Orijinalini görmek için tıklayınız : VARMISINIZ HEP BERABER BÜYÜMEYEEEEEEEE
ARKADAŞLAR DİGER FORMLAR DA AZ COK
TANIDIK BİR BİRİMİZİ ŞİMDİ SIRA GELDİ DAYANIŞMAYA
BENİM DÜŞÜNCEM İSTANBULDA EN ÇOOK SİVASLI VAR
DOGRUMU? BUNLARIN İÇİNDE İŞCİSİ, MEMURU, DEVLET DAİRELERİNDE
HATIRI SAYILIR ABİLER VAR. AYRICA ÜNİVERSİTELERİMİZDE
GARİBAN ÖĞRENCİLERİMİZ VAR. BEN DİYORUM Kİ BURADA HERKES
NEREDE VE NE İŞ YAPTIGINI YAZARSA COOK İYİ OLUR.
BENİM GÖRÜŞÜM ŞAHSIMA GÖRE KIRTASİYEDEN TUTUN
TEKSTİLDEN VE MOBİLYADAN VESAİRE, BUNLARI COĞALTMAK
MÜMKÜN ÖRNEK (BİR YAHUDİ SEMTİNİN TAA UZAĞINDAKİ BAKKALDAN)
ALIŞ VERİŞ YAPMAK İÇİN YOL YÜRÜYOR BİZLER KENDİMİZE LAZIM
OLAN MAL VE HİZMETİ NEDEN HEMŞERİLERİMİZ DEN YAPMAYALIM?
ÖRNEK (SİVAS SÜRAT NAKLİYAT) BU GARDAŞIMIZ SİVASLI
BEN ŞİRKETİM OLARAK TAŞIMACILIĞIMI BURAYA YAPTIRA BİLİRİM...
DAHA BU ÖRNEKLERİ COĞALTABİLİRİZ İŞCİ LAZIMSA
BİZLERDEN BİRİNİ ALABİLİRİZ
ŞİMDİ SAYAMADIĞIM NİCE SİVASLI İŞ ADAMLARI VAR...
BURADA HERKES NE İŞ YAPTIĞINI YAZARSA COK İYİ OLUR...
EN AZIN DAN BİR BİRİMİZDEN MAL ALIP VERSEK BU COK DAHA İYİ
OLUR
NOT.. CİN ATA SÖZÜ VARDIR:
"KOMŞUNA HERGÜN BALIK VERECEĞİNE BALIK TUTMAYI ÖĞRET"
BENDE DİYORUM Kİ GELİN BİR BİRİMİZDEN MAL ALIP VERELİM
BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
HakkıTİMUÇİN 02.06.2005, 16:54 birbirimize destek olmamız lazım..
Ben bir lojistik firmasında çalışıyorum..Filo Bakım Onarım ve Operasyon Müdürüyüm...Bizde parsiyel taşımacılık olmadığı ferdi olarak sivaslılara hizmet vermek zor görünüyor....
Ama şirketimizin dışarıya yaptırdığı işler olsun, işci alımında olsun sivaslı hemşerilerimize öncelik verebilirim..
cevik gardas....pencereler elinde kaldı herhal.....!! :lol: :lol:
Şaka bir yana cok haklısın...birbirimize destek olmamız lazım..
Ben bir lojistik firmasında çalışıyorum..Filo Bakım Onarım ve Operasyon Müdürüyüm...Bizde parsiyel taşımacılık olmadığı ferdi olarak sivaslılara hizmet vermek zor görünüyor....
Ama şirketimizin dışarıya yaptırdığı işler olsun, işci alımında olsun sivaslı hemşerilerimize öncelik verebilirim...
İLK MEYVE SİNİ VERMEYE BAŞLADI BİZDE SİZİ İHRACATDA KULLANIRIZ
MÜDÜRÜM
Kaptan-58 02.06.2005, 17:09 ÇEVİK ABİME SONUNA KADAR KATILIYORUM.......
Kaptan-58 02.06.2005, 17:11 BEN ÖZEL BİR ŞİRKETTE FİNANSÇIYIM SİZE BİR YARDIMIM OLMAZ AMA ABİM ÜMRANİYEDE OTO ELEKTRİKÇİ.... HEMŞEHRİLERİMİZE SONUNA KADAR YARDIMCI OLURUZ......
valla tam sana yakisacak bi topic acmissin cevik abi ellerine saglik yine bombayi patlatmissin
borranfirtinasi 02.06.2005, 17:19 BEN MİKRO BİLGİSAYAR ADLI BİR BİLGİSAYAR ŞİRKETİNDE(MECİDİYEKÖYDE) ÇALIŞMAKTAYIM.BABAM NAKLİYECİ ŞEHİRİÇİ VE ŞEHİRLERARASI TAŞIMACILIK YAPIYOR YER LEVENT-SEYRANTEPEDE TEVFİK ABİYE SAYGILAR SEVGİLER
EMİNÇOLAK 02.06.2005, 17:21 Çevik pen firmasının sahibi Tevfik gardaşımın fikirlerine katılmamak mümkün değil. Sivasspor com ailesinin fertleri olarak böylesi bir dayanışma örneğini canı gönülden destekliyorum. Ailemizde mevcut olan saygıdeğer iş mensuplarının hassasiyetini iş alanında yogunlaştırması destek ve dayanışma örnegi göstermeleri zaman içerisinde kanaatimce kendini beli edecektir. Fakat bu arada yardıma ihtiyaç duyan gardaşlarımızın yardımlarına koşma pirensibini edinebilmek için çok çalışmak gerektiğinide vurgulamak istiyorum.
Ben Sivas Sürat Nakliyat olarak (sivas yozgat ve kazalarından istanbula - ist. sivas yozgat ve kazalarına nakliye ayrıca türkiye geneline dagıtım ve organizasyon) işlerinde her türlü desteğe hazırım.
BEN MİKRO BİLGİSAYAR ADLI BİR BİLGİSAYAR ŞİRKETİNDE(MECİDİYEKÖYDE) ÇALIŞMAKTAYIM.BABAM NAKLİYECİ ŞEHİRİÇİ VE ŞEHİRLERARASI TAŞIMACILIK YAPIYOR YER LEVENT-SEYRANTEPEDE TEVFİK ABİYE SAYGILAR SEVGİLER
EVET BAKIN BİRDE BİLGİSAYARCI KARDEŞİMİZ CIK DI
NE GÜZEL GİDERİZ ALIŞ VERİŞİMİZİ YAPARIZ KİM KAZANIR
SİVAS VE SİVASLI KAZANIR
ZARALI_SELO 02.06.2005, 17:22 GARDAŞLAR BİZİM OTO GALERİMİZ VAR 2.EL HER ÇEŞİT ARAÇ BULUNUR ARABA ALACAK OLAN WARSA YARDIMCI OLABİLİRİM... ÖZKARDEŞLER OTOMOTİV 237 93 99 :lol: :lol: :lol:
ÇEVİK
teşekkürler, işbilir birisi olduğun belli, yeteneklisin arkadaşım, faydalı bir topik açmışsın, bravo
zincir marketlerde tanıtım ve özel promosyon işleri yapıyorum, çekiliş kampanyası yaparsan yardımcı olurum veya herhangi bir firma sahibi arkadaşıma, inşallah sivassporuma yıldönümü eşya piyangosu yapma işi bana verilir, zevkle yaparım.
BEN HUKUK FAKÜLTESİNDE ÖGRENCİYİMDE..BABAM SİNEMA SALONLARI İŞLETİYO(SİVASTADA KLAS'ı)BİDE KUYUMCULUK İŞİYLE UĞRAŞIYO...SİVASTA,KIRŞEHİRDE, İSTANBULDA SİNEMA VE SİNEMACILIK KONULARINDA YARDIMCI OLABİLİRİM:)!..SAMSUNDADA SARRAF İŞİNDE YARDIMIM OLABİLİR:)!!!
ÇEVİK
teşekkürler, işbilir birisi olduğun belli, yeteneklisin arkadaşım, faydalı bir topik açmışsın, bravo
zincir marketlerde tanıtım ve özel promosyon işleri yapıyorum, çekiliş kampanyası yaparsan yardımcı olurum veya herhangi bir firma sahibi arkadaşıma, inşallah sivassporuma yıldönümü eşya piyangosu yapma işi bana verilir, zevkle yaparım.
GARDAŞ TEŞEKÜR EDERİM İLTİFATINA
PRAMOSYON DERKEN BİRAZ ACAR MISIN
KONUYU NE TÜR PROMOSYON MESELA :?:
DAHA GENİŞ TANIMA FIRSATI BULURUZ SENİ
ÇÜNKÜ BİZİMDE İŞLERİMİZ OLUR SİZİNGİBİ DEĞERLİ
GARDAŞ LARIMIZ LA
GUHERTAS_OTO58 02.06.2005, 18:11 BEN ÖZEL BİR ŞİRKETTE FİNANSÇIYIM SİZE BİR YARDIMIM OLMAZ AMA ABİM ÜMRANİYEDE OTO ELEKTRİKÇİ.... HEMŞEHRİLERİMİZE SONUNA KADAR YARDIMCI OLURUZ......
BEN KAPTANIN ABİSİYİM OTO ELEKTRİKÇİYİM .... SİZLERLEYİM....
karakule58 02.06.2005, 18:20 BEN ÖZEL BİR ŞİRKETTE SES VE GÜVENLİK SİSTEMLERİYLE UGRAŞIYORUM ŞİRKET BENİM DEGİL MALESEF AMA HER KONUDA YARDIMCI OLURUM
:arrow: BeNi kÖyüMüN YaĞmUrLaRıNdA YıKaSıNlAr& ben de uluslararası çiçekçilikle uğraşıyorum dünyanın her yerine anında teslim...tel 0212 247 35 21 ---- 233 12 72----233 12 80 fax : 0212 241 56 83 www.fujicicek.com böyle bir konu açtığı için Çevik abiye teşekkürlerimi iletiyorum. dayanışmanın en güzel yolu budur ...bilgisayar işim olduğunda mikro bilgisayara gideceğim ufak bişey dahi olsa almak için ..en azından oradaki arkadaşımla tanışmış olurum düşüncesiyle ..günümüzde böyle şeyler önemli ,,mesela ikinci el otomobilci hemşehrimle de günün birinde işimiz olabilir maksat burada kaynaşmayı sağlamak ve daha sıcak bir ortam sağlamak ..borran fırtınası arkadaşımızın da babası nakliyeciymiş mesela herkesin işi düşebilir...ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ :arrow:
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 19:03 BEN MALUM TRİBÜN ÇOCUĞUYUM.VARSA YOKSA MAÇ VE SİVASSPOR...
:arrow: BeNi kÖyüMüN YaĞmUrLaRıNdA YıKaSıNlAr& ben de uluslararası çiçekçilikle uğraşıyorum dünyanın her yerine anında teslim...tel 0212 247 35 21 ---- 233 12 72----233 12 80 fax : 0212 241 56 83 www.fujicicek.com böyle bir konu açtığı için Çevik abiye teşekkürlerimi iletiyorum. dayanışmanın en güzel yolu budur ...bilgisayar işim olduğunda mikro bilgisayara gideceğim ufak bişey dahi olsa almak için ..en azından oradaki arkadaşımla tanışmış olurum düşüncesiyle ..günümüzde böyle şeyler önemli ,,mesela ikinci el otomobilci hemşehrimle de günün birinde işimiz olabilir maksat burada kaynaşmayı sağlamak ve daha sıcak bir ortam sağlamak ..borran fırtınası arkadaşımızın da babası nakliyeciymiş mesela herkesin işi düşebilir...ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ :arrow:
EVET ARKADAŞ LAR İLK SİPARİŞİ BEN VERİYORUM EROL GARDAŞIMA
CUMARTESİ DÜGÜN VAR VE CİCEK GÖNDER MEM LAZIM
NEDEN SİVASLI OLMASIN
evet Çevik abimden açılışı yaptık ALLAH BEREKET VERSİN :lol:
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 19:18 WAROL.SİVAS HOLDİNG'İN İLK TEMELLERİ ATILIYOR...
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 19:18 BEN MALUM TRİBÜN ÇOCUĞUYUM.VARSA YOKSA MAÇ VE SİVASSPOR...BENDE BİR TARAFTAR OLARAK HİZMETİNİZDEYİM...
ElbeyLi58 02.06.2005, 19:44 ARKADAŞ LAR DİGER FORMLAR DA AZ COK TANIDIK BİZ
BİR BİRİMİZİ ŞİMDİ SIRA GELDİ DAYANIŞ MAYA
BENİM DÜŞÜNCEM İSTANBULDA EN COOK SİVASLI VAR
DOGRUMU BUNLARIN İÇİNDE İŞCİSİ MEMURU DEVLET DAİRELERİNDE
HATIRI SAYILIR ABİİLER VAR AYRICA ÜNÜVERSİTELERİMİZDE
GARİBAN ÖĞRENCİLERİMİZ VAR BEN DİYORUM Kİ BURADA HERKES
NEREDE VE NE İŞ YAPDIGINI YAZARSA COOK İYİ OLUR
TEKSTİLDEN VE MOBİLYADAN VESAY RI BUNLARI COĞALT MAK
MÜMKÜN ÖRNEK (BİR YAHUDİ SEMTİ NİN TAA UZAĞINDAKİ BAKKALDAN)
OLAN MAL VE HİZMETİ NEDEN HEMŞERİLERİMİZ DEN YAP MAYALIM
BEN ŞİRKETİM OLARAK TAŞIMACILIĞIMI BURAYA YAPDIRA BİLİRİM
DAHA BU ÖRNEK LERİ COĞALTA BİLİRİZ İŞCİ LAZIM SA
BİZLERDEN BİRİNİ ALA BİLİRİZ
ŞİMDİ SAYAMADIĞIM NİÇE SİVASLI İŞ ADAMLARI VAR
BURADA HERKES NE İŞ YAPDIĞINI YAZARZA COK İYİ OLUR
OLUR NOT.. CİN ATA SÖZÜ VARDIR
KOMŞUNA HERGÜN BALIK VERE CEĞİNE BALIK TUTMAYI ÖĞRET
BENDE DİYORUM Kİ GELİN BİR BİRİMİZDEN MAL ALIP VERLİM
BİR BİRİMİZE DESTEK OLALIM :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
[/color][/color][/size].........................
ultrasivas gardaşım biz de Çevik abiyle aynı şeyden bahsettik,daha önce böyle şeyler konuşulamazken şimdi gördük ki ufak bir aksiyon neleri beraberinde getirebiliyor,holding olmak SiVaSlıYa uzak değil ,,hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez...başarılı olmak için ille de holding olmak gerekmiyor bunu düşünmek bile inancın göstergesidir,her zaman inaçlı sabırlı ve iyi olan herşeyin yanında olursak önce biz sonra SiVaS kazanır ,,önce SiVaS kazansa da sonunda kazanan SiVaSlıDıR..SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR AMA SİVASLIYIM DİYE ÖVÜNMEK İÇİN ÖVÜNÜLECEK BİRER SİVASLI OLMA ZAMANIDIR..ALLAH A EMANET OLUN
cevikpen 02.06.2005, 20:05 ultrasivas gardaşım biz de Çevik abiyle aynı şeyden bahsettik,daha önce böyle şeyler konuşulamazken şimdi gördük ki ufak bir aksiyon neleri beraberinde getirebiliyor,holding olmak SiVaSlıYa uzak değil ,,hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez...başarılı olmak için ille de holding olmak gerekmiyor bunu düşünmek bile inancın göstergesidir,her zaman inaçlı sabırlı ve iyi olan herşeyin yanında olursak önce biz sonra SiVaS kazanır ,,önce SiVaS kazansa da sonunda kazanan SiVaSlıDıR..SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR AMA SİVASLIYIM DİYE ÖVÜNMEK İÇİN ÖVÜNÜLECEK BİRER SİVASLI OLMA ZAMANIDIR..ALLAH A EMANET OLUN
EROL GARDAŞ UNUTMAYIN İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ultrasivas gardaşım biz de Çevik abiyle aynı şeyden bahsettik,daha önce böyle şeyler konuşulamazken şimdi gördük ki ufak bir aksiyon neleri beraberinde getirebiliyor,holding olmak SiVaSlıYa uzak değil ,,hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez...başarılı olmak için ille de holding olmak gerekmiyor bunu düşünmek bile inancın göstergesidir,her zaman inaçlı sabırlı ve iyi olan herşeyin yanında olursak önce biz sonra SiVaS kazanır ,,önce SiVaS kazansa da sonunda kazanan SiVaSlıDıR..SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR AMA SİVASLIYIM DİYE ÖVÜNMEK İÇİN ÖVÜNÜLECEK BİRER SİVASLI OLMA ZAMANIDIR..ALLAH A EMANET OLUN
EROL GARDAŞ UNUTMAYIN İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR
+ İMZA :arrow:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [b].............................. ......
bence sivaslıların birçok derneği olmasına rağmen ve bunların adlarının hepsinde de dayanışma ve geliştirme derneği olmasına rağmen verimli olamamasının tek nedeni iletişim eksikliği ve altyapı eksikliğidir..ben burada herşeyin dayanışmaya uygun olduğunu görüyorum,çünkü buraya duyarlı sivasspor taraftarı giriyor ruhu genç olan ( Çevik abimiz gibi :lol: ) abilerimiz de bazı konularda örnek davranışlar sergiliyor ve hepimizin bir ortak noktası var sivassporlu olmak sivaslı olmak duyarlı girişken olmak,sivassporu uefa da görmek yada şampiyonlar liginde görmek hayali bizlerin içinde var,ben inanıyorum ki bir gün mutlaka sivasspor şampiyon olacaktır kupalar da alacaktır bunu görEmesem de bunu benim çocuklarım görecektir BUNU DÜŞÜNMEK BİLE SİVASSPORLU OLDUĞUM İÇİN SİVASLI OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYMAMA YETİYOR....
ÇEVİK ABİME SONUNA KADAR KATILIYORUM....... :arrow: ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ ,SAPINA KADAR SİVASLIYIZ
sivas58net 02.06.2005, 23:02 S.a Sevgili Kardeşlerim Merhabalar. Öncelikle Çevikpen Abimize böyle bir topiç açmasindan dolayi teşekkürlerimi sunar çalismalarinda üstün başarilar dilerim. allah razi olsun çevikpen abimizden.
Sevgili Kardeşlerim Bende Dogalgaz Sektöründe Teknik elaman olarak görev yapmaktayim.Daire içi tesisatla ilgili (radyatör,kombi alt kismi,vs.)gibi bakım işlerimiz olursa Lütfen bildiriniz.elimden geldigi kadari ile siz degerli kardeşlerime yardımcı olmaya çalısacagım. Degerli kardeşlerim bizler birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere ben bundan dolayı gurur duyarım.
NOT:Sevgili Kardeşlerim teknik bakımla ilgili her türlü destege hazırım.
ADEM GÜNES
www.eremmuhendislik.com
iRTiBAT iÇiN
cep: 0536 518 58 58
Email:sivasim@sivas58.net
Msn :ademgunes58@hotmail.com
Imparator5834 02.06.2005, 23:49 CEVIK ABIYE boyle bır konuyu actıhı ıcın cok tesekkur ederım. Bende BEYAZ ESYA. ELEKTRIKLI EV ALETLERI.IMALATI.YEDEK PARCA MAKINA YEDEK PARCA.STATIK TOZ BOYA.İSLERIYLE URASMAKTAYIM.HER KONUDA YARDIMCI OLA BILIRIM.TUM SIVAS VEDE SIVASLILARA HAYIRLI ISLER BOL KAZANCLAR DILERIM. SAYGILARIMLA ALİ GÜLER. 0536 728 79 01
KEREM_58_34 03.06.2005, 00:06 ben kerem lise son sınıf öğrencisiyim ayrıca muhasebe bürosunda staj yapıyorum babam konfeksiyoncu ( çeyiz işleri ) elimde ne gerekirse yapmaya çalışırım.
çevik abime teşekkür ederim bu sekilde bir birlikteliğe öncülük ettiği için...
malumunuz ben yıldız teknik üniversitesinde öğreciyim. ne gibi yardımım dokunur bilemiyorum ama bireysel birine ihtiyaç olunduğuna mümkün olduğunca yanınızda olmaya çalışırım...
ben kerem lise son sınıf öğrencisiyim ayrıca muhasebe bürosunda staj yapıyorum babam konfeksiyoncu ( çeyiz işleri ) elimde ne gerekirse yapmaya çalışırım.
HELE BİZİM MİLLET BİR YAZSIN BAKALIM NE CEVHERLER VAR
DAHA İŞİMİZ KOLAYLAŞACAK VE FİRMALAR TEKER TEKER
PİYASAYA CIK MAYA BAŞLADI HAYIRLISI
YOK MU DAHA BAŞKA MESLEK ARKADAŞ LAR :?:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
malumunuz ben yıldız teknik üniversitesinde öğreciyim. ne gibi yardımım dokunur bilemiyorum ama bireysel birine ihtiyaç olunduğuna mümkün olduğunca yanınızda olmaya çalışırım...
KOCUM SENDE BİR FAKİR ÖGRENCİYE DERS VERİR SİN
OLAMAZ MI GÜNAY HEMEN KACMAK YOOOH BU BİR GÖREV
OLAMAZ MI GÜNAY HEMEN KACMAK YOOOH BU BİR GÖREV
abi ne demek başım gözüm üstüne... yeterki elimden birsey gelsin
OLAMAZ MI GÜNAY HEMEN KACMAK YOOOH BU BİR GÖREV[/color]
[color=blue]abi ne demek başım gözüm üstüne... yeterki elimden birsey gelsin
TAMAM BAK NE GÜZEL DEMEKİ SENİN DE YAPACAGIN BİR İŞ
VAR OSMAN YENİ İŞİNİ NASIL BULDUN :?:
memnunun abi :lol: :lol: ilk öğrencim kim olacak bilmiyorum :roll:
mesocan
Sabah Gazetesi ve Dergi Gruplarının Bilgi İşlem Servisinde çalışıyor... Özellikle Arşivden haber çıkarmada size yardımı dokunabilir..
mesocan
Sahibi de Sivas'lı olan GÖKNİL BİLGİSAYAR (Gültepe) için Web Tasarım ve Web Programlama yapar.. Her türlü web işinizde yardımcı olabilir..
Teknik bir çok olaya kafası çalışan bu insana
Gündüzleri
Sabah Bilgi İşlem Merkezi
0216 585 91 21
Akşamları
0555 203 54 87
birilerine en ufak bi katkım dokunursa ne mutlu bana....
Tarkan ÇeLik 03.06.2005, 08:30 BEN İZMİR\ SELÇUK'TA MESLEK LİSESİ BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ LİSE 2 ÖĞRENCİSİYİM.... SİZE BİR FAYDAM DOKUNMAZ BELKİ AMA TURBO PASCAL, C++ VE VİSUAL BASİC İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ PROGRAMI YAPARIZ..... AYRICA BİLGİSAYAR DONANIMINDAN ANLARIM.
TEL:0536 2917277
D :D :D :D :D
RüStü ElmaS 03.06.2005, 09:29 Arkadaslar,
Tevfik gardasimizin baslatmis oldugu bu güzel fikir cok güzel bir dayanisma örnegidir.
Burada görüyorumki, katilan arkadaslar büyük bir gayret icerisinde dayanismak icin can atiyorlar.
Iste gercek Sivasli budur. Burada gercek yüzümüzü gösteriyoruz.
Bizler dayanismak icin, yardim etmek icin can atiyoruz.
Bizler böyle oldugumuz sürece, Sivaslilar olarak büyük basarilara imza atariz.
Bizde Almanyada dernek olarak bazi calismalar yapiyoruz.
Burada ilk olarak "Almanya Sivaslilar Dernegi"ni kurmus bulunuyoruz.
Almanyadaki katilmak isteyen Sivaslilar bizlere katilabilir, burada güzel calismalar yapmaktayiz vede yapacagiz " www.sivaslilar.de"
HakkıTİMUÇİN 03.06.2005, 09:59 memnunun abi :lol: :lol: ilk öğrencim kim olacak bilmiyorum :roll:
Günaycım bana karizma dersleri verebilirsin mesela...ilk öğrencin olmaktan gurur duyarım...bana bir karizma öğretenin kırk yıl kölesi olurum... :lol:
EMİNÇOLAK 03.06.2005, 10:08 Arkadaslar,
Tevfik gardasimizin baslatmis oldugu bu güzel fikir cok güzel bir dayanisma örnegidir.
Burada görüyorumki, katilan arkadaslar büyük bir gayret icerisinde dayanismak icin can atiyorlar.
Almanyadaki katilmak isteyen Sivaslilar bizlere katilabilir, burada güzel calismalar yapmaktayiz vede yapacagiz " www.sivaslilar.de"
Rüştü gardaş senin görevin sadece dernekle bitmiyo senden ricam madem tevfik gardaşımız böyle bir topiç açtı ve herkez meslegini yazıyo senden ricam bu isimleri, firmaları bir başlık altında toplayabilirmisin yani sivasspor.com üyesi bir kişi o başlığı açıp baktıgında kendisine ne lazımsa orada bulsun örneğin Ben pencere ve kapılarımı yaptırmak istiyorum oraya bakınca egepen in üretici bayii ÇEVİKPEN i göreyim ne dersin olurmu??? :roll: :roll: :roll:
polat_oto 03.06.2005, 10:46 SELAM ARKADAŞ LAR BEN BU SİTEYİ ÇEVİK ABİNİN SAYESİNDE
KEŞ FETDİM VE İLK YAZIMI YAZMAYA BAŞLADIM
BEN KENDİM OTO CENTER İKİN Cİ EL OTO ALIM SATIMI YAPMAK DAYIM
GENELDE HERTÜR ARAC ALIM SATIMDA SİVASLI GARDAŞ LARIMIN
EMRİN DEYİM
TEL (0212) 673 05 59. 3HAT
CEP 0532 284 39 88
ADRES OTO CENTER M BİLOK NO 37 BAĞCILAR /İSTANBUL
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Sevgili Tevfik Üstad,
Ekonomik dayanışma insan yaşamında ki en önemli değerlerden biridir.Böyle bir topic açtığın için seni tebrik eder,senin ve tüm SİVAS'lı kardeşlerimin işlerinde başarılı olmalarını temenni ederim.
Bilirsin;ilk tanışmamızda kapı ve pencere işlerim olursa ilk önceliğin sende olacağını belirtmiştim.Halen geçerlidir.
Ben,Eskişehir'de konfeksiyon hazır giyim ve imalat sektörü üzerine mağazacılık yapıyorum.Perakende ve toptan.Buralara yolu düşen kardeşlerimin giyim ihtiyaçları özel iskontolu şekilde karşılanacaktır.
Sağlıcakla...
''ERGİN SPOR GİYİM''
Köprübaşı,Değirmen sok.No=37-A
Tel.:0 222 230 29 50
ESKİŞEHİR
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
RüStü ElmaS 03.06.2005, 12:04 Arkadaslar,
Rüştü gardaş senin görevin sadece dernekle bitmiyo senden ricam madem tevfik gardaşımız böyle bir topiç açtı ve herkez meslegini yazıyo senden ricam bu isimleri, firmaları bir başlık altında toplayabilirmisin yani sivasspor.com üyesi bir kişi o başlığı açıp baktıgında kendisine ne lazımsa orada bulsun örneğin Ben pencere ve kapılarımı yaptırmak istiyorum oraya bakınca egepen in üretici bayii ÇEVİKPEN i göreyim ne dersin olurmu??? :roll: :roll: :roll:
Emin Gardas, bu sekilde calismalar var.
Insaallah ileride bu hizmetleride sunacagiz.
EMİNÇOLAK 03.06.2005, 12:42 teşekkür ederim rüştü gardaş
memnunun abi :lol: :lol: ilk öğrencim kim olacak bilmiyorum :roll:
Günaycım bana karizma dersleri verebilirsin mesela...ilk öğrencin olmaktan gurur duyarım...bana bir karizma öğretenin kırk yıl kölesi olurum... :lol:
estağfurullah abi ben haddimi bilirim... ben kim karizma kim :oops: :oops: :oops: :oops:
mesocan
Sabah Gazetesi ve Dergi Gruplarının Bilgi İşlem Servisinde çalışıyor... Özellikle Arşivden haber çıkarmada size yardımı dokunabilir..
mesocan
Sahibi de Sivas'lı olan GÖKNİL BİLGİSAYAR (Gültepe) için Web Tasarım ve Web Programlama yapar.. Her türlü web işinizde yardımcı olabilir..
Teknik bir çok olaya kafası çalışan bu insana
Gündüzleri
Sabah Bilgi İşlem Merkezi
0216 585 91 21
Akşamları
0555 203 54 87
birilerine en ufak bi katkım dokunursa ne mutlu bana....
GARDAŞ TEŞEKÜR EDERİZ SENİDE NOT ALDIK
GARDAŞ TEŞEKÜR EDERİZ SENİDE NOT ALDIK
Gökyüzüne süpermesocan lambası yakın yeter... :lol:
arkadaşlar bu konuyu gündemde tutmaya gayret edelim herkes mesleğini yazsın. herkesin işine yarayacak olan bir konu , hem sivaslıların içinde ne gibi iş sektörleri ağırlıkta onu da görmüş olmak açısından devamlılığında fayda vardır... :arrow:
twity_58 03.06.2005, 18:43 Tevfik abi valla ben bi garıp örenciyim valla ancak yardım alabilirim yardım edemem ama desteklerim seni sonuna kadar . Cok hayırlı ve gusel bi iş yapacaksınız inşallah.Bende katkıda bulunmak isterım bana ulasmak isteyenler ulasır bi şekılde ama sana ve buraya yorumunu ekleyen herkese cok tesekurler. Sizin gibi abilere sahıp oldugum için cok mutluyum. İnsallah sevındırecegınız insanlarda sizden bol bol duacı olur.
Bu fikrin sahibine uygulamya katılanalra dstekte bulunacagını sögleyenlere tekrar tesekkurler
NOT: osman abi ilk ögrencin ben olur muyum bilmem ama doktorum ve pisikologum oldun buda ögrencilerı motıve etmek için gözel bişey san cok tesekkur edrim canımıniçi abim benim .
GURURLUYUZ CUNKU SİVASLIYIZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!
DursunOZER 03.06.2005, 19:05 BEN KAYSERİDE GIDA TOPTANCISIYIM MARKRTLERE DAĞITIM YAPIYORUZ. MARKET İŞLETEN GARDAŞLARA YARDIMIM OLABİLİR.
dursunozer58@hotmail.com www.yildizdeva.com
0352 245 31 99
DursunOZER 03.06.2005, 19:07 EMİN ABİ BİZİM TÜRKİYENİN DÖRTBİRYANINA NAKLİYE İŞİMİZ OLUYOR EĞER KAYSERİYEDE TAŞIRSAN SENLE ÇALIŞABİLİRİZ. ÖZELLİKLEDE İSTANBUL ANKARAYLA ÇOK ÇALIŞIYORUZ.
KÖRFEZ SANYI SITESINDE BIRADERLERLE BERABER OTO YEDEK PARCA ÜZERİNE DUKKANIMIZ VAR .( FORD OTOSAN) AYRICA ŞEHIRİCİ HALKOTOBUSUMUZ VAR. BİZLERE İHTİYAC DUYULDUGUNDA HER ZAMAN YANINIZDAYIZ..SAYGILAR........ ...
SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR.....
ARKADAŞ LAR DİGER FORMLAR DA AZ COK TANIDIK BİZ
BİR BİRİMİZİ ŞİMDİ SIRA GELDİ DAYANIŞ MAYA
BENİM DÜŞÜNCEM İSTANBULDA EN COOK SİVASLI VAR
DOGRUMU BUNLARIN İÇİNDE İŞCİSİ MEMURU DEVLET DAİRELERİNDE
HATIRI SAYILIR ABİİLER VAR AYRICA ÜNÜVERSİTELERİMİZDE
GARİBAN ÖĞRENCİLERİMİZ VAR BEN DİYORUM Kİ BURADA HERKES
NEREDE VE NE İŞ YAPDIGINI YAZARSA COOK İYİ OLUR
TEKSTİLDEN VE MOBİLYADAN VESAY RI BUNLARI COĞALT MAK
MÜMKÜN ÖRNEK (BİR YAHUDİ SEMTİ NİN TAA UZAĞINDAKİ BAKKALDAN)
OLAN MAL VE HİZMETİ NEDEN HEMŞERİLERİMİZ DEN YAP MAYALIM
BEN ŞİRKETİM OLARAK TAŞIMACILIĞIMI BURAYA YAPDIRA BİLİRİM
DAHA BU ÖRNEK LERİ COĞALTA BİLİRİZ İŞCİ LAZIM SA
BİZLERDEN BİRİNİ ALA BİLİRİZ
ŞİMDİ SAYAMADIĞIM NİÇE SİVASLI İŞ ADAMLARI VAR
BURADA HERKES NE İŞ YAPDIĞINI YAZARZA COK İYİ OLUR
OLUR NOT.. CİN ATA SÖZÜ VARDIR
KOMŞUNA HERGÜN BALIK VERE CEĞİNE BALIK TUTMAYI ÖĞRET
BENDE DİYORUM Kİ GELİN BİR BİRİMİZDEN MAL ALIP VERLİM
BİR BİRİMİZE DESTEK OLALIM :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
[/color][/color][/size]
+imza...................
EMİN ABİ BİZİM TÜRKİYENİN DÖRTBİRYANINA NAKLİYE İŞİMİZ OLUYOR EĞER KAYSERİYEDE TAŞIRSAN SENLE ÇALIŞABİLİRİZ. ÖZELLİKLEDE İSTANBUL ANKARAYLA ÇOK ÇALIŞIYORUZ.
GARDAŞ COK TEŞEKÜR EDERİZ DUYARLIGINA SAYGILARIMLA
KÖRFEZ SANYI SITESINDE BIRADERLERLE BERABER OTO YEDEK PARCA ÜZERİNE DUKKANIMIZ VAR .( FORD OTOSAN) AYRICA ŞEHIRİCİ HALKOTOBUSUMUZ VAR. BİZLERE İHTİYAC DUYULDUGUNDA HER ZAMAN YANINIZDAYIZ..SAYGILAR........ ...
SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR.....
Gardaslar bende hollandadayim sut urunleri dagitan bir firmam var.Eger hollandadaki yigidolara bir faydam olursa ne mutlu bana. 0640074691 buda tel numaram. elimden gelen ne olursa yaparim. Ayriyeten Belcika ve Almanyaya da her hafta gidiyorum. Tum yigidolarin, dunyanin neresinde olursa olsun eger hollanda bir isleri olursa severek yaparim. Sivasli olsun canimi yesin. Hepsi benim oz gardasimdir. Cevik gardas bu fikrin inan ses getirecek tum dunyada sivaslilarin bitiremiyecegi is kalmayacak. Ne mutlu bana tum dunyaya yayilmis yuzbinlerce gardasim var. Ben bilmedigim bir sehre gidince once bir sivas li bulurum, Inanin bugune kadar hic yanilmadim tum rastladigim sivasli candan davrandi. Kanimizda var insanlik. Hollandadan herkese selam.
sivas58net 04.06.2005, 01:54 ÇOK DEGERLi ÇEViKPEN ABiMiZE TAM DESTEK HEP DESTEK
DEGERLi KARDESLERiM ÇEViKPEN ABiMiZiN AÇMIS OLDUGU BU TOPiÇE DESTEKLERiMiZi SÜRDÜRELiM. ALLAH SiZLERDEN RAZI OLSUN BENiM YiGiT GARDASLARIM
ÖZ KANGALLI ABiMiZE SEVGi DOLU SELAMLAR :P :D :P
ÇOK DEGERLi ÇEViKPEN ABiMiZE TAM DESTEK HEP DESTEK
DEGERLi KARDESLERiM ÇEViKPEN ABiMiZiN AÇMIS OLDUGU BU TOPiÇE DESTEKLERiMiZi SÜRDÜRELiM. ALLAH SiZLERDEN RAZI OLSUN BENiM YiGiT GARDASLARIM
ÖZ KANGALLI ABiMiZE SEVGi DOLU SELAMLAR :P :D :P ..................
KemalCaglayan 04.06.2005, 09:19 " Havası sert, insanı mert " ve " yiğidin harman olduğu yer "olarak bilinen Sivas'ın güzel insanlarının birbirlerine kenetlenmesi, dayanışma içerisine girmeleri elbette çok önemli.
Kısır çekişmeleri ber taraf ederek, birbirimize destek olmalıyız.
Sivas'ın büyümesini, Sivas'ın gelişmesini,kalkınmasını istiyor isek,Sivaslının birbirine kenetlenmesi gerekir.
Unutmayalım,Bir Sivas var oda bizim memleket. İnsanları da özel olmalı
Kalın Sağlıcakla
mehmetunal1957 04.06.2005, 09:24 CEVİK ARKADIŞIMIZA KATLIYORUZ HEPBİRLİKTE ELELE VERLİM ÇALIŞALIM BEN İSTANBUL MEÇDİYE KÖYDE NALBUR HER KONUDA YARDIMCI OLMAYA CALIŞIRIM HEPBİRLİKTE ELELE DİYOSANIZ Bİ KOPARİTİF DERNEK NEDEN OLMASIN ??? SİVASSPORA SÜPELİGDE BAŞARILAR VE bütün hemşrilerime iş hayatında başarılar dilerim
RüStü ElmaS 04.06.2005, 11:15 " Havası sert, insanı mert " ve " yiğidin harman olduğu yer "olarak bilinen Sivas'ın güzel insanlarının birbirlerine kenetlenmesi, dayanışma içerisine girmeleri elbette çok önemli.
Sivas'ın büyümesini, Sivas'ın gelişmesini,kalkınmasını istiyor isek,Sivaslının birbirine kenetlenmesi gerekir.
Kalın Sağlıcakla
+imza+imza
Gardaslar bende hollandadayim sut urunleri dagitan bir firmam var.Eger hollandadaki yigidolara bir faydam olursa ne mutlu bana. 0640074691 buda tel numaram. elimden gelen ne olursa yaparim. Ayriyeten Belcika ve Almanyaya da her hafta gidiyorum. Tum yigidolarin, dunyanin neresinde olursa olsun eger hollanda bir isleri olursa severek yaparim. Sivasli olsun canimi yesin. Hepsi benim oz gardasimdir. Cevik gardas bu fikrin inan ses getirecek tum dunyada sivaslilarin bitiremiyecegi is kalmayacak. Ne mutlu bana tum dunyaya yayilmis yuzbinlerce gardasim var. Ben bilmedigim bir sehre gidince once bir sivas li bulurum, Inanin bugune kadar hic yanilmadim tum rastladigim sivasli candan davrandi. Kanimizda var insanlik. Hollandadan herkese selam.
+ kocaman bir imza :roll:
imparator
....................im paaaa ra tor
.............................. .........................impar ator Tevfik ÇEEEVİİK :lol:
not: Ben şu anda Tevfik abimin vermiş olduğu çiçek siparişi ile ilgileniyorum ,inanın bu iş meslek hayatımda yapmış olduğum en anlamlı işlerden biri olarak kalacaktır,beni asla zengin etmeyecek,ama manevi yönden inandığımız bazı doğruların kanıtı olması babında :arrow: şu sİvAsIn öNü bİr uZuN AlAn BiR TeK SeNi sEvDiM GeRiSi yAlAn
------------------------------------------------------------------------
ÖvÜnMeKtE çOk HaKlIyIz SaPıNa kAdAr SiVaSlIyIz
ben ofis makinaları üzerine çalışıyorum. fotokopi makinası baskı makinası faks satıyorum teknik servis hizmeti ve sarf malzeme satıyorum merkezimiz ankara da istanbul da sevisimiz var msn adresim rguler3@hotmail.com firma ismi efor ofis makinaları ltd. şti. e.mail:efor@eforofis.com.tr :D :) :D :) :wink:
EMİN ABİ BİZİM TÜRKİYENİN DÖRTBİRYANINA NAKLİYE İŞİMİZ OLUYOR EĞER KAYSERİYEDE TAŞIRSAN SENLE ÇALIŞABİLİRİZ. ÖZELLİKLEDE İSTANBUL ANKARAYLA ÇOK ÇALIŞIYORUZ.
dursun abi emin abiyle konustum bu konuyu pazartesi gunu sizinle irtibata geçecek... şu anda kendisi kocaeli sivaslılar gecesine gitmek üzere çevik, puar ve benimle yola çıkıyoruz...
ontheclouds 04.06.2005, 19:02 Bodrum'da inşaatçı bir firmada yurtdışı satış ve pazarlama müdürünün asistanıyım.
1967_DERNEK_10UR 04.06.2005, 21:45 SALDIR SALDIR YİĞİDO....
arkadaşlar bu konuyu gündemde tutmaya gayret edelim herkes mesleğini yazsın. herkesin işine yarayacak olan bir konu , hem sivaslıların içinde ne gibi iş sektörleri ağırlıkta onu da görmüş olmak açısından devamlılığında fayda vardır... :arrow:
+İMZA
" Havası sert, insanı mert " ve " yiğidin harman olduğu yer "olarak bilinen Sivas'ın güzel insanlarının birbirlerine kenetlenmesi, dayanışma içerisine girmeleri elbette çok önemli.
Kalın Sağlıcakla
KOCA MAN İMZA
" Havası sert, insanı mert " ve " yiğidin harman olduğu yer "olarak bilinen Sivas'ın güzel insanlarının birbirlerine kenetlenmesi, dayanışma içerisine girmeleri elbette çok önemli.
Kalın Sağlıcakla
BİR KOCAMAN İMZADA BENDE :!: :idea: :idea:
Ankaradan ve bilgisayarcıyım. hem web sitesi tasarımı yapımı + hosting işleri ile ugraşıyorum, hemde bilgisayar bakım tamir ve satış. bu ay icinde de ankarada kendi iş yerimi açıyorum. elimden gelen destek ve yardımı saglamaya hazirim. saygılar selamlar
Ankaradan ve bilgisayarcıyım. hem web sitesi tasarımı yapımı + hosting işleri ile ugraşıyorum, hemde bilgisayar bakım tamir ve satış. bu ay icinde de ankarada kendi iş yerimi açıyorum. elimden gelen destek ve yardımı saglamaya hazirim. saygılar selamlar
HAYIRLI OLSUN ROMEO . ALLAH BOL KAZANÇ,BEREKET VE GÜZEL GÜNLERDE YEMEYİ NASİP ETSİN..
ben ofis makinaları üzerine çalışıyorum. fotokopi makinası baskı makinası faks satıyorum teknik servis hizmeti ve sarf malzeme satıyorum merkezimiz ankara da istanbul da sevisimiz var msn adresim rguler3@hotmail.com firma ismi efor ofis makinaları ltd. şti. e.mail:efor@eforofis.com.tr :D :) :D :) :wink:
+ AS Aydınlatma ( dahili ve harici aydınlatma armatürleri imalatı ile de ilgili işlerinizde de yardımcı olabilecek isim : Tahsin ARSLAN) ADRES: şahkulu mah. küçük hendek sok.no:23/4 beyoğlu-ist tel:0212 252 72 44 fax:0212 245 16 59 cep:0532 495 47 18
BüYüK SiVaS İçİn El Ele :arrow:
EMİNÇOLAK 06.06.2005, 14:12 EMİN ABİ BİZİM TÜRKİYENİN DÖRTBİRYANINA NAKLİYE İŞİMİZ OLUYOR EĞER KAYSERİYEDE TAŞIRSAN SENLE ÇALIŞABİLİRİZ. ÖZELLİKLEDE İSTANBUL ANKARAYLA ÇOK ÇALIŞIYORUZ.
Neden olmasın gardaş en kısa zamanda seni arayacağım
serhankaburcuk 06.06.2005, 14:33 Buradan ilk önce Sevgili abimiz Tevfik ÇEVİK'e sevgi ve saygılarımı yolluyorum...Böyle bir organizasyonun daha önceden yapılması gerekirdi diye düşünüyorum ama bu fikir süper bir fikir eğer bu gerçekleşirse Sivas gelişir Ve sivasın insanı kazanır...
Dikkat ettim hemen hemen herkes esnaf veya ticaret ile ugraşıyor..Ama ben Devlet memuruyum ...Sivas ve Sivasspor için zaten elimden geldiği kadar çalışıyorum ve gücüm yettiği orandada koşturacağım...
Ben Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğne bağlı Tercan İlçe Halk Kütüphanesinde Kütüphaneci kadrosunda çalışıyorum...Benim ne gibi bir katkım olur bilmiyorum ama herzaman Sivasın ve Sivaslıların yanındayım...
serhankaburcuk 06.06.2005, 14:35 Örneğin hemen bu konu açılmışken hemşehrilerimden yardım talep edeyim...Ben 3 yıldır Erzincanda çalışıyorum benim Sivasa tayinim konusunda bana yardımcı olabilecek bir Sivaslı hemşehrim varmı???
gurun_mardin 06.06.2005, 14:42 ben şun çalışmıyorum.Açıköğretim iktisat son sınıftayım.Serbest muhasebeden çok iyi anlarım.Malum güneydoğuda iş yok.Muhasebeci arayan hemşerilerim varsa ben seve seve çalışırım.
gkhnszksn 06.06.2005, 16:12 Ben muhasebe bürosunda çalışıyorum. Aynı zamanda açıköğretim 3. sınıfta işletme bölümünde okumaya çalışıyorum. Herkese saygılar.
EMİNÇOLAK 06.06.2005, 17:02 EMİN ABİ BİZİM TÜRKİYENİN DÖRTBİRYANINA NAKLİYE İŞİMİZ OLUYOR EĞER KAYSERİYEDE TAŞIRSAN SENLE ÇALIŞABİLİRİZ. ÖZELLİKLEDE İSTANBUL ANKARAYLA ÇOK ÇALIŞIYORUZ.
Gardaş telefon açıyorum ama cevap veren yok nasıl ulaşacağım sana??
OLUR
EMİNÇOLAK 07.06.2005, 10:35 ARKADAŞLAR DİGER FORMLAR DA AZ COK
OLUR
serhankaburcuk 07.06.2005, 17:55 ARKADAŞLAR DİGER FORMLAR DA AZ COK
OLUR
+İmza
revenge58 07.06.2005, 19:26 CEVİK ABİYE DAHA ÖNCE DE DEMİŞDİM.YURTİÇİ-YURTDIŞI TATİLE ÇIKMAK İSTEYEN GARDAŞLARIMIZA ÖZEL FİYAT VERİRİM.BEN ŞU AN KEMER DE SİMENA TATİL KÖYÜNDE ÇALIŞIYORUM.
CEVİK ABİYE DAHA ÖNCE DE DEMİŞDİM.YURTİÇİ-YURTDIŞI TATİLE ÇIKMAK İSTEYEN GARDAŞLARIMIZA ÖZEL FİYAT VERİRİM.BEN ŞU AN KEMER DE SİMENA TATİL KÖYÜNDE ÇALIŞIYORUM.
evet tatil icinde saglam bir gardasımız var artık 8) 8)
simena da sivasspor taraftar kampı kuralım :lol:
serhankaburcuk 09.06.2005, 15:37 simena da sivasspor taraftar kampı kuralım :lol:
Evet çok iyi olur sezona bizde dinlenerek girmiş oluruz...
Buradan ilk önce Sevgili abimiz Tevfik ÇEVİK'e sevgi ve saygılarımı yolluyorum...Böyle bir organizasyonun daha önceden yapılması gerekirdi diye düşünüyorum ama bu fikir süper bir fikir eğer bu gerçekleşirse Sivas gelişir Ve sivasın insanı kazanır...
Dikkat ettim hemen hemen herkes esnaf veya ticaret ile ugraşıyor..Ama ben Devlet memuruyum ...Sivas ve Sivasspor için zaten elimden geldiği kadar çalışıyorum ve gücüm yettiği orandada koşturacağım...
Ben Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğne bağlı Tercan İlçe Halk Kütüphanesinde Kütüphaneci kadrosunda çalışıyorum...Benim ne gibi bir katkım olur bilmiyorum ama herzaman Sivasın ve Sivaslıların yanındayım...
Bilmiyorum 10.06.2005, 08:58 BEN İSTANBULDA 30 YILLIK EKMEKÇİYİM KEDIKÖYDE EKMEKÇİ FIRINIM VAR GELİN BENDEN EKMEK ALIN
ÜÇ BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR
SİVAS
mekansiz_58 10.06.2005, 10:04 merhaba sevgılı hemşerilerim ben ERKAN NAVRUZ bende bır şirkette yoneticilk yapıyorum sivaslılar olarak birbirimizi koruyup kolllamamız lazım.herkes elınden geldıgıı kadar bırbırıne destek olursa cok ıyı olur.
emrah_58 10.06.2005, 10:13 biz SİVAS lıyız her zaman har yerde EN BÜYÜK SİVASSPOR_58
Harput0658 10.06.2005, 11:40 ben Bilgisayar mühendisiyim Ankarada bilsoft firmasında çalışıyorum hastane programı geliştiriyorum gardaşların bilgisine (romeo sen de hem ankaradaymışsın hem de bilgisayarla uğraşıyormuşsun bir ara tanışalım).
NOT: bu girişim bence de çok güzel olmuş ama bu siteyi yapanlar bir köşe açıp üyeler ve ne iş yaptıkları ve ne konuda yardımcı olabilecekleri bilgileri orada bulunursa gardaşlarımızın ne iş yaptıklarına adreslere daha rahat ulaşabiliriz bence ve bu alana sivasspor.com'a üye olmayanların girmeside engellense çok iyi olur hem bilgilerimiz sürekli orada kalır ulaşım dayanışma daha iyi olur ne dersiniz .
ben Bilgisayar mühendisiyim Ankarada bilsoft firmasında çalışıyorum hastane programı geliştiriyorum gardaşların bilgisine (romeo sen de hem ankaradaymışsın hem de bilgisayarla uğraşıyormuşsun bir ara tanışalım).
NOT: bu girişim bence de çok güzel olmuş ama bu siteyi yapanlar bir köşe açıp üyeler ve ne iş yaptıkları ve ne konuda yardımcı olabilecekleri bilgileri orada bulunursa gardaşlarımızın ne iş yaptıklarına adreslere daha rahat ulaşabiliriz bence ve bu alana sivasspor.com'a üye olmayanların girmeside engellense çok iyi olur hem bilgilerimiz sürekli orada kalır ulaşım dayanışma daha iyi olur ne dersiniz .
gardaş sana katılıyorum sizler merak etmeyin daha iyileri nide
yapacagız bu bir başlangıç
1967_DERNEK_10UR 10.06.2005, 12:22 SAVULUN SİVAS HOLDİNG GELİYOOOOOOOOOOOO...
HER ALANDA ŞAMPİYON OLALIM
--------------------------------------
YARIN( 12 HAZİRAN ) İSTANBULLU SİVASLI İŞADAMLARI GRAND CEVAHİR OTELDE BULUŞUYOR...İLGİLENENLERE DUYURULUR...
(İSTANBULDA YAŞAYAN) SİVASLI İŞADAMLARI 8)
Örneğin hemen bu konu açılmışken hemşehrilerimden yardım talep edeyim...Ben 3 yıldır Erzincanda çalışıyorum benim Sivasa tayinim konusunda bana yardımcı olabilecek bir Sivaslı hemşehrim varmı???
Serhancığım,edindiğim istihbarata göre sana bu tayin konusunda yardımcı olabilecek ve eli çok yere uzanan bir kardeşimiz biliyorum.Kısa künyesini vereyim;
Adı : Metin,
Nick: Antibizans, Namı diğer ''başkan'',Ankara da ikamet eder..
Benden bu kadar.hadi kolay gelsin... :wink:
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
Bestepeli_58 11.06.2005, 13:16 bende web sitelerinizi yapmış olduğum siteme yazabilirim elimden bu gelir
Buradan ilk önce Sevgili abimiz Tevfik ÇEVİK'e sevgi ve saygılarımı yolluyorum...Böyle bir organizasyonun daha önceden yapılması gerekirdi diye düşünüyorum ama bu fikir süper bir fikir eğer bu gerçekleşirse Sivas gelişir Ve sivasın insanı kazanır...
senin burda olman yeterli gardas :wink:
serhankaburcuk 11.06.2005, 20:10 Buradan ilk önce Sevgili abimiz Tevfik ÇEVİK'e sevgi ve saygılarımı yolluyorum...Böyle bir organizasyonun daha önceden yapılması gerekirdi diye düşünüyorum ama bu fikir süper bir fikir eğer bu gerçekleşirse Sivas gelişir Ve sivasın insanı kazanır...
senin burda olman yeterli gardas :wink:
Eyvallah gardaşım çok saolun sizin dostlugunuzu kazandım ya önemli olan bu benim için bu sitede amacımıza ulaştık ve bencede dünyanın en güzel ve en iyi taraftar sitesi...
serhankaburcuk 11.06.2005, 20:14 Ha bu arada reklam yapmayayımda Kocaeliden İsmail Hakkı abimiz Sivastan işsiz sevdiğimiz bir abimize iş ayarladı kendisinden Allah razı olsun...İşte sitemizin meyvalarından biride bu dosta düşmana karşı...
İŞTE SİVAS DAYANIŞMASININ GÜZEL BİR ÖRNEĞİ...
mcevahir 11.06.2005, 21:28 Arkadaşlar ben de bu sene gazi matematik ten mezun oldum seneye nasip olursa öğretmeniz.Güzel bir düşünce inşallah amacına ulaşır.
1967_DERNEK_10UR 11.06.2005, 21:59 Arkadaşlar ben de bu sene gazi matematik ten mezun oldum seneye nasip olursa öğretmeniz.Güzel bir düşünce inşallah amacına ulaşır.GARDAŞ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ...
Arkadaşlar ben de bu sene gazi matematik ten mezun oldum seneye nasip olursa öğretmeniz.Güzel bir düşünce inşallah amacına ulaşır.GARDAŞ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ...
tevfik abi bu konuda bir toic actın için teşekkür ederim
şahsen ben şu anda çalışmıyorum ama...asıl mesleğim otot yedek parça işi bu konuda arkadaslarımla tüm bilgilerimi pylaşabilirim arabaları ile ilgili sorunları olan arkadaslara yardımcı olurum gerek parça temininde gerek yapımında saygılarımla
serrkann58 14.06.2005, 10:00 Bende araba ruhsat plaka işleri yapıyorum..
Araç muayne
plaka zayii
ruhsat zayii
araç sigorta
kasko
ray sigorta anlaşmalı olarak...
İŞ..0216.374.09.04 SERKAN KILIÇ
Serkan gardaş karşıda nerede işyerin? adresini de yaz da herkes bilsin bu aralar araç muayenesi zamanı zaten herkese lazım başta ben , :arrow:
Ha bu arada reklam yapmayayımda Kocaeliden İsmail Hakkı abimiz Sivastan işsiz sevdiğimiz bir abimize iş ayarladı kendisinden Allah razı olsun...İşte sitemizin meyvalarından biride bu dosta düşmana karşı...
İŞTE SİVAS DAYANIŞMASININ GÜZEL BİR ÖRNEĞİ...
meyve vermeye başladı bu güzel işte...tevfik abi kulakların çınlasın :D
kulakları çınılıyasıca :lol: imparator ÇEVİK Tevfik
kulakları çınılıyasıca :lol: imparator ÇEVİK Tevfik
EVET ARKADAŞ LAR ACDIGIMIZ TOPİCİN MEYVELERİ VERMEYE
BAŞLADI SİTEMİZİN MÜDAVİMLERİN DEN EMİN58 KENDİ SEMTİNDEKİ
KOMŞUSUNUN KAPI VE PENCERE İŞLERİNİ BİZLERE YÖNLENDİRDİ
BURADAN COK DUYARLI DAVRANAN SİVAS SÜRAT NAKLIYAT. EMİN
KARDEŞİMİZE COK TEŞEKÜR EDERİZ BENDE KENDİMCE YAPDIRMAM
GEREKEN İŞLERİMDE SİVAS VE SİVASLI OLMASINA ÖZEN
GÖSTERİYORUM NEDEN OLMASIN NİYE OLMASIN?
DAHA NİCE DAYANIŞMALARA YELKEN ACA CAĞIZ
EMİNÇOLAK 20.06.2005, 11:56 kulakları çınılıyasıca :lol: imparator ÇEVİK Tevfik
EVET ARKADAŞ LAR ACDIGIMIZ TOPİCİN MEYVELERİ VERMEYE
BAŞLADI SİTEMİZİN MÜDAVİMLERİN DEN EMİN58 KENDİ SEMTİNDEKİ
KOMŞUSUNUN KAPI VE PENCERE İŞLERİNİ BİZLERE YÖNLENDİRDİ
BURADAN COK DUYARLI DAVRANAN SİVAS SÜRAT NAKLIYAT. EMİN
KARDEŞİMİZE COK TEŞEKÜR EDERİZ BENDE KENDİMCE YAPDIRMAM
GEREKEN İŞLERİMDE SİVAS VE SİVASLI OLMASINA ÖZEN
GÖSTERİYORUM NEDEN OLMASIN NİYE OLMASIN?
DAHA NİCE DAYANIŞMALARA YELKEN ACA CAĞIZ
www.sivasspor.com üyeleri olarak, bir sivaslı olarak dayanışma yapmamız şart sadece bizler deyil etrafımızdaki komşularımızıda yönlendirmemiz lazım
duydumki komşum kapı ve pencerelerini yaptıracakmış bende hemen çevikpen' e yönlendirdim. Tevfik gardaşda gereken fiyat indirimini yaptı ve işi aldı ve dayanışmanın ilk adımlarını attı
KoraySancar 20.06.2005, 12:12 Site ilk açıldığında hemşehrilerimizi bu şekilde bir araya toplama yönünde benim de gayretlerim olmuştu.O günkü üye azlığından mıdır nedir,çok ses getirmemişti.Bugün için bu konuda mesafe alındığını gördüm ve çok memnun oldum.Ben kendim de hukukçuyum,temenni etmem ama hukuki sorunlarınız olursa daima yanınızdayım.Şu an faal avukatlık yapmıyorum,hakimlik sınavına hazırlanıyorum.Dolayısıyla sizlere tam manasıyla avukatlık hizmeti veremeyeceğim,fakat her konudaki sorunlarınızın çözümünde iyi bir yol gösterici olabilirim.Yanlış anlaşılmasın bunu reklam amaçlı söylemiyorum,amacım hemşehrilerime yardımcı olmak,sizlere olabilecek muhtemel yardımlarımdan herhangi bir ücret talep etmiyorum.Hukuk dışında resmi kurumlarla ilişkilerinizde sorun yaşıyorsanız,bu konuda da oldukça etkili dilekçeler yazabilirim.Bugüne kadar bu konuda bir çok hemşehrimize yardımcı oldum.
Bana koraysan58@yahoo.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.
i :D m :D p :o a :D r :o a :) t :D o :o r :D
Ilhami58 20.06.2005, 16:25 Ben Almanyada insaat mühendisiyim ve kendi isyerim var.
Türkiyeden Hemserilerime Aurupadaki yeni teknik ve Bilgi
dalinda sorulari olunca yardimci olurum. Isteyene hangi Meslekten olursa elimden geldigi kadar Brosürlerde gönderirim.
saygilarimla
serdar_058 20.06.2005, 17:10 bütün sivaslılara selam.. bende Mobilya dekorasyon öğretmenliğinden mezun oldum ve atamalarımız yavaş yani girme şansım oldukça zor eğer mobilya personeline ihtiyacı olan varsa benimle irtibata geçerse sevinirim...05052776358... şimdiden herkese teşekkür ederim...
Ben Almanyada insaat mühendisiyim ve kendi isyerim var.
dalinda sorulari olunca yardimci olurum. Isteyene hangi Meslekten olursa elimden geldigi kadar Brosürlerde gönderirim.
saygilarimla
GARDAŞ SANA DA TEŞEKÜR EDERİZ SENDE SİVASLILARIN VE SİVASIN
İŞİNE YARARSIN :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
sedat_taksim 20.06.2005, 19:33 Ben Almanyada insaat mühendisiyim ve kendi isyerim var.
saygilarimla
GARDAŞ SANA DA TEŞEKÜR EDERİZ SENDE SİVASLILARIN VE SİVASIN
İŞİNE YARARSIN :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
GARDAŞ LAR SİZLERİ KUTLUYORUM BÖYLE BİR DAYANIŞ MA
İÇİN SELAMLAR
HEP DAHA İYİYE,EN İYİYE DOĞRU
-------------------------------------------
DoĞuYoRuZuFuKlArDaN
HakkıTİMUÇİN 21.06.2005, 10:17 arkadaslar....
Bu forumun amacına ulaşabilmesi için....buraya yazan meslek sahibi arkadasların irtibat bilgilerini (adres,tlf, cep tlf, e-mail vb) açık şekilde yazmaları gerekiyor...
İhtiyacı olan aradığında ulaşabilsin...
OLUR
+IMZA
EROL BEY BU HAFTA YİNE 2 ADET SİPARİŞİM OLACAK
YİNE KARIZMANI KONUŞTURMAN GEREK CİCEKLER GÜZEL OLSUN
SENİNGİBİ YAKIŞIKLI OLMALI :lol: :lol: :lol: :lol:
mehmetunal1957 22.06.2005, 13:45 :arrow: BeNi kÖyüMüN YaĞmUrLaRıNdA YıKaSıNlAr& ben de uluslararası çiçekçilikle uğraşıyorum dünyanın her yerine anında teslim...tel 0212 247 35 21 ---- 233 12 72----233 12 80 fax : 0212 241 56 83 www.fujicicek.com böyle bir konu açtığı için Çevik abiye teşekkürlerimi iletiyorum. dayanışmanın en güzel yolu budur ...bilgisayar işim olduğunda mikro bilgisayara gideceğim ufak bişey dahi olsa almak için ..en azından oradaki arkadaşımla tanışmış olurum düşüncesiyle ..günümüzde böyle şeyler önemli ,,mesela ikinci el otomobilci hemşehrimle de günün birinde işimiz olabilir maksat burada kaynaşmayı sağlamak ve daha sıcak bir ortam sağlamak ..borran fırtınası arkadaşımızın da babası nakliyeciymiş mesela herkesin işi düşebilir...ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ :arrow:
EVET ARKADAŞ LAR BENDE MECİDİYE KÖYDE NALBURİYE
İŞLETİYORUM CEVİK GARDAŞIMIZIN BU ANLAMLI TOPİÇİNİ
DESTEKLİYORUM BURADAN TÜM SİVASLI HEMŞERİLERİMİZE
SESLENİYORUM GELİN BİR OLALALIM HEP DESTEK TAM DESTEK
SAYGILARIM LA GÖKPINAR NALBURİYE
TEL 0212 213 74 75 MECİDİYEKÖY/ İSATANBUL
kocyildiz0658 22.06.2005, 13:51 Tüm Gardaşlara selamlar. Bu siteden yeni haberim oldu ankaradan arkadaşım; abi sivasspor sitesi var orada 7000 e yakın sivaslı üye olmuş kaynaşmışlar sivasspor sayesinde, herkes birbirine yardım etmek için can atıyor, sivaslılar kaynaşıyor gelişiyor dedi. ben de hemen üye oldum. Gerçekten bahsettiği gibi sıcak dostça kardeşçe bir ortammış.
Bende bir sivaslı olarak hemşerilerime yardımım dokunsun istiyorum.
Ankarada Dersane işletiyorum. Eğer üniversite ve liselere hazırlanan hemşerilerim varsa seve seve yardımcı oludum onlara gereken kolaylığı, idirimi, yardımı yaparım, ne bileyim uzun taksit, fazladan indirim felan yapabilirim. Hem dersanemizde bu site gibi olur herkes sivaslı olur. ne kadar güzel olur hemşerilerimizle iç içe tüm Sivaslıların ortak dersanesi olur. Sıcak dostca bir ortam olur.
benim de bu şekilde bir katkım olabilir sivaslı hemşerilerime. madem sivaslılar olarak kenetlenmeye başladık. bizde elimizden geldiğince birşeyler yapacaz. inşalla bizimde bir yardımımız dokunur. Hemşerilerimi Bekliyorum hiç olmadı gelin bir çayımı kavemi için.
Adres :
Bil-Tek Dersanesi Sümer-2 sok. No:19 Kızılay/ANKARA
tel: 0312 232 20 08
CEP: 0532 228 18 93
Kangallı Mehmet Ali Koçyıldız.
+ kalıbımı basarım ortaya abim MeRaK :roll: eTmE sEn
TEL 0212 213 74 74 MECİDİYEKÖY/ İSATANBUL
+ kalıbımı basarım ortaya abim MeRaK :roll: eTmE sEn
TEL 0212 213 74 74 MECİDİYEKÖY/ İSATANBUL +++++++++++ :!: :!: abi yanlış alıntı oldu arada kalmışım :lol: kalıbımı basarım demek istemistim SEN İSTEDİNDE BİZ YAPMADIK MI ,, EROL dan saygılar :arrow: heeee bi de ABİRCAN Abim de ikinci müşterim..Sivaslıya uygun fiyat,kalitede güvence,Dünyada tek:: FUJİCİCEK :twisted: imkansızı deneriz,,,çılgınız,,deliyiz,,e zelden ebede SİVAS ERİ yiz... :arrow: :arrow:
Harput0658 22.06.2005, 14:35 Tüm Gardaşlara selamlar. Bu siteden yeni haberim oldu ankaradan arkadaşım; abi sivasspor sitesi var orada 7000 e yakın sivaslı üye olmuş kaynaşmışlar sivasspor sayesinde, herkes birbirine yardım etmek için can atıyor, sivaslılar kaynaşıyor gelişiyor dedi. ben de hemen üye oldum. Gerçekten bahsettiği gibi sıcak dostça kardeşçe bir ortammış.
Ankarada Dersane işletiyorum. Eğer üniversite ve liselere hazırlanan hemşerilerim varsa seve seve yardımcı oludum onlara gereken kolaylığı, idirimi, yardımı yaparım, ne bileyim uzun taksit, fazladan indirim felan yapabilirim. Hem dersanemizde bu site gibi olur herkes sivaslı olur. ne kadar güzel olur hemşerilerimizle iç içe tüm Sivaslıların ortak dersanesi olur. Sıcak dostca bir ortam olur.
benim de bu şekilde bir katkım olabilir sivaslı hemşerilerime. madem sivaslılar olarak kenetlenmeye başladık. bizde elimizden geldiğince birşeyler yapacaz. inşalla bizimde bir yardımımız dokunur. Hemşerilerimi Bekliyorum hiç olmadı gelin bir çayımı kavemi için.
Adres :
Nedemek. Hemde büyük yardımın olur. ben şimdi ankaradayım en kısa zamanda sana çevremdeki öğrencileri yollayacağım hem böylece bizimde sana yardımımız dokunur. Bi arada uğrayıp çayını içerim inşalla.
Hadi tüm sivaslılar BİL-TEK DERSANESİNE gardaşımızı yalnız bırakmayalım.
Sivaslılara hep destek tam destek.
Tüm Gardaşlara selamlar. Bu siteden yeni haberim oldu ankaradan arkadaşım; abi sivasspor sitesi var orada 7000 e yakın sivaslı üye olmuş kaynaşmışlar sivasspor sayesinde, herkes birbirine yardım etmek için can atıyor, sivaslılar kaynaşıyor gelişiyor dedi. ben de hemen üye oldum. Gerçekten bahsettiği gibi sıcak dostça kardeşçe bir ortammış.
Adres :
Nedemek. Hemde büyük yardımın olur. ben şimdi ankaradayım en kısa zamanda sana çevremdeki öğrencileri yollayacağım hem böylece bizimde sana yardımımız dokunur. Bi arada uğrayıp çayını içerim inşalla.
Hadi tüm sivaslılar BİL-TEK DERSANESİNE gardaşımızı yalnız bırakmayalım.
Sivaslılara hep destek tam destek. ++++ BİL-TEK : SİVASLILARIN ANKARADAKİ TEK ADRESİ, MAÇLARDA PANKART AÇILDIĞINI GÖRÜR GİBİ OLUYORUM :arrow: BİL-TEK Lİ YİĞİDOLAR :lol: :lol:
HakkıTİMUÇİN 22.06.2005, 17:47 arkadaslar....
Bu forumun amacına ulaşabilmesi için....buraya yazan meslek sahibi arkadasların irtibat bilgilerini (adres,tlf, cep tlf, e-mail vb) açık şekilde yazmaları gerekiyor...
İhtiyacı olan aradığında ulaşabilsin...
ARKADASLAR...FORUMA YAZANLARDAN SADECE 15 KİŞİNİN AÇIK İRTİBAT BİLGİLERİ VAR...LÜTFEN İRTİBAT BİLGİLERİNİZİ YAZIN...
arkadaşlar neden çekiniyorsunuz anlamadım..yoksa büyümek istemiyor musunuz...açılım şart olmuş bu devirde bakın ben bu topic sayesinde Çevikpen Tevfik Çevik abimle birebir hem iş yaptım,hem tanıştım,çayını kahfesini içtim :lol: , A.BİRCAN abimle de aynı şekilde ..onun daha çayını içemedik henüz ama olsun, burası bir vesiledir,herkes açık ve net şekilde bilgilerini yazsın,aydınlatıcı bilgiler versin ki bizler de işimiz düştüğünde hemen ilk fırsatta bu topikteki arkadaşlarımıza ulaşalım, :arrow:
arkadaşlar neden çekiniyorsunuz anlamadım..yoksa büyümek istemiyor musunuz...açılım şart olmuş bu devirde bakın ben bu topic sayesinde Çevikpen Tevfik Çevik abimle birebir hem iş yaptım,hem tanıştım,çayını kahfesini içtim :lol: , A.BİRCAN abimle de aynı şekilde ..onun daha çayını içemedik henüz ama olsun, burası bir vesiledir,herkes açık ve net şekilde bilgilerini yazsın,aydınlatıcı bilgiler versin ki bizler de işimiz düştüğünde hemen ilk fırsatta bu topikteki arkadaşlarımıza ulaşalım, :arrow:
COK HAKLISIN EROL
mehmetunal1957 23.06.2005, 11:02 :arrow: BeNi kÖyüMüN YaĞmUrLaRıNdA YıKaSıNlAr& ben de uluslararası çiçekçilikle uğraşıyorum dünyanın her yerine anında teslim...tel 0212 247 35 21 ---- 233 12 72----233 12 80 fax : 0212 241 56 83 www.fujicicek.com böyle bir konu açtığı için Çevik abiye teşekkürlerimi iletiyorum. dayanışmanın en güzel yolu budur ...bilgisayar işim olduğunda mikro bilgisayara gideceğim ufak bişey dahi olsa almak için ..en azından oradaki arkadaşımla tanışmış olurum düşüncesiyle ..günümüzde böyle şeyler önemli ,,mesela ikinci el otomobilci hemşehrimle de günün birinde işimiz olabilir maksat burada kaynaşmayı sağlamak ve daha sıcak bir ortam sağlamak ..borran fırtınası arkadaşımızın da babası nakliyeciymiş mesela herkesin işi düşebilir...ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ :arrow:
TEL 0212 213 74 75 MECİDİYEKÖY/ İSATANBUL
SİVASI VE SİVASLIYI SEVMEK AYRICALIKLIDIR :roll: :roll: :roll:
EROL KARDEŞİME ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM GÖNDERECEĞİ GÜZEL GÜNLER İÇİN BURADAN TA BERLİNE, TEŞEKKÜRLER ER58OL, DAYANIŞMAYA DEVAM ARKADAŞLAR
A BİRCAN
her zaman bir telefon kadar yakınım,güzel günlerde----KıRmIzI BeYaZ günlerde , çiçek sizlerle güzelleşiyor ,,,anlam kazanıyor ve emin olunuz ki bu topikten gelen ilgi beni ilerisi için sivaslıların büyümesi için umutlandırıyor,,şimdilik büyümek isteyen az kişi var gibi görünsede Kartopunun yuvarlandıkça büyümesi gibi İNADINA BÜYÜYECEĞİZ,İNADINA HER ALANDA 1 NUMARA OLACAĞIZ VE DİRENDİKÇE SÜPER LİG HER ALANDA SÜPER LİG... :arrow: :evil: :arrow:
E N :D B Ü Y Ü K :D S İ V A S
EROL KARDEŞİME ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM GÖNDERECEĞİ GÜZEL GÜNLER İÇİN BURADAN TA BERLİNE, TEŞEKKÜRLER ER58OL, DAYANIŞMAYA DEVAM ARKADAŞLAR
A BİRCAN
OLUR
OLUR
BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ++++++++++ Tevfik abim bugün işyerinin önünden geçiyodum bi göreyim dedim ama yoktun,,selamımı aldın mı :arrow: :arrow: :arrow:
OLUR
BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ++++++++++ Tevfik abim bugün işyerinin önünden geçiyodum bi göreyim dedim ama yoktun,,selamımı aldın mı :arrow: :arrow: :arrow:
SELAMAMINI ALDIIM EROL TEŞEKÜR EDERİM BUGÜN COK YOGUNDUM
Hakki gardas sivasli bir arkadasa is ayarlamisin, inan icim icime sigmadi,isi bulan arkadastan daha cok sevindim, senin bu iyligin kelimelerle ifade edemem allah kalbine gore versin gardasim. Rustu elmas gardas sende iyiki bu siteyi actin yoksa biz sivaslilar icimizdeki var olan insanligi (sivaslilara mahsus) aciga cikaramayacaktik. Sen bir tugla koyarak basladin goruyorsun olan guzellikleri. Inaniyorumki 3-5 sene sonra coooook buyuk bir guc olacak sivasli, hatta tum sivaslilar bir aile gibi olacagiz. SIVAS VE SIVAS'LININ ICIN KIM CALISIRSA BENIM OZ GARDASIMDIR. Hollandadan selamlar.
mehmetunal1957 27.06.2005, 11:01 ARKADAŞLAR DİGER FORMLAR DA AZ COK
OLUR
SELAMAMINI ALDIIM EROL TEŞEKÜR EDERİM BUGÜN COK YOGUNDUM
hep destek tam destek
1967_DERNEK_TUĞRUL 27.06.2005, 12:35 CEVİK ABİM HAKLI DAYANISMAMIZ GEREK NE KADAR BİRBİRİMİZE SAHİP CIKARSAK O KADAR GELİSİR VE BÜYÜRÜZZ BEN SİVASTA KOLONYA İMALATI İLE UGRASIYORUM VE MARKETİ KOZMETİK DÜKKANLARI OLANLARA DUYRULUR SİVAS ÜRETİMİ KOLONYALAR TÜRKİYENİN HER YERİNDE OLSUN BİZİ TERCİH EDİNN
CEVİK ABİM HAKLI DAYANISMAMIZ GEREK NE KADAR BİRBİRİMİZE SAHİP CIKARSAK O KADAR GELİSİR VE BÜYÜRÜZZ BEN SİVASTA KOLONYA İMALATI İLE UGRASIYORUM VE MARKETİ KOZMETİK DÜKKANLARI OLANLARA DUYRULUR SİVAS ÜRETİMİ KOLONYALAR TÜRKİYENİN HER YERİNDE OLSUN BİZİ TERCİH EDİNN
GARDAŞ TEŞEKÜR EDERİZ İLGİNİZE
YALNIZ FORMLARDA YAZILARINIZDA İŞYRİYLE İLGİLİ ADRES VE TL
YAZARSANIZ COK DAHA İYİ OLUR SAYGILARIM LA
evet Tevfik abim , yavaş yavaş yelpaze genişliyor ben kozmetikçi olsaydım şimdi anticode arkadaşımla temasa çoktaaaaaaaaaaaaaaaaan geçmiştim ..inşallah kozmetikçide vardır :wink: :arrow:
EN BÜYÜKK SİVAS SPORR :arrow:
Tevfik abi nerelerdesin :lol: sezon açıldı galiba ( çevikpen sezonu) :arrow:
ElbeyLi58 02.07.2005, 10:39 Tevfik abi nerelerdesin :lol: sezon açıldı galiba ( çevikpen sezonu) :arrow:
hehe ::D ::D ::D ::D
arkadaşlar aramızda hiç mobilya dekorasyoncu,granitçi,camcı doğalgaz tesisatçısı,kozmetikçi,telefon cu,elektronikçi,.............. ....... yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuu büyüyelim hep beraber :arrow:
omerkocyigit 02.07.2005, 12:11 EVET ABİ ÇOK GÜZEL BİŞEY..
BEN İSTANBULDA BİLGİSAYAR FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM.. MUHASEBE BÖLÜMÜNDE
GEEK ADSL MODEMLERİN TÜRKİYE DİSBİRİTÖRÜYÜZ...
SAYGILARIMLA....
sinan58_34 02.07.2005, 14:24 abı ben mecıdıyekoy de oturuyorum kavacık ta bı asansor fırmasında kumanda devresı yapıyorum uzerımıze dusen neyse yapacagız ınsallah tum sıvaslı gardaslarında bu fıkre destek verecegıne ınanıyorum ellerıne saglık cevık abı cok guzel bı konuya deyınmıssın
abı ben mecıdıyekoy de oturuyorum kavacık ta bı asansor fırmasında kumanda devresı yapıyorum uzerımıze dusen neyse yapacagız ınsallah tum sıvaslı gardaslarında bu fıkre destek verecegıne ınanıyorum ellerıne saglık cevık abı cok guzel bı konuya deyınmıssın
SEZON ACILIYOR CEVİKPEN OLARAK MECİDİYE KÖYDE
2.Cİ ŞOVRUMU ACIYORUZ PEK YAKINDA İŞYERİ TUTULDU
TADİLAT DEVAM EDİYOR ACILIŞ BURADAN DUYRULACAK DIR
ElbeyLi58 02.07.2005, 17:44 Tevfik abi nerelerdesin :lol: sezon açıldı galiba ( çevikpen sezonu) :arrow:
hayirli olsun abi
hayirli olsun abi
+++++ abi HAYIRLI UĞURLU OLSUN . :arrow: Yakında nişantaşına da açman dileğiyle açılış ne zaman abi,yardıma ihtiyacın olduğunda bir telefon kadar yakınındayız... :roll: hani hemşehrilerimizden bulamazsan manisalılara da yaptırrız işleri :evil: ,,baksana abicim burda çooooooooooook büyük bir ilgisizlik var üzülerek yazıyorum inşallah yanlış düşünüyorumdur :!: :!: :!: :!: Y :twisted: İ :twisted: Ğ :twisted: İ :twisted: D :twisted: O
sivaslihakan 03.07.2005, 17:14 sivasli hemserilerim ben dogma büyüme almanyaliyim 28 yasindayim ama türkiyeye kesin dönüs yapmayi düsünüyorum türkiyede ben ne is yapabilirim bi fikriniz varmi veya yardimci olabilirmisiniz bi is kurmaya bana
RüStü ElmaS 04.07.2005, 00:18 Tevfik abi nerelerdesin :lol: sezon açıldı galiba ( çevikpen sezonu) :arrow:
HADI HAYIRLISI ABI, INSAALLAH BEKLEDIGIN GIBI OLUR ISLERIN.
BOZKURT58 04.07.2005, 16:09 birbirimize destek olmamız lazım..
Ama şirketimizin dışarıya yaptırdığı işler olsun, işci alımında olsun sivaslı hemşerilerimize öncelik verebilirim..
katilmamak elde degil
haydin vatan,millrt,sakarya
birbirimize destek olmamız lazım..
katilmamak elde degil
haydin vatan,millrt,sakarya
CAGLAYAN 07.07.2005, 17:45 SEVGİLİ HEMŞERİLERİM ŞİMDİ BİRLİK BERABERLİK ZAMANI ÇEVİK KARDEŞİMİN SÖYLEDİĞİ GİBİ BERABER HAREKET EDERSEK GÜÇ DOGAR BEN ŞEHREMİNİ .FATİHTE MALİMÜŞAVİRLİK VEDE SİGORTACILIK YAPMAKTAYIM SİZ HEMŞERİLERİME HERTÜRLÜ DESTEGİ VERMEYE HAZIRIM YETERKİ ARAYIN MURAT GÖKTAŞ 05334701191..KANGALI
RüStü ElmaS 07.07.2005, 17:59 Bu yazi baska bir topice yazilmisti, buraya kopyeledim.
ÇEVİK KARDAŞ BANA PENCERE LAZIM NASIL YARDIMCI OLURSUN
Bu yazi baska bir topice yazilmisti, buraya kopyeledim.
SELAM GARDAŞ BENİ ARA VEYAHUT www.cevikpen.com.tr DEN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ
TEL 212 243 25 25 bpx
faks212 292 62 34
serhankaburcuk 08.07.2005, 14:00 Bu yazi baska bir topice yazilmisti, buraya kopyeledim.
TEL 212 243 25 25 bpx
faks212 292 62 34
Tevfik abim hayırlı işler ...Allah bol kazançlar versin...
sedat_taksim 08.07.2005, 18:10 Bu yazi baska bir topice yazilmisti, buraya kopyeledim.
TEL 212 243 25 25 bpx
faks212 292 62 34
HEP DESTEK TAM TESTEK ARKADAŞ LAR
sedat_taksim 09.07.2005, 12:45 ARKADAŞLAR DİGER FORMLAR DA AZ COK
OLUR
BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: CEVİK ABİYE DESTEK OLALIM LÜTFEN HEP DESTEK TAM TESTEK :roll: :roll: :roll: :roll:
tevfik abi bende yeni bir işe başlayacağım henüz tam detayları bilmiyorum ancak öğrendigim anda buraya yazaacgım... bildigim kadarı ile adsl satıs ve destek var su anda devamı gelecek :!: :!: :) :)
telekom çözüm ortağı olan türkbase adında bir firmada adls satış (kayıt) modem satışına başlamış durumdayım... istanbul-avrupa yakasında oturan arkadasların bilgisine...
özellikle şu anda öğrenci kampanyasını tavsiye ederim...
Tarkan ÇeLik 11.07.2005, 00:18 BEN İZMİR-SELÇUKTA MESLEK LİSESİ BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ LİSE 3 ÖĞRENCİSİYİM
BİLGİSAYAR İLE İLGİLİ HERKONUDA SİZE YARDIMCI OLURUM..
05362917277---02328927950
OLUR
Öncelikle Çevik Abimize Bu dusunceli topic için tskler...
Ben Bilgisayar Programcısıyım Ayrıca Yıldız Teknik Unv. ogrenciyim Yakında Yazılım sektorunde sirketi açıyoruz..Yardımcı olabilecigim bir konu olursa hemserilerimizin hizmetindeyiz......
Öncelikle Çevik Abimize Bu dusunceli topic için tskler...
Ben Bilgisayar Programcısıyım Ayrıca Yıldız Teknik Unv. ogrenciyim Yakında Yazılım sektorunde sirketi açıyoruz..Yardımcı olabilecigim bir konu olursa hemserilerimizin hizmetindeyiz......
Hüseyin Yaslan
GARDAS BENDE YILDIZ TEK. SEN HANGİ BÖLÜM?
Bilgisayar programcılıgı gardas senin?
telekom çözüm ortağı olan türkbase adında bir firmada adls satış (kayıt) modem satışına başlamış durumdayım... istanbul-avrupa yakasında oturan arkadasların bilgisine...
özellikle şu anda öğrenci kampanyasını tavsiye ederim...
OLUR
NOT.. ÇİN ATA SÖZÜ VARDIR:
BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ............................
OLUR
NOT.. ÇİN ATA SÖZÜ VARDIR:
CEVİK ABİİ İKİNCİ ŞOVRUMUN ACILIŞI NE ZAMAN ACILIŞA
BİZİ DAVEET EDECEKMİSİN? :roll: :roll: :roll: :roll:
kangalli58yasin 21.07.2005, 16:13 :) :lol: :? :? :? :?
OLUR
BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ...........
BEN SERBEST MUHASEBECİYİM
İSTANBUL TUZLA'DA
BÜROM VAR
NOT: İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ VAR MI ?
YOKSA BÖYLE BİR GİRİŞİM GÜZEL OLMAZ MI ?
HERKESE SAYGI VE SEVGİLER
kangalli58yasin 25.07.2005, 18:55 BEN DAHA ÖGRENCIYIM
ibocan_cevik 27.07.2005, 17:06 BEN DAHA ÖGRENCIYIM
BAŞARILAR DİLİYORUM SİVASLI KOBİLERE :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
kangalli58yasin 27.07.2005, 17:12 SAGOL :wink:
GeCeVeMaVi58pRf 17.08.2005, 15:10 ben öğrenciyim ama her ne gerekıyorsa yapmaya hazırım elimden ne gelirsede yaparım inşallah...
kaldığımız yerden devam,,tozlu sayfalardan çıkardım topiği:) ben ailenizin çiçekçisi sosyete Erol
KEREM_58_34 08.11.2005, 20:09 BEN SERBEST MUHASEBECİYİM
İSTANBUL TUZLA'DA
BÜROM VAR
NOT: İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ VAR MI ?
YOKSA BÖYLE BİR GİRİŞİM GÜZEL OLMAZ MI ?
HERKESE SAYGI VE SEVGİLER
abicim dernek kurma girişimleri oldu ama nedense başarılamadı.gereken destek verilmedi.
BU DERNEĞİ MUTLAKA KURMAMIZ LAZIM,,,ÖNCE BURADA BİR GÜÇLENELİM ARTIK TİTREYİN,,,TİTRETECEĞİZ HAZIR OLUNNNNNNNNNN
RüStü ElmaS 09.12.2005, 01:11 ARKADAŞLAR,
DAYANISMALARIMIZ SADECE BURDA VE SÖZDE KALMASIN.
BIZLER DAYANIŞMA ICERISINDE OLMALIYIZ.
BIZ BIRLIK VE BERABERLIK ICERISINDE AŞAMAYACAĞIMIZ ENGELLER YOKTUR.
ARKADAŞLAR,
DAYANISMALARIMIZ SADECE BURDA VE SÖZDE KALMASIN.
BIZLER DAYANIŞMA ICERISINDE OLMALIYIZ.
BIZ BIRLIK VE BERABERLIK ICERISINDE AŞAMAYACAĞIMIZ ENGELLER YOKTUR.
RÜŞTÜ BEY BU TEMSİLCİLİKLER HAKKINDA BİR BİLGİ EDİNEBİLDİNİZMİ ACABA?BENCE SİVASSPORA MADDEN ÖNEMLİ GELİR SAĞLAYACAK BİR KONU AYNI ZAMANDA DÜZENLİ ORGANİZASYON YAPMA İMKANIMIZI ARTIRIR KANAATİNDEYİM
aranızda hiç halı ve kilimle uğraşan yokmu.
sivaslıavukat 09.12.2005, 14:46 Avukatım hemşehrim avukatım.Elimden ne geliyorsa ben de varım.
Av.Alper KAHVECİOGLU
kahveciogluhukuk@yahoo.com
alperkahvecioglu@gmail.com
bende varım amca recep ben
sivaslıavukat 10.12.2005, 01:54 Söylemeyi unuttuğum hemşehrilerim için yazmam gerekli diye düşündüm . 0.532.405.99.62 yahut 0212.315.60.63 numaralı telefonlardan bana ulaşabilirsiniz .
Av.Alper Kahvecioglu
cerrah yiğido 10.12.2005, 02:55 arkadaşlar ben de ankaradan yazıyorum kalp damar cerrahıyım.kalbi tekleyen yiğodaların her zaman yanındayım. drcicek58@mynetcom
sivaslıavukat 10.12.2005, 03:42 Çok memnun oldum Sayın Doktorum.Yanımızda olduğunuzu bilmek çok güzel.
Av.Alper Kahvecioglu
Öncelikle tüm hemşehrilerime çalışmakta oldukları işlerinde başarılar diliyorum.
Çalışmakta olduğum işte kimseye bir yardımım olmaz ama dükkanda elimizden geleni yaparız hemşehrilerimiz için...
Mersin 33 Elektronik
aturan_16 10.12.2005, 10:37 ben ist ümraniyede inşaat ve reklam işleri ile ugraşıyorum.her türlü bez ve branda afiş tabela matbaa işleri yapıyorum ayrıca kat karşılıgı inşaat mütahitligi yapıyorum.daire alacaklara yardımcı oluruz.tel 216 499 81 88
www.ikileremlak@mynet.com
ofgurleyuk78 10.12.2005, 11:20 Karabükte yasiyorum. Emekli Ögretmen. Bana fazla is düsmeyecek gibi gözüküyor.
cemal58yiğido 10.12.2005, 11:48 İSTANBULDA BİLDİĞİMİZ GİBİ EN ÇOK SİVASLI VAR.
LiS67_Uğur 10.12.2005, 11:54 ben Sivas Lisesinde Okuyorum yani sivas Lisesiyle ilgili problemi olan olursa hallederiz...:D
merhaba sivaslı gardaşlar nasılsınız
merhaba sivaslı gardaşlar nasılsınız
bu hafta konya maçına yorrumunuz ne
sivaslıavukat 13.12.2005, 23:27 Değerli hemşehrilerim umarım diğer başlıklardan bilgi edinmişsinizdir.Ben aksi ihtimaller için tekrar bilgi vermek istedim.25 Aralık pazar günü saat 13 de kadıköy adalar iskelesinde buluşuyoruz.
Maksat tanışmak görüşmek destek olmak ve sonraki süreçte organize olabilmemize katkı sağlaması amacıyla dernek ve sair oluşumlar konusunda herkesten fikir ve katkı alabilmektir.En kötü ihtimalle buyrun bir çay içeriz birlikte.Saygılarımla.
Imparator5834 13.12.2005, 23:42 ben ist ümraniyede inşaat ve reklam işleri ile ugraşıyorum.her türlü bez ve branda afiş tabela matbaa işleri yapıyorum ayrıca kat karşılıgı inşaat mütahitligi yapıyorum.daire alacaklara yardımcı oluruz.tel 216 499 81 88
www.ikileremlak@mynet.com
SELAM GARDAS SENLE BIR PANKART ISIMIZ OLABILIR AMA ISMINI YAZMAYI UNUTMUSSUN ISMINI YAZARSAN SANA ULASIRIZ GARDAS HAYIRLI ISLER BAYYY.
sivaslıavukat 13.12.2005, 23:52 SELAM GARDAS SENLE BIR PANKART ISIMIZ OLABILIR AMA ISMINI YAZMAYI UNUTMUSSUN ISMINI YAZARSAN SANA ULASIRIZ GARDAS HAYIRLI ISLER BAYYY.
Hemşehrimizin ismi Halil Turan.Eminim her konuda yardımcı olacaktır size de. Saygılarımla
dogukan58 14.12.2005, 00:33 ben istanbul ikitellide gümüş işinde çalışıyorum
gümüş:
sofra takımları
sekerlik
gondol
vazo
v.b. gibi hediyelik ev eşyaları üzerine
sivaslıavukat 14.12.2005, 11:27 Doğukan kardeşim 25 Aralık pazar günü saat 13 de kadıköy adalar iskelesinde toplanıyoruz bildiğin gibi seni de diğer hemşehrilerimizle birrlikte aramızda görmek isteriz.
Arif Coşkun 14.12.2005, 11:33 TÜM YİĞİDOLAR DAVETLİDİR
İstanbul'daki Sivasspor sevdalılarıı, takımımız ve İstanbuld'da yeni bir taraftar derneği oluşumu hakkında , sizlerle tanışmak ve fikirlerinizi ve desteğinizi almak için buluşma kararı aldık. En çok Sivas'lı yaşıyor diye övündüğümüz şehirde,bu eksikliği hep beraber giderelim. Buluşalım,konuşalım,tanışalım. Bekliyoruz.
25.12.2005 saat 13:00 te kadıköy / adalar iskelesi önünde buluşmak üzere
yigidolar06 08.03.2006, 20:09 ankaradan sevgiler emlak işleriyle uyraşıyorum
SEMİH-58 08.03.2006, 20:14 hap destek tam destek
ben ankarada ögrenciyim
yigidolar06 08.03.2006, 20:19 nerde kalıyorsun okul hangisi sivasın neresinden
SEMİH-58 08.03.2006, 20:40 SİNCANDAYIM ABİ SİNCAN LİSESİ AİLEMLE BİRLİKTEYİM HAFİK YARHİSAR KÖYÜNDEN
yigidolar06 08.03.2006, 21:12 etimesuttayım tren istasyonun yanındaki özürlüler derneğine takılıyorum maçları orda izliyorum
arkadaşlar ben de ankaradan yazıyorum kalp damar cerrahıyım.kalbi tekleyen yiğodaların her zaman yanındayım. drcicek58@mynetcom
bu aralar çok kötü kalp atışlarımız sivasspor sayesinde biraz daha iyi olacak inş...
iş hayatında başarılar... ;)
1967_Dernek_Serkan 21.03.2006, 19:05 ben antalyada babamla rusyaya sebze meyve ihracatı yapıyorum nasıl yardımım olur bilemiyorum sebze meyve işleri hallolur
SivasLady 21.03.2006, 19:55 ARKADAŞLAR DİGER FORMLAR DA AZ COK
OLUR
hep beraber el ele birbirimize yardim edelim
sivaslıavukat 21.03.2006, 23:46 Sayın Tevfik Çevik tarafından gündeme getirilen bu başlığın daima gündemde kalması gerektiğini düşünüyorum.
selam çevik kardeş bunu istanbul değil bütün türkiye geneline yayarsak sevinirim bende tunceli hozattayım hozata yolu düşen işi olan ve askeri olanları bekliyorum esen kalın allaha emanet olun
SivasLady 22.03.2006, 09:40 selam çevik kardeş bunu istanbul değil bütün türkiye geneline yayarsak sevinirim bende tunceli hozattayım hozata yolu düşen işi olan ve askeri olanları bekliyorum esen kalın allaha emanet olun
kücükten baslayip büyüyelim abi :D
herkes her nerede olursa olsun yazsin
birni yolu elbet düser yanina ;)
Tarkan ÇeLik 22.03.2006, 11:22 BEN İZMİR\ SELÇUK'TA MESLEK LİSESİ BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ LİSE 2 ÖĞRENCİSİYİM.... SİZE BİR FAYDAM DOKUNMAZ BELKİ AMA TURBO PASCAL, C++ VE VİSUAL BASİC İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ PROGRAMI YAPARIZ..... AYRICA BİLGİSAYAR DONANIMINDAN ANLARIM.
TEL:0536 2917277
D :D :D :D :D
Bu arada lise son oldum... Ayrıca trübünle ilgi her işe bakarız.. ORda-bUrda- HeR_YerDE!!
facoz_zarali 22.03.2006, 11:25 kocaeli üni de elektrik mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim stajlar için büyüklerimden istifade etmek isterim
cemal58yiğido 22.03.2006, 12:29 valla tam sana yakisacak bi topic acmissin cevik abi ellerine saglik yine bombayi patlatmissin
kocaeli üni de elektrik mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim stajlar için büyüklerimden istifade etmek isterim
selamlar olsun herkese böyle bir konu açıp sivaslıları kaynaştırma düşüncesi içine giren ve buna destek veren herkese sonsuz teşekkürler.... bende izmirde elektrik elktronik mühendisliği okuyorum staj için izmirden veya ankaradaki büyüklerimizden yardım talep ediyorumm......
SivasLady 24.03.2006, 00:11 ARKADAŞLAR DİGER FORMLAR DA AZ COK
OLUR
.............................. ......
selamlar olsun herkese böyle bir konu açıp sivaslıları kaynaştırma düşüncesi içine giren ve buna destek veren herkese sonsuz teşekkürler.... bende izmirde elektrik elktronik mühendisliği okuyorum staj için izmirden veya ankaradaki büyüklerimizden yardım talep ediyorumm......
İzmirdeki abilerden bir yardım eden bulunur elbet....
İzmirdeki abilerden bir yardım eden bulunur elbet....
güzel bir dayanış ma örneği bu forum herkesin yazılarını bekliyoruz arkadaşlar
Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1
OLUR
BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1
arkadaslar birbirimize yardımcı olalalım gösterin kendinizi yiğidolar.
samankayalee 20.10.2006, 19:33 degisik kaynaklarda farkli sayilar verilebilir ama istanbulda nerden bakarsaniz bakin 2 milyondan fazla sivasli oldugunu tum kaynaklar soyluyor.
sayin cevik abimizin anlattigi yahudi orneginde oldugu gibi bizimde bir birimizi desteklememiz en guzel hasletlerden olmali. ki sadece bir kac yerde degil bu istanbulun heryerinde cok genis bir alanda hemsehrilerimiz yayilmis durumda. bu bir birliktelik haline donusmeli.
ayrica bu olayi sadece istanbul capinda dusunmemek gerekir. istatistiklere gore turkiyenin en fazla goc veren ili sivas. bu nedenle turkiyenin hemen her bolgesinde bu turden dayanismaya gidilmeli.
bu dayanisma sadece maddi beklentiler icin olmamali bence. abimiz cok guzel deginmis universite ogrencileri falan diye, oyle il ilce dernekleri oyle sirketler var ki sadece hemsehri olmak yetiyor burs almak icin.
guzel sivasimizda maddi imkansizliklkar yuzunden okuyamayan binlerce zeki genc var. beygamberimiz insana yapilan yatirim en iyi yatirimdir diyor. gelin onlarin elinden tutalim.
istanbulda 650 den fazla sivaslilarin acmis oldugu dernek var. bu durum aslinda cok iyi gibi gorulebilir ama oyle degil. bir duzensizlik durumu. hep birlik olunmaya dernekler capinda baslanmali. tum sivaslilar bir cati altinda toplaninca islerde kendi icimizde kalir, elemanda kendi icimizden olur. kazananda SIVAS ve SIVASLILAR olur/
tesekkur ederim.....
argani_58 20.10.2006, 20:08 abı super bır konuya degınmıssın ben buna canı gonulden katılırım ben bu dayanısmayı en cok kayserılılerde goruyorum dedıgın gıbı yapıyoalar ve ımrenıyorum cok harıka aslında bırlıkten kuvvet doguyor
yigidolar06 18.11.2006, 16:17 ACABA DURUM ŞU ANDA NASIL MERAK ETTİM KAYNAŞMA OLDUMU NELER YAPILDI
lastsivasli 21.11.2006, 19:28 sayın abim... ben inşaat mühendisiyim...
sivaslı bir inşaat firmasından iş teklifi gelirse seve seve çalışırım..
aydinli_09 30.11.2006, 01:07 iyi eline saglik kardes güzel yazmisin
danke vielmals 30.11.2006, 01:17 BARİ ALIŞVERİŞ İLİŞKİSİNE GİRENLERİMİZ VARMI ACAPAAA:)
abdullah58 30.11.2006, 01:29 HEMSERI DEDINMI AKANDULAR DURUR YETERKI HEPIMIZ IYI NIYETLI OLALIM
BEN ALMANYADAYIM BELKI DAYANISMAYA KATKIM OLMAZ-AMA YINEDE ELIMDEN NE GELIRSE YAPARIM
TABIKI IZINE GELDIGIMIZDEDE HEMSERILERIMIZIN FIRMALARINI TERCIH EDERIM-HIC UNUTMAM-YIL 1986
ALMANYADAN -TÜRKIYEYE IZINE GITTIM-1 HAFTA ISTANBULDA BURDAKI ARKADASLARIN BIRINDE MISAFIR OLDUM-ISTANBUL BEYLERBEYINDE KALIYORLAR-INANIN ORDAKILERIN HEMEN-HEMEN HEPSI TRABZONLU
BERBERE GITTIK 2 SAAT SIRABEKLEDIK-YANDAKI BERBER BOS OLDUGU HALDE
TIRAS OLMUYORLAR-SEBEBINI SORDUM O BERBER TRABZONLU DEGILMIS
BIZ GURBETTEKI SIVASLILAR GEC BILE KALDIK DAYANISMA ICIN
BEYPINARLI
SivasLady 07.12.2006, 12:34 Bugün, 11:21 bakbulut34
SERBEST KÜRSÜ
ÇALIŞMAKTA OLDUĞUM BÜYÜK BİR DAĞITIM ŞİRKETİNE..B.ÇEKMECE .K ÇEKMECE .AVCILAR. BAHCELİ.EVLER.GAZİOSMANPAŞA ..( İSTANBUL).CİVARLARINI İYİ BİLEN .
DAĞITIM ELEMANI ARANMAKTADIR.
İLGİLENEN ARKDAŞLARIN. AŞAĞIDA BELİRTİLEN TELEFONLA İRTİBATA GEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR
0212,441 72,11
SİGORTA DOLGUN MAAŞ.YEMEK.YOL
bakbulut34@hotmail.com.
...........bílginize..........
1967_DERNEK_NAİL 07.12.2006, 12:55 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1
HERZAMAN GÖREVE HAZIRIM HERKONUDA
sedat yildiz 04.01.2007, 16:12 beraberlik herkonuda sivasta kenetlenip birlik olmasi cok uygun olur bu her sivasli icin yarar saglayacagina eminim
PRoFeSSioNaL 04.01.2007, 16:15 HER ZAMAN YANINIZDAYIM HEÇ MERAKLANMAYIN
yasin__0658 04.01.2007, 16:19 arkadaşlar ben yeniyim tanıştıgıma sevindim
yasin__0658 04.01.2007, 16:24 slm ben kangallı yasin sizinle tanıştıgıma menmun ooldum
yasin__0658 04.01.2007, 16:28 özür dilerim siz benden büyükmüşsünüz olsun ne olsada sivaslıyız
yasin__0658 04.01.2007, 16:29 sivasın kangal ilcesi olan birileri varmı
yasin__0658 04.01.2007, 16:30 size tavsiye ederim balıklı kaplıcaya gidin tabiiiii gitmemiş olanlar
yasin__0658 04.01.2007, 16:34 slm cevik bey amca bende kangallıyımtanıştıgıma menmun oldum
|