Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDOLAR ISLANMAYACAK
SivasSpor.Com 22.11.2006, 09:40 Yiğidoların merakla beklediği stadın kapatılması çalışmaları Aralık ayında başlayacak olurken, ilk olarak protokol tribünün üstü yenilenecek , aynı zamanda maraton tribünün üstü tamamen kapatılacak.
Toplam maliyeti 11 milyon YTL olacak olan projenin, protokol ve maraton tribünün üstünün kapatılmasının maliyeti ise 5 veya 6 milyon YTL olarak açıklandı.
İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantısına katılan Bayındırlık ve İskân Müdürü Mustafa Doğan, çalışmalara Aralık ayında başlanacağını ifade etti. İl Genel Meclisi toplantısına katılarak Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Doğan, şunları kaydetti: “4 Eylül Stadı’nın üstünün kapatılması projesini iki hafta önce bitirdik. Aralık ayı itibariyle tribünlerin üstünün tamamını kapatacağız. İlk etapta karşılıklı maraton ve kapalı tribünün üstü kapatacağız çünkü paramız şuan ona yetiyor. Sayın Bakanımız Abdullatif Şener’de bu konuda bize gereken desteği verecek. Projenin toplam maliyeti ise 11 milyon YTL olarak belirlendi fakat ilk etapta iki tribünün üstünün kapatılmasının maliyeti 5-6 milyon YTL tutarında. İlk etapta burayı yaptıktan sonra ikinci etapta da kale arkalarını kapatacağız.”
Sivasspor taraftarı ise stadın tribün üzerlerinin kapatılmasını merakla bekliyor. Yiğidolar, özellikle yağışlı havalarda stada gidemediklerini belirterek, stadın üzerlerinin kapatılması ile birlikte yağmur kar demeden takımlarına destek olacaklarını söylediler.
Tarkan ÇeLik 22.11.2006, 11:12 Proje Güzel.. ÇekirdekÇi YiğiDoLar İçin MüTHiç Bir GeLi$Me :D :D Gerçek taraftar Yağmur,Çamur Dinlemez Destek verir.. Maça Gidipte Tiyatro Gibi İzleyenler Dü$ünSün :D :D
ceza_tolga_rep 22.11.2006, 11:33 VALLA DONUYORUZ MAÇLARDA. İLĞİMİZ DONUYOR. HELE BİDE YAĞMUR VARSA TAMAM BİTTİK. İNŞALLAH YAPILIR. BURDAN BÜYÜK BAŞKANIMIZ MECNUN BAŞKANA, BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ ABDULLATİF ŞENERE,VE DİER GÖREVLİLERE SESLENİYORUM. İNŞALLAH SESİMİZİ DUYARLARDA İNŞAAT BAŞLAR.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM.
yiğidoya harcanan her kuruş helal olsun, yeterki yapılanlar hakkıyla adam gibi yapılsın, bize ancak koruyup kollamak düşer
yigido_bekir 22.11.2006, 11:57 güzel bir proje stad süper oluyor
Sevgili yiğidolar Sivasımıza ve Sivassporumuza son 3-4 yıl içerisinde çok ciddi yatırımlar yapılmıştır. Stadın üzerinin tamamen kapatılması ise bu çalışmaların son halkasını oluşturuyor.
Düşünün bir kez Türkiye'de Fener stadı hariç hiçbir stadın üzeri tamamen kapalı değil. ( Yanlışım varsa düzeltin!.. Belki Bursa'nın stadı olabilir ama orasıda son derece amatörce kapatılmış... )
Dikkatinizi çekiyorum bizim stadımızın -kale arkaları dahil- tamamının üzeri kapatılıyor ve bunun için yaklaşık 11 milyon ytl ( Eski parayla 11 trilyon ) kaynak ayrılıyor.
Galatasaray, Bursaspor gibi büyük takımların stadlarını yenilemek için yıllardır devletin kapısını aşındırdığı bir ortamda; bizim stadımızın üzerinin kapatılması için şimdilik 5-6 trilyon, önümüzdeki sene ise toplam 11 trilyonu bulacak şekilde kaynak tahsis ediliyor.
Bunları söylüyorum çünkü bu taraftarın bu takıma ciddi yatırımlar yapıldığını bilmesi lazım ve bu bilinçle, yapılan yatırımların hakkını vermesi lazım.
Başta Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener Bey olmak üzere Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz'a ve takımdan desteğini esirgemeyen tüm bürokrat, işadamı ve yerel yöneticilerimize teşekkür ediyorum...
Lütfen bu takıma yapılan yatırımların hakkını verelim. Türkiye'nin en güzel ve modern stadlarından birine, yine en modern ve lüks tesislerinden birisine sahip olan Sivassporumuza yapılan bu yatırımları karşılıksız bırakmayalım.
Nasıl mı?.....
Bi zahmet stadları doldurarak ve takıma 90 dakika destek vererek...
Çok mu zor?!...
Sevgili yiğidolar Sivasımıza ve Sivassporumuza son 3-4 yıl içerisinde çok ciddi yatırımlar yapılmıştır. Stadın üzerinin tamamen kapatılması ise bu çalışmaların son halkasını oluşturuyor.
Düşünün bir kez Türkiye'de Fener stadı hariç hiçbir stadın üzeri tamamen kapalı değil. ( Yanlışım varsa düzeltin!.. Belki Bursa'nın stadı olabilir ama orasıda son derece amatörce kapatılmış... )
Dikkatinizi çekiyorum bizim stadımızın -kale arkaları dahil- tamamının üzeri kapatılıyor ve bunun için yaklaşık 11 milyon ytl ( Eski parayla 11 trilyon ) kaynak ayrılıyor.
Galatasaray, Bursaspor gibi büyük takımların stadlarını yenilemek için yıllardır devletin kapısını aşındırdığı bir ortamda; bizim stadımızın üzerinin kapatılması için şimdilik 5-6 trilyon, önümüzdeki sene ise toplam 11 trilyonu bulacak şekilde kaynak tahsis ediliyor.
Bunları söylüyorum çünkü bu taraftarın bu takıma ciddi yatırımlar yapıldığını bilmesi lazım ve bu bilinçle, yapılan yatırımların hakkını vermesi lazım.
Başta Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener Bey olmak üzere Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz'a ve takımdan desteğini esirgemeyen tüm bürokrat, işadamı ve yerel yöneticilerimize teşekkür ediyorum...
Lütfen bu takıma yapılan yatırımların hakkını verelim. Türkiye'nin en güzel ve modern stadlarından birine, yine en modern ve lüks tesislerinden birisine sahip olan Sivassporumuza yapılan bu yatırımları karşılıksız bırakmayalım.
Nasıl mı?.....
Bi zahmet stadları doldurarak ve takıma 90 dakika destek vererek...
Çok mu zor?!...
Gardas cok güzel ifade etmişsin...
Klubümüzde sadece sportif başarı olmadığınıda görmek gerekiyor artık
Türkiye' nin önemli bir şehrinde, önemli bir stadın
projesi ve tamamlanması, Sivasımıza önemli katkılar
sağlayacağına inanıyorum.
Bu projenin hayata geçirilmesinde ve tamamlanmasında
emeği geçenlere içtenlikle teşekkürlerimizi ve saygılarımızı
iletiyoruz...
İnşallah bu çalışmaların ve tesislerin hakkını hakkıyla veririz...!
.
.
.
APAÇİLE İÇİN YAĞMUR ÇAMUR KAPALI AÇIK OLMASI HİÇ FARKETMEZ EN KÖTÜ ŞARTLARDA BİLE APAÇİLER SİVASSPORUMUZUN YANINDADIR APAÇİİİİİİİİİİİ 1
SenSetik 22.11.2006, 14:53 sivasspora herşey yakışır...yenene kadar değil sonuna kadar destek..........
catli_58 22.11.2006, 15:26 Sivas'a yakışacak bir stad olacak inşallah. Ama üzerinin kapatılması bizim gibi cefakar taraftarı pek etkilemez, minderle çekirdekle maça gelenler epeyce rahat eder artık. onların gözü aydın...
PRoFeSSioNaL 22.11.2006, 15:36 inş hadi hayırlısı sivasspora tam destek
gec bile kalinmisti aslinndaaa .*******************
yerliturkuaz 22.11.2006, 16:53 Ç. Rizesporunda sahasının üstü kapalı. Abdullatif Şenerin stadın kapatılmasında büyük bir rol üstlendiğine eminim. Ben isterdimki yeni bir stad yapılsın bakın Kayserispora adamlar yeni stad yapıyorlar. Ben stadımızın futbol oynamak için yeterli olmadığına inanıyorum. Günümüz futbolunda artık tarafatarlar sahaya daha yakın çünkü rakip takımı dahada baskı altında tutmak için neden bizimde modern bir stadımız olmasın
deli_yigido 22.11.2006, 17:01 inşallah hayırlı olur Sivas'ıma bekleniyodu böle bişi zaten...
leblebi82 22.11.2006, 17:45 yalnız üstünün çok güzel kapatılması gerekir. örnek olarak Malatya stadını hatırlayacak olursak televizyondan bana göründüğü kadarıyla stadın küçük olduğu izlenimini uyandırıyordu. umarım taraftarın görüş mesafesi, gölgelikler, demirler, direkler ve renkler.. hepsinin birbirini tamamlaması lazım. inşallah çok güzel olur.
nazimgulturk 22.11.2006, 17:53 SİVASIMIZA VE TARAFTARIMIZA DA BU YAKIŞIR ZATEN DESTEK OLAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER
Sivas'a yakışacak bir stad olacak inşallah.
TracyMcGrady58 22.11.2006, 20:34 Cok güzel bir proje.Insallah gerceklesir.Peki ikinci yaridaki maclarimiza yetisecek mi ? Tarih felan verilmemis ne zaman biteceginden
1967_CLUB_10UR 22.11.2006, 20:47 ÖNÜMÜZDE Kİ İNŞALLAH KAPALI TRİBÜNÜN ÇATISI DEĞİŞECEK VE MARATON TRİBÜN KAPATILACAK ELDEKİ PARA ANCAK BU İKİ TRİNÜNE YETİYOR.
1967_CLUB_ÖZGÜR 22.11.2006, 20:52 Kapatılsın Artık Şu Stad YAaaw....Yeter da !!!
67_DERNEK_AKKIZ 22.11.2006, 21:30 HADI BAKALIM INSALLAH HAYATA GECERDE
TARAFTAR HAKETTIGI DEGERI HISSEDER..
karacaören34-58 22.11.2006, 22:45 HAYDİ HAYIRLISI İNŞALLAH LAFTA KALMAZ ÇOK GÜZEL OLUR...
burak_baykal 22.11.2006, 22:54 proje güzel inşallah daha iyilerine layık 4 eylül stadı tebrik ederim...
cok güzel proje hayirli olsun..saygilarim ile
1967_CLUB_10UR 04.12.2006, 20:44 bari kış ayının çıkmasını beklesinler zaten sivas şu anda aşırı derece soğuk bir de maraton tribün kapanırsa daha da etkiler taraftarı.kapalı tribün daha çok eser.
mesut_tncsvs 08.06.2007, 00:59 abi bizim işlerimiz neden sözde kalıyor stad yapılıyordu durum ne yapılan birşey yok
maratonla diğer açık yan tribüne bakıyorum yok birşey nsl kapatıcaklar
bari bu sene kış ayına kalmadan tm kapatsalarda taraftarlarda çile çekmese
eper kapatılmazsa maça çok kişinin geliceğini zannetmiyorum
18 KOLON DİKİLECEK
Öz İdeal İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi yetkililerinden Buğra Ebubebir Ekinci, 4 Eylül Stadyumu maraton tribün kapatma işinin tamamlanmasıyla birlikte stadyum’un daha değişik ve güzel bir çehreye kavuşacağını söyledi. 4 Eylül Stadyumu'nda maraton tribün üstü kapatma işindeki gayretli çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Öz İdeal İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi tarafından yapımı sürdürülen işte, kolan altı beton döküm işi tamamlandı. 10 tanesi 13.5 metre, 8 tanesi 11.5 metre yüksekliğinde 18 adet kolan dikilecek olan maraton tribün üstü kapatma işinde, daha sonra kolanların üzerleri 26 metre boyunda çelik borularla üstü kapatılacak. Türkiye'de birkaç stadyumda yer olan kapatma şekli ile stadyumdaki işlerinin devam ettiğini belirten Öz İdeal İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi yetkililerinden Buğra Ebubekir Ekinci, Stadyumdaki çalışmaların şirketleri tarafından belirlenen planlar dahilinde tüm hızıyla sürdüğünü, vatandaşlarında yapılan işlere olan ilgisini kendileri hem sevindirdiğini hemde tedirgin ettiğini söyledi. Ekinci, inşaat alanında yapılan işleri takip eden Sivaslıların, inşaat alanında gezerken ve işleri takip ederken dikkatli olmalarını istedi.
samet yıldız 18.06.2007, 11:19 anlattıklarınıza güzel bir stadd olcak inş.dediğiniz gibi olur:D :D :D :D
sivas_kangallı 18.06.2007, 11:31 ..................
evet inş çok güsel olacak.
yigido_furkan 18.06.2007, 13:33 Sivasspora yakısan sekilde bir stadımız oluyo seneyede kale arkası kapatılırsa cok daha güzel olur hayırlısı
Seyircilerin üstü kapanıyor ne güzel önceden yazın güneşten kışında yağmurdan kardan şikayet ediyorlardı artık rahat rahat maç izleyebilirler.Tribünde asıl kapanması gereken yer taraftar gruplarının bulunduğu havuz tarafı kale arkasıdır.Nedeni ise yaptığımız tezahüratlarda sesi dahada etkili ve yüksek bir şekilde sahaya yansıtabilmek için
1967_CLUB_KEL 18.06.2007, 15:24 Proje Güzel.. ÇekirdekÇi YiğiDoLar İçin MüTHiç Bir GeLi$Me :D :D Gerçek taraftar Yağmur,Çamur Dinlemez Destek verir.. Maça Gidipte Tiyatro Gibi İzleyenler Dü$ünSün :D :D
AYNEN GARDAŞ MAÇA GELİYOSAN TEZARATDA YAPACAN KÜFRÜNÜDE EDECEN YOKSA NE ANLAMI VAR FANATİK TARAFTARLIĞIN DEMİ AMA ...
BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR...
Divriği58- 18.06.2007, 15:35 Seyircilerin üstü kapanıyor ne güzel önceden yazın güneşten kışında yağmurdan kardan şikayet ediyorlardı artık rahat rahat maç izleyebilirler.Tribünde asıl kapanması gereken yer taraftar gruplarının bulunduğu havuz tarafı kale arkasıdır.Nedeni ise yaptığımız tezahüratlarda sesi dahada etkili ve yüksek bir şekilde sahaya yansıtabilmek için
MERAK ETMEYIN SIVASA SUKRUSARACOGLUNU DIKSENIZ SEYIRCI YINE BI BAHANE BULUR GELMEZ
AYRICA TARAFTAR GRUPLARININ MARATONA ALINMASI LAZIM SES CIKMASI ICIN
AYNEN GARDAŞ MAÇA GELİYOSAN TEZARATDA YAPACAN KÜFRÜNÜDE EDECEN YOKSA NE ANLAMI VAR FANATİK TARAFTARLIĞIN DEMİ AMA ...
BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR...
eğer fanatik olmak için küfür etmem gerekiyorsa,stada gelmenin anlam kazanması için küdür etmem gerekiyorsa...ben sivassporun hiçbir maçına gelmek istemiyorum..
ayrıca şunu da unutmayın küfürü eden sizsiniz cezayı ödeyen kulüp..böyle bir şeye hakkınız yok...10 milyon 5 milyon para veriyonuz bir maça..küfür ederek milyarlarca lira para kaybettiriyonuz..görüldüğü gibi küfür eden tarfatranın kulübe hiçbir faydası yok...
acaba başkanımız sayın mecnun otyakmaza sorsak,maça gelip çekirdek yiyen taraftra mı yoksa maça gelip küfür eden taraftarlar mı istersiniz diye..sence hangisi gelsin der?
MERAK ETMEYIN SIVASA SUKRUSARACOGLUNU DIKSENIZ SEYIRCI YINE BI BAHANE BULUR GELMEZ
AYRICA TARAFTAR GRUPLARININ MARATONA ALINMASI LAZIM SES CIKMASI ICIN
tamam kardeş maratona gelsinler..onlara maraton yasağı yok yanılmıyorsam...alsınlar gelsinler biletlerini...
OLCAY_58_AKKUS 18.06.2007, 16:12 Kulübümüz için hayırlı olsun.Ama bakıyorum bazıları maça gidemiyorduk falan diye yazmış.Arkadaşlar taraftarlık biraz fedekarlık istiyor malesef.Yeri geliyor ıslanıyorsun yeri geliyor üşüyorsun işin zevki de burda çıkıyor zaten.(şimdi stadın üstü kapanacak diye maçlar zevksiz olacak manası çıkarmayın.imkan varsa kullamak en doğrusu ve kullanıyoruz.)Şimdi ben o arkadaşların stad üstü kapandı diye gelipte Sivas maçını izeyeceklerini sanmıyorum.illaki başka bir bahane uyduracaklardır.
OLCAY_58_AKKUS 18.06.2007, 16:15 AYNEN GARDAŞ MAÇA GELİYOSAN TEZARATDA YAPACAN KÜFRÜNÜDE EDECEN YOKSA NE ANLAMI VAR FANATİK TARAFTARLIĞIN DEMİ AMA ...
BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR...
bu yazıyı yazarken nasıl bir ruh hali içinde olduğunu ve nerenle düşündüğünü çok merak ettim.böyle rezillik olmaz arkadaş ne yapmaya çalışıyorsunuz.anlamak mümkün değil.seni gibi insanları değil stada topluma almamak lazım.bu yazdıklarında eğer ciddi isen.
eğer fanatik olmak için küfür etmem gerekiyorsa,stada gelmenin anlam kazanması için küdür etmem gerekiyorsa...ben sivassporun hiçbir maçına gelmek istemiyorum..
ayrıca şunu da unutmayın küfürü eden sizsiniz cezayı ödeyen kulüp..böyle bir şeye hakkınız yok...10 milyon 5 milyon para veriyonuz bir maça..küfür ederek milyarlarca lira para kaybettiriyonuz..görüldüğü gibi küfür eden tarfatranın kulübe hiçbir faydası yok...
acaba başkanımız sayın mecnun otyakmaza sorsak,maça gelip çekirdek yiyen taraftra mı yoksa maça gelip küfür eden taraftarlar mı istersiniz diye..sence hangisi gelsin der?
Kardeş yanlışın var. '' 5-10 milyon para veriyonuz, küfredip milyarların ceza olarak çıkmasına neden oluyosunuz'' demişsin amaaaa bu küfürcü taife genelde para vermiyor!:) Yani külliyen zarar... Tabii böylesiler yüzünden stadlara gelmeyen ve gelemeyenlerden elde edilebilecek gelirlerin de kayıp listesine eklenmesiyle kayıplar daha da artıyor. Ne yapalım... Allah ıslah etsin!
sizler için sabırsızlıkla beklenen maraton tribünün üstünü ben kapattım :D .
inşallah beğenirsiniz..............http ://www.panoramio.com/photos/original/3061781.jpg
yigido_furkan 02.07.2007, 02:04 eline saglık kardes yakısmısya üstü kapalı halıde bide kale arkalarını kapattırsan daha ii olur :)
Sehzade__ 02.07.2007, 03:19 harbi manyak olmus inşallah gercegi bititnce daha süper olcak :)
gardaş allah senden razı olsun yakında bu sıtadın üstü tamamen kapanırda bizimde sesmiz rügara karşı meydan okur yoksa bagır bagır futbolcular bile duymuyo ne mutlu türküm diyene
mehmetcik58 02.07.2007, 08:55 miche sanki çatı öne doğru kısa gibi biraz daha uzun yapsaydın bak ozaman nasıl yakışırdı.ama güzel yapmışsın tebrik ederim. aslında benimde aklıma gelmişti ama neyse...inşallah bundan daha güzelini yaparlar...saygılarımla
samet yıldız 02.07.2007, 10:45 çok güzel olmuş bu böyleyse gerçeği olunca nasıl olur ellerine sağlık
GÖLGESİ KENDİNE YETER, BİRAZ DAHA SUNDURMA VERİLMELİ,
ceza_tolga_rep 02.07.2007, 10:55 eminimki çok güsel olacaktır.gerçekden arkadaşımız güsel bi çalışma yapmış.kışın donmayacağız,içimiz sırılsıklam yağmur içinde artık eve dönmeyeceğiz.
emeği geçenlere teşekkür ederiz.
alico58_58 02.07.2007, 11:16 :D çok güzel olmuş ellerine sağlıkta güneş problemini çözememişsin neyse onuda biz hallederiz artık. :rolleyes:
valla super nerden aklina geldii .....
yiğido_58_oğuz 02.07.2007, 12:47 çok güzel olmuş emeğine sağlık acayıp bişi
yigido_adem 02.07.2007, 13:28 valla super olmus gardaslar insallah diger taraflarida bunun gbi yaparlar sivasimiza sivassporumuza bunlar az bile daha neler yakisir bizim sivasimiza sampiyon sivasspor ne mutlu sivasliyim diyene
sivas_kangallı 02.07.2007, 17:12 süper olmuş......................... .................
balili_58 02.07.2007, 21:05 Ellerine sağlık kardeşim güzel olmu...:D:d:DNude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay.scr
Cok cok GÜZEL olmus
Bitmis halini Resmini koyun varsa?
:D
Divriği58- 02.07.2007, 21:23 KALE ARKASI KAPANSIN DIYENLER VARDA ORAYI KAPATACAKLARINA VIP I KAPASINLAR ORDA 80 LI YILLARDAN KALMA SAMPIYON SIVASSPOR YAZISINI YENILESINLER ORASI COK ESKIDI
altuntas58 02.07.2007, 21:35 Kardeş eline sağlık gerceğide senin sanal düşüncenden farklı olacağını hiç sanmıyorum çok iyi bir proje yapmışsın kutlarım seni birde DİVRİĞİ 58 kardeşimin dediği gibi şeref türbününü yenden yapılanması gerekli o ne öyle kasba takımlarının türbünü gibi demode bir türbün inşallah sıra onada gelir
yigido_0530 07.07.2007, 17:21 sTaDımızın inŞaat haLindeki SoN göRünTüLeri daHa BugüN çeKTim :D
http://img517.imageshack.us/img517/7349/fotoraf0001og1.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/6746/fotoraf0002ql5.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/8172/fotoraf0003ip0.jpg
http://img396.imageshack.us/img396/2443/fotoraf0004zj8.jpg
http://img507.imageshack.us/img507/4181/fotoraf0005zl5.jpg
http://img396.imageshack.us/img396/8335/fotoraf0006ft8.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/720/fotoraf0007ec4.jpg
ya lige yetisirmi yaw ilk maclar 10 agustosta basliyor hazir sivasta varken maca gidek dedim oda olmazsa ahh bee
bence stad yetişmeyecek olimpiyat stadında oynayacaz
Bln-Fatih58 07.07.2007, 17:41 kesin yetismez bu lig baslamasina kadar
Divriği58- 07.07.2007, 17:46 yetişir yetişir 1 aylık işi var
offf offff bende maclara gitmeyi planliyordum ne zaman sivasporun macina bakabileceem ya
alico58_58 07.07.2007, 17:53 ÖNCELİKLE ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM...ZATEN ALIŞKANLIK OLDU ARTIK İLK MAÇIMIZ OLİMPİYATTA BUDA BENİM GİBİ İSTANBULDA OTURANLARA YARIYOR..
cenk5821 07.07.2007, 17:55 of ya ins yetisir bence yetismez resimlere bakarsakk ama bellii olmazz
ahmetcelik 07.07.2007, 18:03 Kardesler Wowturkey diye bir Site var burda her ilden yeni yapilan Projelerden ve Illerin güzel Fotoraflari yer aliyor buraya Sivasli Kardeslerim üye olup SIVAS Foto dizinlerine ve Sivasla alakali Baslik Acmalarini diliyorum lütfen bu habere sevdiklerinize iletin yukardaki Fotolari oraya ekleyecegim kardesimiz YIGIDO 0530 itirazi olmazsa eger istemezsen bana yaz..
Herkese selam En büyük SIVAS ve SIVASSPOR
yigido_0530 07.07.2007, 18:41 Kardesler Wowturkey diye bir Site var burda her ilden yeni yapilan Projelerden ve Illerin güzel Fotoraflari yer aliyor buraya Sivasli Kardeslerim üye olup SIVAS Foto dizinlerine ve Sivasla alakali Baslik Acmalarini diliyorum lütfen bu habere sevdiklerinize iletin yukardaki Fotolari oraya ekleyecegim kardesimiz YIGIDO 0530 itirazi olmazsa eger istemezsen bana yaz..
Herkese selam En büyük SIVAS ve SIVASSPOR
ben bir bakıyım kardeş olur demi ?:D
yigido_0530 07.07.2007, 18:44 kardeş ben koyardım ya AHMET SIVAS
18:15 (bugün) Sivas 4 Eylül Stadiyumu
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar Sivas 4 Eylül Stadindan Son Görüntülerini Sizler icin ekledim..
Have nice time and don´t forget SIVASSPOR It´s Best of the WORLD!!!
bide böle yazmışın :D:D:D:D:D nese oLsun kardeŞ nolcak :D
yigido_0530 gozukmuyor....................
ya arkadaslar kasimpasasporun stadi gibi olur insallah cok seviyorum o stadi
yigido_0530 07.07.2007, 18:47 nie gözükmesn kardeş görünüor sende bi sorun var :D
yigido_0530 07.07.2007, 18:50 evet ya mükemmel bişi kasımpaşanın stad
ya kardesim kor degilim ya :D :D
gercekten fotograf gozukmuyor ben kor olmadim yaa:D
yigido_0530 07.07.2007, 18:54 ya kardesim kor degilim ya :D :D
gercekten fotograf gozukmuyor ben kor olmadim yaa:D
:D:D:D:D:D valla bende gözüküyor kardeş senin nette bi sorun var anLamında söLedim o lafı :D
tek tarafli sirin bir goruntusu var hemi
belkideee kardes .............................. ....
kasimpasasporun stadi tek tarafli sirin bir goruntusu var
kardas simdi gozuktu allaha cok sukur
yigido_0530 07.07.2007, 18:58 :D yaf senin nette bişi var :D kardeŞ :D
ertugrulss 07.07.2007, 19:02 resimler için teşekkürler stadımız muhteşem oluyor! bu arada şu kasımpaşanın stadı nasılmış yaw resmi yokmu :D
:D yaf senin nette bişi var :D kardeŞ :D
:D :D :D :D :D :lol: belkide ama zanetmiyorum daha 2 aylik
resimler için teşekkürler stadımız muhteşem oluyor! bu arada şu kasımpaşanın stadı nasılmış yaw resmi yokmu :D
google den ara istiyorsan gardas bulursun yada kasimpasasporun sitesindede var orda sivasli arkadaslar da uye olmus
biraz bilgi verim tek tarafli bir stad yani karsi taraf yok :D ilginc ama sirin bir stad
yigido_0530 07.07.2007, 19:10 ertugrulss http://image.haber7.com/haber/63341.jpg burası :D
orda ne gece maclari oynanir hemii
obur tarafda olsa bence turkiyenin en iyi stadi olur
ceza_tolga_rep 07.07.2007, 19:27 inşallah bir an önce biterde merakdan kurtuluruz.
Murad_Kelleci58 07.07.2007, 19:28 bence stad yetişmeyecek olimpiyat stadında oynayacaz
Ya stadın mı zeminimi yapılıyor, ışıklandırması mı yok, tribünü mü yok.. Neden olimpiyatta oymayacakmışız.. Mesnetsiz ve dayanaksız ve mantık dışı yorum yapmak ne kadar kolay... Hangi standın tribünleri kapatılırken başka stadda maçlarını oynamış.. Bırakın ve geçin bu işleri.. yorumlarınız bilerek yapmanızı salık veriyorum.. :mad:
Stadimiz cok sahane oluyor.Hayirli ugurlu olsun.Saygilarimla...
kurtay58 07.07.2007, 21:37 Hayırlı olsun. Sivasımıza yakışır.
ahmetcelik 08.07.2007, 18:02 ben bir bakıyım kardeş olur demi ?:D
Kardes tabiki uygun buluyor isen orada kalir ve dedigim gibi eger siteyi gezerseniz beni ve Sizide üzen bir Sey var orada Sivas diger Sehirler altinda yer aliyor tabiki Sivas wowturkey sitesinde Sivas Basligi altinda Foto dizisini yer olarak kazanmali yani örnegin Kayseri :mad: gibi veya Istanbul gibi yani bu Siteye ne kadar kardesim Uye olurda Baslik acarsa uygun olur DIKKAT Basliklar Fotorafsiz olmasin.
kendinize iyi Bakin
Hep destek Tam destek :D
En Büyük Sivas En Büyük Sivasspor.:D :D
tayfun5883 08.07.2007, 19:05 arkadaşlarr wowturkey de sivasa destek verip tanıtmamız lazım stadyumumuzla ilgili başlıkta var üye olun bir an önce www.wowturkey.com
zaralım 58 08.07.2007, 20:16 tahminim ligin 1.yarsının sonuna kadar yetişir
meydanus2000 09.07.2007, 15:32 Cok cok GÜZEL olmus
Bitmis halini Resmini koyun varsa?
daha bitmedi yeni kolonlar yapılıyor abi canım
halterci 09.07.2007, 16:02 harbi güzel olmuş eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
harbi güzel olmuş eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
sagol halterci icimizden geliyor
mesut_tncsvs 09.07.2007, 18:07 inşallah daha güzeli olur bence çatı biraz daha tribünlerin üstünü kapatlamı sahaya yakın olmalıydı.kapalıda kimse ıslanmıyacak derecede olmalıydı.
NAUGHTYBOY58 09.07.2007, 20:29 Harbiden $ekil Duruo ya Umarım Buna ßenzer Olur..ßu Arada O Kapalı Nerden Calıntı :D
ahmetbaba 09.07.2007, 21:30 sivasımıza herşeyin en iyisi yakışır güzel yapmışsın sağol
Dark Force 09.07.2007, 22:18 Sezon başına yetişeceğini zannetmiyorum..
Güzel olacak ilk yarının ortalarına yetişirse maratondaki taraftarlar ıslanmaz... Darısı diğer tribünlere...
sizler için sabırsızlıkla beklenen maraton tribünün üstünü ben kapattım :D .
inşallah beğenirsiniz..............http ://www.panoramio.com/photos/original/3061781.jpg
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !111
mucahit_58 11.07.2007, 04:56 Hayırlı olsun, bu takıma Nou-kamp bile az be.. :D
insallah yigidolara layik bir stad olur
Tabi arkadaş doğru söylüyo bnir an önce üye olmakta yarar var..D:
ofgurleyuk78 23.07.2007, 12:50 Stad güzel olur taraftarlar ıslanıp üşümez inşallah. Benim de bir önerim var : Yenen çekirdek kabuklarının yere atılmaması için her koltuğun yanına birer tane de çöp kutusu koysunlar.
34-murat-58 23.07.2007, 13:19 gercekten ıyı olacak
kapalının ustu acık olması sıvasımıza ve turkıyeye yakısmıyor.
bu zamana kadar destek vermeyenler utansın..
YYILDIRIM 23.07.2007, 14:35 Stad güzel olur taraftarlar ıslanıp üşümez inşallah. Benim de bir önerim var : Yenen çekirdek kabuklarının yere atılmaması için her koltuğun yanına birer tane de çöp kutusu koysunlar.
senin bu önerin iyi olmadığı gibi kötü bi öneri millet maça diil çekirdek yemeye gelirler. aslında olması gereken çekirdekci içeri girmiyecek ve çekirdekle girenler bozuk paraları nasıl topluyorarsa çekirdekleri topluyacaklar vede gizlice sokanada ceza kesilmesi lazım!!! seyircinin sinemaya diil futbol izlediğinin farkına varıp tezerat yapar! haksızmıyım sizce???
em-re_58 06.09.2007, 10:23 karda yağsa yağmurda yağsa doluda yağsa Biz sivassporun her zaman arkasındayız
altuntas58 06.09.2007, 10:33 Çalışmaları süren 4 Eylül stadının bitmesini bekiyor herkes gibi bende çok merak ediyorum inşallah
yakında sivasa gittiğimde hem macı izlerim hemde stadımızı görürüm şimdiden hayırlı olsun
balili17 06.09.2007, 10:45 arkadaşlar stadın son halini merak ediyorum resmini çekip bi up edebilirmisiniz.
oguzhan_1616 06.09.2007, 11:24 stad güzel oluyor seneyede başka bir kısmı diğer maraton tribününü kalearkalarını yaparlarsa iyi olur
etzel1967 06.09.2007, 11:24 emeği geçen herkese teşekkürler...sivas'a, sivaslıya ve sivasspor'umuza en iyisi yakışır...
jakobieen 06.09.2007, 12:27 arkadaşlar stadın son halini merak ediyorum resmini çekip bi up edebilirmisiniz.
http://img516.imageshack.us/img516/9903/dsc05163cuy9.jpg
yiğidogürbüz 08.09.2007, 23:35 jakobien fotğraf için teşekkürler :-)
güzel olacak bee , yakışır bu takıma
http://img516.imageshack.us/img516/9903/dsc05163cuy9.jpg
EyüphanAydın 09.09.2007, 00:08 bencede çok ama çok güsel bir proje mükemmel olur inş
zaralım 58 09.09.2007, 00:22 lütfen herkes elini taşın altına koysun ve takımımıza sahip çıksın
Ss--58--Ss 09.09.2007, 00:25 bencede cok güzel olcak artık üstü kapalı stadımız var.;)
EyüphanAydın 10.09.2007, 13:51 VALLA MÜKEMMEL BİR PROJE MAÇLARA SEYİRCİLER SOGUK YÜZÜNDEN GELMEYEN VARDİ ŞİMDİ AMA HERKEZ GELEBİLİR..
Ss--58--Ss 10.09.2007, 14:04 cok güzel olur yigidolar üşümeden mac izleyecek.
Sarkdakikisla58 10.09.2007, 14:12 cok sevindim hayirli ugurlu olsun
muhsin koçak 13.09.2007, 12:43 stadımız çok güzel olacak;ama bu çalışmaların bir an önce tamamlanmasını ve bitirilmesini sabırsızlıkla bekliliyoruz.
herşey sivasspor için..emeğe geçen herkese sonsuz tesekkürler
yigidolar06 13.09.2007, 13:00 görünüşü güzel sadece karlı vede yağmurlu havada işe yarıyacak seyircinin sesi sahaya iyi yansıyacak kanaatindeyim. Kale arkalarıyla şimdiki kapalınında acilen kapanmasıyla o zaman güzel bir stad olur
alicalapverdi 14.10.2007, 14:28 bu stadı çok bekledik.büyük sivasspor camiasına yakışır bir stad oluyor.başkanımızı kutluyorum.en büyük sivasspor en büyük yiğido......
çok iyi düşünce
biz bu baskanla cok iyi işler yaparız
yigidolar06 16.10.2007, 12:50 jakobien fotğraf için teşekkürler :-)
güzel olacak bee , yakışır bu takıma BU YENİ YAPILAN TÜRÜBÜNÜN ADINI AMİGO İHSAN TÜRÜBÜNÜ KOYALIMMI ARKADAŞLAR
Çok iyi olur.........................
zaralım 58 23.12.2007, 18:34 valla sivasıma herşeyin en güzeli yakışır
sivassoldier 23.12.2007, 18:53 helal olsun baskana! cok büyük isler basardi. tüm sivaslilara ve sivassporumuza hayirli olur insallah
cimbomlu ahmet 23.12.2007, 18:53 BİZİM STADA UZAKTAN BAKILINCA AYNI NOY KAMP
yener_sahin 24.12.2007, 17:40 BİZİM STADA UZAKTAN BAKILINCA AYNI NOY KAMP
kardeş uzağı iyi göremiyorsun heralde
|