Orijinalini görmek için tıklayınız : SERVET PAYLAŞILAMIYOR..
SivasSpor.Com 09.12.2006, 23:17 Sivasspor’da oynadığı futbolla büyük takımların teknik direktörlerini hayran bırakan Servet Çetin’e son olarak Beşiktaşın Teknik direktörü Tigana talip oldu.
Teknik Direktör Tigana`nın, yönetimden 4 futbolcu istediği bildirildi. Devamlı olarak kadro darlığından şikayet eden Fransız çalıştırıcının ara transferde defansa, sol kanada, orta sahaya ve forvete birer futbolcu istediği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi, ilk olarak Sivassporlu Servet`e teklif götürdü. Sivassporlu oyuncunun önümüzdeki hafta İstanbul`a geleceği bildirildi. Diğer oyuncuların ismi şimdilik gizli tutuluyor.
1967_CLUB_10UR 09.12.2006, 23:22 alla alla servet bize gelincemi kıymete bindi bu haberler bizim takıma zararlı yönetim serveti vermeyin...
abdurrahim_58 09.12.2006, 23:43 Sivasspor Serveti 10 milyon eurodan asagıya satmamalı bundan asagıya satacaksa takımda kalması daha hayırlı olacaktır. çunku su anda savunmayı toplayan adam Servet.
olcak o kadar tabi abi,adam milli takımın stoperi sonuçta.elbette içim acıyor ama bu adamı bize yar etmezler arkadaşlar.bize gelince kıymete binme nedenide geldikten hemen sonra ve devamında milli takıma çağrılması ve ordaki başarılı istikrarı:(
servet mutlaka kalmalı.sezon sonu aksı taktırde zor gelir
bulent uygun 10 milyona veririz diyorr
bence gitsin ama yerinee avrupadan iyi bir defans oyuncusu almak sartiyla
bide yirtici bir forvet oyucusu bu sarrt yonetim bunu yapmasaa 2. lige merhaba deriz
spidey58 10.12.2006, 12:45 Arkadaşlar ben sırf para getirsin diye satma yanlısı diilim.Servet defansımızı toparlayan adamdır,hakkıyla da çok iyi ikili oldular,satarsak bi daha onun gibisini bulamayız onun için bence kesinlikle kalmalı...
KAYNARDIVRIGLI 10.12.2006, 12:55 SERVET SIVASSPORA GELDI KENDINI BIRAZDAHA ÖN PLANA ATTI BUYUK TAKIMDA COK FAZLA BASARILI OLACAGINA INMIYORUM AMA SIVSTA KALIRSA YILDIZ OLUR CUNKU SERVETIN YANINDA OYNAYAN ADMLAR PEK UST SEVIYEDE BIRER FUTBOLCU DEGIL BENCE SIVASA COK YARRLI BI OYUNCU KALMSINI DILERIM...
(KENDINI GELISTIRIYO..)
Herhalde arkadaşlar Servet'in konratının sene sonunda biteceğini bilmiyor. Yani sene sonunda bedava gidecek. O nedenle satılmasından yanayım. Herhalde aynı durum Anderson'da da var.
Bilmiyorum5 10.12.2006, 13:39 3 MILYON DOLARDAN ASAGI VERMEYIN YONETIM AYRICA YERINE KIM GELICEK COK MERAK EDIYORUM BU GUNE KADAR KALLA VE SERVET IKI OYUNCU ALINDI O MEVKIE IKISIDE TAM OTURDU COK ISABETLI TRANSFERLERO LDU SERVETIN YERINE GELICEK ADAMINDA AYNI ISABETTRE OLMASINI DILIYORUZ
delifisek58 10.12.2006, 15:41 arkadaşlar servet kesinlikle kalmalı sakın satılmasın sivasın defansını ayakta tutan tek isim
CÜSSKB-Aynur 10.12.2006, 16:38 Sivasspor’da oynadığı futbolla büyük takımların teknik direktörlerini hayran bırakan Servet Çetin’e son olarak Beşiktaşın Teknik direktörü Tigana talip oldu.
Teknik Direktör Tigana`nın, yönetimden 4 futbolcu istediği bildirildi. Devamlı olarak kadro darlığından şikayet eden Fransız çalıştırıcının ara transferde defansa, sol kanada, orta sahaya ve forvete birer futbolcu istediği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi, ilk olarak Sivassporlu Servet`e teklif götürdü. Sivassporlu oyuncunun önümüzdeki hafta İstanbul`a geleceği bildirildi. Diğer oyuncuların ismi şimdilik gizli tutuluyor.
Tigana da kadro darlığından söz ediyor;)
çılgın-sedat 10.12.2006, 17:23 beşiktaş bunu bırakmaz ve devre arasıda kesin trasfer eder
Sezon sonuna kadar takımda kesinlikle kalmalı ki Servet öyle satan bir tip değil.Sezon sonu olursa Sivasspor'un çıkarları için Avrupa'yı seçmeli bence.
aslansivasli 10.12.2006, 20:24 SERVET İ VERİRLERSE YERİNİ DOLDURABİLECEKLER Mİİİ ÇOK MERAK EDİYORUUM. ZATEN BU SIRA KÖTÜ OYNUYORUZ. SERVET İ VERMEYİİİNN
sivassss 11.12.2006, 11:25 Servet Çetin, Fenerbahçe'den Sivasspor'a geldiği zaman artık Servet'in eski günlerine kavuşamayacağı düşüncesiydeydi fakat Servet, Sivasspor'da kısa dönemde kaptanlığa kadar yükseldi ve Milli Takım'ın vazgeçilmez oyuncularından bir tanesi oldu.
Şimdi Servet'in ismi başka takımlarla anılıyor ve özellikle Beşiktaş'ın Servet'i çok istediği belirtiliyor.
Dün gece ben Telelig'de Servet'in açıklamalarını dinledim ve Servet, transfer konuları ile ilgili menejerinin ilgilendiğini, başka bir takıma transfer olmassa Sivasspor'da seve seve forma giymeye devam edeceğini söyledi. Fakat bence Servet'in aklı Beşiktaş'ta ve her fırsatta Beşiktaş ile ilgili açıklamalar yapıyor.
Ben diyorum ki; Servet'in iyi bir bonservis ücretiyle satmak en mantıklısı, çünkü gelecek o parayla Servet'in yerini doldurabiliriz, geçtiğimiz senelerde Sivasspr'da oynayan Can Arat, Fenerbahçe verirse Fenerbahçe'den yeniden alınabilir ve de Servet'in yerini çok iyi doldurur, aksi takdirde Servet, süresi dolduğu zaman bedavadan başka bir takıma gitme olasılığı yüksek, böyle olucağına satmak en mantıklısı...
orhan058 11.12.2006, 11:34 SERVET ÇETİN BENCE SİVASSPORDA TUTULMASI GEREKEN BİR FUTBOLCU.ONUN GİBİ BİR DEFANS OYUNCUSU VARKEN ONU SATIP BAŞKA BİR OYUNCU NEDEN ALALIMKİ.SİVASSPOR SERVET'İ SATACAKSADA İYİ BİR PARAYA SATMALI.YOKSA BİZ ZARARA GİRERİZ.
Bende servetin takımda kalma taraftarıyım,ama servertin 1 + 1 sözleşmesi var sezon sonu bitiyor.Servetin talibi varsa sivasspor menfaatleri doğrultusunda verilebilir.Yoksa Servet sezon sonu serbest kalıyor.Yönetim bu konuda iyi düşünmeli....
sivassss 11.12.2006, 11:37 SERVET ÇETİN BENCE SİVASSPORDA TUTULMASI GEREKEN BİR FUTBOLCU.ONUN GİBİ BİR DEFANS OYUNCUSU VARKEN ONU SATIP BAŞKA BİR OYUNCU NEDEN ALALIMKİ.SİVASSPOR SERVET'İ SATACAKSADA İYİ BİR PARAYA SATMALI.YOKSA BİZ ZARARA GİRERİZ.
kardeş zaten iyi bir paraya satılacağı kesin, bizim için önemli olan bedavaya gitmeden şu anda çok formdayken iyi bir paraya satabilmek, ikinci yarıda bu transfer olayları yüzünden kafası karışıp futbolunda düşüş olursa o zaman daha da zor durumda kalırız ama bende kendisini çok seviyorum ve sivassporumuzun istediği para verilmesse kesinlikle satılmamalıdır...
sivassss 11.12.2006, 11:39 iyi bir parayla satılması en mantıklısı olur, ama tabikide daha önemli olan servet'i isteyen takımın sivassporumuzun istediği parayı vermesi çok önemlidir aksi takdirde bu transfer gerçekleşmez, çünkü servet şu anda süper ligin en formda oyuncularından bir tanesi...
Servet Sivasspor ile anlaştığı günün ertesinde NTV kanalında canlı yayına çıkmıştı ve transferin son anda gerçekleştiğini ve Sivasspor ile bir yıllık sözleşmesi olduğunu söyleyip hedefinin Avrupa'ya gitmek olduğunu belirtmişti. Transfer kurallarına göre Sivasspor Servet ile sözleşme yenilemezse sene sonu bedava gidecek. Büyük bir ihtimalle de gider zaten. Duracağını sanmıyorum.
Şimdi Sivasspor'un iki konudan birisini tercih etmesi lazım. Ya Servet devre arasında satılacak, ya da sene sonunda bedava gidecek. Ben iyi teklif gelmesi halinde para kazanılacağını düşünüyorum.
sivassss 11.12.2006, 11:43 Servet Sivasspor ile anlaştığı günün ertesinde NTV kanalında canlı yayına çıkmıştı ve transferin son anda gerçekleştiğini ve Sivasspor ile bir yıllık sözleşmesi olduğunu söyleyip hedefinin Avrupa'ya gitmek olduğunu belirtmişti. Transfer kurallarına göre Sivasspor Servet ile sözleşme yenilemezse sene sonu bedava gidecek. Büyük bir ihtimalle de gider zaten. Duracağını sanmıyorum.
Şimdi Sivasspor'un iki konudan birisini tercih etmesi lazım. Ya Servet devre arasında satılacak, ya da sene sonunda bedava gidecek. Ben iyi teklif gelmesi halinde para kazanılacağını düşünüyorum.
bende sana katılıyorum kardeş, sezon sonu serbest kalacak ve istediği takıma gitme hakkı oluşacak, böyle bir durum karşısında şimdiden satmak veya ilerisi için onunla tekrardan anlaşmak en iyisi olur aksi halde bonservis parası bile alamadan takımdan ayrılmak zorunda kalacak :(
bende sana katılıyorum kardeş, sezon sonu serbest kalacak ve istediği takıma gitme hakkı oluşacak, böyle bir durum karşısında şimdiden satmak veya ilerisi için onunla tekrardan anlaşmak en iyisi olur aksi halde bonservis parası bile alamadan takımdan ayrılmak zorunda kalacak :(
Aynı şeyi düşünüyorum. Ama eğer Sivasspor Servet'le anlaşıp 1 yıl daha konrta uzatır ve sene sonunda belli bir bonservis parası getirene satacağını söylerse Servet sene sonuna kadar da takımda durabilir.
Bir de bana kalırsa Servet kalsa da kalmasa da o bölgeye alternatif bir adam lazım. Ankaragücü'ndeki Emre gibi mesela. Sakatlıklar, cezalar bizi etkilememeli.
sivassss 11.12.2006, 11:48 Aynı şeyi düşünüyorum. Ama eğer Sivasspor Servet'le anlaşıp 1 yıl daha konrta uzatır ve sene sonunda belli bir bonservis parası getirene satacağını söylerse Servet sene sonuna kadar da takımda durabilir.
Bir de bana kalırsa Servet kalsa da kalmasa da o bölgeye alternatif bir adam lazım. Ankaragücü'ndeki Emre gibi mesela. Sakatlıklar, cezalar bizi etkilememeli.
kardeş doğru söylüyorsun ama ankaragücü, emre'yi bırakmaz, bana kalırsa o mevkiye oynadığı takımda pek forma şansı bulamayan bir oyuncuyu almak daha mantıklısı olur, hem ucuza alırız hemi de takımı pek sorun çıkarmaz, servetide bu şekilde transfer etmiştik, kadrolarında devaölı 11de oynayan futbolcuları almamız oldukça zor gözüküyor...
dieforyou7 11.12.2006, 11:55 wersınler 5mılyon dolar alsınlar!!!!!!!!!
orhan058 11.12.2006, 11:57 Servet gibi bir oyuncuyu büyük takımların istemesi normal olandı zaten.Servet fiziği ile profosyonelliği ile tam bir takım oyuncusu.Bence Sivasspor Servet'i sezon sonuna kadar elinde tutmalı en azından.
dieforyou7 11.12.2006, 11:58 bıde o mevkıye galatasaray dan emre asık olabılır tolga da olabılır ama servet bunların hepsınden iyi..o yuzden 5 yada 10 ıstemelı sıvas kapıyı 10dan acıp zar zor 5e dsursunler wersnler..
sivassss 11.12.2006, 12:00 bıde o mevkıye galatasaray dan emre asık olabılır tolga da olabılır ama servet bunların hepsınden iyi..o yuzden 5 yada 10 ıstemelı sıvas kapıyı 10dan acıp zar zor 5e dsursunler wersnler..
tolga seyhan çok mantıklı fakat kendisi galatasaray'ın oyuncusu değil shaktar donetsk'in oyuncu ve lucescu sezon sonu tolga'yı geri alacağını söyledi yine de servet'in gitmesi durumunda tolga düşünülebilir, trabzon'dayken çok etkili bir defans oyuncusuydu...
kesinlikle takımda kalmalı en iyi oyuncularımızdan asla gönderilmemeli ama kendi gitmek isterse yardımcı olunmalı
inş. vermezler servet çetini ................
öz_sivaslı58 11.12.2006, 12:41 arkadaşlar ben ce servet kesinlikle gitmemeli yani yönetimin serveti göndermemesi lazım . gerçekten mükemmel bi oyuncu ve desansımızı ayakta tutan isim.kesinlikle gönderilmemeli..belki seneye göndererilerbilir ama o zman şartlar neyi gösteriri bilemem.ama bu dönem kesinlikle gönderilmemeli...
babayavuz 11.12.2006, 13:00 bence bu konuda en iyi karari verecek olan yonetimdir
Para kazanamayacaksak ve kendisi de kesinlikle gitmek istiyorsa devre arasında gitsin....
SIZIRLI_PEKER 11.12.2006, 13:28 yaaaa güzel kardeslerim ve hemserilerim ben diyorumki besiktas yönetimi serveti carsi gurubunun korkusundan almaz alamaz adamlar hep fenerin galatasarayin istemedikleri futbolcularla dolu !!!bence servet sene sonuna kadar kalir ondan sonra nereye gider bilmem!!
1967_Dernek_Murat 11.12.2006, 13:55 gardaşlarım hepinizin yorumuna saygı duyarım ben ce servet gitmemeli cünki herzaman gelen gideni aratıyor sivasspor'a servet ve servet gibi futbolcular lazım bizim kulübümümüz maddi sıkıntısı yok sanırım.
yigido Atilla 11.12.2006, 14:21 Dün TRT, de servete bu soru yönetildi sivasta kalacakmisin veya transfer haberleri hakkinda ne diyorsun Servet cevabi transferlerle Menejerim ilgileniyor olursa olur olmasza ben Sivassporun futbolcusuyum dedi...Simdi Servet Sivasspor icin ne ifade ediyor kalmasimi hayirli gitmesimi iyi parayla ??? cok iyi düsünmemiz gerekiyor gercekten Büyük Takimlardan bir transfer varsa Serveti Sivasta tutmak cok zor Zorla tutulan bir futbolcudan ne kadar Randiman alinir. !!!! Sivasspor Servet icin sadece bir basamakti ve o basamaklari cok iyi degerlendirip istedigi Milli formaya kavustu tabiki gitmek isteyecek belki Bjk Servet icin de bir basanak olabilir 2. Sezon önce Werder Bremen Servetin Yüksek bonservis ücretinden dolayi cok istedikleri halde alamdilar, Bence Servet Avrupaya gitmek istiyor bunu ancak 3 büyük takimlar sayesinde gerceklestirir Bence cok iyi bonservis parasina Satilmasi Takim icin yararli olur Tabiki yerine Türkiyede alinacak futbolcu sadece 3 büyüklerde var onlari almamiz imkansiz olduguna göre daha ucuza isimsiz biri yabanci alinmali . Alacagimiz yabanci futbolcu Sivasa uyum saglamasi lazim Afrika veya eski dogu Bloku futbolculara yönelilmeli , Wooter örnegini gözardi edemeyiz., Servetin Gitmesini Hic istemeyenlerden biri de benim .Ama takimin Cikarlari herseyin üzerindedir
cihan çiftçi 11.12.2006, 15:57 servet kesinlikle kalmalı o takımın bel kemiği zaten defansta sorun var oda giderse taım ölür
!!!sivaslı!!!kesik!!!
Dün TRT, de servete bu soru yönetildi sivasta kalacakmisin veya transfer haberleri hakkinda ne diyorsun Servet cevabi transferlerle Menejerim ilgileniyor olursa olur olmasza ben Sivassporun futbolcusuyum dedi...Simdi Servet Sivasspor icin ne ifade ediyor kalmasimi hayirli gitmesimi iyi parayla ??? cok iyi düsünmemiz gerekiyor gercekten Büyük Takimlardan bir transfer varsa Serveti Sivasta tutmak cok zor Zorla tutulan bir futbolcudan ne kadar Randiman alinir. !!!! Sivasspor Servet icin sadece bir basamakti ve o basamaklari cok iyi degerlendirip istedigi Milli formaya kavustu tabiki gitmek isteyecek belki Bjk Servet icin de bir basanak olabilir 2. Sezon önce Werder Bremen Servetin Yüksek bonservis ücretinden dolayi cok istedikleri halde alamdilar, Bence Servet Avrupaya gitmek istiyor bunu ancak 3 büyük takimlar sayesinde gerceklestirir Bence cok iyi bonservis parasina Satilmasi Takim icin yararli olur Tabiki yerine Türkiyede alinacak futbolcu sadece 3 büyüklerde var onlari almamiz imkansiz olduguna göre daha ucuza isimsiz biri yabanci alinmali . Alacagimiz yabanci futbolcu Sivasa uyum saglamasi lazim Afrika veya eski dogu Bloku futbolculara yönelilmeli , Wooter örnegini gözardi edemeyiz., Servetin Gitmesini Hic istemeyenlerden biri de benim .Ama takimin Cikarlari herseyin üzerindedir
katılıyorum. eğer Servet'le anlaşırsak ve sene sonunda bedava gitmemesine söz alabilirsek takımda 6 ay daha dursun. Ama yeniden anlaşamazsak bu para madeninden yararlanmak lazım mutlaka.
SivasSpor58-ist 11.12.2006, 19:23 servet bize gelince millet peşine düştü ayıp yaa
ilker_8787 11.12.2006, 19:27 en büyük sivasspordur... Bu takıma eğer servet geliyorsa çok daha iyileri de gelebilir.O yüzden Servete iyi bir alıcı çıkarsa satılmalıdır...
PRoFeSSioNaL 11.12.2006, 19:27 SERVETİ ÇOOK BEĞENİYORUM AÇIKÇASI ÇOOK GÜZEL OYNUYOR BİZİDE MİLLİ TAKIMDA TEMSİL EDİYOR
PERFORMANSI ÇOOK İYİ GÜZEL
PAYLAŞILAMAZ TABİ BÖYLE BİR ADAMI KİM ALMAK İSTEMEZKİİ??
BENCE SEZON SONUNA KADAR KALMALI
yigido_bekir 12.12.2006, 10:15 servet satılsa ıyı para gelır ama satılırsa savunma zayıf kalacaktır....bi formul bulmaları lazım oaraya
yigido_furkan 12.12.2006, 10:35 SERVET SATILMAmalı bnce servet gelmeden önce savunma cok hata yaptı bu sezon ama su anda savunmamız düzeldi yabancı hakkımızda yok servet satılırsa ali erenmı oynayacak bnce satmamamız lazım
arkadaşlar şu bir gerçeki,serveti bizde bırakmayacaklar,onun için yönetimin transferi eniyi şekilde değerlendirmesi gerek.
1967 dernek serkan20 12.12.2006, 18:22 bence sene sonu serveti verirsek bizim için daha iyi olur
bu sene servete ihtiyacımız var
engin_ist 12.12.2006, 22:13 servete hep destek tam destek sonucta buyuk bir takimda oynuyordu buyuk takimlarda oynayan futbolcularda buyuk olur.servet gibi ben serveti alkisliyorum.sivasspora daha cok yararli olacak ve olmasi dilegiyle.............
Herhalde arkadaşlar Servet'in konratının sene sonunda biteceğini bilmiyor. Yani sene sonunda bedava gidecek. O nedenle satılmasından yanayım. Herhalde aynı durum Anderson'da da var.
BENCEDE SEZON SONUNDA BEDAVA GİGECEĞİNE SATILMALI VE SİVAS KAR ETMELİDİR...
1967_DERNEK_MUSTAFA 12.12.2006, 22:22 fenerbahçedeyken hiç kimsenin aklına gelmiyordu servet sivaspora geldikten sonra başarılı karşılaşmalar çıkarınca herkesin gözdesi olmuş
parayı veren alır ;)........
M.A.Serhat 13.12.2006, 12:01 ben servetin kesinlikle takımda kalması taraftarıyım.eğer üç beş kuruş için takımın bel kemiği niteliğindeki bu futbolcyu verirlerse çok yazık ederler.şahsen, takımda yeri doldurulamayacak ve hep eksikliği hissedilecek yegane oyunculardan birisidir.sonradan pişman olmamak namına bu düşünceden vazgeçilmesi bence, en hayırlısı olacaktır..
yigido Atilla 13.12.2006, 18:29 Servet Gercekten Büyük düsünüyorsa Vestelde ne isi var !!!!!
bence hangi takıma gittiği önemli değil. Ne kadar kazanacağımız önemli. Eğer Manisa para ve Nizamettin'i veriyorsa bence iyi transfer olur.
izmirliyigido 20.12.2006, 16:41 GİDERSE YAZIK OLACAK..MİLLİ TAKIMDA TEK SİVASSPOR'LU İDİ....
nazimgulturk 20.12.2006, 17:48 inşallah satılmaz sene sonuna kadar kalması çok iyi olur
catli_58 20.12.2006, 19:55 ZServet şimdi satılmazsa sezon sonu zaten serbest kalacak. Yönetim acilen ya satmalı ya da sözleşmesini uzatmalı...
1967_CLUB_10UR 20.12.2006, 20:42 ZServet şimdi satılmazsa sezon sonu zaten serbest kalacak. Yönetim acilen ya satmalı ya da sözleşmesini uzatmalı...
maalesef abı satmak lazım yoksa sezon sonu bedava ya gidecek.FUTBOLU ÇOK GÜZEL GİDECEK OLMASI BİZİ ÇOK HUZURSUZ EDİYOR.:mad:
dieforyou7 21.12.2006, 09:52 servetı en az 5mılyon dolara satmalı yonetım tabı ısı bılıosaa...bıde gastede okudum trabzonsporlu fatıh akyel takım arıyormus sıvaslı yonetıcılre duyrulur..
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, ara transferde takas yoluyla transfer yapacaklarını söyledi. Servet ile Fatih Akyel takası gündemde. Sayitoğlu, transferlerde bonservis ödemeyi düşünmediklerini söyledi. Bana göre Manisa eğer 1,5 milyon euro ve Nizamettin'i veriyorsa Manisa'ya vermeliyiz Servet'i
Tahminim ibre Manisa'ya doğru döndü. Trabzon işi takasla halletmek istiyor.
dieforyou7 25.12.2006, 14:08 eger servet westele gderse ki vestel zaten guclu bır takım ozamn daha guclu olcak we sıvasspor uefa hedefı yalan olcak bu kadar basıt..
|