİR.BENCE İYİ BİR OYUN OYNATACAKTIR.VE ANKARA GÜCÜ MAÇINIDA ALARAK GERÇEK HOCA OLACAĞINI GÖSTERECEKTİR.ÇÜNKÜ LİGDE Kİ ASIL RAKİPLERİMİZLE OYNAYACAĞIZ SON İKİ MAÇ.4 PUAN SA SÜPER PUAN OLUR BENCE.
sinan-58 28.11.2006, 18:57 arkadaşlar bulent hoca şu anda takımın başına gelecek en iyi teknik adam çunki 3 senedir takımdaki futbolcuların ne yapabileceğini biliyor takımın her yonunu biliyor ve 4 buyuklerle yaptığımız maçlardan 2 galibiyet 2 mağlubiyet aldık gs maçınıda hekem yuzunden yenildik bulent hoca bence çoooook iyi
Ultra sivasli 03.12.2006, 03:01 ASKER BÜLENT SIVASSPORDA CAVUS OLDU COK IYI HELAL OLSUN HOCA DEDIGIN BÖYLE OLUR
evet cok basarili olur her sey göz önünde üc böyüklerde alti puan aldi genc olmasina ragmen sivassporda cok seyler basaracagini düsünüyorum sezonu bülent hocayla baslasaydik inaniyordumki daha üst siralarda olurduk .
abdullah58 03.12.2006, 11:37 BENCE SIMDIYE KADAR BASARILI OLDU
OYNADIGIMIZ TAKIMLARA BAKINSANA HEPSININDE PUANA IHTIYACI OLAN TAKIMLAR-BÜLENT DAHA NE YAPSIN
G:S MACINDA-NODINI VE ANDERSONU MACA GEC ALDIN DIYE ELESTIRMISTIM
VE NORDIN OYNADI DEMEKKI HAKLIYIZ
ANDERSONODA SON 5 DAKIKADA DEGILDE SON 30 DAKKIKADA ALSA DAHA FAYDALI OLURU SANIRIM-O ADAM SON 5 DAKIKALIK OYUNCU DEGIL
MEHMET YORULUYOR RAKIBE PRES LAZIM-SON 5 DAKIKA NEKI HIC
BU ANDERSONA HAKARET
BEYPINARLI
boyle devam ederse niye olmasin ki
Şu ana kadar başarılı gidiyor inşaallah böyle devam eder buradaki başarısı onun yeni başlayan teknik direktörlük kariyeri için çok önemli...
BÜLENT HOCA FUYBOLCULUĞUNDAN BELLİ DEĞİLMİYDİ,TAKIMINI GAYET DİSİPLİNLİ ÖZELLİKLE MAÇLARINDAKİ HIRSIYLA .SİVASSPOR.DA BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM .VE BAŞARILAR DİLİYORUM
67_DERNEK_AKKIZ 03.12.2006, 13:59 artık takımın hırsındanmı takımı cok ıyı motıve ettıgındenmı yoksa tarftar destegı takımı yureklendırdımı ne bılmem ama bulnet hoca yolunda guzel adımlar atıyo..
1967_CLUB_ÖZGÜR 03.12.2006, 15:25 DÜNYA NIN EN ŞANSLI ADAMI :D
,
1967_CLUB_10UR 03.12.2006, 17:34 bülent hocadan 2.yarı daha iyi bir performans bekliyoruz..sivassporumuz ikinci yarı daha üst sıralarda görmek istiyoruz.
ademgoze 03.12.2006, 17:38 bencede başarılı geldiginde derbilerle başladı hiç kolay maçı yoktu zormaçlardan iyi puan aldık
aslansivasli 03.12.2006, 18:33 sivas spor u çok iyi tanıyan biri Bülent UYGUN. ama aynı zamanda da teknik adanlık için tecrübesiz. bnce bunu zaman göstericeek
lastsivasli 03.12.2006, 20:29 bülent hocamız ın başarılı olacağına yürekten inanıyorum.
çünkü son derece otoriter, saygılı, efendi, sevilen, bilgi birikimi olan, büyük takım kokusu almış ve zeki birsi...
bu özelliklerin hepsinin bulunduğu kişiler çok nadirdir.
asıl eksklik tribünlerde...
tribünlerin başarısını tartişmak lazım.
hocamız zaten beşiktaş trabzon ve galatasaray maçlarında kendini kanıtladı...
4'te 3 galibiyet, ofansif futbol,bol gol pozisyonları...
Bülent hoca bu işi iyi yapacağının sinyallerini verdi...
4'te 3 galibiyet, ofansif futbol,bol gol pozisyonları...
Bülent hoca bu işi iyi yapacağının sinyallerini verdi...
Kesinlikle katılıyorum.Gerçek Sivas bu işte.
1967_DERNEK_NAİL 04.12.2006, 00:53 ben ce başarılı olur vede olacandanda eminim
bence kalitesini gösterdi.önceki yorumumda söylediğim gibi yasir ve sergio nun yokluğunda cemcan önlibero yan tarafladında musa ve ilhan önde serbest adam wooter çok doğru dizilişti ve bize maçı kazandırdı.erciyes maçında bence oyuna sergio girmeli ve maalesef musada düşüş var.o dinlendirilmeli.yalnız disiplin konusunda biraz şüpheye düştüm.maçtan sonra andersonun hareketleri dikkatimi çekti.bende hocamın dikkatini çekiyorum.hakan-anderson arasında ki sorunu halletmeli.
yigidolar06 04.12.2006, 12:33 Bülent hoca sivasa ilk geldiği yılı hatırlıyorum da şu an belkide heykeli dikilecekler arasına girdi bence başarılarının devamını diliyorum
Deliilyasliyiz 10.12.2006, 19:19 hiç şüphesiz evet bu sorunun cevabı.keske 15 20 sene kalsa bizde arsen wenger gibi.
Bilmiyorum5 10.12.2006, 20:02 BULENT UYGUN KENDINI HER YONUYLE KANITLAMIS BIR INSAN ILK GUNDEN BERI BASARILI OLACVAGINI YAZMISTIM BENI VE ONU TANIYANLAI YANILTMAMIS OLDU BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUM BULENT HOCA
1967_CLUB_ÖZGÜR 12.12.2006, 12:10 İlk yarıyı 22 puanla kapatan Sivasspor'da moraller yüksek. Teknik direktör
Bülent Uygun, özellikle son haftalarda çok başarılı maçlar çıkardıklarını
belirterek, "Sivas halkı, takımıyla gurur duyuyor. İkinci yarıda onları çok daha
fazla sevindireceğiz" dedi.http://www.fotomac.com.tr/2006/12/12/im/4104B84E27B2B94BAECFB25Eb.jpg Uygun, iyi teklif gelmesi halinde Servet'i
satabileceklerini söyledi.......
Kaynak : http://www.fotomac.com.tr/sup103.html
yönetimin servetin transferini en iyi şekilde değerlendireceğinden eminim.
HaYaLL58 12.12.2006, 12:52 HOCAMIZA GÜVENİYORUM 2.YARIDA DAHA İYİ BİR SİVASPOR GÖRECEĞİMİZDEN EMİNİM.BİLİYOSUNUZKİ SERVETİ BİRÇOK TAKIM İSTİYOR ,YÖNETİMİMİZ İNŞALLAH SİVASSPOR LEHİNE OLACAK BİR TRANSFER GERÇEKLEŞTİRİR.
orhan058 12.12.2006, 13:02 Evet biz takımımızla gurur duyuyoruz.Bülent hocayla inşallah ikinci yarıdada bu yükselişimiz devam eder.
1967_CLUB_ÖZGÜR 12.12.2006, 13:04 BüLeNt Hocamız Goreve Basladıgından Bu Yana Cok guzel Sonuclarla Lıgın Ilk Yarısını Tamamladı...
Bülent Hocamıza guvenımız Sonsuz.....
Ultra sivasli 06.01.2007, 12:50 BÜLENT GARDASIM SÜPERLIGE DAMGASINI VURACAK BASARILARA IMZA ATACAGIZ HEDEF UEFA YABANCI TAKIMLARI SIVASTA PARCALAYACAGIZ BU SENE COOOOK GÜLECEGIZ COOOOK
sivassss 06.01.2007, 12:51 Bence kendisi kesinlikle başarılı olmuştur,
Kendisi takımın başına geldiği zaman takım 17.sırada idi, 5 hafta sonunda ilk yarı bittiğinde takım 11. sıraya kadar yükseldi,
Beşiktaş, Trabzonspor ve Ankaragücü gibi Süper Ligin çok önemli takımlarını yendi,
5 haftada 10 puan topladı,
Eee daha ne olsun...
Bilmiyorum5 01.02.2007, 12:11 BENCE BASARILI OLUR AMA YINEDE BILMIYORUM5
PRoFeSSioNaL 03.02.2007, 15:54 Tabi olacak hemde farklı yene yene
İlk maçta gördünüz aldık 2. yarıya iyi başladık
Çaykuruda yendikmi daha ne kalıyor
Haa olabilir 4 büyükler hiç önemli değil yeneceğiz...
yasin-58 03.02.2007, 16:22 Evet 111 86,05%
Hayır 9 6,98%
Bilmiyorum 9 6,98%
Bülent uygun bence basarili olur cok iyi bir antrenör
EVET OLUR CUNKU O FUTBOLUN BAS TACI NEDENSE ANADOLU TAKIMLARI HEP YABANCI HOCA PESINE KOSAR BENCE YERLI HOCA HEPSINDEN BIN KAT IYIDIR
yasin__0658 03.02.2007, 20:13 bence hocamız sivasspor da başarılı olur daha da üst sıralara yükseliriz
Hocamız sadece Sivasspor'umuzda değil şu anda Türkiye 1. Süper Ligindeki en başarılı hoca durumunda :)
emirhan58 12.02.2007, 01:29 Bulent hocayi super derecede basarili bulmakla beraber; daha da ust siralara cikacagimiza inaniyorum. Bu sene insallah Avrupa'ya bekliyoruz canimiz Sivassporumuzu...
EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET
Fatih Bayrak 12.02.2007, 02:41 Evet!!!
Kalpden inaniyorum olacak insallah
ofozturk 12.02.2007, 08:50 kesinlikle evet. ama hayır diyen o 50 kisinin düsüncelerini de yazarlarsa seviniriz
g-unıt58 12.02.2007, 08:50 bence cok basarılı bır hoca hangı futbolcuyu ne zaman nerde oynatacagını cok ıyı bılıyor formayı hak edene verıyor ama ben bıseye uzuluyorum muhammed ali keske kalsayıd adam gol kralı ya
alperturka 12.02.2007, 08:59 işte azim, işte inanç, işte istikrar, işte başarı daha sayayımmı ? sadece bu günkü başarımıza bakarak konuşmamalıyız, geldiği günden beri hep başarılıydı bülent uygun. Bülent uygunu artık bütün herkes kabul ediyor ama bizim içimizde hala bazı çokbilmişler var ve hocaya laf söylüyor. Hele bir zamanlar neler söylenmişti nerde onlar şimdi, sesiniz niye çıkmıyor, anlaşılan pusuda bekliyorlar ve fırsat kolluyorlar, yazık yazık biraz değerlerimize sahip çıkalım.
sivasli_ciko 14.02.2007, 19:20 evet neden olması bülent hoca başarılı bir hoca inşallah gerisini de getirir.
KIZILCAN 14.02.2007, 19:44 Pecze'nin tek,belki de en büyük faydası klüpten giderek Bülent Uygun gibi bir yeteneğin ortaya çıkmasına vesile olmasıdır.Şu an için birşey söylemek erken.Ama bu istikrarla giderse Bülent Hocanın başarılı olacağından kimsenin şüphesi olmasın.
ali_zara 14.02.2007, 19:44 ewet bence olur bunuda kanıtladı
Bülent uygun basarili gayet.Saygilarimla...
serhankaburcuk 24.02.2007, 18:59 Bülent hocanın başarılımı yoksa başarısızmı olduğunu şuan için söylemek çok zor.Ama şunu söylemek gerekirse Carol PECZE den şuana kadar daha iyi bir yönetim gösteriyor.Bununda sebebi şu Bülent UYGUN Yaklaşık olarak 5 yıldır bu camianın içinde ve bu camiada neler olup bittiğini futbolcuların kalitesinin ne olduğunu ve takımın yapısını çok iyi biliyor.Ama Bülent Hoca ile takımımız kendini buldu.Şuan itibariyle başarılı.Ve inşallah dahada başarılı olacak...
Başarılı olmaması için bir neden yok, başarılı olması içinse çok. Bir türk Hoca tarafından çalıştırılan Sivassporda nelerin değişebileceğini ve değiştiğini hep birlikte gördük, yeter ki destek olalım, bir iki mağlubiyet yada beraberlikte hocaya, futbolculara tepki göstermeyelim. Yönetime de burada büyük görevler düşüyor, her zaman hocanın yanında ve desteklelerini gösterir bir duruş sergilemeleri gerekiyor. Herşey Sivasspor için... Yolun hep açık olsun asker bülent hoca...
sivas_kangallı 23.03.2007, 12:51 bence harika bir t.diirektör helal olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sivas_kangallı 23.03.2007, 12:55 zaman gösterecek başarılımı yoksa başarısız olduğunu bekliyelim görerim:):)
CaSuSaRaN
1967_Dernek_Murat 23.03.2007, 14:46 BENCE BÜLENT HOCA 2. DÖNEMİN EN BAŞARILI HOCASI
ceza_tolga_rep 23.03.2007, 15:33 bülent hocayla 5 yıllık anaşılsın dedim,ama bide evimizde kendi ayarımızdaki maçları kaybetmezsek bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum.
bülent hocayla 5 yıllık anaşılsın dedim,ama bide evimizde kendi ayarımızdaki maçları kaybetmezsek bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum.
sivasspora menejer olmalı ebnce de tıpkı bir arsen wenger bir alex ferguson gibi;)
başarılar asker bülent;)
Bülent uygun evet basarili olur cünkü takimizi cok yakin taniyan birisi.Basarilar temeni ederim Bülent uyguna.Saygilarimla...
furkanyamak58 30.03.2007, 00:11 kesinlikle başarılı olurrrr......
zaralım 58 05.07.2007, 22:14 bülent uygun sadece sivasspor ve fenerbahçelilerin değil TSK'ninde sevilen bir ismi ASKER BÜLENT
kangal06 05.07.2007, 22:50 Teknik direktörlük kariyerine çok çok iyi bir başlangıç yaptı Fenerbahçe'nin gençlerini de alırsak iyi transferlerle iyi bir sezon yaşayabiliriz
mayklayk 06.07.2007, 09:23 tabiki olacak başarılı ne kelime bu seno bülent hocam ucacak
bülent hoca bizi yeni gelmesine rağmen alt sıralardan kurtardı ve sezonu bitirdiğimiz sıraya getirdi belki pecze alt sıralara bizi düşürmeseydi bülent hoca bizi çok çok yukarılara çıkarabilecek kapasitedeydi belkide şidi bizde uefa rakibimiz için antreman yapıyorduk...
mesut_koçak_58 06.07.2007, 10:57 Anketimiz: Sizce Bülent Uygun başarılı olur mu?
Evet 196 73,96%
Hayır 54 20,38%
Bilmiyorum 15 5,66%
bence çok ıyı işler yapacağımıza ınanıyorum bu sene hayırlısıyla uefaya gıdeceğiz...
sarı şeytan 38 06.07.2007, 12:15 aklında sadece sivas olursa çok başarılı olur.ama aklında başka şeyler varsa(istanbul falan gibi)işte ozaman kendine yazık eder
sensizimya_58 06.07.2007, 12:24 allah bülen hocadan razı olsun ama bu sene sivassporu üefa ya goturse çok güzel olur yaptığı transferelerde bence biraz iice
muhammet.yusuf58@hotmail.com
oguzhan_1616 06.07.2007, 13:50 bence bülent uygun yeni sezonda başarılı olur olmazsa gönderirler
yasin__0658 06.07.2007, 14:35 bülent hocamıza kimse laf söylemesin onun gibi hoca bulunmaz bencede kesinlikle başarılı olur
kursatreis_58 06.07.2007, 15:01 FUTBOLU İYİ BİLEN BEYEFENDİ Bİ KİŞİLİK AYRICA İLERKİ YILLARDA ADINDAN ÇOK KONUŞALACAK Bİ TEKNİK DİREKTÖR OLACAĞI ŞİMDİDEN BELLİ
SİVASSPOR İÇİN BÜYÜK KAZANAÇ BENCE
YENİ SEZONDA BAŞARILAR
samet yıldız 12.07.2007, 23:07 FAZLASIYLA SÜPER BİR TEKNİK DİREKTÖR OLUR
Rasimsivasli 27.07.2007, 19:51 bülent daha yeni genc patron simdilik bir diyemiyecem insallah hirsli olurda sivassporu ilerler insallah kendisine basarilar diliyorum insallah bizi yaniltmaz saygilarimla
ahmetcelik 27.07.2007, 20:01 Bülent Hoca Sivassporu ve Sivasi kendi Memleketi kadar cok seviyor Bülent Hoca Bizden biri Yabanci degil Sivassporu Basariya tasimak onun icinde cok büyük bir seref olacagindan hic kuskum yok biz Bülent Hoca gibi Calisanlarin herzaman yanindayiz ve destekleriz.
Sagol Hoca
Yola Devam
serhatcan 27.07.2007, 21:04 ARKADAŞLARR. eğer trabzon maçını alırsaa işte o zaman başarılı olur derimm. alamazsa sıradan bir hoca olmuş olur. bu bir gerçek.Büyük hoca olduğunu trabzon maçında göstermeli.Duygularıyla değil mantığıyla hareket etmel,i.
bulent uygun sivassporda basarili olsun olmasin birgun cok buyuk bir antrönör olacak ve bizde bununla gurur duyacagiz onda bu isigi gormemek icin kor olmak lazim
madraider 28.07.2007, 08:29 neden olmasın gecen sezonun 12. haftasında sivassporumuzu devralan ve süperliğin korkulu rüyası haline getiren sayın bülent hocama güveniyorum inşallah bu sene intertoto :)
BENCE BÜLENT HOCA BASARILI OLUR.SAYGILARIMLA...
ofgurleyuk78 28.07.2007, 14:50 Geçen sene başarılı idi. Sanırım bu yıl daha da başarılı olacaktır. İçimizden çıkan genç hocalara sahip olmamız lazım.
ErdalGüler 28.07.2007, 15:45 BÜLENT HOCA'NIN BU SEZON DAHA DA BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
hakandemirezen 12.08.2007, 01:21 Sivasspor için yapmış olduğu hizmetler inkar edilemez.Gecen sezon beşiktaş maçıyla başlayan teknik adamlık kariyerinde almış olduğu beşiktaş galibiyetiyle bizlerin gönlünde taht kurdu.Umarım bu sezon gecen sezona göre daha başarılı olur ve sivasımıza avrupa yolu açar ve kendiside Büyük başkanımız gibi sivassporumuzun tarihine adını altın harflerle yazdırır.
BÜLENT HOCAMIZA GÜVENIYORUZ ELBETTIKI BASARILI OLUR .SAYGILARIMLA...
mesut_tncsvs 12.08.2007, 10:10 gayet başarılı bir teknik direktörümüz var
sivas3458 13.08.2007, 17:35 Evet.
Süper bir teknik direktör kendisi, gönlümüzde taht kurdu sağolsun varolsun...
LosTie58 13.08.2007, 17:39 ben başarılı olacağına inanıyorum.
sivas3458 14.08.2007, 17:51 kesinlikle eveeeeeeeeeeeeeeeeet
yigido_furkan 14.08.2007, 18:24 kesınlıkle ewet bnce uzun yıllar Bulent hocayla devam edilmeli
doğanşarın kral 14.08.2007, 20:19 kesinlikle başarılı olur bülent hocayı her zaman desteklemeliyiz takım kaybettiğinde bile
ofozturk 21.08.2007, 16:46 daha ne kadar basarılı mı değil mi oylaması yapalım arkadaslar. yaptıkları yetmez mi?
Abdullah DuMaN 21.08.2007, 17:04 Evet 260 77,61%
Hayır 57 17,01%
Bilmiyorum 18 5,37%
Katılımcı sayısı: 335.
CÜSSKB-Aynur 21.08.2007, 17:32 Bu konu geçtiğimiz yıl 11. ayda açılmış. Artık Bülent Hocanın başarılı olup olmayacağını tartışmak çok anlamsız.
Erdal arkadaşımızın anlayış göstereceğini düşünerek bu konuyu kilitliyorum.
|