Orijinalini görmek için tıklayınız : UYGUN, NOKTAYI KOYDU!!!

SivasSpor.Com
06.01.2007, 17:17
http://www.sivasspor.org.tr/images/bulentantep.jpg

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, "Servet ve Anderson'un transferi şu anda belli değil. İki, üç gün içerisinde belli olmazsa bu saatten sonra bir yere göndermem" dedi..

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Silence Park Otel'de kampa giren Sivasspor, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yoğun bir tempoda çalışıyor.

Sorgun Ormanı'nda krosla güne başlayan futbolcular, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 idman yaparak ikinci devreye hazırlanıyorlar. Çalışmalar sırasında futbolcularını tempolarını artırmaları konusunda sık sık uyaran Uygun'un, antrenman sırasında bazı futbolcularla özel ilgilendiği de dikkat çekti.

Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uygun, Manavgat'ta güzel bir çalışma temposu yakaladıklarını ve kampın çok iyi geçtiğini belirterek, ''Kadro olarak güçlü bir ekibe sahibiz. Servet ve Anderson'un transferi şu anda belli değil. İki, üç gün içerisinde belli olmazsa bu saatten sonra bir yere göndermem. Çünkü onların yerine alternatif bulmakta sıkıntı çekerim. Hedefimiz 45 puan. Bunu ikinci yarı başarmak istiyoruz. Yine iyi futbolumuzu her seferinde sahaya yansıtıp rakip tarafından da takdirle karşılanan bir takım olacağız.'' dedi.
AA

erhan5834
06.01.2007, 17:20
http://www.sivasspor.org.tr/images/bulentantep.jpg
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, "Servet ve Anderson'un transferi şu anda belli değil. İki, üç gün içerisinde belli olmazsa bu saatten sonra bir yere göndermem" dedi..

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Silence Park Otel'de kampa giren Sivasspor, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yoğun bir tempoda çalışıyor.
Sorgun Ormanı'nda krosla güne başlayan futbolcular, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 idman yaparak ikinci devreye hazırlanıyorlar. Çalışmalar sırasında futbolcularını tempolarını artırmaları konusunda sık sık uyaran Uygun'un, antrenman sırasında bazı futbolcularla özel ilgilendiği de dikkat çekti.
Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uygun, Manavgat'ta güzel bir çalışma temposu yakaladıklarını ve kampın çok iyi geçtiğini belirterek, ''Kadro olarak güçlü bir ekibe sahibiz. Servet ve Anderson'un transferi şu anda belli değil. İki, üç gün içerisinde belli olmazsa bu saatten sonra bir yere göndermem. Çünkü onların yerine alternatif bulmakta sıkıntı çekerim. Hedefimiz 45 puan. Bunu ikinci yarı başarmak istiyoruz. Yine iyi futbolumuzu her seferinde sahaya yansıtıp rakip tarafından da takdirle karşılanan bir takım olacağız.'' dedi.
AA

öncelikle bülent hocaya çalışmalarında başarılar dilerim transfer konusunda açıklama yapmış inşallah netlik kazanmazda anderson ve servet takımda kalır bülent hocaya ben güveniyorum hedeflerinde başarılar diliyorum yolunuz açık olsun...

1967_CLUB_10UR
06.01.2007, 17:21
son 48 saat..iç transfer konusunda yönetimde ,bülent hoca da taraftar da büyük sıkıntıda..

sivaslihakan
06.01.2007, 17:22
iste bize böyle karali teknik adam lazim helal olsun bülent hoca sana inaniyorumki sen ve sivasspor cok yüksek yerlere geleceksiniz

sivassss
06.01.2007, 17:22
BENCE DE BÖYLE OLMASI GEREKİR,
EN AZINDAN FUTBOLCULARINDA KAFASI RAHAT EDER,
İKİNCİ YARIYA DAHA İYİ GİRERLER...

Bilmiyorum5
06.01.2007, 18:12
BENCE DE BÖYLE OLMASI GEREKİR,
EN AZINDAN FUTBOLCULARINDA KAFASI RAHAT EDER,
İKİNCİ YARIYA DAHA İYİ GİRERLER...

KATILIYORUM AYRICA SOZLESMESI BITEN OYUNCULARDAN PETKOVIC BALILI HAKKI SERVET ILHAN HILMI MIHCI(YENI TRANSFER) WOOTERLE TOPLU SOZLESME IMZALARLARSA COK BUYUK YANKI UYANDIRIRIZ DUSMANDA BOYLECE ANLAR SIVASSPORUN BIRLIGININ BOZULMAYACAGINI

Flavio
06.01.2007, 19:55
Bülent Hoca güzel konuşmuş.Servet ve Anderson giderse bu saatten sonra yerlerine onlardan iyi veya onlar gibi iyi futbolcu transferi yapmamız çok zor.Özellikle Servet açısından bu gelişme çok önemli.Boşluğu kolay doldurulacak bir isim değil.Bülent Hoca yı bu kararlı yapısından dolayı tekrar tebrik ediyorum.Umarım 50 puanı vururuz.

serhankaburcuk
06.01.2007, 20:34
Servet Konusunda yorum yapmak istemiyorum...Esasında gitmesini istemiyorum ama sezon sonunda elimizden bedava gidebilir...Şuanda giderse kulube para kazandırır ve kulüp menfeatlari açısından iyi olur kanaatindeyim...Anderson meselesine gelecek olursak Anderson bu sezonda kalması taraftarıyım...Andersonu gönderirsek yerine gelecek futbolcu kim olacak takıma uyum sağlayacak mı?Hepsi soru işareti...Bu sebebten Anderson kalmalı...İlk yarıda zaten pek forma şansı bulamadı bence 2.yarı şans verilmesi halinde Anderson geçen sezonki günlerine geri dönecektir...Takımımız için 2 yarı hayırlı olur inşallah...

TracyMcGrady58
07.01.2007, 02:08
Biran önce transfer konusu netlik kazansa iyi olur.Oyuncular gönderilecekse yerlerine takviye edilmeli ve hemen aninda yerlerini dolduracak kalitede futbolcuda zor.Biran önce netlessin herkes rahatlasin!!!!!

çılgın-sedat
07.01.2007, 09:25
sertvet bu sezon gitmemeli 2. yarı daha çok değeri artar

1967 dernek serkan20
07.01.2007, 15:22
transfer yapılamayacak galiba eldeki kadroyla idare edecez gibi görünüyor

koran58
07.01.2007, 15:50
ben gurbette bir sivaslı olarak yönetim kurulumuza ve eşi bulunmayan degerli hocamıza güveniyorum,en iyisini yapacaklarına ve takımımızın menfaatlarını ve başarısını en üst düzeye cıkaracaklarına inanıyorum daha düne kadar sıvasın adını agzına almayanlar hor görenler bugün sivasspordan sivastan bahsediyorlar bu benim bir sivaslı olarak gurur kaynagım ALLAH başkanımız yönetim kurulumuz ve hocamızdan razı olsun,siz sivasta yaşayan kardeşlerim olarak iyi ve kötü günde yönetimin ve takımın arkasında olun stadı doldurun topcularınızın her zaman arkasında olun kötü oyun sonucu protesto etmeyin deplasman taraftarlarına cana yakın olun küfür etmeyin gercek sivaslı oldugumuzu dünya alem bilsin ne kadar misafir perver oldugumuzu,eski bir yönetici olarak ne valimiz ne topu bomba zanneden belediye başkanımız ve milletvekillerimiz yardımcı olmadı takımı para olmadığından deplasmana götürecek yönetici bulunmuyordu,taraftar başarıya gelir,gelir ama takım için para toplamaya cıktığımızda yüzüme küfredilircesine 20 liranın atıldığını hiç unutamam o zamanın yönetim kurulu derbeder oldu iflaz ettik bugün gurbette rızkımızı arıyoruz,bunun içindirki sivaslı olarak her şeyin kıymetini bilelim,takımdanda o zamanın parasıyla iyi bir alacagım var ama anamın südü gibi helal olsun çünkü memleketimi sivassporumu seviyorum ve hiç deplasman maçlarını kaçırmıyorum iyiki sivaslıyım,ğözbebeğimiz sivassporumuzun herkesin yeni yılını kutluyor başarılarımızın devam etmesini can-i gönülden diliyorum,tüm yiğidolara sevgilerimle

talha58
07.01.2007, 16:54
Elde kalan oyuncularla vakit kaybetmeden sözleşme tazelemek gerekir.