Orijinalini görmek için tıklayınız : GÖKHAN´DAN AÇIKLAMA...

SivasSpor.Com
23.12.2006, 16:25
Geçen hafta içerisinde bir doktorla kavga etmesi olayıyla ilgili olarak yazılı açıklama yapan Sivassporlu futbolcu Gökhan Bozkaya, olaylarda 'doktor döven futbolcu' olarak adının çıkmasının kendisini son derece üzdüğünü söyledi.

Konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yapan Gökhan Bozkaya, olayın 19 Aralık 2006 Salı günü olduğunu belirterek, "Olay günü akşam saat 19.00 sıralarında yeni doğan çocuğum acil olarak eşim ve baldızım tarafından Devlet Hastanesine kaldırılmış. Yeni doğan çocuğum acil servise intikal ettiğinde orada nöbetçi bulunan pratisyen doktorlardan adını sonradan öğrendiğim Ömer Faruk Güzelimdağ, eşim Yasemin Bozkaya'ya daha önce hastayı Kızılay Sağlık Merkezi'ne götürmesinden dolayı aşırı derecede kızarak dosyayı yüzüne fırlatmış ve özellikle bir doktora yakışmayacak hakaretlerde bulunmuştur. Bunun üzerine eşim Yasemin ağlayarak cep telefonundan beni arayınca ben derhal hastaneye gittim. Gittiğimde eşim Yasemin'in koridorda ağladığını gördüm. Bana yukarıda bahsettiğim olayı anlattı. Baldızımla birlikte çocuğun yatışını yaptırmak için Dr. Güzelimdağ'ın yanına gittik. Bu arada eşime karşı yaptığı agresif davranışları neden yaptığını baldızım kendisine sordu. Ben de müdahil olarak 'hocam neden böyle bir hareket yaptınız' dedim. Dememle birlikte bana 'konuşma lan' diyerek üzerime yürüyünce birbirimize girdik ve yuvarlanarak ikimiz birlikte yere düştük. Orada bulunanlar bizi ayırdılar" dedi.

Gökhan Bozkaya, bu duruma en çok kendisinin üzüldüğünü dile getirerek, "Ben bir Türk sporcusu olarak ömrüm boyunca en saygı duyduğum insanlar sınıfında hep doktorlar oldu. Onun için de bugüne kadar karşılaştığım tüm doktorlara büyük bir saygı ile yaklaşmışımdır. Hal böyle iken benim 'doktor döven bir sporcu' olarak lanse edilmekten son derece rahatsızlık ve üzüntü duyuyorum. Beni yanlış anlayan en saygın ve kutsal mesleklerden biri olarak kabul ettiğim tüm doktorlardan yanlış anlaşılmaktan dolayı özür dilerken, olayı kamuoyuna yanlış lanse edenleri şiddetle kınıyorum" dedi.

Bu arada olaya karışan futbolcu Gökhan Bozkaya'yla doktor Ömer Faruk Güzelimdağ, basın mensuplarına sözlü ve görüntülü açıklama yapmaktan kaçındı.

Didier DROGBA
23.12.2006, 16:39
OLAY, GÖKHAN'IN DEDİĞİ GİBİ GERÇEKLEŞTİRSE BAŞKA BİR BOYUT KAZANIYOR İŞ. BİR DE OLAYI DOKTORDAN DİNLEMEK LAZIM, TEK TARAFLI DİNLEMEK OLMAZ AMA İNŞALAH OLAY GÖKHAN'IN DEDİĞİ GİBİ GERÇEKLEŞMİŞTİR.

IRKÇILIĞA HAYIR...

pepsiyusuf
23.12.2006, 16:59
SİVASSPORUN BİR FUTBOLCUSU BÖYLE OLAMAMALI, SİVASIN EKMEĞİNİ YİYİP SİVASIN İNSANINA BU KADAR ŞİDDETLE DAVRANMASINI İSTEMİYORUM. KENDİNİ SİVASSPOR'DAN ÜSTÜN GÖREN BÖYLE İNSANLARIN SİVASSPORA YARAR DEĞİL ZARAR VERECEĞİ AÇIKTIR. SİVASSPOR YÖNETİMİNİNDE BU FUTBOLCUYA GEREKEN CEZAYI VERECEĞİNE EMİNİM, SİVASSPORDA BÖYLE KİŞİLERİN YERİ YOKTUR. DERHAL GÖNDERİLMESİ GEREKİYOR, BU OLAYDA MAĞDUR DURUMA DÜŞÜN SİVASIN KENDİ İNSANI EMEKTARI OLAN DR. ÖMER FARUK GÜZELİMDAĞ VE BÜTÜN DOKTORLARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM

1967_CLUB_10UR
23.12.2006, 17:17
2 tarafta birbirini karşılıklı olarak şuçluyor..artık kapansın bu mevzu 1 hafta olmuş.

HALIL
23.12.2006, 17:59
SİVASSPORUN BİR FUTBOLCUSU BÖYLE OLAMAMALI, SİVASIN EKMEĞİNİ YİYİP SİVASIN İNSANINA BU KADAR ŞİDDETLE DAVRANMASINI İSTEMİYORUM. KENDİNİ SİVASSPOR'DAN ÜSTÜN GÖREN BÖYLE İNSANLARIN SİVASSPORA YARAR DEĞİL ZARAR VERECEĞİ AÇIKTIR. SİVASSPOR YÖNETİMİNİNDE BU FUTBOLCUYA GEREKEN CEZAYI VERECEĞİNE EMİNİM, SİVASSPORDA BÖYLE KİŞİLERİN YERİ YOKTUR. DERHAL GÖNDERİLMESİ GEREKİYOR, BU OLAYDA MAĞDUR DURUMA DÜŞÜN SİVASIN KENDİ İNSANI EMEKTARI OLAN DR. ÖMER FARUK GÜZELİMDAĞ VE BÜTÜN DOKTORLARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM

SEN GOKHAN BOZKAYA NIN YERINDEEE OLSAYDINNN NE YAPARDIIIINN KARDESSS NASILL GOKHAN HAKSIZZ SENN BU OLAYA GOZUNUU MUU YUMACAKTINN HEEE ALLAH ALLAH BENDEE AYNII SEYII YAPARDIMMM

yigido Atilla
23.12.2006, 18:46
Doktorlarin Dünyada en saygin ve kutsal bir meslek oldugunu ve bu olaydan cok üzüldügünü , yaptiginin yanlis oldugunu Gökhan bizzat kendisi belirtiyor ...Güzel bir aciklama yapmis....Tebrik ediyorum Gökhan .verdigin Sinyal alinmistir..... . Alamayanlara !!!!!!!.. Bir Ata sözü geldi Aklima Anlayana sivri sinek saz ,Anlamayana davul zurna sesi bile yetmez !!!!!!!!!!!

talha58
23.12.2006, 19:34
Gökhan gidici mi bu arada merak ettim. Gidecekler listesinde değil mi?

pehlivan ömer
23.12.2006, 19:51
gökan ın nekdar agresif biri olduğu antalyasporda oynarken göstermiştir yıllardır sivasın sivassporun ekmeğini yiyip sivassporlu futbolcuya kafa atan doktoru döven ..........gidiyor böyle ahlak yapısını ve karekteri agresif bir yapıya sahip sivasın adını kötü bir olayla türk medyasının önüne çıkaran aciz futbolcu demeyeceğim mahalle kabadayısı bir insanı artık sivassporda görmek istemiyoruz yönetimin bu sahsa gereken cezayı vermesini ve gönderilmesini diliyorum bu arada doktor güzelimdağ ve bütün doktorlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum şampiyon sivasspor

ceza_tolga_rep
23.12.2006, 20:15
GÖKHAN BOZKAYA ŞUANDA SİVASSPORDAN AYRILMASI LAZIM.ZATEN BİR YARARIDA YOK.YANİ GİDEN OYUNCULARA KADAR ŞUANDA TAKIMDA BULUNAN ÇOK OYUNCUNUN GİTMESİ LAZIMDI.
NEDEN GELECEK VADEDEN HARUN GÖNDERİLDİ?
BENCE BAŞKA ŞEYLER VAR.HAKAN BAYRAKTARA GELENE KADAR GÖKHAN BOZKAYANIN ÇOKDAN GİTMESİ LAZIMDI.
BAŞKA İŞLER DÖNÜYORRRRRRRRRR..

abdullah58
23.12.2006, 22:16
YA BU KADARDA GADDAR OLMAYIN
COCUK HEMI HAKARETE UGRAMIS HEMIDE COCUGU HASTA OLDUGU HALDE
HEMIDE HANIMININ YANINDA -AYIPTIR GÜNAHTIR
GÖKHANA MOREL LAZIMKEN-ÜZERINE GITMEYIN
SUC DOKTORDA DIR-ÖTEKI TAKIMLARIMIZ ADLARI SIKEYE KATILMIS FUTBOLCULARINA SAHP IP CIKIYORLAR
BIZ NE YAPIYORUZ-OLAYI DAHADA BÜYÜTÜYORUZ
SIVASSPORU SEVEN HEMIDE ÖLÜMÜNE
1-GÖKHAN
2 MEHMET
UNUITMAYALIM ARKADASLAR
O BIZIM FUTBOLCUMUZ HEP BERABER SAHIP CIKALIM
BU KONUYUDA KAPATALIM
BEYPINARLI

abdurrahim_58
23.12.2006, 23:22
Gökhan Bozkaya kesinlikle bu konuda haklı kimse bu konuda onu suclayamaz.(ama eger olaylar anlattıgı gibiyse)

simsek58
24.12.2006, 00:34
doktorlarimizda pek masum sayilmaz insani ne kadar terslediklerini cogumuz biliyoruz . böyle seyler her gün cogu insanin basina geliyor ama aralarinda gökhan kadar cesaretli olani demek ki simdiye kadar cikmadi

gülkız
24.12.2006, 02:20
İsmi geçen doktor devlet memuru olduğu için hukuksal zemin dışında açıklama yapma serbestisine sahip değildir.Ancak olayları başlatan ve tahrik edici noktaya getiren gerek Gökhan BOZKAYAnın söylemi gerekse bu duruma şahit olanlara göre Doktor Bey olduğu görülmektedir.Ülkemizde maalesef hasta hakları hiçe sayılmakta, mesleki rekabet ve işinden bunalmışlık hastaların mağdur olmasına neden olmaktadır.Forumda yazılan diğer yazılarda da insanlarımızın bazı doktorlardan saygı yönünden muzdarip oldukları ve Gökhan BOZKAYAnın yaptığı davranışı tasdikler nitelikte görüşlerin ağırlıkta olduğu görülmektedir.Hastanın doktora saygı duyması gerektiği gibi doktorunda hastaya saygı duyması gerekir.Sabırın ve saygının olmadığı yerde böyle hoş olmayan durumlar her zaman olacaktır...

kasko
24.12.2006, 13:49
Sen kafanı takma Gökhan, evet doktorluk mesleği kutsal olabilir ancak bu mesleği yapan kişinin de bunu haketmesi lazım daha doğrusu adam olması lazım.Bunlar kafaya takılacak şeyler değil.İki gün sonra unutulur bunlar.Çünkü sen futbolcusun futbolunla gündeme gelirsin.Yine de büyük geçmiş olsun.Çocuğun için de Allah analı babalı büyütsün.

harun afacan
24.12.2006, 14:09
hakedene karşılık vereceksin doktorların ve özelliklede hasta bakıcıların hastalara ve yakınlarına karşı tutumları ortada. adamlar kendilerini kral zannediyo ve bi ukelaca tavırlar sergiliyorlar sonrada mağdur rolü oynuyorlar .herkes herkese gereken saygıyı göstermek zorunda

asil58
24.12.2006, 14:59
doktorlar hastaları sayesinde para kazanıyorlar ama onlara gereken ilgiyi göstermiyorlar bide para verip muayenehanesine gidin bakim nasıl ilgileniyorlar benim babamın oğlu olsada doktor=paradır.Gökhanı'ın yaptığına doğru yapmış demiyorum ama insana insan gibi davranmak gerekir.

ceza_tolga_rep
24.12.2006, 16:20
ARKADAŞLAR KAPATALIM BU KONUYU?ARTIK OLAN OLMUŞ.GÖKHANINDA ARTIK HAREKETLERİNE DAHA DİKKAT EDECEKTİR.
DAHA BU KONU AÇILMASIN.

abircan
25.12.2006, 10:38
Olanlar olmuş ok yaydan çıkmış, geçmiş olsun, diyecek başka birşey yok, doktorada geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşir , elmacık kemiği kırılmış galiba, en kısa sürede hizmetlerine devam eder, ayrıcada bundan sonra hastaya sorması lazım senin arkan kuvvetlimi kocan , baban eşin ne iş yapar diye ona göre davranması lazım, neyse koca doktor alacağı dersi almıştır artık, doktor acaba niye kızmış onu merak ettim eşi çocuğu öncelikle niye kızılay dispanserine götürdüde orada ne yaptı ne ettilerde doktor niye kızdı onu çok merak ediyorum, eşi acaba doktora akılmı verdide doktor tersledi , ahh ahhh neler yaşandı insan merak ediyor gerçekten, bizde burada yok o haklı yok bu haksız diyoruz, bazan bunu demek için buraya yazdığımızdada arkadaşlar bunda kabahat buluyor ne hakla onuda anlamış değilim, neyse gökhan gerekeni yapmış özür dilemiş yapılması gerekende ona yakışanda bu, iki acıyı birden yaşıyor, doğan çocuğuna sevinemeden adam kabus yaşıyor , allah kimseleri azapta bırakmasın

Hasim
25.12.2006, 11:04
DOKTORLUK KUTSALDIR ANCAK BAZILARI MAAŞ + DÖNER SERMAYEDEN MAAŞININ ÇOK DAHA FAZLASINI + MAUYENEHANE AÇAR ORADAN DA PARA ALIR. ŞİMDİ BU DOKTORLAR MUAYENEHANESİNE GELEN KİŞİYLE MUAYENEHANESİNE GELMEYEN KİŞİYE AYNI MI DAVRANIR. AYNI DAVARANIRSA TEBRİK ETMEK GEREKİR. AMA BEN AYNI DAVRANACAKLARINI SANMIYORUM.