Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜLENT UYGUN İDDİALI!.

SivasSpor.Com
24.11.2006, 12:56
Teknik Direktör Bülent Uygun, büyük takımlara karşı şanslarının tuttuğunu ve G.Saray'ı devirmek için oynayacaklarını söyledi.

Şansımız tutuyor

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, G.Saray ile oynayacakları maçta hedeflerinin galibiyet olacağını söyledi. Uygun, Beşiktaş ve Trabzon'u yendiklerine dikkat çekerek, "Bu sezon büyük takımlara karşı şansımız tutuyor" diye konuştu.

İkisi de formda

Uygun, son yapılan çalışmada özellikle takımın golcüleri
Balili ve Anderson'u çalıştırdı. Her iki oyuncunun da çok formda olması ve şık goller atılması teknik kadroyu sevindirdi. Takımda kart cezalısı İlhan dışında eksik yok.

sivaslıavukat
24.11.2006, 13:02
Hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz , üç engelin ikisini fevkalade başarılı geçtik sıra son engele geldi , Allah utandırmasın.

1967 dernek serkan20
24.11.2006, 13:02
galatasarayı o kadar büyütmeye gerek yok
biz istekli oynadığımız zaman inşallah yeneriz

YatodaSin
24.11.2006, 13:14
Biz sade bu sene degil hersene büyük takimlarin belasiyiz.
Insallah gsyide yenecez.Takimin morali yerinde.Gs sampiyonlar ligi macindan sonra tabiki cok hirsli oyniyacak ama yorgunlarda.Hem büyük takim diye yenilmemesi imkansiz birsey degil.O yenilmeyen gs eskidendi.O günleri bitti.
Bu macdan insallah 3 puani alacaz

1967_CLUB_DÖNE
24.11.2006, 13:17
hic bir takim engel degildir. Büyük takimlar sanki hic mi yenilmiyor? Imkansiz diye bir sey yok zaten. Futbolcular formda olsun, taraftarlardan destek alsinlar, sansli ve becerikli olsunlar sorun kalmaz;)

ertor58
24.11.2006, 13:18
BEN SAMİYENE GİDİYORUM BAKALIM BİZİM BİLETLER KAÇ PARDA NERDE OTURACAZ.

yigido Atilla
24.11.2006, 15:31
Galatasaray macindan insallah puanla döneriz alamazsakta fazla üzülmeye gerek yok haftaya evimizde oynayacagimiz Ankararagücü maci bizim icin daha fazla önem tasiyor Kendi rakiplerimizden birini evine puansiz göndermeliyiz her Anadolu takimlari ile yapacagimiz müsabakalara 6 puan lik mac olarak bakmaliyiz ...3 puani biz aliyoruz 3 puani rakiplerimiz kaybediyor hedef bu sene yine 40 puan olmali önce ligde kalmak gerisi gidecegimiz yere kadar gitmek....

sws-l33
24.11.2006, 15:31
korkulacak hiçbirşey yok Sivasspor bu sezon kendine 4 büyükler diye o gruptaki hiç bir takıma yenilmedi belkide şimdi o grubun en kolay takımıyla maç yapacağız.Onların oyunu bizim oyunumuzdan çok daha kötü Balili yi durduramayacaklar

If you want to play football You'll never walk alone.

sivassss
24.11.2006, 15:39
ben bülent hocaya her zaman güvendim güvenmeyede devam edeceğim, bu maçı kaybetsek bile bu fikrim değişmez ben kendisini çok seviyorum, çok kritik bir dönemde takımı devraldı ve önemli işler başardı... küme düşmekten alıp avrupaya götürüyor bizi...

elbeyli09
24.11.2006, 15:57
Arkadaşlar Sivassipor 2 haftadır 3 er puan alarak sükse yaptı,bu haftaki hakem Barış ŞİMŞEK 'e dikkatinizi çekmek istiyorum.Bülent UYGUN'un iddalı olması pek önemli değil, bu hafta Sivasın havasını bu hakem kıracak gibime geliyor.Çünkü bu hakem bize son derece ters ve medyadan etkilenen bir hakem inşallah kortuğuma uğramam ama bu hakem bizi yakacak ,selamlar

sinan-58
24.11.2006, 16:39
biz antalyaya benzemeyiz kendi kalemize gol atmayız galatasaray son bordeox maçında defansın arkasına çık top kaırdı tam balili ve mehmetin topları biz 1 gol attıktan sonra gs uzerimize gelir balilide golleri yapar

nazimgulturk
24.11.2006, 16:51
hocamızın böyle konuşması takım içinde olumlu inşallah bu maçtan puan yada puanlarla döneriz

TracyMcGrady58
24.11.2006, 18:37
Bizim takimimiz her takimi yenecek gücte.Insallah gs de bizim icin engel olmiyacaktir ve bizim galibiyet serimiz devam sürecektir.Ali Sami Yen dikkat Yigidolarrrrr geliyooooooooo

alper4043
24.11.2006, 20:00
bence bülent hoca bizim için büyük şans umarım uzun yıllar kulüpte kalır..

adilakbulut
24.11.2006, 20:44
sakarya gibi olmaz insallah sonu, onlarda gs ya gelene kadar 7 puan almislardi. sonra 4 yediler.havaya fazla girmeden diger maclarda oynadiklari gibi kontrollü oynarlarsa puan gelir insallah

yigidolar06
24.11.2006, 20:51
EVET HAKKI KAPTAN SİTRESE GİRME RAHAT OL KENDİNİ AFFETTİR BİZLERE SANA GÜVENİYORUZ TARİHE GEÇECEK GOL ATMALISIN Kİ

cebrail_58
24.11.2006, 22:04
ben ce sivasspor bület hocayla yenilenip kendine güç kattı başarılar

1967_CLUB_10UR
24.11.2006, 22:04
BÜLENT HOCANIN İDDAALI OLMASI MAÇIN ÖNEMİ DAHA DA ARTIRIYOR.ARTIK MAÇIN BİTİŞ DÜDÜĞÜNÜ BEKLİYORUZ.