SivasSpor.Com
11.12.2006, 08:52
Teknik direktör Bülent Uygun maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Hedeflerinin 22 ila 25 puan arasında olduğunu ve bunu en alt limitten tutturduklarını söyledi.
Erciyes’in maçta son kozunu oynadığını belirten Uygun, İyi maç oldu, bizim için kazanılmış bir puan var, bu da sevindirici” dedi.
Kayseri Erciyes Teknik Direktörü Werner Lorant, Sivasspor’un iyi bir defansa sahip olduğunu ve bu yüzden de gol atamadıklarını söyledi. Lorant, “Ancak Sivasspor forvetine de fazla gol pozisyonu vermeden de maçı bitirdik. Bizim için 1 puanda iyi oldu”dedi
1967_CLUB_DÖNE
11.12.2006, 08:56
İyi maç oldu, bizim için kazanılmış bir puan var, bu da sevindirici” dedi....
bende ayni düsünüyorum, her puan bizim icin yararli. hedefimiz 22 puandi bunada ulasmis olduk.. simdi hedefi yükseltmek gerek. hedefsiz olmuyormus :)
AFK_SiVaSLiM
11.12.2006, 10:42
Evet 22 Puanla 1. yariyi Bitirdik Devre Arasini Güzel Sekilde Gecirmemizide Ümidediyoruz
Sivasspor Olarak Oturmus Bir Kadromuz Var Ama Servetin Takimdan Gitmesi Halinde Eksigi Nasil Kapatacagimizi Da Düsünmeden Edemiyorum Cünkü Servet Bu Takimda Sadece Bir Defans Oyuncusu Degil Gercekten Büyük Takim Ruhunu Yasamis Bir Oyuncu Oldugundan Gerek Saha Icinde Gerekse Saha Disinda Takimi Güzel Yönlendirdi , Oyun Kurdu , Gol Aradi ... Kisacasi Vasiflari Cok Olan Bir Oyuncu
Erciyes Macindaki 1 Puani Aslinda Ben 10 Kisi Kalmis 18. Takim Karsisinda Alindigindan Dolayi Pek Begenmedim Ama Yinede 1 Puan 1 Puandir Diyelim Ve Gencler Maci Ile Gene Lige Damgamizi Vurmaya Devam Edelim...
Saygilarimla...
sivassss
11.12.2006, 11:08
1 puan erciyes gibi bir deplasmandan almak çok önemliydi çünkü erciyes'te bizim rakiplerimizden bir tanesiydi, kazanmak içind ellerinden geleni yaptılar ama biz kayseri'den 1 puanla dönerek ilk yarıda hedeflemiş olduğumuz puanlara varmış olduk, inşallah ikinici yarıda da bu başarı devam eder ve en azından intertoto'ya gideriz...
orhan058
11.12.2006, 11:52
Evet hedefi tutturduk ama yerimiz sezon sonu için garanti değil.Sivassporun ikinci yarıda en az 50 puanı bulması gerektiğini düşünüyorum.Bülent hocayla inşallah bu ligde kalıcı oluruz.
insallah ikinci yarida daha cok puan toplariz
PRoFeSSioNaL
11.12.2006, 19:30
hayırlı uğurlu olsun bakalımmmmm
1967_CLUB_10UR
11.12.2006, 22:02
HEDEFİ TUTTURDUK AMA BAŞKA BİR KONUDA DA SİVASSPOR İSTENİLENİ VEREMEDİ YAZIYOR..!!!
TracyMcGrady58
11.12.2006, 22:21
Hedefi tutturduk.Artik ikinci yarida daha büyük hedefler koymak lazim
sivasli_boy
11.12.2006, 22:46
iceridekipuanları kayıp etmeseydik kafaya oynardık vallah...
aykut-akay
12.12.2006, 01:25
böyle hedefmi tutar hoca ya sana lafimiz yok ama ya bjk yi yen ts yi yen manisa yi yen erciyese ne bilem kücüklere yenil ya
nerden baksanin 3ile6 puan kafadan almamiz lazimken simdiki duruma bak 6 puan daha alinsaydi durumumuzu görürüdünüz o zaman iki mac ve ligin ikincisisin
yigido_bekir
12.12.2006, 10:06
iceridekipuanları kayıp etmeseydik kafaya oynardık vallah...
evet orası kesın 6 veya 9 puan alsaydık ıcerde sımdı sıralamada cok farklı bı yerdeydık
1967 dernek serkan20
12.12.2006, 18:35
ŞİMDİLİK İLK YARI HEDEFİ 22 PUAN OLDU
İKİNCİ YARI BU HEDEFİ GEÇİP ÜST SIRALARDAKİ YOLCULUĞUMUZA BAŞLAMAMIZ LAZIM
BENCVE İÇ SAHA SORUNUMUZU HALLETTİK VE İKİNCİ YARI AKSİLİK OLMAZSA SANIRIM BİR 25 PUAN DAHA ALARAK İLK 10 BİTİRİRİZ LİGİ