Orijinalini görmek için tıklayınız : UYGUN: HEDEFE YAKLAŞTIK

SivasSpor.Com
02.12.2006, 17:46
teknik direktör Bülent Uygun, Ankaragücü maçında aldıkları 3 puanla, ligin ilk yarısında hedefledikleri puana yaklaştıklarını söyledi.

Uygun, 2-1 galip geldikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, sahada futbol adına güzellikleri sunmaya çalıştıklarını, bu doğrultuda iyi mücadele ederek, futbol mantalitelerini sahaya yansıttıkları kaydetti.

Futbolcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayan Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Biz futbolcu kardeşlerimle birlikte gerek teknik heyet, gerek yönetim kurulu gerekse taraftarımızla bütünleşmiş durumdayız. Yakaladığımız çıkışı devam ettirmek istiyorduk. Bana göre son haftaların en başarılı teknik direktörü ve ekibine sahip olan Ankaragücü de bugün 10 kişi kalmasına rağmen futbol adına çok güzel şeyler yaptı. Onları da kutluyorum. İç sahada kaybettiğimiz kayıplarını telafi etmek istiyorduk. Nitekim de aldığımız 3 puanla en azından ligin ilk yarısında hedeflemiş olduğumuz puanlara yaklaşmış bulunmaktayız.''

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, maçın ilk yarısına iyi başlamadıklarını ve hatalı bir gol yediklerini kaydetti.

Ama ikinci yarıda mücadele güçlerinin yükseldiğini anlatan Karaman, ''Bu ara 10 kişi kaldık. 10 kişi kalmak, özellikle Aytekin gibi iyi bir oyuncumuzun oyundan çıkması aslında oyun planımızı etkilemesi gerekirken, takımımız daha iyi oynamaya başladı'' dedi.

Rakiplerini ve teknik direktörleri Bülent Uygun'u tebrik eden Karaman, ''Kendilerine başarılar diliyorum. Bunun dışında ilk devresini iyi oynamadığımız ikinci yarı iyi mücadele ettiğimiz bir maç oldu. Sivasspor dirençli bir takım. Özellikle kendi sahasında bu direncini gösteriyor. Biz de kaybetmek istemiyorduk, ama kaybettik'' diye konuştu.

Sivassporlu futbolculardan Hayrettin Yerlikaya ise 8 haftalık sakatlık döneminden sonra forma giydiğini belirterek, maçta elinden gelen mücadeleyi ortaya koymaya çalıştığını kaydetti.

Hakkı Hocaoğlu da maça çok iyi başladıklarını, takım olarak her hafta çok iyi mücadele ettiklerini bildirdi.

ademgoze
02.12.2006, 17:55
haftaya en kötü sonuç bence beraberliktir ama yenersek hadefimiz olan 24 puanı almış oluruz bu sivasspor erciyesi yener

1967_CLUB_10UR
02.12.2006, 17:57
evet hedefe yaklaştık çok önemli 2 maçtan ve en son oynadığımız ankaragücü maçından 3 er puan aldık..son maç erciyes fazla zorlanacağımızı sanmıyorum..bülent hoca takıma çok faydalı geldi ve çıtayı yükselttik.

Güner
02.12.2006, 18:01
Ligimizde özellikle anadolu takımlarının başında TÜRK antrönerlerin olmasının takıma sağladığı artıları kimse inkar edemez. Bu işe yeni başlayan hocamız Bülent UYGUN'un eline Pecze su dökemez. Zor virajlardan alnımızın akıyla çıktık hocamız sayesinde. Başarılarının devamını diliyorum.

koyu58
02.12.2006, 18:08
YÜRÜYÜN BE YİĞİTLER GİDECEĞİNİZ YÖNÜ BİLDİKTEN SONRA ÖNÜNÜZE ÇÖL ÇIKSA NE YAZAR

67_DERNEK_AKKIZ
02.12.2006, 18:18
HEDEF YAKIN VE RAKIP BIRAZ DAHA KOLAY
BULENT HOCA ISTEDIGI OYUNU OYNATIYO ARTIK
BENCE 24 PUAN BIZIM..

HALIL
02.12.2006, 18:27
insallah basarilarimizin devami da gelir...............boyle devam edin

CÜSSKB-Aynur
02.12.2006, 18:35
İnşallah K.Erciyeside evinde yener. hedefe ulaşırız.;)

lastsivasli
02.12.2006, 18:56
yürüyün....
artık sizi tutacak kimse göremiyorumm...
hep beraber UEFA ya....

Tem
02.12.2006, 19:04
SEVGİLİ HOCAMIZA ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDERİM BİZİ KABUSTAN
KURTARDIGI İÇİN,İNŞALLAH BU DURUM DEVAM EDECEK.SAYGILAR

kasko
03.12.2006, 14:40
Bülent Uygun hocamızı bir kez daha tebrik ediyorum.Sivasspor'u ipten aldı ve kendisine güvenenleri mahçup etmedi.Hem de kendisi bir türk.Ülkemizde böyle başarılı ve genç hocaların olması ne kadar güzel.Ertuğrul Sağlam gibi Bülent Uygun gibi hocalar bence geleceğin yıldız hocaları.İnşallah bunlar da diğerleri gibi harcanıp gitmez.

CIRtpIRT
03.12.2006, 14:43
hedefe yaklaştımizi bende biliyorum.ama hedefi başarabilcemizi bilemiyorum.bu hedefin sonu erciyesden maçtan sonra belli olabilicek.hedefe ulaşmak önemli .görecegiz hep beraber.

ERSAN 58
03.12.2006, 14:46
erciyeside yenip yolumuza devam edecegiz insallah

CIRtpIRT
03.12.2006, 14:51
erciyeside yenip yolumuza devam edecegiz insallah

erciesi yener biz.sonuçta rakibimiz ama yener ve erciyes kümeye güle güle der iz.

rekabet açısından.ama kardeş ve komşu şehirdi tabi bizim açımızdanda.iyiler am konumuz spordür:)

DuMaN_5842
03.12.2006, 14:56
Abiler Ben İnaniyorum Ki;Sivasspor Bir Sonraki Hafta Maçini Kesinlikle Alicak.Bülent Uyguna Her Zaman Destek Verirsek O Da Bize İstediğimiz Sonuçları Vericektir.Ben Buna İnananıyorum...

Thai
03.12.2006, 15:38
Sevgili Bülent Uygun, ilk zamanlar sana güvenenler azdı ama büyük başkan sana olan güvenini gösterdi, çatlak seslere rağmen sana inandı ve sen de başarılarınla heimizi mutlu ettin. Teşekkürler Bülent Hocam... Seni Sivassporla özdeşleştiren Başkanımıza da teşekkürler...

Ertugrul
04.12.2006, 05:57
Bülent hoca takıma yaniden hayat verdi üst üste alınan galibiyetlerle üst sıralara doğru hızla ilerledik ancak puanlar birbirine çok yakın ne olcağı belli olmayan bi sezon yaşıyoruz dikkatli olmak lazım.
Hocanın takımı tanıması ve futbolcularla iyi ilişki içinde olması çok önemli başarının sırrıda burda olsa gerek ''Biz futbolcu kardeşlerimle birlikte gerek teknik heyet, gerek yönetim kurulu gerekse taraftarımızla bütünleşmiş durumdayız'' hocanın bu sözleri takım ruhunun oluşmaya başladığını ve ikinci yarıda bu çıkışın süreceğini gösteriyor...

erhancan
04.12.2006, 10:27
insallah bu haftada erciyesi de yenip ligin ilk devresini en güzel şekilde bitirecegiz buna inancımız tam teşekkür eddiyorum bülent abiiiiiiiiiiiiiiiiiii

abircan
04.12.2006, 10:58
hocam yolun açık olsun biz sana güveniyoruz bu yarıyı 24 le kapatırız

er_kay58
04.12.2006, 13:39
bülent hoca takımı mütiş değiştirdi inş takımı havası bozulmaz ve sivası daha güzel yerlerde görürüz

sivaslıavukat
04.12.2006, 15:22
geçen hafta mağlup olduğumuz lig ikicisi ile aramızda sadece 6 puan var , bu açıdan üst sıralara çıkmamız an meselesi ama riski de gözardı etmemek lazım ki alt sıralarda bize çok yakın.

sivaslim58
04.12.2006, 15:26
maden bülent hoca bu kadar iyi bir teknik direktördü.neden lig başlarkan takımın başın geçmed.yoksa uzak ara liderdik şimdi.evimizde sakaryaya denizliye gençlere boşuna yenildik.ne fırsatlar kaçmış.

yiğido 07
04.12.2006, 15:45
BÜLENT HOCA BAŞA GEÇTİĞİNDE ÇOĞU KİŞİ O BECEREMEZ DİYE GÖRÜŞLERİNİ YAZMIŞLARDI BEN HERZAMAN BÜLENT HOCA MERT ADAMDIR GÖREVİ LAYIKIYLA YAPAR DEMİŞTİM BENİ VE ONA İNANANLARI MAHÇUP ETMEDİ VE SİVASSPORUMUZU LAYIK OLDUĞU YERLERE GETİRECEKTİR ONA HERZAMAN DESTEK OLMAMIZ GEREKİYOR YENDİĞİNDEDE YENİLDİĞİNDEDE YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERMELİYİZ 3.5 SENEDİR O SİVASA GÜZELLİK YAPTI ŞİMDİ BİZİM GÜZELLİK YAPMA ZAMANIMIZ GELDİ İŞALLAH ODA SİVASSPORUMUZDA GÜZEL YERLERE GELECEKTİR

cemilyaprak
04.12.2006, 16:34
sıvasspor 2 ercıyesspor 1 olur inşallah

Güner
04.12.2006, 17:56
Beşiktaş
Trabzonspor
Galatasaray

Maçlarından önce Sayın Uygun lig sonu için 22 puan hedef belirlemişti. Açıkça söylemek gerekirse çok zor olduğunu düşünüyordum eminim herkes böyle düşünmüştür. Ama inancın ve azmin zaferi sayesinde OLMAZ OLMAZ sözünü teyit etmiş olduk. Şu anda hocamızın koymuş olduğu yeni hedef 24 puan. yani erciyes maçını da kazanarak ligin ilk yarısını tamamlamak. Bunu yapabilecek güçteyiz ancak erciyes can havliyle oynuyor bu maçta dikkat etmemiz gerekir. Biraz zor bir maç olacak kanısındayım. Kazanmayı tabiki hepimiz istiyoruz ama ben ligin son maçından yenilgiyle ayrılmamamız gerektiğini düşünüyorum.

Yani kısacası ya 22 puan olsun ya da 24 :) Hedef tutsun ;)

Dark Force
04.12.2006, 18:11
Bülent hoca bu takımda daha çok işler yapacak ve inşallah erciyeside yenecek güçteyiz onların lazarovu ve cenki varsa bizimde balili ve wooterimiz var rahat kazanacağımızı düşünüyorum

yemre5883
06.12.2006, 14:15
Hocamıza çok teşekkürler.İNŞALLAH haftaya erciyesi de yenerek hedef puanı alıcaz taraftararın oyuncuların yönetimin eline kolune sağlık.

aykut-akay
06.12.2006, 15:02
galibiyetle ligin ilk yarinsini iyi bitirmek en güzeli

aykut-akay
06.12.2006, 15:03
yani bir de erciyese yenilirsek ligten cekiksin sivas daha iyi bjk yi yen ts yen erjiyese yenil yani olmaz olmamali yani