Orijinalini görmek için tıklayınız : DÇ.DİVRİĞİSPOR İZİNDE
SivasSpor.Com 29.12.2006, 20:06 İkinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde hafta başından buyana yapılan çalışmalar ile başlayan Divriği Demir Çelikspor 4 günlük bayram izini yapacak.
İlk yarıda büyük sıkıntılar yaşayan Divriği Demirçelik ikinci yarıda sıkıntı yaşamamak için çalışmalarına erken başlarken çalışmalarına bayram nedeniyle 4 gün ara verecek. Bayramın hemen ardından yeniden Tesislerde bir araya gelen Divriği sporlu futbolcular yeniden ikinci yarı çalışmalarına başlayacak.
Devre arası kampı henüz belirlenemeyen Divriği Demir Çelikspor da maddi sıkıntıdan dolayı transferde yapılması düşünülmezken ilk yarıdaki kadrosu ile ikinci yarıya başlayacak.
İnşaallah düşme korkusu yaşamadan sezonu bitirirler... 3. ligde bir takımımızın olması bizim içinde iyi, değerlendirebilirsek tabii....
1967_CLUB_10UR 29.12.2006, 21:03 EVET BU HABERE SEVİNDİM..DİVRİĞİSPOR SON MAÇLARDA ÇOK ETKİLİYDİ VE FARKLI GALİBİYETLERE İMZA ATTI.2.YARI AYNI ŞEKİL PERFORMANS BEKLİYORUZ.
sivassss 29.12.2006, 21:39 inşallah ligi istedikleri bir yerde bitirirler, nede olsa sivasımızın bir ilçesinin takımı...
1967_Dernek_Murat 29.12.2006, 21:42 ARKADAŞLAR DİVRİGİ DE NİHAYETİN'DE SİVAS'I TEMSİL EDİYOR BİZ SİVASSPOR'uN MACLARINA GİTTİGİMİZ KADARDA DİVRİNİN MACLARINADA GİDİYORUZ BİZİMLE GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ DERNEGİMİZE GELİRLERSE SEVİNİRİZ.
1967 dernek serkan20 29.12.2006, 22:25 aslında bu divriğinin çok güçlü olması lazım değilmi
demekki demir çelik pek sponsor olamıyor
orhan058 30.12.2006, 08:56 inşallah ligi istedikleri bir yerde bitirirler, nede olsa sivasımızın bir ilçesinin takımı
Divriğispor son haftalarda güzel sonuçlar aldı, her ne kadar birinciyle puan farkı olsada, ikinci yarıdıda kapamak için ellerinden geleni yapacaklardır eminim,
Bu ara dinlenmeleri açısından güzel oldu...
SivasLady 30.12.2006, 11:00 bayramdan sonra iyi bir hizla baslarlar
son maclarda gidisatlari cok güzeldi
insallah ikinci yarida böyle devam eder
takimin kadrosu iyi olduktan sonra
böyle devam edilmesi uygundur
illada transfer sart degil
1967_CLUB_BOZ 30.12.2006, 11:02 divriği spora başarılar diliyorum bayram sonra iyi bir çalışma yaparlar inşallah buda yüzlerini güldürür tabiiii:D
PRoFeSSioNaL 30.12.2006, 11:54 izinden sonra iyi maç çıkarın hadi bakalımmmmmmmmmmmm
abdurrahim_58 30.12.2006, 13:57 İnsallah ligi Sivas'ın takımına yakısır bir yerde bitirirler.
özsivasli1903 30.12.2006, 14:26 ya su divrigiye de bi zenginimiz el atsin ya...
sivassporla devamli iliskileri olsun...
oda bizim takimimiz...
Bilmiyorum5 30.12.2006, 15:01 ARKADAŞLAR DİVRİGİ DE NİHAYETİN'DE SİVAS'I TEMSİL EDİYOR BİZ SİVASSPOR'uN MACLARINA GİTTİGİMİZ KADARDA DİVRİNİN MACLARINADA GİDİYORUZ BİZİMLE GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ DERNEGİMİZE GELİRLERSE SEVİNİRİZ.
GRUPTA ISTANBUL TAKIMI OLSA BIZDE YALNIZ BIRAKMAZDIK DIVRIGIMIZI AMA ISTANBULA HIC GELEMIYOLAR BURDAN SIVASTA OTURANLARA SESLENIYORUM DIVRIGISPORA DAHA COK DESTEK OLUN
Bilmiyorum5 30.12.2006, 15:04 İkinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde hafta başından buyana yapılan çalışmalar ile başlayan Divriği Demir Çelikspor 4 günlük bayram izini yapacak.
İlk yarıda büyük sıkıntılar yaşayan Divriği Demirçelik ikinci yarıda sıkıntı yaşamamak için çalışmalarına erken başlarken çalışmalarına bayram nedeniyle 4 gün ara verecek. Bayramın hemen ardından yeniden Tesislerde bir araya gelen Divriği sporlu futbolcular yeniden ikinci yarı çalışmalarına başlayacak.
Devre arası kampı henüz belirlenemeyen Divriği Demir Çelikspor da maddi sıkıntıdan dolayı transferde yapılması düşünülmezken ilk yarıdaki kadrosu ile ikinci yarıya başlayacak.
SIVASIN
SIVASTAN BASKA DOSTU YOK TOKATSPORU B KATAGORISINE CIKARACAGIMIZA ANADOLU USKUDARI PILOT TAKIM SECECEGIMIZE PARASI OLMAYAN ALIBEYKOYSPORA 2 TANE KIRALIK ADAM VERECEGIMIZE PARASI OLMAYAN TRANSFER BILE YAPAMAYAN DIVRIGISPORA DESTEK OLMALIYIZ AMA MAALLESEF SIVASSPOR YONETIMI VE SIVAS INSANI COK BILINCSIZ NASIL GENCLERBIRLIGI ,OFTAS SPORU PAF TAKIM GIBI KULLANDI BIZDE GENC VE GELECEK VAATEDEN OYUNCULARI DIVRIGISPORA GONDEREREK HEM ONLARIN BASARILI OLMASINI HEMDE SIVASSPORA IYI FUTBOLCU YETISTIRMENIN GURURUNU YASARIZ SUAN HERKESIN MET ETTIGI GENCLERBIRLIGINDEKI (FENEREGITTI)UGUR BORAL,MEHMET CAKIR,ERHAN GIBI OYUNCULAR OFTASTAN YETISTI SIVASSPORUNDA BU ISI YAPMASI LAZIM
SEMİH-58 30.12.2006, 15:19 DİVRİĞİ Bİ İKİNCİ LİGE ÇIKSA ÇOK SÜPER OLACAK TA AMA OLMUYOR.TAKVİYE YAPILSA...
1967_CLUB_10UR 01.01.2007, 22:35 ya su divrigiye de bi zenginimiz el atsin ya...
sivassporla devamli iliskileri olsun...
oda bizim takimimiz...
1000 km uzaklıkta ki üsküdar takımı pilot takım seçiliyor burnumuzun dibinde ki bir ilçemiz bize uzak kalıyor.ayrıca inanılmaz bir tarihi var divriğinin sahip çıkılması gerek biz elimizden geldiği kadar divriğiye maçlara giderek destek oluyoruz.
yigido_furkan 01.01.2007, 23:30 tam takım form tutmustu ilk yarı bitmişti cok ii sonuclar aldılar son maçlarda inş. basarılı olup hedeflerine ulasırlar
DİVRİĞİSPOR'A 2.YARIDA BAŞARILAR..
Bilmiyorum5 03.01.2007, 10:15 1000 km uzaklıkta ki üsküdar takımı pilot takım seçiliyor burnumuzun dibinde ki bir ilçemiz bize uzak kalıyor.ayrıca inanılmaz bir tarihi var divriğinin sahip çıkılması gerek biz elimizden geldiği kadar divriğiye maçlara giderek destek oluyoruz.
kesınlıkle katılıyorum sımdı sıvas fatıh tutarla kalecı hakanı kıralık olarak baska takımlara verıcek 3-4 tane benım bıldıgım oyuncusunu uskudara verdı bunun yerıne sene basında kadrosu bıle olmayan dıvrıgıspora verse nolurdu???? sivasspor kulubu batarmıydı ıflas mı ederdı nolurdu soruyorum??? tokatsporu sampıyon yaptın ey yonetım elıne ne gectı tokatspor sana adam mı yetıstırebılıyo dıbınde dıvrıgıspor dururken neyı beklıyosun bak gencler bırlıgıne oftas dıye bır takım kurdu mehmet cakır erhan,ugur boral gıbı yeteneklı adamlar yetıstırdı ve o takım sımdı superlıge cıkıcak sende aynı taktıgı nıye uygulamıyosun mehmet cakırlar ugurborallar yetısmesınmı 2-3 tane adam bul sıvas amator kume maclarını ızlet ordan yeteneklı genclerı (hayrettın ornegı gıbı) al dıvrıgıspora ver orda oynasınalr yetıssıner hepsı bırer hayrettın yerlı kaya olsunlar sonra gerı al onları hem sen kazan hem sıvas kazansın hem dıvrıgı hemde turk futbolu kazansın 10 yıldır ben amatorkumelerı bu ıslerı takıp edıyorum bırazda vatandası dınleyın
ceza_tolga_rep 03.01.2007, 10:41 DİVRİĞİ ÇELİK SİVASSPORA YARDIM EDİLMELİ BANA GÖRE.ANADOLU ÜSKÜDAR ALINDI.TAMAM ÇOK İYİ OLDU AMA YERİNE DİVRİĞİ DEMİR ÇELİK SPORDA ALINABİLMELİYDİ?
HAYDİ DİVRİĞİ SÜPER LİGE?
|