Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR CEYHUN' U İSTİYOR
SivasSpor.Com 13.12.2006, 17:30 Ligin ilk yarısını 22 puanla bitiren Sivasspor ikinci yarı için transfer çalışmalarına başladı. .
Servet, Hakkı ve Anderson’u başka kulüplerin istemesinin ardından harekete geçen Sivasspor, Ankaragücü’nden başarılı futbolcu Ceyhun Eriş ve Ayhan Evren ile Denizlispor’dan da Hüseyin Kartal ve Fatih Egedik’i istedi. Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir takımla başlamak için iyi bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Sivasspor yönetimi ve teknik heyeti, bu futbolcularla anlaşılmaması durumunda alternatiflerinin bulunduğunuda açıkladı
CEYHUN ÇOK İŞ YAPAR
Sivasspor’un transfer listesinin başında yer alan Ankaragücü’nün tecrübeli ve başarılı orta saha futbolcusu Ceyhun Eriş’in Sivasspor’un gücüne güç katacağı belirtilirken, böyle bir futbolcuya ihtiyaç duyulduğuda ifade edildi.
ceza_tolga_rep 13.12.2006, 17:32 CEYHUN GELİRSE GERÇEKDEN HARİKA OLUR.AMA ZANNEDMİYORUM.DENİZLİSPORLU HÜSEYİN KARTAL VE FATİH EGEDİĞİN İYİ OYUNCULAR OLDUKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM.BENCE KESİNLİKLE ALINMAMASI LAZIM.AMA CEYHUN HARİKA TOPÇU.ZANNETMİYORUM AMA GELİRSE BOMBA PATLAR VALLAAAAA.
abdurrahim_58 13.12.2006, 17:41 Ceyhun'un gelmesi Sivasspor camiası için buyuk bir bomba olur. bu oyuncu cok kalıtelı ve Türkiye'nin buyuk klüplerınden biri olan Fenerbahce'de oynarken ilk 11'in degısmez oyuncusuydu. yönecilerimizden Ceyhun gibi yıldız bir futbolcuyu getirmeleri için elinden gelenlerın en iyisini yapmalarını rica ediyorum.
gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez zzzzzzzzzzzzz
sivaslıavukat 13.12.2006, 17:52 Çok sevinirim Ceyhun'un transfer edilmesine , servet için aynı olumsuz düşünceler hakimdi ama şu an defansımızın belkemiği , umarım bu transfer de gerçekleşir.
sercan5858 13.12.2006, 18:04 valla harika olur cok işimize yarar baliliyi gol kralı yapar
bycarizma2 13.12.2006, 18:10 GGelirse çok iyi olur. Sivas İçin
ya gelmezzzzz o takimiin bebegiii
ama gelirsede cok muthis olur
TracyMcGrady58 13.12.2006, 21:47 Ceyhun takimimiza daha da güc katar ve cok faydali olur.Öbür futbolcular icin birsey diyemiyecem
AYDIN1985 13.12.2006, 21:47 Ceyhunu almak cok zor olacak. Ceyhun transferini istedigim bir futbolcu, Sivasspora faydali olacagina inaniyorum. Insallah alinir.
1967_CLUB_10UR 13.12.2006, 21:53 CEYHUNU SİVASSPOR MAÇINDA İZLEDİM.ANKARAGÜCÜNÜN YÜKSELİŞİNDE PAYI BÜYÜK..İYİ BİR TRANSFER KARARI İNŞALLAH OLUR..
jangbogo_58 13.12.2006, 22:17 CEYHUN UMARIM Kİ GELİR
GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR OYUNCU
TÜRKİYEDE BÜTÜN KULÜBLERDE OYNUYACAK BİR YILDIZ İNŞALLAH BİZE GELİR
YUSUFOGLANLI 13.12.2006, 22:27 ceuhun gelirse tam süper olacaaaaaaaaaaaaaak
1967_DERNEK_NAİL 13.12.2006, 22:48 İNŞALLAH GELİR KALİTESİ TARTIŞILMA TAM ARADIMIZKAN
simyacı58 13.12.2006, 22:56 ceyhun gelse mükemmel olur ama a.gücünü ayakta tutuyor bırakmazlar
jakobieen 14.12.2006, 00:07 ceyhun gelirse biz garanti uefa ya gideriz, a.gücü ise garanti düşer...
sivasli_boy 14.12.2006, 00:09 hahahhaahahaha :) bu haberi yazanlar inamiyormu acaba boyle biseye hadi diyelim ceyhun sıradan gozu yukseklerde olmayan bir adam herif sıf ankaragucu-SİVASSPOR macında yedigi kufurler icin gelmez biraz mantık beyler...
MOS-BY-58 14.12.2006, 02:55 harika olurdu ama gelecegini hic sanmam...
Abdullah DuMaN 14.12.2006, 11:08 gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez zzzzzzzzzzzzz
BEN SANA KATILMIYORUM NEDEN GELMESİNKİ SİVAS KÖTÜ Bİ TAKIMMI
abdullah58 14.12.2006, 11:42 BEN CEYHUNUN ALINMASINI -SIVASSPOR 2 :LIG DEN CIKTIGINDA SÖYLEMISTIM-COK FAYDALI OLACAGINI BURADA YAZMISTIM
EN SONDA SAMSUNSPOR DÜSTÜGÜNDE-CEYHUNU ALIN DIYE YALVARDIM
AMA:::: NE HIKMETSE BÜLENT UYGUN -GITIP SAMSUNDAN TOLGAYI ALDI
SIMDI DAHA CEYHUNU ALAMAZSIN
ALSAN BILE IYI PARA VERMEN LAZIM
BEYPINARLI YIGIDO
yigido_furkan 14.12.2006, 11:53 cok faydalı olur ama vermez ankaragücü hem kaptanları hem en iyi silahları keske gelse ama hayırlısı olsun
öz_sivaslı58 14.12.2006, 12:36 arkadaşlar ankaragücüde bu sezona çok iyi başladı. ceyhun u bırakacaklarını sanmıyorum.ama eğer gelirse takımımız için yok süper olacaktır...
sivassss 14.12.2006, 12:41 CEYHUN ERİŞ İLE HÜSEYİN KARTAL'IN ALINMASI MUHTEŞEM OLUR. CEYHUN, WOOTER'IN YANINDA ORTA SAHADA ÇOK İYİ İŞLER YAPAR, AGRESİFLİĞİNİDE AZALTIRSA MUHTEŞEM OLUR AMA BEN BU OYUNCUYU ANKARAGÜCÜ'NÜN PEK BIRAKACAĞINI ZANNETMİYORUM. HÜSEYİN KARTAL İSE; FORVETTE UZUN BOYUYLA MUHTEŞEM İŞLER BAŞARABİLEN BİR FUTBOLCU, ANKARAGÜCÜ'NDE İKEN MÜKEMMEL BİR PERFORMANS YAKALAMIŞTI FAKAT ANKARASPOR'A GİTTİKTEN SONRA FORM GRAFİĞİ GİTTİKÇE DÜŞTÜ, ŞİMDİ DENİZLİ'DE OYNUYOR VE TARAFTARLA ARASI HİÇDE İYİ DEĞİL, DENİZLİSPOR BU FUTBOLCUYU SATAR, ALMAMIZ İYİ OLUR...
Bence alınmaması gerekir O alınırsa aynı bölgede oynayan Wooter'i ne yapacaz Orta sahada yeterince adamımız var ve ayrıca takım oyununa pek bir katkısı olmayan ve çoğu maçta kendisi için oynayan bir futbolcunun alınmasını istemek bence iyi bir istek değil....
Arif Coşkun 14.12.2006, 13:01 Gelse çok iyi olur,hırslı,istekli azimli , yırtıcı bir futbolcu.
M.A.Serhat 14.12.2006, 13:16 ceyhun un sivasspor için yeterli bir oyuncu olacağı konusunda şüpheliyim.ben teknik heyetten daha iyi isimler bekliyordum.
Sene Basındada Soylemıstım ıstemıstım Insallah gelır..
Cok Yeteneklı Bır Futbolcu...
ofgurleyuk78 14.12.2006, 15:12 Kim gelirse gelsin; Sivas'in havasi suyu onu topcu eder.
jakobieen 14.12.2006, 15:18 ayrıca takım oyununa pek bir katkısı olmayan ve çoğu maçta kendisi için oynayan bir futbolcunun alınmasını istemek bence iyi bir istek değil....
''takım oyununa pek katkısı olmayan ve çoğu maçta kendisi için oynayan'' bi adamımız olmadığından belkide bu durumdayız...!
yigido yakup 14.12.2006, 15:22 gercekten alinabilirse cok iyi olur ama ceyhun suan takimini sirtlayan takiminin en etkili ve en önemli oyuncusu birde bu sezon formunun tam üst sinirinda bence ceyhunu suan icin almamiz cok zor gibi geliyor.KESKE ALINABILSE
Bilmiyorum5 14.12.2006, 17:11 valla harika olur cok işimize yarar baliliyi gol kralı yapar
BIDEFA CEYHUN SUPER LIGDEKI EN BENCIL OYUNCULARDAN BITANESI SUREKLI KENDI GIDIYO TOPLA OYNAMAYI VE SUT CEKMEYI COK SEVIYO BU YUZDENDE ZATEN SUPERLIGIN SUT KRALI AMA YINEDE MAKUL BIR FIYATA GELIYOSA NEDEN OLMASIN ZANNETMIYORUM KI ANKARAGUCU CEYHUNU SATSIN CUNKU O TAKIMIN TEK DUZGUN ADAMI CEYHUN
izmirliyigido 14.12.2006, 18:01 BENCE İYİ BİR TRANSFER OLMAZ. KAPRİSLİ VE UYUMSUZ BİRİSİ..BENCE SİVASSPORDA BAŞARILI OLAMAZ
1967_Dernek_Murat 14.12.2006, 18:31 gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez zzzzzzzzzzzzz
COK HAKLISIN GELMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1967 dernek serkan20 14.12.2006, 20:22 ceyhunun gelmesi bizi birkat daha güçlendirir
ceyhun hızlı biraz hırcın ve toplaraq etkili vuruşlar yapabilen bir oyuncu inşallah alabilirler
spidey58 15.12.2006, 16:27 Türkiyenin şu anda en çok adından söz ettiren gözde oyuncusundan bahsediyoruz,onu vermek için eminim çok para isterler onun için boş ümitlere kapılmayalım
SEZON BAŞINI HATIRLARSAK CEYHUNA ANKARAGÜCÜNÜN VERDİĞİ PARANIN AYNISINI SİVASSPOR VERDİ AMA CEYHUN ANKARAYI TERCİH ETTİ.
ANLAYACAĞINIZ GELME OLASILIĞI %1...
BENCE EN ÖNEMLİ EKSİKLİĞİMİZ SAĞ KANAT VE GOL BÖLGESİ....
1967_CLuB_MuRaT 15.12.2006, 20:17 CEyhun bizim için ilaç olur ama zannetmiyorum CEyhun'u vermez Ankaragücü..Özelliklede Tribün baskısından çekinir Ankaragücü yönetimi Ceyhunu vermekle...Ama gelirse süper olur...Bu ülke her zaman Ceyhun yetiştirmiyo..Yetişincede Medyada İstanbulda Harcanıp gidiyolar...yazık ...çok yazık..
öncelikle sivassporumdan bu farklı inegöl mağlubiyeti beklemezdim .sağlık olsun,önemli olan gidecek futbolcuların daha iyileriyle (ceyhun) gibil takviyesiyle sivassporum daha üst siralarda yeralacagından eminim.başarılar YİGİDOLAR ımın olsun.
1967_CLUB_BOZ 16.12.2006, 16:58 ceyhun gelirse iyi olur sivasspor açısından bence
iyi oynuyor ben onu izliyordum yani
şimdi yakın takipteyim
bence gelir sivassporumuza
istedikten sonra her şey booooooş
|