Orijinalini görmek için tıklayınız : UYGUN TRANSFER AVINDA
SivasSpor.Com 22.12.2006, 08:57 Teknik Direktör Bülent Uygun,biri stoper,biriside santrafor olmak üzere iki futbolcu transfer edeceklerini belirterek “Alacağımız futbolcu hem Sivas’a uyum sağlamalı "dedi.
Sivasspor΄da transfer çalışmaları sessiz ve derinden gidiyor.
Transfer listesinde adı çok bahsedilen Servet ve Anderson konusunda görüşlerini dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Servet ve Anderson için bir çok takımın girişimde bulunduğunu söyledi.
Uygun, Anderson΄u Kayseri Erciyesspor ve Sakaryaspor΄un, Kaptan Servet΄i de Vestel Manisaspor, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor΄un almak için girişimde bulunduğunu belirterek, "Anderson için biz 750 bin euro belirledik. Ancak Sakaryaspor çok üsteledi. Bize bu futbolcuyu almak için teklifte bulundular.. Biz futbolcumuzu değerinden aşağısına vermek istemiyoruz. Ancak Sivasspor ve Sakaryaspor΄un başkanları, toplantı yaparak, bu konuya netlik kazandıracaklar. Kaptan Servet konusunda ise Vestel Manisaspor bastırıyor. Bu futbolcunun da transferi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak" dedi.
Dış transfer konusunda ise Romanya΄nın Dinamo Bükreş takımında forma giyen Angolalı golcü Ze Kalenga ile görüştüklerini ve anlaşmaya vardıklarını dile getiren Uygun, "Anderson΄un Sakaryaspor΄a transfer olması gündeme geldi. Büyük bir ölçüde anlaşıldı gibi. Her iki takımın başkanlarının alacağı karar doğrultusunda Kalenga΄nın transferini şimdilik askıya aldık" dedi.
Uygun, ligin 2. yarısına çok iyi çıkacaklarını da kaydederek, "İkinci yarıya 2 yerli 2΄de yabancı futbolcu alacağız. Transferler konusunda izlediğimiz futbolcular var. Şuan isimlerini gizli tutmakta fayda görüyorum" diye konuştu
blue_man18 22.12.2006, 09:47 bülent uygun ne yaptığını bilir takıma yararlı futbolcuları alır gelir hiç şüpheniz oolmasın
izmirliyigido 22.12.2006, 09:48 Bu şunu gösteriyor. SERVET ve Anderson kesinlikle gidiyorlar... SERVET'e yazık oldu...
servettiii iyii parayaaa satsiiiinn o zamannnn
insallah balonnn transferrr olmazzzz
ilk öncelikle giden oyuncuların yerleri dolmalı. Stoper ve santforda yabancı hakkını değerlendirirsek iyi olur. Yerli transferlerde büyüklerin kiralık vereceği bazı oyunculara dikkat. Mesela FB'den Olcan ve Gs'den Oğuz ile Ferhat gibi isimler.
1967_CLUB_BOZ 22.12.2006, 14:38 ŞU AV DAKİ MALZEMERLE BAYA Bİ OYUNCU VURULUR TUTULUR
Didier DROGBA 22.12.2006, 14:40 bülent hoca, seçerse iyi futbolcular çıkacağına ben yürekten inanıyorum, wooter'ı da kendisi getirdi ve wooter muhteşem bir futbolcu olduğunu kısa sürede kanıtladı, alacağı futbolcukar takıma kısa sürede adapte olur, uyum süresini kısa sürede atlatırlarsa bu takım ikinci yarıda çok iş yapar...
IRKÇILIĞA HAYIR...
SivasLady 22.12.2006, 15:58 hayirlisi olsun
takima destek olup cabuk
uyumsaglayan biri lazim
umarim aradigimizi buluruz
Hoca, tam aranılan mevkileri işaret etmiş. Yani Servet ve Anderson gidecek görünüyor. Bu mevkilere yabancılar gelecek. bence Sivas'a iklim bakımından Kuzey ülkelerinden (İsveç, Danimarka) oyuncu alınabilir. Hem fiziki üstünlükleri ve mücadele güçleri de yüksek. Hem de fiyatları daha uygun olur.
AYDIN1985 22.12.2006, 17:07 Insallah dogru transferler yapip ligde firtina gibi eseriz. Gecen seneki transfer haberlerini hatirlamak bile istemiyorum. Lütfen transferde birsey kesinlesmeden haber yapmayin.
TracyMcGrady58 22.12.2006, 17:29 Insallah gidenlerini dolduracak kaliteli oyuncular aliriz.Bu konuda Büleny Uguna tam güven
1967_CLUB_10UR 22.12.2006, 20:06 geçen sezon ve bu sezonun başında bülent hoca menajerdi ve transferleri gelende kendisi yapardı..şundan eminim yaptığı transferlerden kendiside memnun değildi ama roller değişti ve şimdi takımı kendisi yönetiyor.ince eleyip sık dokuması lazım..
sivaslihakan 22.12.2006, 20:21 benim anlamadigim bütün avrupa ligleri tatildeyken nerde futboilcu izleyecekmis
hikaye bunlar kjardesim inanmayin
transferler nasil gerceklesiyor biliyormusunuz menejerler gelir bi oyuncu tavsiye eder parayi kapoar gider
yani futbolcu izlemnesi hikaye bence
kubilay68 22.12.2006, 20:37 insaallah serveti aramayiz yerini doldurula bilecekmi
ultraHasan58 22.12.2006, 21:04 arkadaşlar benim bülent hocaya güvenim sonsuz inş takımımıza yararlı futbolcular alacaktır.Amaservetin gidişine gerçekten çok üzülüyorum çünkü servet savunmanın bel kemiğidi inş servetin yerinide dolduran bir transfer yaparız.Şu yalan dünyada anlaşılmaz ömrümüz SİVASSPOR dan başkasını sevemez gönlümüz.(ŞanLı YİĞİDO)
Transferde bazı oyuncuların adı sık geçiyor. Basından takip ettiğim durumlar şöyle;
Tamer Tuna ve Ahmet Dursun Şekerspor'dan gönderiliyor.
Fenerbahçe'den Serkan Balcı'nın ve genç oyuncuların kiralık gönderilmeleri gündemde.
Galatasaray'da Oğuz,M.Güven,Aydın,Özgürcan ve Ferhat gibi gençlerin kiralık verilmesi gündemde. Ayrıca Ergün Penbe, sol kanata transfer yapılması halinde ayrılabileceğini söyledi.
Erciyesspor Timuçin, Zafer, Bouazizi gibi isimleri gözden çıkardı.
Ankaragücü 5-6 oyuncusunu gönderme kararı aldı.
Rizespor ve Denizlispor özellikle forvet oyuncusu arıyor.
Beşiktaş'ta Kleberson'un durumu belirsiz.
Trabzon'da Fatih Akyel, Celaleddin belirsiz.
Anakaraspor Wederson'un gitmesi halinde sol kanat oyuncusu arayacağını belirtti.
Gaziantepspor'da Fener'den kiraladığı Mahmut Hanefi ile yollarını ayırmış.
Manisa'da Johana ve Zelenka ayrılıyor. Caner'in Rusya'ya gitmesi gündemde.
Gurbetçi oyunculardan Berkant Göktan Denizlispor ile flört halinde. Serhat Akın Anderlect tarafından gönderilebilir. Yine Anderlecht'li Ahmed Hassan da gitmek istediğini söylemişti. Bjklı Ali Güneş de Trabzon veya Gs'ye gidebilir.
bouazizi vee zelenka tam aradigimizzz oyuncularr
revenge58 23.12.2006, 00:09 Bülent hoca takıma bir hava getirdiği kesin ama daha önceki transferleride ortada.gönderilen tüm oyuncuları nerdeyse hepsini bülent uygun transfer etti...
birde yasiri elden çıkarabilsek üste para verip işler tamam olacak ama
Transferde bazı oyuncuların adı sık geçiyor. Basından takip ettiğim durumlar şöyle;
Tamer Tuna ve Ahmet Dursun Şekerspor'dan gönderiliyor.
Fenerbahçe'den Serkan Balcı'nın ve genç oyuncuların kiralık gönderilmeleri gündemde.
Galatasaray'da Oğuz,M.Güven,Aydın,Özgürcan ve Ferhat gibi gençlerin kiralık verilmesi gündemde. Ayrıca Ergün Penbe, sol kanata transfer yapılması halinde ayrılabileceğini söyledi.
Erciyesspor Timuçin, Zafer, Bouazizi gibi isimleri gözden çıkardı.
Ankaragücü 5-6 oyuncusunu gönderme kararı aldı.
Rizespor ve Denizlispor özellikle forvet oyuncusu arıyor.
Beşiktaş'ta Kleberson'un durumu belirsiz.
Trabzon'da Fatih Akyel, Celaleddin belirsiz.
Anakaraspor Wederson'un gitmesi halinde sol kanat oyuncusu arayacağını belirtti.
Gaziantepspor'da Fener'den kiraladığı Mahmut Hanefi ile yollarını ayırmış.
Manisa'da Johana ve Zelenka ayrılıyor. Caner'in Rusya'ya gitmesi gündemde.
Gurbetçi oyunculardan Berkant Göktan Denizlispor ile flört halinde. Serhat Akın Anderlect tarafından gönderilebilir. Yine Anderlecht'li Ahmed Hassan da gitmek istediğini söylemişti. Bjklı Ali Güneş de Trabzon veya Gs'ye gidebilir.
bu listeye bir de Ankaraspor tarafından gözden çıkarılan Kürşat, Cem Yanık ve Devran'ı ekleyebilirim. Ayrıca Fenerbahçe'den tanıdığımız Brezilyalı Luciano da şu anda boşta.
abdurrahim_58 24.12.2006, 10:18 Biz Bülent hocamıza güveniyoruz. O da bunun farkında. İnşallah Sivasspor camiasına yakısır bir futbolcu alır. Ligin ikinci yarısı daha çetin geçeceğe benziyor.
devran ve lucianoo iyi olurr ..............bunu sivasspor gormeli artik taa brezilyalaraa gitmeyee gernk yok aslinda
ceza_tolga_rep 24.12.2006, 16:22 BENCE TAKIMA BİR TANE DEFANSA YABANCI ALANACAK.BİDE HERHALDE YA KANAT OYUNCUSU YA DA KANAT OYUNCUSU OLACAK.
BU ZE KELANGAYI İLK KEZ SİTEDE BEN YAZMIŞTIM.HERKES BAŞKA İSİMLER SÖLÜYODU.BENCE GELİRSE MÜKEMMEL OLUR.
Servet giderse büyük ihtimalle Kürşat ile görüşür bizim takım. Çünkü Ankaraspor şu anda en az gol yiyen takımlardan ve Kürşat banko oynuyordu. Aykut Kocaman, yüzü gülmediği için gönderiyormuş.
bülent hoca ve başkanımız mecnun odyakmaz a güveniyorum ve onların bizden daha çok sivassporu düşündüklerine eminim....
onlar kimi alacaklarını kimi göndereceklerini çok iyi bilirler, onlar bizi bu yere getirdiler ve onlarla beraber gideceğiz hep...
benim teklifim türkiyede bir ilki yapmak sivasspor olarak... sayın başkan bülent hoca ile aynen ingilterede olduğu gibi uzun vadeli bir sözleşme yapsa diyorum, böylece gelen her oyuncu bilir ki bu klüpte her şey düzenli ve sağlam, hocanın dediğini yapmak zorundayım, hoca gidecek mi kalacak mı diye aklımda soru işareti olmasın.
hadi böyle bir kampanya başlatalım ve türkiye ligleri tarihinde bir ilke imza atması için sayın başkananımıza ve yönetim kuruluna destek verelim....
bülent hoca ile 6 yıllık sözleşme yaparak bir ilki gerçekleştirelimm......
|