Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR´DA AYIKLAMA!

SivasSpor.Com
12.12.2006, 10:44
Sivasspor Brezilya’lı orta saha oyuncusu Carvalho’dan sonra Ali Eren ve Hasan Yurt’la da yollarını ayırdı.
Sezon başında Gaziantepspor’dan Sivasspor’a gelen Hasan Yurt, sakatlığının ardından istenilen performansı vermemesi nedeniyle kırmızı-beyazlı takımdan ayrıldı. Sivasspor’dan ayrılan diğer isim ise tecrübeli Ali Eren oldu. Bu futbolcunun da şu andaki durumuyla Sivasspor’da oynamasının zor gözükmesinin ardından ayrıldığı öğrenildi.
CEM KARACA VE GÜROL’DA TOPUN AĞZINDA!
27 kişilik Sivasspor kadrosundan gönderilecek isimler arasında Cem Karaca ve Gürol Azer’inde olduğu, ancak bu futbolcular için kesin kararın Başkan Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktör Bülent Uygun görüşmesinden sonra netlik kazanacağı belirtildi.

ş.usta
12.12.2006, 10:55
yönetim haklı faydası olmayan futbolcuların kalmasının bir anlamı yok.
bu oyuncuların içinde çem karacayı ayrı tutuyorum,sivasspora faydalıydı ama son dönemlerde anlaşılmaz bir düşüşe geçti,sakatlığımıvar,başka poroblemlerimi var bilinmez.

teknik
12.12.2006, 11:42
bence doğru bir temizlik.alternatif bile olamayanın durması mantıksız.ama gürol sağ açık olarak değilde belki bek olarak faydalı olabilirbize.özelliklede servetin durumu netlik kazanmadan göndermemeliyiz.çünkü m.sözgelmez stoper oynarsa sağbek sorunumuz olabilir.cemcanın alternatifi olarak.

HaYaLL58
12.12.2006, 11:45
sivasspora faydası olmayan oyuncuların gönderilmesi en uygunu kim olursa olsun farketmez

orhan058
12.12.2006, 11:57
Yönetim iyi işler yapmaya devam ediyor.Sivasspor için fayda sağlamayacak oyuncuların gönderilmesi çok doğru.Ama ben Cem Karaca'ya şans verilse iyi işler yapacağını düşünüyorum.

puar
12.12.2006, 12:00
hayırlı uğurlu olsun diyelim. gerçi bu futbolculara fazla şans verilmedi ama yinede hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum

1967_CLUB_ÖZGÜR
12.12.2006, 12:00
Dogru Olanıda Buydu zaten...
Sivassporumuzun Zaman Kaybına Tahammulu Yok
Taze Kanlarla Lıge Saldıracagız :)

Hepsıne Sans Verıldı..Ama Bı fayda Gorulemedı Demekkı....HAyırlısı Olsun ;):)

ceza_tolga_rep
12.12.2006, 12:10
YÖNTİM İYİ YOLDA.BU OYUNCULARIN HİÇ BİR FAYDASI YOK.CEM KARACA VE GÜROL AZERİNDE GÖNDERİLMESİ LAZIM.KADROYU 22 KİŞİYE İNDİRMEMİZ LAZIM.BENCE DAHA ÇOK GİDECEK VARRR..

sivassss
12.12.2006, 12:15
zaten ali eren'in alınması bir hataydı ve beklenende olmuş, takımlarında 18 kişilik kadroya bile giremeyen oyuncuları transfer etmiştik ve onlarda beklenen performansları gösteremediler zaten, sivassporumuz için hayırlı olsun, inşallah gereken yerlere gereken transferler yapılacaktır...

M.A.Serhat
12.12.2006, 13:01
sivassporum için gereken neyse yapılmalı.işe yaramayan futbolcularıda takımda tutmanın bi anlamı yok zaten.teknik heyetin gerekeni yapacağına eminim.ikinci yarı diğer takımları şok etmeliyiz.artık kafaya oynamanın zamanı geldi.

yigido Atilla
12.12.2006, 13:39
Takima faydasi dokunmayan futbolculari almak ne kadar mantikli herhalde bedevaya gelmediler maliyetleri fazla olmasa bile yine de bellirli bir miktar ödenmistir sivassporun sokaga atacak parasi cokmu. Böyle transferler yapacagina 2.veya 3. ligdeki genc yenekleri kadrosunda 1 ,veya 2 sezon tutup tecrübe kazandirdiktan sonra o genc yetenekleri yavas yavas takima monte edilmesi gerekir ve ileriki yillarda satilamsi durumunda millyonlarca eurolar Sivassporun kasasina geri döner.Sivassporun ayakta kalmasi icin genc yeteneklere yönelmesi gerekir

abdurrahim_58
12.12.2006, 14:25
Ali Erenin alınması hata idi zaten. Yollanmasıda cok hayırlı oldu. Calvalho da artık takıma yararlı olmamaya baslamıştı. Yönetıme bu oyuncuların yollanmasında gösterdikleri çabadan dolayı tesekkur ediyorum.

Bilmiyorum5
12.12.2006, 15:23
yönetim haklı faydası olmayan futbolcuların kalmasının bir anlamı yok.
bu oyuncuların içinde çem karacayı ayrı tutuyorum,sivasspora faydalıydı ama son dönemlerde anlaşılmaz bir düşüşe geçti,sakatlığımıvar,başka poroblemlerimi var bilinmez.

HEPINIZ COK DOGRU SOYLEMISSINIZ GARDASLAR AMA BIDE SUNU DUSUNUN BIZ BU OYUNCULARIN HEPSINI PARA KARSILIGI ALDIK YEDIRDIK ICIRDIK KARINLARINI DOYURDUK VE BU OYUNCULAR BIZE HIC FAYDA SAGLAMADI BENCE BU OYUNCULAR SATILMALI YONETIM COK ACELECI DAVRANIYO BU OYUNCULARI SATICAK KULUP ARANMALI

melih1
12.12.2006, 15:38
gürol giderse yanlışolur..............

gardasin.58
12.12.2006, 15:41
yönetimin sivasspor icin en iyisini yapacagindan eminim hayirlisi ne ise o olsun

ademgoze
12.12.2006, 16:06
ali eren hiç oynamadı zaten ama cem karaca kalabilir bence

merkez_emre
12.12.2006, 16:33
zaten ali eren'in alınması bir hataydı ve beklenende olmuş, takımlarında 18 kişilik kadroya bile giremeyen oyuncuları transfer etmiştik ve onlarda beklenen performansları gösteremediler zaten, sivassporumuz için hayırlı olsun, inşallah gereken yerlere gereken transferler yapılacaktır...

ali erene bi para ödenmedi sanırım bi borc karsılıgı alındı

merkez_emre
12.12.2006, 16:36
carvalho zaten gecen sene ki bi topcu vardı siyahi oda aynı yontemle sadece bi kaç macta oynadı vede gitti...millet gitsin tr nın en ii kalecisi alsın biz gidelim 40 yasındakı kallayı alalım bi cok topcu alalım cok oynatmadan gonderelım...sonrada maddi krizdeyiz...

Bilmiyorum5
12.12.2006, 16:38
GUROL VE CEM KARACA KALMALI IYI OYUNCULAR

Flavio
12.12.2006, 17:01
Verilen kararlar doğru.Ali Eren kuru kalabalıktı.Ama Hasan Yurt'u hiç izlemedim demek bazı sorunları vardı ve forma şansı bulamadı.Neyse hayırlısı olsun.Cem Karaca ve Gürol Azer sezon sonuna kadar kadroda tutulmalı bence.

sivaslıavukat
12.12.2006, 17:05
Zararın neresinden dönülse kardır , bu itibarla gayet yerinde bir karar ve gayet yerinde seçimler yapılmış.Zira ben bir ara ali eren'in varlığını bile unutmuştum.

1967_CLUB_10UR
12.12.2006, 18:29
ali eren ve hasan yurt'un gitmesi normalde gündüz gürol azer acil olarak yapılan bir transferdi bir maç falan oynadı ve gönderiliyor demek ki pecze nin takımında ihtiyaç vardı belki peczeye göre bir ihtiyaçtı ama belkide yersiz bir transferdi ama her şeyi teknik yönetim daha iyi bilir. zaten bülent hoca geldikten sonra oynatılmadı.

talha58
12.12.2006, 18:32
gürol giderse yanlışolur..............

bence de Gürol gibi bir kanat adamı bu takımda oynar

1967 dernek serkan20
12.12.2006, 18:39
FAYDA SAĞLAMAYAN FUTBOLCUNUN GÖNDERİLMESİ VE YERİNE FAYDA SAĞLAYAN FUTBOLCULARIN ALINMASI LAZIM

HALIL
12.12.2006, 20:14
woter gidecek diye odum patladii zanedersem gidicek insallah

cem karaca sans verilirse iyi oyuncuuuu aslinda

yonetim iyi yolda ama cok transfer yapmamiz gerek hepsi de ilk 11. de oynama gabiliyeti olan topcular olmasi gerekiyo

özsivasli1903
12.12.2006, 21:57
sivasá hayirli ugurlu olsun umarim 1veya 2 iyi oyuncu alip transferi kapatmamiz lazim....

aldair
12.12.2006, 22:10
abi eli eren neden alındı o zaman????bunu sen ebaşında yazdım diye millet bana dediğini bırakmadı sezon başı eses e gidecek oldu taraftarlar ayaklandı.ne diye boşa aldık biz bu adamı,bu boşa transferleri neden,kimin direktifiyle yapıyoruz.neden boş yer para veriyoruz şimdi dersinizki maç başına anlaşıldı falan diye.tamam ama bu adam bedevamı kaldı bu kadar ay sivasta,neler oluyo bir bilen varsa allahrızası için anlatsın bana,böle oynamayan 4 oyuncu yerine ilk onbire iki adam alsak olmuyomu,offffff kafayı yiycem ya.............

1967_DERNEK_MUSTAFA
12.12.2006, 22:25
damızlık olarak gelen futbolcuların bekletilmesi hiç doğru değildi buda şunu gösteriyo boşuna almışız bu futbolcuları sivasspora yararı dokunmuyorsa

BAYPİPO
12.12.2006, 22:35
SİVAS GİBİ TAKIMLARIN YILDIZ OYUNCULARA DEĞİL YÜREKLİ OYUNCULARA İHTİYACI VARDIR...BÜTÇESİ KISITLI TAKIMLAR ZATEN ÇOĞUNLUKLA TARAFTARLARI MAÇLARA ÇEKMEK İÇİN YILDIZ OYUNCU ALIYORLAR AMA SONUÇ FİYASKO...(GERÇİ ALİ EREN FALAN YILDIZ SAYILMAZDA.)

BAYPİPO
12.12.2006, 22:38
TAKIMA FAYDASI OLMAYAN OYUNCULARIN VEDE SEYİRCİ GİBİ SEZON BAŞINDAN BERİ KULÜBEDE OTURANLARIN DEVRE ARASINDA GÖNDERİLEREK YERLERİNE TAKIMDA REKABET YARATACAK OYUNCULAR ALINMASI LAZIM...
VEDE BUNLARIN İLLA 1. LİGDE OYNUYOR OLMASI GEREKMEZ...

yigido_bekir
13.12.2006, 09:00
cem karaca kalsında dığerlerinin gonderilmesı guzel olmus...

byCERAN58
13.12.2006, 09:47
Genelde yapılan yorumlarda ortak bir nokta var. Ali Eren,Hasan Yurt ve Carvalho'nun gönderilmesi çok doğru bir karar. Bunun yanında Cem Karaca'nın da gönderilmesi yerinde olur. Ama,Gurol Azer kalmalı. Gurol Azer , takımımıza faydalı olacağı inancındayım.

Yapılan yorumlara ilave olarak, Anderson ve Hakkı'da gönderilsin.

Saygılarımla ..

m.murat
13.12.2006, 12:55
yonetim sıvas spora yakısır futbolcu alacaktır.takviye yapmamız şart.hocamızın goruşleri dogrultusunda transfer yapmamız gerekli. ilk yarıdaki futbolcularımızın göstermiş olduğu başarıdan dolayı teşekkür ederiz.

öz_sivaslı58
13.12.2006, 13:11
bence cem karaca kesinlikle kalmalı .