Orijinalini görmek için tıklayınız : TRANSFER DOSYASI..
SivasSpor.Com 18.12.2006, 17:18 Transfer konusunda önemli gelişmelerin olduğunu söyleyen Teknik Direktör Bülent Uygun, takımda gidecek ve kalacak futbolcuların çarşamba akşamı belli olacağını söyledi.
Uygun, Anderson'u Kayseri Erciyesspr ve Sakaryaspor'un, Kaptan Servet'i de Vestel Manisaspor, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor'un almak için girişimde bulunduğunu belirterek, "Anderson için biz 750 bin euro belirledik. Ancak Sakaryaspor çok üsteledi. Bize bu futbolcuyu almak için 600 bin euro teklif verdiler. Biz futbolcumuzu değerinden aşağısına vermek istemiyoruz. Ancak Sivasspor ve Sakaryaspor'un başkanları, çarşamba günü toplantı yaparak, bu konuya netlik kazandıracaklar. Kaptan Servet konusunda ise Vestel Manisaspor bastırıyor. Bu futbolcunun da transferi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak" dedi.
Uygun, Sivasspor'dan gönderilecek ve kalacak futbolcularla ilgili de rapor hazırladığını kaydederek, "Önümüzde Fortis Türkiye Kupası karşılaşmaları var. Çarşamba günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılayacağız. Bu maçta forma giymeyen futbolculara fırsat vereceğim. Aynı zamanda bu maç, gidecek ve kalacak futbolcuları belirleyecek. Maç sonunda raporumu yönetime sunacağım" dedi.
Dış transfer konusunda ise Romanya'nın Dinamo Bükreş takımında forma giyen Angolalı golcü Ze Kalenga ile görüştüklerini ve anlaşmaya vardıklarını dile getiren Uygun, "Anderson'un Sakaryaspor'a transfer olması gündeme geldi. Büyük bir ölçüde anlaşıldı gibi. Çarşamba günü her iki takımın başkanlarının alacağı karar doğrultusunda Kalenga'nın transferini şimdilik askıya aldık" dedi.
Uygun, ligin 2. yarısına çok iyi çıkacaklarını da kaydederek, "İkinci yarıya 2 yerli 2'de yabancı futbolcu alacağız. Transferler konusunda izlediğimiz futbolcular var. Şuan isimlerini gizli tutmakta fayda görüyorum" diye konuştu.
IHA
1967 dernek serkan20 18.12.2006, 17:30 Çarşamba günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılayacağız. Bu maçta forma giymeyen futbolculara fırsat vereceğim.
allah akıl versin ne diyeyim heralde biz baya zenginiz
nazimgulturk 18.12.2006, 17:30 takımımıza faydalı olur yeni transferler çünkü gol yollarında sıkıntılıyız ayrıca orta sahada ama servetin gitmesi çok anlamsız inşallah kalır
sivassss 18.12.2006, 17:36 gelecek ve gidecek futbolcuların inşallah sivasspor'a faydası olur, ikinci yarının daha zor geçeceği kesin, önemli olan gelecek futbolcuların takıma çabuk uyum sağlaması, uyum sorunuda atlatılırsa heerşey bizim için daha iyi olur...
cebrail_58 18.12.2006, 18:04 oynayan oynamak isteyen we sivassporumuza harlı nolan kalsınn
ya nasil turkiye kupasinaa niyeee onem verilmiyoki yedekleri niye oynatmiyosunnn
ya nasil turkiye kupasinaa niyeee onem verilmiyoki yedekleri niye oynatmiyosunnn
haklisin kardesim , fakat su an sivasspor gelecegin takimini kurma pesinde, kupa maclarinda sans tanimasi gerekiyorki kimin ne oldugu belli olsun diye yoksa yedekleri tanima sansi olmayacak
Türkiye kupası maçında kendisinden birşey beklediğimiz bazı oyuncuların kendilerini göstermeleri ve takımda kalmaları gerekiyor.
Ne olursa olsun
YETERKİ SİVAS İÇİN OLSUN!!!!!!!!!!!!!!
1967_CLUB_BOZ 18.12.2006, 20:02 EVET DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ KUPADA BİRŞEYLER YAPMAMIZ GEREKİYODU
VE BAZI OYUNCULAR OYNAMADI
BUNUN NEDENİ NEY ???
Ne olursa olsun
YETERKİ SİVAS İÇİN OLSUN!!!!!!!!!!!!!!
takım kadrosu iki cephede savaşmak için yeterli olmasa bile lig tatile girmişken birşeyler yapıp üst tura çıksaydık. orada yedeklerle kaybetsek bile önemli değildi. önemli bir miktarda parayı kaybettik.
Insallah servet gitmez takimda kalir .Ayrica yapilacak transferlerde takimiza uygun transferler olur ..Saygilarim ile
Ultra sivasli 18.12.2006, 20:54 ISTANBUL BB, KALBURA CEVIRECEGIZ BEN COK GÖLLÜ BIR GALIBIYET BEKLIYORUM VE HIC SANSLARI YOK HAYDI COCUKLAR YÜZÜMÜZÜ KARA CIKARMAYIN
1967_CLUB_10UR 18.12.2006, 21:08 gidecek futbolcular bir an önce netlik kazansa iyi olacak.takım inegöle kaybetti istanbula'da kaybederse çok yazık olur ayrıca ikinci yarı zor maçlar var takımın dengesini bozmadan iyi bir transfer politikası uygulamak lazım.ayrıca transferlerim kim yapacak çok merak ediyorum??
haklisin kardesim , fakat su an sivasspor gelecegin takimini kurma pesinde, kupa maclarinda sans tanimasi gerekiyorki kimin ne oldugu belli olsun diye yoksa yedekleri tanima sansi olmayacak
demekii takimimiz buyuk bir revizyon icerisindeee xdemox kardesimm :)
demekii takimimiz buyuk bir revizyon icerisindeee xdemox kardesimm :)
evet öyle kardesim, biraz sabretmek gerekiyor daha yeniyiz bu ligde hemen büyük basarilar beklemek büyük hayaller kurmak yanlis olur , sabredip desteklememiz gerekiyor ,
merkez_emre 19.12.2006, 00:27 ISTANBUL BB, KALBURA CEVIRECEGIZ BEN COK GÖLLÜ BIR GALIBIYET BEKLIYORUM VE HIC SANSLARI YOK HAYDI COCUKLAR YÜZÜMÜZÜ KARA CIKARMAYIN
inegole de 5 10 atcaktık ama :D
vallaha gardaslar kimi gönderillerse göndersinler ama servet,hayrettin,ve balli haric eger bu ücünde birisi giderse bence sivasda küme dogru gider
1967_CLUB_GÜNAY 19.12.2006, 03:25 bülent uygunla ne yapabilecez bilmiyorum ama inşalah hayırlısı neyse o olur:confused: :confused: :confused:
1967_Dernek_Ayhan 19.12.2006, 09:36 vallaha gardaslar kimi gönderillerse göndersinler ama servet,hayrettin,ve balli haric eger bu ücünde birisi giderse bence sivasda küme dogru gider
++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++
izmirliyigido 19.12.2006, 10:04 FORTİS TÜRKİYE KUPASINDA MAÇLARDAN KAZANACAĞIMIZ PARAYI ŞİMDİ ELİMİZDEKİ (TÜRKİYE'NİN EN İYİ OYUNCULARINI) ASTARAK KAZANMAYA ÇALIŞIYORUZ. TAMAM KULÜBÜN PARAYA İHTİYACI VAR,2 YE ALIP 5'E SATMAK ÇOK GÜZEL AMA DAHA TAKIMI DÜZLÜĞE HENÜZ ÇIKARMIŞKEN, SERVET VE BALİLİ'Yİ SATMAK ÇOK SAKINCALI. GERÇİ BALİLİ İÇİN BİR GELİŞME YOK AMA ONUNDA ADI TRANSFER KULİSLERİNDE GEÇİYOR, BU ÇOK SAKINCALI...
SERVET HAKİKATEN ADI GİBİ SİVASSPOR İÇİN "SERVET" OLDU. VESTEL'DEN 1,5 MİLYON EURO ALMAK AZ BİLE. O HİNLERDEN 2 MİLYON ALMAK LAZIM AMA ŞİMDİ DEĞİL. BU SEZONDA OYNAMALI İYİCE TAVAN YAPMALI ONDAN SONRA GİTMELİ. GİDERSE YERİNE OYNAYACAK OYUNCUMUZ YOK. HAA, FENERBAHÇE'DEN CAN'I TEKRAR KİRALAYACAKLARMIŞ. ÖYLE OLURSA TAMAM.
BİR DE BU HAFTAKİ İSTANBUL BŞB KUPA MAÇINIDA LÜTFEN KAZANALIM, SEYİRCİNİN GİTMEDİĞİ MAÇTA HİÇ OLMAZSA PARA KAZANIRIZ. BİRAZ DAHA ÖNEM VERİLİRSE ÇOK İYİ OLUR...
Besyo_cu 19.12.2006, 13:59 Ligde zaten zor günler geciriyoruz bi inip bi cıkıyoz sankı oyuncu cok da kupa da yedeklere şans vericelekmiş hayter :D
sinan-58 19.12.2006, 16:01 abi manisaya serveti vermek çok yanlış hemde 1,5 milyon €ya manisa da bizim kalitemizde bir takım onun için vermiyelim balili servet woter gitmesin
gruptan çıkmak için bu maçı almamız gerekiyor hem galibiyet içinde iyi para kalıyor
SivasLady 19.12.2006, 19:28 bülent bey yedeklerinde mac esnasinda
nasil oynadiklarini görmesi icin iyi bir firsat buldu
önem verilmediginden degil
futbolculari test etmesi lazim
ve bunuda lig maclarinda yapamaz
neden yapsin ki - maclari niye rikse atsinki yani
yönetim yaptiklarini iyi biliyor bence
birazda güvenmemiz lazim
1967_CLUB_10UR 19.12.2006, 20:53 YARIN OYNAYACAĞIMIZ İSTANBUL MAÇINDA YEDEK FUTBOLCULAR MI DENENECEK YOKSA PUAN ALIP AVERAJ DÜZELTMEK Mİ YOKSA NE MAÇI..BU MAÇ HER ŞEYE GEBE.AKŞAMDA GİDECEK FUTBOLCULAR BELLİ OLACAK..YARIN HER ŞEYE GEBE..
bi macda kendini gösteremez hiç bi futbolcu giden galibiyet paralarına oluyo
ulaşlı yiğido58 19.12.2006, 21:55 bence sivasspora yakışan tranferler olmalı zekalenga süper futbolcu andersoondan dahaiyi
1967_CLUB_ÖZGÜR 19.12.2006, 22:12 Ben Yonetıme guvenıyorum..Atılan Her Adım Klub Yararımız Icın Olacaksa...Su gıtmesın Bu gıtsın...Denmemeli...
|