Orijinalini görmek için tıklayınız : ZE KALANGA TAMAM !..
SivasSpor.Com 18.12.2006, 08:41 http://de.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UEFACup/440122_MEDIUMSQUARE.jpg
ZE KALANGA´DAN GÖRÜNTÜLER ...... TIKLA IZLE !!! (http://www.youtube.com/results?search_query=Ze+Kalang a)
ZE KALANGA PAULO BATİSTA NSIMBA
ÜLKE: Angola
DOĞUM TARİHİ VE YAŞI: 12.10.1983 ( 23 )
DOĞUM YERİ: Angola / Luanda
GÖREV YERİ: Sağ Kanat
BOY: 1.75 cm.
KİLO:70 kg.
Sivasspor yönetimi, Dinamo Bükreş'te oynayan Angola Milli Takımı'nın forveti Ze Kalenga ile el sıkıştı.
Süratli ve teknik
Sivasspor ikinci yarıda forvetini güçlendirmek istiyor. Transfer çalışmalarını sıkı şekilde yürüten teknik patron Bülent Uygun, Romanya'nın Dinamo Bükreş takımında forma giyen Angolalı golcü Ze Kalanga ile her konuda anlaştı. 23 yaşında olan ve ülkesinin milli takımında da forma giyen Kalenga
süratli ve teknik oyunuyla tanınıyor.
Kadro açılacak
Kırmızı-beyazlı takım golcü oyuncusu Anderson ile yollarını ayırıyor. Brezilyalı oyuncuyu almak için Sakaryaspor, Erciyesspor ve Erzincanspor kulübe resmi tekliflerini sundu. Yöneticiler ise en iyi teklifi Sakaryaspor'un verdiğini ifade ederek, transferin önümüzdeki hafta içinde mutlaka biteceğini açıkladı.
yönetim ayrıca, Konyaspor’dan ayrılan Yasin Çilek’le de prensipte anlaşma sağladı.
sorma be dostum 18.12.2006, 08:47 hayırlı olsun sivasa yakışır biri olsunda
gerisi önemli değil
yigido_bekir 18.12.2006, 09:46 VALLA İYİ TRANSFERE BENZİO İNSALLAH IYIDIR..
serrkann58 18.12.2006, 09:46 İnşallah hayırlısı olsun sivasıma yararlı olsun başarımızda payı olsun ne güzel olur
Dünya kupası öncesi hazırlık maçlarında Angola Milli Takımında Bizim Milli takıma karşı oynadıkları maçta izlemiştim çok etkiliydi bence çok yerinde bir transfen insallah transferi gerçekleşir o tip bir futbolcuya kesinlikle ihtiyacımız vardı.
bycarizma2 18.12.2006, 10:07 güzel futbolcuya benziyor ama andersonun yerini tutar
Sivasspora Hayırlı Ugurlu Olsun....
Ertugrul 18.12.2006, 10:30 Hayırlı uğurlu olsun ....
Ze Kalenga Sivasspor'a faydalı bir futbolcu olur inşaallah ...
1967_CLUB_GÜNAY 18.12.2006, 11:01 DAHA ÖNCE İZLEMEDİĞİM BİR FUTBOLCU AMA YİNEDE FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM.
andersondan kat kat iyii cok hizli ve teknikkk oyuncuuuu
dinamo bukres gibi bir takimdaaa oynuyoorrr sampiyonlar liginiii de oynamis bir topcuuuu tam bir bomba
Hayırlı olsun inşaallah faydalı olur Anderson'un gönderilmesi bence yanlış...
sercan5858 18.12.2006, 11:18 çok yerinde andersondan da iyi olacağına inanıyorum
sivaslihakan 18.12.2006, 11:26 formayi giymeden inanmam
daha önceki senelerde böyle cok haberler cikti ama hepside fos cikti
inanmayain buda balon haberlerdendir
GrP_GARDAŞLAR 18.12.2006, 11:40 sivas için umarım hayırlı olur artık kadronun iyileşmesi lazım biraz akılcı transferlerin zamanı gediğinidüşünüyorum hayırlısı olsun bakalım görelimm balon çıkmasında....
Hayırlı olsun,
genç ve iyi bir oyuncu,
inşallah bize uyumu kolay olur
neyse ne 18.12.2006, 11:47 eğer alınırsa iyi olur ayrıca ankaragücündeki ceyhun alınırsa bunun yanında kaymak olur
transfer edenden ALLAH razi olsun insallah faydali olur
hemm kesin mi kaynak fotomactaaa
sonraa orta saha oyuncusuymusss
dieforyou7 18.12.2006, 12:08 balili ile beraber iyi ikili olurlar yorumlara gore bu adam suratli e balilide zaten suratlı buyuk takımlar ıcın cok zor olcak sıvas macları.... hayırlı olsun..
beyler dinamo bükreşte gecen yıl oynamış bir oyuncu ze kalenga, ama ligde sadece 1 gol atmış, maç kadrolarını yazmadığı için ligde kaç maç oynadığını bilmiyorum , sadece uefa kupası gruplarında sadece bjk macında 44.dk da oyuna girmiş.
23 yaşnda ve 1.75 cm boyunda, anderson tipinde pover forvet tipi bir oyuncu değil..gecen yıl yapılan afrika ıulusal kupasında dream team takımı secilmiş orada ilk 11 de değil ama ikinci sıradaki takımda yer almış ( dream team de song ve appiah da var ayrıca)... everton forum sayfalarında ze kalenganın iyi oyuncu olduguna dair bir yorumu da okudum.
Bu arada dinamo bükreşin resmi sitesinde kadroda şu an görünmüyor, bu da demek oluyor ki kontratını fesh etmişler. yani gercekten boşta bir oyuncu.
Umarım hayırlı olurrrrr..............
kral5892 18.12.2006, 12:34 İnşallah Anderson gitmez,Anderson çok özel bir futbolcu neyse hayırlısı
sivassss 18.12.2006, 12:39 bu transfer gerçekleştiyse hayırlı olsun demeliyiz, andersson bu sezon kendisini pek gösteremedi zaten mehmet yıldız varken pek forma şansıda bulabilmiş bir oyuncu değildi, inşallah bu transfer sivassporumuza hayırlı olur çünkü gol sıkıntısı çektiğimiz kesin...
mehmet yıldız duruken anderson gönderilir mi yav
byCERAN58 18.12.2006, 13:19 Bu haberi sabah ilgili gazetenin web sayfasında okudum.Diğer spor sayfalarında da gezdim ama bu haberle ile ilgili en ufak birşey bulamadım. Zaten verilen haberde, ilgili gazetenin web sitesindeki haber ile birebir. Haberi yapan, sözkonusu gazete ise orda durup 100 kere düşünmek gerekli.. Herkes bilir ki, transfer konusunda ilgili gazete oldukça fazla balon haber yapmakta.
İmzalar atılmadan, bülent hocamız veya yönetimimiz bu konu ile ilgili bir açıklama yapmadan inanmak yanlış olur düşüncesi içersindeyim.
Saygılarımla
orhan058 18.12.2006, 13:23 Gerçektende süratli ve teknik bir oyuncu.İnşallah sivasa faydalı olur.
fanatik gazetesinde de yazıyor haber
sivaslihakan 18.12.2006, 13:30 fanatik yaziyosa yalan haberlerden bitanesi
rating toplamak icin yapilmis bi haber
sivassss 18.12.2006, 13:31 Bu haberi sabah ilgili gazetenin web sayfasında okudum.Diğer spor sayfalarında da gezdim ama bu haberle ile ilgili en ufak birşey bulamadım. Zaten verilen haberde, ilgili gazetenin web sitesindeki haber ile birebir. Haberi yapan, sözkonusu gazete ise orda durup 100 kere düşünmek gerekli.. Herkes bilir ki, transfer konusunda ilgili gazete oldukça fazla balon haber yapmakta.
İmzalar atılmadan, bülent hocamız veya yönetimimiz bu konu ile ilgili bir açıklama yapmadan inanmak yanlış olur düşüncesi içersindeyim.
Saygılarımla
kardeş şu an bu haberbirçok internet sitesinde yayınlanıyor, ben birçok internet sitesinde gördüm, herhalde balon bir haber değil, bana öyle geliyor, eğer anlaştıysak hayırlı olsun...
YYILDIRIM 18.12.2006, 13:53 mehmet yıldız duruken anderson gönderilir mi yav
ÇOK DOĞRU MEHMET YILDIZIN GİTMESİ İÇİN HATTA ÜSTÜNE PARA VERMEK GEREKİR.
1967_CLUB_BOZ 18.12.2006, 13:54 sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun
inşallah nice seneler inşallahta nice gollere
sivassss 18.12.2006, 14:04 ÇOK DOĞRU MEHMET YILDIZIN GİTMESİ İÇİN HATTA ÜSTÜNE PARA VERMEK GEREKİR.
kardeş mehmet yıldız için neden böyle düşünüyorsunuz, vallaha anlıyamadım, adam elinden geleni yapıyor, çok diri bir oyuncu, pozisyonlarda aykta kalabiliyor, bence sivasspor için çok önemli bir oyuncu...
Abdullah DuMaN 18.12.2006, 14:35 HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM İNŞALLAH İYİ TOPÇUDUR
TracyMcGrady58 18.12.2006, 15:01 Hayirli ugurlu olsun.Insallah takimiza daha da güc katacaktir
Önce imza atsın, sonra yorum yapalım . . .
byCERAN58 18.12.2006, 15:17 kardeş şu an bu haberbirçok internet sitesinde yayınlanıyor, ben birçok internet sitesinde gördüm, herhalde balon bir haber değil, bana öyle geliyor, eğer anlaştıysak hayırlı olsun...
Sevgili kardeşim, ben bu haberi sabah saat 08:00 gibi okudum. genelde her sabah tüm spor sayfalarını bakarım. takımımız ile ilgili bir gelişme var mı diye. o saatlerde hiç bir sitede bu haber yoktu. sadece ilgili gazetenin sitesinde vardı.diğer siteler , bizim sitenin yaptığı gibi ordan haberi alıp , kendi sitelerinde yayınlanmışlar.
örneğin; bir sitede,ben bir transfer haberi yazsam. o siteyi takip eden sitelerde , o haberi hiç araştırmadan alıp kendi sitelerinde yayınlıyorlar..
"Hani bir deyim vardır. adamın biri aşağı mahallede bir yalan söylemiş, yukarı mahalleye çıkmış söylediği yalana kendide inanmış."
İnternet dünyasında çoğu haber bu şekilde oluyor..
İnşallah böyle bir transfer sözkonusudur. Eğer haber doğru çıkarsa sevinirim.:)
Takımımız içinde hayırlı uğurlu olur inş..
Her Zaman, Her Yerde En Büyük Yiğidolar .....
Saygılarımla
yigido Atilla 18.12.2006, 15:21 Andersonun gönderilmesi cok büyük hata Anderson,Balili ve servetin sivasspordan en son gönderilecek futbolcular olduguna inaniyorum .!!!!!! ileride kafayla gol atacak tek forvetide gönderiyoruz ,Servetinde gidecegini düsünürsek kornerlerde hava hakimiyetimiz sifirlanacak ve kornerlerden ve yan ortalarda gol atma imkanimiz yok olacak.
sinan-58 18.12.2006, 15:35 doğru ise bize yarayacak bir futbolcu inş doğrudur bizim forvet turkıyenin en hızlı forveti olacak heralde balili turkıyenin en hızlı forveti mehmet hem hızlı hem yıkılmıyor kalanga da hızlı
serhankaburcuk 18.12.2006, 15:50 Sivasspora faydalı olacağını düşünüyorum...Ama Andersonun takımda kalması gerekiyor...Faydalı bir transfer olur inşallah....
izmirliyigido 18.12.2006, 16:11 ANDERSON'DAN DAHA FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM...İNŞALLAH DOĞRU BİR HABERDİR..
1967 dernek serkan20 18.12.2006, 16:17 hadi hayırlı olsun u adamda geldiği gibi gitmez inşallah
transferlere dikkat etmek lazım
yigido_bekir 18.12.2006, 16:28 Andersonun gönderilmesi cok büyük hata Anderson,Balili ve servetin sivasspordan en son gönderilecek futbolcular olduguna inaniyorum .!!!!!! ileride kafayla gol atacak tek forvetide gönderiyoruz ,Servetinde gidecegini düsünürsek kornerlerde hava hakimiyetimiz sifirlanacak ve kornerlerden ve yan ortalarda gol atma imkanimiz yok olacak.
ze kalanga var o cakar kafayı merak etmeyın
nazimgulturk 18.12.2006, 16:39 SİVASA BÖYLE BİRİ ALINMASI LAZIM BÜLENT HOCAYA GÜVENİYORUZ İNŞALLAH TEKNİK VE SÜRATLİDİR BALİLİYLE MUHTEŞEM BİR İKİLİ OLUŞTURUR
kalanga ve balili ile izii kontra atakta tuttacakk defanss hattaa takim olmaz
cebrail_58 18.12.2006, 17:03 ya araştırmalrına göre çokkk kaliteli bi forvet iyi şalah hayırlısı olurrr
hem bechir mogaadiyede tamamm dedikk hani nerdee balon olup uctu giitii
sivassss 18.12.2006, 17:23 Brezilyalı oyuncuyu almak için Sakaryaspor, Erciyesspor ve Erzincanspor kulübe resmi tekliflerini sundu. Yöneticiler ise en iyi teklifi Sakaryaspor'un verdiğini ifade ederek, transferin önümüzdeki hafta içinde mutlaka biteceğini açıkladı.
burada bir yanlışlık var herhalde, erzincan bırakın süper lig, 2.lig a kategorisi takımı bile değil, nasıl alacak anderssonu, süper lig takımları alamıyorki bırakın erzincan mı alacak, o gençlerbirilği olacaktı herhalde...
hercaii_58 18.12.2006, 17:26 ze kalanga forvet deil sağda oynuyor yararlı bi futbolcu olacagını düsünüyorum ama ze kalanganın gelmesi icin andersonun gitmesine gerek yok bence anderson kalmalı cünkü onun gibi kafa vuran bi futbolcu yok
Bilmiyorum5 18.12.2006, 17:32 ZE KALANGAYI BILMIYORUM AMA YASIN LE ANLASMALARI SUPER OLMUS 4 HAFTADIR BURDA KONYASPORLU YASIN ALINSIN DIYE BASBAS BAGIRIYORUM BU ADAM SIVASIN SAG KANAT ACIGINI I IYI KAPATIR HEMDE BONSERVIS BEDELI ODEMIYCEZ BU OYUNCU ICIN COK TECRUBELI INSAALLAH GELIR ZE KALANGADA INSAALLAH ANDERSONDAN IYIDIR YOKSA BUYUK ZARAR ETMIS OLURUZ
Hatırlarsanız Dünya Kupası öncesi Angola santroforu Akwa'yı almamız gündeme gelmişti. Bu nedenle hazırlık maçında Angola-Türkiye maçında rakibi daha iyi takip etmiştik. O gün foruma Akwa'dan çok Zekelanga ve Mateus adlı adamlarının daha işe yarar gözüktüğünü yazmıştım. Bu oyuncu o performansını devam ettiriyorsa yarralı olur. Fakat tam forvet oyuncusu değil , sağ kanat adamı görüntüsündeydi.
ZE KALANGAYI BILMIYORUM AMA YASIN LE ANLASMALARI SUPER OLMUS 4 HAFTADIR BURDA KONYASPORLU YASIN ALINSIN DIYE BASBAS BAGIRIYORUM BU ADAM SIVASIN SAG KANAT ACIGINI I IYI KAPATIR HEMDE BONSERVIS BEDELI ODEMIYCEZ BU OYUNCU ICIN COK TECRUBELI INSAALLAH GELIR ZE KALANGADA INSAALLAH ANDERSONDAN IYIDIR YOKSA BUYUK ZARAR ETMIS OLURUZ
Yasin Ankaragücü ile anlaştı diye biliyorum ama son anda ibre bize mi döndü?
1967_DERNEK_NAİL 18.12.2006, 18:55 hayırlı ugurlu olsun inşallah istedimiz gibi çıkar
Hayirli olsun Takimiza faydali olur insallah ..saygilarim ile
Ultra sivasli 18.12.2006, 19:42 DÜNYA KUPASINDA ANGOLADA OYNAYAN ZE KALANGA BU KARA OGLANI KIM DURDURUR BALILI ILE COK GOL ATARLAR COK
1967_CLUB_10UR 18.12.2006, 20:10 işte bize böyle hızlı yani baliliye iyi bir partner lazımdı ..anderson'un yerine iyi bir seçim.andersonun yokluğunu aratmayacaktır.inşallah geldiği takımda ki performansını sivasporda'da sergiler..
http://i.eurosport.fr/2006/05/29/281802.jpg
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41753000/jpg/_41753356_angola203.jpg
Angola-Portekiz maçında Figo ile Ze Kalanga
Milli takımda 17 numarayı giymişti. İlk maçt 70. dakikada oyundan çıktı. Portekiz-Angola'yı 1-0 yenmişti.
Buraya tıklayarak Ze Kalanga'nın görüntülerine ulaşabilirsiniz. (http://www.youtube.com/results?search_query=Ze+Kalang a)
Ultra sivasli 18.12.2006, 20:17 IYIKI AVRUPALI DEGIL EN AZINDAN SIVASTAN SIKAYET ETMEZ AVRUPALILAR SOSYAL HAYAT YOK DIYE TUTTURUYORLAR AFRIKALI OLDUGU COK IYI SIVASI COK SEVECEK HAYDI ZE KALANGA DEFANSLARIN KORKULU KABUSU OLACAKSIN KOCUM RÜZGAR BALILI ILE SENI KIM TUTAR KIM
sivasli_boy 18.12.2006, 20:20 ABİ EGER GERCEKSE SUPER Bİ TRANSFER BU FUTBOLCU AVRUPADA COK TANİNMİS VE KALİTELİ BİR FUTBOLCU İSMİNİ COK DUYDUM HARBİDEN İNSALLAH OLUR....
ya hemen hersey kesinlestiimi arkasdaslarrrr insallah oyledir
cunkuu tam tuncay sanli veya kaka gibi oynuyoo
orta saha sag bek oyuncusuuu hemde golee yonelikk topcuu
ofgurleyuk78 18.12.2006, 21:06 iyi oyuncuya benziyor. Hay1rl1 olsun. Takima uyum saglamasi önemli.
ya hemen hersey kesinlestiimi arkasdaslarrrr insallah oyledir
cunkuu tam tuncay sanli veya kaka gibi oynuyoo
orta saha sag bek oyuncusuuu hemde golee yonelikk topcuu
bir kara ver. sağ bek mi? orta saha mı? gole dönük mü?
Ben size söylüyüm. Angola milli takımında Akwa tek santrofor oynuyordu. Ze Kalanga özellikle sağ kanattan bindirme yapan santrofor partneri tipinde hızlı bir oyuncu. Yani Türkiye'de Arif Erdem tarzı. Tam bir pivot santfor değil. Serhat Akın gibi de denilebilir.
1967_CLUB_ÖZGÜR 18.12.2006, 22:20 Gorecegız...Hayırlı Ugurlu Olsun....
catli_58 18.12.2006, 22:32 Bu transfer ii güzel de neden ANDERSON harcanıyor onu anlayamadım...
1967_Dernek_Murat 18.12.2006, 22:38 Bu transfer ii güzel de neden ANDERSON harcanıyor onu anlayamadım...
valla abi hoca bilir biz degil alınan futbolcumuzda hayırlı olsun
merkez_emre 18.12.2006, 22:57 andersonun gitmesi bence cok ii olmus mehmetın formunu zorlaması ile zaten oynamıyodu pek
kalanga da umarım edson kalla carvalho gibi balon cıkmaz
1967_DERNEK_MUSTAFA 18.12.2006, 23:06 ilk onbire girsin o zaman geldiğine inanalım birde andersona 1 çuval para verdik paramıza yazık olmasın
jakobieen 19.12.2006, 10:04 yaw bu nasıl bi mantık anlamıyorum, andersoonu göndermekde ne demek, şu adamın kıymetini bilemedik gitti, bizden gitsin iddaa ediyom Türkiyeye damgasını vuracak ... ze kalangaya gelince inşallah faydalı olur ama mehmet gibi bi dünya yıldızı (!) dururken kadroda yer bulur mu bilemem ...
Besyo_cu 19.12.2006, 13:04 Ya bu teknik hızlı son vuruşu iyi olan anderson bizim andersonmu :D bana eskıden lazio da oynayan sonrada yaşlanınca Fenerbahceye gelen Kenet Andersonu anlatıyorsunuz gibi geldı yoksa bizm anderson tam bı kazma.
sinan-58 19.12.2006, 15:04 bence ha o ha bu farketmez takıma hangisi yararlıysa o alınsın
ZE KALANGA TRANSFERİ ŞİMDİLİK ASKIYA ALINMIŞ...
Bilmiyorum5 19.12.2006, 17:26 ÇOK DOĞRU MEHMET YILDIZIN GİTMESİ İÇİN HATTA ÜSTÜNE PARA VERMEK GEREKİR.
DALGAMI GECIYOSUNUZ YA MEHMETIN ADI ALEX FALAN OLSAYDI HERHALDE SIMDI GOKLERE CIKARIRDINIZ MEHMET DAHA NAPSIN ADAMYA
yigido Atilla 19.12.2006, 17:35 yaw bu nasıl bi mantık anlamıyorum, andersoonu göndermekde ne demek, şu adamın kıymetini bilemedik gitti, bizden gitsin iddaa ediyom Türkiyeye damgasını vuracak ... ze kalangaya gelince inşallah faydalı olur ama mehmet gibi bi dünya yıldızı (!) dururken kadroda yer bulur mu bilemem ...
Yorumlarina katiliyorum ne Sivasspor traftari ne de Sivassporun hocasi Andersonu anlayamadi Lorant haric, Bizden gittikten sonra neler kaybettigimizin farkina varacagiz süperlige gelmis 23 yasinda gelecegi cok parlak Andersondan yararlanamadik seneye Anderson süperlige damgasini vuran en iyi santrafor olacak biz degerini bilip oynatamadik.Kanatlari calistirip Anderson farkini süperlige gösteremedik..Idda ediyorum süperligin en iyi santraforundan yararlanmasini bilen hocalar icin bulunmaz bir yetenek ,Sakaryasporu tebrik ediyorum bunun farkina varmislar !!!!!!!!!..
Süper dedigimiz Servet cetinde 1,5 milyon
Yedekte cürüttügümüz Andersonda 1,5 milyon !!!! her macta direk oynasa idi acaba degeri nekadar olurdu ????????
sivaslihakan 19.12.2006, 17:40 ya hayret bisey ya birakin alicisi varken gönderelimde para kazanalim bu adam tam kazma
trabzon macinda kacirdigi golü görmedinizmi
helal olsun yönetime satabiliyosa demekki yöneticilerimiz futbolculari iyi pazarliyo
PARTNER58AHMET 19.12.2006, 18:06 EĞER CARVALLO
GİBİ GELİŞİNİ İNTERNET SİTESİNDEN GİDİŞİNİDE AYNI SİTEDEN DUYACAKSAK HİÇ İYİ BİR TARNSFER DİİL
YOK DEDİKLERİ GİBİ HIZLI VE TEKNİK BİR FUTBOLCUYSA İNŞALLAH SİVASIMIZA YARARLI OLUR
HAYIRLI OLSUN NE DİYELİM
PARTNER58AHMET 19.12.2006, 18:10 MEHMET YILDIZ BENCE TÜRKİYENİN YILDIZI BU ADAM BENİM GÖRÜŞÜMCE ANDERSONDAN DAHA İYİ VE CESARETLİEĞER MEHMET YILDIZ GİBİ OYNASA İDİ ANDERSON BU TAKIM ŞİMDİ ÜST SIRALARDA OYNUYOR OLACAKTI VE YERİ BU SEVİYELERDE DİİL DAHA YÜKSEKLERDE OLMASI GEREKİRDİ BENCE MEHMETANMDERSONDAN DAHA ETKİLİ VE DAHA TECRÜBELİ
KİM NE DERSE DESİN
harun afacan 19.12.2006, 18:17 6.Yabancıda şansımız bi türlü tutmadı dennis. edson da silva ve carvalho faydalı olamadılar..inşallah bu iyi çıkar
SivasLady 19.12.2006, 18:33 ZE KALANGA TRANSFERİ ŞİMDİLİK ASKIYA ALINMIŞ...
simdilik yorum yapmak icin erken
tam kesin alindiktan sonra görecegiz
ne kadar faydali oldugunu
simdilik yorum yapmak icin erken
tam kesin alindiktan sonra görecegiz
ne kadar faydali oldugunu
Benim takip ettiğim kadarıyla eğer Anderson'un satışı kesinleşirse, Ze ile sözleşme imzalanacak. Anderson'un satışı olmazsa bu transfer gerçekleşmeyecek...
sinan58_34 19.12.2006, 18:54 hayırlı ugurlu olsun umarız gorevını en iyi sekıldeyerıne getırır
jakobieen 20.12.2006, 14:27 MEHMET DAHA NAPSIN ADAMYA
hocam; gol atsın gol, bilmem anlatabildim mi ?
jakobieen 20.12.2006, 14:30 ya hayret bisey ya birakin alicisi varken gönderelimde para kazanalim bu adam tam kazma
trabzon macinda kacirdigi golü görmedinizmi
helal olsun yönetime satabiliyosa demekki yöneticilerimiz futbolculari iyi pazarliyo
lütfen daha güzel cümleler kurmaya özen gösterelim...!
gol kaçırmadan söz edersek kupada 4-0 yenildiğimiz maçı bi daha izlemeni tavsiye ederim, nasıl sivasın 5-4 kazanacağı maç 4-0 bitmiş anlarsın...
Yorumlarina katiliyorum ne Sivasspor traftari ne de Sivassporun hocasi Andersonu anlayamadi Lorant haric, Bizden gittikten sonra neler kaybettigimizin farkina varacagiz süperlige gelmis 23 yasinda gelecegi cok parlak Andersondan yararlanamadik seneye Anderson süperlige damgasini vuran en iyi santrafor olacak biz degerini bilip oynatamadik.Kanatlari calistirip Anderson farkini süperlige gösteremedik..Idda ediyorum süperligin en iyi santraforundan yararlanmasini bilen hocalar icin bulunmaz bir yetenek ,Sakaryasporu tebrik ediyorum bunun farkina varmislar !!!!!!!!!..
Süper dedigimiz Servet cetinde 1,5 milyon
Yedekte cürüttügümüz Andersonda 1,5 milyon !!!! her macta direk oynasa idi acaba degeri nekadar olurdu ????????
Dediğin gibi kanatlarımız daha iyi işleseydi bugün Anderson'u daha farklı görebilirdik. Gidecek de olsa bu sezon bile görevini yaptı. Antalya'da önemli bir gol attı.
jakobieen 20.12.2006, 14:32 MEHMET YILDIZ BENCE TÜRKİYENİN YILDIZI BU ADAM BENİM GÖRÜŞÜMCE ANDERSONDAN DAHA İYİ VE CESARETLİEĞER MEHMET YILDIZ GİBİ OYNASA İDİ ANDERSON BU TAKIM ŞİMDİ ÜST SIRALARDA OYNUYOR OLACAKTI
yaa arkadaşım şu adamın yıldızlığını ben niye göremiyorum yaa, adam gol atma özürlü beceremiyor işte, yakışmıyor m.yıldız sivassporuma ...
dieforyou7 21.12.2006, 10:01 yaa arkadaşım şu adamın yıldızlığını ben niye göremiyorum yaa, adam gol atma özürlü beceremiyor işte, yakışmıyor m.yıldız sivassporuma ...
+... sonuna kadar abı ne yıldızı ya adamın sadece soyısmı yıldız..onune bıle bakmıo adam top surerken ne bıcım yıldız yoksa bu yenı tur bısı mı?? yok yanlıs anlamayın ben onune bakmadan top suren adam gormedmde 10dan..mehmet yıldızz.... dunyada esi yok:D :D
kaleli sükrü 21.12.2006, 11:38 TAKIMA TRANSFER YAPILACAGI SÖYLENIYOR MUHAMMET ALI NIN YERI HALA DOLDURULAMADI MUHAMMETALI GERI ALINSA OLMAZMI GOL SORUNU BÜYÜK ÖLCÜDE CÖZÜLÜR
hafik canavars 21.12.2006, 12:28 getirenden allah razı olsun bee
sivas'ada böyle hızlı teknik adamlar lazım zaten
1967_CLUB_10UR 04.02.2007, 21:32 ALLA ALLA ZE KALANGA NERDE SADECE GELDİ DİYE DUYDUK GÖREN BİLEN VARMI??:confused: :confused: :rolleyes: :rolleyes:
ALLA ALLA ZE KALANGA NERDE SADECE GELDİ DİYE DUYDUK GÖREN BİLEN VARMI??:confused: :confused: :rolleyes: :rolleyes:
Bence olmadı o iş olsa duyardık bugün çıplak kral oynadı ama bunun adı bile geçmedi...
1967_CLUB_10UR 04.02.2007, 21:39 Bence olmadı o iş olsa duyardık bugün çıplak kral oynadı ama bunun adı bile geçmedi...
HEMEN KRAL ETTİN ADAMI DUR DAHA SAHAYA AYAKLARI BİR BASSIN..GEÇEN SENEDE CARVALHO İÇİN AYNISI DEDİLER BOMBA ÇIKTI:) :) MECNUN BAŞKANIN GÜZEL BİR LAFI VARDI GOL MAKINASI DİYE ALDIK DEDİ ÇAMAŞIR MAKINASI ÇIKTI DEMİŞTİ BİR FUTBOLCU İÇİN:) :)
HEMEN KRAL ETTİN ADAMI DUR DAHA SAHAYA AYAKLARI BİR BASSIN..GEÇEN SENEDE CARVALHO İÇİN AYNISI DEDİLER BOMBA ÇIKTI:) :) MECNUN BAŞKANIN GÜZEL BİR LAFI VARDI GOL MAKINASI DİYE ALDIK DEDİ ÇAMAŞIR MAKINASI ÇIKTI DEMİŞTİ BİR FUTBOLCU İÇİN:) :)
Adam geldiği yerde kralmış ben onun için dedim... Ama bende iyi bir izlenim bıraktı... İyi işler yapacak...
:) http://de.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UEFACup/440122_MEDIUMSQUARE.jpg
ZE KALANGA´DAN GÖRÜNTÜLER ...... TIKLA IZLE !!! (http://www.youtube.com/results?search_query=Ze+Kalang a)
ZE KALANGA PAULO BATİSTA NSIMBA
ÜLKE: Angola
DOĞUM TARİHİ VE YAŞI: 12.10.1983 ( 23 )
DOĞUM YERİ: Angola / Luanda
GÖREV YERİ: Sağ Kanat
BOY: 1.75 cm.
KİLO:70 kg.
Sivasspor yönetimi, Dinamo Bükreş'te oynayan Angola Milli Takımı'nın forveti Ze Kalenga ile el sıkıştı.
Süratli ve teknik
Sivasspor ikinci yarıda forvetini güçlendirmek istiyor. Transfer çalışmalarını sıkı şekilde yürüten teknik patron Bülent Uygun, Romanya'nın Dinamo Bükreş takımında forma giyen Angolalı golcü Ze Kalanga ile her konuda anlaştı. 23 yaşında olan ve ülkesinin milli takımında da forma giyen Kalenga
süratli ve teknik oyunuyla tanınıyor.
Kadro açılacak
Kırmızı-beyazlı takım golcü oyuncusu Anderson ile yollarını ayırıyor. Brezilyalı oyuncuyu almak için Sakaryaspor, Erciyesspor ve Erzincanspor kulübe resmi tekliflerini sundu. Yöneticiler ise en iyi teklifi Sakaryaspor'un verdiğini ifade ederek, transferin önümüzdeki hafta içinde mutlaka biteceğini açıkladı.
yönetim ayrıca, Konyaspor’dan ayrılan Yasin Çilek’le de prensipte anlaşma sağladı.
... .............................. .........
Hersene aynı futbolcuyu transfer ediyoruz :D
yigido_adem 10.07.2007, 11:23 arkadaslar tamammi ze kalanga geldimi kesinmi yani nerden biliyosunuz ben anlamadim gitti biri diyo gelmedi biri diyo geldibiz kime inanalim neyse bu sefer kesin herhalde geldi neyze hayirlisi olsun yonetime tebrikler diallo nerde acaba onuda transfer ettikmi ondanda bi son dakka haberi verirseniz ii olur SAMPİYON SİVASSPOR YİGİDOLAR 58 CİLGİNLAR 58
|