Orijinalini görmek için tıklayınız : HASAN KABZE AYRILIYOR
SivasSpor.Com 21.12.2006, 21:52 http://www.gencturkhaber.com/images/159468.jpg
G.Saray'da Teknik Direktör Erik Gerets'le yıldızı bir türlü barışmayan hemşehrimiz Hasan Kabze'nin tatile çıkmadan önce Florya'daki eşyalarını toplayıp, arkadaşlarıyla vedalaştığı öğrenildi.
Gerets'ten “Hasan Kabze'yi ikinci yarıda düşünmüyorum” raporunu alan sarı-kırmızılı takımın yöneticilerinin de harekete geçtiği ve genç futbolcuya gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı belirtildi. G.Saray'ın takas yoluyla göndermeyi planladığı Kabze'nin bir çok Anadolu kulübünün transfer listesinde yer aldığı, golcü futbolcunun da alınacak her karara saygı duyacağı öğrenildi. Bursaspor ve Ankaraspor'un yanı sıra Sivasspor’un da transfer listesinde bulunan Hasan için Beşiktaş'ın da devrede olduğu konuşuluyor. Sivasspor’lu yöneticilerin gündemine gelen Hasan Kabze için gelecek kararı taraftarların sabırsızlıkla beklediği öğrenildi.
1967_CLUB_10UR 21.12.2006, 21:57 GEÇEN SENEDE ÇOK HABERLER VARDI ORTADA İMZAYI ATMADAN İNANMAK PEK MÜMKÜN DEĞİL.HA BİRDE SİVASLIYIM DEMEKLE OLMUYOR GELECEKLER Mİ BAKALIM.
1967_Dernek_Murat 21.12.2006, 22:17 GEÇEN SENEDE ÇOK HABERLER VARDI ORTADA İMZAYI ATMADAN İNANMAK PEK MÜMKÜN DEĞİL.HA BİRDE SİVASLIYIM DEMEKLE OLMUYOR GELECEKLER Mİ BAKALIM.
EVET HAKLISIN GARDAŞIM HER SİVASLIYIM DİYEN SİVASLI OLMUYOR
çılgın-sedat 21.12.2006, 22:22 bakalımda gelecekmi o sivasspora
GOL ATMASINI BILEN IYI BIR FUTBOLCU.
GELSE COK IYI OLUR.
Bln-Fatih58 21.12.2006, 22:25 Besiktasdan da teklif varmis, yani Istanbulda kalir bence.
sivasli_boy 21.12.2006, 22:29 ARKADASLAR NE BESİKTASI NE SİVASSPORU HASAN KABZE TRABZONSPORA VERİLMEK İCİN TAKIMDAN AYRILDI...
ceza_tolga_rep 21.12.2006, 22:29 HASAN KABZE GEÇEN SENE GALATASARAYI ŞAMPİYON YAPAN ADAMDIR.BEŞİKTAŞA SON DAKKADA ATIĞI GOLLE GALATASARAY ŞAMPİYON LMUŞTUR.İNŞALLAH SİVASSPORUMUZA GELİR AMA PEK FAZLA İNANASIM GELMİYOR.SANKİ BEŞİKTAŞA DAHA YAKIN GİBİ.İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR.
1967_DERNEK_MUSTAFA 21.12.2006, 22:29 sivasspor yönetimi hasan kabzeye kanca atmasını isterim anlaşa bilirlerse
insallah aliniirrr hasann duyy sesimizziiii gardasss
ama sankii besiktas gidecek gibii
Sivasspor'a gelmezzz.... Ya İstanbul'da kalır ya Trabzon'a gider......
Insalah alinir, iyi bir futbolcu
TracyMcGrady58 22.12.2006, 02:31 Hasan Kabze eger Sivasspora gelirse bence cok iyi transfer olur.Bize cok faydali olur ve öndeki gol atma sikintimizi cözebilir.Ama beklemek lazim hayirlisi olsun
abdullah58 22.12.2006, 02:49 BESIKTAS VE TRABZON DEVREDEYSE ZATEN ALAMYIZ
YOK ONLAR ILGILENMIYORSA
INSALLAH SIVASSPOR ALIR
revenge58 22.12.2006, 03:18 ARKADASLAR NE BESİKTASI NE SİVASSPORU HASAN KABZE TRABZONSPORA VERİLMEK İCİN TAKIMDAN AYRILDI...
Trabzonspor un elinde forvet bolluğu var alacağını sanmıyorum ki alırsa Mehmet Yılmaz ve Umut Bulut boşta kalır.Onlar bile sivasspor a yeter
orhan058 22.12.2006, 10:07 İNŞALLAH SİVASA GELİR AMA BENİMDE PEK İNANASIM YOK.
blue_man18 22.12.2006, 10:29 hasan kabze galatasaraydan ayrılıpda beiktaşa gitme ihtimali yüksek çünkü tam bir galatasaraylı değildi ama adam olur da kendi memleketinin takımına gelirde kendini iyice geliştirrse yeniden yüksektakımlara gidebilir onun için en uygun mekan şu an sivastiır....
izmirliyigido 22.12.2006, 10:35 Boşuna umutlanmayın arkadaşlar... Hasan Kabze Beşiktaş'a gider. Anlaşamazsa Bursaspor'a gider. Sivaslı olmasına rağmen Sivasspor'a gelmez..
ASLINDA YILDIZLAŞMASI DEVAMLI OYNAMASI VE ÖNÜNDEKİ SERVET ÖRNEĞİ VARKEN ÇOK İYİ OLUR.AYRICA MEMLEKETİNE PARA KAZANDIRMIŞ OLUR.BENCE BU MANTIK HER İKİ TARAFIN KAZANACAĞI YÖNÜNDE İŞLETİLMİŞ BİR MANTIK.UZUN VADEDE HASAN KABZEDE SİVASSPORUMUZDA KAZACAKTIR.BENCE BÖYLE DÜŞÜNÜRSE SİVASLI OLDUĞUNU ANLARIZ.ÇÜNKÜ SERVET SİVASLI OLDU.
orhan_sivasli 22.12.2006, 10:49 hasan bize yakışır. Ama arada bjk ve ts var hayırlısı gelirse tam süper olacak :)))
hayirr hassannn kabzeee ankaraspor yolcusuuuuuu arkadaslarrrr
wedersonn ilee takasss edileceklermisss
malesefffff................... ...................
yigido_furkan 22.12.2006, 12:31 keske bize gelse ama sanmıyorum büyük takımlardan birine gider
1967 dernek serkan20 22.12.2006, 13:45 GEÇEN SENEDE ÇOK HABERLER VARDI ORTADA İMZAYI ATMADAN İNANMAK PEK MÜMKÜN DEĞİL.HA BİRDE SİVASLIYIM DEMEKLE OLMUYOR GELECEKLER Mİ BAKALIM.
onur gardaş sana yüzde birmilyon katılıyorum
Galatasaray bırakmaz. Bu habere inanmam. Galatasaray'ı şampiyon yapan adam. Fransa'dan da teklifler vardı. Bırakmadılar. En fazla kiralık gidebilir 6 aylık. Zaten Galatasaraylı. Galatasaray göndermek istese bile taraftar tepkisinden gönderemez. Geçenlerde Trabzonlu Szymkowyak ile takası haberine forumlarda Gs taraftarları baya tepkiliydi. Kabze'yi bırakmazlar.
1967_CLUB_BOZ 22.12.2006, 14:07 hayırlı uğurlu olsun bakalım
galatasaraydan ayrılıyor
sivassporun bir el uzatması iyi olur
inşallah sivassporumuza gelirde
güzel gollere sivassporda devam etse
1967_DERNEK_NAİL 22.12.2006, 14:40 inşallah gelir ama biraz zor gibi
Bir kez daha söylüyorum Hasan Kabze'yi bırakmazlar. Gidecek olursa Avrupa'ya gider. Zaten Dardanel gibi ikinci lig takımına iyi para vermişlerdi alırken.
Didier DROGBA 22.12.2006, 14:56 HASAN KABZE, MUHTEŞEM BİR FORVET, OYNADIĞI MAÇLARDA ATTIĞI GOLLERLE GALATASARAY'I BİRÇOK MAÇDA KURTARDI, SİVASSPOR'A GELMESİ MUHTEŞEM OLUR, KENDİSİ DE SİVASLI BİR FEDAKARLIK YAPIP İNŞALLAH SİVASSPOR'A GELİR...
IRKÇILIĞA HAYIR...
hasretimsin_58 22.12.2006, 16:42 umarım gelır sıvasspora gercekten ıyı bı oyuncu kardesımız
AYDIN1985 22.12.2006, 17:39 galatasarayi sampiyon yapan futbolcu hasan kabzedir. Ama onu istemiyorlarsa, sivasspora gelsin.
ademgoze 22.12.2006, 19:02 hasan iyi oyuncu ama sivasta oynar mı hiç belli olmaz büyük takımlardan teklif gelmezse oynar bence
Bilmiyorum5 22.12.2006, 19:56 ben ce servet burda buyuk takimlardaki oyuncularin onune acmistir herkesin doguda diye gelmek istemedigi sivasspora(sERGN DENEN AYI YOLUNU BILE BILMEM DEMISTI) gelen servet basaril performansiyla ligde adindan sikca soz ettirdi ve milli takima kadar yukseldi bu diger oyunculara ornek olmustur bu sayede ve sivasli olmasi gozonune alinirsa hasan kabze sivassporda oynayabilir
hercaii_58 22.12.2006, 20:44 hasan kabze bence sivasa gelmez galatasaray eger hasanı gönderirse cok büyük bir hata yapar
Abdullah DuMaN 23.12.2006, 14:16 :confused: GELİRMİ GELMEZ Mİ ORASINI BİLEMEM AMA GELİRSEDE HİÇ FENA OLMAZ ÇÜNKÜ HERŞEY PARAYA BAKAR :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Abdullah DuMaN 23.12.2006, 14:17 ben ce servet burda buyuk takimlardaki oyuncularin onune acmistir herkesin doguda diye gelmek istemedigi sivasspora(sERGN DENEN AYI YOLUNU BILE BILMEM DEMISTI) gelen servet basaril performansiyla ligde adindan sikca soz ettirdi ve milli takima kadar yukseldi bu diger oyunculara ornek olmustur bu sayede ve sivasli olmasi gozonune alinirsa hasan kabze sivassporda oynayabilir
TUNCAY DENEN İTTE KÜFÜR ETMİŞTİ ADAM GİBİ KONUŞ LAN
beyler bu sözlerinize dikkat edin bu sitede bence. Ayrıca bir kez daha tekrarlıyorum Hasan Kabze'nin Gs'den ayrılması ihtimal dahilinde değil. Gereksiz yere uzatmayın.
sivas4ever 23.12.2006, 14:36 Hasan kabze gelse cok iyi olur arkadaslar
İşallah sivasa döner bizim için çok iyi bir transfer olur servetin parladığı gibi hasanda bulur sivassporda kendini
1967_CLUB_10UR 23.12.2006, 15:12 BEN HASAN KABZE'NİN BİZE ÇOK FAYDALI OLACAĞINDAN HEM FİKİR DEĞİLİM..
1967_CLUB_GÜNAY 23.12.2006, 16:58 BEN HASAN KABZE'NİN BİZE ÇOK FAYDALI OLACAĞINDAN HEM FİKİR DEĞİLİM..
YAPMA GARDAŞ ÇOK ETKİLİ BİR FUTBOLCU RAKİP SAVUNMAYI YIPRATAN BİR FORVET DİKATLİ İZLEMEMİŞSİNDİR SEN ...
inş bize gelir ama hasan gibi bir futbolcuyu kaptırmazlar
Haydi Hasan SİVASSPOR'agel!!!!!!!!!!!!!!
1967_CLUB_10UR 23.12.2006, 19:22 YAPMA GARDAŞ ÇOK ETKİLİ BİR FUTBOLCU RAKİP SAVUNMAYI YIPRATAN BİR FORVET DİKATLİ İZLEMEMİŞSİNDİR SEN ...
hasan kabze için ankaraspor'da bastırıyor karşılık olarak ta masada wederson var..işimiz o kadar kolay değil
ulaşlı yiğido58 23.12.2006, 20:00 bence inşallah gelir faydalı olur hasan kabze
Olmayacak duaya amin denmez. Bırakın Sivas'ı Beşiktaş'a bile gitmez. Gs'den ayrılmayacak. Ayrılırsa kesin Avrupa olur.
merkez_emre 24.12.2006, 11:58 turkıye dekı en ıyı starların bile zor gittiği avrupaya hasan gidecek ilginç D:
turkıye dekı en ıyı starların bile zor gittiği avrupaya hasan gidecek ilginç D:
Kardeş biraz takip edersen geçen aylarda Fransa'dan teklif aldığını görürsün.
dieforyou7 25.12.2006, 15:28 hasan kabze besıktasa gdermı ya:):) galatasaray 10u rakıbıne satarmı?????
neyse ne 25.12.2006, 15:34 RÜYA GÖRMEYİN HASAN KABZEYİ SİVAS ALAMAZ.PAHALI GELİR.ARKADAŞLAR BUNLARA ASPARAGAS HABER İNANMAYALIM GERÇEKLERLE UĞRAŞALIM.
|