Orijinalini görmek için tıklayınız : BAKAN ŞENER LİG TV´DE

Bilmiyorum5
19.12.2006, 17:29
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, yarın Lig TV’de yayınlanan Politik Futbol adlı programda Sivasspor’u konuşacak..

Sivasspor’un başarılı olması için imkanlar ölçüsünde destek veren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener, Lig TV ‘de yarın saat 18.00’de yapılacak olan “ Politik Futbol”da Sivasspor’u anlatacak.

Sivasspor’un ikinci Lig ‘den Süper Lige çıkış serüveninin ele alınacağı programda Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener, Sivasspor sevgisini dile getirdikten sonra Sivaslılar'a da Sivasspor’a sahip çıkmaları yolunda mesajlar verecek.

Haber: Serhat ZAFER - Ajansspor Sivas Temsilcisi

sivassss
19.12.2006, 17:47
sayın devlet bakanımız Abdüllatif Şener'in sivas ve sivasspor için yaptıkları ortada, sivasspor'un çoğu maçına da gittiğini biliyoruz, kendisi böyle devam ettikçe bizde kendisini çok seveceğiz, sivas halkı zaten kendisine yeterince ilgi gösteriyor...

BOUN
19.12.2006, 18:40
sayın devlet bakanımız Abdüllatif Şener'in sivas ve sivasspor için yaptıkları ortada, sivasspor'un çoğu maçına da gittiğini biliyoruz, kendisi böyle devam ettikçe bizde kendisini çok seveceğiz, sivas halkı zaten kendisine yeterince ilgi gösteriyor...

İnşallah Sayın Başbakan Yardımcımızı daha yüksek makamlarda görürüz.

Sivassporumuzun en büyük destekçilerinden birisi...

Kendisine siyasi hayatında başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun...

sedat yildiz
19.12.2006, 18:55
sayin bakana bu konuda tesekur ediyoz cok basarili 1 ekiple sivasspor ve sivasi ön plana getirdi

1967_CLUB_10UR
19.12.2006, 19:40
SAYIN BAKANIMIZ'IN SİVASSPOR'A OLAN KATKILARI İNKAR EDİLEMEZ VE BÜYÜK HİZMETLERİ OLDU.SİVAS'IN SORUNLARI 4 EYLÜL STAYUMUNUN SORUNLARI DERKEN BÜTÜN OLUMSUZLUKLARI BİR BİR AŞARAK DAHA ELİT BİR KENT VE STADYUM OLUŞTURULDU.AYRICA SİVASSPOR KONULU BİR HABERE ÇIKARAK FUTBOL HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRTMESİ DE AYRICA ÖNEMLİ BİR NOKTA.

1967_CLUB_ÖZGÜR
19.12.2006, 21:05
Sivas ve Sivassporla yakından Ilgılendıgı Icın..Bakanımıza Sonsuz Tesekkurler...

SivasSpor.Com
19.12.2006, 21:38
http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/716-06121912382bg.jpg
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Doç.Dr. Abdüllatif Şener, Lig TV’de.

Sivasspor’un başarılı olması için imkanlar ölçüsünde destek veren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener, Lig TV’de bugün saat 18.00’de yapılacak olan “Politik Futbol”da Sivasspor’u anlatacak. Sivasspor’un ikinci Lig’den Süper Lige çıkış serüveninin ele alınacağı programda Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener, Sivasspor sevgisini dile getirdikten sonra Sivaslılara da Sivasspor’a sahip çıkma yolunda da mesajlar verecek.

1967_CLUB_10UR
19.12.2006, 21:43
spor hakkında ki görüşlerini her zaman merak etmişimdir.

1967_Dernek_Murat
19.12.2006, 22:00
SAYIN BAKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM SİVAS VE SİVASSPOR'UMUZA VERDİGİ DESTEKDEN DOLAYI

ceza_tolga_rep
19.12.2006, 22:16
BİZİM BURALARDA OLMAMIZDA EN BÜYK PAY BAKANIMIZDADI.ONA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ.

kapukaya
19.12.2006, 22:35
İnşallah Sivas'ımıza böyle destek olan siyasetçilerimiz herzaman olur. Çünkü SİVAS olarak buna ihtiyacımız var...Teşekürler Sn: Abdüllatif ŞENER

Ertugrul
19.12.2006, 22:53
Başbakan Yardımcısı Sayın Abdüllatif Şener her zaman Sivassporun yanında oldu,
bakanımızı desteğinden dolayı kutluyorum...

elbeyli09
20.12.2006, 08:49
SİVAS SPORUN VE SİVASLILARIN BÖYLE KALİTELİ BİR POLİTİKACILARA İHTİYACI VAR,ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN,HER KONUDA BİLGİLİ DENEYİMLİ NE YAPTIĞINI BİLEN O KADARDA SİVAS İÇİN UĞRAŞAN,TAM DESTEK VEREN BAKANIMIZA SEVGİ VE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM,

orhan058
20.12.2006, 09:23
ALLAH'TAN ONUN GİBİ BİR BAKANA SAHİBİZ.ODA OLMASA NE OLURDU BİLMİYORUM.

TracyMcGrady58
20.12.2006, 22:02
Baskanimiza burdan tesekkür ediyorum onun sayesinde Sivas ve Sivasporumuzda ön plana cikmis oldu

abdullah58
21.12.2006, 01:05
BENCE SAYIN SENERIN SIMDIKI YERI HAKIYLA-ARNINI AKIYLA-KIRMIZISI -BEYAZIYLA-CUMHURBASKANLIGI MAKAMIDIR-ÜST ÜSTE YILIN BAKANI SECILMIS BASKASI VARMIKI--O HALDE TARTISMAYA VE BASKA BIR ISIM ÜZERINDE UZLASMAYA GEREK YOK
AMA TAYYIP ERDOGAN ISTEMEZ--CÜNKÜ--SIVAS TAKI
IL YÖNETIM SECIMINDE-SENER BEYIN-DESTEKLEDIGINI DEGILDE
KARSISINDAKINI DESTEKLEDI
BEYPINARLI

sivaslim58
21.12.2006, 07:36
BENCEDE EN İYİ ADAYLARDAN BİRİ SİVAS BİR CUMHURBAŞKANI ÇIKARSA NE GÜZEL OLUR.SAYIN BAKANIMIZ GERÇEKTEN ADAM GİBİ ADAM.