Orijinalini görmek için tıklayınız : HEDEF UEFA

SivasSpor.Com
23.12.2006, 10:03
Anadolu külüplerinin içerisinde yükselen değerlerden birisi olarak değerlendirilen Sivasspor geleceğe umutla bakıyor.

Türkcell Süper Ligi’ndeki ikinci sezonuna sancılı başlayan Sivasspor’da, Genel Menajer Bülent Uygun’un teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından alınan galibiyet ve puanlar Yiğido’ya hayat verirken, Sivasspor’un Teknik Direktör Bülent Uygun ile adeta yeniden doğması ve beklenilenin üstünde bir performansla ilk yarının noktalanması camiada büyük sevinç yaşattı.

Slovak Teknik Direktör Karol Pecze ile istediği başarıyı yakalayamayan kırmızı-beyazlılar Pecze ile yollarını ayırırken, takımın Genel Menajerlik görevini yürüten Bülent Uygun Sivasspor Yönetim Kurulu tarafından tam yetki verilerek Teknik Direktörlük görevine getirildi. Türk Futboluna ve Sivasspor’a bu güne kadar çeşitli kademelerde görev yaparak hizmet eden ve hırslı kişiliğiyle tanınan Bülent Uygun, kendisine güvenerek Sivasspor’un Teknik Direktörlüğü görevini layık gören Sivasspor Yönetimine ve Sivassporlulara göreve başlar başlamaz 3 galibiyet 1 beraberlik hediye etti.

Sivasspor’un kaliteli ve güçlü bir takım olduğunu her fırsatta dile getiren Bülent Uygun takımın başına gelmesinin ardından alınan Beşiktaş, Trabzonspor ve Ankaragücü galibiyetleri ile adeta bu sözünü doğruladı.
Kimsenin beklemediği ve ummadığı bir anda alınan oldukça önemli 3 galibiyet ve 1 beraberlikle tehlikeli bölgeden uzak bir puanla ligin ilk yarısını noktalayan Sivasspor; Bülent Uygun yönetiminde oynanan lig maçları içerisinde sadece deplasmanda Galatasaray’a yenilirken, ilk beraberliğini de yine deplasmanda oynadığı Kayseri Erciyesspor maçıyla aldı.

ANADOLU’NUN YÜKSELEN DEĞERİ
Anadolu külüplerinin içerisinde yükselen değerlerden birisi olarak değerlendirilen Sivasspor geleceğe umutla bakıyor.
Bir çok Süper Lig ekibinin milyon dolarlar harcayarak başaramadığını, kısıtlı bütçesiyle başaran ve bu başarısıyla adeta kıskandıran kırmızı-beyazlılar, gösterilen bu başarı ve performansla rakiplerinin kendisinden çekinmesini sağlarken, kısa sürede yakalanan bu istikrar ve başarı Sivasspor’a gönül veren milyonların yüzünü güldürüyor. Sivas’ın ekonomik anlamda gelişmesine de önemli katkı sağlayan Sivasspor, kentin tanıtımı noktasında üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiriyor.

GELECEKTEN UMUTLUYUZ
Turkcell Süper Ligi’ndeki ikinci sezonunun ilk yarısını Bülent Uygun’un Teknik Diröktörlük görevine getirilmesiyle rahat bir nefes alarak noktalayan Sivasspor ligin ikinci yarısında daha başarılı bir performans çizmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Takımın başına gelmesiyle birlikte alınan galibiyetlerin oldukça önemli galibiyetler olduğunu ancak başarının süreklilik arzetmesi için çok iyi çalışmak zorunda olduklarını dile getiren Sivasspor’un başarılı çalıştırıcısı Bülent Uygun, “ligin ikinci yarısında daha başarılı bir Sivasspor izleyeceksiniz” dedi.
Sivasspor’un kadrosunda yer alan futbolcuların bu güne kadar görevlerini layıkıyla yerine getirdiğini dile getiren başarılı çalıştırıcı Uygun; “Bizim için önemli olan takım oyunu. Biz takım oyununu sahaya yansıttığımızda istediğimiz başarıyı elde ediyoruz. İyi bir ekibiz ve iyi bir aileyiz. Bizim için takım içerisindeki huzur ve motivasyon çok önemli.
Sivasspor Süper Lig’de kısıtlı bütçesiyle gerçekten önemli başarılar elde etti. Ve bu başarı çıtası her geçen gün yükselecektir. Biz şimdi ligin ikinci yarısına daha umutlu bakıyoruz. Bu sezonu ligin ortalarında tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

HEDEF UEFA
Sivasspor’un her geçen gün şartlar ve imkanlar ölçüsünde hedef büyüttüğünü ve gerçekçi bir tavır sergilediğini belirten Teknik Direktör Bülent Uygun; “Biz her zaman gerçekçi olduk. Bize inanan bizi destekleyen milyonlarca taraftarımızın yüzünü güldürmek için elimizden geleni hep yaptık. Sivasspor ligin ikinci yarısını en iyi şekilde tamamlayacaktır. Önümüzdeki sezonda ise hedefimiz UEFA kupasına katılmak olacak. Taraftarlarımızın da desteği ile Sivasspor bundan sonra hep başarılı olacak. Geleceğe umutlu bakıyoruz” dedi.

bycarizma2
23.12.2006, 10:05
İşallah o da olur. biraz gayret gösterirsek anadolu kulüplerinden bir takım uefa ya gider.amin

jakobieen
23.12.2006, 10:14
bence gelecek sene diil bu sene uefaya katılacağız...
anderson ve servetin gitmemesi şartı ile tabii...

FurkaN
23.12.2006, 10:27
Bence bu yıl zor yine 40 puan barajının hemen üstünde 8. yada 9. oluruz...

1967_CLUB_BOZ
23.12.2006, 10:56
BU SENEYİ HİÇ KUŞKUSUZ GÜZEL BİTİRECEĞİZ ARKADAŞLAR
BUNA İNANMAZSAK SONUMUZ NE OLUR ? :confused:

merkez_emre
23.12.2006, 12:31
cok uzak bi ihtimal uefa ama hiç bi sey ımkansız değildir

tanju_58
23.12.2006, 12:37
inanmak başarmanın yarısıdır.Başkanımız inanmış.UEFA uzak bir ihtimal değil.

talha58
23.12.2006, 12:55
bence de bu sene zor ama olmaz da değil. ilk üç hafta bizim için çok önemli. ligin başlamasıyla bir seri yakalayabilirsek iş tamamdır. önce rahatlarız ve sonra daha rahat top oynamaya başlarız.

Didier DROGBA
23.12.2006, 13:02
VALLAHA 38 SENELİK SÜPER LİG ÖZLEMİMİZ BİTTİ ŞİMDİ AVRUPA KUPALARINA GİTMYİ O KADAR İSTİYORUM, KAYSERİSPOR'UN AVRUPA'DAKİ BAŞARISINI BİZ DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIMIZA İNANIYORUM...

IRKÇILIĞA HAYIR...

talha58
23.12.2006, 13:14
VALLAHA 38 SENELİK SÜPER LİG ÖZLEMİMİZ BİTTİ ŞİMDİ AVRUPA KUPALARINA GİTMYİ O KADAR İSTİYORUM, KAYSERİSPOR'UN AVRUPA'DAKİ BAŞARISINI BİZ DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIMIZA İNANIYORUM...

IRKÇILIĞA HAYIR...

Kayseri bu işi becerdi. İnşallah biz de yaparız.

muRTix1
23.12.2006, 13:38
Bu sene bi Ligte kalırsak işallh gelecek sezonu sonra düşünebiliriz bu tür şeylerle takımın kafasını karıştırmak mantıklı değil

Bilmiyorum5
23.12.2006, 13:52
BU BAŞKAN BU YÖNETİM SÜPERLİG HEDEFİ KOYDUĞUNDA ÇOĞU KİTLE TARAFINDAN GÜLÜNÇ KARŞILANMIŞTI NERDEYSE KİMSE İNANMIYORDU AMA BAŞTA MECNUN BAŞKAN OLMAK ÜZERE YÖNETİM BÜYÜK BİR İNANÇ VE GAYRET GÖSTEREREK SÜPERLİGE ÇIKARDILAR BU TAKIMI VE SÜPERLİGE CIKTIGIMIZDE ETTIGIMIZ ILK LAF SUPERLIGE CIKTIK BIR KEZ ARTIK INMEYIZ ASANSÖR TAKIM OLMAYACAZ OLDU BAKTIGIMIZDA HER YIL USTUNE BIRAZ DAHA KOYUYORUZ ILK YIL TESISLESME ANLAMINDA BUYUKYOLLAR KATETTIK MALI ACIDAN ISE BU YIL RAHATLAMAYA BASLADIK ONUMUZDEKI IKI YIL ICINDE IYICE GELISIP ARTIK AVRUPA KUPALARINA KATILACAGIMIZA INANIYORUM BU YONETIMIN HER DEDIGINE INANIRIM CUNKU BU ADAMLAR ISI BILIYOR VE INANC SAHIBILER HADI ALLAH YOLUMUZU ACIK ETSIN

1967_CLUB_10UR
23.12.2006, 14:07
TAKIMIN BAŞINDA MECNUN ABI GİBİ BİR BAŞKAN VE BÜLENT UYGUN GİBİ İSİMLER OLUĞU SÜERECE HEDEFLERİMİZ HER ZAMAN YUKARILAR DIR..AMA EN KISA ZAMANDA HAYATA GEÇİRMELİYİZ.UEFA'DA OYNANAMAMIZ İÇİN HİÇ BİR SEBEP YOK POTANSİYELİMİZDE SÜPER.

zarali
23.12.2006, 14:31
istemiyenin bir yüzü kara uafa götürmeyenlerini iki yüzü kara olsun.

1967_CLUB_GÜNAY
23.12.2006, 15:53
BİZİM UEFA DA OLMAMIZ ÇOK SÜPER OLUR AYRI BİR HAVAYA GİRERİZ BELİMİ OLUR AVRUPAYI SARSAN BİR KULÜP OLURUZ TEK TEMENİMİZ DE BU

abdurrahim_58
23.12.2006, 23:26
İnsallah hedefimiz gerceklesır. bizim bir Kayseriden ne eksigimiz war kardesler.

ahmetbaba
24.12.2006, 02:25
bence geçen sezon olduğu gibi ligi ortalarda bitiririz

asil58
24.12.2006, 15:12
BU BAŞKAN BU YÖNETİM SÜPERLİG HEDEFİ KOYDUĞUNDA ÇOĞU KİTLE TARAFINDAN GÜLÜNÇ KARŞILANMIŞTI NERDEYSE KİMSE İNANMIYORDU AMA BAŞTA MECNUN BAŞKAN OLMAK ÜZERE YÖNETİM BÜYÜK BİR İNANÇ VE GAYRET GÖSTEREREK SÜPERLİGE ÇIKARDILAR BU TAKIMI VE SÜPERLİGE CIKTIGIMIZDE ETTIGIMIZ ILK LAF SUPERLIGE CIKTIK BIR KEZ ARTIK INMEYIZ ASANSÖR TAKIM OLMAYACAZ OLDU BAKTIGIMIZDA HER YIL USTUNE BIRAZ DAHA KOYUYORUZ ILK YIL TESISLESME ANLAMINDA BUYUKYOLLAR KATETTIK MALI ACIDAN ISE BU YIL RAHATLAMAYA BASLADIK ONUMUZDEKI IKI YIL ICINDE IYICE GELISIP ARTIK AVRUPA KUPALARINA KATILACAGIMIZA INANIYORUM BU YONETIMIN HER DEDIGINE INANIRIM CUNKU BU ADAMLAR ISI BILIYOR VE INANC SAHIBILER HADI ALLAH YOLUMUZU ACIK ETSIN

Amin.......................... ........

dieforyou7
25.12.2006, 14:14
İnsallah hedefimiz gerceklesır. bizim bir Kayseriden ne eksigimiz war kardesler.

kayserıden ne eksımız mı war??? saka yapıosn galıba sen kayserı bızden daha iyi yonetılıo..adamlar mehmet topuzu gokhan unalı hedeflerımız war dıye satmıyorlar elınde tutması bılıolar...ozamn ben sana sorım ne artımız war bızım kayserıden=???????

Didier DROGBA
25.12.2006, 14:25
ARKADAŞLAR SİZCE TAKIMIMIZIN İKİNCİ YARIDA HEDEFİ NE OLMALIDIR:

1- KÜMEDE KALABİLMEK,

2- İLK 10'UN İÇERİSİNE GİREBİLMEK,

3- AVRUPA KUPASINA GİDEBİLMEK,

IRKÇILIĞA HAYIR...

Didier DROGBA
25.12.2006, 14:27
BEN 3.ŞIKKI DÜŞÜNÜYORUM,
AVRUPA KUPALARINA GİDEBİLMEK...

IRKÇILIĞA HAYIR...

neyse ne
25.12.2006, 14:37
KÜMEDE KALALIM BİZE YETER.SENEYE ALLAH KERİMDİR.GÖZÜM ÇOK YUKARIDA DEĞİL BU SENE İÇİN

1967_CLUB_BOZ
25.12.2006, 14:51
İLK 5-7 İÇİNE GİREBİLMEK
ÇÜNKÜ BU SENE UMDUĞUMUZ GİBİ GİTMEDİ O YÜZDEN GEÇEN SENEKİNE GÖRE BAYA FARK VAR
sizlerde bilirsiniz
GAYRET LAZIM SİVASSPORUMUZA

neyse ne
25.12.2006, 15:04
UEFAYA SERVETİ SATARAK MI GİDECEZ .BEN İNANMAM ARKADAŞ SERVETİ SATAN YÖNETİMİN HEDEFİNDE KESİNLİKLE UEFA YOK NE BUSENE NEDE SENEYE.KEŞKE OLSA AHHHHHHHHHHHHHHHH

yigido Atilla
25.12.2006, 15:05
Hedefimiz 2.devre baslayinca oynayacagimiz 8.mac cok önemli evimizde oynayacagimiz 4 maci kesinlikle kayipsiz atlatmaliyiz diger 4,mactan ne alirsak kardir. Uefa ve türkiye kupasi bizim icin cok erken ilk önce süperligde kalici olmak icin ne yapmamiz gerekiyor bunu basarirdiktan sonra hedefler büyütülebilir . Lig -Uefa-T.Kupasi 3.ücünü basarili olam icin cok iyi bir bütce gerekli

YYILDIRIM
25.12.2006, 15:09
EN KÖTÜ SÜ GEÇEN YILDAN İYİ BİTİRMEMİZ LAZIM, HERYIL BAŞARI ARTARSA MUTLAKA SONUNDA ŞANPİYON OLURUZ!!!

ceza_tolga_rep
25.12.2006, 16:47
TABİKİ SİVASSPOR GİBİ 10MİLYON TARAFTARI OLAN Bİ TAKIMIN UEFADA OLMASI GEREKİR?

Ultra sivasli
25.12.2006, 18:01
HEDEF UEFA OLSUN BIZIM NE EKSIGIMIZ VAR

dieforyou7
26.12.2006, 11:29
ARKADAŞLAR SİZCE TAKIMIMIZIN İKİNCİ YARIDA HEDEFİ NE OLMALIDIR:

1- KÜMEDE KALABİLMEK,

2- İLK 10'UN İÇERİSİNE GİREBİLMEK,

3- AVRUPA KUPASINA GİDEBİLMEK,

IRKÇILIĞA HAYIR...

Bu sene ilk 10a gırsın bana yeter!!!!!!!!!!

orhan058
26.12.2006, 12:30
hedef uefa ise niçin türkiye kupasında doğru düzgün oynamıyoruz.yoksa biz ligde 3. mü olup uefaya katılacağız.mis gibi türkiye kupası dururken sen oynama sonrada hedef uefa de.