G Ü N E R
22.11.2006, 23:56
SİVASSPORUMUZU BU MAÇTA YALNIZ BIRAKMAYALIM CUMARTESİ GÜNÜ MAÇA GİDELİM.MAÇTAN ÖNCE ORGANİZASYON YAPILACAK OLURSA SİVASSPOR U KARŞILAMAYA GİDELİM...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : GS-SİVAS MAÇINA GİDELİM... G Ü N E R 22.11.2006, 23:56 SİVASSPORUMUZU BU MAÇTA YALNIZ BIRAKMAYALIM CUMARTESİ GÜNÜ MAÇA GİDELİM.MAÇTAN ÖNCE ORGANİZASYON YAPILACAK OLURSA SİVASSPOR U KARŞILAMAYA GİDELİM... aykut-akay 23.11.2006, 00:14 artik sivasimizi yalniz birakmayalim Bestepeli-58 23.11.2006, 00:28 ben bilecikten bu macı seyretmeye gidecem istanbulda durupta sivaslıyım diyen maca gelsin yoksa yooksa ne anlamı varki sivaslıyım demenin Engin58 23.11.2006, 04:17 Lütfen SIVASSPORUMUZU yanliz birakmayalim ...saygilarim ile 1967_CLUB_10UR 23.11.2006, 06:46 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee takım iyi yolda tabii taraftar maça gelir. ademgoze 23.11.2006, 09:22 sizce kaç kişi oluruz benim tahminim 700 kişi yigido_bekir 23.11.2006, 10:26 valla ya organızyon yapalım bı.. yigido_furkan 23.11.2006, 12:05 bu maçta takımımızı yanlız bırakmayalım destek verelim sivaslı wooter 23.11.2006, 12:53 arkadaşlar bir kerem şunu anlamamız lazım, hepimiz bu maça gitmke isteriz ama istanbulda oturuyor diye bütün istanbuldaki bu maça gitselerdi bu durumu düşünürmiyorum. gerçekten maddi sıkıntı yaşayan hemşerilerimiz var niye kimsenin durumun öğrenmeden yargılıyorsunuz, istanuldaki hemşerilerimizin imkanları varsa zaten gidereler, kimsdeyi bu şekilde ayıplamayalım, sanki bu maça gitmemek bir suç... karakule58 23.11.2006, 13:06 arkadaşlar bir kerem şunu anlamamız lazım, hepimiz bu maça gitmke isteriz ama istanbulda oturuyor diye bütün istanbuldaki bu maça gitselerdi bu durumu düşünürmiyorum. gerçekten maddi sıkıntı yaşayan hemşerilerimiz var niye kimsenin durumun öğrenmeden yargılıyorsunuz, istanuldaki hemşerilerimizin imkanları varsa zaten gidereler, kimsdeyi bu şekilde ayıplamayalım, sanki bu maça gitmemek bir suç... sivasımıza baglı olan herkes 13 ytl ne yapıp ne edip bu parayı bulur senede 1 kez veriyorsun....... sivaslı wooter 23.11.2006, 13:14 sivasımıza baglı olan herkes 13 ytl ne yapıp ne edip bu parayı bulur senede 1 kez veriyorsun....... KARDEŞ SANA KATILIYORUM AMA İSTANBULDAKİ BÜTÜN SİVASLILARIN SENİN GİBİ DÜŞÜNÜP O MAÇA GİTTİKLERİNİ DÜŞÜNSEN SONUÇ NE OLURR, ceyhun58 23.11.2006, 13:39 hadi istanbulda yaşayan sivaslı kardeşler gösterin kendinizi sivası, sivas spor un seyirci potansiyelini gösterin yoksa ikinci ligde ali sami yeni,inönüyü doldurmuşsunuz hiç faydası yok PRoFeSSioNaL 23.11.2006, 13:55 SİVASIMIZI YANLIZ BIRAKMAK BİZE YAKIŞMAZ KEİN MAÇTAYIM M.A.Serhat 23.11.2006, 13:57 böyle bir maçtada o tribünü dolduramazsak zaten ayıp ederiz.inşallah tribünlerde dolacak sivassporda bu maçı alacak:) osman1990 23.11.2006, 14:12 herkez saati 19:00 ali samiyendeki maçı kaçırmasın bütün sivaslıları maca bekliyorum 2 hafta önce maç gibi 50 kişiyle temsil etmeyelim bu hafta 5000 kişiyle temsil edelim Bebeto_ 23.11.2006, 15:42 KARDES YEMIN EDERIM BEN ESKISEHIRDEYIM TAM 30 KİŞİ GIDECEKTIK HEMDE UNIVERSITELI SIVASLILAR OLARAK AMA TALIHSIZLIK KI AMELIYAT OLDUM VE ORGANIZE EDEN BEN OLDUGUM ICIN BU IS YATTI AMA LUTFEN SIZ YIGIDOLARI YALNIZ BIRAKMAYIN LUTFEEEEN yigido_bekir 23.11.2006, 17:22 valla bılet kaldıysa yarın kosup alıcam bıtane:.. hakandemirezen 23.11.2006, 18:21 Bizler de, "İst. Sivasspor Taraftar Derneği'' olarak, bu maç için hazırlıklarımıza başladık ve birtakım çalışmalar yapıyoruz. Cep numaralarını tesbit ettiğimiz, İstanbuldaki Sivaslı ilçe ve köy dernekleri başkanlarına, bürokrasi ve iş dünyasındaki hehşehrilerimizin cep telefonlarına (1000 kişi) bu gün 13:00 te toplu olarak sms mesajı çekerek, hemşehrilerimizi maça davet ettik. Ayrıca, 200 adet tişört bastırıyoruz (arkalı önlü derneğimizin logosu var). Bu maça gelen arkadaşlarımıza statda dağıtımını yapacağız. Eğer girişte izin verilirse, davullar da getirmeyi düşünüyoruz. Dün akşam, Dernek yönetimi olarak, Mecnun Başkanımızı ziyaret ettiğimizde, Başkanımız, ''Sivasa ayrılan trübünü dolu görmek istiyorum'' demiştir. Bu vesile ile, tüm hemşehrilerimize buradan tekrar çağrı yapıyoruz. Haydi Yiğidolar Ali Sami Yen' e, Sİvasımıza ve Sİvassporumuza sahip çıkalım. fatih_5834 23.11.2006, 18:38 ARKADASLAR HERZAMANDA USTUNDE DURDUGUM GIBI SİMDİ TAM DESTEK ZAMANI...ELIMIZDEN GELEN BUTUN FEDAKARLIGI YAPALIM!!BU BIZIM TAKIMIMIZ SAHIP CIKALIM..!! 67_DERNEK_AKKIZ 23.11.2006, 18:40 BIZ BAZI GECERLI NEDENLERI DISINDA MACA GIDEYENLER DIŞINDA IMKANI OLAN HERKESI MACTA GORMEK ISTIYORUZ... 1967_DERNEK_MUSTAFA 23.11.2006, 18:55 sivastan geliyoruzzzzzzz ben hariç........... nasip değilmiş nasip ertor58 23.11.2006, 19:04 MAÇA GİDELİM DE ABİ GALATASARAY MAÇ BİLETLERİNİ SATIŞA ÇIKARMASINA RAĞMEN SİVAS İÇİN AYRILMIŞ HERHANGİ BİR TRÜBÜN YOK RAKİP TAKIM TARAFTARI BİLET SATIŞI YOK BİLETİXİ ARADIM GALATASARAYDAN BİZE BÖYLE BİR BİLDİRİM GELMEDİ DENİLİYOR. MAÇ İÇİN BİLETİX TEN BİLET ALALIM DEDİK. AMA SİVASSPOR TARAFI BİLETİ YOK GS LERİN İÇİNDEMİ İZLEYECEGİZ YÖNETİM BU İŞİ HALLETSİN ertor58 23.11.2006, 19:10 YA BİLETİXTE BİLETLER 9- VE 11 MİLYONA KALE ARKALARI KAPALI 26 SİVAS SPORA KAÇ PARA ÇEKECEK BUNLAR BİLET FİYATI ACABA GEÇEN SENE 40 YTL VERDİK f-gun58 23.11.2006, 19:28 hepınızı ıstanbul alısamıyene beklıoruz yenecez ve sıvas neymıs tum turkıyeye gosterecez ben buna ınanıorum herkeste ınansın tek yurek stadda yerımızı alalım sinan58_34 23.11.2006, 20:04 allah izin verirse dernek olarak bizde orda olacagız sivassporumuzu boylesi onemlı bir macta yanlız bırakmayalım PRIMERA_58 23.11.2006, 20:14 BJK MAÇINDAKİ AYIP, İSTANBUL DA TARAFTAR DERNEĞİ KURUPTA 1500 KİŞİYİ TOPLAYAMAYAN DERNEK YÖNETİMİNİNDİR. AÇIKÇASI ORADA 60-70 KİŞİYİ GÖRÜNCE ŞOK OLDUM. TEK VE MUHTEŞEM TESELLİM ORADAN GALİBİYETLE AYRILMAMIZDI Kİ HALAA HER SPOR PROGRAMINDA O MAÇ KONUŞULUYOR. İNŞALLAH GS MAÇINDA DA AYNISI OLUR, KALABALIK OLMAMASI SİVASSPOR A DAHA İYİ GELİYOR !!!! İNŞALLAH BİRGÜN ORGANİZE OLMAYI ÖĞRENİRİZ. sinan58_34 23.11.2006, 20:18 BJK MAÇINDAKİ AYIP, İSTANBUL DA TARAFTAR DERNEĞİ KURUPTA 1500 KİŞİYİ TOPLAYAMAYAN DERNEK YÖNETİMİNİNDİR. AÇIKÇASI ORADA 60-70 KİŞİYİ GÖRÜNCE ŞOK OLDUM. TEK VE MUHTEŞEM TESELLİM ORADAN GALİBİYETLE AYRILMAMIZDI Kİ HALAA HER SPOR PROGRAMINDA O MAÇ KONUŞULUYOR. İNŞALLAH GS MAÇINDA DA AYNISI OLUR, KALABALIK OLMAMASI SİVASSPOR A DAHA İYİ GELİYOR !!!! İNŞALLAH BİRGÜN ORGANİZE OLMAYI ÖĞRENİRİZ. SİZE DERNEK SOZCUMUZ EN KISAZAMANDA GEREKEN ACIKLAMAYI YAPACAKTIR SAYGILAR Bilmiyorum5 23.11.2006, 20:31 HADI YA BÖYLE BIR TAKIMIMIZ VAR SIMDI DESTEK ZAMANI ademgoze 23.11.2006, 20:32 BJK MAÇINDAKİ AYIP, İSTANBUL DA TARAFTAR DERNEĞİ KURUPTA 1500 KİŞİYİ TOPLAYAMAYAN DERNEK YÖNETİMİNİNDİR. AÇIKÇASI ORADA 60-70 KİŞİYİ GÖRÜNCE ŞOK OLDUM. TEK VE MUHTEŞEM TESELLİM ORADAN GALİBİYETLE AYRILMAMIZDI Kİ HALAA HER SPOR PROGRAMINDA O MAÇ KONUŞULUYOR. İNŞALLAH GS MAÇINDA DA AYNISI OLUR, KALABALIK OLMAMASI SİVASSPOR A DAHA İYİ GELİYOR !!!! İNŞALLAH BİRGÜN ORGANİZE OLMAYI ÖĞRENİRİZ. sen geldin mi acaba maça ????? hakandemirezen 23.11.2006, 20:45 BJK MAÇINDAKİ AYIP, İSTANBUL DA TARAFTAR DERNEĞİ KURUPTA 1500 KİŞİYİ TOPLAYAMAYAN DERNEK YÖNETİMİNİNDİR. AÇIKÇASI ORADA 60-70 KİŞİYİ GÖRÜNCE ŞOK OLDUM. TEK VE MUHTEŞEM TESELLİM ORADAN GALİBİYETLE AYRILMAMIZDI Kİ HALAA HER SPOR PROGRAMINDA O MAÇ KONUŞULUYOR. İNŞALLAH GS MAÇINDA DA AYNISI OLUR, KALABALIK OLMAMASI SİVASSPOR A DAHA İYİ GELİYOR !!!! İNŞALLAH BİRGÜN ORGANİZE OLMAYI ÖĞRENİRİZ. Gardaş, biz dernek yönetimi olarak, biletix gişelerinin önünde ve İnönü stadındaki girişlere barikat kurduk ve maça gelen 1500 seyircinin önüne geçerek, ''içerde öcü var sakın girmeyin'' dedik. Gelenlerin hepsini geri gönderdik... İnşallah GS maçında hatamızdan döneriz RECEP_YÜKSEL 23.11.2006, 21:18 BJK MAÇINDAKİ AYIP, İSTANBUL DA TARAFTAR DERNEĞİ KURUPTA 1500 KİŞİYİ TOPLAYAMAYAN DERNEK YÖNETİMİNİNDİR. AÇIKÇASI ORADA 60-70 KİŞİYİ GÖRÜNCE ŞOK OLDUM. TEK VE MUHTEŞEM TESELLİM ORADAN GALİBİYETLE AYRILMAMIZDI Kİ HALAA HER SPOR PROGRAMINDA O MAÇ KONUŞULUYOR. İNŞALLAH GS MAÇINDA DA AYNISI OLUR, KALABALIK OLMAMASI SİVASSPOR A DAHA İYİ GELİYOR !!!! İNŞALLAH BİRGÜN ORGANİZE OLMAYI ÖĞRENİRİZ. SELAM VE SAYGILARIMLA 1. SEN BENİ VEYA DERNEKTEKİ DİĞER ARKADAŞLARI TANIYORMUSUN 2. BİZİM YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARDA HİÇ BULUNDUNMU 3. BİZİM YAPTIĞIMIZ FEDAKARLIKLARIN YARISINI YAPTINMI 4. GECELER 03.00 KADAR EVDEN UZAK KALDINMI 5. MAÇA GELMEYEN (İMKANI OLAN SİVASLILAR İÇİN) EVİNEMİ GİDİP GETİRECEKTİK 6. HADİ BİZ YAPAMADIK SEN HANGİ KÖYDENSİN O KÖYÜ ALIP GELSEN DOLMAZMIYDI 7. BEŞİKTAŞ TÜRBÜNÜNE GİREN SİVASLILARI DÖVEREK Mİ SİİVAS TÜRBÜNÜNE SOKACAKTIK 8. ABİM YAŞINDASIN YANİ 40 HERSENE Bİ ARKADAŞIN OLSAYDI ONLARA NAZIN GEÇSEYDİ 40 ALIP GELSEYDİN NASIL OLURDU 9. BİZİ ELEŞTİRME HAKKIN VAR AMA BİRAZDA KENDİNE ÖZ ELEŞTİRİ YAPSAYDIN ACABA BEN YAPTIM DİYE 10. YANİ SON DEĞİL AMA SON SAYGILAR DİYORUM ÇÜNKÜ BEN SİVASLIYAM YANİ YIKICI OLAN DEĞİL YAPICI OLANLARDANIM KÖTÜ GÜNDE BİLE YANINDA OLANLARDAN HAYATTAKİ KOLAY OLAN YIKMAK ZOR OLAN YAPMAK KUSURA BAKMA ABİ AMA SEN YIKMAYI SEVENLERDENSİN HERALDE ertor58 23.11.2006, 21:39 NERDE BU DERNEK YA BİR DERNEK LAFIDIR DOLANIYOR ORTALIKTA BU DERNEK YASALMI YOKSA BİRKAÇ KİŞİNİN BİR ARAYA GELMESİ İLE DAHA KURULMAMIŞ HENÜZ KURULMA AŞAMASINDA BİR YERMİ ÇÜNKÜ DERNEK OLABİLMEK İÇİN BİR ADRES ŞART DERNEKLER MASASINA KAYIT İÇİN. AMA BİR ADRES YOK ORTADA SON DURUM NEDİR YAPABİLECEGİMİZ BİŞEY VARMI . karakule58 23.11.2006, 22:05 KONUŞUN MİLLET BENCE BU KONUŞMALAR AYIP DEĞİLDİR.MERAK EDEN HERKES SORSUN.AYAĞA KALK DERNEK DESİN.NERDESİN DERNEK DESİN. yusuf bu kadar dernege yuklenmeye hakkın yok biraz sabır et dernegin nerde nasıl çalıştıgını bilmiyorsan lütfen yorum yapma.adresimiz belli olsun ondan sonra dernegin çalışmalarını göreceksin. ertor58 23.11.2006, 22:06 GALATASARAY MAÇINA GELECEGİM TABİ GEÇEN SENEDE GİTMİŞTİM 40 MİLYON VERİP MAÇA GELİNCE TANIŞALIM KONUŞURUZ. Yarın samiyene gidip hangi trübünde olcaz biletler satılıyomu onu ögrenecegim. biletix satmıyo . bende üye olarak faaliyetlere destek vermek isterim. herkes elini taşın altına koymalı yoksa olmazzz. karakule58 23.11.2006, 22:09 GALATASARAY MAÇINA GELECEGİM TABİ GEÇEN SENEDE GİTMİŞTİM 40 MİLYON VERİP MAÇA GELİNCE TANIŞALIM KONUŞURUZ. Yarın samiyene gidip hangi trübünde olcaz biletler satılıyomu onu ögrenecegim. biletix satmıyo . bende üye olarak faaliyetlere destek vermek isterim. herkes elini taşın altına koymalı yoksa olmazzz. kardeş yarın buyuk olasılıkla siteden birileri veya dernekten biletler hakkında haber verirler.. rakip tribun biletlerini maç gunu staddanda satabilirler umarım maçta tanışma imkanımız olur.... G Ü N E R 23.11.2006, 22:27 hemşolar birbirimize yüklenmeyelim herkes birbirine haber versin birbirini zorlasın ali sami yen e yüklenelim.statda tanışalım tek bilek tek yürek olalım.hakan demirezen e de şimdiden teşekkürler stattda görüşürüz... GuNaY 23.11.2006, 22:27 ARKADAŞA KATILIYORUM.DERNEK İSTANBULDA KURULDU.KURULMASIDA ÇOK SÜPER OLDU.ÇALIŞMALARI VARDIR AMA İSTANBULDA BJK MAÇINI İZLEYEN 100 KİŞİLİK BİR GRUBU UNUTMAMAK LAZIM.BAŞKASI OLSA BU DURUMU ARAŞTIRIR.NE YAPMAMIZ GEREKİR DER.İSTANBULDA KURULAN VE TARAFTARI TOPLAMAYI SAĞLAYACAK TEK BİR OLAY VARSA ODA DERNEKTİR.GİT KARDEŞİM SEN HABER VER KÖY DERNEKLERİNE.MAÇA GELİN DEYİN BİZİMLE OLUN DEYİN.MADEM DERNEKSİN BUNLARI DÜŞÜNECEKSİN. BÜTÜN SİVASLILAR DERNEĞİ BİLİYOR.AMA DERNEK YÖN GÖSTEREMİYOR.BENİM KÖYÜMÜN DERNEĞİNDEKİ İNSANLAR BİLE TARAFTAR DERNEĞİNİ DUYMUŞ.VE DİĞER DERNEKLER.SENDE GİDECEKSİN ÇAĞRIDA BULUNACAKSIN.AMA NERDEEEEE....... DERNEĞE KARŞI OLUYORUZ ANLAMINA GELMESİN.BU ARTIK BİR DAVA OLMUŞ BAŞARACAKSINIZ.BENCE GELEN HER SÖZ SİZİN İÇİNDİR.FARKINA VARIN VE BUNLARDAN ÖRNEK ALIN.BÜTÜN YÜK OMUZUNUZDA ARTIK YÜZ ÜSTÜ ÇOK SÜRÜNDÜN AYAĞA KALK SAKARYA. BU DEĞİL AMA AYAĞA KALK DERNEK İYİ BİR ÖRNEK VE İYİ BİR İSTEK OLUR SİZLERDEN. Sana tek soru? Beşiktaş maçında hangi tribündeydin? Sadece ne tarafta olduğunu yaz! GuNaY 23.11.2006, 22:37 TAMAM ALİSAMİYENDEYİM.HAKLISIN ABİ SANA CEVAP BİLE YAZAMAM BEN.SORUN YETER ABİ.ÇOK HAKLISIN NE DEDİĞİNİ ANLADIM YAZILARIMDADA BİR YANLIŞLIK YOK.3-5 TANE İNSAN BİLE ZAMAN ZAMAN BU YORUMLARI YAPTI.YARIN BU İNSANLAR 15-30-50 OLMASIN. CEVABI BİLİYORSUN..... Tamam o zaman kısa bir şey söyleyeyim... Senin gibi zihniyette olan kişilerin düşüncelerini zamanla değiştireceğiz... Bizim tribünde olmadığın halde oraya buraya laf atıp yaygaralık yapmakla haklı konuma gelemezsin.. Ayrıca senin Sivassporlu olduğunu Gelecek sezondaki Bjk macında göreceğiz... puar 23.11.2006, 22:37 siz bursaya gittinizmi dernekteki bir kardeşler gibi heryere 1 kişi bilet olsun yol olsun gittinizmi?? dernek diyorsunuz madem dernekten icraat göremiyorsunuz buyrun yardım edinde bişeyler yapalım??? inönüdeydik kaç kişiydik olsun 100 kişi nerde istanbulda olupta buraya yazanlar??? taa yurt dışından maca gelenler vardı nerdeee yok dimi... olamazda... farkımız şu biz sivassporu gönülden seviyoruz!!! ya siz!!!!!!!!!!!! puar 23.11.2006, 22:41 SENEYE ASKERE GİDİYOM YAAA.MAÇLARA GİDEMEM:D denizliye gelirsin manisaya gelirsin hatta ankaraya gideriz :D burak_baykal 23.11.2006, 22:43 sevgili gardaşlar derneğe fazla negatif olarak düşünmeyin daha yeni kuruldu hemen kurulmayla her maçda kalabalık olamaz çünkü yeni olduğu için çoğu sivaslı taraftarlarımız bilmiyor .bilmesi içinde birlikte çalışmamız lazım ki hem derneğin kurulduğu herkes öğrenir artı hemde taraftar sayısıda artar.şurada söylüyorum her zaman çok da hızlı çalışmalarını yapmasını istiyorsanız daha iyi organize olarak görmek istiyorsanız eğer gelin dernek yönetimi ile birlikte çalışalım.............. puar 23.11.2006, 22:48 ORHAN ABİ SENİ SEVİYORUM KOLTUĞUMU HAZIRLA ÇEKİRDEK YİĞECEĞİZ MAÇTA SENİNLE:D yoooooooooooooo mactan sonra yerizz :D kendime cekirdekçi dedirtmem ;) SONMEZ 23.11.2006, 23:05 DERNEĞİMİZE LAF SÖYLETMEMMMMMMMMMMMM... SÖYLEYENİNDEEEEEE............. .................. AĞZINI YIRTARIMMMMMMMMMMMMMMMMMM... KASITLI YAYGARACI ÇAPULCULARLA İŞİMİZ OLMAAZZ İŞ ARAYAN VARSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A ÇOK İYİ İŞİMİZ OLUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRR SONMEZ 23.11.2006, 23:07 BENİM SABRIMIIIIIIIIIIIIIIIIII TAŞIRMAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ........................... G Ü N E R 23.11.2006, 23:13 ya yapmayın zaten hep böyle şeylerden kaybediyoruz bir araya geleceğimize hep birbirimizle uğraşıyoruz.maç cumartesi gelenleri gerçek sivaslıları zaten görecez. bu arada fotograf makinalarını unutmayalım bende getirmeye çalışcam resimleri sonra forumdan yayınlar gelmeyenleri çatlatırız. sivaslıavukat 23.11.2006, 23:36 NERDE BU DERNEK YA BİR DERNEK LAFIDIR DOLANIYOR ORTALIKTA BU DERNEK YASALMI YOKSA BİRKAÇ KİŞİNİN BİR ARAYA GELMESİ İLE DAHA KURULMAMIŞ HENÜZ KURULMA AŞAMASINDA BİR YERMİ ÇÜNKÜ DERNEK OLABİLMEK İÇİN BİR ADRES ŞART DERNEKLER MASASINA KAYIT İÇİN. AMA BİR ADRES YOK ORTADA SON DURUM NEDİR YAPABİLECEGİMİZ BİŞEY VARMI . Derneğimiz Kadıköy'de , bir ara size tüzüğü de yollarım okursunuz.Teklif için teşekkür ederiz , kapımız herkese açık , muhakkak yapabileceğin birşeyler vardır , cumartesi maçtaysan tanışalım lütfen. sivaslıavukat 23.11.2006, 23:39 ARKADAŞA KATILIYORUM.DERNEK İSTANBULDA KURULDU.KURULMASIDA ÇOK SÜPER OLDU.ÇALIŞMALARI VARDIR AMA İSTANBULDA BJK MAÇINI İZLEYEN 100 KİŞİLİK BİR GRUBU UNUTMAMAK LAZIM.BAŞKASI OLSA BU DURUMU ARAŞTIRIR.NE YAPMAMIZ GEREKİR DER.İSTANBULDA KURULAN VE TARAFTARI TOPLAMAYI SAĞLAYACAK TEK BİR OLAY VARSA ODA DERNEKTİR.GİT KARDEŞİM SEN HABER VER KÖY DERNEKLERİNE.MAÇA GELİN DEYİN BİZİMLE OLUN DEYİN.MADEM DERNEKSİN BUNLARI DÜŞÜNECEKSİN. BÜTÜN SİVASLILAR DERNEĞİ BİLİYOR.AMA DERNEK YÖN GÖSTEREMİYOR.BENİM KÖYÜMÜN DERNEĞİNDEKİ İNSANLAR BİLE TARAFTAR DERNEĞİNİ DUYMUŞ.VE DİĞER DERNEKLER.SENDE GİDECEKSİN ÇAĞRIDA BULUNACAKSIN.AMA NERDEEEEE....... DERNEĞE KARŞI OLUYORUZ ANLAMINA GELMESİN.BU ARTIK BİR DAVA OLMUŞ BAŞARACAKSINIZ.BENCE GELEN HER SÖZ SİZİN İÇİNDİR.FARKINA VARIN VE BUNLARDAN ÖRNEK ALIN.BÜTÜN YÜK OMUZUNUZDA ARTIK YÜZ ÜSTÜ ÇOK SÜRÜNDÜN AYAĞA KALK SAKARYA. BU DEĞİL AMA AYAĞA KALK DERNEK İYİ BİR ÖRNEK VE İYİ BİR İSTEK OLUR SİZLERDEN. Çok yakışmış sana çok , böyle devam et. genc_yigido 24.11.2006, 00:16 arkadaşlar bir kerem şunu anlamamız lazım, hepimiz bu maça gitmke isteriz ama istanbulda oturuyor diye bütün istanbuldaki bu maça gitselerdi bu durumu düşünürmiyorum. gerçekten maddi sıkıntı yaşayan hemşerilerimiz var niye kimsenin durumun öğrenmeden yargılıyorsunuz, istanuldaki hemşerilerimizin imkanları varsa zaten gidereler, kimsdeyi bu şekilde ayıplamayalım, sanki bu maça gitmemek bir suç... yani bence 13 ytl yi veremeyecek adam sanmıyorum ki olsun. maça gitmek isteyen gider kardeş. yani istanbulda yaşayana 13 ytl cok degil ucuz bile.saygılar lastsivasli 24.11.2006, 00:25 beyler ben geçen beşiktaş maçına gittim. şahsen utandım. çünkü 100 kişi ya vardı ya yoktu.. ben bilet bulamayız diye sabahın köründe gidip bilet almıştım. ama o manzarayı görünce şahsen çok utandım. lütfen galatasaray maçıda o şekilde olmasın ben tribünde yerimi alıyor ve sizleri de bekliyorum. albina58 24.11.2006, 00:28 Dernegin kuruluş aşamsında bulundum;olagan periyodik bir aylık süreçlerde toplantılarına katıldım. Yasal süreç başlangıcında geçici seçimler yapıldı ve sonucunda bir yönetim kurulu oluşdu. Bu süreç içerisinde toplantılara katılan ve oluşumda yer almak isteyen arkadaşlar 40 kadar idi.En nihayetinde oluşan yönetim kurulu ve kurucu üye gurubunda 20 kişi mevcudiyeti vardır. Asıl sorun bu oluşumun başından beri yer alıpda yönetimde yer alamayan arkadaşlar (ne yazıkki daha sonraki oluşumlarda hiç bir surette bulunmamışlardır davetlerede icabet buyurmadılar) sonrasında insafsızca bir karalama, çamur at izi kalsın mantığı ile basit,üretemeyen pasif insan profili ile klavye başından ahkam kesmeleri bana çok tuhaf geldi. Bu arada SİVASSPOR COM. sitesi daimi takipçilerine bir hatırlatma ihtiyacım vardır.Bu kurulan dernek yönetimi ve oluşumu olagan hale gelmiş boş, işsiz, kahve köşelerinde pinekleyen,internet sayfalarında karı kız peşinde koşan bir oluşum degildir.Her bir arkadaş kendi branşlarında saygın kariyerleri olan bir beyin takımıdır.Herşeyden önce SİVAS ve SİVASSPOR mantığı ile yola çıkan,başkanımız MUSTAFA SÖNMEZ'in de söylediği gibi ''biz sivasspor'dan ne alabiliriz degil ne verebiliriz '' ilkesi ile yoluna devam edecek olan dernegimiz yaptığı icraatlar dahilinde birtakım organizasyonlara imza atmıştır ve devamı da gelecektir. Bu olagandışı pozisyon nitekim hep çıkar ve menfaat peşinde koşanları rahatsız etti ve edecekde. Her zaman oldugu gibi aleyhte konuşanları ne anlıyorum nede anlamak istiyorum. Kendi kurdukları hayal alemlerinde yeni haset duygularında başarılar dilerim. :::::İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR :::::::::::: RECEP_YÜKSEL 24.11.2006, 00:37 arkadaşlar bir kerem şunu anlamamız lazım, hepimiz bu maça gitmke isteriz ama istanbulda oturuyor diye bütün istanbuldaki bu maça gitselerdi bu durumu düşünürmiyorum. gerçekten maddi sıkıntı yaşayan hemşerilerimiz var niye kimsenin durumun öğrenmeden yargılıyorsunuz, istanuldaki hemşerilerimizin imkanları varsa zaten gidereler, kimsdeyi bu şekilde ayıplamayalım, sanki bu maça gitmemek bir suç... tek soru istanbulda kaç sivas derneği var her dernekten bi kişi gelse kaç kişi olur bi araştır lütfen kardeş Derbeder 24.11.2006, 00:43 İşten dolayı bir aksilik olmazsa bende orada olacağım ertor58 24.11.2006, 00:52 ya siz dernek başkanısınız sinirlerinize hakim olmalısınız ve eleştirilerede açık olmalısınız hemen sinirlenip böyle azgızını yırtmak falan gerçekten olmuyo bir dost tavsiyesi. RüStü ElmaS 24.11.2006, 01:29 Yeni kurulmuş bir dernek. Henüz yeni olmasına rağmen, güzel işlere imza atmıştır. Bu kadar yeni bir dernekten kimse mucize beklemesin. Herşey zamanla yerine oturacak ve bu derneğin çalışmalarıyla hepimiz gurur duyacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. aykut-akay 24.11.2006, 02:40 Ben almayada yasayan bir sivasli olarak bi dernegin yeni kuruldugunu yeni yeni büyüdügünü burdan takipteyiz simdi söle bir sey bu organizeler hersey iki tarflidir dernekler nasil bu organizeleri yaparsa bireylerde bunlara katilarak bir anlam kazanir yoksa dernekler istedigi kadar organize yapsin o birey bagli oldugu takima veya vb seyde lafta sözde aslan kesilip ama is icrata geldiginde bir sey yapmiyorsa bu o kurumun degil o bireyin hatasi sucu vb dir Onun icindirki sivasliyim deyipte karsi takim formasini giyip karsi taraftarligi yapip ondan sonra laf sölemek bence en en en ne diyem ya sahtekarlik desem bir türlü alcaklik desem bir türlü bilincsizlik desem bir türlü... bu örnegi vermemin amacida karsima cikmasidir sivasliyip deyipde fb tarafinda mac izlemesi ve 400-500 milyonluk fb malzemesi alan kisi ve kisiler BIZE SAHTE DEGIL ORJINAL SIVASLI LAZIM Ertugrul 24.11.2006, 05:39 Dernegin kuruluş aşamsında bulundum;olagan periyodik bir aylık süreçlerde toplantılarına katıldım. Yasal süreç başlangıcında geçici seçimler yapıldı ve sonucunda bir yönetim kurulu oluşdu. Bu süreç içerisinde toplantılara katılan ve oluşumda yer almak isteyen arkadaşlar 40 kadar idi.En nihayetinde oluşan yönetim kurulu ve kurucu üye gurubunda 20 kişi mevcudiyeti vardır. Asıl sorun bu oluşumun başından beri yer alıpda yönetimde yer alamayan arkadaşlar (ne yazıkki daha sonraki oluşumlarda hiç bir surette bulunmamışlardır davetlerede icabet buyurmadılar) sonrasında insafsızca bir karalama, çamur at izi kalsın mantığı ile basit,üretemeyen pasif insan profili ile klavye başından ahkam kesmeleri bana çok tuhaf geldi. Bu arada SİVASSPOR COM. sitesi daimi takipçilerine bir hatırlatma ihtiyacım vardır.Bu kurulan dernek yönetimi ve oluşumu olagan hale gelmiş boş, işsiz, kahve köşelerinde pinekleyen,internet sayfalarında karı kız peşinde koşan bir oluşum degildir.Her bir arkadaş kendi branşlarında saygın kariyerleri olan bir beyin takımıdır.Herşeyden önce SİVAS ve SİVASSPOR mantığı ile yola çıkan,başkanımız MUSTAFA SÖNMEZ'in de söylediği gibi ''biz sivasspor'dan ne alabiliriz degil ne verebiliriz '' ilkesi ile yoluna devam edecek olan dernegimiz yaptığı icraatlar dahilinde birtakım organizasyonlara imza atmıştır ve devamı da gelecektir. Bu olagandışı pozisyon nitekim hep çıkar ve menfaat peşinde koşanları rahatsız etti ve edecekde. Her zaman oldugu gibi aleyhte konuşanları ne anlıyorum nede anlamak istiyorum. Kendi kurdukları hayal alemlerinde yeni haset duygularında başarılar dilerim. :::::İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR :::::::::::: Bu kadar kısa zamanda kurulup faliyete geçen İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneği her türlü taktiri,tebriği ve desteği hak etmektedir. Otuzsekiz yıllık lig tarihimizde ve iki yıllık 1.lig geçmişimizde İstanbul gibi hemşerilerimiz yoğun olarak yaşadığı bir yerde bu güne kadar taraftar derneğimizin olmayışı büyük bir eksiklikti,bu eksikliği bir grup Sivas ve Sivasspor sevdalısı İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneğini kurarak tamamlamış oldu. Üç ay gibi kısa zamanda hızlı bir şekilde kurumsallaşıp organizasyonlara başladılar; Sakarya maçında İST DER vardı,Bursa deplasmanında İST DER vardı,Bjk maçında İST DER vardı ve Gs maçında da İST DER olacak… Dernek kurmak ve bu dernek çatısı altında organizasyonlar yapabilmek hiçte kolay işler değil,her atılan adım maliyet,emek ve fedakarlık demek . Yapıcı,iyi niyetli eleştirilere kimse bir şey demez hatta memnuniyetlede karşılanır ancak maksatlı ve karalama amacı güden eleştirilerinde tepkiyle karşılanması gayet doğaldır çünkü ortada hiçe sayılan büyük emekler var. Bu memlekette artık kendi ayağımızı vurmaktan vazgeçmeliyiz ve iyi işler yapanlara destek olmalıyız veya destek olamıyorsak hiç olmazsa engel olmamalıyız... Engin58 24.11.2006, 06:41 Takimizina gercektende biz yigodolar olarak yanliz birakmayalim ...Saygilarim ile ceyhun58 24.11.2006, 08:44 Arkadaşlar lütfen birbirimize kırıcı olmayalım burda toplanmamızın sebebi sivasspor, sivasspor u daha güzel yerlere nasıl getirebiliriz seyirci potansiyelini nasıl arttırabiliriz bunun yorumunu yapalım birbirimize lütfen kırıcı kelimelerde bulunmayalım dışardan bizleri rakip takım taraftarlarıda izliyor SONMEZ 24.11.2006, 09:27 ya siz dernek başkanısınız sinirlerinize hakim olmalısınız ve eleştirilerede açık olmalısınız hemen sinirlenip böyle azgızını yırtmak falan gerçekten olmuyo bir dost tavsiyesi. KARDEŞ; BEN VE ARKADAŞLARIM BİR AMAÇ UĞRUNA YOLA ÇIKTIK VE BU AMAÇ TA : SİVAS VE SİVASSPOR...! BEN VE ARKADAŞLARIM, ÇOK SAKİNİZDİR ASLINDA, ANCAK, DERNEĞİMİZ HAKKINDA KASITLI YAYGARA KOPARAN ÇAPULCULARA DA FIRSAT VERMEYİZ...! DERNEĞİMİZİ, KENDİ EMELLERİ UĞRUNDA KULLANMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEDİĞİMİZ İÇİN, BAZI ÇAKALLAR ÇAMUR ÇAMUR KONUŞUYORLAR. ÇAMUR ATMAK İÇİN KONUŞAN AĞIZLARI DA SAKİNLİĞİ, EFENDİLİĞİ, OLGUNLUĞU... BİR KENARA BIRAKIR, İŞTE OZAMAN 2. DAMARIM OLAN DELİ DAMARIM TUTAR VE O AĞZI DA Y-I-R-T-A-R-I-M........!!! BİZLER YENİ KURULMUŞ BİR DERNEK OLARAK, ÖNERİLERE, FİKİRLERE, ÖZELEŞTİRİYE HER ZAMAN AÇIĞIZ... YAPICI VE UYARICI ELEŞTİRİ YAPAN ARKADAŞLARIMIZA MİNNET DUYARIZ. EN AZINDAN ŞAHSIM, MESLEĞİM İCABI(HALKLA İLŞ. UZM.) İNSANLARLA DİYALOĞA AÇIĞIMDIR. ANCAAAAAK... MAKSADI BAŞKA OLANLAR VE BİZLERİ HAZMEDEMEYENLER DERNEĞİMİZE ÇAMUR ATAMAZZZ...! TAKIMIMIZA DESTEK İÇİN VAR OLAN SİVASTAKİ 67 DERNEĞİMİZE VE İSTANBULDAKİ DERNEĞİMİZE HAKSIZ VE MAKSATLI SALDIRILARA MÜSADE ETMEM...!LAF SÖYLETMEM...! BAŞKA BİR FORUMDA HERKESTEN ÖNCE BENİM ÖZELEŞTİRİDE BULULUNDUĞUM YAZIMI AŞAĞIYA KOPYALIYORUM...! Son zamanlarda, İstanbul' daki maçlarımızda, seyirci katılımının düşmesini inkar edemeyiz...! Tesbit ayrı bir şeydir... Tenkit isa daha ayrı...! Tümevarım & Tümdengelim kavramlarından yola çıkarak, (burada tümevarım kuramından yola çıkmamız gerekir) yani parçalardan bütüne ulaşmamız lazım. Tabii ki, Neden & Sonuç ilişkisini ne irdelememiz gerekiyor. Bu anlamda, Şimdiye kadar olan gözlemlerime dayanarak, bir kaç tesbitimi sizlerle paylaşmak istiyorum. 1- Öncelikle hatayı kendimizde aramamız şart...! İst. Sİvasspor Taraftar Derneği olarak, kendi eksikliğimiz ve sorumluluğumuz varsa, bunu kabullenmemiz lazım ve telafi yoluna gitmemiz gerekir...! 2- Bazı arkadaşlarında dikkatinden kaçmadığı gibi, sanki anlaşılmaz ve tarifi zor olan bir doyum var gibi. 3- Geçtiğimiz haftaya kadar, takımımızın talihsiz yenilgiler alması ve kamuoyunda yine anlaşılmazı zor bir ümitsizlik. BJK maçımız için davetçi olduğumuz hemşehrilerimiz: nee gedeceeem yaw...gene yenileceez... Bu takım bu sene küme düşer...3-5 tane yeriz...gibi tepkileri...! (Oysa, asıl zordayken ve dardayken daha çok destek olunmalı...!) Hani Kara Gün Dotu misali... 4- Bilet fiyatlarının, kale arkası olmasına rağmen yülsek oluşu. Ailesiyle veya birkaç arkadaşıyla gelmek isteyenleri zorlması...! 5- Yıllardan beri, Sivas üst kimlikli faaliyet gösteren bir çok İlçe-köy, vakıf & derneklerin düşündürücü duyarsızlığı...! (700 kuruluştan sözediliyor, sadece bu kuruluşların yönetim kurulları gelse, en az 7 kişiden oluştuğunu varsayarsak, 700x7 = 4900 eder...! Hadi bırakalım 7 kişilik yönetimleri; sadece başkanları gelse gene 700 eder...!) Eeeeeeee...? nerdeler...? İsmi mevzu değil, A derneğininin B isimli başkanını tel. ile arayıp; maça davet ettiğimde: Maç ne zaman, nerde, kiminle oynuyoruz,... gibi ucube sorularla karşılaşıyorum...! Bilgileri aktardığımda ise; hemen mazeretler... yeniliriz..! fark yeriz...! küme düşeriz...!... falan-feşmekan...! 6- . . Birçok etken bir araya gelince maalesef, bizleri üzen bu durumu ortaya çıkarıyor... Son olarak, yine çuvaldızı kendimize batırarak bitirmek istiyorum. Bizler Dernek olarak, eksiklerimizi, hatalarımızı değerlendireceğiz. Çrş. günü yönetim toplantımızda ilk gündem maddemiz bu olacak...! Allah'tan, muhteşem ve tarihi bir zaferimiz oldu...Devamı dileğiyle... . . . ErdalGüler 24.11.2006, 09:28 ÖNCELİKLE KLAVYE ARKASINA SAKLANARAK ELEŞTİRİ YAPAN TÜM KARDEŞLERİME BİRŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM… DERNEK KURULMA AŞAMASINDA İKEN TOPLANTILAR YAPILIRKEN BURADAN ABİ TOPLANTI NEREDE BİZLER MUTLAKA ORADAYIZ DEYİPTE GELMEYEN YÜZLERCE KİŞİYLE KARŞILAŞTIK… SONUNDA BU YOLA BAŞ KOYMUŞ BİR GRUP ARKADAŞIMIZLA BİRLİKTE BİZ BU YOLA ÇIKTIK… BU YOLDA EN BÜYÜK DARBEYİ EN YAKINIMIZDA BULUNAN İNSANLARDAN YEDİK… AMA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİMKİ DERNEĞİMİZ RESMİ OLARAK 3 AYDIR FAALİYETTE VE ELİNDEN GELDİĞİNCE BİRÇOK ORGANİZASYON YAPTI… BURADA ASIL ÜZERİNDE DURULMASI GEREKEN ŞEY SİVASLI OLUPTA YİĞİT VE MERT OLMAYAN KİŞİLERİN SÖYLEMLERİDİR… BURADA KLAVYE BAŞINDA YALAN YANLIŞ ŞEYLER SÖYLEYENLER ÖNCE KENDİLERİNE BAKSINLAR VE YİĞİDO OLABİLMEYİ HAKEDİYORLARMI KENDİLERİNE SORSUNLAR. AYRICA DERNEĞİ YARGISIZCA ELEŞTİRENLER NEDEN GELİPTE DERNEĞİN FAALİYETLERİNDE YER ALMIYORLAR BUNU BİR AÇIKLASINLAR. BU DERNEĞİ SADECE SEVMEK YETMİYOR. ONU GELİŞTİRMEK İSTANBULDA YAŞAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZİN ELİNDE… AMA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN KİŞİLER İŞ İCRAATA GELİNCE ORTALARDA YOKLAR… BİZİM DERNEK OLARAK EN BÜYÜK AMAÇLARIMIZDAN BİRİSİ SİVASIMIZA YAKIŞAN BİR TARAFTAR KİTLESİ OLUŞTURMAK. YANİ HOLİGANİZM VE KÜFÜR GİBİ İNSANLIĞA SIĞMAYAN DAVRANIŞLARI GÖSTERMEYEN AMA TAKIMINI DESTEKLEMEKTEN HİÇBİR ZAMAN YILMAYAN BİR TARAFTAR KİTLESİ OLUŞTURMAKTIR. VE BAZI ŞEYLER ZAMANLA OLACAKTIR. AMA BİZİM GÜZEL İNSANIMIZ NEDENSE BAZI ŞEYLERİN BİR ANDA OLMASINI İSTİYOR. İSTİYOR AMA ÇABA SARFETMİYOR… BİRŞEYLER SADECE İSTEMEKLE OLMUYOR… BURADAN BU FORUMU OKUYAN TÜM KARDEŞLERİME ABİLERİME VE ABLALARIMA DİYORUM Kİ BU DERNEK BİRGÜN GELECEK ÇOK GÜZEL ŞEYLERİN ALTINA İMZASINI KOYACAK… HEM TARAFTARLIK NAMINA HEMDE İNSANLIK NAMINA… İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR. BİZLER 10 KİŞİDE OLSAK 20 KİŞİDE OLSAK İNANDIK VE BU YOLDA İNANAN HERKESİ YANIMIZA ALACAĞIZ. ÖYLE BİRGÜN GELECEKKİ BU İNANAN SAYISI ARTIK MİLYONA ULAŞACAK… LÜTFEN KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLUN… ELEŞTİRİ YAPIN AMA BOŞ ELEŞTİRİ DEĞİL… SAYGILARIMLA… Hasim 24.11.2006, 10:03 Değerli Sivaslılar İnşallah Eski açıkta buluşacağız. ceyhun58 24.11.2006, 11:01 derneklerin amacı insanları bir araya getirmek dışlamak değil insanların tevazu sahibi olması gerekir ve açık olması lazımdır.bazı insanlar art düşünce taşıyabilir karalama yapalbilir ama siz bir dernek başkanı olarak tevazu göstermeniz gerekir.tahriklere kapılmamanız gerekir eleştiri iyi veya kötü olabilir iyi tarafların sizce alınması ve enpoze edilmesi gerekir yoksa insarlar olmadıkça dernekler faydalı olamaz saygılar SONMEZ 24.11.2006, 11:19 derneklerin amacı insanları bir araya getirmek dışlamak değil insanların tevazu sahibi olması gerekir ve açık olması lazımdır.bazı insanlar art düşünce taşıyabilir karalama yapalbilir ama siz bir dernek başkanı olarak tevazu göstermeniz gerekir.tahriklere kapılmamanız gerekir eleştiri iyi veya kötü olabilir iyi tarafların sizce alınması ve enpoze edilmesi gerekir yoksa insarlar olmadıkça dernekler faydalı olamaz saygılar ceyhun kardeş, Galiba yanlış anladınız...! Ya da ben anlatmakta yetersiz kaldım...! Sizin de yaklaşımınızı çok önemsiyoruz ve dostça tavsiyenizden dolayı da teşekkür ediyorum... Kişilik olarak, nasıl birisi olduğumuzu, fikirlere ve eleştirilere ne kadar açık olduğumuzu zaten bilen biliyor...! Bu tahrik oluşumuz da değil...! Sadece bazı kendini bilmezlere bir cevaptır...! Her türlü eleştiriye açığız amaaaa... Yapıcı olursa başımız üstüne...! Her fırsatta, laf sıkıştırmayı ve tıkıştırmayı adet haline getiren ve bizleri kullanmak isteyen ama fırsat vermediğimiz kişilerin, bizleri eleştirmekten ziyade; egosunu tatmin etmeye çalışan ve hırlayan kişi(liksiz)lere, artık asla müsahamamız olamaz...! Yeni kurulmuş bir dernek olarak, Sivasımız ve Sİvassporumuz için ne yapabiliriz...? Nasıl yapabiliriz..? derdinde olan bizler, her türlü diyaloğa, öneriye, eleştiriye açığız...! Ancak, suçlamaya, hakarete, alay edilmeye aslaaaaa....! İnşallah, her şey daha güzel olacak...! Bİzler yeni bir kuruluş olarak elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz... BİZ GÖREVİMİZİ YAPALIM... İŞİMİZE BAKALIM... BU KONU DA BURADA BİTSİN İNŞ...! Bizler de, "İst. Sivasspor Taraftar Derneği'' olarak, bu maç için hazırlıklarımıza başladık ve birtakım çalışmalar yapıyoruz. Cep numaralarını tesbit ettiğimiz, İstanbuldaki Sivaslı ilçe ve köy dernekleri başkanlarına, bürokrasi ve iş dünyasındaki hehşehrilerimizin cep telefonlarına (1000 kişi) dün 13:00 te toplu olarak sms mesajı çekerek, hemşehrilerimizi maça davet ettik. Ayrıca, 200 adet tişört bastırıyoruz (arkalı önlü derneğimizin logosu var). Bu maça gelen arkadaşlarımıza statda dağıtımını yapacağız. Eğer girişte izin verilirse, davullar da getirmeyi düşünüyoruz. Dün akşam, Dernek yönetimi olarak, Mecnun Başkanımızı ziyaret ettiğimizde, Başkanımız, ''Sivasa ayrılan trübünü dolu görmek istiyorum'' demiştir. Bu vesile ile, tüm hemşehrilerimize buradan tekrar çağrı yapıyoruz. Haydi Yiğidolar Ali Sami Yen' e, Sİvasımıza ve Sİvassporumuza sahip çıkalım. 67_DERNEK_AKKIZ 24.11.2006, 11:30 KARDEŞ; BEN VE ARKADAŞLARIM BİR AMAÇ UĞRUNA YOLA ÇIKTIK VE BU AMAÇ TA : SİVAS VE SİVASSPOR...! BEN VE ARKADAŞLARIM, ÇOK SAKİNİZDİR ASLINDA, ANCAK, DERNEĞİMİZ HAKKINDA KASITLI YAYGARA KOPARAN ÇAPULCULARA DA FIRSAT VERMEYİZ...! DERNEĞİMİZİ, KENDİ EMELLERİ UĞRUNDA KULLANMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEDİĞİMİZ İÇİN, BAZI ÇAKALLAR ÇAMUR ÇAMUR KONUŞUYORLAR. ÇAMUR ATMAK İÇİN KONUŞAN AĞIZLARI DA SAKİNLİĞİ, EFENDİLİĞİ, OLGUNLUĞU... BİR KENARA BIRAKIR, İŞTE OZAMAN 2. DAMARIM OLAN DELİ DAMARIM TUTAR VE O AĞZI DA Y-I-R-T-A-R-I-M........!!! BİZLER YENİ KURULMUŞ BİR DERNEK OLARAK, ÖNERİLERE, FİKİRLERE, ÖZELEŞTİRİYE HER ZAMAN AÇIĞIZ... YAPICI VE UYARICI ELEŞTİRİ YAPAN ARKADAŞLARIMIZA MİNNET DUYARIZ. EN AZINDAN ŞAHSIM, MESLEĞİM İCABI(HALKLA İLŞ. UZM.) İNSANLARLA DİYALOĞA AÇIĞIMDIR. ANCAAAAAK... MAKSADI BAŞKA OLANLAR VE BİZLERİ HAZMEDEMEYENLER DERNEĞİMİZE ÇAMUR ATAMAZZZ...! TAKIMIMIZA DESTEK İÇİN VAR OLAN SİVASTAKİ 67 DERNEĞİMİZE VE İSTANBULDAKİ DERNEĞİMİZE HAKSIZ VE MAKSATLI SALDIRILARA MÜSADE ETMEM...!LAF SÖYLETMEM...! BAŞKA BİR FORUMDA HERKESTEN ÖNCE BENİM ÖZELEŞTİRİDE BULULUNDUĞUM YAZIMI AŞAĞIYA KOPYALIYORUM...! abıcım recep abıyede dedım ama ADAM OLDUNUGUNU DUSUNDUGUNUZ KİŞİLERE CEVAP VERILIR.BOSVERIN BOYLE TIPERIN AMA KLAVYE DELIKANLIGIDIR. NE NE DEGILDIR BILMEZLER BILE KULAKTAN DUYMA SAVSATALARLA CIKARALAR KARSIMIZA.. DEGMEDIKLERI OKADAR ACIKKI SIKMAYALIM CANIMIZI HELEKI GS GIBI ONUMZDE MUHTESEM BI MAC VARKEN... oguzhan_baba58 24.11.2006, 11:40 ARKADASLAR MAÇA GELMEMIZ LAZIMM...BENCE ISTANBULDAKI BUTUN SIVASSPORLULARIN GELMESI LAZIM...GS-SS BAŞARILAR... PRIMERA_58 24.11.2006, 11:53 DERNEĞİMİZE LAF SÖYLETMEMMMMMMMMMMMM... SÖYLEYENİNDEEEEEE............. .................. AĞZINI YIRTARIMMMMMMMMMMMMMMMMMM... KASITLI YAYGARACI ÇAPULCULARLA İŞİMİZ OLMAAZZ İŞ ARAYAN VARSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A ÇOK İYİ İŞİMİZ OLUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRR BİZ SİVASLILAR OLARAK NEDEN DAYANIŞMA BİRLİKTELİK YAPAMADIĞIMIZA GÜZEL BİR ÖRNEKSİNİZ SN. SÖNMEZ. YAZILANLAR; ÖNCE ŞUNU SÖYLEYEYİM ÇAPULCU AĞZI DEĞİL.BURADA TEŞEKKÜR EDECEĞİNİZE VEYA EVET ÖYLE OLMALIYDI DİYE ÖZÜR DİLEYECEĞİNE AĞZINI BOZMAYI TERCİH ETMİŞİN. AÇIKÇASI O YAZIYI YAZARKEN DERNEĞE KATILIP AKTİF BİRŞEYLER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUM. MAÇA GELİNCE, EVET MAÇTAYDIM VE YANYANAYDIK MAÇTAN ÖNCEDE BÜFENİN YANINDA,MAÇ BİTİMİNDE BERABER GELDİĞİNİZ ARKADAŞLARIN SİZEE TAKILDIĞINDA ORDAYDIK BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ? SİZİN BU KADAR AGRASİF OLACAĞINIZI HİÇ TAHMİN ETMEMİŞTİM DEMEK Kİ İNSANLAR GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLMİŞ.LİDER OLMAK YÖNETİCİ OLMAK AYRICALIKTIR BURADAKİ ELEŞTİRİLER DERNEĞE ARTI DEĞER KAZANDIRACAKTIR ÇÜNKÜ BU SİTENİN DIŞINDA İNSANLARIN DERNEK HAKKINDA BİLGİSİ YOKTUR. SİZ İSMİ BÜYÜK MİSYONU BÜYÜK OLMASI GEREKEN BİR DERNEK KURUP Kİ MUTLAKA AMACINIZ BURADAKİ SİVAS AŞIĞI İNSANLARI BİRAYA GETİRMEKTİ. AMA İLK DEFA BİR ELEŞTİRİ KARŞISINDA AĞZINIZI BOZARAK İNSANLARA NE KADAR ANTİPATİK GELDİĞİNİZİNDE FARKINDASINIZDIR. ŞUNU SÖYLEYEYİM OKUDUKLARIMA ÇOK ÜZÜLDÜM ,YAZIK BİZ NE ZAMAN BÖYLE DAYANIŞMALAR İÇİN ELEŞTİRİLERİN TAHAMMÜLÜNÜ KALDIRAN İNSANLAR OLACAĞIZ. BUNDAN SONRA DA KESİNLİKLE POLEMİĞE GİRMEYECEĞİM, EĞER BEKLENTİNİZ POFPOFLANMAKSA BEN YAZDIKLARIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM !!!! ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN. tayfun5883 24.11.2006, 12:13 arkadaşlarr sivaslılar olarak neden biz toplanıp bir iş beceremiyoruz bakın diyarbakıra mardine diyarbakıra rizeye ne güzel birliktelik içindeler biz ise birbirimizi kötülüyoruz işlerimizi baltalıyoruz sivaslılar hadi birlik olmaya haydi yiğidolar.... sahin_34ZE5858 24.11.2006, 12:26 bütün hemşehrilerimi sivas maçına bekliyorum....... SONMEZ 24.11.2006, 13:14 BİZ SİVASLILAR OLARAK NEDEN DAYANIŞMA BİRLİKTELİK YAPAMADIĞIMIZA GÜZEL BİR ÖRNEKSİNİZ SN. SÖNMEZ. YAZILANLAR; ÖNCE ŞUNU SÖYLEYEYİM ÇAPULCU AĞZI DEĞİL.BURADA TEŞEKKÜR EDECEĞİNİZE VEYA EVET ÖYLE OLMALIYDI DİYE ÖZÜR DİLEYECEĞİNE AĞZINI BOZMAYI TERCİH ETMİŞİN. AÇIKÇASI O YAZIYI YAZARKEN DERNEĞE KATILIP AKTİF BİRŞEYLER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUM. MAÇA GELİNCE, EVET MAÇTAYDIM VE YANYANAYDIK MAÇTAN ÖNCEDE BÜFENİN YANINDA,MAÇ BİTİMİNDE BERABER GELDİĞİNİZ ARKADAŞLARIN SİZEE TAKILDIĞINDA ORDAYDIK BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ? SİZİN BU KADAR AGRASİF OLACAĞINIZI HİÇ TAHMİN ETMEMİŞTİM DEMEK Kİ İNSANLAR GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLMİŞ.LİDER OLMAK YÖNETİCİ OLMAK AYRICALIKTIR BURADAKİ ELEŞTİRİLER DERNEĞE ARTI DEĞER KAZANDIRACAKTIR ÇÜNKÜ BU SİTENİN DIŞINDA İNSANLARIN DERNEK HAKKINDA BİLGİSİ YOKTUR. SİZ İSMİ BÜYÜK MİSYONU BÜYÜK OLMASI GEREKEN BİR DERNEK KURUP Kİ MUTLAKA AMACINIZ BURADAKİ SİVAS AŞIĞI İNSANLARI BİRAYA GETİRMEKTİ. AMA İLK DEFA BİR ELEŞTİRİ KARŞISINDA AĞZINIZI BOZARAK İNSANLARA NE KADAR ANTİPATİK GELDİĞİNİZİNDE FARKINDASINIZDIR. ŞUNU SÖYLEYEYİM OKUDUKLARIMA ÇOK ÜZÜLDÜM ,YAZIK BİZ NE ZAMAN BÖYLE DAYANIŞMALAR İÇİN ELEŞTİRİLERİN TAHAMMÜLÜNÜ KALDIRAN İNSANLAR OLACAĞIZ. BUNDAN SONRA DA KESİNLİKLE POLEMİĞE GİRMEYECEĞİM, EĞER BEKLENTİNİZ POFPOFLANMAKSA BEN YAZDIKLARIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM !!!! ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN. KARDEŞ... SEN NEDEN ÜZERİNE ALINDIN Kİ...? BİLMEDİKLERİN VAR...! ONUN İÇİN SAĞLIKLI YORUMLAYAMAMAN NORMAL...! 1 DEĞİL... 5 DEĞİL... HER FIRSATTA SALDIRAN BAŞKA KİŞİ(LİKSİZ) LEREYDİ LAFIMIZ...! YAYGARA YAPAN ÇAPULCULARI İYİ TANIYORUZ...! AĞZIMIZI DA... TERBİYEMİZİ DE HENÜZ BOZMADIK...! HEP OLDUĞUMUZ GİBİ GÖRÜNDÜK...! VE ÖYLE DE DEVAM EDECEĞİZ...! ASLINDA BELKİ DAHA FAZLASINI HAKEDENLER OLDU AMA... GENE DE SABREDİYORUZ (ŞİMDİLİK...!) BJK MAÇINDAKİ SEYİRCİ AZLIĞI DERNEĞİN BİR AYIBI DEMİŞSİN...! BİZİM HİÇ BİR AYIBIMIZ YOK KARDEŞ.... YENİ BİR DERNEK İÇİN BU İFADE DE ÇOOOK AYIP...! SEN RAHAT OL KARDEŞ... HATAMIZ OLDUYSA BİZ DE ÖZÜR DİLEMESİNİ BİLİRİZ... SANA VE HERKESE KAPIMIZ AÇIKTIR...! BU ARADA BJK MAÇINA GELDİĞİNİZİ SÖYLÜYORSUNUZ, HATIRLAYAMADIM KARDEŞ (ÖZR) YA DA NEDEN KENDİNİ TANITMADIN ORDA...?...!) SEVGİLER... ...VE BU KONU LÜTFEN KAPANSIN GÜNDEMİMİZ BU DEĞİL...! HERKESTEN RİCA EDİYORUM...: ARTIK BU KONUDA KİMSE YAZMASIN... MAÇIMIZA VE GÜNDEMİMİZE BAKALIM...! HakkıTİMUÇİN 24.11.2006, 13:18 Burada yazılanları gördükçe hayret ediyorum !! İstanbul’daki Sivaslıların maça gelmemesinin bütün suçunu daha yeni kurulan bir derneğe yüklemişiniz.. Dernek kurulmadan da bizim millet maça gitmiyordu zaten. Derneğe karşı yapılan eleştiriler yapıcı olmalı..kırıcı değil…. Sorunlara alternatif çözümler üretmek gerekir Alay etmek değil…. Birşeyler yapmaya çalışan insanlara destek olunmalı..köstek değil.... Ancak dernek yönetiminin de bu tip tahrik edici eleştirilere cevap vermemesi gerekir. Yoksa derneğe destek olmak isteyenleri de soğutur bu tür kavgalar ve polemikler. ertor58 24.11.2006, 13:35 arkadaşlar maçtan önce galatasaray kaynıyor gs taraftarının maça fazla ilgi göstermiyecegi gelen taraftarların ise susarak takımını protesto edeceği söyleniyor. bir grup galatasaraylıda geretsi istifaya çağıracak bu durumda bzim üstümüze düşen ali samiyende yalnızca takımımızıdesteklemek olacak böyle uygun bir ortam varken sesimiz taraftarlar olarak tüm türkiyeye duyurabiliriz. aman nolur bu fırsatı değerlendirelim rakip takıma laf atmayalım yada küfür etmeyelimki onlarda gaza gelip bağırmasınlar. SAMİ YEN CASUSU sivaslıavukat 24.11.2006, 14:53 Burada yazılanları gördükçe hayret ediyorum !! İstanbul’daki Sivaslıların maça gelmemesinin bütün suçunu daha yeni kurulan bir derneğe yüklemişiniz.. Dernek kurulmadan da bizim millet maça gitmiyordu zaten. Derneğe karşı yapılan eleştiriler yapıcı olmalı..kırıcı değil…. Sorunlara alternatif çözümler üretmek gerekir Alay etmek değil…. Birşeyler yapmaya çalışan insanlara destek olunmalı..köstek değil.... Ancak dernek yönetiminin de bu tip tahrik edici eleştirilere cevap vermemesi gerekir. Yoksa derneğe destek olmak isteyenleri de soğutur bu tür kavgalar ve polemikler. Derneğimiz ve yanımızda olan herkes adına teşekkür ederiz.Yanımızda olduğunuzu bilmek ( en azından sizlerin de diğerleri gibi karşımızda olmadığını görmek ) bize daha çok güç veriyor. Hediyeniz maçta hazır olacak , sevgiler. HakkıTİMUÇİN 24.11.2006, 15:27 Derneğimiz ve yanımızda olan herkes adına teşekkür ederiz.Yanımızda olduğunuzu bilmek ( en azından sizlerin de diğerleri gibi karşımızda olmadığını görmek ) bize daha çok güç veriyor. Hediyeniz maçta hazır olacak , sevgiler. Ben Sivas ve Sivasspor için bir şeyler yapan yada yapmaya çalışan herkesin yanında olmaya çalışırım. Olamıyorsamda köstek olmam.. ''hediyeniz maçta hazır olacak'' notu pek hoş olmamış.. o maksatla söylenmediğini biliyorum ama...sanki hediye almak için bu yazıyı yazdığım düşünülebilir.. hediyeden kasıt dernek t-shirtleri olsa gerek değilmi ?? bu da maça gelen herkese dağıtılacak okuduğum kadarı ile PRoFeSSioNaL 24.11.2006, 15:40 SİVASIMIZI YANLIZ BIRAKMAK BİZE YAKIŞMAZ KEİN MAÇTAYIM MAÇA GİDECEKTİM AMA NASIL OLDUYSA DAYIMIN İŞİ ÇIIKMIŞ sivassss 24.11.2006, 16:00 Arkadaşlar yarınki maç tanışmamız için büyük bir fırsat olur, hepimiz stadın önüde toplanalım ve hep beraber içer girip Sivaslıların birlik ve beraberliğini gösterelim. Birbirlerimizide yakından tanıma fırsatı bulmuş oluruz, bu da çok güzel olur... PRoFeSSioNaL 24.11.2006, 16:06 kardeşen iyisi her kez www.sivasspor.com daki nickini şöyle bi küçük örtüye yazarsa daha çabuk bulunur 2 saat sen kimsin diyene kadar sivassss 24.11.2006, 16:07 kardeşen iyisi her kez www.sivasspor.com daki nickini şöyle bi küçük örtüye yazarsa daha çabuk bulunur 2 saat sen kimsin diyene kadar vallaha böyle bir çözümde olabilir ama bu maç bizim birlik ve beraberliğimizi gösterdğimiz maç olacak... cemilsahin 24.11.2006, 16:57 MAÇ BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK HaYaLL58 24.11.2006, 16:58 İNŞALLAH BÖYLE BİR ŞEY YAPABİLİRSİNİZ AMA ÇOK ZOR BE ARKADAŞLAR leblebi82 24.11.2006, 17:03 arkadaşlar ben maça gidemiyorum ama gidecek arkadaşlardan bir isteğim var. -------------------------------------------------------------------------- Geçen Sakaryaspor-Galatasaray maçından sonra Bizim Stadyum programına canlı röpotaj veren Hakan Şükür, boynunda Sakarya atkısıyla konuştu. Bence maça giden taraftarlarımızda buna benzer olarak Sivaslı Hasan KABZE, Erdal KESER ve daha önce Sivasspor'da futbol oynamış olan Tolga SEYHAN için benzer bir jest yapsalar çok iyi olur. H. Kabze veya E. Keser'in maç sonrası Sivasspor atkısı ile poz verdiğini görmek güzel olur. Başka bir jest de yapılabilir tabiiki. sivaslıavukat 24.11.2006, 17:32 Ben Sivas ve Sivasspor için bir şeyler yapan yada yapmaya çalışan herkesin yanında olmaya çalışırım. Olamıyorsamda köstek olmam.. ''hediyeniz maçta hazır olacak'' notu pek hoş olmamış.. o maksatla söylenmediğini biliyorum ama...sanki hediye almak için bu yazıyı yazdığım düşünülebilir.. hediyeden kasıt dernek t-shirtleri olsa gerek değilmi ?? bu da maça gelen herkese dağıtılacak okuduğum kadarı ile Yanlış yorumlanmaya sebep olduysam kusura bakma ama özünde haklısın , ne hale geldik değil mi ? Elbette hediyemizi elimizden geldiğince herkese yaptırmaya çalıştık. Tekrar desteğin için teşekkür ederim. nazimgulturk 24.11.2006, 17:44 ben ordayım ortam güzel olacak herkesi bekleriz sinan-58 24.11.2006, 17:45 arkadaşlar ben ist de olsam gelirdim ama ben sivastaki maçları kaçırmıyom hadi gidin gosterin sivasın buyukluğunu 1967_CLUB_10UR 24.11.2006, 23:10 1 bin km yolda bizim arkadaşlar geliyor herkes bu maça gelsin takımına destek olsun makdere58 24.11.2006, 23:19 öncelikle tüm hemşerilerimi saygılayla selamlıyorum hakkatten sivaslılar olarak tanışma ve dayanışma adına çok mükemmel bir ortam oluşacak herksi oraya beklıyoruz. biletlere gelince ben mecidiyeköyde oturuyorum ve burada sordum CEVAHİR alışveriş merkezindeki biletixte satışa sunulacakmış. haberiniz olsun kardeşiniz MUHAMMET aykut-akay 24.11.2006, 23:54 HAYDI SIVASLILAR MACA KONUSMAYLA LAF GEMISI YÜRÜMEZDERLER DIMI YANI DIYECEGIM TAKIMIMIZIN BIZE COK COK IHTIYACI VAR ISTANBULDAKI 300-400- SIVASLIYI DÜSÜNÜRSEK ALI SAMIYENIN ETRAFI KIRMIZI BEYAZ OLMASI LAZIM ILLAKI MACA GIRMEK DEGIL DISARDANDA DESTEK VERMELIYIZ NE KADAR BÜYÜK BIR CAIMA OLDUMUZU HERKEZ GÖRSÜN HAYDI YIGIDOLAR HAYDI YIGIDELER kajmeran58 25.11.2006, 00:34 bende istanbulda oturuyorum yarın büyük olasılıkla maça gidicemm.büyük olasılıkla diyorum çünkü bileti daha almadım yarın alcam..hepinizi bekliyoruzz maça.. ertor58 25.11.2006, 00:37 maç biletleri 13 milyon olacak galiba bizim tarftar eski kale arkasında olacak sanırım geçen sene kapalıdaydık. ve çok kazıktı fiyatlar. ama bu sefer öyle degil galiba. baktıkki çok kazık eski kale arkasında alır orda toplanırız napalım. toplanma yeri varmı ZALIM_58 25.11.2006, 00:49 ARKADAŞLAR BEŞİKTEŞ MACINDA GÖRDÜK 2 MİLYONNNNNNNNN SİVASLIYI SADECE 70 KİŞİ NASIL OLACAK İSTANBULDA BULUNUPTA SİVASLIYIM DİYENLER ARTIK Bİ BAKSINLAR BİRAZDA KENDİ MEMLEKETİNİN DURUMUNA SADECE 4 BÜYÜK YOK BURDA SİVAS TA VAR GÖRDÜK 4 BÜYÜKLERİ İNŞALLAH SIRA GS DE AMA BEN UMUTLUYUM O STAT I SİVASLILAR İNLETECEK VEDE İYİ OLACAK ÇÜNKÜ TAKIMIMIZ İYİ İŞLER YAPIYO ARTIK GÖRMEK LAZIM İSTANBULDAKİ TÜM SİVASLILARA SESLENİYORUM TABİ TERCİH SİZİN BEN ASLINDA BJK YI TUTUYODUM AMA BENİM SİVAS IM ARTIK SÜPER LİGDE BJK SİVASTAN 10 YESİN İSTERİM AMA BAŞKA TAKIMDAN YEMESİN KALBİMİN 3/1 BEŞİKTAŞI TUTUYO 3/2 SİVAS I Bestepeli-58 25.11.2006, 01:49 sivaslı olupta fenermacına giden en az 2000 kişi var 2000 de gs li 2000 bjk li enaz rakalar bunlar 2 milyon sivaslının yaşadıgı istanbulda 20 000 sivaslı maca gelmiyorsa bu bizim ayıbımız biz bu günleri yılarca bekledik başımdan gecen bir olayı anlatayım bir gs koçeli macına gitim stada kocelili seyirci baya vardı arkamdaki kişilerden biri aynen şöle dedi iyiki sivas spor 1 ligde degil yanındaki neden deddi öbürü cevap verdi kapıcılar maca gelse biz stada giremiyiz demişti bu bana cook koymuştu şimdi düşünüyorumda sivasspor ist te 7000 top oynamış bumu sivaslılık haydi bütün türkiye sivas taraftarını kouşsun bu hafta |