Orijinalini görmek için tıklayınız : GÖZLER ARA TRANSFERDE

SivasSpor.Com
21.12.2006, 17:09
http://www.ajansspor.com/resim/futbol03.jpg
Fortis Türkiye Kupası'nda gruplarda 4. hafta maçlarının tamamlanmasıyla 24 gün ara verilen futbolda gözler ara transfere çevrildi...

Ara transfer olarak adlandırılan futbolda ikinci transfer dönemi, 1 Ocak-1 Şubat 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Profesyonel liglerde yer alan kulüpler, anlaşma sağladıkları oyuncularla bu tarihler arasında resmi sözleşme imzalayabilecekler.

1967_CLUB_GÜNAY
21.12.2006, 17:40
güzel bir kaç imzada biz atırsak güzel olacak yoksa ikinci yarı işimiz çookk zor tabi önce bir teknik adam lazım.

sivaslı wooter
21.12.2006, 17:42
inşallah bu ara transfer döneminde taKIMA FAYDALI OLABİLECEK TRANSFERLERİ YAPABİLİRİZ, BU BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ, İKİNCİ YARIYA DAHA KUVVETLİ BİR TAKIM İLE GİRMEMİZ LAZIM...

ceza_tolga_rep
21.12.2006, 17:46
ASLINDA SERVET VE ANDERSONU GÖNDERMESEYDİK TRANSFER GEREKMEZDİ BENCE.AMA KESİNLİKLE OYUNCU ALMALIYIZ.BEN DEMİŞTİM ZE KALENGA DİYE GERÇEKDE ALINMASI LAZIM.ÇOK BAŞARILI BİR FUTBOLCU.YÖNETİMİN ELİNDE İMKAN VARSA BENCE KAÇIRMASINLAR.

serhankaburcuk
21.12.2006, 18:27
Eger Servet ve Andersonu verirsek transfer yapmamız lazım...Hatta alacağımız adamların bu futbolcularımızdan çok kaliteli olmaları gerekir...İnşallah gerekli transferleri yaparız...Ara transfer dönemi çok önemli...

ulaşlı yiğido58
21.12.2006, 19:26
galatasaraydan hasan kabze kiralasınlar bence hem sivaslı hemde çok iyi forvet veya ze kalenga o futbolcuda çok iyi galatasardan mehmet güven mehmet güven kiralınırsa iyi oyuncular
hepsi sivasspora faydaları olur

fenerbahce den serkan balci veya kerim
galatasaraydan hasan kabze mehmet topal mehmet güven özgürcan gibi
beşiktaştan mehmet sedef gibi oyuncular olur

talha58
21.12.2006, 19:39
Transferde bazı oyuncuların adı sık geçiyor. Basından takip ettiğim durumlar şöyle;
Tamer Tuna ve Ahmet Dursun Şekerspor'dan gönderiliyor.
Fenerbahçe'den Serkan Balcı'nın ve genç oyuncuların kiralık gönderilmeleri gündemde.
Galatasaray'da Oğuz,M.Güven,Aydın,Özgürcan ve Ferhat gibi gençlerin kiralık verilmesi gündemde. Ayrıca Ergün Penbe, sol kanata transfer yapılması halinde ayrılabileceğini söyledi.
Erciyesspor Timuçin, Zafer, Bouazizi gibi isimleri gözden çıkardı.
Ankaragücü 5-6 oyuncusunu gönderme kararı aldı.
Rizespor ve Denizlispor özellikle forvet oyuncusu arıyor.
Beşiktaş'ta Kleberson'un durumu belirsiz.
Trabzon'da Fatih Akyel belirsiz.
Anakaraspor Wederson'un gitmesi halinde sol kanat oyuncusu arayacağını belirtti.

fm58
21.12.2006, 19:45
Süper ligde kalmak için iyi transfer şart.

HALIL
21.12.2006, 19:50
trabzonspordann fatihh akyelii almaliyizz servettt gonderilirseee

andersonn gonderilirsseee ahmet dursuunn veyaaa semih senturku kiralayabiliriz

1967_CLUB_10UR
21.12.2006, 21:47
BİR AN ÖNCE İMZA ATTIRMALIYIZ ANLAŞMA SAĞLADIMIZ FUTBOLCULARA YOKSA UMDUĞUMUZU BULAMAYIZ.

1967_Dernek_Murat
21.12.2006, 22:26
VALLA GİDECEK FUTBOLCULARIMIZIN YERİNİ DOLDURMAMIZ LAZIM

Ertugrul
21.12.2006, 23:21
Takımlarında mutlu olmayan çok sayıda futbolcu var,ara dönemde kaliteli futbolcuları kadromuza eklemeliyiz en azından takımdan ayrılan futbolcuların eksikliğini hissettirmeyecek oyuncular transfer etmeliyiz.
Sivasspor yönetimi son anda etkileyci transferler yapmasını biliyor ara dönemde de ikinci yarıyı götürebileceğimiz kadroyu şekillendirmeliyiz.

FurkaN
22.12.2006, 01:06
Takımımıza yakışır futbolcular alınacağından eminiz inşaallah 2. yarı bambaşka bir Sivasspor seyredecez...

TracyMcGrady58
22.12.2006, 02:29
Insallah takimimizi güclendirecek oyuncular aliriz.Bu transfer dönemini iyi degerlendirmeliyiz ve takimimiza mutlaka güc katmaliyiz.Eksiklerimiz ortada, artik Yönetim ve Bülent Hocamiz hangi oyunculari uygun görüyorsa ve takima güc katacaklarini inaniyorsa, insallah o istedigim oyunculari aliriz

abdullah58
22.12.2006, 02:47
IYI BIR TOP KESICI VE IYI BIR ORTA SAHA OYUNCUSU
VE IYI BIR ILERI OYUNCU ALMAMIZ LAZIM
SERVETTE GIDERSE ÖNCELIKLE DEFANSIMIZA IYI BIR ADAM LAZIM
HAKKI COK HATA YAPIYOR-KESINLIKLE HAKKININ ÖNÜNE SAGLAM BIRI LAZIM DIYORUM

buloca021
22.12.2006, 09:24
hakkıyı gonderıp yerıne topcuu almamız lazım.hakkının onune degıl

1967_CLUB_BOZ
22.12.2006, 14:45
TRANSFER KONUSUNDA ÇOK HASSASIM ARKADAŞLAR
İYİ TRANSFERLER YAPILMASI GEREK SİVASSPORUMUZA

Didier DROGBA
22.12.2006, 14:48
BENCE SİVASSPOR'A 2-3 TANE NOKTA TRANSFER YAPILMASI YETERLİ, NOKTA TRANSFERLERDE BULABİLİRSEK BU TAKIMI KİMSE TUTAMAZ, BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM, ORTA SAAHADA WOOTER'A YARDIM EDEBİLECEK BİR FUTBOLCU LAZIM, BÖYLE BİR FUTBOLCU BULMAMIZ LAZIM, OYUN KİLİTLENDİĞİ ZAMAN OYUNU AÇABİLMESİ LAZIM...

IRKÇILIĞA HAYIR...

AYDIN1985
22.12.2006, 17:26
Insallah Sivassporumuza dogru yerlere dogru transferler yapilir.