Orijinalini görmek için tıklayınız : SIVAS´TA ZOR GÜNLER

SivasSpor.Com
05.01.2007, 13:51
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'da, lig sonuna kadar iç transferde hareketli günlerin yaşanması bekleniyor.

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışma yapan Sivasspor yönetimini, sezon sonunda çok sayıda as oyuncusunun sözleşmesinin sona erecek olması düşündürüyor. Teknik heyetin isteği doğrultusunda, 31 Mayıs 2007'de sözleşmesi sona erecek olan futbolculardan bazıları ile görüşmeleri
sürdüren yönetim, hem görüştüğü oyuncularla hem de menajerleriyle anlaşmanın yollarını arıyor.

As oyuncuları kadroda tutmaya kararlı olduğu öğrenilen yönetimin, sözleşmesi sona erecek futbolculardan İsrailli golcü Pini Felix Balili ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı bildirildi.

Kaleci Michael Petkoviç, Brezilyalı savunma oyuncusu Fransergio Bastos, Hollandalı orta saha oyuncusu Nordin Wooter, tecrübeli oyuncular Servet Çetin, Hakkı Hocaoğlu ve Musa Kuş ile genç oyuncular İlhan Ummak ve Ertuğrul Arslan'ın ise gelecek sezon Sivasspor forması giyip giymeyeceğinin sezon sonunda netlik kazanacağı belirtildi.

Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiralık olarak gelen genç oyuncu Gürhan Gürsoy'un da takımda kalıp kalmayacağının sezon sonunda belirleneceğini kaydeden yetkililer, sözleşmesi sona erecek olan diğer oyuncular Hakan Bayraktar ve Cem Karaca ile devre arasında yolların ayrıldığını belirttiler.

Transferin gözde ismi olan milli futbolcu Servet Çetin'in kulübün ve kendisinin menfaatlerine uygun bir teklif gelmesi durumunda gelecek sezon Sivasspor'dan ayrılabileceğini ifade eden yetkililer, Musa Kuş ve Hakkı Hocaoğlu'na da transfer tekliflerinin geldiğini kaydettiler.

Sözleşmesi 2008 yılı sonuna kadar devam eden golcüler Dos Santos Anderson ve Mehmet Yıldız'a da çok sayıda takımın talip olduğunu belirten yetkililer, yönetimin özellikle gelecek vaat eden genç golcü Mehmet'i kadroda tutmayı planladığını belirttiler.
Sezon sonuna kadar iç transferde hareketli günler yaşayacak Sivasspor'da yöneticilerin, şimdiden bu oyuncularla gelecek sezon için görüşmelere başladığı öğrenildi.

sivassss
05.01.2007, 13:54
Ben yönetimimizin bu konuda bir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum,
Sivasspor için gecelerini gündüzlerini katmış çalışıyorlar,
Herşeyin hayırlısı olsun...

talha58
05.01.2007, 13:55
sezon sonunda netlik kazanacaksa çok kötü bence. yetkililerin hemen harekete geçmesi lazım. Bosman kuralları nedeniyle artık eskisi gibi sezon sonunu beklemek hiç doğru değil. Oyuncuların da kafasının rahat olması gerekir. Sözleşme yenilemeleri yapılmayan oyuncular sene sonunda bedava gider. Sene sonunda bedava gitmesindense şimdiden bonservis ücreti alınarak satılmasında fayda var

Besyo_cu
05.01.2007, 14:55
Kim giderse gitsin ama Servet ÇETİN gitmesin takımda herkezin alternatifi hazırlanır yada bulunur ama Servet in yerini dolduramayız Diğer sözleşmesi bitecek oyuncular Servet kadar önemli değil. Özellikle devre arasında gitmesi tam bi cöküntü olur. Size bi örnek vererecek olursam Nihat KAHVECİ nin Real S. transfer olacağı zman Beşiktaş ligde cok iyi gidiyordu acık ara liderdi Beşiktaşın o dönemki tekni Trektörü Nevio Scala şu acıklamayı yapmıştı :
'Nihat'ı satmak Şampiyonlugu satmak demektir'
Hakikaten de Beşiktaş şampiyon olamamıştı ve şimdi ben diyorum ki biz seveti devre arası satarsak 1. ligden Sivassporumuzu satmış oluruz....
(Bilmıyorum yada ben mı karamsarım)

erhan5834
05.01.2007, 15:19
gerçektende zor günler ama sivasspor yönetimi eminimki bu zorluklarında üstesinden gelecektir ben başkanıma ve yönetime sonuna kadar güveniyorum ama inşallah servet çetin sivassporda kalır...

1967 dernek serkan20
05.01.2007, 15:55
önemli olan önce iç transferde başarılı olan futbolcularımzı elde tutmaya çalışmak

1967_CLUB_10UR
05.01.2007, 18:34
yönetimin allah yardımcısı olsun işleri transfer konusunuda çok zor.

talha58
05.01.2007, 19:45
Kim giderse gitsin ama Servet ÇETİN gitmesin takımda herkezin alternatifi hazırlanır yada bulunur ama Servet in yerini dolduramayız Diğer sözleşmesi bitecek oyuncular Servet kadar önemli değil. Özellikle devre arasında gitmesi tam bi cöküntü olur. Size bi örnek vererecek olursam Nihat KAHVECİ nin Real S. transfer olacağı zman Beşiktaş ligde cok iyi gidiyordu acık ara liderdi Beşiktaşın o dönemki tekni Trektörü Nevio Scala şu acıklamayı yapmıştı :
'Nihat'ı satmak Şampiyonlugu satmak demektir'
Hakikaten de Beşiktaş şampiyon olamamıştı ve şimdi ben diyorum ki biz seveti devre arası satarsak 1. ligden Sivassporumuzu satmış oluruz....
(Bilmıyorum yada ben mı karamsarım)

peki Servet elde kalırsa ikinci yarı aynı başarıyı göstereceğinin veya sakatlanmayacağının garantisi var mı.

FurkaN
05.01.2007, 21:49
Yönetimin işi çok zor iç transferde çok başları ağrıyacağa benziyor...

1967_DERNEK_MUSTAFA
05.01.2007, 22:02
kolayı herkes sever mühim olan zoru başarmak sivassporunda bunu başaracağına inanıyorum

1967_Dernek_Murat
05.01.2007, 22:42
BEN İNANIYORUMKİ SİVASSPOR BÜTÜN ZOR GÜNLRİNİ RAHATLIKLA ATLATIR

SivasLady
07.01.2007, 19:19
SivasSpor her zaman zor günlerin takimiydi
insallah hersey yolunda gider