Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir oyunda benden....
serhankaburcuk 14.12.2004, 09:14 Yeniçeriler Karagümrük maçı için sabırsızlanmaya başlamışlardır...Artık deplasman gitmek için hazırlıklar son aşamaya gelir...Maçın Olimpiyatta oynanacağını duyunca sevinirler ve otobüs ayarlamak için postacı sebonun yanına giderler...daha sonra...
sonra bir bakarlar ki ortalık kış kıyamet.
serhankaburcuk 14.12.2004, 10:30 sonra bir bakarlar ki ortalık kış kıyamet.
ama nafile kar-kış yeniçerileri durdurabilirmi?
kar kış gittikçe şiddetinini artırırken; yiğidolar da sayıca artıyorlardı ...
serhankaburcuk 14.12.2004, 12:35 ve hepsi otobüsten yer kapabilmek için listeye isim yazdırmaya çalışıyorlardı...
bir izdiham bir izdiham...
böyle olunca da biraz ısınıyorlardı hani.
fakat araç sayısı yetersiz. Konu Serhan'a iletildi. Serhan ek sefer konması için yetkililere ulaşmaya çalışıyordu.
serhankaburcuk 14.12.2004, 13:40 serhan konuyu yönetim kuruluna götürür arkadaslarıyla beraber...daha sonra....
ForzaSivas 14.12.2004, 15:16 bu otobüs hiç bir yere gitmez :lol:
serhankaburcuk 14.12.2004, 15:29 bu otobüs hiç bir yere gitmez :lol: neden diye sorarlar veysele...veyselde derki...
RüStü ElmaS 14.12.2004, 16:00 ... YA GARDAS BU OTOBÜS TIKLIM TIKLIM, BU KADAR KISIYLE OTOBÜS YERINDEN OYNAMAZ DER....
serhankaburcuk 14.12.2004, 16:15 (benim bildiğim veysel öyle bişey demez daha fazla yokmu der) :D :D
sivas tur a bir telefon beş araç gelir ama
sivas tur a bir telefon beş araç gelir ama :oops: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Sonunda beklenen sayıda araç gelir. Bu arada kameralar çekim yapıyorlar. Kalabalığı ve kafilenin yolculuk macerasını Tv canlı yayında gösteriyorlar.
RüStü ElmaS 14.12.2004, 18:15 ...CANLI YAYINDA OLDUGUNU ANLAYAN VEYSEL NE DERSE BEGENIRSINIZ...
kameralari gorunce dili tutulur konusamaz
RüStü ElmaS 14.12.2004, 20:23 .... bu sefer baslar derin derin nefes almaya
serhankaburcuk 15.12.2004, 08:10 .... bu sefer baslar derin derin nefes almaya
ve ağlamaya..ama ahmet yanına gelerek;oğlum ağlama tv'ler seni çekiyor bişey söyle der...Daha sonra.....
serhankaburcuk 15.12.2004, 10:39 veysel konuşmaya başlar ve derki....
lutfen cekmeyin ben yapmadim..ben sucsuzum
polis biglord'un durumundan şüphelenir
Öyle ya; biri ne diye ben suçsuzu suçsuzum diye bağırsın ki) !?
Merkeze götürmek isterler ve....
b1glorda doğru hareketlenirler. Fakat birden...
Ortlık karışır. Yiğidolar kardeşine sahip çıkarlar.
Zaten çok geçmeden de gerçek anlaşılır.
Gerçek zanlı biglord'un da yardımıyla tesbit edilir.
Evet kalabalıkta cüzdanları yürüten cepci:
kırmızı montludur. Sonra...
oda ne yigidolar adami linc edecek..vay hirsiz vayyy
serhankaburcuk 16.12.2004, 07:53 oda ne yigidolar adami linc edecek..vay hirsiz vayyy
daha sonra tekrar polis araya girer ve adamı merkeze götürür...
ForzaSivas 16.12.2004, 10:03 vayyyy kahpe der karakoldaki amir ondan sonra ?(11)
serhankaburcuk 17.12.2004, 08:15 vayyyy kahpe der karakoldaki amir ondan sonra ?(11)
Verirler copu hırsıza...
Hırsız karakolda kalır. Biz taraftar kafilesine dönelim.
otobüsler 45' er kişilik olmalarına rağmen kalabalık sayısı 1000 ' i
bulmuştur. postacı gafayı yemiş durumdadır. Ve sağa sola bağırmaktadır.
Daha sonra...
serhankaburcuk 17.12.2004, 18:19 Hırsız karakolda kalır. Biz taraftar kafilesine dönelim.
otobüsler 45' er kişilik olmalarına rağmen kalabalık sayısı 1000 ' i
bulmuştur. postacı gafayı yemiş durumdadır. Ve sağa sola bağırmaktadır.
Daha sonra...
Ama yalçın abi yanına gelerek oğlum sebo sakin ol ne yapıyosun biz zaten 225 kişiden fazlasını götüremeyiz der...Ama sebo kızmıştır bir kere..BU 1000 KİŞİ GİDECEK BAŞKA YOLU YOK (TABİ BU ARADA BENİM GÖZLERM YAŞARDI) Sebo Meşhur Kırmızı montu hırsızın üzerinden çalmıştır ve meşhur beyaz pantolonunu giyerek 1000 kişiyi 5 otobüse sığdırarak yola çıkarlar....
serhankaburcuk 20.12.2004, 10:18 AMA Bölge trafiğe gelindiği zaman polis ekipleri kafileleri durdurarak derki....
Size anne diyebilirmiyim ? ...
serhankaburcuk 20.12.2004, 14:18 taraftarda derki ne annesi memur bey;biz maça gidiyoruz derler...Daha sonra...
serhankaburcuk 11.01.2005, 09:02 Maça giderler ve Karagümrük zaferiyle dönerler....Sivasspor ilk yarıyı taraftarınında desteğiyle 7 puan farkla lider tamamlamıştır....
..........................THE END........................... ..........................
|