Orijinalini görmek için tıklayınız : TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?
CAGLAYAN 05.06.2005, 20:01 bilindigi gibi sivassporumuzun fransa-cezayir gibi ülkelerde futbolcu avına cıktıgı ve Fransa nın bastia takımında forma giyen HADJİ ile ilgilendigi ortaya cıkmıstır. Bu oyuncunun 2.lige düsen bastia da mutsuz oldugu ve en kısa zamanda baska bir takıma transfer olmak istedigi biliniyor. Maliyeti ucuz olan oyuncunun kulüp ve milli takım da büyük basarılara imza attıgı bilinmektedir.
CAGLAYAN 05.06.2005, 20:04 SİVASSPORDA KALMASINI İSTEDİGİM FUTBOLCULAR:CAN,ERTUGRUL,MEHME T YILDIZ,MOHAMMED ALİ,SERDAR,SERKAN,UFUKATEŞ,YAV UZ,AKIN
GELMESİNİ İSTEDİGİM FUTBOLCULAR:MURAT HACIOĞLU,ALEX YORDANOV,KAİS,WEDERSON
CAGLAYAN 05.06.2005, 20:05 Alex Yordanov(forvet),Oguz Daglaroglu (kaleci),Yusuf Simsek (orta saha.kesinlikle alinmasi lazim.Bu takimda oynar),Faruk (orta saha),Guven (ortasaha.İst.spor)
CAGLAYAN 05.06.2005, 20:06 Patrick Zoundi
Burkina Faso milli takim oyuncusu
Forvet oyuncusu, ayrica sag kanati'da iyi kullaniyo
Zoundi nin artilari : cok hizli, kafa topu'na iyi cikiyor, sut'lari iyi, bonservisi elinde
Zoundi Belcika'nin 1.lig takimlarinda oynuyo, bu takim (lig'i 8. sirada bitirdi)
http://www.sporting.be/content/html/goals0304.asp bu sitede zoundi'nin gollerinden birini gore bilirsiniz
Benim önerim, Sivasspor Almanya nin 2. veya 1. Ligin deki gurbetci oyuncularimiza da baksinlar cünkü teknik olarak cok iyi oynuyorlar cogu...
Ve hemen uyum saglar lar...
Avrupa da daha cok BASTÜRK ler ve HAMIT ler var, onlara sahip cikilsin ve türk futboluna kazandirilsinlar.
Özellikle orta saha oyunculari muhtesem bir sekilde yetisiyor...
Bunlardan biride Bayer Leverkusen de oynayan Sezer Öztürk
Insallah yönetim iyi transferler yapar ve lig de kalici oluruz
tanju_58 05.06.2005, 21:10 shalke 04 ün alt yapısında türk futbolcusu çok yöneticilerimiz gider ilgilenirlerse güzel olur
yasin_58 05.06.2005, 22:03 berkant göktan abi olabilir beşiktaş ile de yollarını ayırdı
sivasli-sinan 05.06.2005, 22:29 almanyada 4.ligde (oberliga hessen) Baunatal takiminda oynayan süper genc bir türk oyuncu var. gol krali oldu
CAGLAYAN 06.06.2005, 08:51 Süper Lig’in çiçeği burnunda temsilcisi, Beşiktaşlı Fatih Sonkaya ve Fenerli Murat Hacıoğlu için düğmeye bastı
Hakan Bayraktar, Murat Karakoç ve Musa Kuş’u renklerine bağlayan Sivasspor, yeni yıldızlara kancayı taktı.
İlk görüşme olumlu
Süper Lig’in yeni takımı Sivasspor, transfer bombalarını birbiri ardına patlatıyor. Geçtiğimiz günlerde Hakan Bayraktar, Murat Karakoç ve Musa Kuş’u renklerine bağlayan Kırmızı - Beyazlılar, şimdi de Süper Lig’in devlerinin gözden çıkardığı yıldızlarla ilgileniyor. Beşiktaşlı Fatih Sonkaya ve Fenerbahçeli Murat Hacıoğlu’nu listesine dahil eden Yiğidolar, her iki isimden de olumlu yanıt almanın mutluluğunu yaşıyor.
İmzalar yakında
Gelişmeler hakkında bilgi veren genel menacer Bülent Uygun, teknik direktör İsmail Kartal’ın raporları doğrultusunda hareket ettiklerine değinerek, “Fatih ve Murat ile büyük ölçüde anlaşma sağladık. Her iki futbolcu da önümüzdeki günlerde imza atabilir. Süper Lig’deki ilk sezonumuzda herhangi bir sıkıntı yaşamamak için yönetim olarak elimizden geleni yapıyor ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz” ifadesini kullandı.
Öncelik kalecide
Yabancı konusunda da oldukça titiz bir çalışma yürüten Sivasspor, önceliği kaleciye verdi. Bu paralelde bir dönem Trabzonspor’un da gündemine gelen Cezayir Milli Takımı’nın file bekçisi Mezair’in ilk tercih olacağı bildirildi. Tecrübeli oyuncu ile görüşmek üzere yöneticilerin önümüzdeki günlerde Cezayir’e gidebileceği vurgulandı. Bu arada teknik patron Kartal ve genel menacer Uygun’un yurt dışı temaslarının süreceği öğrenildi.
KAYNAK: FANATİK
http://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolHaber.asp?PID=327&HID=11 &HaberID=291770
Yusuf şimşek abimizi unutmayalım...... :?:
Harput0658 06.06.2005, 10:01 gardaşlar tüm bu oyuncuların yanına 2-3 tanede alt yapıya yönelik oyuncu alınmalı geleceği parlak olan oyuncular alınmalı.
Ankara amatör kümede Balgatspor A-genç takımda oynayan TAYFUN ULUÇAY isminde bir oyuncu var. ortasaha oynuyor çok süratli ve yetenekli bence bu oyuncu geleceğe yönelik olarak alınmalı. ileride fayda sağlar. Takıma yük olacağınıda sanmıyorum.
murat hacıoğlu ligin dumanını attırır.bizde yıldız olur.iyi bir kaleci şart.forvet olarak kesinlikle hızlı bir siyah istiyorum.
gurun_mardin 06.06.2005, 15:04 Bence yönetimin ucuz ama kaliteli oyuncu alması lazım.Forvet olarak vestel manisaspor'dan Mehmet Akdemir'i öneriyorum.Kaleye ise kasımpaşa'dan Candan'ı öneriyorum.Candan'ı ben Cizrespor'da oynadığı sezondan tanıyorum.Kendisi Elazığspor'un eski kaptanı.Kaleciliği mükemmel.Yine de yönetim forvete Galatasaray'dan Ümit Karan'ı kiralayabilirse iyi olur.
abi ertuğrulun yanına mutlaka kaliteli bir orta saha lazım buraya benim en büyük adayım B.B ANKARASPOR dan ERMAN ÖZGÜR alınmasını istediğim tek futbolcu erman
senarist 06.06.2005, 15:47 BENCE KESİNLİKLE KALECİ TÜRK OLMALI YABANCI KONTENJANINI DOLDURMAYALIM KALECİYLE FALAN
SİVASSPOR KALICI OLACAKSA SAĞ TARAFA FATİH SONKAYA,
SOLA MAHMUT HANEFİ,ORTAYA MURAT HACIOĞLU,SAİDO,VE BİZİM SERKAN ERÇETİN,ERTUĞRUL,YASİR YETERLİ OLUR.İLERİYE FB Lİ SEMİH,KAYSERİLİ BALİLİ VE BİRDE KALECİ SAMSUNLU SCHRUNMU VEYA CEZAYİRLİ OLURSA BÜYÜK İŞ BAŞARMIŞ OLURUZ
EN BÜYÜK SİVASSPOR
TÜM TEKNİK HEYETİMİZE GÜVENİYORUM
Forvete:Ailton Pizzaro
orta sahaya: Hamit Altintop Ibrahim Üzülmez
defansa: Ronaldo Ibrahim Toraman
Kaleye:Volkan Ünlü
Kesin Sampiyon oluruz!!
Forvete:Ailton Pizzaro
orta sahaya: Hamit Altintop Ibrahim Üzülmez
defansa: Ronaldo Ibrahim Toraman
Kaleye:Volkan Ünlü
Kesin Sampiyon oluruz!!
abi ailton'u alabilirmiyiz acaba :roll: :roll:
Sivaslibey 07.06.2005, 03:43 Bence Ümit Özat, Ibrahim Toraman, Hasan Kabze ve kaleye Zafer'i almak lazim. Hepside sivasli nede olsa. AHHH hayalini kurmak bile güzel. Ne iyi olurdu. Hepside süper oyuncu. Birde Besiktastan Ibrahim Akin'i almak lazim gelecegin oyuncusu. Birde Tuncay Sanli lazim bize. Bunlarin hepsi gelse biz bu sene kesin sampiyon olurduk. Nihat kahveci ve emre belozogluda olucak bu takimda; sampiyonlar ligini de kazaniriz valla.
Merak etmeyin arkadaslar bir gun bende is adami olacam. Ve abramovic gibi basicam parayi butun dunyayi Sivasimiza getirecem. O zaman kurtulusu yok dünyanin bir numarasi olacaz.
Hayel kurmak ne güzel, birde gerçeklesse. :lol: :P
sinogs_5 07.06.2005, 08:11 sivasspor transferde yerli oyuncular alması lazım.sivassporumuz şampiyon olmak için ARİF VE BÜLENT İ ALSIN
KALEYE BENCE DENİZLİSPORUN YEDEK KALECİSİ SÜLEYMAN YADA SAKARYASPORLU ŞENOL GELMELİ.YABANCI HAKKINI KALEDE KULLANMAK İYİ DEĞİL. BİZE FORVET VE KANATLARA ADAM GEREKİYOR BİRDE DEFANSIN ÖNÜNDE SAĞLAM BİR ÖN LİBERO MESELA G.ANTEPLİ MAÇANGA GİBİ.
Mehmetcik 08.06.2005, 15:28 selam gardaslarim, bence en yararli futbolcular arasinda yusuf simsek ve murat hacioglu var. Bunlarin yaninda galatasaray'dan ayrilacak olan suat usta ve saidou alinirsa saglam bir defans olusur.
Sivasa yararli olacka futbolcular arasinda:
muhammet hanefi
berkant goktan
hakan unsal
NE OLURSA OLSUN SİVASLİ OLSUN UEFA'YA GOTURSUN Kİ ZOR ......BİZİM OLSUN...
1967_DERNEK_10UR 08.06.2005, 20:28 SİVASSPOR'A ÖNCELİKLE KALECİ TAKIMIN YARISIDIR PRENSİBİNDEN HAREKET EDEREK.MİLLİ DENEYİMİ OLAN BİR KALECİ TRANSFER EDİLMELİDİR.BU İSİMLERİ ZİKRETMEK ÇOK DOĞRU OLMASA DA SİVAS'A GELEBİLECEK KALECİ ADAYLARINI SIRALAYALIM:
KALECİLER:
1)RUS MİLLİ MALEFEEV
2)TRABZONSPOR2UN SATIŞ LİSTESİNE KOYDUĞU PETKOVİÇ
3)Ç.RİZESPOR KALECİSİ ZDRAVKOV
4)İSVEÇ'İN GÖTEBORG TAKIMINDA OYNAYAN BİR DÖNEM BEŞİKTAŞ FORMASINIDA GİYEN MATİES ASPER 'İ ALMAK BİRAZ FANTAZİDE OLSA SİVASSPOR'LU TARAFTARLARINDA HAYAL KURMAYA HAKKI OLDUĞUNA İNANIYOR VE EN GÜÇLÜ KALECİ ADAYIMIZ OLARAK 1.93 LÜK DEV KALECİ ASPER'İ ÖNERİYORUZ.
CAGLAYAN 12.06.2005, 12:09 Lorant Berkant Göktan i Istiyor..
Bilmiyorum 12.06.2005, 12:13 KEŞKE HER İSTEDİĞİMİZ OLSA BEKANT İYİ OYUNCU İNSALLAH GELİR
yigido24 12.06.2005, 14:02 Lorant Berkant Göktan i Istiyor..
evet abi dogru simdi LigTV den ögrendim
1967_DERNEK_10UR 12.06.2005, 14:10 SİVASSPOR'A ÖNCELİKLE KALECİ TAKIMIN YARISIDIR PRENSİBİNDEN HAREKET EDEREK.MİLLİ DENEYİMİ OLAN BİR KALECİ TRANSFER EDİLMELİDİR.BU İSİMLERİ ZİKRETMEK ÇOK DOĞRU OLMASA DA SİVAS'A GELEBİLECEK KALECİ ADAYLARINI SIRALAYALIM:
KALECİLER:
1)RUS MİLLİ MALEFEEV
2)TRABZONSPOR2UN SATIŞ LİSTESİNE KOYDUĞU PETKOVİÇ
3)Ç.RİZESPOR KALECİSİ ZDRAVKOV
4)İSVEÇ'İN GÖTEBORG TAKIMINDA OYNAYAN BİR DÖNEM BEŞİKTAŞ FORMASINIDA GİYEN MATİES ASPER 'İ ALMAK BİRAZ FANTAZİDE OLSA SİVASSPOR'LU TARAFTARLARINDA HAYAL KURMAYA HAKKI OLDUĞUNA İNANIYOR VE EN GÜÇLÜ KALECİ ADAYIMIZ OLARAK 1.93 LÜK DEV KALECİ ASPER'İ ÖNERİYORUZ.+1967
Bilmiyorum 12.06.2005, 14:26 SAKARYASPORUN ORTASAHA OYUNCUSU MARCEL MBYO ALINMALI BENCE sakarya küme düştüğü için bu oyuncunun transferi daha ucuza mal olacaktır
Marcel mbyo kimdir?
mevki:ortasaha sağ kanat
memleketi:kongo
CAGLAYAN 12.06.2005, 14:37 Malatyasporlu Serkan Özsoy la Prensip anlasmasi saglandi.!!
serhankaburcuk 12.06.2005, 14:41 Malatyasporlu Serkan Özsoy la Prensip anlasmasi saglandi.!!
Hayırlı olsun İnsallah takıma faydalı olur..Bu arada Berkant'ta takıma fayda sağlar İnşallah bu transferde gerçekleşir...
Bilmiyorum 12.06.2005, 14:45 HAYIRLI OLSUN BEYLER HABERLERİ ALIRKEN ALDIĞINIZ KAYNAĞIDA YAZARSANIZ DAHA İYİ OLUR
tykinik58 12.06.2005, 14:56 Elimizi böyle ağırdan tutarsak, hedefteki futbolcuları kaçırırız. Ben Murat Hacıoğlu'nun ve Yusuf Şimşek'in alınmasını çok istiyordum ama Murat Konyaspor'a gitti, Yusuf'ta kaçmak üzere..
Bilmiyorum 12.06.2005, 15:08 Elimizi böyle ağırdan tutarsak, hedefteki futbolcuları kaçırırız. Ben Murat Hacıoğlu'nun ve Yusuf Şimşek'in alınmasını çok istiyordum ama Murat Konyaspor'a gitti, Yusuf'ta kaçmak üzere..
KESİNLİKLE KATILIYORUM ASLINDA BİZ TEKNİK DİREKTÖR BULUCAZ DİYE BÜTÜN TRANSFERLERİ GÖRÜŞMELERİ DURDURDUK MİLLET KAPTI KAPACAGINI
1967_DERNEK_10UR 12.06.2005, 15:14 TRANSFERDE ELİMİZ ÇABUK TUTMALIYIZ.YOKSA İSTEDİĞİMİZ FUTBOLCULARA TALİP ÇOK .MESELA BEŞİKTAŞ ÇOK İSTİYORDU BURSASPOR LU OKANI MALATYA KAPTI.
yaw ben lorant'ın getireceği futbolcuları bilen var mı????
pardon biraz devrik cumle oldu
AKÇAABATSPOR DAN alişen kandil...DÜPER SOLAK HATTA TRABZON SATMAYA YABAŞIRSA ALALIM 3 YIL SONRA ÇOK İYİ PARAYA SATARIZ...
BERKANT ALMANYA KÖKENLİ OLDUĞU İÇİN ÇOK İYİ İŞ YAPAR...
GALATASARAYDAN MÜLAYİM ARDA BU ÇOCUKLAR ÇOK İYİ...
DARDENELSPOR DAN MEHMET ŞEN(FORVET), KALECİ ESER(A2 MİLLİ)...
GENÇLERBİRLİĞİ,ANKARAGÜCÜ PAFTA DA ÇOK İYİ OYUNCULAR VAR BUNLARO KİRALAYABİLİRİZ...
FENERBAHÇEDEN(PAF) GURBANOV...
SAKARYASPOR DAN KALECİ ŞENOL,İKİTANE SİYAHİ FORVETLERİ AYRCA M BAYO...
BU ARADA SİVASTAN AMATÖRDEN OYNAYABİLECEK OYUNCULAR PAF TAKMA HAKEDENKLER ÖZELLİKLE TORPİLLİM OLMAYANLAR ALNMALI.YILLARDR GEP TORPİLİ OLANLAR BİRYERLERE GELDİ VE DURUMLAR ORTADA,ARTIK TORPİL İŞLERİNDEN DE VAZGEÇELİM...
BİRDE FRANSADA YAŞAYAN SİVASLI BİR AİLE VAR ÇOCUKLARI FRANSA 2.LİGDE OYNUYOR NCE TRANSFER ETMEK İSTİYORDU BİR ARA ONUNLADA İLGİLENİRSEK FENA OLMAZ...
ADISLI58 12.06.2005, 22:33 ......BERKANT GÖKTAN.........
ADISLI58 12.06.2005, 22:36 forma satmamiz lazim degilmi?
yildiz futbolcu lazim?
en azinda sevilen futbolcu
göründügü gibi berkant cok seviliyor.......
bassguitar 12.06.2005, 23:13 ARKADASLAR SAHSİ FİKRİM LORANTİN TAKİMA UYUM SAGLAYAMAYACAGİDİR.İNSALLAH İYİSİ OLUR AMA LORANTLA SANMİYORUM.FENERBAHCEDEYKEN YUSUF SİMSEK İ SAG BEK OYNATAN ADAMA GÜVENEMİYORUM ACİKCASİ
CAGLAYAN 13.06.2005, 11:02 http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg
Nijeryali Viktor Agali ile Prensip anlasmasi Saglandi
58_SIVAS_58 13.06.2005, 11:21 http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg
Hayirli Olsun
cengaver 13.06.2005, 11:41 Nijeryali VIKTOR AGALI Werner Loranta Evet dedi
Kaynak: Süddeutsche Zeitung
Bence yönetimin ucuz ama kaliteli oyuncu alması lazım.Forvet olarak vestel manisaspor'dan Mehmet Akdemir'i öneriyorum.Kaleye ise kasımpaşa'dan Candan'ı öneriyorum.Candan'ı ben Cizrespor'da oynadığı sezondan tanıyorum.Kendisi Elazığspor'un eski kaptanı.Kaleciliği mükemmel.Yine de yönetim forvete Galatasaray'dan Ümit Karan'ı kiralayabilirse
Serkan-58 13.06.2005, 21:24 http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg
Bilmiyorum 13.06.2005, 21:38 http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg
O KADAR AVRUPA TAKIMI DURURKEN SİVASA GELMEZ KESİNLİKLE YALAN HABER
rapimist 13.06.2005, 22:29 Marcelo gallardo tam bize göre bi on numara tribunler cosar ogelirse suan river plate'de oynuyor ..
zaraliilhan 14.06.2005, 00:26 slm arkadaslar ben sivassporumuza besiktasli ahmet yildirimin gelmesini isterim
yigido24 14.06.2005, 07:56 http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg
Viktor Agali NIZZA ile yollarini ayirmis Kesinlikle Gelir.
Mehmetcik 14.06.2005, 19:22 sayin arkadaslar sivasspor'a belcika'nin antwerp takimindi oyniyan
22 yasindaki Mohammed Cissé adli genc stoperi oneririm.
cok kaliteli oldugu gibi, genc olmasi ve gelecek donuk iyi bir yatirim olur.
Futbolcu'nun fiyatida fazla pahali olmiyacaktir, cunku oynadigi takim 2 ligde top kosturuyor.
saygilar
Bilmiyorum 14.06.2005, 20:02 Marcelo gallardo tam bize göre bi on numara tribunler cosar ogelirse suan river plate'de oynuyor ..
galatasarayın alamadıgı adamı biz nasıl alalım dalga geçmeyin
Bilmiyorum 14.06.2005, 20:03 slm arkadaslar ben sivassporumuza besiktasli ahmet yildirimin gelmesini isterim
ahmet yıldırım ankarasporla 2 yıllık sözleşme imzaladı nasıl alalım ?
Bilmiyorum 14.06.2005, 20:04 http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg
Viktor Agali NIZZA ile yollarini ayirmis Kesinlikle Gelir.
yollarını ayırabilr bizden başka ilgilenen bir sürü avrupa takımı var peşinde
Bilmiyorum 14.06.2005, 20:06 bence bize gelebilecek ve uygun futbolcular
sakaryalı marcel mboyo
malatyalı serkan özsoy
beşiktaşlı ronaldo (beşiktaş bu pyuncuyu gözden çıkardı
Bilmiyorum 14.06.2005, 20:08 sebatlı yusuf simşek
beşiktaşlı berkan göktan
beşiktaşlı fatih sonkaya
CAGLAYAN 15.06.2005, 13:14 bu köşede sivas spora gereken isimleri yazalım ben başlıyorum
kalede - trabzonsporlu -petkoviç satılık listesinde
defans- beşiktaşlı -fatih sonkaya ronaldo bu oyuncular gönderilecek
ortasaha- galatasaraylı - saido bu oyuncu kiralık listesinde
ortasaha-sakaryalı -marcel mbyo sakarya küme düştügü için bu oyuncunun bonservis bedeli epey bir düştü
forvet -beşiktaşlı -berkant
genç yedek fenerli -gürhan ve olcan
toplam 8 oyuncu yazdım bu oyuncuları alırsak ilk 10 a oynarız hepside bize gelebilecek oyuncular şimdi sizce kimi alalım yazın
58KinG58 15.06.2005, 20:45 kalede - trabzonsporlu -petkoviç satılık listesinde süperr keske yaw:)))
defans- beşiktaşlı -fatih sonkaya ronaldo bu oyuncular gönderilecek
ortasaha- fenerbahce-olcan ve gürhan acayip olur
ortasaha-yusuf simsek :D
forvet -beşiktaşlı -berkant- bos olan viktor agali
acayip olur sivassporu kmise durduramaz :D
CAGLAYAN 15.06.2005, 22:26 http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/1lig/alper1506.jpg
Alper de Yiğido oluyor!
Lorant’ın sunduğu rapor ile transfer harekatına geçen Sivasspor Yönetimi, Konyasporlu Alper ile anlaşmaya vardı. İmzanın hafta sonuna kadar atılması bekleniyor
İsmail Kartal’dan boşalan teknik direktörlük görevine Werner Lorant’ı getirdikten sonra transfere hız veren Sivasspor, Konyasporlu Alper Akıcı ile prensip anlaşmasına vardı. Kırmızı - Beyazlı ekibin transfer komitesi üyesi Ahmet Çelebi, tecrübeli stoperle ve Konya Yönetimi ile görüştüklerini ve aradaki pürüzlerin giderildiğini söyleyip, birkaç gün içerisinde resmi sözleşmenin imzalanabileceğini ifade etti. Gelişmeleri değerlendiren genel menacer Bülent Uygun ise şunları söyledi: “Gece gündüz çalışıp, Süper Lig’de de adından sıkça söz ettirecek bir takım kurmaya çalışıyoruz. Teknik direktörümüz Lorant’ın Almanya’daki temasları da aralıksız devam ediyor. Türkiye’ye kapsamlı bir raporla dönecek ve biz uygun olan
isimleri transfer edeceğiz”
Kaynak: FANATIK
tykinik58 15.06.2005, 23:08 Şu ana kadar ya küme düşen takımlardan yada başarılı olamayan takımlardan oyuncu transfer ettik. Esas hedef oyuncuları birer birer elimizden kaçırıyoruz.
Gelenler: Hakan Bayraktar (A.Sebat), Musa Kuş (İstanbulspor), Murat Karakoç (Altay), Alper Akıcı (Konyaspor)
Kaçanlar: Murat Hacıoğlu (Konyaspor'a), Yusuf Şimşek (F.Bahçe'de kaldı), Serkan Özsoy (Erciyes'e) gittiler.
Elimizi çabuk tutmamız lazııımm!....
serkankustarci 15.06.2005, 23:56 Beşiktaşlı Tayfun KORKUT ve FB'li Gürhan'ın alınması çok iyi olur.Yalnız Gürhan için elimizi çabuk tutmalıyız.Çünkü şu an 20 yaş Dünya kupasında forma giyiyor ve bir süre sonra piyasası çok artacaktır.
CAGLAYAN 16.06.2005, 11:12 yönetim transfer calismalarinda fenerbahcede yer bulamiyan oyunculara agirlik veriyo bence daha cok arastira bilirler mesela denizlispor dan ömer riza sivasspor icin cok faydali ola bilir
nasil dogduysak öyle ölecegiz biz sivasliyiz fenerli deyiliz
CAGLAYAN 16.06.2005, 13:16 arkadaşlar sivasspor için bildiğiiniz ucuz ve kaliteli oyuncuları yazın lütfen ben bi kaç tane yazıyorum:
1- sibosisi zouma (danimarka liginde oynuyor-forvet çok güçlü ve tekniği de süper)
2-kenedy bakıcıoğlu(isveçte hammarby takımında idi en son hücuma dönük orta saha playmaker oynayabilir yani ayrıca türk pasaportu da var yabncı statüsünde olmaz)
3-aghahowa(bu oyuncu dehşet bi nijeryalı shaktarda oynuyor ama lucescu satmaz onu-orta saha yaş21)
psv takımında ve hollanda 20 yaş altında oynuyo ya kiralık yada tümden alınabilir hem turk statüsünde oynar orta sahada ertugrul abi ile çok iş yaparlar
CAGLAYAN 16.06.2005, 14:21 Yiğido avda!
Sivas, Lorant’ın eski talebeleri Yusuf Şimşek ve Ceyhun Eriş’i listesine aldı. Kırmızı-Beyazlılar, Fenerbahçeli Mahmut Hanefi ve Konyalı Murat Duman ile de ilgileniyor
serhankaburcuk 16.06.2005, 14:59 Evet Werner LORANT Yusuf Şimşek ile Ceyhun'u tekrar istemiş...
Kaynak:Hürriyet gazetesi...
RüStü ElmaS 16.06.2005, 15:55 Arkadas, bu yaziyi yanlis topicte yazmisti, buraya tasiyorum.
bence sıvas kaleye volkan unlu frvete muhammetın yannına semıh senturk ortasahaya yusuf sımsek defansa ıbrahım toraman sola umıt ozat[/i]
CAGLAYAN 16.06.2005, 18:49 SAMPİYONLUKTAN SONRA BURADA YAZAN VE HEPSİDE EMİN :!: :!: KAYNAKLARDAN DİYE DUYRULAN TRANSFER HABERLERİNE İMZA ATMADAN İNANMAMISTIM,AMA İÇİMDEN OLAMSI İÇİNDE DUA ETMİŞTİM.
VE MAALASEF KİMİ YAZILDIYSA BİRER BİRER İMZA ATTILAR BASKA TAKIMLARA. NE OLUR ARTIK SU GELİYOR BU GELİYOR DİYE YAZMAYIN.BENİM GİBİ İNSAN LARI UMUTLANDIRIP UMUDUNU BOSA CIKARMAYIN.
BEN YÖNETİME VE BASKANA SONUNA DEK İNANIYOR VE GÜVENİYORUM.HEP DESTEK TAM DESTEK.BIRAKALIM BU TRANSFER SÖYLENTİLERİNİ OLUNCA HERKESİN HABERİ OLUR.YÖNETİMLE COK DAHA İÇ İÇE OLAN SİVASTA YASAYAN KARDESLERİM BU TÜR HABERLERİ KESİNLESMEDEN YAZMAZ İKEN LÜTFEN KULAKTAN DOLMA BİLGİLERİ BURAYA YAZMAYIN.
HERR LORANT VE BASKANIMIZA DESTEK VERELİM,DİLERİZ HERSEY SİVASSPORUMUZ İÇİN HAYIRLI OLUR.
YİĞİDO GARDASLARIM UMUTLARIMIZ DEVAM EDİYOR FUTBOL BU TRANSFERDE SAMPİYON OLANLARIN SONU HÜSRAN OLURKEN YERİNDE OYUNCU ALAN KAZANDI HEP.
efsanedavulcu 16.06.2005, 18:51 ^^^^^^AGALİ^^^^^^
BROTHERS58 16.06.2005, 19:00 EN SON DUYDUGUM ALPER'IN DE SİVASLA SADECE GÖRÜSTÜK DİYE GAZETELER VERDİGİ BEYANAT.KALECİ OLARAK RAMAZAN(BESİKTAS)KİRALANACAKMI S,BENCE İYİ KALECİ.SAİDOU DA KULÜP ARIYOR İYİ YABANCI VE KESEMİZE GÖRE OLABİLİR.MURAT DUMAN CALISTIGIM OTELDE TATİL YAPTI ODA KULÜP ARIYOR BOSTA DUYRULUR.
yigido24 17.06.2005, 15:46 http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg
LORANT INSALLAH GETIRIR
lorant almanyadan güzel topçular getireceğine eminim agali olursa çok iyi olur
CAGLAYAN 18.06.2005, 20:10 Konyasporlu CEM KARACAve Kayserispordan MÜSLÜM CAN ile prensipte anlaşma yapildi.
http://www.ping-pong-veterans.de/datenbank/dbs_can_muesluem01.jpg
MÜSLÜM CAN
ElbeyLi58 18.06.2005, 20:24 Konyasporlu CEM KARACAve Kayserispordan MÜSLÜM CAN ile prensipte anlaşma yapildi.
hayirli olsun
cengaver 18.06.2005, 20:34 http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg
LORANT INSALLAH GETIRIR
Süper bir Forvet Insallah gelir :roll:
yigido24 18.06.2005, 20:42 Konyasporlu CEM KARACAve Kayserispordan MÜSLÜM CAN ile prensipte anlaşma yapildi.
hayirli olsun devamini bekleriz...
58_SIVAS_58 18.06.2005, 21:13 Konyasporlu CEM KARACAve Kayserispordan MÜSLÜM CAN ile prensipte anlaşma yapildi.
Insallah Hayirli Olurlar
ElbeyLi58 18.06.2005, 21:45 Evet Werner LORANT Yusuf Şimşek ile Ceyhun'u tekrar istemiş...
Kaynak:Hürriyet gazetesi...
cengaver 18.06.2005, 22:01 SİVAS’TA SAMBA RÜZGARI
Sivasspor Yönetimi, Alman Teknik adam Werner Lorant’ın istediği üzerine transfer listesine sambacıları da aldı. Yönetim Brezilya’da transfer arayışına başlarken 4 futbolcu ile ön görüşmelere başladı
Sivasspor Yönetimi transfer gündemine Sambacıları da aldı. Yönetimin transfer listesine Sambacıları da alması taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Transfer Komitesi, Teknik direktörleri Werner Lorant’ın isteği üzerine Brezilya’da transfer arayışlarına başladıklarını ve transfer edilecek futbolcuların isimlerini belirlediklerini söyledi. 4 Futbolcu ile ön görüşmelere başladıklarını açıklayan Sivasspor Transfer Komitesi, Romanya’da da yabancı transfer arayışlarını devam ettirdiklerini belirterek, “Hem Brezilya hemde Romanya’da arayışlarımız sürüyor. Her iki ülkede de alınacak futbolcuların isimleri netlik kazandı. Biz Yönetim olarak Romanya’da oynayan futbolcuları kadromuza katacaktık. Ama yeni hocamız Werner Lorant yabancı transferde Brezilya’dan da futbolcu alınmasın istedi. Bu nedenle görüşmelere başladık. Hocamızın istediği mevkide oynayan en iyi 4 futbolcu ile görüşmelere başladık. Hocamız pazartesi günü Türkiye’ye dönecek. İstanbul’da yabancı transferi masaya yatıracağız. Romanya’daki ve Brezilya’daki futbolcular arasında tercih yapacak. Hangi ülkedeki futbolcuların alınmasını isterse o futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz. Transferde son söz hocamızın. Biz transfer çalışmalarımızı noktaladık. Hocamızı beklemeye çekildik. Prensipte anlaşılan futbolcuların listesini de verdik. Bu futbolculardan istediği ile masaya oturacağız. İstemediklerinin yerine ise hocamızın belirleyeceğini kadromuza dahil edeceğiz” şeklinde açıklama yapıldı.
CAGLAYAN 18.06.2005, 22:16 “ASPARAGASLARA İNANMAYIN”
Sivaspor Basın Sözcüsü Ünsal, Petkoviç’le ilgilenmediklerini belirterek, “Yetkililer tarafından açıklama yapılmadığı sürece yazılan haberlere inanmayın ”dedi...
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, kaleci Petkoviç’le ilgilenmediklerini belirterek, “Yapılan asparagas haberleri inanmayın”dedi. Kaleci transferinde Cezayirli milli futbolcu ile anlaşma aşamasında olduklarını belirterek, “Zaten yabancı bir kaleci ile anlaşmak üzereyiz. İkinci bir yabancı kaleci transfer ederek yabancı kantejanımızı doldurmak gibi bir niyetimiz yok. Kalemizi koruyacak iki tane gelecek vaat eden futbolcumuz zaten var. Bunun üzerine bir dördüncü kaleci alma gereği almak istemiyoruz. Bizim yerimizde kim olsa almaz. Bu tip haberler kamuoyunun kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramaz.Sadece haber alması içinde haber yapılmaz. Kamuoyunun ve taraftarlarımızın da bu tip yalan haberlere inanmamasını istiyoruz. Bunlar takımımıza zarar vermekten başka bir işe yaramaz. Herkes Yönetim Kurulu Üyelerimizin ve yetkili kişiler tarafından yapılan açıklamalara inansın. Bunun dışında yapılan haberlere kimse inanmasın çünkü asparagas haberlerdir. Gerektiği zaman Yönetim Kurulu olarak bizler gerekli açıklamaları yaparız. Şuanda transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Pazartesi günü hocamız tekrar Türkiye’ye gelecek. O zaman transferde imza attırmaya başlayacağız. Şuanda tüm transfer çalışmalarımız hocamızın vereceği raporu bekliyor. Hocamız listedeki futbolcuları isterse alacağız”dedi.
Kaynak : Hakikat Gazetesi
CAGLAYAN 18.06.2005, 22:58 Sivas'dan sambacı harekatı
Birinci Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor'da, kulüp idari menajeri Bülent Uygun, Brezilya Birinci Ligi'nden 4 futbolcuyla görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.
Uygun, yeni teknik direktörleri Werner Lorant'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, bu kapsamda Konyasporlu Cem Karaca ile prensipte anlaştıklarını ve İkinci Lig (A) ve (B) Kategorisi'nden 5 genç oyuncuyla da görüşmelerinin sürdüğünü kaydetti.
Teknik direktörler Werner Lorant'ın Türkiye'de başarılı olmayı hedefleyen bir teknik direktör olduğunu belirten Uygun, Lorant'ın koşan, mücadele eden, disiplinli futbol anlayışının Sivasspor'un futbol anlayışına uygun olduğunu ifade etti.
Sivasspor'un, Birinci Süper Lig'de kalıcı olacağına inandığını bildiren Uygun, ''Yıllardır, İkinci Lig'den çıkan her 3 takımdan 2'si çıktığı yıl küme düşmüştür. Ama Sivasspor, Süper Lig'de savaşan, mücadele eden bir futbol sergileyecek'' dedi.
Maçlarını yaptıkları 4 Eylül Stadı'nın modernizasyonu çalışmaları nedeniyle ligdeki ilk 2 maçı İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynayabileceklerini belirten Uygun, bu statta maçlarını oynamaları halinde 50 bin taraftarın kendilerini destekleyeceğini de sözlerine ekledi.
Kaynak : Internetspor
http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=10364
arif erdem olabilir bildiğim kadarıyla bonservisi elinde yabancı olarak ise selim benaucher
Serkan-58 19.06.2005, 18:10 Konyasporlu CEM KARACAve Kayserispordan MÜSLÜM CAN ile prensipte anlaşma yapildi.
http://www.ping-pong-veterans.de/datenbank/dbs_can_muesluem01.jpg
MÜSLÜM CAN
Hayirli olsun
Bilmiyorum 19.06.2005, 18:15 marcel mbyo, saido ,ronaldo,berkant
serhankaburcuk 19.06.2005, 18:22 marcel mbyo, saido ,ronaldo,berkant
Kaynak varmı gardaş?...
CAGLAYAN 20.06.2005, 09:59 Son olarak Kayserili Cem Karaca ve Müslim Can’ın işini bitiren Sivas’ın ilgilendiği yabancı futbolcular da ortaya çıktı.
Brezilya’nın 2. Lig ekiplerinden Moggimirim’in 22 yaşındaki forvet oyuncusu Anderson Ricardo dos Santos’un salı günü İstanbul’a getirileceği ve 3 yıllık imza attırılacağı öğrenildi. Bu futbolcunun dışında Atletica Minerio’da top koşturan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Renato Santos’un da listedeki isimler arasında her aldığı kaydedildi. Yardımcı antrenör Enis Karaberberoğlu’nun Brezilya’da Renato ile ilgili temaslarını sürdürdüğü bildirildi.
KAYNAK-fanatik
sivassporumuza hayırlı olsun
leblebi82 20.06.2005, 13:11 BERKANT GÖKTAN (BEŞİKTAŞ)
OĞUZ DAĞLAROĞLU (ISTANBUL) VEYA PETKOVİC (TRABZON)
ENDER ALKAN (Sivaslı Ender, Bursa ve Milli takımdan tanıdığpımız oyuncu şimdi Denizli'de
Erman Özgür (Ankaraspor'da )
Zafer Özgültekin (Ankaragücü ve Sivaslı)
Muhammed ( Samsunspor ve Sivaslı)
ertuğrul ve Hayrettin ile Muhammed Ali de takımın bankoları ve vazgeçilmemeli.
Çok iyi yabancı bir santrfor ve oyun kurucu lazım
Yabancı oyuncuları ise Avrupa'dan yapmalıyız. Bakın İlhan Cavcav'a İsveç'ten iki tane uzun boylu stoper getirdi.
CAGLAYAN 20.06.2005, 14:30 http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/1lig/cemkaraca1906.jpg
CEM KARACA
Yiğido doymuyor!
Yaptığı flaş transferlerle gündeme damgasını vuran Sivasspor, Kayseri’den ayrılan Cem Karaca ile her konuda anlaşmaya vardı.
Hız kesmiyorlar
Aldığı oyuncularla transfer sezonuna fırtına gibi giren Süper Lig’in yeni temsilcisi Sivasspor durmak bilmiyor... Daha önce Musa Kuş, Hakan Bayraktar, Murat Karakoç ve Alper Akıcı’yı renklerine bağlayan Yiğidolar’da, yeni rotanın Kayserispor’la yollarını ayıran Cem Karaca olduğu öğrenildi. Deneyimli oyuncunun önümüzdeki hafta içerisinde kente gelerek 2 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Liste kabarık
Teknik direktör Werner Lorant’ın raporu doğrultusunda hareket eden Kırmızı-Beyazlılar, arayışlarını Almanya ve Brezilya’da sürdürüyor. Yardımcı antrenör Esat Karaberberoğlu, Brezilya 1. Ligi’nde forma giyen birkaç isimle temas halinde olduklarını, Lorant’ın onay vermesi durumunda bu oyuncuların transferini bitireceklerini kaydederken, İkinci Lig’den de 5 genç oyuncuyu kadroya katacaklarını ifade etti.
bu Hafta olumlu bir Gelisme bekliyoruz.
atilsin artik imzalar
Bilmiyorum 21.06.2005, 11:05 son aldıgım duyumlara göre sivasspor bu hafta içinde 4 ya da 5 oyuncuyu renklerine katacek
Bilmiyorum 21.06.2005, 11:26 sivasspor süperligde kalmak istiyorsa bence maddi durumunada göre şu oyuncular alınmalı
petkoviç,dhane_trabzonspor(bu iki oyuncu satılık listeinde)
marcel mbyo___sakaryaspor (sakarya küme düştügü için bu oyuncunun degeri düştü)
alioum saido____galatasaray (bir yıl kiralık)
ronaldo,berkant__beşiktaş(beşi ktaş ronaldoyu istemiyo berkentı da kiralık)
ceyhun eriş-----konyaspor
bu oyuncuları alsak ligi ilk 10 içinde bitiririz
CAGLAYAN 21.06.2005, 22:09 YABANCILAR GELDİ
Sivasspor Yönetimi, bir süredir görüşmelerini devam ettirdiği ve büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Brezilya’lı futbolcularını dün Türkiye’ye getirdi.
Alman Teknik adam Werner Lorant’ın Sivasspor Teknik direktörlüğü görevine gelmesi ile birlikte transfer günmedine aldırdığı Brezilyalı futbolcular dün Türkiye’ye geldi. Sivasspor Yönetiminin yaklaşık bir haftadır yakın temasta olduğu ve kadrosuna katabilmek için uzun uğraşlar verdiği Revato, Anderson ve Fabio’yu dün Türkiye’ye getirdi.
Sivasspor Yönetiminin Brezilya’da prensipte anlaşarak Türkiye’ye getirdiği bu futbolcularla İstanbul’da masaya oturduğu bildirildi. Yönetimin sambacılardan Anderson’la her konuda anlaştığı ve masaya oturmaya hazırlandığı belirtilirken, Revato ve Fabio ile görüşmelerin devam ettiği ve aradaki ufak pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı bildirildi.
Yönetimin hemen hemen her konuda anlaşmaya vardığı Anderson’un bugün imza atması ve yarın ilimize gelerek çalışmalara başlaması bekleniyor
Kaynak : Hakikat Gazetesi
skywriter 21.06.2005, 22:56 Super haberler :D
serhankaburcuk 22.06.2005, 16:10 Sivasspor Yönetimi, bir süredir görüşmelerini devam ettirdiği ve büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Brezilya’lı futbolcularını dün Türkiye’ye getirdi.
Alman Teknik adam Werner Lorant’ın Sivasspor Teknik direktörlüğü görevine gelmesi ile birlikte transfer günmedine aldırdığı Brezilyalı futbolcular dün Türkiye’ye geldi. Sivasspor Yönetiminin yaklaşık bir haftadır yakın temasta olduğu ve kadrosuna katabilmek için uzun uğraşlar verdiği Revato, Anderson ve Fabio’yu dün Türkiye’ye getirdi.
Sivasspor Yönetiminin Brezilya’da prensipte anlaşarak Türkiye’ye getirdiği bu futbolcularla İstanbul’da masaya oturduğu bildirildi. Yönetimin sambacılardan Anderson’la her konuda anlaştığı ve masaya oturmaya hazırlandığı belirtilirken, Revato ve Fabio ile görüşmelerin devam ettiği ve aradaki ufak pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı bildirildi.
Yönetimin hemen hemen her konuda anlaşmaya vardığı Anderson’un bugün imza atması ve yarın ilimize gelerek çalışmalara başlaması bekleniyor.
CAGLAYAN 22.06.2005, 22:04 HER ŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz Havuz meselesinde ortak karar alan 14 kulüp başkanı ile aynı görüşü paylaştığını söyledi. Başkan Otyakmaz, transferde büyük bir durgunluk yaşıyoruz. Sebebi ne tam bilemiyorum ama ,tabiî ki başta bütün kulüplerin içinde yaşadığı ekonomik sorunlar var.”dedi.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz; çok fazla transferde aceleye gerek yok. Bütün Kulüpler gibi bizde temkinli hareket ediyoruz. Her şey Sivas ve Sivasspor için en iyisini ne ise onu yapmak.
SİVASSPOR YARIN TOPLANIYOR
Başkan Otyakmaz ; Sivasspor Teknik Direktör Werner Lorant nezaretinde yarın Sivas’ta toplanacak.Takımda daha önce kalmasını istediğimiz futbolcularla birlikte anlaşma sağladığımız bütün futbolcularımızı ilk etap çalışması öncesi bir araya getireceğiz.”dedi.
Otyakmaz ; Teknik Direktörümüz Werner Lorantın izlenimleri sonrası kadromuzda kalacak yada gidecek olan futbolcuları bize bildirecek.Bizde hocamızın verdiği karar doğrultusunda kendimize yol çizeceğiz.”dedi.
FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK.
Sivasspor’da bugün top başı yapacak olan sporcular sağlık kontrolünden geçecek.Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz kadromuza kattığımız ve geçen sezon kadromuzda bulunan bütün futbolcularımız geniş kapsamlı olarak Sağlık kontrolünden geçecekler.”dedi.
BOLU GEREDE KAMPI.
Başkan Otyakmaz, Sivas’taki ilk buluşmanın ardından takımın ilk kamp yeri olan Bolu Gerede’de kampa gireceğini açıkladı. Otyakmaz, Bolu Gerede kampı süresi içinde takımın iskeletenin de şekilleneceğini sözlerine ekledi.
ANDERSONLA GÖRÜŞECEĞİZ.
Transferde şu ana kadar Menajerleri vasıtasıyla bir çok futbolcu ile görüştüklerini ifade eden Başkan Otyakmaz, yabancı transferi konusunda Brezilyalı Anderson ile yarın İstanbul’da bir araya gelerek görüşme yapacaklarını söyledi.
SİVASSPOR’DAN TRANSFER TAARRUZU
Cem Karaca ve Müslün Can Kırmızı-Beyazlı takımda.
Süper ligde ilk sezonunda ses getirmek isteyen Sivasspor’da Yönetim dış transferde düğmeye bastı.Sivasspor Transfer komitesi ilk planda uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü futbolculardan Cem Karaca ve Müslüm Can’la her konuda anlaşma sağladı.
İKİ TRANSFER DAHA
Sivasspor transferde hız kesmiyor. Kırmızı-beyazlılar daha önce anlaşmaya vardığı A.Sebat'tan Hakan Bayraktar, Göztepe'den Fatih ve İstanbulspor'dan Musa Kuş'tan sonra Kayserispor'dan Cem Karaca ve Samsunspor'dan Müslüm Can'ı da renklerine eklemek üzere.
SAMBACI RÜZGARI ESECEK.
Yöneticiler, dış transfere hız verdi. Kaleci Petkoviç ve D'Haene, Brezilyalı Revato, Anderson ve Fabio, Polonya'dan Yidarda, Bosna'dan Tolya, Danimarkalı orta saha oyuncusu Olviç, İngiltere'den Hemilton ile görüşmelerin son aşamaya geldiğini belirtti.
Kaynak: Yeniülke Gazetesi
Nihayet Süper Haberler yavs :lol:
yigido24 24.06.2005, 12:32 HER ŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz Havuz meselesinde ortak karar alan 14 kulüp başkanı ile aynı görüşü paylaştığını söyledi. Başkan Otyakmaz, transferde büyük bir durgunluk yaşıyoruz. Sebebi ne tam bilemiyorum ama ,tabiî ki başta bütün kulüplerin içinde yaşadığı ekonomik sorunlar var.”dedi.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz; çok fazla transferde aceleye gerek yok. Bütün Kulüpler gibi bizde temkinli hareket ediyoruz. Her şey Sivas ve Sivasspor için en iyisini ne ise onu yapmak.
SİVASSPOR YARIN TOPLANIYOR
Başkan Otyakmaz ; Sivasspor Teknik Direktör Werner Lorant nezaretinde yarın Sivas’ta toplanacak.Takımda daha önce kalmasını istediğimiz futbolcularla birlikte anlaşma sağladığımız bütün futbolcularımızı ilk etap çalışması öncesi bir araya getireceğiz.”dedi.
Otyakmaz ; Teknik Direktörümüz Werner Lorantın izlenimleri sonrası kadromuzda kalacak yada gidecek olan futbolcuları bize bildirecek.Bizde hocamızın verdiği karar doğrultusunda kendimize yol çizeceğiz.”dedi.
FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK.
Sivasspor’da bugün top başı yapacak olan sporcular sağlık kontrolünden geçecek.Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz kadromuza kattığımız ve geçen sezon kadromuzda bulunan bütün futbolcularımız geniş kapsamlı olarak Sağlık kontrolünden geçecekler.”dedi.
BOLU GEREDE KAMPI.
Başkan Otyakmaz, Sivas’taki ilk buluşmanın ardından takımın ilk kamp yeri olan Bolu Gerede’de kampa gireceğini açıkladı. Otyakmaz, Bolu Gerede kampı süresi içinde takımın iskeletenin de şekilleneceğini sözlerine ekledi.
ANDERSONLA GÖRÜŞECEĞİZ.
Transferde şu ana kadar Menajerleri vasıtasıyla bir çok futbolcu ile görüştüklerini ifade eden Başkan Otyakmaz, yabancı transferi konusunda Brezilyalı Anderson ile yarın İstanbul’da bir araya gelerek görüşme yapacaklarını söyledi.
SİVASSPOR’DAN TRANSFER TAARRUZU
Cem Karaca ve Müslün Can Kırmızı-Beyazlı takımda.
Süper ligde ilk sezonunda ses getirmek isteyen Sivasspor’da Yönetim dış transferde düğmeye bastı.Sivasspor Transfer komitesi ilk planda uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü futbolculardan Cem Karaca ve Müslüm Can’la her konuda anlaşma sağladı.
İKİ TRANSFER DAHA
Sivasspor transferde hız kesmiyor. Kırmızı-beyazlılar daha önce anlaşmaya vardığı A.Sebat'tan Hakan Bayraktar, Göztepe'den Fatih ve İstanbulspor'dan Musa Kuş'tan sonra Kayserispor'dan Cem Karaca ve Samsunspor'dan Müslüm Can'ı da renklerine eklemek üzere.
SAMBACI RÜZGARI ESECEK.
Yöneticiler, dış transfere hız verdi. Kaleci Petkoviç ve D'Haene, Brezilyalı Revato, Anderson ve Fabio, Polonya'dan Yidarda, Bosna'dan Tolya, Danimarkalı orta saha oyuncusu Olviç, İngiltere'den Hemilton ile görüşmelerin son aşamaya geldiğini belirtti.
Kaynak: Yeniülke Gazetesi
CAGLAYAN 24.06.2005, 20:47 sivasspor transfere doymuyor son bomba bursasporun forveti mustafa er oyuncu pazartesi kendisini 2 yıllıgına sivasspora baglayacak olan sözleşmeye imza atacak tüm sivasspor camiasına hayırlı olsun
kaynak:bursa olay gazetesi
CAGLAYAN 24.06.2005, 22:12 http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/1lig/petkovic2306.jpg
Petkoviç Sivas’ta
Yiğidolar’ın, uzun süredir takip ettikleri Trabzonspor’un Avusturalyalı kalecisi Petkoviç ile 2 yıllık prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi
Kulüpler görüşüyor
Kampa kadar transferleri tamamlamayı hedefleyen Sivasspor’un, bir süredir temasta olduğu Trabzonsporlu file bekçisi Petkoviç’in işini bitirdiği öğrenildi. Ülkesi Avusturalya’da tatilde bulunan başarılı kaleciyle her konuda anlaşma sağlandığı, bonservisini almak için Sivas Yönetimi’nin, Trabzonsporlu idarecilerle görüşmelere devam ettiği ifade edildi.
Dos Santos geldi
Yiğidolar’ın ilgilendiği bir başka isim olan Brezilyalı Andersson dos Santos ise dün İstanbul’a gelerek sağlık kontolünden geçti. Genel menacer Bülent Uygun ile birlikte şehri gezen Sambacı’nın birkaç gün içerisinde kendisini Kırmızı - Beyazlı renklere bağlayacak olan sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi. Öte yandan teknik direktör Lorant’ın Almanya’da arayışlarını sürdürdüğü ve bir listesi hazırladığı kaydedildi
http://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolHaber.asp?PID=327&HID=5& HaberID=295817
bu Habere Gercekten Sevindim Insallah Olur !
osman_58_1967 24.06.2005, 23:21 http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/1lig/petkovic2306.jpg
Petkoviç Sivas’ta
Yiğidolar’ın, uzun süredir takip ettikleri Trabzonspor’un Avusturalyalı kalecisi Petkoviç ile 2 yıllık prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi
Kulüpler görüşüyor
Kampa kadar transferleri tamamlamayı hedefleyen Sivasspor’un, bir süredir temasta olduğu Trabzonsporlu file bekçisi Petkoviç’in işini bitirdiği öğrenildi. Ülkesi Avusturalya’da tatilde bulunan başarılı kaleciyle her konuda anlaşma sağlandığı, bonservisini almak için Sivas Yönetimi’nin, Trabzonsporlu idarecilerle görüşmelere devam ettiği ifade edildi.
Dos Santos geldi
Yiğidolar’ın ilgilendiği bir başka isim olan Brezilyalı Andersson dos Santos ise dün İstanbul’a gelerek sağlık kontolünden geçti. Genel menacer Bülent Uygun ile birlikte şehri gezen Sambacı’nın birkaç gün içerisinde kendisini Kırmızı - Beyazlı renklere bağlayacak olan sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi. Öte yandan teknik direktör Lorant’ın Almanya’da arayışlarını sürdürdüğü ve bir listesi hazırladığı kaydedildi
http://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolHaber.asp?PID=327&HID=5& HaberID=295817
petkovic pek ise yaramaz be abi bizim yerli kaleciler ondan iyiydi bence ama neyse saglik olsun
CAGLAYAN 26.06.2005, 14:27 http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/1lig/petko0307.jpg
Sivasspor doludizgin
Kadrosunu yenilemeyi sürdüren Sivasspor, yabancı transferinde de son noktaya geldi.
Daha önce Brezilyalı Anderson’a 3 yıllık imza attıran Kırmızı-Beyazlılar, kaleci Petkoviç için Trabzonspor ile pazarlıkta ilerleme kaydetti. Libero arayışlarına giren ligin yeni ekibi, Brezilya’nın Juventude takımının liberosu Fran Sergio ve Cezayir Milli takımından Diss Smail’i mercek altına aldı. Yiğidolar’ın teknik direktör Werner Lorant’ın isteği doğrultusunda 2 yabancı libero alıp, transferi kapatacağı kaydedildi.
CAGLAYAN 26.06.2005, 15:34 HAYRETTİN’LE İPLER KOPTU ...
Sivasspor’un yıldız futbolcularından Hayrettin Yerlikaya ile Sivasspor yollarını ayırmak üzere
Önceki gün Sivasspor Yönetiminin Hayrettin’le yeni sezon için masaya oturduğu ve maddi konularda anlaşmaya varılamadığı bildirildi. Sivasspor Kulübünden alınan bilgiye göre toplantı sonrası Yönetimin, Hayrettin’e “Ya bu paraya razı ol yada kendine kulüp bul ”dediği öğrenildi.
SÜPER LİG TAKIMLARI DEVREDE!...
Yönetim’le yıldız futbolcunun bu diyalogunun ardından Hayrettin’in kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başladığı öğrenildi. Hayrettin, Yönetimin kendisine kolaylık sağlamaması halinde, yeni sezonda büyük bir ihtimalle ısrarla kadrosunda görmek isteyen, Malatyaspor, Denizlispor, Ç. Rize ve Konyaspor takımlarından birisinin formasını giyeceği bildirildi
osman_58_1967 26.06.2005, 15:37 Verilen Parayi az Buluyorsa Yolu acik olsun.ne yapalim .
Kibrisli 26.06.2005, 17:07 Youssouf HADJI 1980 doğumlu faslı futbolcu harika bir orta saha oyuncusu takımda olmasını isterim.
Bunun yanında Arif ERDEM, Hakan ÜNSAL, Berkant GÖKTAN 3 harika transfer olur bizim için.
Sevillanın alt yapısı avrupanın en iyisi ve Ismael Barragán diye ispanyol 86 doğumlu bir genç var alt yapısında 19 yaşında inanılmaz bir orta saha, takımda görmeyi siterim bunun yanında Kıbrıs'ta ki Sivaslıların azında 1 aydır Rus milli takımından Yegor Titov'un adı dolaşıyor doğruluğu hakkında bir bilginiz var mı eğer geliyorsa hakikaten Süper ligin son yıllardaki en iyi transferi olur.
serhankaburcuk 26.06.2005, 17:51 Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, stoper ve strafor arayışlarının devam ettiğini belirtirken Petkoviç'le anlaştıklarını, stoper ve santrofor arayışı içinde olduklarını söyledi. Hocanın isteği doğrultusunda bazı yabancı oyuncularla görüştüklerini belirten Otyakmaz, kaleci Petkoviç ile de prensipte anlaştıklarını ifade etti.
Bugün top başı yapan Sivasspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Tesislerde gazetecilerin sorularını cevaplayan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, ilerde UEFA Kupası'nı zorlayan bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Golcü Anderson, Hakan Bayraktar, Ulaş, Cem Karaca ve Musa Kuş ile sözleşme imzaladıklarını hatırlatan Otyakmaz, Trabzonsorlu kaleci Petkoviç ile de prensipte anlaştıklarını belirtti. Otyakmaz şunları söyledi: "Petkoviç ile her konuda anlaştık. Ancak kulübüyle bonservis sorunumuz var. Bu problemi de çözünce Cem Karaca'yla birlikte Petkoviç Gerede kampımıza katılacak. Hocamızın verdiği isimler doğrultusunda eksik mevkilerde futbolcu arayışımız devam ediyor. Birer tane stoper ve strafor ihtiyacımız bulunuyor. Hocamız Lorant, şimdi ismini açıklayamayacağım bir Hırvat futbolcu ismi verdi. Onunla görüşüyoruz."
Teknik Direktör Lorant'ın daha önce gönderilmesine karar verilen futbolcuları da görmek istediğini ifade eden Otyakmaz, iç transferde sorun yaşamayacaklarını anlattı. Daha önce satış listesine konulan futbolcular hakkında son kararı Lorant'ın verecek. Başkan Otyakmaz, "Bizimle sözleşmesi devam eden arkadaşlarla tek tek görüşeceğiz. Lorant'ın istediği futbolcuları kulüpte bırakacağız. Diğer oyuncuları ise yine satış listesine koyacağız." şeklinde konuştu.
1967_DERNEK_10UR 26.06.2005, 17:52 Youssouf HADJI 1980 doğumlu faslı futbolcu harika bir orta saha oyuncusu takımda olmasını isterim.
Bunun yanında Arif ERDEM, Hakan ÜNSAL, Berkant GÖKTAN 3 harika transfer olur bizim için.
Sevillanın alt yapısı avrupanın en iyisi ve Ismael Barragán diye ispanyol 86 doğumlu bir genç var alt yapısında 19 yaşında inanılmaz bir orta saha, takımda görmeyi siterim bunun yanında Kıbrıs'ta ki Sivaslıların azında 1 aydır Rus milli takımından Yegor Titov'un adı dolaşıyor doğruluğu hakkında bir bilginiz var mı eğer geliyorsa hakikaten Süper ligin son yıllardaki en iyi transferi olur.FASI HADJİYİ ZOR ALIRIZ BİR KAÇ MAÇINI İZLEDİM ...ÖZELLİKLE DÜNYA KUPASI MAÇLARIDA FIRTINA GİBİYDİ....
serhankaburcuk 26.06.2005, 17:57 Youssouf HADJI 1980 doğumlu faslı futbolcu harika bir orta saha oyuncusu takımda olmasını isterim.
Sevillanın alt yapısı avrupanın en iyisi ve Ismael Barragán diye ispanyol 86 doğumlu bir genç var alt yapısında 19 yaşında inanılmaz bir orta saha, takımda görmeyi siterim bunun yanında Kıbrıs'ta ki Sivaslıların azında 1 aydır Rus milli takımından Yegor Titov'un adı dolaşıyor doğruluğu hakkında bir bilginiz var mı eğer geliyorsa hakikaten Süper ligin son yıllardaki en iyi transferi olur.FASI HADJİYİ ZOR ALIRIZ BİR KAÇ MAÇINI İZLEDİM ...ÖZELLİKLE DÜNYA KUPASI MAÇLARIDA FIRTINA GİBİYDİ....
Belli olmaz bu Sivasspor ne yapacağı hiç belli olmaz...Bakmışsın Luis Figo'yu getirmiş... :lol: :lol:
Kibrisli 26.06.2005, 18:27 FASI HADJİYİ ZOR ALIRIZ BİR KAÇ MAÇINI İZLEDİM ...ÖZELLİKLE DÜNYA KUPASI MAÇLARIDA FIRTINA GİBİYDİ....
Bu Tottenham da oynayan Hadji değil arkadaşlar onun kardeşi senin dediğin hadji futbolu bıraktı. Bu Hadji Fransa 2. liginde oynuyor. Gelmesi mümkündür diye düşünüyorum. süper ligde oynayabilecek Concecao nun Galatasaray'da verdiği verim kadar Verim verecek Türkiye liginde "YETERLİ" denilecek bir oyuncu.Ucuz, kalitesi çok olmayan ama ilerde yıldız olacak kadar iyi pas ve çalım yeteneği olan bir oyuncu.
sivas58net 26.06.2005, 18:37 Lorant Berkant Göktan i Istiyor..
+iMZA
1967_DERNEK_10UR 26.06.2005, 18:37 FASI HADJİYİ ZOR ALIRIZ BİR KAÇ MAÇINI İZLEDİM ...ÖZELLİKLE DÜNYA KUPASI MAÇLARIDA FIRTINA GİBİYDİ....
Bu Tottenham da oynayan Hadji değil arkadaşlar onun kardeşi senin dediğin hadji futbolu bıraktı. Bu Hadji Fransa 2. liginde oynuyor. Gelmesi mümkündür diye düşünüyorum. süper ligde oynayabilecek Concecao nun Galatasaray'da verdiği verim kadar Verim verecek Türkiye liginde "YETERLİ" denilecek bir oyuncu.Ucuz, kalitesi çok olmayan ama ilerde yıldız olacak kadar iyi pas ve çalım yeteneği olan bir oyuncu.............GARDAŞIDA ABİSİ GİBİYSE İŞ YAPAR OSAMAN..........
1967_DERNEK_NAİL 26.06.2005, 19:01 iyi bir orta alan oyuncusu sıkıntısı çekilen süperligde tecrübeli bir afrikalı futbolcu gözden kaçmamalı bu oyuncu hepinizin tanıdığı allium saidu süperlig tecrübesi üst düzey ve adapte olmakta zorlanmayacak iyi bir futbolcu ve iyi bir transfer olur...
serhankaburcuk 26.06.2005, 19:13 iyi bir orta alan oyuncusu sıkıntısı çekilen süperligde tecrübeli bir afrikalı futbolcu gözden kaçmamalı bu oyuncu hepinizin tanıdığı allium saidu süperlig tecrübesi üst düzey ve adapte olmakta zorlanmayacak iyi bir futbolcu ve iyi bir transfer olur...
Sana katılıyorum abi...Saido iyi bir futbolcu alınırsa iyi olur...
benim önerim Türkiyeyi tanıyan galatasaraylı saidou ucuz ve kaliteli olabilir
Abi her zaman demişimdir ertuğrulun yanına BB ANKARA dan ERMAN ÖZGÜR ben bayılıyorum bu topcuya abisi
CAGLAYAN 26.06.2005, 21:15 Arkadaşlar birinci ligde herşeyden önce santrofor ve kaleciyi halletmek lazım Muhammed Ali ve Mehmet takımda duruyor ama çok iyi bir santrofor lazım. kKaleci olartak bence
Zafer Özgültekin ( Sivaslı Ankaragücünde)
Petkoviç (Trabzon)
Oğuz Dağlaroğlu (İstanbul)
Fevzi Tuncay ( Malatya)
Metin Aktaş ( Sebat)
Forvet olarak
Tayfun Seven ( Konya)
Ender Alkan ( Bursasporun adamı kiralık olarak Denizlide ve Sivaslı)
Ali Şen Kandil ( Trabzon)
Genç milli takımdan OLCAY VE ERGİN takıma katılabilir.
Defans oyuncusu Can Arat mutlaka tekrar kiralanmalı...
Yabancı transferler Avrupa kıtasından mümkünse kuzey ülkelerinden yapılmalı..
Gençler Dünya Şampiyonsında Ukrayna'nın oyuncuları ve Nijerya'dan defans oyuncularını takip eden arkadaşların yorumlrını bekliyorum...
KURTAR BENİ SİVASLIM GEL TUT ELİMDEN
Ördüğün nakışlarla çektiğin halaylara CAN KURBAN
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, stoper ve strafor arayışlarının devam ettiğini belirtirken Petkoviç'le anlaştıklarını, stoper ve santrofor arayışı içinde olduklarını söyledi. Hocanın isteği doğrultusunda bazı yabancı oyuncularla görüştüklerini belirten Otyakmaz, kaleci Petkoviç ile de prensipte anlaştıklarını ifade etti.
Bugün top başı yapan Sivasspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Tesislerde gazetecilerin sorularını cevaplayan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, ilerde UEFA Kupası'nı zorlayan bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Golcü Anderson, Hakan Bayraktar, Ulaş, Cem Karaca ve Musa Kuş ile sözleşme imzaladıklarını hatırlatan Otyakmaz, Trabzonsorlu kaleci Petkoviç ile de prensipte anlaştıklarını belirtti. Otyakmaz şunları söyledi: "Petkoviç ile her konuda anlaştık. Ancak kulübüyle bonservis sorunumuz var. Bu problemi de çözünce Cem Karaca'yla birlikte Petkoviç Gerede kampımıza katılacak. Hocamızın verdiği isimler doğrultusunda eksik mevkilerde futbolcu arayışımız devam ediyor. Birer tane stoper ve strafor ihtiyacımız bulunuyor. Hocamız Lorant, şimdi ismini açıklayamayacağım bir Hırvat futbolcu ismi verdi. Onunla görüşüyoruz."
Teknik Direktör Lorant'ın daha önce gönderilmesine karar verilen futbolcuları da görmek istediğini ifade eden Otyakmaz, iç transferde sorun yaşamayacaklarını anlattı. Daha önce satış listesine konulan futbolcular hakkında son kararı Lorant'ın verecek. Başkan Otyakmaz, "Bizimle sözleşmesi devam eden arkadaşlarla tek tek görüşeceğiz. Lorant'ın istediği futbolcuları kulüpte bırakacağız. Diğer oyuncuları ise yine satış listesine koyacağız." şeklinde konuştu.
+1967
serhankaburcuk 26.06.2005, 23:20 FASI HADJİYİ ZOR ALIRIZ BİR KAÇ MAÇINI İZLEDİM ...ÖZELLİKLE DÜNYA KUPASI MAÇLARIDA FIRTINA GİBİYDİ....
Bu Tottenham da oynayan Hadji değil arkadaşlar onun kardeşi senin dediğin hadji futbolu bıraktı. Bu Hadji Fransa 2. liginde oynuyor. Gelmesi mümkündür diye düşünüyorum. süper ligde oynayabilecek Concecao nun Galatasaray'da verdiği verim kadar Verim verecek Türkiye liginde "YETERLİ" denilecek bir oyuncu.Ucuz, kalitesi çok olmayan ama ilerde yıldız olacak kadar iyi pas ve çalım yeteneği olan bir oyuncu.............GARDAŞIDA ABİSİ GİBİYSE İŞ YAPAR OSAMAN..........
Gardaşıda abisi gibi...
Bilmiyorum 26.06.2005, 23:23 sivasspor süperligde kalmak istiyorsa bence maddi durumunada göre şu oyuncular alınmalı
ceyhun eriş-----konyasp
Bilmiyorum 26.06.2005, 23:24 sivasspor transfere doymuyor son bomba bursasporun forveti mustafa er oyuncu pazartesi kendisini 2 yıllıgına sivasspora baglayacak olan sözleşmeye imza atacak tüm sivasspor camiasına hayırlı olsun
serhankaburcuk 26.06.2005, 23:27 sivasspor transfere doymuyor son bomba bursasporun forveti mustafa er oyuncu pazartesi kendisini 2 yıllıgına sivasspora baglayacak olan sözleşmeye imza atacak tüm sivasspor camiasına hayırlı olsun
Gardaşım kaynak varmı?Eğer alınmışsa iyi adam ...
HAYIRLI OLSUN...
sivasspor transfere doymuyor son bomba bursasporun forveti mustafa er oyuncu pazartesi kendisini 2 yıllıgına sivasspora baglayacak olan sözleşmeye imza atacak tüm sivasspor camiasına hayırlı olsun
WaLLa OluRsa İyi OlUr!Ben Bursa Maçında O elemanı bayağı beğenmiştim
serhankaburcuk 26.06.2005, 23:55 sivasspor transfere doymuyor son bomba bursasporun forveti mustafa er oyuncu pazartesi kendisini 2 yıllıgına sivasspora baglayacak olan sözleşmeye imza atacak tüm sivasspor camiasına hayırlı olsun
İyi adam İnşallah Sivasıma faydalı olur...
skywriter 27.06.2005, 05:21 Sivas kalecisini buldu
Trabzonspor’un Petkoviç’i bırakmaması üzerine yeniden arayışlara geçen Yiğidolar, rotayı Steaua Bükreş’in file bekçisi Martin Tudor’a çevirdi
http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/1lig/tudor2706.jpg
Temaslar sürüyor
Bir süre önce Avustralyalı eldiven Petkoviç’le anlaşmaya varan Sivasspor, Trabzonspor’un bu oyuncuyu bırakmaması üzerine yurtdışına yöneldi. Bu doğrultuda Romanya Ligi ekiplerinden Steaua Bükreş’in kalecisi Martin Tudor’u takibe alan Kırmızı-Beyazlılar, deneyimli file bekçisi ile anlaşma yolları aramaya koyuldu. Tudor’un birkaç gün içerisinde cevabını iletmesi bekleniyor.
Yarın 2 imza var
Diğer mevkiilerdeki transfer çalışmalarına da devam eden Yiğidolar’da, Brezilyalı Frank Sergio ile Burassporlu Mustafa Er’in yarın düzenlenecek bir törenle 2’şer yıllık resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi. Bu arada, sahası bakıma alınacak olan Sivasspor’un, Süper Lig’de evinde oynaması gereken ilk 3 mücadeleye Atatürk Olimpiyat Stadı’nda çıkacağı ifade edildi.
Kaynak: Fanatik
CAGLAYAN 27.06.2005, 10:18 Temaslar sürüyor
Bir süre önce Avustralyalı eldiven Petkoviç’le anlaşmaya varan Sivasspor, Trabzonspor’un bu oyuncuyu bırakmaması üzerine yurtdışına yöneldi. Bu doğrultuda Romanya Ligi ekiplerinden Steaua Bükreş’in kalecisi Martin Tudor’u takibe alan Kırmızı-Beyazlılar, deneyimli file bekçisi ile anlaşma yolları aramaya koyuldu. Tudor’un birkaç gün içerisinde cevabını iletmesi bekleniyor.
Yarın 2 imza var
Diğer mevkiilerdeki transfer çalışmalarına da devam eden Yiğidolar’da, Brezilyalı Frank Sergio ile Burassporlu Mustafa Er’in yarın düzenlenecek bir törenle 2’şer yıllık resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi. Bu arada, sahası bakıma alınacak olan Sivasspor’un, Süper Lig’de evinde oynaması gereken ilk 3 mücadeleye Atatürk Olimpiyat Stadı’nda çıkacağı ifade edildi.
hadi hayırlı ugurlu olsun
Bilmiyorum 27.06.2005, 10:18 sivasspor transfere doymuyor son bomba bursasporun forveti mustafa er oyuncu pazartesi kendisini 2 yıllıgına sivasspora baglayacak olan sözleşmeye imza atacak tüm sivasspor camiasına hayırlı olsun
serhan kardeş kaynak :Ben bursa nın olay televizyonunda izledim 3 gün önce adam sivassporla anlaştım dedi haber kesin
ya beyler niye uğraşıyoruz ki bakın ibrahim toraman gibi ümit özat gibi yetenekli futbolcular yetiştiriyoruz ama hep başka takımda ünleniyorlar onları bulsak sivas amatörde falan
haberde forvet yazıyo ama Mustafa Er orta sahada oynuyo ön libero bence çok sıradan bir oyuncu geçen sene Bursa'da doğru dürüst forma şansı bulamamıştı.
Bilmiyorum 27.06.2005, 11:11 SİZİN İÇİN MUSTAFA ER İ MERCEK ALTINA ALDIM
AD SOYAD:Mustafa Er
Mevki:ofansif ortasaha
memleketi:Bursa
1998 den beri Bursaspor forması giyiyor
izlenimlerime göre iyi adam benden +1 gelsin oyu çıkar
1967_DERNEK_TUĞRUL 27.06.2005, 12:44 BANA GÖRE YAPILACAK OLAN TRANSFERLER SİVAS TARAFTARINIDA YERİNDEN KALDIRACAK YIRTICI KUS AVCI ASLAN MİSALİ OLMALI TARAFTARA KARSI OYNAYACAK VE TARAFTARI ATESLEYİCİ BİR RUHA SAHİP FUTBOLCU TERCİH EDİLMELİ
yigido24 27.06.2005, 13:10 sivasspor süperligde kalmak istiyorsa bence maddi durumunada göre şu oyuncular alınmalı
ceyhun eriş-----konyasp
yigido24 27.06.2005, 16:28 sivasspor transfere doymuyor son bomba bursasporun forveti mustafa er oyuncu pazartesi kendisini 2 yıllıgına sivasspora baglayacak olan sözleşmeye imza atacak tüm sivasspor camiasına hayırlı olsun
İyi adam İnşallah Sivasıma faydalı olur...
CAGLAYAN 27.06.2005, 21:42 http://www.gencturkhaber.com/images/155810.jpg
Yiğido modeli oluşturacağız!
Sivaspor genel menajeri Bülent Uygun'dan Gençtürkhaber'e, sezon hedefleri ile ilgili çarpıcı açıklamar;
Sivaspor'da oynatılması düşünülen sistem Alman ekolü ile birlikte Brezilya ekolünü birleştirip Yiğido modelini oluşturmak.Sivassporu çok koşan,teknik ve disiplini ön planda olan bir yapıya büründürüp zor şartlarda ilk yılında ligi iyi bir yerlerde bitirecek,ilerleyen yıllarda ise zirveyi zorlayacak bir takım haline getirmek için, çalışıyoruz.
Taraftar gücümü arkamıza alıp Olimpiyat stadında 80 bin kişiyle gövde gösterisi yapmak istiyoruz.Yönetim kurulu gecesini gündüzüne katarak, Sivasspor ve Sivas halkı için var gücüyle kalıcı bir takım oluşturmaya çalışıyor.
Zor günümüzde yanımızda olanlara minnet duyuyoruz.Olmayanlarıda taraftarımıza havale ediyoruz.
Bülent Uygun ayrıca son trasferler hakkında şu bilgileri verdi;
Mustafa Er: 23 yaşında genç bir yetenek. Bursaspor'un başarılı ve gelecek vaadeden orta saha oyuncusu ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.Bugün kampa katılacak.
Fransergio:Şu anda Brezilya'da top koşturan stoperle 3 yıllık anlaşma sağlandı ve mukavele imzalamak için Çarşamba günü İstanbul'da olacak.İmzadan hemen sonra kampa katılacak.
skywriter 27.06.2005, 21:52 Maalesef Petkovic bugun Samsunspor'la anlasti...
CAGLAYAN 28.06.2005, 16:41 SİVASSPOR YÖNETİCİSİ BULENT UYGUN SİVAS IN TRANSFER DEKİ DURGUNLUGUNU ACIKLADI.
SİVAS IN SADECE EN İYİ TRANSFERLERİ EN UYGUN FİYATLARA YAPMAK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİ AYRICA İNGİLİZ HAMİLTON'LA ANLASTIKLARINI BELİRTEN UYGUN BU OYUNCUNUN BU HAFTA İÇİNDE TÜRKİYEYE GELECEGİNİ BELİRTTİ.
abi ertuğrulun yanına mutlaka kaliteli bir orta saha lazım buraya benim en büyük adayım B.B ANKARASPOR dan ERMAN ÖZGÜR alınmasını istediğim tek futbolcu erman
+1967
Kibrisli 28.06.2005, 19:48 Arkadaşlar bu Hamilton süper adam gelirse Süper liG'i birbirine katar ama Sivasta uzun süre kalacağını sanmam elde tutmamız lazım.
+1980
CAGLAYAN 29.06.2005, 12:04 ‘Buraya alıştım’
Sivasspor’un hocası Werner Lorant, Kırmızı-Beyazlı takımın performansından oldukça memnun kaldığını açıkladı. 2. Lig havasından kurtulmaya başladıklarının altını çizen Alman çalıştırıcı, “Artık Süper Lig’e adapte olmaya başladık. Oyuncularımın tümü bana saygı duyuyor ve etkileyici efor sarfediyorlar. Ancak zorlu bir ligde mücadele edeceğiz ve işimiz diğerlerine göre iki kat daha zor. En büyük hedefim Sivas’ı saygı duyulan bir ekip yapmak. Çünkü yönetim ve taraftar bana güveniyor” ifadesini kullandı.
İki takviye daha
Tecrübeli hoca basın toplantısında eski takımı Fenerbahçe ile ilgili bir soruya ise şu şekilde karşılık verdi: “Benim işim Sivasspor. Fenerbahçe’de güzel günler geçirdim ama artık onlar sadece benim için ligde iki karşılaşma yapacağım bir rakip. Daum ise Sarı-Lacivertli takımın başındaki performansıyla kalitesini ispatladı.” Bu arada Sivasspor Galatasaray alt yapısında forma giyen Görkem ve Doğan’ı renklerine bağladı. Yiğidolar’ın iki oyuncu için Sarı-Kırmızılılar’a 100 bin dolar ödeyeceği bildirildi.
kAYNAK -FANATİK
LORDKRAL 29.06.2005, 15:14 İLKO NE DİYON SEN GARDAS YA
SEN BİZİ
REAL MADRİD Mİ SANDIN
PİZZARO YU FENER ALAMAZ WALLA UCTUN IYICE
skywriter 29.06.2005, 21:42 Sivasspor Yönetiminin uzun süredir görüşmelerini devam ettirdiği Polanyalı Yidarda ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi
Teknik direktör Werner Lorant’ın isteği üzerine transfer listesine alındığı öğrenilen Polanya’lı forvet oyuncusu ile görüşmelerini sürdüren Sivasspor Yönetiminin, bu futbolcu ile her konuda anlaşmaya vardığı ve imza aşamasına geldiği öğrenildi. Sivasspor Yönetiminin bu futbolcuyu önümüzdeki günlerde Türkiye’ye getireceği ve iki yıllığına sözleşme imzalayacağı gelen haberler arasında yer alıyor.
Bunun yanı sıra Sivasspor Yönetiminin Galatasaray’ın altyapısından Görkem ve Doğan’ı renklerine bağladığı ve yarın kampa katılacakları öğrenildi.
Kaynak: Hakikat
anadolupls 29.06.2005, 21:45 hepimize hayırlı olsun.... :lol:
skywriter 30.06.2005, 06:00 Sivas'ta Petkovic tamam
Kırmızı-Beyazlı ekip Trabzonspor’un Avustralyalı file bekçisi ile her konuda anlaşmayı varıp kaleci arayışlarını noktaladı. Petkovic’in önümüzdeki günlerde imza atacağı bildirildi
http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/1lig/petkovic2903.jpg
Bonservis problemi çözüldü
Yiğidolar, bir süredir temasta olduğu Trabzonsporlu file bekçisi Petkovic’i renklerdine bağladı. Avustralyalı kalecinin önümüzdeki günlerde 2 yıllık sözleşmeye imza atacağı ve 7 Temmuz’da Sivasspor kampına katılacağı bildirildi. Genel Menacer Bülent Uygun, “Trabzon ile bonservis konusunda bir problem kalmadı. Petkovic ile de her konuda anlaşmaya vardık. Metin Aktaş’ı ise takibe almıştık ancak bu transferden sonra Metin defterini kapattık” dedi.
Werner Lorant memnun
Bu arada Kırmızı-Beyazlı takımın hocası Werner Lorant ise takımın performansını her geçen gün daha da beğendiğini söyledi. Alman çalıştırıcı, “İşimiz zor çünkü Süper Lig’deki ilk seneler yeni ekipler için çetin geçer. Ancak futbolcularım da bunun farkındalar. Kamp çalışmalarımız olumlu bir havada geçiyor. Herkes görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Yurtdışı kamp kadrosu şekillenmeye başladı” ifadesini kullandı.
skywriter 30.06.2005, 06:05 Petkovic artık kampa geliyor
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sivasspor, Brezilyalı savunma oyuncusu Fran Sergio'yu dün sağlık kontrolünden geçirdiler. Futbolcu ile bugün 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Trabzonspor'un kalecisi Petkoviç'in de önümüzdeki hafta takıma katılması bekleniyor.
http://www.pasfotomac.com.tr/2005/06/30/im/788AE9D6547B78408179DCE0b.jpg
Kaynak: Fotomac
CAGLAYAN 30.06.2005, 11:42 Kırmızı-Beyazlı ekip Trabzonspor’un Avustralyalı file bekçisi ile her konuda anlaşmayı varıp kaleci arayışlarını noktaladı. Petkovic’in önümüzdeki günlerde imza atacağı bildirildi.Bonservis problemi çözüldü
Yiğidolar, bir süredir temasta olduğu Trabzonsporlu file bekçisi Petkovic’i renklerdine bağladı. Avustralyalı kalecinin önümüzdeki günlerde 2 yıllık sözleşmeye imza atacağı ve 7 Temmuz’da Sivasspor kampına katılacağı bildirildi. Genel Menacer Bülent Uygun, “Trabzon ile bonservis konusunda bir problem kalmadı. Petkovic ile de her konuda anlaşmaya vardık. Metin Aktaş’ı ise takibe almıştık ancak bu transferden sonra Metin defterini kapattık” dedi.http://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolHaber.asp?PID=327&HID=3& HaberID=297503
Bilmiyorum 30.06.2005, 12:06 petkoviç gelirse eger geredeye gidip imzalı formasını alacam GEREDE SİVASSPPOR BENİ BEKLE
Bilmiyorum 30.06.2005, 12:11 Kayserispor'da yaprak dökümü
Sarı-Kırmızılı takımda Kızılcahamam kampı öncesi Mithat, Serkan Damla ve Müslim’in sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedilirken, kaleci Metin Aktaş’tan da kendisine kulüp bulması istendi
müslim zaten bize geldi sırada metinle serkan damla var bize faydalı olur bence alalım
CAGLAYAN 30.06.2005, 21:51 Sergio Sivasspor’da.
Birinci Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor'un, prensipte anlaşma sağladığı Brezilyalı stoper Sergio'nun bugün Gerede kampına katılacağı bildirildi.
Sivasspor Kulübü Transfer Komitesi Üyesi Ahmet Çelebi, prensipte anlaştıkları 25 yaşındaki Brezilyalı Fran Sergio'yu Türkiye'ye getirdiklerini belirterek, Sergio'nun bugün takımın Gerede kampına katılacağını söyledi
Trabzonspor'un kalecisi Petkoviç ile de prensipte anlaştıklarını kaydeden Çelebi, ''Gelecek salı günü Petkoviç'in resmi imzayı atmasını bekliyoruz. Çarşamba günü o da Gerede'deki kampa katılacak'' dedi.
İngiliz golcü Hamilton ve Danimarkalı orta alan oyuncusu Ulric ile de görüşmelerinin sürdüğünü, bu futbolcuları da gelecek hafta Türkiye'ye getireceklerini belirten Çelebi, ''Tunuslu bir forvet, Cezayirli stoperler Zafer İbrahim ve Smoine ile Hırvat bir stoper de yarın denenmek üzere Gerede kampına katılacak'' diye konuştu.
Takıma yararlı olacak oyuncuları transfer etmeye çalıştıklarını ifade eden Çelebi, Türkiye'den bazı genç oyuncularla da görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, ''Sivasspor'a yakışan iyi bir kadro kuracağız. Anadolu'nun en iyi takımı olmayı hedefliyoruz'' dedi
CAGLAYAN 30.06.2005, 21:59 Yönetimimiz Brezilya’lı Anderson’un ardından Fran Sergio’yu da renklerine bağladı.
Uzun süredir Brezilya’da bu futbolcu ile görüşmelerini sürdüren Sivasspor Yönetimi aradaki pürüzleri de giderirken, her konuda anlaştı. Brezilya’da bu futbolcu ile anlaşmaya varan Sivasspor Yönetimi, Brezilyalı savunma oyuncusunu Türkiye’ye getirdi. İstanbul’da son görüşmesini yapan Sivasspor Yönetimi ardından bu futbolcuyu sağlık taramasından geçirdi. Brezilya’lı futbolcu ile her konuda anlaşan Sivasspor Yönetimi, Fran Sergio’nun kulübü ile bonservis konusunda maddi kolaylık sağlamaları için girişimlerde bulunduğu öğrenilirken, istenilen kolaylığı sağlamaları halinde bu futbolcu ile bir yıllık optisyonlu olmak üzere 3 yıllığına sözleşme imzalayacak.
Sivasspor Yönetimi Anderson ve Yidarda’nın ardından üçüncü yabancı transferini ise Sergio ile yaptı. Fran Sergio, dün Bolu kampına katılarak takımla çalışmalara başladı.
CAGLAYAN 30.06.2005, 22:02 Transferi yılan hikayesine dönen Petkoviç sorununa Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz açıklık getirdi.
Otyakmaz. “Petkoviç yeni sezonda Sivasspor formasını giyecek”dedi. Sivasspor Yönetiminin anlaşmaya vardığını açıkladığı ancak ardından Samsunspor’a imza atarak kafaların karışmasına neden olan Petkoviç’in yeni sezonda Sivasspor formasını giyeceği açıklandı. Konu hakkında bir açıklama yapan Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Petkoviç’in yeni sezonda Sivasspor dışında hiçbir takımda forma giyemeyeceğini açıkladı. Otyakmaz, “Trabzon Yönetimi ile her konuda anlaştık. Trabzonspor Yönetimi de Petkoviç’i göndermeye razı oldu ve bu futbolcunun bonservisine ‘Türkiye’de sadece Sivasspor’da forma giyebilir ‘ şeklinde madde ekledi. Trabzon Yönetimi Petkoviç’in gitmesine sadece bu şekilde izin verdi. Bizde bu futbolcu ile prensipte anlaştık. Ama Samsun’la sözleşme imzaladı. Kesinlikle bu futbolcu Samsunspor’un formasını giyemez. Bu nedenle Sivasspor’da forma giyecek. Petkoviç’le bu durumu konuştuk. En geç 7 Temmuz’a kadar Bolu kampına dahil olacak. Petkoviç artık Sivasspor’un futbolcusudur ”dedi.
cengaver 30.06.2005, 22:43 Hayirli Ugurlu Olsun
EN BÜYÜK SIVAS
skywriter 01.07.2005, 04:15 Petkovic kafalari karistiriyor...
Samsunspor Genel Menajeri Yücel Uyar, Trabzonspor'un eski kalecisi Petkoviç ile anlaşma sağlayamadıklarını belirtirken, eski kalecileri Allum Buker ve Sırp Biliç ile görüştüklerini söyledi..
Kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntılara karşın transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Uyar, ''Petkoviç'in menajeriyle yaptığımız görüşmelerde bu oyuncunun Türkiye'de oynamak istemediğini öğrendik'' dedi.
Kaynak: Ajansspor
Kaleci Petkoviç, tercihini Sivasspor'dan yana kullandı. Trabzonspor'un file bekçisini alabilmek için Samsunspor ile Sivasspor kapıştı, ancak futbolcunun istediği oldu.
http://www.milliyet.com.tr/2005/07/01/spor/resim/spo07.jpg
Samsunspor Genel Menajeri Yücel Uyar, "Trabzonspor, Petkoviç'i bize verdi. Ancak o, bize gelmek istemiyor. Birkaç gün içinde mali sıkıntıları aşmamız gerekir. Çünkü her şey parada tıkanıyor" ifadesini kullandı.
Sivasspor'un Transfer Komitesi Üyesi Ahmet Çelebi ise, Petkoviç ile de prensipte anlaştıklarını belirtti, "Salı günü Petkoviç'in resmi imzayı atmasını bekliyoruz. Çarşamba günü o da Gerede'deki kampa katılacak" dedi.
Kaynak: Milliyet
CAGLAYAN 01.07.2005, 13:23 Samsunspor Genel Menajeri Yücel Uyar, Trabzonspor'un eski kalecisi Petkoviç ile anlaşma sağlayamadıklarını belirtirken, eski kalecileri Allum Buker ve Sırp Biliç ile görüştüklerini söyledi..
Yücel Uyar, yaptığı açıklamada, eski kalecileri Allum Buker ve Sırp Biliç ile görüştüklerini bildirdi.
Kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntılara karşın transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Uyar, ''Petkoviç'in menajeriyle yaptığımız görüşmelerde bu oyuncunun Türkiye'de oynamak istemediğini öğrendik'' dedi.
bizim yöneticilerde gelecek diyor şimdi hangisi dogru söylüyor anlamadım
ElbeyLi58 01.07.2005, 14:01 Samsunspor Genel Menajeri Yücel Uyar, Trabzonspor'un eski kalecisi Petkoviç ile anlaşma sağlayamadıklarını belirtirken, eski kalecileri Allum Buker ve Sırp Biliç ile görüştüklerini söyledi..
Yücel Uyar, yaptığı açıklamada, eski kalecileri Allum Buker ve Sırp Biliç ile görüştüklerini bildirdi.
bizim yöneticilerde gelecek diyor şimdi hangisi dogru söylüyor anlamadım
osman_58_1967 01.07.2005, 16:56 Petkovic kafalari karistiriyor...
Samsunspor Genel Menajeri Yücel Uyar, Trabzonspor'un eski kalecisi Petkoviç ile anlaşma sağlayamadıklarını belirtirken, eski kalecileri Allum Buker ve Sırp Biliç ile görüştüklerini söyledi..
:( :x
Kaleci Petkoviç, tercihini Sivasspor'dan yana kullandı. Trabzonspor'un file bekçisini alabilmek için Samsunspor ile Sivasspor kapıştı, ancak futbolcunun istediği oldu.
Samsunspor Genel Menajeri Yücel Uyar, "Trabzonspor, Petkoviç'i bize verdi. Ancak o, bize gelmek istemiyor. Birkaç gün içinde mali sıkıntıları aşmamız gerekir. Çünkü her şey parada tıkanıyor" ifadesini kullandı.
Sivasspor'un Transfer Komitesi Üyesi Ahmet Çelebi ise, Petkoviç ile de prensipte anlaştıklarını belirtti, "Salı günü Petkoviç'in resmi imzayı atmasını bekliyoruz. Çarşamba günü o da Gerede'deki kampa katılacak" dedi.
RüStü ElmaS 01.07.2005, 20:32 SAMSUN PETKOVİÇ’TE GERİ ADIM ATTI
Samsunspor Yönetimi Petkoviç ile anlaşamadıklarını belirterek kaleci arayışlarına başladıklarını duyurdu
Daha önce Petkoviç’le düzenledikleri törenle resmi sözleşme imzalayan ancak bu futbolcunun sözleşmesinde Türkiye’de sadece Sivasspor ve Trabzon oynayabilir maddesi olduğu için Samsunspor Yönetim Petkoviçle anlaşamadıklarını açıkladı. Samsun Yönetimi Petkoviç’in Türkiye ’de oynamak istemediği için anlaşamadıklarını da belirtti.
Diğer yandan Sivas Yönetimi Petkoviç’in çarşamba günü Sivasspor kampına katılacağını açıklandı.
skywriter 02.07.2005, 04:21 Kortta Lorant rüzgarı
Alman hoca yoğun geçen idmanlardan sonra tenis oynayarak stres atıyor. Ayrıca Brezilyalı Transedgio ile anlaşma sağlandı.
http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/02/im/5C853943C5E3B743A2F6E383b.jpg
Dorukkaya Tesisleri'nde lige hazırlanan Sivasspor'da teknik direktör Lorant otoriter ve babacan tavırlarıyla dikkat çekiyor. Kırmızı-beyazlı takımın yaptığı idman sonrası Lorant, tercüman Murat Daldık ile kıyasıya bir tenis maçı oynadı. Zorlu geçen karşılaşmayı Alman teknik adam 3-2 kazanırken futbolculardan da alkış aldı. Öte yandan anlaşmaya varılan Trabzon kalecisi Petkovic Salı günü kampa gelecek. Brezilya şampiyonu Juventis takımının santrforu Transedgio idmanlardaki perfonmansıyla beğenildi. Bu oyuncuyla iki yıllığına anlaşıldı.
http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/02/im/2A9E59863A563F4C856E6FF9a.jpg
skywriter 02.07.2005, 10:27 Kaleci Petkoviç Sivasspor'da
Trabzonspor'la yollarını ayıran Avustralyalı kaleci gelecek hafta Süper Lig'in yeni takımı ile sözleşme imzalayacak.
TRABZONSPOR'la yollarını ayıran Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç, Süper Lig'in yeni takımı Sivasspor'la anlaştı. Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, Petkoviç'le önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Kamp çalışmalarını Bolu'nun Gerede İlçesi'nde sürdüren kırmızı beyazlılarda moraller yerinde.
Bülent Uygun, şunları söyledi: ‘İç transferde 4 futbolcumuzla anlaşarak imza attırdık. Bunun yanı sıra Juventus’tan Brezilyalı Fran Sergio ve İsrail’in Maccabi takımından Anderson’u da renklerimize bağladık. Trabzonspor kalecesi Petkoviç'le de anlaşmaya vardık. İlerleyen günlerde biri stoper, biri de santrfor olmak üzere 2 yabancı futbolcu daha alarak transfere noktayı koyacağız."
Kaynak: Hurriyet
osman_58_1967 02.07.2005, 18:30 Kaleci Petkoviç Sivasspor'da
Trabzonspor'la yollarını ayıran Avustralyalı kaleci gelecek hafta Süper Lig'in yeni takımı ile sözleşme imzalayacak.
TRABZONSPOR'la yollarını ayıran Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç, Süper Lig'in yeni takımı Sivasspor'la anlaştı. Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, Petkoviç'le önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Kamp çalışmalarını Bolu'nun Gerede İlçesi'nde sürdüren kırmızı beyazlılarda moraller yerinde.
Bülent Uygun, şunları söyledi: ‘İç transferde 4 futbolcumuzla anlaşarak imza attırdık. Bunun yanı sıra Juventus’tan Brezilyalı Fran Sergio ve İsrail’in Maccabi takımından Anderson’u da renklerimize bağladık. Trabzonspor kalecesi Petkoviç'le de anlaşmaya vardık. İlerleyen günlerde biri stoper, biri de santrfor olmak üzere 2 yabancı futbolcu daha alarak transfere noktayı koyacağız."
Kaynak: Hurriyet
Petkovice Güvenmiyorum
Imza atilana kadar inanmayacagim!!! :roll:
Gardas-58 02.07.2005, 23:08 Sivassporumuzun yapmis oldugu transferleri basarili buluyorum.
Insaallah devami gelir.
skywriter 03.07.2005, 04:46 Murat Karakoc gitti...
Altay’dan gelen Murat Karakoç’un maddi konularda çıkan pürüz nedeniyle kamptan ayrıldığı bildirildi.
Trabzonlu 03.07.2005, 09:48 Petkovic kafalari karistiriyor...
yok yok Petrovic :lol: bu sefer SIVASTA
CAGLAYAN 03.07.2005, 12:29 Altay’dan gelen Murat Karakoç
maddi konularda çıkan pürüz nedeniyle kamptan ayrıldı !!!
CAGLAYAN 03.07.2005, 13:15 http://www.gencturkhaber.com/images/156693.jpg
Süper ligde lige damgasını vurmak isteyen Sivassporun Gerede kampı sorunsuz geçiyor.
Süper ligde lige damgasını vurmak isteyen Sivassporun Gerede kampı sorunsuz geçiyor. Teknik Direktör Werner Lorantın yoğun çalışma programına uyum sağlayan Futbolcular ligde bu çalışmamın karşılığılını alacağız.Teknik heyetimizle uyumlu bir çalışma yapıyoruz,Taraftarımızdan biraz uzun süre ayrı kalacağız ama kimse endişe duymasın. Süper ligde oynayacağımız futbol ile herkesin beğenisini kazanacağız” dediler.
YAYLA’DA ANTREMAN.
Sivasspor oksijen depolamak için Geredenin en yüksek noktası olan yaylalarda çalışıyor.Doğa ile iç içe çalışmanın takıma huzur verdiğini ifade eden Alman Teknik adam,”Bolu Gerede’nin kamp yapan takımlar için en uygun şartları içerdiğini sıcakların bir hayli fazla olduğu günümüzde Burasının serinliği ve dağ havasının futbolcuları fazla etkilemediğini söyledi.
YÖNETİCİLER YALNIZ BIRAKMIYOR.
Kırmızı-Beyazlı takımın kamp yaptığı oteli ziyaret eden Sivasspor Yönetim kurulu takım hakkında gerçekleştirdikleri ziyaretler sonunda bilgi alıyorlar.Özellikle istansul grubu yöneticileri Sivasspor’un kamp yaptığı Gren Parkotele gelerek takımın antremanını ziyaret etmeleri futbolcuları da hırslandırıyor.
ESKİ VE YENİ FUTBOLCULARN KAYNAŞTI.
2005-2006 Futbol sezonu için takım bünyesine katılan yeni transferler takıma uyum sağlarken,eski ve yeni futbolcu ayrımı kalmamış gibi takımda bir havanın kampta hakim olduğu gözleniyor.Takım bünyesine katılan özellikle yabancı futbolcularında takım arkadaşları ile kaynaştıkları gözlenirken Süper ligde forma giymiş tecrübeli futbolcuların genç futbolcularla bire bir ilgilenmeleri ise dikkat çekiyor.
HER ANTREMANA ZİYARETÇİ.
Sivassporun kamp yaptığı Bolu Gerede’deki oteline ziyaretçi akını.Bolu ve çevre illerde yaşayan Sivaslılar takımlarının antremanını kaçırmıyor.Sivasspor’un yeni transferlerini merak eden gurbetçi Sivaslılar takımla ve Lorant’la fırsat buldukça fotoğraf çektirip hasret gideriyorlar.
ALMANYA KAMP KADROSU ŞEKİLLENİYOR.
Sivasspor’un Bolu Gerede kampından sonra gerçekleştireceği Almanya kamp kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor.İkinci etap Almanya kampı içinde Alman teknik adam Lorant’ın kafasındaki kamp kadrosunuda şekillendirdiği ifade edilirken,daha önce Almanya’ya 27 kişilik bir futbolcu kafilesi ile gideceğini açıklayan teknik heyetin Bolu kampı sonrası hangi futbolcuları bu kadronun dışına çıkaracağı Bolu Gerede kampının merak konusu oldu.Futbolcular Almanya Kampı kadrosunda yer alabilmek için yoğun çaba sarf ederken,yapılan çift kale karşılaşmalarında ortaya konan sert futbol ise gözlerden kaçmıyor.
Sivassporumuzun yapmis oldugu transferleri basarili buluyorum.
Insaallah devami gelir.
INSALLAH GARDAS
FatihSoner58 04.07.2005, 00:10 Altay’dan gelen Murat Karakoç
maddi konularda çıkan pürüz nedeniyle kamptan ayrıldı !!!
HADIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUYRUN CENAZE NAMAZINA...
skywriter 04.07.2005, 04:47 Sivasspor'a iki Sambacı
Yiğidolar, uzun süredir peşinde oldukları Sergio ve Anderson'a imza attırdı.
http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/04/im/64F260B368B42E47AF86CAC5a.jpg
Brezilyalı Yiğidolar
Lorant yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-beyazlılar, Brezilyalı Sergio ve Anderson'un katılımıyla iyice coştu. Yöneticiler 'başarı' mesajları verdi.
Petkoviç'de Geliyor
Sivasspor bir yandan yeni sezona günde üç idmanla hazırlanırken diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yöneticiler taraftarlara layık bir takım kurmak için yoğun çaba harcadıklarını söylediler. Dorukkaya Green Park Tesisleri'nde lige hazırlanan Sivas dün hareketli bir gün yaşadı. Kırmızı-beyazlılar, Brezilyalı Sergio, Anderson ve Kayserili Cem Karaca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yiğidolar'ın anlaşmaya vardığı Trabzon kalecisi Petkoviç ile de çarşamba günü sözleşme yapılacak.
Heyecan İçindeyiz
Genel Menajer Bülent Uygun, "Hocamız Werner Lorant'ın isteği üzerine transferlerimizi teker teker gerçekleştiriyoruz. Yıllar sonra çıktığımız Süper Lig'de son sıralar için mücadele eden değil, üst sıraları zorlayabilecek bir Sivasspor yaratmanın hesaplarını yapıyoruz. Bu ayın sonunda İstanbul'da yapılacak olan Cumhuriyet Kupası'nda takımımızı görme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu. Yöneticiler de yenilenen kadrolarıyla taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlık duyduklarını belirtti.
Werner Lorant Keyifli
Teknik direktör Lorant, takımının kamp yaptığı ortamdan ve futbolcuların ortaya kolduğu performanstan oldukça memnun. Yeni ve eski futbolcuların uyum sorununun ilerleyen haftalarda ortadan tamamen kalkalacağına değinen tecrübeli hoca, "Yönetim kurulumuz, bir dediğimizi iki etmiyor. Biz teknik heyet ve futbolcular bunun farkındayız. Yeni oyuncuların takıma girmesiyle Sivasspor ligde tutulması zor bir ekip olacak" dedi. Öte yandan Sivasspor hazırlık maçları yapacak.
ElbeyLi58 04.07.2005, 12:20 HOLLANDA’DAN GOL KRALI GELIYOR
Uygun, Sivasspor da transfer arayislarini
sürdürdüklerini daha önce görüstükleri
ve prensipte anlastiklari Hollanda 2. Liginin gol
krali olan bir futbolcu ile su an Cezayir
Milli takiminda forma giyen 2 futbolc
Bilmiyorum 04.07.2005, 12:28 HOLLANDA’DAN GOL KRALI GELIYOR
Uygun, Sivasspor da transfer arayislarini
sürdürdüklerini daha önce görüstükleri
ve prensipte anlastiklari Hollanda 2. Liginin gol
krali olan bir futbolcu ile su an Cezayir
Milli takiminda forma giyen 2 futbolcu ve hamilton u Türkiye ye getiriyor
EneS ElmaS 04.07.2005, 13:23 süper ligin yeni temsilcisi sivassporun giden oyuncuları yavaş yavaş belli oluyor
gidenler
1-Ali Tuna (Eyüp)
2-Mahmut Hosgiz(Eyüp)
3-Serdar Uçgan (Eyüp)
4-Ufuk Ateş (altay)
5-Kadir Demirel(Eyüp)
6-Yavuz Eraydın(Bursa)
7-Mehmet Yıldız(Kocaeli)
RüStü ElmaS 04.07.2005, 20:13 Sivasspor Yönetimi önceki gün Hayrettin’le yapılan görüşme sonrası bu sorunu çözdü.
Gelecek sezon için Hayrettin’le masaya oturup anlaşamayarak yolları ayrılmakla karşı karşıya kalan Sivasspor Yönetimi, Hayrettin sorunu nihayet çözdü. Takımını yalnız bırakmak istemeyen Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın önceki gün Bolu kampına ziyarete geldiği ve burada Hayrettin’le özel olarak bir görüşme yaptığı öğrenildi.
Yapılan görüşme sonrası Başkan Otyakmaz’ın Hayrettin’i ikna ettiği ve takımda kalmasını sağladığı öğrenildi. Sivassporla anlaşan Hayrettin’in teklifleri de geri çevirdiği öğrenildi. Sivasspor Yönetiminin kamp sonrası Hayrettin’le yeniden bir sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Bilmiyorum 04.07.2005, 22:11 Anderson harika adam beyler sivasspor yönetimimi kutluyorum kime benzettin derseniz ankarasporlu jaba ya çok benziyo oyun sitili ve mücadele şekli
ElbeyLi58 05.07.2005, 18:11 Petkoviç ile her konuda anlastiklarini belirten Uygun, bir aksilik olmamasi durumunda Petkoviç'in
bugün Sivasspor'un kampina katilacagini söyledi
ElbeyLi58 06.07.2005, 01:20 Sivasspor’un yeni transferinden Brezilya’lı Anderson önceki gün oynana hazırlık maçında attığı gollerle klasını gösterdi.
Sivasspor Yönetimi tarafından geçtiğimiz haftalarda Türkiye’ye getirilerek Sivasspor kampına dahil edilen ve üç gün önce 2 yıllık sözleşme imzalanan Brezilyalı Anderson, ilk sınavında Teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.
İdmanlarda sergilediği performans ile Lorant tarafından takımda kalması istenilen yıldız futbolcu, Azeri temsilcisi Lankeran ile yapılan hazırlık maçında attığı bir birinden şık iki golle de Lorant’ın vazgeçilmezleri arasında yer almaya başladı.Anderson Teknik heyetin yanı sıra Sivassporlu taraftarlarında beğenisini toplarken Spor Kamuoyu tarafından da olumlu not aldı. Spor Kamuoyu Brezilyalı Anderson’un çok yerinde bir transfer olduğunu ve Sivasspor’a büyük katkılar sağlayacağı şeklinde görüş bildirdi. Anderson’un yanı sıra Sergio’da futbolu ile olumlu not alırken, yeni transferlerin birbirleri ile uyum sağladığı gözlendi.
ElbeyLi58 06.07.2005, 01:23 Sivasspor Yönetimi önceki gün Hayrettin’le yapılan görüşme sonrası bu sorunu çözdü.
Gelecek sezon için Hayrettin’le masaya oturup anlaşamayarak yolları ayrılmakla karşı karşıya kalan Sivasspor Yönetimi, Hayrettin sorunu nihayet çözdü. Takımını yalnız bırakmak istemeyen Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın önceki gün Bolu kampına ziyarete geldiği ve burada Hayrettin’le özel olarak bir görüşme yaptığı öğrenildi.
Yapılan görüşme sonrası Başkan Otyakmaz’ın Hayrettin’i ikna ettiği ve takımda kalmasını sağladığı öğrenildi. Sivassporla anlaşan Hayrettin’in teklifleri de geri çevirdiği öğrenildi. Sivasspor Yönetiminin kamp sonrası Hayrettin’le yeniden bir sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
skywriter 07.07.2005, 03:32 Diss, Sivas kampında
Sivasspor, Cezayir Milli Takımı'nın stoperi İsmail Diss'i kampa getirdi. Dorukkaya'daki akşam idmanına katılan Diss, 17 kez Cezayir Milli Takımı'nda da forma giydi. Diss, Lorant onay verirse transfer edilecek.
http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/07/im/DF852FD5B8781848A5010E13b.jpg
Diss, Sivas kampında
Sivasspor, Cezayir Milli Takımı'nın stoperi İsmail Diss'i kampa getirdi. Dorukkaya'daki akşam idmanına katılan Diss, 17 kez Cezayir Milli Takımı'nda da forma giydi. Diss, Lorant onay verirse transfer edilecek.
http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/07/im/DF852FD5B8781848A5010E13b.jpg
Insallah Kampta Basarili olurda LORANTIN gözüne girere
DISS in bir kac macini Seyrettim Süper bir Stoper.
skywriter 07.07.2005, 12:51 Fatih Sonkaya Porto'da...
Geçtiğimiz yıl büyük umutlarla Beşiktaş'a gelen Fatih Sonkaya, Portekiz'in Porto takımı ile anlaştı. Rıza Çalımbay'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği için kendisine kulüp bulmasını istediği genç oyuncunun 3 yıllık sözleşme imzalayarak, yıllık 1 milyon euro alacağı ve Porto'nun Siyah-Beyazlı kulübe 500 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi.
Bilmiyorum 07.07.2005, 12:56 sivasla para konusunda anlaşamayan Murat Karakoç karşıkya ile 2 yıllık sözleşme yaptı
Bilmiyorum 07.07.2005, 13:03 Uzun zamandir transfer edilmek istenen Cezayir Milli takim oyuncusu Ismail Diss Bolu kampina takildi.
Sivasspor, Cezayir Milli Takımı'nın stoperi İsmail Diss'i kampa getirdi. Dorukkaya'- daki akşam idmanına katılan Diss, 17 kez Cezayir Milli Takımı'nda da forma giydi. Diss, Lorant onay verirse transfer edilecek
Bilmiyorum 07.07.2005, 13:20 diss ismail kimdir ?(sizin için bunuda buldum)
Ad Soyad:Diss ismail
Memleket:Mostaganem (cezayir)
Mİll Forma:17 Kez
Diller:Fransızca Arapça
Favori kulübü:Es Mostaganem (inşALLAH Bundan sonra SİVASSPOR)
Futbola başladıgı kulup:ES Mostaganem
Şu an Oynadıgı Kulup:USM Blida
Mevkii:Defansın ortası
KUllandıgı Ayagı:Sağ Ayak
tekintufekci 07.07.2005, 13:21 para düşkünü futbolcu lazım değil forması için oynamalı murat karakoç gibilerini istemiyoruz
serhankaburcuk 07.07.2005, 14:08 diss ismail kimdir ?(sizin için bunuda buldum)
Ad Soyad:Diss ismail
Memleket:Mostaganem (cezayir)
Mİll Forma:17 Kez
Diller:Fransızca Arapça
Favori kulübü:Es Mostaganem (inşALLAH Bundan sonra SİVASSPOR)
Futbola başladıgı kulup:ES Mostaganem
Şu an Oynadıgı Kulup:USM Blida
Mevkii:Defansın ortası
KUllandıgı Ayagı:Sağ Ayak
Ben bu adamı bir kaç kez izlemiştim...İyi adam İnşallah Sivasspor anlaşır...
skywriter 07.07.2005, 18:41 Diss Smail 1976 dogumlu, Cezayir milli takiminin da oynamis defans oyuncusu. 4 senedir Cezayir'in USM Blida takiminda oynuyor. Fakat benim gozume carpan su, gecen sene hic bir mucadelede forma giymemis :!: :!:
Sezon...Kulup.....Mac..Gol
04/05 USM Blida....0.....0
03/04 USM Blida...26....2
02/03 USM Blida...26....1
01/02 USM Blida...28....3
skywriter 07.07.2005, 18:44 Sivasspor'la ön sözleşme imzalayan Ulaç, Mersin'le nikah tazeledi...
Mersin İdmanyurdu, iç transferde 11, dış transferde ise bir futbolcu ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı..
Kırmızı-lacivertli ekipte geçen yıl forma giyen, kaptan Selim, Mevlüt, Bülent, Orhan, Cemal, Hidayet, Taylan, Ulaç, Mehmet Zengin, İlkan ve Önal ile dış transferde İstanbulspor'dan kaleci Şükrü Fırtına kendilerini Mersin İdmanyurdu'na bağlayan 2'şer yıllık sözleşmeye imza attılar.
skywriter 07.07.2005, 19:01 Petkovic Sivasspor'da...
Başarılı file bekçisi Petkoviç,Yiğidolarla 2 yıllık mukavele imzaladı.
Petkoviç yarın sabah Sivasspor'un kamp yaptığı yer olan Gerede'ye geçerek,vakit kaybetmeden antrenmanlara katılacak.
http://www.gencturkhaber.com/images/157223.jpg
Kaynak: Gencturkhaber
CAGLAYAN 07.07.2005, 20:29 Petkovic Sivasspor'da...
Petkoviç yarın sabah Sivasspor'un kamp yaptığı yer olan Gerede'ye geçerek,vakit kaybetmeden antrenmanlara katılacak.
Hayirli Ugurlu Olsun
Kalemiz artik bundan böyle PETKOVIC e Teslim :lol: :lol:
skywriter 08.07.2005, 11:14 Yiğidolar tam gaz!
Sivasspor daha önce prensip anlaşmasına vardığı ve ön protokol imzaladığı Hakan Bayraktar,Musa Kuş ve Petkoviç'le bugün resmi sözleşme imzalıyor.
Süper Lig'in yeni ekibi Sivasspor bugün daha önce prensipte anlaşarak ön sözleşme imzaladığı Trabzonspor'un yıldız file belçisi Petkoviç, İstanbulspor'un başarılı orta saha oyuncusu Musa Kuş ve önce Gaziantep ardından Fenerbahçe ve Akçaabatsebatspor'da forma giyen yıldız oyuncu Hakan Bayraktar ile resmi sözleşme yapacak.
Gerede'de kamp yapılan Dorukkaya Green Park otelde saat 14:00'da toplu olarak imza şov yapacak.
Bilmiyorum 08.07.2005, 11:32 Yiğidolar tam gaz!
Sivasspor daha önce prensip anlaşmasına vardığı ve ön protokol imzaladığı Hakan Bayraktar,Musa Kuş ve Petkoviç'le bugün resmi sözleşme imzalıyor.
Süper Lig'in yeni ekibi Sivasspor bugün daha önce prensipte anlaşarak ön sözleşme imzaladığı Trabzonspor'un yıldız file belçisi Petkoviç, İstanbulspor'un başarılı orta saha oyuncusu Musa Kuş ve önce Gaziantep ardından Fenerbahçe ve Akçaabatsebatspor'da forma giyen yıldız oyuncu Hakan Bayraktar ile resmi sözleşme yapacak.
Gerede'de kamp yapılan Dorukkaya Green Park otelde saat 14:00'da toplu olarak imza şov yapacak.
hadi hayırlısı sivassporumuza hayırlı olsun
serhankaburcuk 08.07.2005, 14:28 Petkovic Sivasspor'da...
Allaha çok şükür yaw...Yılan hikayesine dönmüştü...Sivassporumuza hayırlı olsun...
ibrahim58-nl 08.07.2005, 16:11 Sivasspor benden iyi orta saha oyuncusu bulamaz ama neyse, ben zaten unlu olmak istemiyom:P
Bilmiyorum 08.07.2005, 16:36 Sivasspor'da imzalar atıldı!
Sivassspor yeni transferleri Musa Kuş, Hakan Bayraktar ve İbrahim Aydemir ile sözleşme imzaladı.. Yeni transfer kaleci Petkoviç'in katılanmadığı imza töreninde
Yeni sezon hazırlık çalışmalarını Bolu'nun Gerede ilçesindeki Green Park Otel'de sürdüren Sivasspor, Petkovic hariç yeni transferleri ile sözleşme imzaladı.
Yiğidolar, İstanbulspor'dan orta saha oyuncusu Musa Kuş, A.Sebatspor'dan orta saha oyuncusu Hakan Bayraktar ile Almanya'nın Unterhaching takımından santrafor İbrahim Erdemir ile sözleşmeye imza atarken, İstanbul'da bulunan kaleci Petkovic törene yetişemedi.
Yöneticilerden Mustafa Ulucan da imza töreninde hazır bulundu.
Trabzonspor'dan transfer edilen kaleci Petkovic için bu akşam ya da yarın ayrıca imza töreni düzenlenecek.
Öte yandan Musa, Hakan ve İbrahim Aydemir yaptıkları açıklamada, büyük bir taraftar kitlesi olan yeni bir takıma transfer olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek şöyle konuştular;
"Takıma kısa sürede uyum sağlayacağımızı düşünüyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle Sivasspor'u yeni sezonda başarıya götüreceğimize inanıyoruz."
ElbeyLi58 08.07.2005, 19:43 Sivasspor’da 4 imza
Yeni sezon hazırlık çalışmalarını Bolu’nun Gerede ilçesinde sürdüren Sivasspor, daha önce prensipte anlaşma sağladığı 4 futbolcu ile sözleşme imzaladı.
Trabzonspor’un eski kalecisi Petkoviç, İstanbulspor’dan Musa Kuş, Akçaabat Sebatspor’dan Hakan Bayraktar, Almanya’nın Unterhaching takımından gurbetçi İbrahim Erdemir resmi sözleşmeye imza attı.
CAGLAYAN 08.07.2005, 20:30 http://www.gencturkhaber.com/images/157223.jpg
Sivasspor, Trabzonspor ile yollarını ayıran kaleci Michael Petkoviç Koru Otel'de düzenlenen törenle 2 yıllık ile sözleşme imzaladı.. Tecrübeli file bekçisi, yeni takımında başarılı olacağına inandığını belirtti..Sivasspor'un yeni transferi Petkoviç, Ç.Rizespor ile yapılan hazırlık maçı öncesinde Koru Otel'de düzenlenen bir törenle birlikte 2 yıllık sözleşmeye imza attı.. Tecrübeli file bekçisinin antrenmanlara yarından itibaren katılacağı öğrenildi.
Basın sorularını yanıtlamayan Petkoviç, ''Yeni takımımda başarılı olacağıma inanıyorum. Bugün uzun bir yolculuk yaptım. O nedenle hazırlık maçına çıkamayacağım'' dedi.
ElbeyLi58 08.07.2005, 21:01 Rize macin bitisinde basina yanit veren Lorant,
“Yeni transfer kaleci Petkoviç’i nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna, “Petkoviç gibi tecrübeli bir futbolcunun
transferi beni sevindirdi. Petkoviç’in kısa sürede takıma uyum sağlayacağını inanıyorum” yanıtını verdi.
FatihSoner58 08.07.2005, 21:34 GARDASLAR; SIVASIMIZIN TRANSFERI COK GUZEL GECIYOR. TASLAR YERINE OTURMAYA BASLADI. INSALLAH DEVAMI SUPER LIGDE OLACAK...
ALLAHIN IZNIYLE SUPER LIGDE FIRTINA GIBI ESECEZZZZZ
TASINA TOPRAGINA KURBAN OLDUGUM SIVASIMIZA BASARILAR DILERIM....
Sivasspor bence bir kac transfer daha yapmali ALEX gibi biri lazim !!!!!
Petkovic galede cok iyi biri !!!
Bence Ilhan Manzisi Sivaspor almaliydi !!!!!!!!!
Cok firsatci biri almanya Hertada tutduramadi ama Türkiyede Süper oynar !!!
Sivasspor bence bir kac transfer daha yapmali ALEX gibi biri lazim !!!!!
Petkovic galede cok iyi biri !!!
Bence Ilhan Manzisi Sivaspor almaliydi !!!!!!!!!
Cok firsatci biri almanya Hertada tutduramadi ama Türkiyede Süper oynar !!!
mansız iyi oyuncuda pek saglam karakterde deil... bize adam gibi adam lazım.. gelirse ne yapar bilmem bakalım ankaragücünde neler yapacak?
Kibrisli 15.07.2005, 02:15 Valla rüyamda Mehmet Polat ı gördüm bizim formayla gerçi Anteple Bizim formalar aynı ama rüya hali karıştırmış olabilirim. Mehmet polatı çok isterdim Sivasta ne kadar acep bonservisi.
Valla rüyamda Mehmet Polat ı gördüm bizim formayla gerçi Anteple Bizim formalar aynı ama rüya hali karıştırmış olabilirim. Mehmet polatı çok isterdim Sivasta ne kadar acep bonservisi.
henuz bitmedi tarnsfer zamanı neden olmasın
CAGLAYAN 16.07.2005, 22:00 http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/16/im/98ECE1DC8B189644A0A4E4DEb.jpg
Yiğidolar hava atacak
Süper Lig'in yeni ekibi Sivasspor'un Almanya kampı sürüyor. Kırmızı-beyazlı takımın genel menajeri Bülent Uygun, çok iyi bir çalışma ortamı bulduklarını, teknik direktör Werner Lorant'ın takıma büyük bir hava getirdiğini söyledi. Lig'de fırtına gibi eseceklerini ifade eden Uygun, "Öncelikle Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyoruz. Yaptığımız transferler kısa zamanda takıma uyum sağladı"diye konuştu.
yigido24 16.07.2005, 22:23 http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/16/im/98ECE1DC8B189644A0A4E4DEb.jpg
Yiğidolar hava atacak
Süper Lig'in yeni ekibi Sivasspor'un Almanya kampı sürüyor. Kırmızı-beyazlı takımın genel menajeri Bülent Uygun, çok iyi bir çalışma ortamı bulduklarını, teknik direktör Werner Lorant'ın takıma büyük bir hava getirdiğini söyledi. Lig'de fırtına gibi eseceklerini ifade eden Uygun, "Öncelikle Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyoruz. Yaptığımız transferler kısa zamanda takıma uyum sağladı"diye konuştu.
INSALLAH ALLAH UTANDIRMASIN
http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/16/im/98ECE1DC8B189644A0A4E4DEb.jpg
Yiğidolar hava atacak
INSALLAH ALLAH UTANDIRMASIN
+ IMZA
CAGLAYAN 17.07.2005, 12:09 Sivasspor Can’ı aldı
SÜPER Lig’in yeni takımlarından Sivasspor’da, genel menajer Bülent Uygun, İstanbulsporlu Cem Can ile büyük ölçüde anlaştıklarını söyledi. Brezilyalı Anderson ve Sergio’un performansının çok iyi olduğunu ve herkesin beğenisini kazandığını kaydeden Uygun, bu performansların lige yansıyacağını söyledi.
Kaynak: Hürriyet
kangalli58yasin 17.07.2005, 12:33 böyle devam edersek süper ligde sivasspor havasi esecek
ElbeyLi58 17.07.2005, 15:46 Lorant transfer istedi
Teknik Direktörü Werner Lorant çalışmaların
iyi gittiğini ancak sezona hazır girmeleri için transferin
bitmesi gerektiğini belirtti. Yönetime rapor sunduğunu
açıklayan tecrübeli hoca, "11'i belirlemek istiyorum" dedi.
yasin_sivasspor58 17.07.2005, 16:38 BENCE BU SENE SİVASSPORUN SÜPER LİGDE İYİ BİR YERİ OLACAK ÇÜNKİ ŞİMDİLİK TRANSFERLER İYİ. BİRDE BAŞKANİMİZ MECNUN OTYAKMAZIN SİVASSPOR İÇİN ELİNDEN NE GELİYORSA YAPACAK VE BİR KAÇ İYİ OYUNCU DAHA ALINMASI LAZIM.BİZ SİVASLILAR OLARAK HER ZAMAN SİVASSPORA DESTEK OLMALIYIZ... 8) :P :P :P
Bence Fenerbahcede Oynayan Semihi getisinler genc ve Süper ama Daum oynamiyor !!
sivaslihakan 18.07.2005, 20:17 ben dün gütersloh macinda takimi izleme sansi buldum ama bence cok yetersiz bi kadro süperligde hüsrana ugrariz acilen flas transferler lazim
Berkovic 19.07.2005, 22:46 Marchelinho ( Gremio Takımında Forma Giyiyor ) Bilginize Rahat Rahat Oynar Brezilyalıdır Kendisi...
futbolmerkezigenms 19.07.2005, 22:51 Fenerbahçeli genç Can tekrar gelirse iyi olur bence
FatihSoner58 20.07.2005, 00:52 INSALLAH GUZEL MACLAR CIKARTIP KAZANIRIZ YENI TRANSFERLERIMIZLE.
BEN HEPSINE GUVENIYORUM
slm.... anka ra bş bld.si paf takmında oynyan kaleci OGUZHAN YAVUZ takip ederseniz sevinirim
.............................. .............................. .............................. ..
.............................. .............................. ....................
ŞAMPİYON SİVASSPOR
.............................. ......
gercek58li 23.07.2005, 03:34 SU AN TAKIM IYI AMA CAN ARAT EKSIK.
kangalli58yasin 23.07.2005, 12:36 BIZE CAN ARAT LAZIM
cengaver 27.07.2005, 11:42 Bimiyorum bu transferler ne Kadar yeterli olur.
Zaman ve Maclar gösterecek.
sivaslihakan 27.07.2005, 22:26 arkadaslar yeni tran sfer yokmu bence bu kadro yetersiz transferi bitirdikmi kimsenin sesi cikmiyor
ABİ FORVETE ANDERSON UN YANINA BERKANT ORTA SAHAYA SAİDOO
DEFANSADA BÜLENT KORKMAZ OLABİLİR
ABİ HİÇ DEĞİLSE CAFER CAN, OLCAN, CAN,ARDA, OLABİLİR.HİÇ DEĞİLSE KİRALANSA İİ
OLUR
ABİ BİDE ANKARA B.Ş.B. DE KALECİ OLARAK OYNAYAN KALECİ OĞUZHAN YAVUZ U TAVSİYE EDERİM
kangalli58yasin 28.07.2005, 12:17 DAHA COK OYUNCU LAZIM TABIKI IYI OYUNCU
CAGLAYAN 29.07.2005, 21:27 ALINTI ELBEYLI58
St.Paulinin (Hamburg) Forveti Yusuf Akbel.
Sivasspor´a 02.08.05 deneme amacli Sivassporda
anasmaya varilirsa Sivasspor transfer edecek
Bilgiler
31.07.1984 dogumlu
Türk Vatandasi
1,82 boy
St-Paulinin alt yapisindan gelme
ElbeyLi58 31.07.2005, 14:39 SON YİĞİDO MURAT OLDU
Transfer çalışmalarını devam ettiren Sivasspor Yönetimi önceki gün Kayserisporlu Murat Duman ile anlaşmaya vardı.
Almanya’da yapılan hazırlık maçlarında Sivasspor’un defansta hatalar vermesi üzerine Teknik heyet bu mevkiye transfer istemişti. Sivasspor Yönetim Kurulu’da teknik heyetin bu isteği üzerine arayışlara başlarken, önceki gün Kayserisporlu defans oyuncusu Murat Duman’la anlaşmaya vardı.
Bu futbolcu ile her konuda anlaşarak masaya oturan Sivasspor Yönetimi Murat’ı renklerine bağladı. Murat’ın dün Sivasspor’un İstanbul’da yaptığı hazırlıklarına katıldığı ve bugün oynanacak olan Cumhuriyet Kupası Final maçında da forma giyeceği gelen haberler arasında.
Bunun yanı sıra Sivasspor İdari Menajeri Bülent Uygun’un yaptığı açıklamaya göre bugün oynanacak olan Cumhuriyet Kupası maçında İngiltere’den denenmek için getirilen Hemilton’un da forma giyeceği, Teknik heyetin Hemilton’un sergileyeceği performansa göre takımda kalıp kalmayacağına karar vereceği bildirildi.
Tarkan ÇeLik 31.07.2005, 15:10 SON YİĞİDO MURAT OLDU
Transfer çalışmalarını devam ettiren Sivasspor Yönetimi önceki gün Kayserisporlu Murat Duman ile anlaşmaya vardı.
Almanya’da yapılan hazırlık maçlarında Sivasspor’un defansta hatalar vermesi üzerine Teknik heyet bu mevkiye transfer istemişti. Sivasspor Yönetim Kurulu’da teknik heyetin bu isteği üzerine arayışlara başlarken, önceki gün Kayserisporlu defans oyuncusu Murat Duman’la anlaşmaya vardı.
Bu futbolcu ile her konuda anlaşarak masaya oturan Sivasspor Yönetimi Murat’ı renklerine bağladı. Murat’ın dün Sivasspor’un İstanbul’da yaptığı hazırlıklarına katıldığı ve bugün oynanacak olan Cumhuriyet Kupası Final maçında da forma giyeceği gelen haberler arasında.
Bunun yanı sıra Sivasspor İdari Menajeri Bülent Uygun’un yaptığı açıklamaya göre bugün oynanacak olan Cumhuriyet Kupası maçında İngiltere’den denenmek için getirilen Hemilton’un da forma giyeceği, Teknik heyetin Hemilton’un sergileyeceği performansa göre takımda kalıp kalmayacağına karar vereceği bildirildi.
İNŞALLAH TAKIMA FAYDALI OLUR..
murrat58 31.07.2005, 15:47 Demek transfer diyorsunuz öylemi alin size transferin krali abicigim adi mesut avusturya 2. liginde oynuyor daha yasi bile genc 2O yasinda hemde forvet...bir bakin derim sadece arastirin hic degilse
murrat58 31.07.2005, 15:52 Alin abicigim mesutu sizde taniyin bu takimi bilmeyen yoktur sanirim...
http://www.fk-austria.at/tb.action?dir=4082
forvetten daha ziyade su anda defansa saglam birnin gelmesi sart!!! can diyoruz ama gelmeyeceginide biliyoruz :( murat bu boslugu doldurur ins...
FatihSoner58 01.08.2005, 00:22 forvetten daha ziyade su anda defansa saglam birnin gelmesi sart!!! can diyoruz ama gelmeyeceginide biliyoruz :( murat bu boslugu doldurur ins...
EVET ABILER YA. FORVETTEN ONCE ORTA SAHAYA BIR OYUN KURUCU VE DEFANSA BIR OYUNCU MUTLAKA ALMAMIZ LAZIM
selamunaleykum
bence birazda Danimarkadaki gurbetci futbolcularla ilgilenmesi faydali olur.
hep Almanya diyorsunuz, sanki Almanyadan baska yerde türkler yasamiyor.
Danimarkadada cok iyi futbolcular var, gelin misafir olun ve futbolcu izleyin.
selamunaleykum
"ben iyi futbolcuyum" mesela
ciddiyi haaa
ElbeyLi58 02.08.2005, 06:44 Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Uygun,
Cumhuriyet Kupası maçlarında forma giyen,
Kayserispor'dan aldıkları sağ kanat oyuncusu
Murat Duman ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti.
Bu arada Sarı - Kırmızılı takıma denenmek için getirilen Hamilton beğenilmeyip geri yollandı.
''Orta sahaya ve forvete
oyuncu arayışlarımız sürüyor.
Brezilya birinci lig takımlarından Atletico Paranese'nin
orta saha oyuncusu Dennis ve Anderlecht'in
stoperi Lamine Traore ile görüşmelerimiz sürüyor'' dedi.
ElbeyLi58 08.08.2005, 19:56 Uygun, Kamerun Milli Takımı'nın stoperi Raymon Kalla'yı İstanbul'a getirdiklerini, bugün sağlık kontrolünden geçecek Kamerunlu futbolcunun yarın Sivas'ta sözleşme imzalayacağını kaydetti.
Orta saha ve forvete futbolcu arayışlarının da sürdüğünü anlatan Uygun, takımın yarın Sivas'a gelerek Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başlayacağını sözlerine ekledi.
ElbeyLi58 10.08.2005, 09:22 Sivas'ta heyecan
Prensipte anlaşılan Kamerunlu oyuncular Kalla ve Mbama'nın takıma güç katacağı düşünülüyor. Lorant çalışmalara hız verdi.
Kırmızı beyazlı takımda transferleri netlik kazanan Kamerunlu savunma oyuncusu Kalla ile 23 yaşındaki forvet Mbama heyecanla karşılandı. Her iki oyuncunun da çok yetenekli olduğu ve takıma güç katacakları ifade edildi. Yöneticiler iki oyuncuyu da Lorant'ın isteği doğrultusunda aldıklarını belirterek, "Şimdi daha alternatifli bir kadromuz oldu" dedi.
CAGLAYAN 10.08.2005, 20:33 ElbeyLi58
Kulüp genel menajeri Bülent Uygun,
“Tranferlerimizin hepsinin birarada olmasını istiyorduk
ama zamanla acele etmeden hocamızın isteği doğrultusunda
transfer yapmaya çalıştık. Hepsi birer birer takımımıza katılıyor” dedi.
ElbeyLi58 11.08.2005, 08:15 Yönetimin anlaşmaya vardığı bir başka futbolcu,
Nijeryalı Emile M’Bamba konusunda ise kararı
teknik direktör Werner Lorant’ın vereceği bildirildi.
Bir yabancı oyuncunun daha önümüzdeki günlerde
Sivas’a gelerek denemeye tabi tutulacağı öğrenildi.
CAGLAYAN 11.08.2005, 22:16 http://www.pasfotomac.com.tr/2005/08/11/im/C2A5A57F96BBA04DACE2192Eb.jpg
Sivas'ta imza şov
Yigidolar, Bochum'un Kamerunlu yıldızı Kalla ile sözleşme imzaladılar.
Yiğido'ya baresi
Sivasspor, Bochum'da oynayan ve Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyen Kalla'yı renklerine katarak savunmasını daha da güçlendirdi.
Süper Lig'de kalıcı olmayan hedefleyen Sivasspor, dün Kamerunlu savunma oyuncusu Kalla ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Almanya'nın Bochum takımında forma giyen Kamerun Milli Takımı'nın 30 yaşındaki Baresi lakaplı Kalla, önce G.Antep maçına hazırlanan takımla ilk idmanına maça çıktı, ardından da imzaya attı.
LORANT İÇİN GELDİM
Kalla, transferinde teknik direktör Werner Lorant'ın etkili olduğunu belirterek, "Türkiye'de oynayan Kamerunlu futbolculardan bilgi aldım. Daha önceden duyduklarım bana güven verdiği için bu transfer çabuk gelişti. Kaleci Petkoviç'i tanıyordum. Werner Lorant'ı 1860 Münih'ten tanıyorum. Disiplinli bir hoca. Bana ve takıma iyi şeyler katacağına inanıyorum. Benim buraya gelmemde Lorant etkili oldu'' dedi.
FENER'E KARŞI OYNADIM
Sivasspor'un teklifini kabul etmeden önce Marsilya'da transfer görüşmeleri yaptığını, ancak gerekli güveni alamadığını kaydeden Kalla, "Buradaki yöneticilerin yaklaşımı bana güven verdi. Bu nedenle Sivasspor'u tercih ettim. Allum Buker'in forma giydiği Samsunspor'u tanıyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray benim için popüler kulüpler. Bochum'da özel bir maçta Fenerbahçe'ye karşı forma giydim'' diye konuştu.
CAGLAYAN 13.08.2005, 13:50 Yiğidolar transfere doymadığını gösterdi ve Pini Baliliyide Renklerine Bagladi
pini Balili 2 yilligina imza atti ..
http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/xp/20050330/i/2428513161.jpg
Eski ve yeni futbolcular birbirleri ile bir kaynaşsınlar, sonra siz görün Sivasspor'u.
Türkcell Süper Liginde Sivasspor ve Yiğido fırtınası esecek.
CAGLAYAN 15.08.2005, 14:15 vee ... SIVASSPOR Kulüp genel menajeri Bülent Uygun Müjdeyi verdi
Brezilyalı orta alan oyuncusu Dennys Richards Pena Lemego Imzaladi
TURKCELL SUPER LIGI'nin Yeni Takimlarindan Sivasspor,BREZILYA Birinci Lig Takimlarindan ATLETICO PARANAENSE'nin 20 Yasindaki Orta alan Oyuncusu DENNYS RICHARDS PENA LEMEGO ile 3 Yillik Sözlesme Imzaladi
Hayırlı Olsun. Orta sahaya iyi bir takviye olur umarım.
simdi kaldı forvete saglam birisi... hadi hayırlısı bakalım...
yampirik 16.08.2005, 22:51 Beşiktaş Kürşat'ı gönderebileceğini açıkladı.
Bence bu oyuncu düşünülebilir
Sivasli-Imparator 17.08.2005, 00:05 simdi kaldı forvete saglam birisi... hadi hayırlısı bakalım...
Kardes galiba Pancu, Veysel gönderliliyorlar Bjk'dan.
Onlardan birini alsak iyi olur ikiside kaliteli.
Beşiktaş Kürşat'ı gönderebileceğini açıkladı.
Bence bu oyuncu düşünülebilir
bencede düşünelebilir hem kurşat sivaslı belki havası başka olur...hayırlısı bakalım
Denilson Vestel’de
Ege ekibi, Real Betis’in Brezilyalı yıldızıyla el sıkıştı. Önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecek olan Denilson ile 1 yıllık sözleşme yapılacak
18.08.2005
Süper Lig’in çiçeği burnunda ekibi Vestel Manisaspor, transferdeki son bombasını da patlattı. Ege ekibi Real Betis’in Brezilyalı yıldızı Denilson’u kiraladı. Genel Menacer Mustafa Turgat’ın anlaşma sağladığı sol kanat oyuncusunun 1-2 gün içinde Türkiye’ye getirileceği öğrenildi. Anlaşmaya göre Vestel Manisaspor’da bir yıl kiralık oynayacak Denilson, istendiği taktirde diğer sezonda da Siyah - Beyazlılar’da kiralık olarak forma giyebilecek. Bu arada Vestel, Gaziantep maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Levent Eriş yönetimindeki antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olması dikkatlerden kaçmadı. İyi durumda olduklarını dile getiren başarılı hoca, “Ancak yine de dikkatli olmak zorundayız. Ligin ilk haftalarında her türlü sonuç alınabilir” dedi
Sivasli-Imparator 18.08.2005, 13:26 Vallaha arkadas bende bunu duydum ama dogrumu yani kaynak saglam degil..
Fanatik pek saglam kaynak degil..?;)
Vestel'ide tebrik etmek lazim (Eger bu dogru ise) Dünyanin en iyi orta saha futbolcularindan birisini aliyorlar..;)
Sivasli-Imparator 18.08.2005, 13:27 bencede düşünelebilir hem kurşat sivaslı belki havası başka olur...hayırlısı bakalım
Kürsat Mu$'lu degilmi? Bende Sivasli zannettim ama fanatik bjkli arkadasim Mu$lu oldugunu soyledi ve ondan numarasi 49 mus..
Kibrisli 18.08.2005, 14:21 Milli Takımımızın Kaptanı Bülent KORKMAZ'ı Sivassporda olmasını çok isterim neden olmasın. Galatasaray'lı yöneticiler taraftarı karşısına alarak Bülent'i serbest bıraktılar eğer biz alırsak ultrArslan'da tıpkı Fener gibi bize destek verir. Hemde Bülent gibi hırslı bir futbolcunun ölüsü 1. ligde oynar bence...
GeCeVeMaVi58pRf 18.08.2005, 15:11 alex yordanovun ve yusuf şimşeğin sivasa gelmesi takıma büyük yarar saglar orta alandaki eksikliğimizi onlar kapatır diye düşünüyorum defansımız iyi gibi forvette iii fakat orta sahaya takviye şart
sivaslihakan 20.08.2005, 16:45 gardas alex yordanov ve yusuf transfer oldular bile senden neden bahsediyon anlamadim
bu kadronun oturması lazım öncelikle... eksikler ondan sonra daha ii görülebilir...
Sivasli-Imparator 21.08.2005, 01:20 Evet kadronun oturmasi lazim.. Hemde düsünün oturmamis kadroyla Malatya, Antepe karsi berabere oynadik ve Samsunu deplasmanda Yendik.
Ozaman oturmus kadroyla ne olur siz düsünün artik:D
muratcaglayan 23.08.2005, 00:43 yasi genc yararli olur insallah kaliteli futbolcu tüm camia,ya hayirli olsun
|