Orijinalini görmek için tıklayınız : KİMSEYİ SATMIYORUZ..!
SivasSpor.Com 26.12.2006, 06:54 Sivasspor transfere kapılarını kapadı...
İlk yarının sona ermesinin ardından Servet, Anderson ve Hakkı’ya gelen teklifler üzerine bu üç oyuncunun bonservis bedellerini belirleyen Kırmızı-Beyazlılar, geri adım attı. Yiğidolar, teknik direktör Bülent Uygun’un raporu doğrultusunda üç önemli silahını da takımda tutma kararı aldı. Avrupa’da oyuncu avına çıkan Uygun’un beğendiği futbolcuların pahalı olması, yönetimin kararını değiştirdi.
Başkan Mecnun Odyakmaz’ı arayan Uygun’un, “Beğendiğimiz futbolcular çok pahalı. Bir milyon Euro’nun altında futbolcu bulamıyorum. Bu yüzden uygun oyuncu bulana kadar futbolcu satışı yapmayalım. Zor durumda kalırız” dediği öğrenildi. Odyakmaz’ın, genç hocanın Türkiye’ye dönmesini bekleyeceği ve görüşmeleri dondurduğu belirtildi...
ceza_tolga_rep 26.12.2006, 07:09 BEN DEMİŞTİMKİ (BÜLENT HOCA GEZMEYE GİTTİ) GERÇEKDENDNE ÖLE OLDU ARKADAŞLAR.NE YAPTIKLARINI BİLMİYOLAR.SERVET SATLIKDI ŞİMDİ VAZGEÇİLDİ.E SATIN PARA KAZANALIM.AMACINIZ PARAYSA...
DEDİKLERİM HEP ÇIKIYOR.
revenge58 26.12.2006, 09:32 bülent uygun forumdaki yazıları okudu galiba...genel olarak satmaya karşıyız ayrıca kişisel olarak futbolcu almadan satılmasına da karşıyım.bakalım neler olucak.bilinen bir gerçek var ise paramızın olmadığı...
neyse ne 26.12.2006, 09:34 Ne para kazanması arkadaş biz bankamıyız.futbol takımıyız hem de anlı şanlı sivasın takımı 49 yıl sonra süper lige çıkmısız biz futbolda başarıya açız.servet gibi bir futbolcu her zaman sivasa gelmez o yüzden değerini bilip sahip çıkalım.eğer başarılı olmak istiyorsak onu satmak değil onun gibi futbolcu bulup onlara sahip çıkmalıyız başarı ancak böyle yakalanır.yönetimin de futbolcu satarak değil değişik şekillerde para kazanması gerek.Satarak ancak para kazanılır puan değil.Küme düşersek para bize ne getirir arkadaşlar soruyorum sizlere...
35gürün58 26.12.2006, 09:56 Belçika,Fransa,Hollanda,Almany a .. tabii ki bu ülkelerdeki transfer piyasası pahalıdır nede olsa Avrupa ülkeleri.
Ancak ekonomileri paraya aç ülkeler ve keşfedilmemiş Siyahi oyuncular var bu ülkelerde araştırma yapılsaydı bütçemize uygun hatta belki daha da ucuz genç yırtıcı,kabiliyetli oyuncular bulmak mümkündü, Gençlerbirliği'nin transfer politikası genellikle bu doğrultuda.
Zaman yine boşa harcanacak galiba...
Servet in satılması gerekir çünkü Başkan akşamki röportajda sezon sonunda kesin gideceğini ve Galatasaray ın sezon sonunu beklediğini söyledi... Bence şimdi satılmalı ve para kazanmalıyız... Anderson konusunda da Başkan ilk geldiği günlerdeki heyecanı kalmadı diyor ve eskisi gibi oynamıyor hırslı değil dedi bu yüzden göndereceğiz dedi... Bakalım hayırlısı...
orhan058 26.12.2006, 11:04 hayırlısı neyse o olsun demiştim yine öyle diyorum.
cengaver 26.12.2006, 11:08 Transfer Politikası aynı borsa gibidir. böylesi açıklamalar borsayı çıkartır!! BU LAFLAR REKLAM KOKUYOR. ANLAYANA.........
dieforyou7 26.12.2006, 12:11 en iyisini yapmıslar yanlıslıkla..yanı para olsa satcaklar servetı we dğerlerını..sonra bızde uefa ya gtmeyı beklerdık bı 5 6 sene..ki bu kafayla gene beklıcez ama..
servet bir yere gitmiyormus manisa vazgecmis kaynak maraton
en az bir forvet bir turk forveti de olabilir niye bu kadar uzaga gidiyorsunuz ki
kesin transfer yapilmali
by lord karayel 26.12.2006, 12:34 PARAMIZ YOK HERKES BUNU BİLSİN BELKİDE ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM LİGİN EN 3 TAKIMDAN BİRİYİZ NERDESİN SİVASLI HOLDİNGLER-DEV SINAYİ KURULUŞLARI-İŞ ADAMLARI BİR BAKIN GEÇMİŞİNİZE WE ASLA GEÇMİŞİ GÖREMEYEN GELECEĞİNİ ASLA GÖREMEZ
Servet in satılması gerekir çünkü Başkan akşamki röportajda sezon sonunda kesin gideceğini ve Galatasaray ın sezon sonunu beklediğini söyledi... Bence şimdi satılmalı ve para kazanmalıyız... Anderson konusunda da Başkan ilk geldiği günlerdeki heyecanı kalmadı diyor ve eskisi gibi oynamıyor hırslı değil dedi bu yüzden göndereceğiz dedi... Bakalım hayırlısı...
Katılıyorum. sözleşmesi biten oyuncular bedava gittiğinde alacak oyuncu da bulamayız parasızlıktan.
KİMSEYİ ALAMIOZ.ALDIMIZ İSE YARAMIYOR FUTBOLCULARDAN.SATMICAZ DİYOZ SATMICAZ DİYOZ.AYVAYI YİYOZUZ BENCE(örnek şekil:A)
GİTMEK İSTEYENLERİ SATMALIĞIZ BENCE.PARA PARA PARA ISICAKTIR PARA.
örnek şekil:A
servet(bedava gider bu insan)
Başkanımız da her oyuncunun değerini bulduğunda satılabileceğini söylüyor. Kimse vazgeçilmez ve yeri doldurulmaz değildir.
orhan_sivasli 26.12.2006, 13:38 3gürün58 AbimizekatılıyorumBencede Siyahi alınmalı Daha ucuz daha kaliteli olur Grnçerbirliği Politikası çok doğru
Didier DROGBA 26.12.2006, 15:05 HAYIRLISI OLSUN O ZAMAN, BU FUTBOLCULARA İHTİYACIMIZ VAR, BUNLARI HERKESDE GÖRÜYOR, HOCAMIZIN KESİN BİR BİLDİĞİ VARDIR...
sinan-58 26.12.2006, 15:45 valla futbol parayla olmuyor eğer parayla olsaydı gs kumeye duşerdi paran olup2. ligde olmaktansa guzel futbolcun ols. super ligde ol zaten maç kazandıkça para yağacak en doğru karar alınmış
karahann58 26.12.2006, 15:53 bence dogru degil satılmaması degeri veriliyorsa hemen satılmalı yerine daha genç istekli oyuncular alınmalı
1967_CLUB_BOZ 26.12.2006, 15:59 bakın benim dediğim çıktı kimseyi satmayalım dedim ben bu takımla devam edelim dedim çıktı
kimseyi satmadığımız için çok sevinçliyim
Para ederken ve de para veren varken SA-TA-LIM...
sarkislali 26.12.2006, 18:58 Bülent Hoca her yolu denemistir. Heralde oradaki gurbetci futbolcularida bir gözden gecirmistir. Gezmeye gitti gibi laflar etmiyelim arkadaslar. Adam Zaten özverili bir insan, Aramizda kaldigi sürece ona Sivas`i, Yigido´yu sevdirmisiz. Birakin calissin. Haricten gazel okumak kolaydir. Ben yalniz kafayi su Anderson´a taktim. Adam kac kere sac bas yoldurdu bizlere. Balili`de kaciriyor ama önemli goller atip kendini affettiriyor. Birde sevimli tavirlari var, sempatik. Anderson ise kasinti, neye kasiliyorsa anliyamadim.
Her seyimizle takimimizin arkasinda olalim.
1967_CLUB_10UR 26.12.2006, 22:01 EEEEEEEE DIŞARDA Kİ FUTBOLCULARIN FİYATI YÜKSEK OLUNCA BAŞKA ÇARE KALMIYOR ELDEKİ FUTBOLCULAR LA DEVAM..
Futbolcuların gitmemesi bizim için iyi bir durum,
Ancak bu kadar gündeme gelen pazarlıklar yapılan futbolcuların ikinci devrede takıma konstre olmasında bir sorun yaşanmaz mı?
Önce gelebilecek futbolcular araştırılıp daha sonra gidecek futbolcular açıklansa daha iyi olurdu
EEEEEEEE DIŞARDA Kİ FUTBOLCULARIN FİYATI YÜKSEK OLUNCA BAŞKA ÇARE KALMIYOR ELDEKİ FUTBOLCULAR LA DEVAM..
Eldeki futbolcularla devam ancak Servet konusu ayrı o para kazandırırken satılmalı yoksa haziranda bedava gidecek diğerleri kalmalı ama o para ederken gitmeli...
şu anda hiç bişi belli değil arkadaşlar ne kalacağı nede satılacağı Başkan Bülent Hoca yı bekliyor tranfer işinde son ana kadar hiç bir şey belli olmaz
Eldeki futbolcularla devam ancak Servet konusu ayrı o para kazandırırken satılmalı yoksa haziranda bedava gidecek diğerleri kalmalı ama o para ederken gitmeli...ÇOK DOĞRU BENCE ANDERSONDA GİTMELİ.ÇÜNKÜ VERİM ALAMIYORSAK PARA KAZANMALIYIZ.AYRICA YALÇIN TAKASI MANTIKLI DA .
1967_DERNEK_NAİL 27.12.2006, 16:15 BÜLENT HOCA SİVASSPOR MENFAT LERİNE GÖRE HAREKET EDECEGİN DEN EMİNİM
TracyMcGrady58 28.12.2006, 03:14 Bence dogru karar, önce oyuncu almadan oyuncu satmiyalim
spidey58 28.12.2006, 10:45 Çok sevindirici bir haber.Ben özellikle servetin satılmasına şiddetle karşıydım?
İstenilen para verildikten sonra satılmayacak futbolcu yoktur...
|