Orijinalini görmek için tıklayınız : SIRA GALATASARAY´DA
SivasSpor.Com 20.11.2006, 20:53 Bu sezon sahasında istediği sonuçları elde edemeyen Sivasspor’un Beşiktaş’ın ardından Trabzonspor’u da mağlup etmesi Kırmızı-Beyazlı taraftarları bir hayli sevindirdi.
Takımının başındaki ikinci maçtan da zaferle ayrılan teknik patron Bülent Uygun, oyuncularıyla gurur duyduğunu belirtirken, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ise, “İyi bir çıkış yakaladık. Şimdi sırada Galatasaray maçı var. O karşılaşmada da galibiyet için mücadele edeceğiz” dedi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, karşılaşma sonrasında futbolcularını aldıkları galibiyet için tebrik etti. Uygun, "Trabzon iyi bir takım. Sivasspor hak ettiği yere en kısa zamanda gelecek" şeklinde konuştu.
burak_baykal 20.11.2006, 20:58 artık kimseyi tanımayacağız.gs maçınıda alacağız inşallah yiğidolara başarılar dilerim.
haydi sivas kim tutar seniii yigiidiiimmmmmm
GERÇEK SİVASSPOR BU TARAFTARI HER KOŞULDA YÖNETİMİN VE TAKIMIN ARKASINDA OLUP STADI DOLDURDUGU TAKTİRDE YİĞİDOLARIN SIRTI YERE GELMEZ TEŞEKKÜRLER BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER BÜLENTİMİZ VE FUTBOLCULARIMIZA GURBETTEN SEVGİLERİMLE
1967_CLUB_10UR 20.11.2006, 21:12 gs nin adı var sadece bjk ve ts'ye yapılan tarife inşallah gs yede uygulanacak..
1967_Dernek_Murat 20.11.2006, 21:31 beklen cimbom baban geliyor geliyor geliyor
ceza_tolga_rep 20.11.2006, 21:33 GALATASARAYI İNŞALLAH YENERİZ.ÇÜNKÜ BİZ İYİ TAKIMIZ.BİZ HER ZAMAN GALİBİYET İÇİN ÇIKIYORUZ.İNŞALLAH GALATASARAYI YENİPGELECEZ.BEN İNANIYORUM.
yerliturkuaz 20.11.2006, 21:44 Galatasaray maç oynamış olarak gelecek ve yorgun olacak neden bunu avantaja çevirmeyelim en az bir puan alcaz bu maçtan
takım çok iyi ve formda eğer bir rehavet olmazsa bu macıda alırız.
Galatasaray maç oynamış olarak gelecek ve yorgun olacak neden bunu avantaja çevirmeyelim en az bir puan alcaz bu maçtan
Arkadaşıma katılıyorum. Karşımıza yorgun olarak çıkacak olan GS'yi diri ve hızlı futbolcularımız yıpratacaktır. Galibiyet bizim inşallah...
abdullah58 20.11.2006, 22:26 INSALLAH GALIBIYET BIZIM OLURDA
RAKIBIN GALATASARAY OLDUGUNU UNUTMAYALIM
BERABERLIKDE BIZE YARAR
TABIKI YENERSEK BÜYÜK IKRAMIYE OLUR
Kocaeliden selam olsun Memeleketim Sivas a başarılarının devamını dililyorum
AYDIN1985 20.11.2006, 23:15 Galatasaray maci daha zor bir mac olacak ama biz galatasarayi yenecek gücteyiz ve Insallah onlarida yenecegiz.
Bu zorlu 3 sınav öncesinde Hocamız hedef olarak 4 puan demişti. Sayın uygun Trabzonspor'u içeride yenerek, BJK veya GS'den deplasmanda 1 puan hesabı yapmıştı ki bu hedefi çok doğruydu. Böylesine 3 maçtan 4 puan almak bile büyük başarıdır. Ancak Herşey istediğimizden daha da güzel oldu ve 2 de 2 yaparak 6 puan aldık. Şuanda hedefimizi tutturduk bu konuda rahatız, buna ek olarak moraller bir hayli yerinde, takım yavaş yavaş rayına oturdu ve ayrıca karşımızda yorgun bir GS olacak. Ben bizim için alınacak 1 puanın iyi olduğunu bununla birlikte Maçın 3 ihtimale de açık olduğunu düşünüyorum. Bu maçtan 3 puan almamız durumunda ise peşpeşe 3 büyük takımı yenmiş bir takım olarak Türkiye'nin gündemine otururuz. Umarım 3 te 3 olur.
Başarılar SİVASSPOR.
Insallah Galatasaray engelinide geceriz puan ile dönecegiz insallah Istanbuldan ...Saygilarim ile
sivaslim58 21.11.2006, 07:43 ALEMİN KRALI GELİYOR GELİYORRRRRRRRRRRR. 3 MAÇ ÜST ÜSTE YENİN ŞU BÜYÜK TAKIMLARI DA BİR REKOR KIRIN.NEDEN OLMASINKİ.SAHAMIZDA Kİ BASİT MAÇLARI ALSAYDIK ŞİMDİ AÇIK ARA LİDERDİK.
sıradaki gelsin demek bu gs için kolay değil aslında pozisyonu gereği, haftaya oynayacağı fener maçı, öncesi şampiyonlar ligi mücadelesi ve puan durumu olarak hem bize mağlup olur hemde fenere yenilirse herşeyin biteceği duygusu gs yı ayakta tutacatır, gs maçı kolay olmayacak bizim için, atıp tutmayalım ayağımız yere bassın, 1 - 0 olsun bizim olsun yeter
antalyali_yigido 21.11.2006, 09:16 Antalya GS maçını izledim. galatasaray beşiktaştan bile kötü vaziyette. galatasarayıda yeneceğimize inanıyorum...
Eğer Galatasaray ile normal bir lig maçına çıkıyor olsaydık formda bir Galatasaray'a karşı işimiz zor derdim amaaaaaa önce önümüzdeki 11-12 günlük periyotta Galatasaray'ın oynayacağı maçlara bakalım:
Bu Çarşamba Bordeux maçı var ve bu maç GS için Avrupa kupalarında ya tamam ya devam maçı yani bir nevi ölüm kalım mücadelesi. Cumartesi oynayacağımız maçta karşımıza moralleri bozukta olsa yerinde de olsa yorgun argın çıkacaklar.
Ayrıca bizden sonraki hafta Fenerbahçe ile zorlu bir lig maçı oynayacaklar. Bizle oynayacakları maçta hiç şüphesiz Fener maçı da akıllarında olacaktır.
Uzun lafın kısası Galatasaray için bu süreç çok zorlu geçecek ve formda, çok koşan ve istekli bir Sivasspor, GS'yi yenme hususunda çok fazla zorlanmayacaktır diyebilirim.
Yeneceğiz inşallah...
emirhan58 21.11.2006, 11:02 Haydi Sivassporum!!! Gurbetteki Sivaslilar icin bir 3 puan daha... Allez Sivasspor
İnşaallah Galatasaray maçında deplasmanda ki başarımızı sürdürürüz ve en aza bir puanla döneriz...
bılmıyorum ama cok zor geccek mac..ilk yarı 0 ıkıncı yarı 1 olur bu mac..
1967 dernek serkan20 21.11.2006, 12:19 bu maçı kazanmamamız için hiç bir sebep yok aynı kaliteli mücadeleyi sürdürürsek bu takımıda yeneriz
Galatasaray büyük bir camia ancak Beşiktaşta öyleydi,ya Trabzon o öyle değilmiydi,peki lider Vesteli hezimete sürükleyen biz değilmiydik,elimizden zorla kurtulan trilyonluk Fenerbahçe o da büyük değilmiydi,kısacası büyüklük yürekte biter bizdede bu yüreğin olduğunu gösterdik bu haftada Galatasaray taraftarına ve takımına bunu göstermeyi Yüce Allahtan diliyor o kıymetli SİVASSPOR lu futbolcularımızdanda galibiyet veya enaz beraberlikle dönmelerini diliyoruz!!!
ALLAH yar ve yardımcımız olsun!
ahmet-34 21.11.2006, 12:34 inşallah gs yi de yenip bu zorlu virajı en karlı biçimde döneriz..
HaYaLL58 21.11.2006, 13:05 yenicez bire başka yolu yok......
kaç maçtır galatasaray zor paçayı kurtarıyo ama bu sefer olmıcak
yyucepur 21.11.2006, 13:27 Hiçbir Büyük geçinen takıma yenilmedik,bu hava ile GS yıda götürürüz ama Beraberlik de iyidir.Ayaklarımız yere bassın.
Insallah bu macida alacagiz Basarilar diliyoruz Sivassporumuza *** Saygilarim ile
TracyMcGrady58 21.11.2006, 14:18 Önümüzde bir zor mac daha ama biz zoru severiz.Ben bu takima güveniyorum aslan gibi savasacaklardir sahada ve sahadan en azindan 1 puan alacaklardir.Istanbuldan puan veya puanlarnan dönecegimizden eminim
ademgoze 21.11.2006, 14:21 BÜTÜN KANALLAR SİVASSPORU KONUŞUYOR ZAMAN GAZETESİ İKİ HAFTADIR SİVASSPORU HAFTANIN TAKIMI SEÇİYOR....
Bilmiyorum5 21.11.2006, 15:52 HADI YIGIDOLAR YENIN SU CIMBOMU
yigidomustafa58 21.11.2006, 15:55 Yiğidolar inşallah galatasaray deplasmanında bu zorluğuda geçebileceğimi yürekten inanıyorum
sinan-58 21.11.2006, 17:08 sıradaki gelsin sıradaki gelsin bjk ts tamam sırada gs
yemre5883 21.11.2006, 19:34 bu maçı alacaz başka yolu yok ALLAH ın izni ile be sahadan çıkarız moraller yüksek hadi sivas kim tutar seni
Gs karşısında iyi konsatre olup, maçtan 3 puanla ayrılabiliriz. Bu sonuç şu an itibari ile sürpriz olmaz.
İstanbul'dan puan yada puanlarla döneceğimize eminim.
Yazılı ve görsel medya 1 hafta daha Sivas'tan bahsedecek.
Abdullah DuMaN 22.11.2006, 09:04 GALATASARAY ŞAMPİONLAR LİGİ MAÇINDAN EPEY YORGUN DÖNECEK BELKİ SAKATLARI OLACAK PUAN ALACAĞIMIZI UMUYORUM
yigido_bekir 22.11.2006, 11:05 bi 3 puanda burdan alırsak varsa süper olacak yaw
|