Orijinalini görmek için tıklayınız : GÖKHAN ÇILGINLIĞI...
Gökhan Bozkaya doktor dövdü
Sarılık teşhisi konulan bebeğinin bekletilmesine sinirlenen Sivasspor’un golcüsü, acil serviste tartıştığı doktor Ö.Faruk Güzelimdağ’ın elmacık kemiğini kırdı.
BİR hafta önce dünyaya gelen kız çocuğunu muayene ettirmek için hastaneye giden Sivasspor’un golcüsü Gökhan Bozkaya, acil serviste görevli doktor Ö.Faruk Güzelimdağ’la kavga etti. Elmacık kemiği kırılan ve gözü moraran doktor, tedavi altına alındı.
Eşi Yasemin Bozkaya ve 6 gün önce dünyaya gelen kızı Zeynep’le birlikte önceki akşam Devlet Hastanesi’ne giden 25 yaşındaki futbolcu, sarılık teşhisi konulan bebeği, Sultan 1. İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne götürdü. Çocuğun hastaneye yatırılmasını isteyen Bozkaya’ya doktorlar, yatışın yapılacağını ancak yeniden tetkiklerin yapılması gerektiğini söyledi.
Şikayetçi oldu
Kızının bekletilmesine sinirlenen Bozkaya, Çocuk Acil Servis doktorlarından Ö.Faruk Güzelimdağ’la önce tartışmaya başladı, ardından da kavga etti. Genç futbolunun attığı yumrukla sağ gözü moraran ve elmacık kemiği kırılan doktor Güzelimdağ, aynı hastanede tedavi altına alındı. Şikayet üzerine karakola götürülüp ifadesi alınan Gökhan Bozkaya daha sonra serbest bırakıldı. Bozkaya’nın küçük kızı ise hastaneye yatırılarak tedavi altına alındı.
Sivaslı bir futbolcunun bu tür haberle basına konu olması bizi üzdü, geçiş olsun küçük kızına ve eşine ayrıca sana ve doktora, umarım bu tarz bir olay bir daha kimse yaşamaz
cebrail_58 21.12.2006, 08:13 abi zor durumda kalmasa gökhan böyle yabmastıı cocuk sewgisi başkadırrr
orhan058 21.12.2006, 08:19 zor durumdada olsa gökhana bu hareketi hiç yakışmadı.
serrkann58 21.12.2006, 08:30 Gökhanda daha sonra yaptıgının yanlış oldugunu anlamıştır 6 günlük bir bebek hastalanınca o da babalık iç güdüsüyle bu olay yaşanmış keşke olmasaydı doktor arkadaşada geçmiş olsun
surgunkral 21.12.2006, 09:25 Umarim bu olay butun sivasspor camiasina bir ders olurda ilerideki ola bilecek her turlu olayda daha dikat ederler
Gokhan evet cocuk sevgisi farklidir ama sabir daha bir baskadir
Sabriniz sizleri terk etmesin
saygilar
Evet kaba kuvvet kullanmak hic bir insana yakismaz. Ama bazen hastahanelerimizde oyle haksizliklarla karsilasiyoruz ki insan insanligini unutuyor. Bir taninmis futbolcu bekletiliyorsa, gel gor vatandasin halini.Gokhanin yaptigi kisiye ve olaya gore yorumlar degisebilir...
buloca021 21.12.2006, 09:32 ne olursa olsun terbıyesızlık yapmıss.gokhan bozkayaa
1967_Dernek_Ayhan 21.12.2006, 09:41 gökhanın böyle bişey yapması yanlış ama bazen bizim değerli doktorlarımızda kaşınmıyor değil yani doktorlarımızda umursamazlık ve vurdum duymazlık devam ettiği sürece bu tür olaylarla sık sık karşılaşırız gibi görünüyor.....
niye ayippp etmiskiiii hastanelerr berbattt saatlerceee bekliyoruuzzzzzz
elerineee saglikk gokhann
Tabii yapılan hareketi tasvip etmek mümkün değil ama daha altı günlük kızcağazının hasta olduğunu öğrenmek strese sokmuş olabilir Gökhan'ı...
Bu yüzden olayı onaylamasakta yine de anlayışla karşılayalım...
Hem doktora hem de Gökhan Bozkaya'ya geçmiş olsun.
Allah, küçük kızına acil şifalar versin...
1967_CLUB_ÖZGÜR 21.12.2006, 10:42 Bir Futbolumuzun Yapmıs Oldugu Bu yanlıs Davranısı HABER KONUSU YAPIP Tartısmak...BENCE COK YANLIŞ !!!
Turgut-Reis 21.12.2006, 10:51 Bir Futbolumuzun Yapmıs Oldugu Bu yanlıs Davranısı HABER KONUSU YAPIP Tartısmak...BENCE COK YANLIŞ !!!
Birde gercekleri tam olarak bilmeden,sadece agizdan agiza doktorlarda efendi olsun.Bana ulan diye hitap eden Doktoru orda sünnet ederim.Tipda bir doktorluk yemini vardir.Yardima muhtac ve hasta nasil olursa olsun efendice karsindakinle muhatap olman lazim Kabaca ve küfürle degil... Saygilarimla
SivasSpor.Com 21.12.2006, 11:18 Sarılık teşhisi konulan bebeğinin bekletilmesine sinirlenen Sivasspor’un golcüsü, acil serviste tartıştığı doktor Ö.Faruk Güzelimdağ’ın elmacık kemiğini kırdı.
Bir hafta önce dünyaya gelen kız çocuğunu muayene ettirmek için hastaneye giden Sivasspor’un golcüsü Gökhan Bozkaya, acil serviste görevli doktor Ö.Faruk Güzelimdağ’la kavga etti. Elmacık kemiği kırılan ve gözü moraran doktor, tedavi altına alındı.
Eşi Yasemin Bozkaya ve 6 gün önce dünyaya gelen kızı Zeynep’le birlikte önceki akşam Devlet Hastanesi’ne giden 25 yaşındaki futbolcu, sarılık teşhisi konulan bebeği, Sultan 1. İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne götürdü. Çocuğun hastaneye yatırılmasını isteyen Bozkaya’ya doktorlar, yatışın yapılacağını ancak yeniden tetkiklerin yapılması gerektiğini söyledi.
Şikayetçi oldu
Kızının bekletilmesine sinirlenen Bozkaya, Çocuk Acil Servis doktorlarından Ö.Faruk Güzelimdağ’la önce tartışmaya başladı, ardından da kavga etti. Genç futbolunun attığı yumrukla sağ gözü moraran ve elmacık kemiği kırılan doktor Güzelimdağ, aynı hastanede tedavi altına alındı. Şikayet üzerine karakola götürülüp ifadesi alınan Gökhan Bozkaya daha sonra serbest bırakıldı. Bozkaya’nın küçük kızı ise hastaneye yatırılarak tedavi altına alındı.
Sivaslı bir futbolcunun bu tür haberle basına konu olması bizi üzdü, geçiş olsun küçük kızına ve eşine ayrıca sana ve doktora, umarım bu tarz bir olay bir daha kimse yaşamaz<!-- / message --><!-- sig -->
ceza_tolga_rep 21.12.2006, 12:13 VALLA GÖKHAN BOZKAYA İYİ YAPMAMIŞ AMA BENMDE ANNENNEM HASTANEYE KALDIRDIK KADINI ÖLDÜRDÜ BU DOKTORLAR.NE DİYİİMMM.TÜRKİYEDE SAĞLIK BİTMİŞ.
GÖKHAN BOZKAYADA YAPMAZDI AMA DÜŞÜNÜN KIZI YANİ..............
GEÇMİŞ OLSUN GÖKHAN ABİİİİİİİİ
hala iyimsermi bakıyorsunuz!bu adam gitmeli
erdaleren58 21.12.2006, 12:56 gökanin yapdigi tasif edilmez tabiki gökanin öyle birsey yapmaya haki yok ama sorun türkiyenin saglik sisteminde gökan almanyada gitme almanyadaki saglik sistemi ve cocuklara verilen önemi herkes bilir tr de ise isanin hayti üzerinde pazarliklar yapiliyor önemsenmiyor bu sorun devletin sorunu insanlar kuyrukda can veriyor doktorlar hastalari umursamiyorlar aslinda o yumruk saglik bakanina atilmis bir yumrukdur.vede hakli bir yumruk.
1967_DERNEK_MUSTAFA 21.12.2006, 13:02 sivassporlu futbolcuların bazen böyle yapmış olduğu olayları kabul etmiyoruz yanlız böyle konuların gazetelere verilmesi bence doğru değildirgerekeni kulup yönetimi yapardı fazla dallandırılması hiç hoş değil
1967_Dernek_Murat 21.12.2006, 13:08 Bir Futbolumuzun Yapmıs Oldugu Bu yanlıs Davranısı HABER KONUSU YAPIP Tartısmak...BENCE COK YANLIŞ !!!
EVET HAKLISIN CANIM BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMADAN KAPATALIM ZATEN BÖYLE Bİ KONUNUN ACILMASI BİLE COK YANNIŞ.
ABİRCAN SENİ ŞİDDETLE KINIYORUM VERMİŞ OLDUGUN BİLGİYİ SENDEN ÖNCE BİLİYORUZ.AMA BURAYA TAŞIMIYORUZ.
1967_DERNEK_MUSTAFA 21.12.2006, 13:09 ayıp edilecek bir durum yok vatanı satmamış baba piskolojisi yeni doğmuş çocuğunun durumuna kim olsa dayanamaz bu baba ve anne yüreğidir anne baba olmayan bunun farkında olamaz
RK sTyLa 58 21.12.2006, 13:33 1967_DERNEK_MUSTAFA
aynen abi sana katiliyorum
gökhan zor durumda olsa yapmazdi bunu
bence bu konus tartisicilcak konu degil
sivaslı wooter 21.12.2006, 13:36 gerçektende gökhan'ın yaptığı hiç hoş bir hareket değil, gökhan'ı ben son iki sezondur tanıyamıyorum, futbolundan çok skandalları ile gündeme geliyor, yeter artık gökhan, kendini toparla, kendi ve sivasspor taraftarına yazık ediyorsun, gittikçe gözden düşmeye başladın...
1967_CLUB_BOZ 21.12.2006, 13:53 ayıp edilecek bir durum yok vatanı satmamış baba piskolojisi yeni doğmuş çocuğunun durumuna kim olsa dayanamaz bu baba ve anne yüreğidir anne baba olmayan bunun farkında olamaz
evet abi çok doğru söylüyorsun
LÜTFEN !!! BİLİNÇSİZCE DAVRANMAYALIM ARKADAŞLAR !!!!
hancer58 21.12.2006, 14:01 beyler doktor bızım doktorumuz futbolcu bızım futbolcumuz ama gokhan olumsuz ellestırmk yersız
bazen doktorlar adamı cıleden cıkarıyo kımse buna yok dıyemez ve hasta olanda gokhanın cocugu ıyı olmamıs tabııkı ama yınede gokhanı agır bır sekılde kımse elestırmesın lutfen
dogan_metin58 21.12.2006, 14:10 slm gökan bugibi durumlarda daha sugokkanlı olmanı dilerim küçük zeynebede salıklı uzun ömürler dilerim
ceza_tolga_rep 21.12.2006, 14:56 NESE ARKADAŞLAR KAPATALIM BU KONUYU?HEM CAMİAMIZA HEM YÖNETİME HEMDE GÖKHANA ZAERAR VERİYOUZ.GEÇMİŞ OLSUN O DOKTOR BEYEDE AMA DÜŞÜNMELİ Kİ YENİ DOĞMUŞ BEBEK TABİ Kİ GÖKHAN ABİDE İSTEMEZDİ AMA OLMUŞ.BİDE GÖKHNA ABİDEN DİNLEMEK LAZIM BU OLAYIN NASIL GERÇEKLEŞTİĞİNİ?ABARTMAYALIM ARTIK.
blue_man18 21.12.2006, 15:07 kesin bir sebebi vardır bazı doktorlar varki hiç umursamıyor hastaları eğer doktor öyle biriyse helal olsun sana gökhan öyle değilse ayıp etmişin malesef
orhan_sivasli 21.12.2006, 15:09 abi hak ettiyse doktora iyi yapmış gökhan yapmışsa doktorun bihatası vardır bizde acile gidince sanki babalarının hayrına yapıyorlar. Ben gökhanın arkasındayım. Geçmiş olsun Gökhan kızına ALLAH'dan acil şifalar diliyoruz...
SIZIRLI_PEKER 21.12.2006, 15:11 Geçmiş olsun Gökhan Bozkaya küçük zeynep bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
Doktor beyden de eminim özür dileyecek bu işi tatlıya bağlıyacaktır..arkadaşın dediği gibi babalık psikolojisiyle bir anlık sinirlerine hakim olamamasının sonucu bu sanırım
yaaa kardesim biz doktora gecmis olsun diyecegimze gökhan a gecmis olsun diyoz biz sivasli olarak mert yigit ve kislikli insanlariz ve bizim gibi leri severiz o yüzünden yuuuhhh sana gökhan senin gibi insanlarin bizim takimimizda sehrimizde isin yok ...... git seni istemiyoruz yuuhhhhh sana gökhan birdaha böyle birsey yasamasin bizim futbulcularimiz diye hemen gökhani göndermeli yuhh sana gökhan
yaaa kardesim biz doktora gecmis olsun diyecegimze gökhan a gecmis olsun diyoz biz sivasli olarak mert yigit ve kislikli insanlariz ve bizim gibi leri severiz o yüzünden yuuuhhh sana gökhan senin gibi insanlarin bizim takimimizda sehrimizde isin yok ...... git seni istemiyoruz yuuhhhhh sana gökhan birdaha böyle birsey yasamasin bizim futbulcularimiz diye hemen gökhani göndermeli yuhh sana gökhan
Bugün Gökhan' a yarin bize olan olaylar. Bir baba bebeğinin ağır hasta olmasındaki halini bir düşünün.
Birde o anda Doktorun vurdumduymazlığını ve bir babaya karşı tavrını düşünün.
Maalesef Türkiyemizdeki doktorların bir çoğu havalara girmişler.
Hastaları insan yerine dahi koymayan doktorlarımız var.
Neden bunu görmezden geliyor bu insanlar. İnsana değersiz bir eşya gibi davranan doktorlarımız var maalesef. Bunu birçoğumuz maalesef yaşıyoruz.
Durumda gösteriyorki, Gökhan' da böyle bir durumda gerekeni yapmıştır.
Kesinlikle şiddete karşıyım ama böyle bir durumdaki babanın halini birde siz düşünün.
Lütfen kendinizi Gökhan' ın yerine koyun ve bir düşünün.
EVET HAKLISIN CANIM BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMADAN KAPATALIM ZATEN BÖYLE Bİ KONUNUN ACILMASI BİLE COK YANNIŞ.
ABİRCAN SENİ ŞİDDETLE KINIYORUM VERMİŞ OLDUGUN BİLGİYİ SENDEN ÖNCE BİLİYORUZ.AMA BURAYA TAŞIMIYORUZ.
Maaelef bu konu tüm spor sitelerinde ve gazetelerinde var.
Böylesine bir konuyu gizlemek bize yakışmaz. Gizlendiği sürece daha fazla şeyle çıkacaktır.
Başka yerden yalan yanlış haber okuyacaklarına burada gerçekleri öğrenelim daha iyi.
Bilmiyorum5 21.12.2006, 16:10 bızde sıkayetcıyız belkı hastane kapılarında beklemekten ama gokhanın ıkı kımlıgı var bırı gokhan bozkaya dıgerı sıvassporlu gokhan sıvassporu temsıl eden bır vatandasın o formayı gıyen bır vatandasın boyle bır davranıs gostermesı yanlıs GOKHANI BIR SIVAS TARAFTARI OLARAK KINIYORUM
tayfun5883 21.12.2006, 16:23 böyle bir insan (futbolcu) sivasımıza ve sivassporumuza zarardan başka birşey vermez.derhal gönderilmesi lazım.BEN SPORCUNUN ÇEVİK ZEKİ VE AYNI ZAMANDA AHLAKLI OLANINI SEVERİM...M.KEMAL ATATÜRK
böyle bir insan (futbolcu) sivasımıza ve sivassporumuza zarardan başka birşey vermez.derhal gönderilmesi lazım.BEN SPORCUNUN ÇEVİK ZEKİ VE AYNI ZAMANDA AHLAKLI OLANINI SEVERİM...M.KEMAL ATATÜRK
Yok daha neler birader o da bir insan en nihayetinde olabilir herkesin başına gelebilir... Futbolcu diye duygusuz mu olacak??... Hem de bunun Atatürk'ün verdiğin o sözüyle alakasını kuramadım adam bir ahlaksızlık yapmamış ki olmasa iyi olurmuş ancak olmuş çocuğunu düşünmeyen babadan şüphe duy sen....
serhankaburcuk 21.12.2006, 16:42 Bu olayın fazla büyütülmemesi lazım...Orada hangi baba olsa aynısını yapardı...İnsanlara 2.sınıf muamele yapılmamalı...Bence Gökhan hakkını aramış...Bende kendisi ile telefonda konuştum geçmiş olsun dedim...Bence Gökhan çok haklı....
merkez_emre 21.12.2006, 16:51 bence olay dogru yada yanlıs buraya yazılması cok dogru eger ki objektif olunucaksa bu haberlerın sıtede alması lazım
sivaslı wooter 21.12.2006, 17:15 bence olay dogru yada yanlıs buraya yazılması cok dogru eger ki objektif olunucaksa bu haberlerın sıtede alması lazım
kardeş bende sana katılıyorum, objektif olunacaksa bu haberin yapılmasında hiçbir sakınca yoktur, gökhan , son 2 sezonda kendisini iyice dağıtmaya başladı, bir de olayı tam olarak anlamadan kimseyi suçlamamız lazım, gerek görülürse zaten sivasspor yönetimi gökhan'a gereken cezayı verir...
bize bu tür topçu lazım değil. ya aklını başına toplasın yada adam olsun
sivaslı wooter 21.12.2006, 17:17 Bir Futbolumuzun Yapmıs Oldugu Bu yanlıs Davranısı HABER KONUSU YAPIP Tartısmak...BENCE COK YANLIŞ !!!
kardeş neden yanlış olsunki, bir hata varsa bu göz ardı edilemez, bu birçok internet sitesi ve gazetelerde yer aldı, gökhan'ın yaptığı hiç hoş değil ve bu haberin yapılmasıda bence hiç sakıncalı değil...
1967_CLUB_GÜNAY 21.12.2006, 17:21 EVET HAKLISIN CANIM BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMADAN KAPATALIM ZATEN BÖYLE Bİ KONUNUN ACILMASI BİLE COK YANNIŞ.
aynen katılıyorum abi bende abircanı kınıyorum.
sivaslı wooter 21.12.2006, 17:34 aynen katılıyorum abi bende abircanı kınıyorum.
kardeş bence konuyu açan abircan abimizi değil de, bu hareketi yapan gökhan bozkaya'yı kınamamız lazım...
serhankaburcuk 21.12.2006, 17:47 kardeş bence konuyu açan abircan abimizi değil de, bu hareketi yapan gökhan bozkaya'yı kınamamız lazım...
Gökhanı neden kınayalım ki ....Onu bir futbolcu olarak değil de Bir baba olarak düşünsen bu kanıya varmazdın herhalde....
sivaslı wooter 21.12.2006, 17:49 Gökhanı neden kınayalım ki ....Onu bir futbolcu olarak değil de Bir baba olarak düşünsen bu kanıya varmazdın herhalde....
öyle diyorsunda gökhan'ın bu hakareti hoş bir hareket mi, kaldı ki böyle bir haberi herkes yapabilir, bütün internet siteleri ve gazeteler bu haberi yayınladı, ne olursa olsun gökhan bu hareketi yapmaması lazımdı...
merkez_emre 21.12.2006, 18:07 o zaman takımda ki x oyuncu Ali kıran Başkesen olsun mafyalık yapsın bizde kımse duymasın die haber yapmayalım olmaz!!!! ortada bi yanlıs varsa bu herkesın yanlısıdır eger suclu ise cezasınıda alması lazım!
Mağdur olan doktor maalesef benim akrabam. inşallah birşeyi yoktur. burda duydum dün olayı. Gökhan'ı da zaten geçen yıl Tcdd hastanesinde görmüştüm. Yine çocuğunun tedavisi için uğraşıyordu. Demekki sağlık sorunları var. Umarım hiç kimsede birşey yoktur.
Zor durumda olsa bile ayıp etmiş.
SIZIRLI_PEKER 21.12.2006, 19:46 Bugün Gökhan' a yarin bize olan olaylar. Bir baba bebeğinin ağır hasta olmasındaki halini bir düşünün.
Birde o anda Doktorun vurdumduymazlığını ve bir babaya karşı tavrını düşünün.
Maalesef Türkiyemizdeki doktorların bir çoğu havalara girmişler.
Hastaları insan yerine dahi koymayan doktorlarımız var.
Neden bunu görmezden geliyor bu insanlar. İnsana değersiz bir eşya gibi davranan doktorlarımız var maalesef. Bunu birçoğumuz maalesef yaşıyoruz.
Durumda gösteriyorki, Gökhan' da böyle bir durumda gerekeni yapmıştır.
Kesinlikle şiddete karşıyım ama böyle bir durumdaki babanın halini birde siz düşünün.
Lütfen kendinizi Gökhan' ın yerine koyun ve bir düşünün.
öyle mi olmus ki???nerden biliyoruz!!!ben buna inanmiyorum ve yahut inanmak istemiyorum biz sivasliyiz gökhan bize yakismayan birsey yapmisdir ben bunu bir sivassporlu futbolcunun yapmasini kiniyorum
aquacity58 21.12.2006, 19:51 Evet kaba kuvvet kullanmak hic bir insana yakismaz. Ama bazen hastahanelerimizde oyle haksizliklarla karsilasiyoruz ki insan insanligini unutuyor. Bir taninmis futbolcu bekletiliyorsa, gel gor vatandasin halini.Gokhanin yaptigi kisiye ve olaya gore yorumlar degisebilir...
evet kardeş dediğin gibi haksızlık çoook oluyooorrr çoooooookkkk
onlarıda ancak kaba kuvvetden anlar
yoksa gökan bozkaya öyle bir şey yapmazpeki gökanın yerinde siz olsanız ne yaparsınız
aquacity58 21.12.2006, 19:53 kardeş bence konuyu açan abircan abimizi değil de, bu hareketi yapan gökhan bozkaya'yı kınamamız lazım...
sen onun yerinde olsan ne yaprdın o yine elmacık kemiğini kırmış
ben o nun sağlam kemiğini bırakmazdım
deli_yigido 21.12.2006, 20:28 Kesinlikle bu hareketi ona yakışmamış........
superglam 21.12.2006, 20:36 Ben gökana kesinlikle katılıyorum. sanırım siz acılar içinde kıvranan çocuğunuzla saatlerce bekletilmediniz. kucağımda 40 derece ateşler içindeki çocuğumla doktorlara yalvarırken; bekle kardeşim bakacaz diyorlardı. ya çocuğum ölüyor ne olur bakın diyordum. birşey yok diyorlardı. çocuk kucağımda gözleri çekilmeye başlayıpta havale geçirince bu sefer tüm doktorlar koştu .. illa elimde ölmesimi gerekir müdahale etmek için. tabi ben ağzıma gelen herşeyi söyledim ama hiçbir doktor Allahtan karşılık veremedi.. verselerdi sanırım birkaçının elmacık kemiğini bende kırardım. Yaşamayan bilmez arkadaşlar.! umarım hiç kimse Gökana hak vermek zorunda kalmaz yani aynı durumu yaşamaz...
1967_CLUB_10UR 21.12.2006, 20:39 gökhan senelerdir sivasta deli dolu bir futbolcu çok ta dikbaşlıdır bunu lorant dönemiden biliyorum.ne diyimi 2 tarafada geçmiş olsun inşallah tatlıya bağlanır ve fazla büyütülmez bu olay.
1967_CLUB_ÖZGÜR 21.12.2006, 20:58 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
nedemek ya bir hekime el kaldırmak.şiddet uygulamak özür mözür hikaye kardeşim ders olsun diye savcılarımız harekete geçmelive gökhan bozkayaya gereken ceza verilmeli hem adli merciler hemde yönetim gerekeni yapmalıdır derim ben.kimsenin ayrıcalığı olmamalı hastahaneye gelen her insan hasta muamelesi görmeli .dil.din.ırk renk ayırımı yapılamdan .ha unutmadan arkdaşlar sevgili dr sanrım uzak doğu sporu ile ilgili imiş bunuda göz ardı etmeyelim demek sıradan sporcu değilmiş gökhan gibi .gökhan BOZKAYA yı kınıyorum ve gereken cezanın verilmesini istiyorum tşkler
1967_CLUB_ÖZGÜR 21.12.2006, 21:01 Bir Futbolumuzun Yapmıs Oldugu Bu yanlıs Davranısı HABER KONUSU YAPIP Tartısmak...BENCE COK YANLIŞ !!!
1967_Dernek_Murat 21.12.2006, 21:13 kardeş bence konuyu açan abircan abimizi değil de, bu hareketi yapan gökhan bozkaya'yı kınamamız lazım...
sen henüz baba olmamışsın herhalde baba olunca anlarsın gardaş senin cocugun acı içindeyken doktor beyler muhabbetdeler her zaman bu böyledir benim cocugum acı cekerken doktor benim cocugumla ilgilenmese onun degil elmacık kemini kırılmadık yerini bırakmam ben gökanla konuşdum bana dedigi abi cocuk acı içinde doktor cay muhabbetinde.BABA OL ANLARSINNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
ALMANYADA DOGDU SİVASLI OLDU HELAL OLSUN SANA GÖKHAN BOZKAYA
Arif Coşkun 21.12.2006, 21:15 Bir söz vardır,"Doğru tektir,ikitane doğru olamaz" Burada yalnış bir davranış şekli var,bunu da yapan elbetteki futbolcumuz Gökhan'dır. Tamam rahatsız olan çocuğuda olabilir, bu onun haklı olduğunu çıkarmaz ortaya, eğer bir haksızlığa uğradıysa hakkını farklı şekilde aramalıydı. Saldırarak değil. O zaman her hastası olan hastaneden şikayeti olan,kazmayı küreği alıp hastaneyemi saldırmalı,olurmu öyle şey! Bunun haklılık payı asla olamaz! Dr. Ona karşılık veremezmiydi, doğru yalnış bilemiyorum aldığım duyumlara göre Dr. karate bilen 3 danı olan biri olduğunu duydum.Skandal olsun istememiştir. İstese gerekeni yaparmış ama,medeni insanlar saldırarak,kırarak dökerek iş yapmaz! Her türlü şiddeti uygulayan benimseyen haklı görenleride buradan kınıyorum.Bu olayıda örtbas etmek gündemden kaldırmak çözüm değildir,suçlu suçlanmalıdır saklamak kimseye birşey kazandırmaz. Toplum olarak biraz daha sevgi,saygı hoşgörülü olalım.
Herkese saygılar.
1967_Dernek_Murat 21.12.2006, 21:21 Bir söz vardır,"Doğru tektir,ikitane doğru olamaz" Burada yalnış bir davranış şekli var,bunu da yapan elbetteki futbolcumuz Gökhan'dır. Tamam rahatsız olan çocuğuda olabilir, bu onun haklı olduğunu çıkarmaz ortaya, eğer bir haksızlığa uğradıysa hakkını farklı şekilde aramalıydı. Saldırarak değil. O zaman her hastası olan hastaneden şikayeti olan,kazmayı küreği alıp hastaneyemi saldırmalı,olurmu öyle şey! Bunun haklılık payı asla olamaz! Dr. Ona karşılık veremezmiydi, doğru yalnış bilemiyorum aldığım duyumlara göre Dr. karate bilen 3 danı olan biri olduğunu duydum.Skandal olsun istememiştir. İstese gerekeni yaparmış ama,medeni insanlar saldırarak,kırarak dökerek iş yapmaz! Her türlü şiddeti uygulayan benimseyen haklı görenleride buradan kınıyorum.Bu olayıda örtbas etmek gündemden kaldırmak çözüm değildir,suçlu suçlanmalıdır saklamak kimseye birşey kazandırmaz. Toplum olarak biraz daha sevgi,saygı hoşgörülü olalım.
Herkese saygılar.
ARKADAŞIM SEN NEDEDİNİ BİLMİYORSUN HERHALDE DEGİL KARETEDE 3 DAN AVRUPA ŞAMPİYONU OLSA NE OLUR BABA BABAAAAAA BABANIN ACISI DAN MAN DİNLEMEZ.
çılgın-sedat 21.12.2006, 21:30 her babanın yapacağı şey budur arkadaşlar daha 6 günlük bir bebek kin olsa aynı lşeyui yapar belkide çocukla ilgenilmeyi,nce o da çılgına dönmüşdür şayet gökan az bile yapmış ben de olsam aynı şeyi yapardım SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ
tayfun5883 21.12.2006, 22:26 ya arkadaşlar bazı yorumları okuyorumda medeniyetlikle alakası kalmamış milletin kaba kuvvetle işleri halledeceklerini sanıyorlar doktor orda tek başına 100 lerce hastaya bakıyor gece gündüz daha ne yapsın işte sivasta bu mantık olduğu sürece sivastan hiç bir gelişme beklenemez....
samankayalee 21.12.2006, 22:45 futbolcumuz gokhan bozkayanin basindan gecen olayi maalesef ogrenmis bulunuyorum. maalesef diyorum; cunku sivas spor camiasinda yillarca bululan birinin biraz daha hassas ve saygili olmasi gerekir.
o doktora saldirmakla kizi sagligina kavustu mu acaba bilmak isterim...
insan bir anlik ofkeyle boyle seyler yapabilir gibi bir bahaneyi kabul etmiyorum ve boyle bir bahaneyi acizlik ifadasi sayiyorum....
YONETIM KURULUMUZUN BU DAVRANISA GEREKLI CEZAYI VERECEGINI UMIT EDIYORUM.
1967_CLUB_ÖZGÜR 21.12.2006, 22:46 MALESEF BU OLAY BIR HABER OLDU VE MALESEF HALAAA YORUMLANIYOR..!!!
EDIT..!!!!!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Aynı duruma kendimizi koyalım ondan sonra tartışalım..
TracyMcGrady58 22.12.2006, 01:27 Öncelikle Gökhana gecmis olsun insallah kizi biran önce sagligina kavusur.Flavio kardesimizin dedigi gibi bu duruma kendimizi koymaliyiz ve ondan sonra tartisilmali.Tabiki yumruk vurmasi hos degil ama bazen baska cözüm yoktur, Gökhanda da hastanede sigortalar atmis.Malesef hastanelerde böyle beklemeler felan cok oluyor vede cok sürüyor
abdullah58 22.12.2006, 01:40 VALLAHA HEPIMIZ TÜRKIYENIN DURUMUNU VE INSANLARA VERILEN DEGERI BILIYORUZ-MALESEF TÜRKIYEDE MESLEK VEYA MAKAM SAHIBI OLMUS INSANLARIN HAVASINDAN GECILMIYOR-BIZIM GIBI INSANLARI HIC TANIMIYORLAR-INANIYORUMKI GÖKHAN KARDESIMIZDE ALMANYADA YETISTIGI ICIN INSANLARA YAPILAN CIFTE MUAMELEDEN DOLYI SINIRLERINE HAKIM OLAMAMISTIR-TÜRKIYEYE IZINE GIDINCE INANIN KATIL OLMUYORSAK (DEMEKKI CENABI ALLAH BIZLERE EYYÜP SABRI VERMIS DIYORUM)
MADOLYANIN ÖTEKI TARAFI-ACABA DOKTOR KIM BILIR GÖKHANA NE DEDI
DOKTORUN DAVRANISLARI NASILDI ACABA-GÖKHANIN YANINDA HEMI ESI VAR HEMIDE COCUGU HASTA-GÖKHANA FAZLA YÜKLENMEYELIM ARKADASLAR
BENCE HATA DOKTORDADIR
SANADA GECMIS OLSUN GÖKHAN KARDES
KÜCÜK YAVRUNADA ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN
BEYPINARLI YIDIDO
BİRİİSİ DOKTORU DÖVDUYSE MUTLAKA HAKLI BIR SEBEBDEN YAPMISTIR DOKTORLAR HİÇ İNSAN PSİKOLOJİİSNDEN ANLAMAZLAR YADA İŞLEERİNE GELMEZZZZZZZZZZ
Maaelef bu konu tüm spor sitelerinde ve gazetelerinde var.
Böylesine bir konuyu gizlemek bize yakışmaz. Gizlendiği sürece daha fazla şeyle çıkacaktır.
Başka yerden yalan yanlış haber okuyacaklarına burada gerçekleri öğrenelim daha iyi.
1967_CLUB_GÜNAY
Sivasspor-1
Tecrübe Puanı: 0 --->: AYIP ETTİN GÖKHAN
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
1967_Dernek_Murat´isimli üyeden Alıntı
ŞAKA GİBİ BİRŞEY, NE DİYEYİM BEN SİZE HA NE DİYEYİM ŞİMDİ, NE DOKTORUM NE GÖKHAN, SİVASLIYIM , VE HABER SİVASLA İLGİLİ İDİ TÜM BASINDA YER ALMIŞ HÜRRİYETTE NEREDEYSE BULUNDUĞU SAYFADA YARIM SAYFA YER ALAN HABERİ BURAYA TAŞIMAYA LAF SÖYLEMİŞSİNİZYA BRAVO SİZE, LÜTFEN AYNAYA BAKIN BEN KİMİM NE DİYORUM YA DİYE BİR DÜŞÜNÜN, NEYİMİ KINIYORSUN ARKADAŞIM
izmirliyigido 22.12.2006, 09:45 1967_CLUB_GÜNAY
Sivasspor-1
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
ŞAKA GİBİ BİRŞEY, NE DİYEYİM BEN SİZE HA NE DİYEYİM ŞİMDİ, NE DOKTORUM NE GÖKHAN, SİVASLIYIM , VE HABER SİVASLA İLGİLİ İDİ TÜM BASINDA YER ALMIŞ HÜRRİYETTE NEREDEYSE BULUNDUĞU SAYFADA YARIM SAYFA YER ALAN HABERİ BURAYA TAŞIMAYA LAF SÖYLEMİŞSİNİZYA BRAVO SİZE, LÜTFEN AYNAYA BAKIN BEN KİMİM NE DİYORUM YA DİYE BİR DÜŞÜNÜN, NEYİMİ KINIYORSUN ARKADAŞIM
Arkadaşlar bunda abircan kardeşimizi eleştirecek birşey yok. Sadece heryerde yazılı olan bir haberi foruma taşımış. ve yerden yere vurmamış. burada Gökhan'da bir yere kadar haklı. Ama ne olursa olsun şiddete başvurmamalıydı. Bende aynı durumları kızım küçükken yaşadım (hemde teknolojinin ve hizmetin en bol olduğu şehirde İstanbul'da) maalesef orada da değişen birşey yoktu yemin ederim aynı durumu yaşadım. Tam 5 hastane dolaştık ve nihayet müdahele edilebildi. Gökhan2da bunları yaşamış, abircan kardeşimde sadece haber nitelikli yazmış Gayet normal.
Bizimde bu sayede Gökhan'ın başka bir kimliğini görme şansımız oldu..
Ah Su Hastaaneler
Bıtmeyen Tetkıkler BUgun Gıt Yarın geller Senın Dosyalar Karısmıs Bır Daha Tetkık Yapacaz Demeler Doktorların Ukala Tavırları..
Sonuc Doktorun Elmacık Kemıgı Kırılmıs..
ıyı Olmuysmu Olmus Anasını Satıyım..
merkez_emre 22.12.2006, 12:22 turkıyede ole durumlar var ki oooo
her tedavisi geciken doktorla kavga etseydi el salvadoru gecerdi burası !
1967 dernek serkan20 22.12.2006, 12:27 gökhan bozkaya gibi efendi bir futbolcuya bu davranışı yakışmamış keşke yapmasaydı
kızına geçmiş olsun gökhan
inşaallah bu tür üzücü olaylar bir daha yaşanmaz
Buyurun burdan yakın...
Diyecek söz bulamıyorum, kafayı deve kuşu gibi kuma gömmenin kime ne faydası var.
Bir iki gündür baktığım bütün gazetelerde ve internet sitelerinde bu haberi gördüm. Bilgi çağında yaşadığımızın ve bilginin ışık hızıyla yayıldığının hala farkında olamayan arkadaşlar varsa tek kelime: YAZIK!...
1967_CLUB_GÜNAY 22.12.2006, 12:51 Bir Futbolumuzun Yapmıs Oldugu Bu yanlıs Davranısı HABER KONUSU YAPIP Tartısmak...BENCE COK YANLIŞ !!!
BENCEDE YANLIŞ AMA GEL BİRDE BUNU YAPANA ANLATABİLSEN ANLAMAK İÇİN ISRAR EDİYORLAR
1967_CLUB_GÜNAY 22.12.2006, 13:17 1967_CLUB_GÜNAY
Sivasspor-1
Alıntı:
ÖNCELİKLE BU BENİM 3. ÜYELİĞİM BENİM DE EN AZ SENİN KADAR BU SİTEYE GİRMİŞLİĞİM VAR HİÇ BİR ZAMAN HİÇ KİMSENİN ELEŞTRİSİNİ AYIP ETİN DİYEREK KARŞILIK VERMEN DAHA ÇOK AYIP...!!!!
EĞER KONU SİVASSPORSA VE HAKIMIZDA ÇIKAN HABER HAYIRLI BİR HABER DEĞİLSE BUNU ÖRETBAS YAPACAĞINA YAYARSAN İŞTE BENDE SENİ O ZAMAN ELEŞTRİRİM BU KONUYU SENDEN ÖNCE DUYAN ARKADAŞLAR VAR SİVASTA AA ONLAR HİÇ BİR KELİME ETMEDİ BU KONU HAKINDA VE HALA BUNU TARTIŞMAMIZ BİLE ÇOK BÜYÜK BİR YANLIŞ.
SİTE YÖNETİMİ BU KONUYU KİLİTLİYİP KALDIRIR İNŞALLAH
1967_DERNEK_NAİL 22.12.2006, 13:22 ÖNCELİKLE BU BENİM 3. ÜYELİĞİM BENİM DE EN AZ SENİN KADAR BU SİTEYE GİRMİŞLİĞİM VAR HİÇ BİR ZAMAN HİÇ KİMSENİN ELEŞTRİSİNİ AYIP ETİN DİYEREK KARŞILIK VERMEN DAHA ÇOK AYIP...!!!!
EĞER KONU SİVASSPORSA VE HAKIMIZDA ÇIKAN HABER HAYIRLI BİR HABER DEĞİLSE BUNU ÖRETBAS YAPACAĞINA YAYARSAN İŞTE BENDE SENİ O ZAMAN ELEŞTRİRİM BU KONUYU SENDEN ÖNCE DUYAN ARKADAŞLAR VAR SİVASTA AA ONLAR HİÇ BİR KELİME ETMEDİ BU KONU HAKINDA VE HALA BUNU TARTIŞMAMIZ BİLE ÇOK BÜYÜK BİR YANLIŞ.
SİTE YÖNETİMİ BU KONUYU KİLİTLİYİP KALDIRIR İNŞALLAH
valla çok güzel yazmışsın gardaş gökhan sanki türkiyeye hiyanetlik etmişgibi muamele görüyor olayı tafsif etmiyorumama acaba sayın doktorumuz gökhana nededide oda bu tepkiyi verdi yeterinartık kalksın bukonu burdan site yönetiminden rica ediyouz
1967_CLUB_GÜNAY 22.12.2006, 13:27 SİTE YÖNETİMİNDEN RİCAM LÜTFEN BU KONU KALDIRILSIN ÇÜNKÜ SİVASSPORA ZARAR VERİYOR
1967_CLUB_BOZ 22.12.2006, 13:29 SİTE YÖNETİMİNDEN RİCAM LÜTFEN BU KONU KALDIRILSIN ÇÜNKÜ SİVASSPORA ZARAR VERİYOR
DESTEK VERİYORUM SANA GÜNAY KARDEŞ
SENİN YANINDAYIM DAİMA
GÖKHANA NİYE VURDUN DEMEDİN, AYIP ETTİN DEDİM SADECE, AYRICA HEM DOKTORA HEM GÖKHANA KIZINA VE EŞİNE GEÇMİŞ OLSUN DEDİM,
BURADA ÖNEMLİ OLAN SİVAS, SİVASLILAR VE SİVASSPORUN İMAJI, GÖKHAN VE DOKTOR BUGÜN VAR YARIN YOK AMA ASIL OLAN SİVAS,
O HAKLIDIR BU HAKLIDIR OLAYIN İÇİNDE OLMADIĞIMIZDAN PEŞİN HÜKÜM VEREMEYİZ SONUÇTA BİR OLAY YAŞANMIŞ TÜM TARFLARINA GEÇMİŞ OLSUN DEDİM, BU OLAYI SİTEYE ZATEN BENDEN ÖNCE FUTBOLCULAR BAŞLIĞINDA TAŞIMIŞLARDI BEN KONU BAŞLIĞI OLARAK AÇTIM, AMAÇ BURADA BENZER OLAYIN BİR DAHA YAŞANMAMASI VE DİĞER FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZE ÖRNEK OLMASI İÇİN YAPTIM, HATAMI BU ŞİMDİ, BU ÇAĞDA BUNU ELEŞTİRMEK HAYRET BİŞEY
Didier DROGBA 22.12.2006, 13:58 HER NE OLURSA OLSUN GÖKHAN'IN BU HAREKETİ YAPMAMASI GEREKİRDİ. BEN KENDİSİNİ ÇOK SEVİYORUM, MUHTEŞEM BİR FORVET, İKİNCİ LİGDE'DE BİZE ÇOK FAYDASI DOKUNDU AMA SÜPER LİG'E ÇIKTIĞIMIZDAN BERİ HİÇBİR MAÇDA ETKİSİNİ GÖREMEDİK, SÜPER LİG KENDİSİNE YARAMDI HERHALDE, AMA İNŞALLAH EN KISA SÜREDE DÜZELİR, HEM KENDİSİNE HEM SİVASSPOR'A YAZIK EDİYOR...
IRKÇILIĞA HAYIR...
AYDIN1985 22.12.2006, 15:45 Ilk önce Bozkaya ailesinin gözü aydin olsun, Allah anali babali büyütsün Insallah. yeni dogmus bebeklerde sikca olan bir hastalik, Allah sifasini versin, gecmis olsun. Keske olaylar böyle büyümeseydi ve Gökhan kendini tutabilseydi.
SEBEBİ NE OLURSA OLSUN GÖKHAN BOZKAYA'NIN YAPTIĞI TERBİYESİZLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL ...BURDANDA ANLAŞILIYORKİ GÖZ ÖNÜNDEKİ BİR İ,NSAN GİDİP DE HASTANEDE BU TÜR OLAYLARA KARIŞIYORSA O DOKTORLARIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN....VE BURDAN DA GÖRÜYORUM Kİ ÇOK ÜZÜCÜ AMA BU TERBİYESİZLİĞİ DESTEKLEYEN ARKADAŞLARDA VAR ARAMIZDA MAALASEF....
uzunca bir zamandan beri siteye girmemişim.
25.08.2006 dan beri.
girire girmez bu konu takıldı gözüme hemen bütün mesajları okudum.
ne yalan söyleyeyeim hayretler içerisindeyim.şaşırdım kaldım desem yeridir.
bu nedir yahuu futbolcu gidip doktoru yumruklayacak ve kahraman olacak bu nasıl iştir.
o doktorun kimliği kakkında bilgi sabibi olanınız varmı.yokk.
o doktor memleket sevadalısı,bu memlekete hizmetleri olmuş delikanlı bir adam.
istese o topçuyu döndere döndere dövecek bir güce ve yapıya sahip.
judoda siyah kuşağı var 3.dan.ve ülke çapında ödülleri olan bir sporcu aynı zamanda.
tersi olsaydı ne olurdu doktor gökhan denen adamı dövseyd.adam işinde olurdu.
üstelik senin orda sıra bekleyen insanlardan ne üstünlüğün var gökhan bozkaya.
senin çocuğun çocukta başkalarınınki köpek yavrusumu.herkesinde çocuğu var.üstelik sarılık doğan her bebekte çok sık görülen ve kolay tedavi edilen basit bir hastalık.
burda abircan neden kınanıyor onu anlamadım.adam herkese geçmiş olsun diyor ama kınanıyor.
tesadüfen girmiştim ama hala şoktayım.
Arif Coşkun 22.12.2006, 18:08 uzunca bir zamandan beri siteye girmemişim.
25.08.2006 dan beri.
bu nedir yahuu futbolcu gidip doktoru yumruklayacak ve kahraman olacak bu nasıl iştir.
judoda siyah kuşağı var 3.dan.ve ülke çapında ödülleri olan bir sporcu aynı zamanda.
senin çocuğun çocukta başkalarınınki köpek yavrusumu.herkesinde çocuğu var.üstelik sarılık doğan her bebekte çok sık görülen ve kolay tedavi edilen basit bir hastalık.
burda abircan neden kınanıyor onu anlamadım.adam herkese geçmiş olsun diyor ama kınanıyor.
Yüreğine sağlık Reşat gardaş,
Söylenmesi gereken herşeyi yorumunla özetlemişin,harfi harfine katılıyorum,sana. Biraz sağduyulu insanlara ihtiyaç var sanırım.
Didier DROGBA 22.12.2006, 18:24 uzunca bir zamandan beri siteye girmemişim.
25.08.2006 dan beri.
kardeş çok doğru söylemişsin, ne olursa olsun gökhan'ın yaptığı bu hareket çok yanlış, o zaman bizde gidelim doktorlara yumruk atalım, gökhan'ın yaptıkları artık iyice bardağı taşırmaya başladı. yapmaması gereken bir hareketi yapmış, inşallah aklını başına alır da artık futbolu ile konuşulmaya başlanır.
IRKÇILIĞA HAYIR...
yigido Atilla 22.12.2006, 21:28 Burda kinanacak kisi Abircan degil... Gökhan bozkayadir !!! ,Abircan ne yapmis Hürriyetin Anasporsayfasindaki yaziyi görüp sivassporu ilgilendirdigi icin siteye yazmis bundan normal ne olabilir ki bu olaylar yok duyulmasin bu yazilar siteden kaldirilsin gibi sacma bir düsüncelere prim verilmemeli bu olayi Türkiye ve Avrupadaki milyonlarca kisi okumus.Ben de okudum sok oldum gökhanin yaptigi cilginligi . Türkiyede binlerce gökhanlar cikar ama bir doktor cikarmak o kadar kolay degil bu insanlar Hayat kurtariyor !!!!!!! Gökhan kimi kurtarir kendini bile kurtaramaz sakatlandigi ve hastalandigi zaman doktora gitmesin.Kisinin kim oldugu hic önemli degil futbolcu olsa bile yasalar ve kurallar bütün vatandaslar icin gecerlidir ...
cengiz_58 22.12.2006, 21:29 GÖKHANIN BU YAPTIĞI REZİLLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL SADECE ÇOCUĞUNA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM. BURDAN YÖETİMEDE SESLENMEK İSTİYORUM BÖYLE BİR FUTBULCUNUN SİVASIMIZA DEVAMLI ZARARI OLUR FAYDASI OLMAZ GÖKHAN ZATEN ALIŞMIŞ HERHALDE KENDİSİNİ SAHADA ZANNETİ HASTANEDE OLDUĞUNU UNUTTU YÖNETİMİN BU FUTBULCUYU ACİLEN GÖNDERMESİ GEREKİR GÖKHANA HAKLI BULANLARIDA KINIYORUMM TEKRAR SÖYLÜYORUM YAPTIĞI ÇILGİNLIK DEĞİL MECNUN BAŞKANNNNNN BU BİR REZİLLİK YAKIŞMIYOR BÖYLE FUTBOCU SİVAS SPORA GEREĞİNİ YAPPP LÜTFENNNN
1967_Dernek_Murat 22.12.2006, 21:49 1967_CLUB_GÜNAY
Sivasspor-1
Alıntı:
BEN AYNAYABAKTIMVE BENİ GÖRDÜM DÜŞÜNCELERİMDE AYNI.
AMA SENIN AYNAYA BAKMANI İSTİYORUM.
ALMANYADA DOGDU SİVASLI OLDU HELAL OLSUN SANA G-Ö-K-H-A-N B-O-Z-K-A-Y-A
1967_Dernek_Murat 22.12.2006, 21:59 Buyurun burdan yakın...
Diyecek söz bulamıyorum, kafayı deve kuşu gibi kuma gömmenin kime ne faydası var.
Bir iki gündür baktığım bütün gazetelerde ve internet sitelerinde bu haberi gördüm. Bilgi çağında yaşadığımızın ve bilginin ışık hızıyla yayıldığının hala farkında olamayan arkadaşlar varsa tek kelime: YAZIK!...
GARDAŞ BEN GÖKANİYİ YAPMIŞSIN DEMİYORUM BU SİTEYE BAŞKA TAKIMIN TARAFTARLARIDA GİRİYOR BİZ SİVASLILAR GÖKANIN ÜSTÜNE BU KADAR COK GİDERSEK DİYERLERİ NE YAPAR. BEN SENDEN ÖGRENECEK DEGİLİM IŞIN HIZINI CANIM.
sivaslıhayalet 22.12.2006, 22:03 aferın GOKHANBOZKAYA iyi etmısın dr a hastane de adam gıbı hastaya bakmıyorlar zaten ellerın e saglık
Bende babayım. Gökhan'ın düştüğü durumlara zamanında bizlerde düştük ama doktor dövmedim. Yazılan mesajlara bakıldığında genel olarak herkes Gökhan'ın babalık psikolojisinden dolayı bu davranışı yaptığını belirtmiş. Bana göre Gökhan'ın bu davranışı kesinlikle tasvip edilemez. Herkes sırasını bilecek herkes aynı muameleye tabi tutulacak. Orası devletin hastanesi kim olursa olsun ayrıcalık gösterilemez. Ayrıca doktorun o andaki psikolojik durumunun ne olduğunun da göz ardı edilmemesi gerek. Tek taraflı bakmak yanlış.
Bu haberin sitede yayınlanması kadar daha doğal birşey de yoktur, her yer bu konuyu haber yaparken burda yayınlanmaması da abesle iştigal eder.
YaGmUr_58 22.12.2006, 22:49 kım tartısırsa tartıssın burda haber olması cok yanlıs
ofgurleyuk78 22.12.2006, 23:09 aferın GOKHANBOZKAYA iyi etmısın dr a hastane de adam gıbı hastaya bakmıyorlar zaten ellerın e saglık
Hiç yakismadi sana hayalet hemsehrim. Belki haklisin, belki Gökhan' da hakli. Hakliyiz diye böyle davranirsak bir daha çocuklarimizi muayene edecek doktor da bulamayiz. Üstelik Gökhan tüm Sivas'a malolmus kimse. Davranislarina dikkat etmeli. Saygilar.
1967_Dernek_Murat 22.12.2006, 23:45 Buyurun burdan yakın...
BABAMISIN BABA OLDA BABA OZAMAN KONUŞAK DAHA COK BEBE SİN CANIM SENIN BANA SEN ANLAYAMASSIN BENIM COCUMA BAKMAMIŞOLSA OOOOOOOOOOOOOOO DOKTOR ONUN DEGİL ELMACIK KEMİNİ KAFASINI KIRARDIM SENIN YASIN UFAK CANIM ANLAMASSIN BABALIKDAN BENIM 2 YAŞINDA COCUGUM VAR BAKMASIN BAKALIM DOKTOR ONUN VARYAAA DÜNYASINI KALARDIRIM SEN KIMSINDE BANA AKIL VERECEN BEN BABAYIM BABA ZURNA DEGİL.BABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
jakobieen 22.12.2006, 23:57 SENIN YASIN UFAK CANIM ANLAMASSIN BABALIKDAN BENIM 2 YAŞINDA COCUGUM VAR BAKMASIN BAKALIM DOKTOR ONUN VARYAAA DÜNYASINI KALARDIRIM SEN KIMSINDE BANA AKIL VERECEN BEN BABAYIM BABA ZURNA DEGİL.BABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
babasın haa, yaşı küçükmüşte anlayamazmış, senin yaşın belki büyük ama yok çok iyi anlamışsın, Allah'tan senin gibi baba sayısı fazla diil...
gökhana gelince yazıklar olsun sana demekten fazla bi şey diyemiyorum, topa güzel vuruyorum diye kendini ne zannediyor acaba, o yumruk attığın doktorun tırnağı olabilirmisin sen... yazıklar olsun sana ....
1967_Dernek_Murat 23.12.2006, 00:08 babasın haa, yaşı küçükmüşte anlayamazmış, senin yaşın belki büyük ama yok çok iyi anlamışsın, Allah'tan senin gibi baba sayısı fazla diil...
gökhana gelince yazıklar olsun sana demekten fazla bi şey diyemiyorum, topa güzel vuruyorum diye kendini ne zannediyor acaba, o yumruk attığın doktorun tırnağı olabilirmisin sen... yazıklar olsun sana ....
sen kımsın ben o doktorun tırnagı degil kendibile olak istemem kaşınan kaşınır sen baba olanla bana kımse akılvermeye calışmasın .klavyede yazma yazıdkları gel yüzüme söyle.
helalolsun gökhannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnn
1967_DERNEK_NAİL 23.12.2006, 00:22 SİTE YÖNETİMİ ALALH RIZASI İÇİN KALDIRIN BU TOPİGİ
Fatih Bayrak 23.12.2006, 00:37 Arkadaslar tastismanin bir anlami yok.
Gökhan da hatasini anlamis ve özür dilemis benim okudugum kadariyla.
Ama ben Gökhanida cok iyi anlayabiliyorum nayetinde kendi canin orada hasta olan o yüzden Gökhani da doktoruda anlamak lazim
Saygilarimla
|