Orijinalini görmek için tıklayınız : V.MANİSA´DA SERVET PLANI

SivasSpor.Com
22.12.2006, 20:00
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/8371725747565656654.jpg

Vestel Manisaspor transfer rotasını büyük ölçüde anlaşmaya vardıkları Sivasspor'un defans oyuncusu Servet Çetin’le ilgili hesaplara göre çizdiler.

Ligde olduğu gibi devre arası transfer çalışmalarına da başlayan Vestel Manisaspor, Servet’in transferinde istediği sonuca ulaşırsa, bir yabancı orta saha oyuncusunu renklerine bağlayarak, Zelenka’dan doğacak boşluğu dolduracak. Bu durumda orta sahaya alınacak futbolcunun ise yine Brezilya’dan olacağı bildirildi.
Manisa ekibinin Servet’in transferinde problem çıkması durumunda da planı hazır.
Milli futbolcu olmazsa, Almanya ve İngiltere’de, teknik direktör Ersun Yanal’ın izlediği stoper oyuncularından biri kadroya dahil edilecek.

Öte yandan, milli futbolcu Servet’in Trabzonspor ve Çaykur Rizespor’dan gelen teklifleri göz ardı ettiği, Vestel Manisaspor’da forma giymeyi çok istediği öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın milli takımdan da futbolcusu olan Servet’in, Sivasspor yönetiminden Vestel Manisaspor’a transferi için kolaylık gösterilmesini istediği de ifade edildi.

Yeniülke

Didier DROGBA
22.12.2006, 20:08
manisaspor, büyük bir oranla servet ile anlaştı gibi, eğer giderse, servet manisa'ya hayırlı olsun, başka yapabilecek bir çare yok, kendisi kısa dönemde sivasspor'da kendisini kanıtladı, bundan sonraki futbol yaşamında da kendisine başarılar dilerim...
IRKÇILIĞA HAYIR...

nicholas58
22.12.2006, 20:51
bence servet için en hayırlısı sivassporda kalmak eğer gidecekse yurtdışına gitmeli burdan servete sesleniyorum servet sen anadolu çocuğusun sakın ama sakın büyük şehirlerde top oynamak hayali içinde olma büyük şehir her zaman insanı yer yutar ben seni denizlide iken çok beğeniyordum ama fenere gidince bi anda değiştin amatör topçudan farkın kalmamıştı mecnun başkanla konuşmak gerekir hedefimiz ligde kalmak olmamalı bi kayseri intertotoya gidiyorsa bizde uefaya yada şampiyonlar liginde olmalıyız

1967_CLUB_10UR
22.12.2006, 21:04
manisanın planı bizi ilgilendirmez rakibimiz de değil.biz kazanacaklarımıza bakalım.

talha58
22.12.2006, 21:04
İnşallah Nizammettin'i de bu transferde takas olarak verirler. Tabi iyi de para vermeleri lazım. 1,5 milyon euro iyidir.

HALIL
23.12.2006, 00:19
nizamettinii verirlerr insallahh vayaa holoskoo

abdurrahim_58
24.12.2006, 11:11
İnsallah bu transfer her iki takımada hayırlı olur.

1967_CLUB_BOZ
24.12.2006, 11:52
HAYIRLISI NE İSE O OLSUN ARKADAŞLAR
...........

talha58
24.12.2006, 13:19
Trabzon yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçme aşamasına gelmiş diye bir ahber okudum. Servet'i satarken paranın yanı sıra mutlaka takas olarak oyuncu da almalıyız. Manisa'dan Nizamettin , Trabzon'dan ise Celaleddin ilk aklıma gelenler.