Orijinalini görmek için tıklayınız : HAKEM KURBANI OLDUK!
SivasSpor.Com 15.12.2006, 19:06 http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/20025_1_061215183524.jpg
Teknik Direktör Bülent Uygun İnegölspor karşısında kötü bir futbol ortaya koyduklarını ifade ederek, rakip takımın teknik direktörü ve futbolcularını kutladı.
Ayrıca hakemlerin alaycı tavırları karşısında üzüldüklerini dile getirdi..
İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, 3-1 kazandıkları Sivasspor maçıyla ilgili olarak, teknik anlamda büyük bir zafere imza attıklarını bildirdi.
Güller, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, coşkulu ve tempolu bir oyun ortaya koyarak, hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini kaydetti.
Ağır olan Sivasspor defansını, hızlı hareket kabiliyeti olan Caner ve Alaattin ile geçerek gol yollarında etkili olduklarını belirten Güller, şunları söyledi:
''Teknik anlamda büyük bir zafere imza attık. Artık önümüzdeki Fenerbahçe maçına bakacağız. Şükrü Saraçoğlu Stadında, İnegöl'ü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Sivasspor maçında görevlerini tam anlamıyla yerine getiren tüm futbolcularım ile taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.''
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise İnegölspor karşısında kötü bir futbol ortaya koyduklarını ifade ederek, rakip takımın teknik direktörü ve futbolcularını kutladı.
Takım olarak iyi bir futbol ortaya koyamadıklarına işaret eden Sivasspor, ''Bunun nedenlerini tartışıp, gerekli önlemleri almaya çalışacağız. Takımımızda iki oyuncumuz kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bir maçta kırmızı kartlar olur, buna bir lafımız yok ancak hakemlerin alaycı tavırları bizleri son derece üzdü'' dedi.
1967_CLuB_MuRaT 15.12.2006, 19:11 Hakemlerin bu yaptıklarına alıştık artık..Böyle gitmiyo maalesef..elde ki bu ne yapalım..ama İnegöle yenilmekte yakışmadı bize..
1967_CLUB_10UR 15.12.2006, 20:18 hakem beni ilgilendirmez inegöle yenilmek çok kötü oldu kendi liginde bile bu kadar iyi top oynamayan sıradan bir 2.lig takımına yenilmek hakem yönetiminden daha feci bir sonuç!!!
"""yorum yok"""""....................
catli_58 15.12.2006, 21:11 ne hakemi yaa.. kimi kandırıyorsunuz kupada yokuz işte. lige ağırlık verecekler
birbirimizi kandırmayalım. bu takımın öncelikli hedefi lig kardeşim...
bu maç tam bir skandaldır..... maçın günü ve saati iki kez değişince ne oluyor neden bu iş bir bit yeniği mi var diye düşündüm, ve maalesef haksız cıkmadım, keşke cıksa idim. Maç ertelendi , çünkü cuma öğlen bursadan yalovadan eskişehirden ve ist dan gelebilecek yiğidoların elleri kolları bağlandı. süper lige cıkarken canakkale deplasmanında 3 bin kişi boşa gelmemişti bir hedef vardı inanç vardı. Ama bu maç satılıktır arkadaşlar buna inancım tam. cuma 14 de oynanan başka fortis maçı var mı, tamam kupaya önem vermeyelim ama neden biz iki ligi bir arada götüremezmiyiz bu kadar mı kötüyüz, küçük takımmıyız, akşam karşıyaka seyircisini gördük 13 otobüsle bursaya gelmişller, a takımla cıkan bursaya 2-1 yenildiler ama kök söktürdüler. biz neden 2.lig a takımına 3-1 yeniliyoruz ve iki de kırmızı kart görüyoruz. neden tüm yabancılar gidiyor, bursa-ankara-trabzon neden göndermiyor da biz gönderiyoruz. Ve EN CAN ALICI SORU bülent uygun neden maçtan önce hürdağana verdiği demeçte inegölü yenemeyen gider gibi çok anlamlı ve çok manidar bir söz söylüyor. bunu duyan hangi oyuncu oynar yaaaa allah aşkına.
beyler bu maç için alacağımız para 75 milyar mı neydi, bu para başka bir yerden bize geri geldi mi gelmedi mi, bu işler artık bilinsin. bizi madara etmeye kimsenin hakkı yokkkkkkkkk.
şimdi izliyorum gürol resmen kendini attırmış daha dk 45.... bu işte bir iş var beyler bilen buraya doğru gelsinnnnnnnn
Her mağlubiyete bir kılıf buluyoruz adamlar hakkıyla top oynamış ve de yenmiş hakem gol mü attı...
1967_DERNEK_MUSTAFA 15.12.2006, 21:56 hakemler hakemler hakemler hakemler kolluk onlarda kıllık onlarda
ofgurleyuk78 15.12.2006, 22:31 Gerekirse Hakemide yeneceksin Kardesim.
Gerekirse Hakemide yeneceksin Kardesim.
SELAM cok haklisin,baskasina bahene ederek bir yere varilmaz,avrupada yoksa sebebini hep hakemlerde bulduk durduk ondanda hic bir yere varamadik gitti.SAHAYA YENMEK ICIN CIKACAKSIN KARDESIM VESSELAM ;)
sarkislali 16.12.2006, 01:26 Arkadaslar, kupa maclarinin kendine has bir karakteri vardir. Pendik:Fenerbahca macini unutmayali.
Inegölspor´a yenilmekle bizim degerimiz mi düstü? Hayir. Kupaya zaten su anlarda pek önem vermiyoruz takim ve yonetim olarak. Buda yanlis. Ama bence üzülmeye gerek yok. Inegölspor´u tebrik edip hakemi makemi araya sokusturmadan isimize bakalim biz.
abdullah58 16.12.2006, 03:01 HAKEMLER HER MACDA HATA YAPIYORLAR BU SADECE SIVASSPORA KARSI HASSAS BIRSEY DEGIKKI
BESIKTAS- KAYSER MACINDA DA KAYSERININ PENALTISI VERILMEDI
GALATASARAY-BURSA MACINDADA BURSANIN PENALTISI VERILMEDI
AMA ADAMLAR CIKTILAR -SONUNA KADAR OYNADILAR
SEN INEGÖLE GOL ATTINDA HAKEMMI VERMEDI
MOTIVASYON EKSIGIMIZ VARDI
YABANCILARIMIZIN HEPSIDE MEMLEKETLERINE GITTILER
GELECEK YIL GELECEKLER
PEKI YERLI OYUNCULARIMIZIN SUCU NE-ADAMLAR DAHA OYNARMI
MOTIVASYON EKSIKLIGI VARDI BENIM GÖRÜSÜM
BEYPINARLI
Bilmiyorum5 16.12.2006, 07:42 YA GARDASLAR SORUN O DEGIL SIVASSPORUN MACTA 3 TANE GOL POZISYONU VAR 1 I GOL ZATEN ACIKLI OLAN BU ADAMALR BIZI FUTBOLUYLA EZDILER HANI IYI OYNARSIN COK POZISYONA GIRERSIN HAKEM PENALTINI VERMEZ ATTIGIN GOLE OFSAYT DER ADAMLARA 2 TANE KIRMIZI VERMESI GEREKIR VERMEZ O ZAMAN SUCU HAKEMDE BUL AMA SIVASSSPOR TAKIMI ZATEN SUT BILE CEKEMEMISKI DAHA NE HAKEMI YA SEN ONCE ATTIGIN SUTA PASA BAK AYRICA BU AKIN HERMAC DAGITIYO KESINLIKLE YOLLANSIN BUNDAN 3 DEGIL 13. KALECI BILE OLMAZ GECEN YILDA AZ KAZMALIKLARINI GORMEDIK
orhan058 16.12.2006, 09:31 MAÇI İZLEMEDİĞİM İÇİN HAKEMİN NE YAPTIĞINI BİLMİYORUM.AMA BÜTÜN TAKIMLARIMIZ ALINAN HER MAĞLUBİYET SONRASI GENELDE HAKEMLERE YÜKLENİYOR.HAKLIDA HAKSIZDA OLSA.SEN OYUNUNU OYNAMAZSAN HAKEM NE YAPSIN.
sivaslihakan 16.12.2006, 09:51 hakem falan deyipte mazeret aramayalim arkadaslar
bence sebebp ne olursa olsun bu maci sivassporun almasi lazim baska yolu yok
harun afacan 16.12.2006, 10:27 Alınan sonuç utanç vericidir Bu utançda teknik heyet ve futbolculara aittir.
SİVAS formasını kaldıramayan futbolculardan en kısa sürede kurtulmamız lazım
1967_CLUB_BOZ 16.12.2006, 11:17 hakem bizi ilgilendirmez o oyununu yönetir bizde oyunumuza bakarız
hakemin kurbanı olacağımıza hakem bizim kurbanımız olsun düşünün??
eğer güzel bir futbol koyarsak kim bize ne yapabilir
by lord karayel 16.12.2006, 12:23 Bırakın ne kakemi ya........???Allahınızı severseniz hakem maçı çok güzel yönetti.....???İnegölspor gerçekten çok iyi oyun kurdu ...???bizimkiler ne yaptı...???sanki sokak takımı gibi gördüler inegölü oysa bjk geçen sene belinide kırdı...??taraftar nerde hani nerde sadece hakemdemi hata ??? sadece 5 s.sporlu idik siteden bir arkadaş daha svs058 ....????oysa onlar bir ordı idi...???yaklaşık..2500-3000 kişi...???adamlar maç başladı sivasın yollarına maç bitti sivasın yollarına çaldılar..??çok ateşli seyircisi vardı hafta içi olmasına rağmen çewre ilçelerden köylerden merkezden gelenler nerdeyse sahaya sığmadılar ....?? biraz gerçekçi olalım ben istermiyim bu konuyu bu şekil konuşmak ben istemezmiyim sivasspor süperdi taraftar harika futbolcular süperdi ama bu saydıklarımın hiç biri bizde maalesef yoktu..??sonra hakemdi yok buydu...yok şuyduuu...demeyelim birazda hatayı kendimizde arayalım
by lord karayel 16.12.2006, 13:03 neye hayran oldum TEXAS taraftarına adamlar 90 dakika yerinde durmadı 1200 texas taraftarına gerçekten davul zurna adamlar sanki düğüne geldi yüzlerinden okunuyordu zaten %100 bu maç bizim diye zaten 1800 izleyici sanırım 3000 kişi vardı
by lord karayel 16.12.2006, 13:07 bu arada inegöl belediyesine tşk etmek istiyorum biz taraftar olarak 5 s.sporlunun güvanliğini sağlamak için tahmini 150 polisi bizlere werdikleri için zaten onlarında saha içinde yüzlerinden şaşkınlıkları okunuyordu
jakobieen 16.12.2006, 13:10 bu maç tam bir skandaldır..... maçın günü ve saati iki kez değişince ne oluyor neden bu iş bir bit yeniği mi var diye düşündüm, ve maalesef haksız cıkmadım, Ama bu maç satılıktır arkadaşlar buna inancım tam.
sen çözmüşsün olayı gardaşım helal olsun (!)
töööbeee töööbeeeee
jakobieen 16.12.2006, 13:12 Her mağlubiyete bir kılıf buluyoruz adamlar hakkıyla top oynamış ve de yenmiş hakem gol mü attı...
hocam maçı izlemedin galiba hakem süper bi rövaşata golü attı, gerçekten mükemmeldi yaa ...
ademgoze 16.12.2006, 13:14 3-1 yenil hakem kurbanı olduk de nasıl bir mantık bu ya
sivas_sevdamiz 16.12.2006, 20:19 Çoğu hakem her zaman SİVAS'ın alyhinde düşünüyor ama biz yenmek isteseydik ve çok üstün oynasaydık hakem de açık açık hakkımızı yiyemezdi (bence)
yigido_furkan 16.12.2006, 21:04 yedigimiz 2gol servetin hatasından aklı karısık sanırım sonra hakem şöyle hakem böyle adamlar cıktı oynadılar kazandılar.İnegölsporun yas ortalaması 20.4 müş cok genç bir takım biraz önem versek alsak hem parasal yönden ii olurdu hemde prestij kazanırdık ayrıca nasıl anadolu takımları nasıl 3 büyüklere karsı motive oluyorsa bnce inegolde bize öyle motive oldu ve cıkıp aldılar maçı
1967 dernek serkan20 18.12.2006, 16:14 iyi futbol oynayamamışız bide hakemimi eleştircez ayıp bize
nazimgulturk 18.12.2006, 17:23 KENDİ KURBANIMIZ OLDUK HAKEM HİKAYE REZALETİN BAHANELERİ BUNLAR
Bır Yenılgıde kabul Edılmezkı Zaten Hep Hakemlere Suc Buluruz..
Kotu Oynadık Ve Yenıldık kardesım ne Hakemı...
mustafa5817 18.12.2006, 18:42 :mad: gerçekten de hakem kurbanı olmuşuz yani he
Ultra sivasli 18.12.2006, 20:08 ITIBARIMIZI ZEDELEDILER VE KARIZMAYI CIZDIRDIK BUNUN ACISINI ISTANBUL BB CIKARACAGIZ FARK BEKLIYORUM KURTARIN SÜPERLIG ITIBARIMIZI COCUKLAR
|