Orijinalini görmek için tıklayınız : MEHMET YILDIZ´LAŞACAK!.
SivasSpor.Com 19.12.2006, 10:28 Teknik Direktör Bülent Uygun genç golcü Mehmet Yıldız'ın ileride çok başarılı olacağını söyledi.
Uygun, ikinci yarıda Mehmet Yıldız'a her maçta şans tanıyacağını ifade ederek, "Anderson'u bu yüzden gönderme kararı aldım. Mehmet Yıldız takımı sırtlayacak kalitede" dedi.
Ertugrul 19.12.2006, 10:36 Mehmet Yıldız ilk yarının son haftalarında gösterdiği performans ile göz doldurdu,
ikinci yarıda da bu başarısını devam ettirir inşaalah.
sivassss 19.12.2006, 11:45 mehmet yıldız, benim çok sevdiğim bir futbolcu ve verilen şanslarıda çok iyi kullandı, bülent hoca'nın kendisine güvenmeside çok güzel, bülent hoca kendisine güveniyor, bende mehmet yıldız'ın sivasspor'u ileriye taşıyabileceğini düşünüyorum, son vuruşları biraz daha iyi olursa kimse mehmet yıldız'ı tutamaz...
1967 dernek serkan20 19.12.2006, 12:03 kendini biraz daha geliştirse takniğini artırsa daha iyi olacak inşaallah
MEHMET YILDIZ ÇOK İYİ BİR SANTFOR.DİKKAT EDİN GOLCÜ DEMİYORUM.SANTFOR.FİZİK MÜCEDELESİ,OYUN KONTROLÜ ÇOK İYİ.AYRICA TOPU TUTMASI VE ARKADAŞLARININ HUCUMDA ÇOĞALMASINI SAĞLAMASI EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ.MAALESEF ANDERSONDA BÖYLE ÖZELLİKLER YOK.SADECE KAFA VURUŞU VAR VE BREZİYALI OLMASINA RAĞMEN AYAĞI MEHMETİNKİNDEN BİLE KÖTÜ.BE SEBEPLE BÜLENT HOCAMIN TESBİTİNİ HAKLI BULUYORU.AYRICA 600 700 BİN EURO KAZANILACAKSA ÇOK İYİ BİR SATIŞ OLUR.
1967_CLUB_BOZ 19.12.2006, 13:41 MEHMET YILDIZA BAŞARILAR DİLEĞİYLE
kimse kimseyi kandımasın arkadaşlar ikinci yarı çok ama çok çetin geçecek sadece Mehmet le bu iş biraz zor
ademgoze 19.12.2006, 16:13 ikinci yarı dahada zorlaşıcak mehmet iyi oyuncu ama tabi geliştirmesi lazım kendini
YYILDIRIM 19.12.2006, 17:54 Teknik Direktör Bülent Uygun genç golcü Mehmet Yıldız'ın ileride çok başarılı olacağını söyledi.
Uygun, ikinci yarıda Mehmet Yıldız'a her maçta şans tanıyacağını ifade ederek, "Anderson'u bu yüzden gönderme kararı aldım. Mehmet Yıldız takımı sırtlayacak kalitede" dedi.
MEHMET YILDIZ SIRTLIYACAK FUTBOLCU DİİL KÖSTEK OLACAK FUTBOLCU Bİ KAFA GOLLE Bİ ASİSLE FUTBOLCU İYİ DENİNMEZ BANA GÖRE MEHMET YILDIZIN YERİ T.S.LİG DİİL 3CÜ LİG AMOTÖR FUTBOL OYNAYIP MEHMET YILDIZDAN ÇOK İYİ SİVASLI KARDEŞLERİMİZ VAR MEHMET YILDIZLI ÇIKILIN 11KİŞİ BANA GÖRE YA 10 YADA 9 KİŞİYLE ÇIKIYOR TAKIMA FAYDASI %5 ZARARI %95 HER ZAMAN DERİM KALMASI İÇİN PARA VERMEYİN GİTMESİ İÇİN PARA VERİN!!!!!!!!!!!!!
harun afacan 19.12.2006, 17:59 mehmet iyi ama kafasını kaldırıp bi baksa daha iyi olacak çokçada son vuruşlara çalışmalı topu ayagına aldıgında arkadaşlarına biraz baksa yeter bence antremanlarda mehmet yıldız bunlara çalışmalı
nazimgulturk 19.12.2006, 18:08 BENCE MEHMET O KAPASİTEDE DEĞİL ÇOK GOL KAÇIRIYOR TEKNİĞİ YETERSİZ
1967_DERNEK_NAİL 19.12.2006, 18:23 inşallah istenilen kıvama gelirde soyadıgibi yıldız olur yahışır
SivasLady 19.12.2006, 18:31 cogunuz mehmet yildizi iyi degil diyor
anderson daha iyi onu niye yolluyorsunuz
bir kacinizda yerli futbolcularima sans versilsin diyor
bülent beyde bunu yapiyor gördügüm kadariyla
yönetim simdiye kadar verdigi kararlarla
hem kadroyu hem takimin bütcesini düsünüyor
umarim sonucta iyi seyler olur
mehmet yildiz son maclarda iyi performans gösterdi
ilerleme oluyor bence biraz daha calismasi gerek
ve bunu bülent hocayla basaracagina inaniyorum
1967_CLUB_10UR 19.12.2006, 19:46 MEHMET YILDIZ'IN OYUN SİTİLİ BELLİ..HIZLI,GÜÇLÜ AKIL ALMAZ GOLLERE İMZA ATIYOR..YILDIZ GİBİ BİR MAÇ PARLIYOR BİR MAÇ HİÇ GÖREMİYORUZ YILDIZINI PARLADIĞINI BANA GÖRE EN BÜYÜK EKSİĞİ İSTİKRARI YOK..
MEHMET YILDIZ ÇOK İYİ BİR SANTFOR.DİKKAT EDİN GOLCÜ DEMİYORUM.SANTFOR.FİZİK MÜCEDELESİ,OYUN KONTROLÜ ÇOK İYİ.AYRICA TOPU TUTMASI VE ARKADAŞLARININ HUCUMDA ÇOĞALMASINI SAĞLAMASI EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ.MAALESEF ANDERSONDA BÖYLE ÖZELLİKLER YOK.SADECE KAFA VURUŞU VAR VE BREZİYALI OLMASINA RAĞMEN AYAĞI MEHMETİNKİNDEN BİLE KÖTÜ.BE SEBEPLE BÜLENT HOCAMIN TESBİTİNİ HAKLI BULUYORU.AYRICA 600 700 BİN EURO KAZANILACAKSA ÇOK İYİ BİR SATIŞ OLUR.
anderson:her uzatılan hava topuna bi şekilde kafa vuran inidren bir oyuncu,kafa toplarında inanılmaz bir hakimiyeti var,müthiş bir pres anlayışı var,sivasta maçlara gidenler bilirler balili ile fazla oynamadı ama müthiş bir ikili oluyorlar.yer toplarında zayıf olması tartışılmaz ama bu tip oyuncular yani pivotlar yer toplarınada hakimse sivastadeğil real madrid barça vb klüplerde oynarlar örn:rivaldo!!!.mehmet yıldız:sadece ama sadece rakip stopere ayağı dönükken topu ayağında tutabilme özlelliğine sahip,sonvuruş:YOK,kafa;YOK,to p sürme;yok,teknik yok.bu yaştan sonra kafasını kaldırabilirmi?:hiç sanmıyorum.bir örnekle konuyu açıklayalım ilk yarının transferde en çok konuşulan konularından birisi samsunsporlu rafaeli ersun konuya açıklık getiriyor,şöyle diyor:yanalın büyük bir ısrarla isteme nedeni.transferden hemen sonra ersun yanal mikrofonlara ben bu adamı pivot olarak aldım,şuan gördüğüm en iyi ve en işe yarayabilecek pivottu diyordu!konunun özü;rize erciyes(agali gittiği için)sakaryaspor,gençlerbirliğ i hatta beşiktaş şuanda pivotu olmayan takımlar.tut brezilya ikinci, liginden getir adam tutsun sen milletin raryıp bulamadığı,teknik direktörlerin ellerinde olmadığı için başarısızlıklarına bahane olarak öne sürdüğü 'PİVOT'unu sat!!!ben bu akla şaşarım bülen diil fabio capello bunu yapıyor olsa genede şaşmaya devam ederim,illede 6 yıl amatör oynamış ve onbeşyılı aşkın süredir sivassporu takip eden bi izleyici olarak;mehmet yıldızla ANDERSON'U kıyaslayanlarla futbol dahi tartışmam,herkese sevgiler...
ya ze kalanga alinmalii yaaa bir forvet lazimmm acilll
dieforyou7 20.12.2006, 11:28 kardesler uzgunum ama mehmet yıldız aya cıksa gozuk kapalı 11kısı gecıp gol atsa 88metreden frıkık atsa yanı kısaca uzaylı olsa ben genede sewmıyrm o adamı..GS-SIVAS macında ızledm kafayı one eyıyoo hurraaaa acılın mehmet gelıoooooo..:D:D:D duzeltmesı lasım kendını..bulent hoca da gaz wermıs mehmete:D:D
yahu Andersonu gönderiyorsun onu eleştiriyorsunda bu sene adam doğru dürüst oynamadı bile yuh yani....
sivaslihakan 20.12.2006, 12:20 kardesler uzgunum ama mehmet yıldız aya cıksa gozuk kapalı 11kısı gecıp gol atsa 88metreden frıkık atsa yanı kısaca uzaylı olsa ben genede sewmıyrm o adamı..GS-SIVAS macında ızledm kafayı one eyıyoo hurraaaa acılın mehmet gelıoooooo..:D:D:D duzeltmesı lasım kendını..bulent hoca da gaz wermıs mehmete:D:D
aynen katiliyorum kardesime mehmet yildizla bu is yürümez
mehmeti ikinci yari son 20 dakika alacaksin baska oynayamaz nizde
Ben Mehmet Yıldız'ın iyi işler yapacağına inanıyorum ama mutlaka hava toplarında etkili santfor lazım. Veya kontraatak şeklinde yolumuza devam edeceksek Mehmet'in yanında arkaya kaçan hızlı adam lazım.
|