Orijinalini görmek için tıklayınız : NURİ ALBAYRAK DEVREDE

SivasSpor.Com
22.12.2006, 16:32
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın Sivasspor'un milli futbolcusu Servet Çetin'i transfer etmek için devrede olduğu belirtildi.

Sivasspor ile Trabzonspor arasında 19 Kasım 2006 tarihinde Sivas'ta oynanan maç için Sivas'a giden Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz'dan defans oyuncusu Servet Çetin'i istediği ortaya çıktı.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yaptığı açıklamada, Servet Çetin'in Trabzonspor'a transferi ile ilgili önümüzdeki günlerde bir gelişme yaşanabileceğini söyledi. Sivasspor ile Trabzonspor arasında yaklaşık bir ay önce oynanan maçta Sivas'a gelen Nuri Albayrak'ın başkanları Mecnun Odyakmaz'dan Servet Çetin'i o dönem istediğini bildiğini ifade eden Ünsal, 'Ancak Trabzonspor ligin ilk yarısının bitmesi ile birlikte bize resmi bir teklifte bulunmadı. Bordo-mavili kulübün Servet Çetin için bize bir teklifle gelme hazırlığı içinde olduğunu tahmin ediyoruz. Başkanımız bugün İstanbul'a gitti. Bugünden itibaren bu konu ile ilgili bir görüşme, gelişme olabilir' dedi. Öte yandan Trabzonspor'un, transferleri takas yolu ile yapma düşüncesi çerçevesince disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Fatih Akyel'i takas yolu ile Servet Çetin'in transferinde kullanabileceği öğrenildi.

İHA

Didier DROGBA
22.12.2006, 16:57
FATİH AKYEL'İN TAKIMA PEK BİR KATKISI OLACAĞINI ZANNETMİYORUM, ZATEN OYNADIĞI BÜTÜN TAKIMLARDA SORUN ÇIKARAN BİR FUTBOLCU, SİVASSPOR'A GELİR İSE, TAKIMDA DA HUZURSUZLUK ÇIKARABİLİR AMA YİNEDE EN İYİSİNİ YÖNETİM BİLİR...

IRKÇILIĞA HAYIR...

AYDIN1985
22.12.2006, 16:58
Biz Servet icin 2 milyon euro istiyoruz, eger bir takas söz konusu olursa, üste kac para alacagimizi merak ediyorum. Fatih akyelin degerini bilen varsa yazsin.

TracyMcGrady58
22.12.2006, 17:28
Bence Servet gönderilmemeli her iki taraf icin daha faydali olur

Bilmiyorum5
22.12.2006, 17:29
Biz Servet icin 2 milyon euro istiyoruz, eger bir takas söz konusu olursa, üste kac para alacagimizi merak ediyorum. Fatih akyelin degerini bilen varsa yazsin.

FATIH AKYELLE ILGILENIYOSAK BILE SERVETI VERMEMIZE GEREK YOK FATIH AKYEL BU GUN YARIN AYRILIR TRABZONDAN O ZAMAN BEDAVAYA ALIRIZ SERVETTE ELIMIZDE KALIR

ademgoze
22.12.2006, 18:05
servetinde iyce kafası karıştı bence artık transfer olması lazım ama en iyi parayı verene araya kim girerse girsin

1967_CLUB_10UR
22.12.2006, 19:44
servet transferinde bir çok takım birbiriyle yarışa girdi.sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda yapılmalı bu transfer.

çılgın-sedat
22.12.2006, 19:54
ya arkadaşlar fatih ts de ne yapmışki bizde iş yapsın adam kadro dışı kaldı

talha58
22.12.2006, 19:55
Trabzonspor yöneticisi Sayitoğlu, transferlerde bonservis bedeli ödemek istemediklerini söylemiş. Fakat bence Servet'e karşılık sadece Fatih Akyel yetmez. Celaleddin, Ali Güzeldal, Oğuzhan gibi oyuncuları da yanında vermeleri lazım. Ayrıca mutlaka gözle görülür önemli bir ücret lazım. Ama bence eğer V.Manisa Nizamettin artı 1,5 milyon dolar veriyorsa daha cazip.

FurkaN
22.12.2006, 19:58
Satılacaksa istenilen paradan aşağıya inilmemeli paramız yok diyoruz işte bizim için iyi bir gelir olur...

merkez_emre
22.12.2006, 20:04
hersey para oldu
ayda yılda cok kaliteli bi topcu aldık daha ılk yarıyı bitirmeden gidiyo helal olsun ne diyim inşallah defans fire vermez hakkı da gidiyo malum

talha58
22.12.2006, 20:16
hersey para oldu
ayda yılda cok kaliteli bi topcu aldık daha ılk yarıyı bitirmeden gidiyo helal olsun ne diyim inşallah defans fire vermez hakkı da gidiyo malum

yıllardır İlhan Cavcav bu işi yapıyor ve gönderdiklerinin yerine daha ucuz aldıklarını takıma koyuyor. Kulübü borçsuz, istikrarlı, düşme korkusu yaşamıyor, 20 milyon dolarlık tesis yaptı. Bence bizde bu yolda gitmeliyiz. Ama mutlaka giden oyuncunun yeri dolmalı.
Servet konusunda satışın kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. Servet bizimle anlaştığı ilk gün Ntv'ye çıktığında fazla durmayacağını belli etmişti. Bu nedenle sene sonunda bedava gideceğine şimdi iyi paraya satılmasında fayda var.

merkez_emre
22.12.2006, 20:19
yıllardır İlhan Cavcav bu işi yapıyor ve gönderdiklerinin yerine daha ucuz aldıklarını takıma koyuyor. Kulübü borçsuz, istikrarlı, düşme korkusu yaşamıyor, 20 milyon dolarlık tesis yaptı. Bence bizde bu yolda gitmeliyiz. Ama mutlaka giden oyuncunun yeri dolmalı.
Servet konusunda satışın kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. Servet bizimle anlaştığı ilk gün Ntv'ye çıktığında fazla durmayacağını belli etmişti. Bu nedenle sene sonunda bedava gideceğine şimdi iyi paraya satılmasında fayda var.

ilhan cavcav ın yaptıgı ıs 100,000$ a alıp 1,000,000 a satmak bizimki öle değil neye alıyorsak onun biraz ustune satmak

talha58
22.12.2006, 20:22
ilhan cavcav ın yaptıgı ıs 100,000$ a alıp 1,000,000 a satmak bizimki öle değil neye alıyorsak onun biraz ustune satmak

Servet'i veya Anderson'u ne kadara aldığımızı bilmiyorsun herhalde. Ayrıca Bosman kuralına göre kontratı biten oyuncu istediği takıma bedava gidebilir.

merkez_emre
22.12.2006, 20:25
Servet'i veya Anderson'u ne kadara aldığımızı bilmiyorsun herhalde. Ayrıca Bosman kuralına göre kontratı biten oyuncu istediği takıma bedava gidebilir.

servet bedava geldi yani ok :D
ayrıca ben hiç bi takıma gidemez demedim
eger sen takımdaki kaptanı yani beyini gonderıyon bakalım hayırlısı

talha58
22.12.2006, 21:28
servet bedava geldi yani ok :D
ayrıca ben hiç bi takıma gidemez demedim
eger sen takımdaki kaptanı yani beyini gonderıyon bakalım hayırlısı

peki Sivasspor'un mali yapısı ne alemde. Gelir olarak neleri sayabiliriz.

merkez_emre
22.12.2006, 21:32
peki Sivasspor'un mali yapısı ne alemde. Gelir olarak neleri sayabiliriz.

peki mali durumu yoktu nası aldı serveti

HALIL
22.12.2006, 23:16
ya fatihh akyelll veyaaa artiii umutt buluttt istenilmelii

jakobieen
22.12.2006, 23:34
ya fatihh akyelll veyaaa artiii umutt buluttt istenilmelii
umuttt buluttt ..............?

hancer58
23.12.2006, 00:56
bildigim kadarıyla fenerbahce serveti bize verirken yaptıgı anlasmada gs ts ve bjk ye verılmeyecek maddesı eklemıs ne derece dogru bıldıgımı bılmıyorum acıkcası bosuna ugrasıyo ts
fatıh akyele gelınce yaramaz bıze

atp5858
23.12.2006, 01:19
aman ha yönetime ricam fatih akyeli sivasa getirtmeyin.............?????? ?????????
adam her yönüyle saatli bomba .bomba.........
servet giderse manisaya gitsin eski hocasıda orda manisa onun için her yönüyle iyi

1967_CLUB_BOZ
23.12.2006, 10:59
iyi bir gelir ama bizim parada gözümüz
yerigeldiğizaman paraya boğulacağız zaten

ceza_tolga_rep
23.12.2006, 12:10
parayı veren düdüğü çalar.bana göre servetin 3 büyklere gitmesi lzım.oda en uygunu beşiktaştır.

talha58
23.12.2006, 12:23
bildigim kadarıyla fenerbahce serveti bize verirken yaptıgı anlasmada gs ts ve bjk ye verılmeyecek maddesı eklemıs ne derece dogru bıldıgımı bılmıyorum acıkcası bosuna ugrasıyo ts
fatıh akyele gelınce yaramaz bıze

öyle bir madde olup olmadığını tam bilmiyorum ama doğruysa Fenerbahçe Servet'in Beşiktaş'a satılmasına sıcak bakmamış.

merkez_emre
23.12.2006, 12:27
trabzondaki cagdas olabılır cok kalıteli bi defans