Orijinalini görmek için tıklayınız : Bechir Mogaadi

Güner
05.12.2006, 22:19
http://www.karvan.az/img_oyuncular/beshir16.jpg

Doğum Tarihi: 11/08/1978
Doğum Yeri: Tunus
Boyu: 178
Kilosu: 75
Pozisyon: Orta Saha
Oynadığı Takımlar : Karvan (Azerbaycan), Esperance ST (Tunus), ES Sahel (Tunus)

Bechir Mogaadi, daha önceden tanıdığımız Kaleci Fadhel ,Kais Ghodbane ve Jaziri ile aynı takımda forma giymiştir.

HALIL
05.12.2006, 22:25
oynadigi takimlara bakiyorum da hic adi bilinmeeyen takimlar yani

insallah bizde duyulur adi

super ligdenne oyuncu almamiz sart

ORTA SHANIN NERSEINDE OYNIIICAK SAG MI SOL MU BIR BILIGI NIZ VAR MUU

67_DERNEK_AKKIZ
05.12.2006, 22:28
http://www.karvan.az/img_oyuncular/beshir16.jpg

Doğum Tarihi: 11/08/1978
Doğum Yeri: Tunus
Boyu: 178
Kilosu: 75
Pozisyon: Orta Saha
Oynadığı Takımlar : Karvan (Azerbaycan), Esperance ST (Tunus), ES Sahel (Tunus)

Bechir Mogaadi, daha önceden tanıdığımız Kaleci Fadhel ,Kais Ghodbane ve Jaziri ile aynı takımda forma giymiştir.

VALLA SANKI YAS SORUNU OLUR GIBI AMA :)

puar
05.12.2006, 22:52
orta ssahayı toparlar inş. izleyip görecez artık

Güner
05.12.2006, 22:53
Hangi takımda oynadığı bir kriterdir ancak o kadar da önemli değildir. Önemli olan takımımıza katkı sağlayıp sağlamayacağı bunuda ilerleyen haftalarda hepbirlikte göreceğiz. Yukarıda yazdığım takım arkadaşlarının dışında şuanda bir dünya devi haline gelen takımlarda oynayan takım arkadaşları da var. Nasıl ki brezilyalı olsun çerden çöpten olsun gibi düşüncelerimiz varsa ben inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda bu terimi Tunuslular için de kullanacağız. Gerçekten Tunus'tan çok kaliteli futbolcular çıkmaktadır. Bekleyelim görelim önyargılı olmayalım.

mzfb_huseyin58
06.12.2006, 13:38
iyi bir trnsfer olmasını temenli ederim

sivassss
06.12.2006, 15:01
arkadaşlar bu futbolcunun hangi takımlarda oynadığı çok önermli değil, nasıl bir futbol oynadığı önemlidir. izlemeden hemen karar veremeyiz, wooter geldiği zamanda birçok kesim karamsardı aöa kendisi çok kısa bir sürede kanıtladı, bülent hoca beğendiyse bence kaliteli bir futbolcudur, ben başarılı olacağına inanıuyorum...

aykut-akay
06.12.2006, 15:04
sonucta bu oyuncu süperligte oynayacak isallah bu büyük baskiyi kaldirir ve sivasa iyi seyler verir

leblebi82
14.12.2006, 14:33
Rasim Kara'nın eski takımında oynamış . Sene başında aynı takımdan Kurbanov diye bir adamı almak istiyorduk . Bilmiyorum ne oldu. Bu transfer de kesin değil herhalde.

orhan058
14.12.2006, 15:57
iNŞALLAH SİVAS'A YARARLI OLUR.

by lord karayel
14.12.2006, 15:59
belki adı duyulmamış bir takımda oynamış olabilir...........?? Ama şuda bir gerçekki tunusda kendi benliğini ön plana çıkarmamış olabilir inşallah burda diğer insanlara tokat gibi cevap verebilir vede son derece inanmakta bülent hocayada güvenmekteyim hayırlı olsun s.spor camiasına ....Şuda bir gerçekki s.spora gelen hangi futbolcu olursa olsun son zamanda yeni ufuklara yelken açmış ve kendini ispatlamıştır....Bunu ben değil türk insanımız medyamız söylemektedir......BECHİR MOGAADİ,inanıyorum kendini koskoca t-c cumhuriyetine '''''''''''''''BEN BUYUM''''''''''' diye elinden gelenin fazlasını bile yapacaktır......'''''RİBERY''' '' g-s de forma giyerken sankitanınmış bir oyuncu imidi elbette hayır........ Ama şimdi belki 50--100 milyon dolarlardan bahsediliyor ....Neden bizde bu altınları--pırlantalara--mücevherleri keşfetmeyelim değilmi icabında satalım daha sonra.....Bizim aleyhimizde olan bir şey varsa ....Değerimiz neden 10 trilyonlarla değilde 100 trilyonlarla ifade edilmesin ..değilmi??? kasamızda dolsun paramız olsun ....inanın çok daha başarılı oluruz...Spor sadece teknik ve para demek değildir bence ...nasıl bizler ticari anlamda geleceğimize yatırım yapıyorsak ister istemez spordada ticaret dönüyor...eğer bazı arkadaşlarımız dikkat etti ise çoğu lig takımları''''A.Ş''''bence s.spor çok ama çok iiii olacak ALLAHIM nasip ederse başka sivas yokki???Her şey sivas için????heee bechir kardeşimiz sıcak ülkeden geldi mis gibi havamızı suyumuzu misafirperver insanımızı görsün odunda dönerimizi etli ekmeğimizi daha kimse önüne geçemez YARADAN nasip ederse:D:D:D

Bilmiyorum5
14.12.2006, 17:07
BAKALIM INSAALLAH BASARILI OLUR