Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR İÇİN VARIM

SivasSpor.Com
08.12.2006, 20:08
Kayserispor’da da forma giyen Sivasspor’un yıldız futbolcusu Pini Feliks Balili, kendisi için Kayseri’de maça çıkacak olmasının, başka şehirde maça çıkmakla aynı olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezon ve bu sezon Kayserispor’la oynanan maçlarda Kayseri seyircisinin kendisine yaptığı protestonun hatırlatılması üzerine düşüncelerini açıklayan Balili ben sivasspor için varım “Bunlar benim için önemli değil. Ben çıkar futbolumu oynarım. Benim için Denizli’de Ankara’da veya başka bir şehirde oynamakla Kayseri’de oynamanın hiç bir farkı yok” dedi.

Ligin 9. haftasında oynanan Kayserispor-Sivasspor maçında Kayseri tribünlerinin Balili aleyhine yaptığı tezahürat futbolseverlerin tepkisini çekmişti.

babayavuz
08.12.2006, 20:27
tam bir profesyonel futbolcu tebrikler balili

sivassss
08.12.2006, 20:28
BALİLİ BU TİP OLAYLARA ALIŞIK, BUNUNDA ÜSTESİNDEN GELİR...

1967_CLUB_10UR
08.12.2006, 20:29
balili kayserideki maçları çok seviyor..hem gol atıyor hemde rakipten futbolcu attırıyor.yani iki şekilde de kayseriye atıyor:D ..

1967_DERNEK_MUSTAFA
08.12.2006, 20:35
kayserililerin balilide bir kuyruk acısı olduğunda hiç sevmezler bu karşılaşmada olsun bundan sonraki karşılaşmalardada bu gösterecekler tepki ve küfüre devam edecekler

FurkaN
08.12.2006, 21:33
Balili Kayseri maçların da çok agresif oynuyor ve oyunu geriyor açıkcası yaptıları yakışmıyor Kayserispor taraftarına el kol hareketleri yapmamalı her maçta futbolculara kötü tezahürat yapılıyor ama Balili özellikle bu maçlarda taraftarla çok oynuyor...

SivasLady
09.12.2006, 00:59
balili her zaman isini biliyor
kayseri taraftarini golleriyle kizdirip
böyle sözlere karsi tepki veriyor
insallah mac sorunsuz gecer

TracyMcGrady58
09.12.2006, 01:00
balili kayserideki maçları çok seviyor..hem gol atıyor hemde rakipten futbolcu attırıyor.yani iki şekilde de kayseriye atıyor:D ..

Balili Kayseriye atmasini iyi bilir ve becerir :D

Ertugrul
09.12.2006, 06:22
Balili Sivasspor için büyük şans
tabi Sivasspor'da Balili için büyük şans,
erciyes maçında da üzerine düşen görevi yapacaktır...

gesili
09.12.2006, 09:46
arkadaşlar ben kayserili bir taraftar olarak balilinin yaptıklarını onaylamıyorum neden mi mesela sizdeki anderson seneye kayseriye gelse sivastaki maçta gol atsa daha sonra tribinlere sivasın hocasına sivasın yöneticilerine hareket yapsa sizde bunu onaylıyorsanız bi lafın yok iki gün sonra ne sivastaki topçular kalır ne kayseridekiler onun için mühim olan insanlık golü atsa adam gibi sevinse inanın kayseride alkışlanır insanın yediği ekmeğe saygısı olması lazım
iyi yada kötü kayserinin ekmeğini yemiş suyunu içmiştir balili izin günlerini bile halen kayseri de geçiriyor onun için ortamı iki tarafıda germek bence yanlış
iki tarafında hatası var bu gerginlikte sana yapılmasını istemediğin hareketi başkasına yapmayacaksın

orhan058
09.12.2006, 09:46
Balili ile inşallah erciyes deplasmanını da kayıpsız atlatıp 24 puanla ligin ilk yarısını bitirmek istiyoruz.Bir sivaslı olarak Balili'yi gerçekten çok seviyorum.Balili seninle gurur duyuyoruz.

ofozturk
09.12.2006, 10:33
kayserili kardeşimin dedikleri dogrudur arkadaslar sonucta futbol bu. birileri sevinecek birileri uzulecek ama dozunu kacırmamak lazım.
saygılar.

kasko
09.12.2006, 11:48
arkadaşlar ben kayserili bir taraftar olarak balilinin yaptıklarını onaylamıyorum neden mi mesela sizdeki anderson seneye kayseriye gelse sivastaki maçta gol atsa daha sonra tribinlere sivasın hocasına sivasın yöneticilerine hareket yapsa sizde bunu onaylıyorsanız bi lafın yok iki gün sonra ne sivastaki topçular kalır ne kayseridekiler onun için mühim olan insanlık golü atsa adam gibi sevinse inanın kayseride alkışlanır insanın yediği ekmeğe saygısı olması lazım
iyi yada kötü kayserinin ekmeğini yemiş suyunu içmiştir balili izin günlerini bile halen kayseri de geçiriyor onun için ortamı iki tarafıda germek bence yanlış
iki tarafında hatası var bu gerginlikte sana yapılmasını istemediğin hareketi başkasına yapmayacaksın

Kardeşim iyi söylüyorsun da bunlar sonuçta futbol oynuyorlar evet Balili'nin de hatası olmuş olabilir.Ancak Balili Kayseri'ye her geldiğinde protesto ediliyorsa bu da çok ayıp.Yani bunun bir yerde son bulması lazım.Ne olursa olsun bizle bir alakası olmasa da bizim topçumuza yapılan saygısızlık bizi hem üzer hem de sinirlendirir bunu da dikkate almanız lazım

SAYGILAR...

ceza_tolga_rep
09.12.2006, 12:10
VALLA BALİLİ BUGÜN ERCİYES MAÇINDA ÇOK KÜFÜR YİYECEK.İNŞALLAH KÖTÜ OLAYLAR OLMAZ.SAYIN BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZ VE YÖNETİCİLER İSTANBULDAN UÇAKLA KAYSERİYE GİDECEKLERİMŞ.SONRADA BÜLENT UYGUNLA SİVASA DÖNECEKLER VE GİDECEK VE GELECEK OYUNCULARIN LİSTESİNİ BELİRLEYECEKLERMİŞ.BAKALIM NASIL SONUÇLANACAK.İNŞALLAH SİVASSPORUM MAÇI ALIRDA GELİR.

sivassss
09.12.2006, 12:20

balili çoğu maçda agresif oynayan bir futbolcu, kayseri'den olaylı bir şekilde ayrılması ve komşu kent sivas'a gitmesi olayları iyice gerdi, balili'nin yaptıklarını bende onaylamıyorum ama kayseri taraftarı da her maçda balili'yi kızdırmak için ellerinden geleni yapıyorlar, balili de takımı için oynayan bir futbolcu...

Bilmiyorum5
09.12.2006, 12:33
insaallah bu gun yıne cıkar aslanlar gıbı oynar golunu atar ve ercıyesı yenmemızı saglar

abdurrahim_58
09.12.2006, 21:23
Profesyonel bir futbolcu için yerin ve zamanın önemi yoktur ve hiçbir zaman olmayacaktır. Balili'de öyle bir futbolcu olduguna gore sorun yok demektir. Balili ligimizi cok iyi tanıyan bir futbolcu. Turkıye'nın Diyarbakır'ından tut diger ucundakı İzmir'e kadar gormus bir futbolcu.