Orijinalini görmek için tıklayınız : TOPUN AĞZINDAKİLER !!

SivasSpor.Com
22.12.2006, 09:48
Sivasspor’da heyecanlı bekleyiş bugün sona erecek. Ligin ilk yarısında takımı adına beklenen performansı gösteremedikleri ifade edilen 8 futbolcunun kiralık yada bonservisiyle gönderileceği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Ali Eren, Fatih, Ertuğrul, Gürol, kaleciler Harun ve Hakan’la birlikte Hasan Yurt ve Cem Can’ın da Sivasspor’dan ayrılmalarının gündemde olduğu belirtildi.

Daha önce Brezilyalı orta alan oyuncusu Carvalho ile yollarını ayıran Sivasspor’un, kupada son oynanan iki maçın ardından böyle bir karar aldığı ve gönderilen futbolcuların yerine alınacak futbolcu sayısınında 4’ten fazlma olmayacağı söylendi. Sivasspor’la yollarını ayıracak futbolcuların bir kısmının kiralık olarak, bir kısmınında bonservisiyle birlikte verileceği açıklandı.

Sivasspor yönetiminin bugün resmi açıklamayı yaparak giden futbolcuları açıklaması bekleniyor.

akkuzu
22.12.2006, 10:23
HEPSİNİ ANLADIKTA YA BU CEM CAN NEDEN GÖNDERİLECEKLERİN LİSTESİNDE.TAKIMIN EN FAYDALI ADAMLARINDAN BİR TANESİ,HER İKİ AYAĞINI KULLANAN ENDER FUTBOLCULARDAN,HEMDE TAKIMA FAYDALI OYUNCU NEDEN!!!!!!

izmirliyigido
22.12.2006, 10:29
Diğerlerini anladımda, Ertuğrul ve Cem Can neden gönderiliyor, onu anlaöadım. Sonra Harun iyi bir yedek olarak her zaman kadroda bulunması gerekli bir kaleci bence..

teknik
22.12.2006, 10:30
doğru söylemişsin akkuzu kardeş.sanırım teklif var ve gönderilecek diye söylenmiş.yoksa 4 mevki de oynayan ve takıma kadro derinliği sağlayan bu futbolcumuzun kadro dışı kalması anlaşılmaz.ama iyi paraya satılacaksa olabilir.

HALIL
22.12.2006, 10:59
yaa olaurmuu yaaa boyleee iss yapmayinnn yaaa cem can harunnnn gonderilirrr miyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tayfun5883
22.12.2006, 11:28
cem can gönderilirse çok yazık olur bence çok iyi bir futbolcu

PRIMERA_58
22.12.2006, 12:26
İNŞALLAH OKUDUKLARIMIZ YANLIŞTIR. ACABA SÜPERLİGDE BİZİM KADAR TRANSFER YAPAN ANADOLU TAKIMI VARMI ? SİVASSPOR FUTBOLCU MARKETİNE DÖNDÜ AMA HEP ZARAR EDEN ZİHNİYETLE.
HARUN ; GELECEĞİ OLAN Kİ İNANIYORUM AKIN'DAN DAHA İYİ YEDEK ,CEM CAN İYİ KULLANILDIĞI SÜRECE İYİ FUTBOLCU, ERTUĞRUL; YAZIK YANİ TAKIMDA HAYRETTİN'DEN SONRA BİR SİVAS'LI FUTBOLCU LÜKSÜ YOKMU BAŞKA YORUM YAPMIYORUM.................... .

1967_DERNEK_NAİL
22.12.2006, 14:26
inşallah cem can ve ertugrula çok yazık olur

talha58
22.12.2006, 14:32
Ertuğrul takımda kalmalı. Artık şans bulmalı ve kendini göstermeli.

1967_CLUB_BOZ
22.12.2006, 14:35
GÖNDERMEYİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNN
KALSIN ARKADAŞLAR YAVVVVVVVV

Didier DROGBA
22.12.2006, 14:44
arkadaşlar ben o futbolcunun cem can değilde cem karaca olduğunu düşünüyorum, çünkü sezon başından beri ilk 11'de oynayan bir futbolcu gönderilmez herhalde ben öyle düşünüyorum, öteki arkadaşların ise geldiklerinden beri sivasspor'a pek katkıları olmadı, geride kalan futbol yaşamlarında onlara başarılar dilerim...

IRKÇILIĞA HAYIR...

58svs58
22.12.2006, 16:11
ertuğrulu nereye yollarsanız bizde o takımı tutarız. ertuğrulun takıma olan emeğine saygıdan yine gönderilmemeli

HALIL
23.12.2006, 00:21
yaa arkadaslarr birr durunn su andaaa hicc bir seyyy kesinn degillll

buloca021
23.12.2006, 13:36
saygı deger arkadaslarım ertugrul arslan gercekten takımımıza yararı olabılcek bı futbolcu tam oynayacagı sırada talıhsız bı sakatlık gecırdı ve uzun sure formaya hasret kaldı...sımdı soruyorum ertugrul arslan yasır elmacıdan kotu bı futbolcumu...ılk once bır macta sans ver cocuga ondan sonra super lıgte oynayamaz dıye bı acıklama yap ve taraftarda gorsun...ancak erturula sans verılmeden gonderılmesı cok yanlış ve yazık olur....ınsallah bu dusuncelerımız yerınde olur...

Abdullah DuMaN
23.12.2006, 14:13
ERTUĞRUL VE CEM CAN A ÇOK YAZIK OLUR

talha58
23.12.2006, 14:28
benim en çok merak ettiğim Ertuğrul umarım geçen seneki hata tekrarlanmaz

1967_CLUB_10UR
06.01.2007, 23:28
Bir dönem Beşiktaş forması da giyen tecrübeli futbolcu Ali Eren Beşerler, sezon başında transfer olduğu Sivasspor'da umduğunu bulamadı.

Beşiktaş, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Altay, Çanakkale Dardanelspor, Kocaelispor, Akçaabat Sebatspor takımlarında forma giyen ve özellikle Gençlerbirliği ve Beşiktaş'ta oynadığı dönemlerdeki performansı ile göz dolduran 32 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Ali Eren, sezon başında transfer olduğu Sivasspor'da kendisinden beklenen performansı ortaya koyamadı.

Beşiktaş'taki futbolu ile (A) Milli Takıma kadar yükselen ve bugüne kadar 6 kez (A) Milli, 9 kez ümit milli ve 4 kez de olimpik milli takım forması giyen Ali Eren, Sivasspor'da eski günlerinden uzak bir grafik çizdi. Kırmızı-beyazlı ekibin eski teknik direktörü Karol Pecze dönemindeki Bursaspor, Kayserispor, Vestel Manisaspor, Gaziantepspor ve Denizlispor ile ligde oynanan 5 maçın kadrosuna dahil edilen Ali Eren, Sivasspor forması altında resmi maçlarda oynama şansı bulamadı.

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük kentlerde futbol oynadıktan sonra Sivas'a gelen tecrübeli savunma oyuncusu Beşerler'in, Sivas'ta uyum sorunu da yaşadığı gözlendi. Bir dönem sergilediği futbolla Türkiye'de ve Avrupa'da birçok kulübün dikkatini çeken Ali Eren'in, futbol hayatını sürdürmek için geldiği Sivasspor'dan da ayrılacağı belirtildi.

Sivasspor ile 31 Mayıs 2008'e kadar sözleşmesi olan tecrübeli oyuncunun, takımdan ayrılma kararını teknik direktör Bülent Uygun ve Sivasspor yönetimine ilettiği ve gerekli iznin Ali Eren'e verildiği kaydedildi.
Ali Eren'in futbol hayatını sürdürüp sürdürmeyeceğinin netleşmediği belirtildi.

kaynak:gençtürk haber.

CÜSSKB-Aynur
06.01.2007, 23:33
Bencede Cem Can la Ertuğrul kalmalıydı.

FurkaN
07.01.2007, 00:14
Ertuğrul takımda kaldı Başkanla yaptığı görüşme sonucunda takımda kaldı....

1967_Dernek_Murat
07.01.2007, 00:53
ARKADAŞLAR YANNIŞ YAZILMA OLABİLİR CEM CAN DEGİL CEM KARACA GÖNDERİLENLER LİSTESİNDEYDİ BENCE YANNIŞ YAZILMIŞ OLMALI