Orijinalini görmek için tıklayınız : NEREDE BU SİVASLILAR?

SivasSpor.Com
19.12.2006, 08:44
Sivasspor süper ligdeki maç ortalamasını 8 bin seyirciye oynarken, maça gelenlerin büyük çoğunluğunun takıma destek olma yerine oturup sessizce maç izlemesi de dikkat çekiyor.

Futbol taraftarı için genellikle “İyi gün dostları” denir ama bu söz Sivasspor için geçerli değil. Yıllarca 3.ligde mücadele eden kırmızı-beyazlı takım arkasındaki taraftar desteğiyle adından söz ettirirken, aynı destek 2.lig maçlarında da devam etti. Ancak Yiğidolara ne olduysa süper lige çıktıktan sonra oldu! Türkiye çapında ve özellikle İstanbul’da milyonlarca taraftarı olan Sivasspor, bırakın deplasman maçlarını, kendi evinde oynadığı süper lig maçlarında bile istediği taraftar desteğini bulamıyor.

37 yıl sonra süper lige çıkarak bir rüyayı gerçekleştiren Sivasspor, süper ligde 4 Eylül Stadı’nda oynadığı hiç bir maçta yaklaşık 16 bin kişilik stadı dolduramadı. Buna karşılık ligin ilk yarısında Fenerbahçe 39 bin 542 ortalama ile ilk sırada yer alırken, Beşiktaş 26 bin 249 ortalama ile ikinci sırada, Galatasaray ise 16 bin 307 ile 3., bu sezon süper lige çıkan Bursaspor ise 16 bin 225 bin ortalama ile 4. sırada yer aldı. Denizlispor ise 13 bin 491 taraftar ortalaması ile 5. sırada yer alırken, Sivasspor’un maç ortalaması 10 bini bulmuyor.

Sivasspor iki sezon içerisinde kendi evinde oynadığı üç büyüklerin maçı da dahil hiç bir maçta 4 Eylül Stadı’nı doldurmayı başaramadı. 2.lig A ve B Kategorisinde bir çok takımın seyirci ortalamasının Sivasspor’dan fazla olması da bir başka düşündürücü konu olarak karşımıza çıkıyor.

GELENLER DESTEKTE VERMİYOR

Sivasspor süper ligdeki maç ortalamasını 8 bin seyirciye oynarken, maça gelenlerin büyük çoğunluğunun takıma destek olma yerine oturup sessizce maç izlemesi de dikkat çekiyor

izmirliyigido
19.12.2006, 09:14
BU TAKIM KÜME DÜŞERSE SONRA AH VAH ETMEYELİM. KARDEŞİM TAKIM, SEYİRCİYLE COŞAR. MAÇIN EN DONDUGU DAKİKADA, OYUNCUNUN KONSANTRASYONUNUN DÜŞTÜĞÜ ANDA COŞKULU TARAFTAR ÖYLE BİR ATEŞLİYOR Kİ "TABİRİ CAİZSE, ÖLÜYÜ UYANDIRIYOR". GİDEN MAÇI BİLE ALDIRIYOR. YANİ SEYİRCİ FAKTÖRÜ ÇOK ÖNEMLİ. NE OLUR MAÇLARA İLGİSİZ KALMAYIN. BÜYÜK TAKIM BÜYÜK TARAFTAR OLMAKLA BAŞLAR.

by lord karayel
19.12.2006, 10:17
yaaaaaaaaaaaaaaa inegöl maçınkda zaten polislerin yüzümdeki şaşkınlık çok rahat okunuyordu hatta bana dediki birde dersiniz en çok sivaslı var hani nerde 200-250 polis (5)sivaslının can güvenliği için gelmiş adamlar inanın şok oldular robocop tabir ettiğimiz kalkan -polis köpekleri v.s ben zamanı olanlara ve maddi konumu olanlara sadece sesleniyorum burda klawyenin başınkda oturarak destek olsada ama %100 destek sttada stada gelin her kes yorum yapıyor ama önce trübüne gelin lütfen başka sivas yok GENÇLERE BEKLİYORUMMADDİ KONUMU OLANLAR LÜTFEN -VAKTİ OLAN KARDEŞLER -ABİLER -BAYAN TARAFTARIMIZ neden medya demesin sahaya sığmadılar adımızdan neden bahsedilmesin sivasın maçı %100 hiç kuşkusuz full%full ...............Ya sivasta 1-2-3-5 ytl arası çerez denilecek kadar cazip maddiyatı zannederim kimsenin belini bükmeyecek fiatlar........Zaten yönetim elinden geleni bırakın elinden geldiğinin daha fazlasını yıapmaya çalışıyor ya BAŞKA SİVAS YOK

by lord karayel
19.12.2006, 10:23
SİZİ GENÇLERE BEKLİYORUZ LÜTFEN YIKALIM 2- YARI İLK MAÇIMIZ BİZİM MORALMEN İLK GÖZ AĞRIMIZ OLACAK BİZ BU MAÇI ALIRSAK OOOOO MORALLE GİDERİZ AMA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM SİVASTA GİDENLER ---GELENLER --DÜZEN YANİ ARKADAŞLIK ORTAMI DEĞİŞTİ BU TKM ISINANA KADAR DAHA FAZLA ARKASINDA OLMALIYIZ SANIRIM 2,YARI DAHA ZOR GEÇECEK HAYDİ GENÇLERE STADI YIKALIM WEDE GENÇLER BİRLİĞİ OLDUKÇA GÜÇLÜ BİR TKM TAM ZAMANI DESTEK ZAMANI .............................. ....37-YILDAN SONRA BİR 37-YIL BEKLEMEK HEPİMİZİ ÜZER SANIRIM

sivassss
19.12.2006, 11:53
GERÇEKTEN DİKKAT ÇEKİCİ BİR KONU, BİZ MAÇLARA GELİP SADECE OTURARAK MAÇLARI İZLEYEN ARKADAŞLARA ÇEKİRDEKÇİLER GRUBU DİYORUZ, STADA GELİYORSAN BİRAZ BAĞIR TAKIMI DESTEKLE YAW, ÖYLE OTURMAKLA OLMAZ, SEN TAKIMI DESTEKLEYECEKSİNK, TAKIMDA BİR HAVAYA GİRSİN, AKSİ TAKDİRDE TAKIMDA KENDİSİNE İTİCİ BİR GÜÇ BULAMAZ...

1967 dernek serkan20
19.12.2006, 11:58
bu konu bizim kanayan bir yaramızdır taraftarlık kültürü bize biraz gec gelecek gibi gözüküyor
dikkat ederseniz maçlarda sadece taraftar gruplarının sesleri çıkar onun dışındakiler maçı seyretmeye gelenler vardır amaçları çekirdek çitlekmektir

1967_DERNEK_NAİL
19.12.2006, 12:43
ahah oderdimizi heç sormayın tambir faciya keşke 2ligdeki coşkumuz geridönse

1967_CLUB_BOZ
19.12.2006, 13:50
SİVASSPORUM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM
SENİNLE AĞLARIZ SENİNLE GÜLERİZ SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM
SİVASSPORUMUZUN YANINDAYIZ
DAİMA!!!!!!!!!

melih1
19.12.2006, 14:42
bu konu bizim kanayan bir yaramızdır taraftarlık kültürü bize biraz gec gelecek gibi gözüküyor
dikkat ederseniz maçlarda sadece taraftar gruplarının sesleri çıkar onun dışındakiler maçı seyretmeye gelenler vardır amaçları çekirdek çitlekmektir

kardeşim sivas taraftarlık kulturu bakımından geri değil.bu takım 90 larda 3.ligdeyken kimsede olmayan taraftar bu takımda vardı..ee pekı ne oldu dıyeceksınız..taraftarı kusturduler...bununda tek sorumlusu taraftar grubu dıye adları geçen 10 ar 20 şer kişilik gruplar.stada gelıp bırbırlerı ıle kavga eden birlerine sövüp sayanların arasında kımsede maç izlemeye gelmıyor...sorun bu kadar.taraftarı staddan soguttular

asil58
19.12.2006, 16:18
kardeşim sivas taraftarlık kulturu bakımından geri değil.bu takım 90 larda 3.ligdeyken kimsede olmayan taraftar bu takımda vardı..ee pekı ne oldu dıyeceksınız..taraftarı kusturduler...bununda tek sorumlusu taraftar grubu dıye adları geçen 10 ar 20 şer kişilik gruplar.stada gelıp bırbırlerı ıle kavga eden birlerine sövüp sayanların arasında kımsede maç izlemeye gelmıyor...sorun bu kadar.taraftarı staddan soguttular
kardeşim o 10-20 kişi olmasa stadtan ses çıkmıyor ne diyosun sen ya o 10-20 kişi dediklerin ayağa kalkıp bağırıyorlar diye onlarla kavga ediyorlar KAHROLSUN ÇEKİRDEK CUMHURİYETİ..........

Arif Coşkun
19.12.2006, 16:24
Sürekli gündeme gelir:"İkinci ligteyken daha çok seyircimiz vardıda, süperlige çıkınca nereye gitti bu seyirci" diye.Benim görüşüme göre: İkinciligte bir hedef vardı,şampiyon olabilmek,kıl payı kaçırılan şampiyonlukluklar bu ilgiyi dahada artırıyordu.Gün geldi ve bu rüya gerçek oldu.Ne olduysa işte ondan sonra oldu.İbre tersine döndü ve ilgi her ne hikmetse(artacağı yerde) her geçen gün dahada azaldı.Bu ilgisizliğin altında; ne ekonomik neden ne kültür nede taraftara veilen önem yatmıyor.Bunun altında yatan 1.neden psikolojik anlayış yatıyor bence.Psikolojik anlayış nedir? Tamam biz süper lige çıktık ama hedefimiz nedir,ligten düşmemek, veya bir hedef konur 40 yada 45 puan toplarsak bizim için çok iyi gibi açıklamalar.Buda taraftarda zaten hedef belli gitsemde olur gitmesemde olur gibi gizli bilinç altı nedenler yatıyor. Sonra seyirciyi hop oturup hop kaldıracak bir kadro kurulamaması heyecan verecek bir istikrarlı tablo oluşamaması gibi buna benzer pek çok nedenler bir araya gelince haliyle bu ortam ortaya çıkmış oluyor.Bana göre birinci neden bu.İkincisi ekonomik neden gelir,ekonomin iyiyse o kadar çok sosyal etkinliklere katılırsın.Üçüncüsde evet futbol bir kültür meselesi,bizde bir zamanlar top oynamının günah olduğu söylenirdi öyle bir kültürle yetiştik.İşte bu psikolojik anlayışı iyi analiz edip onagöre bir çözüm üretilebilirsek, kafalardan o kuşkular ortadan kaldırılabilirsek düzeleceği inancındayım.
Saygılar.

merkez_emre
19.12.2006, 16:52
bence en buyuk neden taraftarın basarıya doyması ve bılet fıyatları kayseride adamlar 2 mılyon 1 mılyon yapıor 25 bın kısılık syad full cekıor ama bizde en onemsiz kupa macı bile iki milyon...
taraftara gelince genclere verılen destegın surmesı lazım ..ank. gucu macında kapalı yanını bize verdiler herkes gordu sessizlik kalmadı stadyumda...kapalı yanı hep genclerle doluydu vede kuru kalabalık degıl bizim gibi tribünü bilenler sayesinde biraz canlandı stadyum eger bize verılen bu destek devam ederse bizde herzaman stadda oluruz...alırız davulumuzu en kral trübünü yaparız ank. gucu macındaki gibi...genclere trıbunu sporu futbolu aşılamak staddaki yaşlı nufusu genclestırılmek ıstınıyorsa destegın surmesi lazım....

http://img183.imageshack.us/img183/582/ma3wd5.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/4294/magm7.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/746/ma2ya7.jpg

özsivasli1903
19.12.2006, 17:21
hep destek tam destek....
bu stad nixe domuyo bende anlamiyom

YYILDIRIM
19.12.2006, 18:16
yaaaaaaaaaaaaaaa inegöl maçınkda zaten polislerin yüzümdeki şaşkınlık çok rahat okunuyordu hatta bana dediki birde dersiniz en çok sivaslı var hani nerde 200-250 polis (5)sivaslının can güvenliği için gelmiş adamlar inanın şok oldular robocop tabir ettiğimiz kalkan -polis köpekleri v.s ben zamanı olanlara ve maddi konumu olanlara sadece sesleniyorum burda klawyenin başınkda oturarak destek olsada ama %100 destek sttada stada gelin her kes yorum yapıyor ama önce trübüne gelin lütfen başka sivas yok GENÇLERE BEKLİYORUMMADDİ KONUMU OLANLAR LÜTFEN -VAKTİ OLAN KARDEŞLER -ABİLER -BAYAN TARAFTARIMIZ neden medya demesin sahaya sığmadılar adımızdan neden bahsedilmesin sivasın maçı %100 hiç kuşkusuz full%full ...............Ya sivasta 1-2-3-5 ytl arası çerez denilecek kadar cazip maddiyatı zannederim kimsenin belini bükmeyecek fiatlar........Zaten yönetim elinden geleni bırakın elinden geldiğinin daha fazlasını yıapmaya çalışıyor ya BAŞKA SİVAS YOK

NEDEN Mİ İNEGÖL MAÇINA 5 KİŞİ GELMİŞ SİVASSPOR KUPA İÇİN MÜCADELE ETMEDİĞİ İÇİN, KUPA İÇİN HEDEFE KOŞMADIĞI İÇİN, MACI ANTARAMAN MAÇI GÖRÜP YABANCI FUTBOLCULARI TATİLE GÖNDERDİĞİ İÇİN!!! TABİ KİMSE GELMEZ, NEDEN EN ÇOK FENERİN TARAFTARI STADA GELİYO BAŞARI VAR DİYE EN AZINDAN KAZANMA YÜZDESİ FAZLA MUTLU BİŞEKİLDE AYRILACAKLAR DİYE, BAŞARIYA GÖRE, YENİ HEVES OLAN BURSA GİBİ 2YILDAN SNRA TARAFTAR GELİYO, DİYECENKİ SİVASDA 37 YILDAN SONRA ÇIKTI, BURSANIN NÜFUSU SİVASDAN KAT KAT FAZLA TABİ TARAFTARIDA FAZLA OLUR HATTA 16BİN TARAFTAR AZ BİLE. EN SON AGÜCÜ MAÇINDA 2-5 YTL VE CTESİ GÜNÜ OLMASI NEDENİYLE YİNE İYİ TARAFTAR GELDİ ÇOK SOĞUK OLMASINA RAĞMEN BEN MAÇA GELDİM İKİNCİ GOLDEN SONRA ÇIKTIM NEDEN SOĞUK OLDUĞUNDAN HA BİDE ŞUNU DERSİNİZ BAIRSAN ZIPLASAN ISININ HAKLISIN ISINILIR DEDİĞİNİZ SUSKUN ÇEKİRDEK ÇITLATMAK İÇİN GELEN TARAFTARLAR VARYA ONLARIN YÜZÜNDEN MAÇDA OTURDUM NEYMİŞ AYAĞA KALKINCA GÖREMİYORMUŞ, SUSKUNLUK DİİLDE AYARI BOZUK KÜFÜR EDEN ONCA İNSAN VAR ASIL BUNLARA DİKKAT ETMEK LAZIM SUSAN TARAFTAR KÜFÜR EDEN TARAFTARDAN İYİDİR, ÖNCE KÜLTÜRLÜ OLACAK TARAFTAR.... NEYSE KONUŞACAK ÇOK ŞEYİM VARDA GEREK YOK KAÇ KİŞİ BU YAZDIĞIMI SONUNA KADAR OKURKİ???

Deliilyasliyiz
19.12.2006, 18:58
<marquee>YAŞASIN SİVASLILIĞIMIZ!</marquee>

1967_CLUB_10UR
19.12.2006, 19:37
BİZ TRABZON MAÇINDA NEYİN KAVGASINI VERİYORDUK..ŞİMDİ ANLATABİLDİK Mİ??

aldair
19.12.2006, 21:37
boşuna millete sitem etmeyin derim yapılan haklı değil söylediğim kalsik olcak ama amigomu var?tribünmü varda taraftar eşlik etsin?varolan gruplarda hala liselerarası maçlarda bağrılan şeyleri bağırıyor.sivas seyircisi doydu diyor bazılarınız ben asla ama asla katılmam buna 40 yıldır doymadılar doymazlarda,ayrıca bazı genç arkadaşlar heyecan yapıyolar ama unutmasınlarki onlar daha sokakta top oynamaya anneleri sokakta dahi izin vermzlerken 3,lig dene dipsiz kuyularda o çekirdek yiyenler dört eylülde ve trabzon ilçeleri ve bilimum deplasmanlarda sivassporu desteklemeye gidiyorlardı.sakın yanlış anlamayın sözlerimi ben oturmaları haklıdır doğrudur demiyorum ama amigo ve tribün olmadığından herkes oturuyor,bilmem anlatabildimmi!!!

1967_Dernek_Murat
19.12.2006, 22:27

GARDAŞ BİZ 90 DAKİKA SUSMAYACAGIZDA AHHHH ŞU BİZE AYAKALKMAYIN BAGIRMAYIN DİYENLER UTANSA ADAMLAR BİZİMLE KAVGA EDİYORLARKİ MACI İZLEYEMİYORUZ DİYE GELİN BUYURUN CANLI CANLI ŞAHİT OLUN ANLAYIN OZAMAN NE OLDUGUNU

1967_CLUB_GECE
19.12.2006, 23:07
BEN FARKLI AÇIDAN BAKMAK İSTİYORUM OLAYA... SİVASSPORUN Bİ HEDEFİ

VAR MI??? ÖNCE BU SORUNUN CEVABINI VERELİM KENDİ KENDİMİZE...

YOK...

BİZ 3.LİGDEYKEN AMACIMIZ VARDI 2.LİG...TARAFTAR DA BU KADAR SESSİZ

DEĞİLDİ...ÇIKTIK 2 LİGE HEDEF SÜPER LİGGGGG... TARAFTAR NASIL

ŞİMDİKİNDEN BİRAZ DAHA İYİ EN AZINDAN BAĞIRMASALAR DA ARA SIRA

ALKIŞ FALAN YAPIYOLAR ISLIK ÇALIYOLAR...

AMA ŞİMDİ NE HEDEF NE DE TARAFTAR VAR...

HEDEFİ OLMAYAN Bİ YOLCUYA KİM YOL TARİF EDEBİLİRKİ???

TAKIMIZIN Bİ HEDEFİ OLSUN VE SİVASLI TARAFTARLARDA DA BİRAZ RUH

OLSUN BAK O ZAMAN SİVASSPORU KİM TUTAR ...

ANKARADAN YİĞİDO CeCe

YYILDIRIM
20.12.2006, 00:16

YOK...

ANKARADAN YİĞİDO CeCe

DOĞRUYA DOĞRU!!!!! HEDEF YOK TARAFTAR YOK ÖNCEDEN YAPACAĞIMIZ HEDEFİMİZ VARDI AMA ŞİMDİ İLK 5 ODA ZORYA, GERÇİ HERŞEY PARADAN GEÇİYO PARA OLSUN TARAFTARDA OLUR ŞANPİYONLUKDA OLUR.

erhancan
20.12.2006, 09:08
evet arkadaşlar bizim segircimizde var bir sorun sanki stada filim izlemeye gelmiş gibi çekirdek yeniyor yaaa nedir bunun sorunu belkide türübün reisleri getirilmeli belli guruplar icerisinde taratarın arrasına konmalı sinama izlemiyoruz çekirdek guruplarııııııııı

orhan058
20.12.2006, 09:18
Alıntı:
1967 dernek serkan20´isimli üyeden Alıntı

sarkislali
20.12.2006, 09:35
:D Sizin su yazdiginiz seyleri ben gecen yil yazdigimda, yani cekirdek olayini beni 15 günlügüne banlamislardi siteden. Simdi ne güzel siz düsüncelerinizi ve dogrudurda yazabiliyorsunuz. O zamanlar stadlarda daha fazla taraftar vardi ama suskundular.
Bu suskunlugun nedeni de organizasyon bozuklugu. Bizim kirmizi... beyaz....dan baska sloganimiz yok ki. Bir defa bölüm bölüm ayrilip her bölüme bir amigo verilmesi lazim. Bu amigolara gerekirse parada vermek lazim. Her mactan önce amigolar toplanip Yigidolar´i nasil costuracaklar onlarin planini yapmalari lazim. Provalar yapmalari lazim. Taraftar gruplarindaki cok genc kani kaynayan Yigidolar´a abilerinin nasihat vermeleri lazim. Küfürü tamamiyla ortadan kaldirmak lazim. Hele, hele hakeme kesinkes küfürün kalkmasi lazim. Belki bir kac macta cekirdek satmamak lazim. Bakalim durumlar degisecek mi. Eger degismezse, suraya yaziyorum hicbir sey anlamadan tepetaklak gideriz, Bi bakmisiz ücüncü ligdeyiz. Ben hatirlarim. Bir sezonda ikinci olmus 1. lige cikamamistik. Ondan iki yil sonra ücüncü ligde zor zoruna kalabildik. Bunlardan ders cikarmak lazim arkadaslar ,
U Y A N I N!!! :D :D :D :D :D :)

Sivas_SporLu58
20.12.2006, 11:05
Ne YaZıkkı Taraftarlarımız Tiyatro Seyircisi Gibi Organizeli Bir Şekilde Tezavruhat Yapmamız Gerekiyor Takım Gol yediğinDe Herkes Susuyor Bilakis Daha Cok TezavruhaT Yapmalıyız Yenik Durumdayken 90 Dk. Boyunca H.ç SusMa OlmaSa :(

Champion_58
20.12.2006, 11:20
ELEŞTİRMEYE DEVAM ETTTİĞİMİZ SÜRECE SONUÇ HEP AYNI OLACAK
SOMUT ŞEYLER YAPMAK LAZIM .KOLTUK YAPILDI DİYE DAHA ÇOK OTURMAYA BAŞLADIK MALESEF.GARİP OLAN SUS PUS OTURMAK STADTA .MERDİVEN ÇIKARKEN SAKIZ ÇİĞNEYEMEYENLER GİBİYİZ.
OTURDUĞUN YERDE TEZAHÜRATA KATIL BARİ BE KARDEŞİM.FİM İZLER GİBİ MAÇ MI SEYREDİLİR.
YOK DUVARDAN SES ÇIKIYO BİZİM TARAFTARDAN SES ÇIKMIYO.
SADECE BUMU OLAY HAYIR TABİKİ;
TARAFTAR TEZAHÜRAT BİLMİYOKİ FARKLI VE DURUMA GÖRE SÖYLENEBİLECEK.
POSTACI DİYE BİLİNEN ARKADAŞ "KIRMIZIII BEYAZZ ŞAMPİYON SİVAS" DAN BAŞKA BİŞE SÖÖLETEMİYO ZATEN.
BENCE BAŞKA TEZAHÜRAT DA BİLMİYO ZATEN GÜCENMESİN.
SİTEDE YAYINLAYIN DEDİK OLMADI, KAĞIDA YAZIP DAĞITIN DEDİK ONUDA YAPMADILAR.
YAPILAN TEK ŞEY SEYİRCİYİ ELEŞTİRMEK OLMASIN ARTIK STADTA GERÇEK FARK YARATACAK İŞLERİ TARAFTAR TEMSİLCİLERİ YAPSIN MÜMKÜNSE.
SUÇLAYACAK KİMSE YOK HATAA HEPİMİZİN GELİŞTİRMİYORUZ KENDİMİZİ.
SAYGILARRRR

dieforyou7
20.12.2006, 11:33
ya burda herkes konusr arkadslar ben sole yaparım ben bole yaparım ama sonra yanı mac gunu bı bakmısın aaaa hasan a bak forumda konusuodu almıs elıne cekırdek yıyoo:D:D:D:D bı forum acılsın sıvastakı kardeslere herkes bırbırını tanısın gorussunler sosyal faalıyet yapsınlar maclarda da baarmayan ortaya cıkar..aynı sey istanbul içinde gecerli...

58_cebeci_58
20.12.2006, 12:41

YOK...

ANKARADAN YİĞİDO CeCe

abi her takımın bir hedefi vardır.kimi sampiyonluga oynar kimi kümede kalmaya oynar kimide avrupaya.

1967_CLUB_MESUT
20.12.2006, 14:05
valla arkadaşlar bu böyle gelmiş böylede gidecek galiba bence sivas taraftar olarak 1 ligi haketmiyor malesef bu acı bir gercek 2 ve 3 ligde iken bundan iyi bir taraftar vardı galiba sivaslılar başarıya doydu ve tamam bu kadar dedilerr bence cok zorr sizi bilemem.....

1967_CLUB_BOZ
20.12.2006, 15:34
arkadaşlar sivassporumuza destek çıkalım
böyle toplanıp maçlara gidelim

dieforyou7
21.12.2006, 09:57
bıletler 1 2 ytl neden gıdılmıyor anlamıyorum..

FurkaN
21.12.2006, 10:40
Hedef olmasına gerek yok hedef varken de yoktu bu taraftar tribünde Bursa'nın çok büyük hedefleri mi vardı da 19 bin kişilik stadın 16 binini kombine sattılar... Bu hedefle ilgili değil şehrin takımına sahiplenmesi ile ilgili bizim insanımız takımına sahip çıkmıyor bu bir gerçek... Maça giden de elinde çekirdeğiyle maçı seyreder takımı ateşlemek için destek vermez ama ne zaman ki bir futbolcu hata yapar o zaman en galiz küfürleri eder bizim anladığımız taraftarlık bu daha fazlasını yapamıyoruz...

merkez_emre
21.12.2006, 15:39
fazla söze gerek yok dünki maca gidenler gormsutur lise tribununu 90 dakıka tek kufur cıkmadı...fair play adına istanbulu da cagırdık tribunlere...karsılıklık sivas gol gol yapalım dedık ama maratonda kı yaklasık 1000 kişiden sadece 10 20 kişi karsılık verdı....umarım abilerimiz bizden ders cıkarır ve bu takımınkotu gununde de yanında olur....

size iki fotograf dun ki mactan sadece biz vardık stadda

http://img141.imageshack.us/img141/469/goruntu195iy9.jpg

http://img247.imageshack.us/img247/6539/goruntu194sv6.jpg

58svs58
21.12.2006, 17:40
sivasspor taraftarı kuru kalablık takıma desteği sıfır zaten bagıranada sus rahatsız oldum diyorlar çekirdekçiler grubu var

By_SerSeri
21.12.2006, 18:37
Bencede Arkadaslar takımımıza destek cıkmalıyız buralara gelmek ıcın cok ugrasdık zamanında sımdı tekrar 2.lige dusersek dahamı ıyı olacak hep bırlıkte maclarda sivassporumuzu destekleyerek ıyı yerlere cıkarmalıyız.

fm58
21.12.2006, 18:43
gerçek yiğidolar,destekçiler nerede?

merkez_emre
22.12.2006, 12:32
gerçek yiğidolar,destekçiler nerede?

kötü günde yanındayız dıyenler ist macında nerdeydiler ?

1967_CLUB_BOZ
22.12.2006, 13:58
SİVASSPORUMUZUN SONUNA KADAR YANINDAYIZ
EĞER YANINDA OLMAYAN VARSA BİZDEN DEĞİLDİR

Didier DROGBA
22.12.2006, 14:05
BENİM DÜŞÜNCEM TAKIM SÜPER LİG'E ÇIKTIKTAN SONRA TARAFTARDA ARTIK BİRAZ İSTEKSİZLİK OLUŞMAYA BAŞLADI, NEREDE O 2.LİGDEKİ TARAFTAR, ALİ SAMİ YEN'E SIĞMIYORDUK, OLİMPİYAT STADI'NIN YOLLARI TIKANIYORDU. AMA İNANIYORM Kİ, SİVASSPOR 2.YARIDA AVRUPA'YA OYNASIN, STADLARA SIĞMAYIZ...

IRKÇILIĞA HAYIR...